עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס חדש OEM אך עם כל החומרה הנלווית והוא נראה ממש WOW. לא מצאתי עליו כלום ברשת :s05: משהו כאן מוזר לי. יש תוכנה לבדיקת הכרטיס עצמו לראות שהוא אכן כן 6600GT אגב, רכשתי אותו ב EBAY ולאחר המשלוח המאד מהיר יצא לי 650 ש"ח

2. Started by eli20,

האם החברה point of view היא חברה טובה ואמינה? אם כן, האם מומלץ לקנות את הג'יפורס gt 6600 שלהם או לחכות שכרטיסים מסוג זה של חברות אחרות יגיעו לארץ? בתודה לעוזרים, אלי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, נכון להיום יש לי את המפרט הר"מ: מעבד E6400 2GB זכרון ( HEXON 1024MB PC2-5300 X2) לוח INTEL DG965SS כרטיס מסך X1950PRO 512MB מארז GIGABYTE TRITON 180 ספק כח 500W וכמו שאומרת הכותרת אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשהו שיתאים קצת יותר למשחקים של היום (GTA IV בפרט). תקציב עד 1500 ש"ח אני חשבתי לכיוון של ה- HD4870 512MB השאלה האם הוא יתאים למערכת הקיימת. תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by The_overclocker,

סוף סוף לאחר שבוע וחצי אבא חוזר הביתה כשבידוהמסך . עכשיו התפנה לי סוף סוף מקום על השולחן, ואני מתחיל לגלות את היתרונות של ה LCD. ובגלל שאני אוהב לחלוק אתכם את מה שיש לי, הנה כמה תמונות :-*: הקופסא: מה שהיה בפנים: המסך על השולחן, בהשוואה לגריל 80ממ: על השולחן, עם הרמקולים: מבט מהצד: מרחוק: ומקרו נחמד לסוף:

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by le011,

האם קיים מתאם בין PCIXל AGP כך שאוכל להריץ את ה9700 שלי על לוחות חדשים? ואם כן האם אפשר להציגו בארץ? תודה

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  6. היי אני מחפש כרטיס מסך שמיועד להחליף את ה-Radeon 9600 pro שיש לי כרגע במחשב. הסיבה היא שאני רוצה פשוט לחדש בכדי שדברים קצת יותר חדשים יעבדו אצלי (תכלס בשביל PES 2008). אני לא מחפש כרטיס למשחקים ממש כבדים. בכלל לא.. התקציב שיש לי הוא 600 שקל +- , עדיף מינוס :-) והלוח אם שלי הוא ASRock P4i65G אז אני מחפש גם משהו שיותאם אליו בכדי שלא יווצר מצב שאקנה את הכרטיס ואז לא אוכל לחבר אותו או משהו :-P תודה! הנה המפרט המלא אם זה עוזר: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G …

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי מסך MAG XJ810, ורואים בו קצת(הרבה) מטושטש. מה אני יכול לעשות כדי שלא יראו בו מטושטש. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי מישהו הזמין כרטיס מסך מחו"ל מאתרים ששולחים רק לארה"ב דרך מסטופ וכדומה? האם זה כדאי ומשתלם? כמה עולה לשלוח לארץ וכו'? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מרגיש מקופח שמשתמשי נבידיה שמחים לקבל דרייבר חדש (שיפורים בלאגן) אני רק שומע על ירידות בין כל דרייבר ודרייבר שהגיע לי הכרטיס הביתה התקנתי 4.1 שיצא 4.2 אמרו שיש ירידה באנדרגראונד שיצא 4.3 סלימן אמר שיש מלא בעיות בקיצור ולעניין איזה גירסא הכי טובה ?

