עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avivgenius,

היי! מהדגם של כרטיס ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 איזה יצרנית טובה יותר? תודה ענקיית לעוזרים!!! avivgenius

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by מר שיער,

היי יש לי מסך של LG. הכנסתי את הדיסק עם הדרייבר וכתוב שם שכדי להתקין אותו צריך ללחוץ מקש ימני על שולחן העבודה ואז : (משמאל לימין) properties>setting>advanced>monitor>properties עכשיו הבעיה היא שהכפתור האחרון הוא disabled, יעני אני לא יכול ללחוץ עליו מה אני עושה? תודה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ביצה,

מה המצב? אני הורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA לכרטיס 7600 למערכת שלי (XP 32bit) וכשאני בא להתקין בהתחלה זה מחלץ קבצים ואז בסוף החילוץ קופצת לי הודעה ואני לא יכול להמשיך בהתקנה. למשהו הפתרון? אם למשהו לא עולה התמונה, אז הנה http://img101.imageshack.us/img101/9936/83586868.jpg

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by malcolmx9,

התחלתי הודעה דומה לא מזמן לגביי קניית כרטיס מסך, אבל התקציב הצטמצם מאוד מאז. אז אני מתחיל אחת חדשה. התקציב הוא 250 שקלים, והמקסימום שבמקסימום 300 שקלים. אין לי אפשרות להוסיף יותר. מה שמצויין בכותרת טוב למשחקים? סך הכל אני משחק ב-WORLD OF WARCRAFT WOTLK, על מסך 22" 1680-1050 (הגדרות תצוגה הכי נמוכות). אפשרויות נוספות: GAINWARD 9500 GT 512MB DDR2 - PCX - retail Sapphire 4550 512MB GDDR3 (1GB-HM) LOW PROFILE - RETAIL GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail או לחלופין כרטיס אחר במקסימום 300 שקלים מחנות אחרת

5. Started by Barlerer,

שלום, כרגע יש לי nVidia 9600 ואני מעוניין לשדרג כרטיס מסך. אז השאלה שלי מה יותר עדיף: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728641 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 השימוש שלי במחשב זה בעיקר משחקים, ואני מעוניין להריץ את Crysis לפחות על High.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by Silver Dragon,

רציתי לשדרג את הכ. מסך, תקציב 600-650 ש"ח זה המפרט (זה 4G RAM למען הפרוטוקול)

7. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס מסך 1GB 9800GT, עכשיו הייתי מעוניין לראות באנצ'מארקים שלו ואיך הוא בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים היום בשוק. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי ממש... ושאלה נוספת, יש הבדל ניכר בין ה9800GT ל9600GT?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Tony_Almeida,

שלום קניתי לפני חודש 4890 של sapphire והוא דיי מרעיש. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או פי'צר שיכולה להוריד לי ביצועים/מהירות מאורר מהכרטיס מסך ובכך לעשות אותו יותר שקט.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by YOR8,

אודה על חוו"ד עד כמה שווה - עלות תועלת - בין GFORCE 9600 GT 1G לבין GFORCE 9500GT. אני משתמש ממוצע משרדי + אינטרנט וילדים עד גיל 10. תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by pinkmasta,

שלום לכולם, אני צריך את דעתכם על הכרטיס הבא ‏HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ יש לי PCI Express v1.0 על הלוח אם. מעוניין להריץ משחקים בכיף, לא צריך להשתולל האם יספק את הסחורה? והאם קיים כרטיס מקביל במחיר דומה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Imtheman,

הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by eladh16,

מי מהכרטיסים האלה יתן את ביצועים הכי טובים במשחקים, ה GeForce GTS 250 1 GB או ה HD 4850 1 GB? איזה כרטיס עדיף לקלבת ביצועים יותר טובים במשחקים העכשווים? ה GTS 250 עומד בכלל על הפרק? הוא חזק? או שעדיף 9800 GT?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את האפשרות לקנות את הכרטיס הבא מחו"ל: HD 4870 1GB DDR5 במחיר די טוב. יש לי מסך 19" רחב(אולי בעתיד אחליט לקנות מסך גדול יותר) האם זה בזבוז לקנות כרטיס די חזק ביחס למערכת שלי?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. הציעו לי יד שנייה. לקנות או לא ?

