עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מפתחת השבבים עשתה כמיטב יכולתה בכדי לפגום בחגיגה של המתחרה הגדולה כשהודיעה על תאריך השקת דור ה-Radeon RX 7000 שעות ספורות לפני שנחשפו לעולם ה-GeForce RTX 4090 וה-GeForce RTX 4080לכתבה

3. ה-Geforce RTX 2080 של NVIDIA מקבל רענון - ואנחנו לקחנו את הדגם הרענן לסיבוב על מנת לאמוד את תוספת הביצועים אותה מקבלים בעבור המחיר לכתבה

4. ה-MX 130 וה-MX 110 אולי נשמעים כמו אחים קרובים עבור ה-MX 150 היעיל שהוצג לפני כמה חודשים, אך מתבססים על ארכיטקטורת ה-Maxwell הוותיקה במקום על Pascal העכשווית לכתבה

5. Started by H.I.V,

שלום השתמשתי ב3.8 והביצועים השתפרו אומנם(300 נק' ב3DMARK03) אך נהיו לי מלא בעיות כגון: במשחק מדל אוף אונור החדש לא יכלתי לשחק עם AA הכרטיס מאוד מאוד התחמם ושמתי לב לכך רק כששיחקתי במקס פיין 2 וראיתי פתאום כל מיני צורות משונות והמשחק קירטע בטרוף( FPS 6) המשחק NBA2003 לא פעל יותר ועוד עכשיו החזרתי ל3.7 והכול הסתדר ואני משחק במקס פיין 2 על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 AF16 והמשחק רץ חלק חלק ואני יכול להשים AA בMOH הבעייה הכי גדולה הייתה ההתחממות ושתבינו אני בכלל בלי OC לכרטיס ואני עוד אחד שמתלוננן על בעיות ההתחממות ב3.8 אז בקיצור: תחזרו ל3.7 כי הרבה מאוד מתלוננים על 3.8

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rambo88,

רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים וסרטים fx5200 128 או ati9000 128

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  8. חשבתם שכבר לא נותרו לדגם הגיימינג הפופולרי של NVIDIA דרכים להפתיע אתכם? תחשבו שוב לכתבה

9. החדש של NVIDIA ב-249 דולר הוא מוצר מעניין שנמצא בדיוק באמצע הדרך בין מה שנחשב לכרטיסי מסך בסיסיים וכרטיסי מסך מתקדמים - כמה הוא עדיף על קודמו? יצאנו לבדוק לכתבה

10. השחקנית האדומה מכינה יורש ראוי לאחד מכרטיסי המסך הכי טובים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/אלוף-שוק-הביניים-הבא-amd-תחשוף-בקרוב-את-כר/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בולשיט ירוק או פופאי על תרד משודרג, מי יוצא לבדוק הכצעקתה ? http://www.tweaktown.com/news/13154/gt300_could_outperform_the_radeon_hd5870/ http://www.fudzilla.com/content/view/15535/1/ באיזה צבע רושמים FIGHT !! ?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

מה נכון להיום הכרטיס המשתלם ביותר, הן ל-NVIDIA והן ל-ATI במקומם? מסתבר שלא ניתן להשיג בארץ את שני הכרטיסים כי:1. 1. 4770 עם בעיות אספקה מ-ATI ליצרניות כרטיסי המסך. 2.PALIT סגרה שעריה ואזל המלאי של 4850 GDDR5.

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by shanibh,

היי, אז זה עולה 1800 שקל בחנות מסויימת , והם אומרים שיש חוסר עכשיו להרבה מאוד זמן... איזה תחליפים טובים יש באותה רמת מחיר באותה רמת מהירויות? תודה

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  14. השאלה מופנעת לכל מי שיש לו כרטיס ati ..... על כמה באמת דרייבר משפיע ? השאלה שלי אם מה מותקן אצלכם ? הדרייבר הרגיל שמוצאים אותו בה www.ati.com או משהו אחר כמו אומגה ...? על כמה באמת זה יכל להשפיע על המשחקים הרי הכל תלוי בכרטיס מסך עצמו .

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by kobibo,

לי יש ATI ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדרייברים של ATI לאלו של Omega ? מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. אם אפשר תמונה של הכרטיס מקדימה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך GE FORCE MX 400

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. הסתדרתי בערך, התקנתי WDM ועכשיו אני מקבל תמונה רק מחפש תוכנה שתקראה לי את זה יפה ועל מסך מלא העברתי לפורום תוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301480.new#new

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. אם אני לוקח 7600GT עדיף 256 או 512? או שזה לא שווה ת'השקעה?

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  21. ממסכי 20-21 CRT ? השטח הנצפה הוא כמעט זהה לא ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. אם אני מחבר כרטיס מסך רגיל ללוח אם שמותאם לכרטיסי מסך LOW PROFIL זה עדין יעבוד? אין לי בעיה שיבלוט החוצה מהמחשב. יש לי את ה המחשב DESKTOP הדק.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.