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך ATI 9200SE, בכרטיס יש שלוש יציאות CRT,DVI,S-VIDEO אני מעוניין לחבר שני מסכי CRT לכרטיס וככה לעשות dual desktop (כלומר דסטופ אחד שנמשך על שני מסכים) אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני בעלGEFORCE FX5600XT 128MB מאז שעידכנתי את את הדרייברים מ 78 ל 81.95\94 אני חובה מעין תקיעות ועיבותי גרפיקה מוזרים במשחקים כגון GTA SA וCOD2 הסרה מוחלטת של הדרייברים וחזרה לקודמים לא עוזרת אפילו "שחזור מערכת" לא הושיע. אני אובד עצות מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by jean-paul,

שלום לכם רכשתי את הכרטיס http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=9&l3=18&model=287&modelmenu=1 האם ה bios אמור לזהות את הכרטיס במדויק? מאז שהתקנתי אותו אני רואה את הלוגו של לוח האם שלי פתאום(מעולם לא הופיע), בזמן תהליך ה post ראיתי קודם כל את סוג כרטיס המסך הקודם שלי? האם עלי לשנות משהו בביוס?מה ששיניתי הוא את הערך שיעבוד ב agp.האם עלי לראות את כמו הזיכרון של הכרטיס בביוס. לאחר שהתקנתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים האחרונים שיצאו ולא את מה שהגיע לי עם הכרטיס. אני מנסה להתקין את התוכנה שהגיע עם הכרטיס smart doctor שבודק את הכרטיס ולאחר ההתקנה הוא טוען שאינו מזהה כרטיס, למרות ש windows xp מזהה אותו יפה מאד. האם משהו בהתקנה שביצעתי אינו נכון? איך אוכל לבדו…

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  13. אשמח מאוד לדעת מה היכולות של כרטיס וידאו ברמה כזאת . תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 1987_EC_HWzone,

על פי ההשוואה הזו :http://gpuboss.com/gpus/ASUS-Radeon-R9-390-vs-ASUS-GeForce-GTX-970 הם בעלי מחיר זהה אבל ה390 OC של AMD מציע יותר מהGTX 970 OC... יש 8GB זכרון בשל AMD אל מול רק 3.5GB בפועל שיש לכרטיס של Nvidia. אם כי אנשים אומרים שלAMD יש דרייברים פחות טובים משל נווידיה. ה390 OC הוא גם מפיק יותר רעש וחום מהGTX 970 OC.. אז מה כדאי שאקנה? (יש לי ספק של 750W) * לא חשוב כבר החלטתי בעצמי.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Zakash,

לאיפה לא התקשרי כבר... כולם אומרים או שהם לא מכירים או שהוא לא צריך להגיע בקרוב בגלל שהיום כולם קונים ATI אז הם לא מביאים.... מישהו מכיר חנות בארץ שיש להם את הכרטיס (של חברה נורמלית כמובן)?

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by stavcas204,

קניתי 4870 1GB של ASUS. שידרגתי גם את הספק שלי לEnermax 450W הוא הגיע עם שני חיבורי PCI כמו שצריך. הטמפרטורות שלו במנוחה עם 30% מאוורר הן בין 60-67 ועם משחקים שמכבידים עליו הוא מגיע ל100+-. בשלב מסויים אחרי זמן מסויים של משחק הכרטיס קורס. הסאונד מקרטע לשנייה והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם משהו בכרטיס דפוק או שהספק חלש מידי ולא מצליח לספק לכרטיס מספיק חשמל או משהו בסגנון? תודה רבה מראש לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AVI.S.T,

למה אין על הכרטיס מסך הזה מאורר ומה זה הדבר הזה שעל הכרטיס (הדבר השחור הזה)?

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by nash,

המליצו לי לבוא לכאן. תראו, יש לי בעיה. אני משחק במשחק enemy territory. למי שלא מכיר זה משחק רשת בסיגון CS UT בערך. קיצר, יש לי כרטיס מסך דיי חלש וה-FPS שלי נמוך עד כדי כך שקשה לשחק. החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש. אני לא יודע מה כדאי לקנות. מצד אחד, אני רוצה לשחק חלק בכל המפות. מצד שני, אני לא שופע כסף. ניסיתי את הכרטיס asus nvidia gforce fx5200 128 mb ddr, אך גם שם הביצועים לא היו מושלמים. כרטיס כזה עולה בסביבות ה-400-500 שקל. אני יכול להשקיע יותר, בין 800-1000, השאלה היא אם זה שווה את זה. חלק אמרו לי שכן, אבל ליתר ביטחון, שלחו אותי לכאן. על איזה כרטיס אתם יכולים להמליץ לי? בתודה מראש. :-*

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by qpalzm,

6200TC 32mb...6200TC 64mb...6200TC 128mb...6200...6600LE....כנראה שחמישה כרטיסים לשוק הנמוך זה לא מספיק, אז נווידיה החליטה להוציא עוד אחד מהירות הזכרון של ה6500 אינה ידועה, אבל אומת שהבקר מסורס עם 64-ביט. כמו-כן, הליבה (מבוססת NV44) רצה על 400 ויש תמיכה בSLI בסקירה שערך האתר הסיני hkepc, נראה שהכרטיס עוקף 6200TC 32mb בכל הבנצ'מרקים, אבל נוטה להפסיד לX550 המתחרה (במיוחד ברזולוציות גבוהות). לידיעה: http://theinquirer.net/?article=26007 לסקירה: http://www.hkepc.com/hwdb/gf6500-3.htm

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, עשיתי סקר אישי בכל חניות המחשבים, בהשוואות באינטרנט, מרכזים ובפורמים. מצאתי שלושה דגמים שאני מאוד האהבתי ורציתי לדעת מה דעתכם מה כדי לי לקנות: 1) MAG 19" LCD Monitor LP917 8MS - מחיר הכי זול 1940 ש"ח קישור לתמונהhttp://www.galtech-it.net/uploadimages/49726.JPG המלצה שלי מה שאני ראיתי: בהיר מאוד, גדול ומעוצב יפה פשוט ונוח, צבע גס יותר מדי יכול להיות שבחנות שיחקו עם הגדרות.יש מריחה של צבע לא הכי מושלם בשביל מחיר זול. 2) TEAC LCD 19" 8MS - מחיר 2,299 ש"ח - ה17 אינץ עולה 1699 ש"ח. קישור לתמונה http://p.zap.co.il/3/8/1/1/12371183b.gif המלצה שלי: מסך מהמם חדות צבע ממש רואים ממש חלק אין שום מריחה,חדות,בא עם רמוקלים מה שאני לא אוהב.אבל מסך יפה שאני ממליץ. דרך אגב ראית…

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by King Kong,

חשבתי בהשקעה מינימלית לשדרג את המסך הישן שלי ל CRT חדש 600 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4412 מה אתם אומרים עליו ?

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by regev123,

שלום ותודה לעוזרים. החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי עקב נפילת FPS במשחקים החדשים והרצון שלי לשחק על גרפיקה מקסימלית. החלטתי לרכוש את הכרטיס: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP במחיר של 1860 מאילת (ללא מע"מ ) ורציתי לדעת אם לא יהיה לי צוואר בקבוק או בעייה עם ההספק של הספק. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח:…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Mingi,

אם אני קונה מחשב חדש, כדאי לקנות אותו עם AGP או PCI-E? - בהתחשב בכך שהכרטיס מסך בא עם המחשב ויהיה תואם לו כמובן. בעיקרון אני מעדיף לקנות AGP בשביל שאני אוכל להחליף בין הכרטיסים שבמחשב ה"ישן" וה"חדש". האם זה משנה?? AGP זו טכנולוגיה ישנה שתעבור מהעולם בקרוב? משהו בנוסח SD RAM? או שהיא תישאר ותעבוד לצד הPCI-E ? והאם כרטיס מדגם מסוים בAGP יעבוד יותר\פחות טוב מאותו הדגם בPCI-E?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by kobikl,

המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name MSI 915P Combo-FR (MS-7058) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Grantsdale i915P System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (02/23/06) על הכרטיס להיות מותאם למערכת. תקציב: מקסימום 500 ש"ח אבל זה רק אם זה כרטיס שיוכל לשמש אותי הלאה. אם לא, אסתפק בכרטיס יותר זול עם ביצועים סבירים. לגבי רזולוציה אני לא בטוח (כיוון שכרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyalron,

האם ההבדלים ביכולות של כרטיס מסך הרקולס 9700 לכרטיס בגרסת הפרו משמעותיים? האם ההבדלים שווים את 300 ש"ח ההפרש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים