עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Azmodan,

יש לי כרטיס radeon 9200se של gigabyte שמראה כבר סימני עצלנות אני מעוניין בהצעה לכרטיס מסך AGP, עד 600 ש"ח - אם אפשר שכולל VIVO תרגישו חופשי

2. Started by Ghoul23,

מה דעתכם על הכ.מסך הזה? ב2600 שקל ואם מישהו יודע מה TH מציין בדגם :

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by omertov,

קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס מסך ALS GEFORCE FX76000 GT 256 MB ורציתי לדעת את דעתכם על החברה? והאם החברה משנה בכלל? מטרת המחשב היא למשחקים...

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  4. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות ללוח MSI 925X Neo Platinume בלי התחשבות במחיר. ומה ההבדלים בין הסלוט PCI-Express שלי לעומת גרסא שניה, האם אני יכול לשים כרטיס מסך שתומך בגרסא 2 בלוח שלי?

5. Started by amit_amit,

קניתי את הכרטיס הנ"ל האם זה היה טעות או שהוא יספיק לי לעוד כמה שנים (DX10)? תודה עמית

• 85 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כזה: מארז NZXT Tempest לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : GEIL 2GB *2 DDR2 CL4 ULTRA 800MHZ מעבד:6400 AMD Athlon X2 Dual-Core כרטיס מסך:9800GTX CLUB 3D 512MB מסך:LG 23" ספק: 550W CORSAIR SLI הרדיסק:320 GB WD SATA DVDRWLG*16 יש לי שאלה כללית לגבי ביצועים :פילטרים אמורים להפעיל דרך SOFTWARE או HARDWARE ע"מ לקבל את הביצועים היותר טובים במשחקים? קראתי את הסטיק של SyndromE ואכן ניסיתי את V-Sync ו Triple Buffering אשר אותם הגדרתי ישירות בHARDWARE של לוח הבקרה של NVIDIA (כמובן הפעלתי ANTI ALASING וANTISTROPIC) אך לצערי כאשר אני משווה אותו ל SOFTWARE במשחק עצמו יש הבדלים באיכות באופן משמעותי (CRYSIS) לטובת הSOTWARE כמובן. יש לי ווינדוס 7 RC 32ביט גרסה…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Kazur,

הודעה ראשונה שלי בפורום אז שלום לכולם. מקווה להנות מהאתר וללמוד הרבה (זה מה שבטוח) טוב יאללה לשאלה. כרגע יש לי כרטיס מסך מסוג geforce fx5200, מעפן בקיצור ואני חושב שהגיע הזמן שאני אשדרג לכרטיס מסך שיוכל להביא לי ביצועים טובים יותר. הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive: SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כמו שאתם רואים הכ.מסך צריך ליהיות בעל נתיב AGP. יש לי תקציב של 1200+-. בעיקרון אני חשבתי על: Leadtek WinFast A400TDH 128Mb 256Bit Retail אבל חשוב לי ליהיות בטוח לפני שאני קונה כד…

8. שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.6ghz ו 1 ג'יגה זיכרון מסוג ddr (ביצעתי אוברקלוקיניג למעבד מ2 ל2.6) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שתומך בagp8 מכיוון שהלוח-אם שלי ישן יחסית (Abit SR7-8X (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN אני רוצה כרטיס שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים שיש כיום ברמה גבוהה תווך המחירים שלי הוא עד 1500 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  10. היי באמצע המשחק C&C Zero Hour, התמונה קופצת - כלומר נתקעת לחלקיק שניה והמשחק ממשיך וזה קורא ממש ברצף. זה ממפרט של המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT 2x512Mb A-DATA FX 5900XT - Gigabyte זה הופיע בהתחלה כשהמחשב היה בOC של 25%-28%, אבל גם לאחר שהורדתי את ה-OC זה עדיין ממשיך. יש למישהו מושג אים זה קשור לכרטיס מסך, הרי הוא כרטיס דיי טוב ?

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  11. תיעוד ראשון של דגם ה-Hall of Fame היוקרתי מבית חברת GALAX מבהיר לנו כי העיצובים של כרטיסי המסך עומדים להפוך למוחצנים ומוקצנים יותר מאי פעם בדור החדש לכתבה

12. היי פרסמתי את זה גם בפורום הרשמי של אונריל 3 אבל נראה לי פה יוכלו אולי לעזור יותר: יש לי את המשחק unreal 3 שרכשתי שיחקתי בו כמה חודשים טובים ועבד מעולה! התקנתי את הדרייבר חוואה של NVIDIA (החדש עלק עם הPHYSX) קיצר מאז לא יכול לשחק יותר מחצי שעה רצוף כשהדרייבר הזה היה מותקן המשחק היה מפסיק את התצוגה לכ10 שניות וחוזר! וכשיצאתי מהמשחק הייתה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והתאושש. קיצר אמרתי אני חוזר לדרייבר הישן והטוב הסרתי את הPHSYX , את הדרייבר הישן, עשיתי driver cleaner עכשיו המשחק פשוט קורס באמצע סתם ככה!! מישהו נתקל בתופעה או יכול לעזור?? אני כבר אובד עצות NVIDIA באמת יצאו פרשים יש שם יותר מדי פדיחות בזמן האחרון העיקר למהר להוציא דרייבר ואחרי יום וחצי עוד בטא ד…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. הי, לוח אם asus p8z68-v pro, כעת 660TI נוסף, הכרטיס מזוהה ע"י המערכת אך בהגדרות nvidia control panel ניתן להגדיר את הכרטיס השני בתור כרטיס PHYSX. מדובר בשני כרטיסי EVGA 660TI OC זהים, יש ביניהם מגשר SLI, ניסיתי את שני המחברים וללא מחבר- אין שינוי. הכרטיסים יושבים על סלוט PCIx16_1 ו PCIx16_3. נראה שבביוס אין הגדרה רלוונטית, ביוס גרסא אחת לפני אחרונה 3402. רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nec_000,

עבודה נהדרת כתמיד של Tech Deals :

15. סליחה ! העברתי לפורום LCD

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by oded6188,

שלום קיבלתי מחבר טוב משימה לא פשוטה - להרכיב לו מחשב עם מפרט די בסיסי (מסחר בבורסה וכו') אבל לאפשר לו לחבר מעל ארבעה צגים (ארבעה מסכים, + פלזמה גדולה במרכז)... אשמח לקבל עצות על איך עושים את זה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Burkey,

יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )

18. Started by 1900GT,

יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by oneil001,

לאחרונה קניתי מחשב ומסך חדשים, בכרטיס המסך ובמסך עצמו ישנם 2 סוגי חיבורים: אחד כחול ואחד לבן. כרגע המסך מחובר למחשב דרך החיבור הכחול. האם החלפה לחיבור הלבן(שלפי הבנתי הוא חדש יותר) תשפר את ביצועי המחשב? באפשרותי לחבר 2 כרטיסי מסך אל אותו המסך(כ.מסך מובנה וחיצוני). האם חיבור שכזה יועיל לטובת המחשב או יזיק לו? תודתי הצנועה לעונים.

20. שלום לכולם ברשותי מצלמה אלחוטית קטנה, שמשדרת למקלט שאפשר לחבר לטלויזיה אני מעוניין לקלוט את השידורים שלה במחשב (כולל אפשרות להקליט וידאו ממנה למחשב) האם יש בנמצא בשוק איזה התקן\כרטיס קטן וזול שאפשר לחבר למחשב לצורך זה ? בלא יותר מ-200 שקלים ? (יש לי כרטיס מסך GE-MX440, שמוציא אמנם החוצה מהמחשב לטלויזיה, אבל אין לו כניסה לוידאו מבחוץ (הוא VO ולא VI)

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. חברת Crytek מציגה דמו שמציג יכולות Raytracing שרצות ללא צורך בכרטיס מבוסס RTX (כן, גם על כרטיסי AMD). הדמו שמוצג רץ על כרטיס VEGA 56 בלבד (!) ולא על מאיץ גרפי מפלצתי במאות רבות של דולרים. היכולת תשולב במנוע הבא של החברה - CRYENGINE 5: https://wccftech.com/cryengine-noir-demo-runs-raytracing-amd-nvidia-gpus-non-rtx-graphics-cards/amp/

22. Started by Play,

אני לא מבין כלכך גדול במסכי CRT ורציתי לשאול אותכם שאלה. באתי היום לחבר שלי ושהדלקנו את המסך כדי לשחק משחק כלשהו ראינו שהמסך שלו בצבע כחול חזק ושאר הצבעים רואים אותם בקושי וגם כן יש מין פסים דקים על המסך שהם לרוחב והם קצת אלכסונים . בדקתי את החיבורי VGA שלו והכל תקין . אז מה הבעיה במסך שלו? והמסך שלו זה לפני 6 שנים וזה MAG 17'

23. Started by lipa,

או לחקות ל-6600 GT (שזה יכול להיות הרבה זמן )?

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. אני מנסה למצוא מידה שמשווה בין כרטיסי מסך לבין מעבדים של אינטל. ממש מעניין אותי ביצועים של G2030 ניתן להשוות לאיזה כ.מסך? וגם I7 4770S אם אפשר להשוות לכ.מסך כלשהו. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.