כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
I'm glad to say that RC15.3 development has been finished and closed beta testing has been started today. Public release is scheduled on 29th-30th of December. Changes list: Version 2.0 Release Candidate 15.3 New Year edition: Minor bugfixes: - Fixed performance table entry size calculation for BIT-based NVIDIA VGA BIOS images. Now the second performance level's parameters are no longer displayed incorrectly on some GeForce 6800 boards having more than 1 performance level in VGA BIOS (e.g. Gainward 6800GT). - Fixed title detection for ATI ATOM VGA BIOS images. - NVStrap driver's "Graphics processor identification" / "Quadro" mode and "Allow enabling hardware masked unit…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להבין מזה פיקסלים ואני לא חושב שבסוף המידע שיש לי הוא נכון. אז אשמח אם תתקנו אותי, ואם תוכלו אז תתנו לי עוד מקורות מידע שעוסקים בנושא זה. בנוסף יש לי כמה שאלות קטנות שאני מקווה שיענו לי עליהם. אז זה מה שאני יודע על פיקסלים: ש:מה זה פיקסלים? ת:פיקסל הוא למעשה נקודה קטנה של מידע גרפי המוצגת על המסך. דוגמה לשימוש בפיקסלים היא זאת: אם הרבולוציה של המסך שלי היא 1024x768, המסך שלך מציג 1024 פיקסלים לרוחב, ו-768 פיקסלים לאורך. אני אוכל לראות עצמים על המסך רק כאשר כל הפיקסלים שנועדו להרכיב את העצם הזה יהיו מחוברים ביחד. התוכן שמוצג על המסך הבנוי מפיקסלים מתעדכן כל שניה בין 60 ל-120 פעמים. זה תלוי בסוג המסך שיש לך ובכמות המידע שכרטיס המסך שלך צריך לעבד ע"מ להצ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
הכרטיס הנוכח שלי הוא 6800GS ואני מרוצה ממנו.. אחלה כרטיס אצלי חודשיים .. בא לי לשדרג את הכרטיס לכרטיס סידרה 7.. יש לי קונה לכרטיס שלי אז חשבתי להוסיף 700-800 ש"ח ולקחת 7800GT אבל עם ההוצאה של ה7900GT אני דיי מתבאס לקנות 7800.. כל הקטע גם שהם לא תומכים DX10 די מבאס גם.. צוואר בקבוק לא יהיה, שאר המערכת: AMD 3500@2608MHZ A8N-E 512X2 OCZ CL 2.5 אני מגייס בנובמבר ודוגרי לא יהיה לי כלכך הרבה זמן להנות ממנו.. מה הייתם עושים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרעיון? נראה למי יש הכי גבוה. שלי זה 14022 לינק אם זה נוגד את חוקי הפורום\WHATEVER, המודר מוזמן למחוק\לנעול כראות עיניו.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני עורך סקר זה במטרה לשתף אתכם בדילמה שלי. ציינתי את כל הכרטיסים שאני חושב שראויים להיות מועמדים (לא הזכרתי Gainward ti-4200 128mb כי המחיר שלו יקר והוא יותר איטי מכל מי שכן רשמתי, חוץ מה-MSI 4200 ). המחירים של הכרטיסים: כרטיס 1 - 1200 ש"ח כרטיס 2 - 1500 ש"ח כרטיס 3 - 1200 ש"ח כרטיס 4 - 1600 ש"ח (בחלק מהחנויות שבדקתי) כרטיס 5 - 1600 ש"ח כרטיס 6 - 1150 ש"ח כרטיס 7 - אין עדיין בארץ, אך בהתחשב שה-ti4400 זול מאוד, אז אני מניח שגם הti-4200 לא יהיה יקר. כרטיס 8 - 1600 ש"ח התיחסו בתשובתכם לכרטיס הכי משתלם מבחינת יציבות\פיצ'רים ואיכות פילטרים. אני רוצה כרטיס חזק שיחזיק לכמה שיותר זמן וגם אני לא מתכנן אוברקלוקינג (לפחות לא בשנה הקרובה ). שמתי SUMA SE כי גם …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9500 פרו של ATI ולפני כמה זמן הסתכלתי בדריבר וראיתי שה-AGP SPEED שאמור להיות על X8 נמצא על X4 ואפשרות הFAST WRITE שהייתה על ON עכשיו על OFF. עשיתי גם בדיקת ביצועים וראיתי שהוא ירד בביצועים בהרבה. יש איזושהי דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממליץ לצפות בסרטון לכל אוהבי מחשבים וחומרה. http://www.youtube.com/watch?v=BRhq_-7mYOM&feature=youtu.be
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך PowerColor hd6870, כשאני משחק בSkyrim אני על הגדרות ultra בלי פילטרים ורזולוציה 1440*900, אבל במהלך המשחק יש רעש של מאמץ מהמאוורר של הכרטיס מסך, ובבדיקה בתוכנה GPU-Z זה מה שיוצא (מצורפת תמונה), שמתי שיראו את הערכים המקסימליים כדי שתראו לאיזה חום הוא מגיע, כמו כן מישהו יכול להסביר לי למה מופיעים שם כמה GPU's? ולמה לא רואים את הסל"ד של המאוורר? למרות שזה לא הכי חשוב בעולם.. תודה לעוזרים, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב
-
הראשון : 19" Viewsonic E92F+SB Flat Monitor http://www.pch.co.il/docs/pd-1961371402.htm השני : 19" Hyundai ImageQuest Q995 Flat Monitor http://www.pch.co.il/docs/pd-1451745232.htm אני אהבתי את העיצוב של היונדאי. מה אתה אומרים, הViewSonic עדיף? או שהיונדאי טוב יותר? על אילו שפורפרות מבוססים המסכים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה GT 520 שלי מת ואני מחפש משהו כמה שיותר פשוט וזול שיחליף אותו. הדרישה היחידה היא חיבור HDMI. ישמש רק לחיבור לטלוויזיה ועבודה משרדית/אינטרנט. מה מומלץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 256 Ram WindowsXP והכי גרוע כרטיס מסך GeForce 2 mx 400 64mb התוצאה שקיבלתי ללא אוברקלוק ב 3dmark הייתה 1374 Enigen 199.66 mhz Memory 167.04 mhz זה הברירת מחדל אני העלתי ל Enigen 215mhz Memory 180 mhz וקיבלתי שיפור של 130 נקודות בלבד ! אין לי קירור רציני על הכרטיס רק את המאוורר הסטנדרתי שפעם בחודש אני מנקה אותו ואת גוף הקירור שעליו הוא יושב ומשמן אותו - הוא מסתובב חזק וטוב כמו חדש. יש לי את הדרייברים ה - 30 התוצאה דיי חרא ! מה לעשות בשביל לשפר ? ואני לא רוצה לעשות אוברקלוק רצחני - כי הכרטיס ישרף ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 17 LCD. מטרה- אני לא משחק משחקים. העבודה היא- אינטרנט, עריכת וידאו, וגרפיקה. חשוב לי איכות תמונה טובה וחדה, צבעים טובים, לא מריחות. מחיר- 3000, (האמת 200 לכאן או לכאן לא משחק תפקיד). האמת קראתי המון תגובות החיפוש, אך הן ישנות לפי התאריכים ואשמח לתגובות "מעודכנות" יותר. דיי ננעלתי על ה 172T של סמסונג, שעולה כיום 2800. חשבתי גם על ה VIEW SONIC המדובר רבות, אך חלקכם אמרו שבגלל שיש לו 16MS הצבעים הם לא 16.7 מליון. על הסוני קראתי אבל האמת אף פעם לא חשבתי לכיוון שלו.... אשמח לשמוע חוו"ד מהאנשים שיש להם את ה 172T (ראיתי שיש כאלה שקנו), תודה והמשך יום נעים לכולם...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=1&uin=26504&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=1&uin=25308&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזר שסדרת ה-970 יצאה לפני ה-960 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט ואני יכול להכניס לתקציב או 4850 עם יכולת לcf בעתיד או לקנות עכשיו את הכרטיס 4870 ובלי יכולת לcf בעתיד מה אתם אומרים??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לעביר תוכן שנמצא אצלי ביס מקס למחשב הנייד אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה ציוד דרוש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AP64D (ATi Radeon 8500LE Graphics Accelerator) ו.. AP64D-H (ATi Radeon 8500 Graphics Accelerator) האם ה-AP64D הוא כרטיס טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על fx 5500 128 bit 256mb oc של bfg?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני 3 שבועות ביחד עם מחשב חדש: GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 ותאמינו לי אני לא מתחרט על כך קראתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/reviews/7600gt/11/ והחלטתי לקנות והכרטיס מסך הזה הוא פשוט מצויין!!!!!!!!!!! x1800gto של ati והכרטיס שמה שאני קניתי הם כמעט אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!!כמו שהיה רשום לחבר שלי יש x180gto ואין כמעט הבדלים בגלל שיש לי סילנט פיפ 2 אז הטמפרטורות שלי יותר נמוכות משלו כדאי גם לקנות את GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 בגלל שזה יותר זול באיזה 200 שקל מה-x1800 אז זאת עצה שלי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-