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by ablabl,

קניתי לפני כחודש את HD4670 של רדאון ראיתי שיש לו אפשרות להעביר קול דרך החיבור HDMI ניסיתי ונסיתי אך ללא הצלחה... אם משהו יודע איך עושים את זה אודה לו מאוד על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by assi,

הזכרונות שלי במחשב הם DDR2 (כך נאמר לי). כרטיס מסך עם DDR3 יוכל לעבוד אצלי בלי שום בעיות?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by Iv0ry,

הייתי אצל חבר שיש לו 9800GT והמשחק פעל לו יותר חלק מאשר אצלי. הכיצד זה יתכן?!?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שנה טובה לכולם! יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים התקציב שלו הוא עד 700 ש"ח כיום יש לו כרטיס של NVIDIA 9300GS והוא לא מרוצה הוא משתמש במע' הפעלה וינדווס 7 האם למע' הפעלה זו יש השפעה על משחקים כבדים? על איזה כרטיס מסך תוכלו להמליץ לו? תודה רבה ליאור

19. ליאור מתתיהו המוכר בשם dj-ElectriC חגג אתמול את יום הולדתו ה-19 בחור כארז,מנהל מצוין וחבר טוב שתורם כולכך הרבה לאחד הפורומים הכי עסוקים בZONE,ומגיעה לו המון הערכה על עבודתו בפורום ואת כול האיחולים שקיימים : שיהיה לך המון במזלטוב,שהשנה תתברך עליך בשפע סקירות,כרטיסי מסך למיניהם רק אושר,עושר,שמחה,בריאות שבכול דרך שתלך תדע רק טוב. לא שכחנו 19 שמנמנים!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yarok,

חבר שלי היום קנה את הכרטיס הזה מאייבורי 9600GT DDR2 של GAINWARD עם 1GB ב420 שקל הוא שואל אותי מה ההבדל ביןDDR2 לDD3 ואני לא יודע מה לענות לו כי אני באמת לא מבין בזה.. אז אני שואל אותכם האם יש הבדל ? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by natan805,

אם יש מקום שהוא גם זול באזור פרדס כץ או תל אביב או רמת גן וכל המקומות הקרובים להם אני אשמח מאד מפרט 6000x2 amd 129w לוח albetron nf4 זיכרון 2x1024+2048 g-skll שני דיסקים קשיחים של 320gb sata ואני מתכוון לקנות אפילו עוד אחד כרטס מסך x1950p היה לי ונהרס כרגע 8400gs מארז 6a19b ספק seasonic 400w :400et אני צריך כרטיס שיפעיל את קרייסיס כמה שיותר באיכות . ושיהיה בהרבה יותר מה x1950p

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by YINON110,

היי חבר'ה, יש לי את הכרטיס GTX 260 של ZOTAC. הכרטיס עובד מעולה אבל מאחורה ביציאת החום אני ממש מרגיש שהוא רותח. האם כדאי לקנות לו עוד מאוורר או משהו כדי להפחית טיפה מהחום? אני מפחד שיקרה לו משהו בגלל זה.. חשוב לציין שהוא חם רק כאשר אני משחק במשחקים. כשאני עובד רגיל אז הוא לא מתחמם. האם זה תקין? והאם אני צריך לחשוש מזה? נ.ב : יש לי את המארז CM 690

23. Started by Dexdpd,

שלום, אני קונה מחשב לגיימינג כבד ושתי האופציות נכנסות לי בתקציב, שמעתי כל מיני דברים על הקרוספייר שלא אהבתי במיוחד, עם דגש על דריוורים בעיתיים משהו של ATI ולכן אני לא בטוח אם ללכת על מערך חד ליבתי של GTX285 או על CF. מי מוכן לעזור? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by Yarok,

ערב טוב לכולם מאז שה9800GT שלי נמצא בתיקון (כבר שבוע), אני תקוע עם כרטיס מסך חילופי מסוג 2400PRO, שהוא לא כרטיס למשחקים. מהחנות נמסר לי שיש מצב שיחליפו לי לכרטיס מסך חדש מאותו סוג (9800PRO) אבל זה יקח לפחות חודש. הבעיה היא שאני עכשיו בחופש מעבודה, וכמה אפשר לצאת ולבזבז כסף ? החלטתי שאני בינתיים קונה אחד חדש, וכשיחזירו לי את הכרטיס אני אמכור אחד מהם, לא חסר קונים. אני מוכן להוציא עד 500 שקל ולא יותר, עדיף מKSP או אייבורי או TMS, שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה תודה מראש, וחג שמח לכולם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nir987,

הדמו החדש של PES2010 לא רץ אצלי הכי חלק..וכרטיס מסך שעלה לי 800 שקל ציפיתי שמשחקים כאלה יריץ תמיד..מה גם שזה יותר חזק מהדרישות המומולצות.. וגם GTA רץ אצלי על 30 FPS... יש מצב שהמעבד שלי גורם לפחות ביצועים?(יש לי 6300 דול קור)..שווה לי לעשות אובר קלוק אולי?

• 14 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים