עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by a,

במשחקים אין לי FPS גבוהה והביצועים של המחשב שלי הם: 450 MHZ 256 RAM SPEED 100 VODOO 5500 ואני רוצה להעלות את ה FPS אז מה עלי לעשות ? לקנות זיכרון ?כרטיס מסך? או בכלל לוותר כי ה 450 לא יעבוד עם הכרטיס מסך כי במילא ה450 איטי אז הוא לא יעמוד בקצב של הכרטיס ויאט אותו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by or6310,

מה אתם אומרים על 280X? יש פה למישהו ? פשוט אמרו לי שהוא מאד רועש ואם אני רוצה לקנות זה רק את הMSI מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tigery,

http://img521.imageshack.us/img521/288/artns6.jpg מערכת הפעלה vista sp1 דריוורים התקנתי אחרונים כאשר מחקתי קודמים ורק אז חיברתי כרטיס מסף. קלוקים core 450 memory 1320 כרטיס 7900gs של gainward. אין לי משוג מה הבעיה בכלל אולי מסך דפוק לא יודע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס מסך GF4 TI 4800SE את השאר ה מחשב אפשר לראות הפירוט מחשב. הבעיה אצלי זה שבמשחקים הצללים הם בעלי פסים מוזרים ומהבהבים כל הזמן בקיצור מאוד מוזר, אני משתמש ב דרייבר 43.00 ואותה הבעיה גם הייתה ב דרייבר 42.68(נראה לי שזו הגירסא) זה כבר בשניי משחקים הראשון היה SPLINTER CELL ו עכשיו אני רואה שזה אותו דבר גם ב BLACK HAWK DOWN. תעזרו בבקשה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DS,

כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך לדעת מה המסך 17 הכי טוב עד 1200ש"ח (אני רוצה לדעת מי הכי הכי, ולא המלצות). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DOGMA,

במהלך השיטוט השבועי בregistry כדי למפות את מבנה הדרייברים, כן אפשר למצוא מיפויים ברשת אבל אי אפשר ללמוד ולזכור מזה כלום. נתקלתי בRegKey בשם Hypermemory שהיה מבוטל בדרייברים, לאחר כמה חיפושים ברשת והצקות לכמה אנשים התברר לי שאפשר להפעיל את הHM על כל כרטיס של ATi מבוסס R300 ומעלה, אולם השיפור יהיה זניח ביותר אם תזמוני הזכרונות הם לא ברצפה(2225 או משהו מאוד קרוב לזה). הפעלת הHM הובילה לשיפור של כ5% ב3Dm03 ולשיפור של קצת פחות מ10% ב3Dm05, על זכרונות PC3200 2-3-2-5 T1. כדי להפעיל את הHypermomry תכנסו לRegistry editor ע"י הרצת הפקודה regedit בrun, תריצו חיפוש על Hypermemory ותשנו את הערך מ-No (0x00000000) לYes (0x00000001).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lubian,

שלום לכם. יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר. ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by גדי,

ה GT 520 שלי מת ואני מחפש משהו כמה שיותר פשוט וזול שיחליף אותו. הדרישה היחידה היא חיבור HDMI. ישמש רק לחיבור לטלוויזיה ועבודה משרדית/אינטרנט. מה מומלץ? תודה

10. Started by dr.combina,

לאחרונה הוספתי כרטיס מסך ATI 5670HD. בזמן ההתקנה מהדיסק של הדרייבירים אחת ההתקנות הייתה של : UAA BUS DRIVER FOR HIGH DEF AUDIO הוא לא מוצא את הקובץ: HDAUDBUS.SYS הקובץ אמור להיות ( לפי מה שהוא דורש) ב : C\WINDOWS\DRIVER CACHE בקיצור הקובץ לא נמצא הכרטיס מסך עובד בסדר אך הבעיה היחידה שבינתיים עליתי עליה היא שהוא לא מזהה לי את המיקרופון משום מה.. ההודעה קופצת כל פעם שפותחים את המחשב כאילו הוא מחפש להתקין את החומר החדשה הזו וזה מעצבן לאללה.. מה זה הקובץ הזה ומאיפה אני מביא אותו יש לי מערכת הפעלה XP.. יש לי כרטיס קול מובנה של Realtec, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.. מה עושים? תודה, נ.ב יכול להיות שזה יותר מתאים לפורום סאונד אבל הבעיה נוצרה עקב התקנת כרטיס מסך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ה5850 מעניין אותי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=1&uin=26504&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=3&glist=1&uin=25308&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזר שסדרת ה-970 יצאה לפני ה-960 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by barakaaron,

שלום. יש לי כאן מחשב ישן, סלרון 400 עם 64 מגה בייט זכרון וRiva TNT 2 PRO 32 MB (שמשום מה אחרי התקנת דריברים מעודכנים הוא מזוהה כULTRA). אבל זה לא משנה. הבעיה שלי היא שעכשיו הAGP Aperture Size עומד על 64 מגה בייט שזה כל הזכרון במחשב הזה. אני רוצה להקטין אותו ל32 ואפילו אולי ל16, משום שעכשיו שאני מפעיל את המחשב על המקום יש לו 0 מגה זכרון פנוי. : השאלה שלי אם יש משהו מסוכן בזה, או שאני סתם חושש חששות של מתחיל? אשמח לתגובות, ברק.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by meitar9,

אהלן מה העניינים? זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי: i5 3570K (לא עשיתי OC אך אפשר לעשות, יש לי arctic cooling freezer 7 pro rev 2) Gigabyte Z77MX-D3H (כן.., טעיתי וקניתי Micro ATX) Gigabyte gtx660 OC 2GB 8GB RAM Antec VP550P V2 המחשב כבר בן 3 שנים וחשבתי על שדרוג. אני מעוניין להוסיף לו SSD ולחזק את הכרטיס מסך, חשבתי להוסיף עוד GTX 660 במערך SLI, מה שיתן תוספת כוח וביצועים דומים ל GTX 960 ולפעמים אף ל GTX 970. מצאתי כרטיס ביד שניה ב 250 ש"ח כך שלדעתי ממש שווה לי ללכת על זה. הלוח אם תומך בSLI, כך שהמגבלה היחידה שלי היא הספק בעל הספק של 550W. בדקתי במחשבון הספק של coolermaster ויצא שכיום המחשב צורך 307W ומומלץ ספק של 357…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mcsheh,

שלום, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר. intel hd 4000 או nvidia gt 630m 2gb with directx 11 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני 3 שבועות ביחד עם מחשב חדש: GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 ותאמינו לי אני לא מתחרט על כך קראתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/reviews/7600gt/11/ והחלטתי לקנות והכרטיס מסך הזה הוא פשוט מצויין!!!!!!!!!!! x1800gto של ati והכרטיס שמה שאני קניתי הם כמעט אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!!כמו שהיה רשום לחבר שלי יש x180gto ואין כמעט הבדלים בגלל שיש לי סילנט פיפ 2 אז הטמפרטורות שלי יותר נמוכות משלו כדאי גם לקנות את GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 בגלל שזה יותר זול באיזה 200 שקל מה-x1800 אז זאת עצה שלי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. התקנתי ת'משחק Lost.Planet.Extreme.Condition-Unleashed אני מריץ ואני רואה רק סגול ירוק ושחור אין עוד צבעים , לא מבין מה זה העלתי גם לפני יומיים אשכול על שאני לא מצליח להריץ את UEFA_Champions_League_2006_2007 אבל לא עזרו לי פה אני מבקש תנו עזרה !! אני מתחיל לחשוב ששוב הלך לי כרטיס מסך

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לבדוק בזמן אמת את המתח על הכרטיס... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by buky,

יש לי מחשב נייד עם מסך LCD וכרטיס גרפי GeForce2 Go אני משתמש בכרטיס וידאוTV חיצוני מסוג pinnacle bungee. תמונת הוידאו וה-TV מוקרנת עם שוליים משוננים, וברזולוציה גבוהה גם קווים ישרים מתפצלים לכמה קווים נפרדים.רציתי לדעת האם יש תוכנה שמשפרת את איכות תמונת הווידאו ומבטלת את הבעיות הנ'ל. בתודה buky .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Wizard,

איזה מבין שני המסכים עדיף Samsung 757NF או IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by supercars,

יש לחבר שלי מעבד של אינטל Dual Core E8400, וספק כוח של 600W (לא ג'נרי). כרגע יש לו כרטיס מסך 9800GT של ג'יגהבייט, והוא רוצה לשדרג לGeForce GTX550 1024MB GV-N550OC-1GI עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. האם המעבד יגביל את הכרטיס? (צוואר בקבוק) 2. והאם הוא ירגיש הבדל בין ה9800 לכרטיס הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by holy_cows,

אהלן. המפרט שלי הוא 2 גיגה זיכרון,c2d e6600 2.4ghz וכרטיס מסך מובנה של אינטל אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משחקים ישנים יחסית,silent hunter 4,IL2 וכדומה...כמו כן גם סרטים full HD החריץ Pcie שלי הוא לא 2 אלא הראשון. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SilverHawk,

כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Radiant,

אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי היות ונדמה לי שהוא מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! - - - תגובה אוחדה: - - - וגם - האם יש סיבה לחכות לbla…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.