כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת. אני רוצה לתרום את המחשב במצב תקין ולרכוש עבורו כ. מסך שיהיה בערך ברמה של הכרטיס שהיה. הכרטיס שהלך לעולמו הוא ati pci-e hd 2600xt 256mb gddr3 d.dvi אשמח לדעת איזה כ. מסך אני יכול לקנות כיום שיהיה בערך באותה הרמה או מעט טוב ממנו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הגיע אליי במקור עם 430\1300 שזה מספיק אבל בשני משחקים עשיתי OC דרך COOLBITS ך 460\1430 המשחקים הם FEAR ן OBLIVION ומוסיף לי עוד קצת איכות אבל מורגשת עם זאת החשב פחות יציב ואחרי 30-60 דקות משחק מאתחל את עצמו לפעמים השאלה היא האם אני גורם נזק בלתי הפיך לכרטיס או שאלה הן פעולות הגנה בסיסיות של כרטיס המסך? דרך אגב יש לי ספק ENERMAX 420W LIBERTY PFC שיכול להיות שהוא חלש קצת
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי :-) אני מעוניינת לקנות מחשב לגיימינג ואני צריכה לבחור כרטיס מסך. החלטתי כבר שזה יהיה ה-9800gt של zotac אבל יש לו שני דגמים eco ו-synergy. הנושא הזה דיי בלבל אותי. המוכר בחנות אמר ש-synergy עדיף כי הוא לוקח חשמל ישר מספק הכוח, בניגוד לeco שלוקח אותו מלוח האם ולדעתו זה פחות טוב כי זה מעמיס על לוח האם. מצד שני, בעיון באינטרנט הeco הוא חדש יותר ואמור להיות טוב יותר דווקא כי הוא צורך פחות חשמל (למרות שחלק מהביצועים נראים שונה, אבל ב-zotac אומרים שהביצועים נשארו זהים פחות או יותר). ההבדל במחיר לא משמעותי (20 ש"ח), אז אשמח לדעת מה לדעתכם טוב יותר לגיימינג (אני משחקת wow, heroes of newreth, sims 3 וכ'ו). תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למען האמת, בכלל תכננתי לקנות מסך CRT. אין לי כסף לבזבוזים . בסופו של דבר, השיקול הבריאותי הכריע את הכף לטובת LCD, ועל כך תודה ל-Mentally שהאיר את עיניי. המסך שאקנה ישמש את כל המשפחה לקריאה (המון קריאה!), לצ'טים אל תוך הלילה, למשחקים מכל הסוגים ולסרטים. ייתכן שגם לעבודות גרפיקה חובבניות. התקציב לצורך העניין גמיש ועומד על 2000 ש"ח. חקרתי ובדקתי והתברר לי שהדגם Samsung 710T עשוי להיות בחירה מוצלחת. הנה, כך נשמע Tom בתום סקירה של כמה דגמי 17", וכל מילה נוספת מיותרת: "In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש להם OEM (כולל אותי) גם לי יש OEM ולכל אלה שהתלוננו על בעיות כאלו עד עכשיו יש OEM יכול להיות שכול סדרת הOEM דפוקה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להבין מזה פיקסלים ואני לא חושב שבסוף המידע שיש לי הוא נכון. אז אשמח אם תתקנו אותי, ואם תוכלו אז תתנו לי עוד מקורות מידע שעוסקים בנושא זה. בנוסף יש לי כמה שאלות קטנות שאני מקווה שיענו לי עליהם. אז זה מה שאני יודע על פיקסלים: ש:מה זה פיקסלים? ת:פיקסל הוא למעשה נקודה קטנה של מידע גרפי המוצגת על המסך. דוגמה לשימוש בפיקסלים היא זאת: אם הרבולוציה של המסך שלי היא 1024x768, המסך שלך מציג 1024 פיקסלים לרוחב, ו-768 פיקסלים לאורך. אני אוכל לראות עצמים על המסך רק כאשר כל הפיקסלים שנועדו להרכיב את העצם הזה יהיו מחוברים ביחד. התוכן שמוצג על המסך הבנוי מפיקסלים מתעדכן כל שניה בין 60 ל-120 פעמים. זה תלוי בסוג המסך שיש לך ובכמות המידע שכרטיס המסך שלך צריך לעבד ע"מ להצ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. *מה ה CFM שלו? *ומה ה Sone / DB שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. דרך אגב HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ? 6. א. X1900XT של החברה Sapphire שווה בביצועים לחברה CONNECT3D נכון? ב. ^^^בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החזרתי את ה LG F700B לפנדה וקיבלתי עליו זיכוי, עם ניכוי 5% מערכו כמובן. אני צריך המלצה למסך CTR 17" שטוח כמובן בסביבות ה 1000 שקל. (900-1100) תודה תותחים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווח טרי מתיימר לספק לנו תאריכי השקה של כרטיסי ה-GeForce הראשונים מסדרה 11 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ה CONNECT3D עולה 1577 וההרקולס 1650
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. שאלה של מתחילים - מה זה AA, על מה זה משפיע? יש לי אפשרות לשנות את הערך אבל אני לא ממש יודע מה כדאי... תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בדף המבצעים שלהם בעמוד הראשי יש את הgigabyte 8600gts ב1160 אז איך זה יכול להיות שהאחד הזה לא בדף מבצעים ועולה רק 970 שקל הרי זה אותו כרטיס רק חברה אחרת.. זה די זול - האם הוא כדאי ואם לא אז למה? תודה מראש.. קישור לכרטיס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7478
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני בהתלבטות בקניית כרטיס מסך. מצד אחד ה 8600GTS הוא עם תמצמכה ב DX 10, אבל הבנתי שהוא לא יריץ אותם טוב. ומצד שני יש X1950 PRO שהרבה יותר חזק, אבל רק תומך ב DX9. אז השאלה שלי היא - האם בשנתיים הקרובות המשחקים יתמכו גם ב DX9 ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי הלוח האם הבא Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov שהוא בעל pcie2 . ברשותי הכרטיס SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB שהוא דורש חיבור pcie3 תהיה בעיית תאימות הכרטיס יפעל[h=3][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב'ה שלום אני בעיצומו של קניית כרטיס מסך משומש הוא ישמש אותי למשחקים כמו FIFA/PES(שלא תהיה לו בעיה להתמודד איתם)ובין היתר NFS UC ובהמשך נראה איזה משחקים כבר לא על הגדרות גבוהות רצחניות על רז' 1440-900 שזה הטבעית של המסך שלי והכי טובה למסך שלי זה המיפרט: cpu:Intel Pentium Doul Core E5200 2.5GHZ@3.2GHZ MB:Abit I-N73V RAM:Patriot 6400LL Series 1GBX2 DDR2-800 GPU:NVIDIA 7050 O/B HD:Samsung 640GB HD642JJ Optical Drive:Samsung X22 DVD-RW POWER SUPLY:Cooler Master 420W CASSE:Cooler Master Elite 334 MONITOR:LG W1952TQ ההבדלים בינהם של7800GT יש 256BIT ל2600XT יש 128BIT(עד כמה זה משמעותי?) לשניהם 256 זיכרון DDR3 ה7800GT צריך להיות מחובר לכבל 6 PIN ה2600XT מחובר ישירות ללוח וצורך ממנ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שום כולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש התקציב הוא בערך 1700 +-100 שקל הציעו לי את HD7950 3GB לא משנה מה המפרט שלי כי אני מתכוון להחליף את כול המחשב עם מעבד לוח אם וזיכרון פשוט עם יש משהו שעדיף אליו מבית NVIDIA בטווח מחירים הזה? תודה לעוזרים =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אישית תמיד העדפתי כרטיסי NVIDIA,אבל בגלל שהחדשים טיפה מאכזבים אני שוקל לעבור לATI. ההתלבטות: gainward gtx480 שמחירו 2700 או asus hd5970 שמחירו 3700. אין לי בעיה להשקיע את ההפרש,השאלה היא: האם זה באמת שווה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חולמים להרכיב מערכת Mini-ITX עם אחד מכרטיסי העיבוד הגראפי המתקדמים של דור ה-Navi מ-AMD? כעת זה אפשרי...אם תצליחו להניח את ידיכם על מוצר שמיועד רק לשוק היפני לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב יש לי תקציב של 1,500 בערך ואני צריך למצוא כרטיס הכי טוב במחיר זה ל-AGP בינתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13319 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12185 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12854&catid=603 אבל אין לי מושג מה XT או GS מסמלים... ואני פתוח להצעות ... המפרט שלי בחתימה תודה רבה על העזרה !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שנים של המתנה, ארכיטקטורת Pascal של NVIDIA יוצאת לאור עם כרטיס המסך הראשון בסדרה החדשה – ה-GTX 1080 וכעת נחשפים ביצועי כרטיס המסך באופן רשמי רבות שמענו על ביצועי GTX 1080 בפועל דרך ספקולציות ובהתאם למה שראינו במסיבת העיתנאים של NVIDIA. היום הוסר באופן רשמי איסור הפרסום ונחשפות הביקורות הרשמיות של אתרי המחשבים בעולם לכרטיס המסך החדש. אז, כמה באמת מהיר GTX 1080 ואיפה זה עומד לצד ההבטחות של NVIDIA? מפרט טכני – Geforce GTX 1080 ליבה: GP104 בתהליך יצור 16 ננומטר כמות מעבדים: 2,560 מהירות ליבה: 1,607 מגה-הרץ לפני האצה אוטומטית זיכרון: 8 גיגה-בייט מסוג GDDR5X על בקר 256 ביט מהירות זיכרון: 1,251 מגה-הרץ בסיסית, 10,008 מגה-הרץ אפקטיבי …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הכרטיס הנוכח שלי הוא 6800GS ואני מרוצה ממנו.. אחלה כרטיס אצלי חודשיים .. בא לי לשדרג את הכרטיס לכרטיס סידרה 7.. יש לי קונה לכרטיס שלי אז חשבתי להוסיף 700-800 ש"ח ולקחת 7800GT אבל עם ההוצאה של ה7900GT אני דיי מתבאס לקנות 7800.. כל הקטע גם שהם לא תומכים DX10 די מבאס גם.. צוואר בקבוק לא יהיה, שאר המערכת: AMD 3500@2608MHZ A8N-E 512X2 OCZ CL 2.5 אני מגייס בנובמבר ודוגרי לא יהיה לי כלכך הרבה זמן להנות ממנו.. מה הייתם עושים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-