כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
מדובר במחשב עם מפרט Abit AN8 Ultra Nforce 4 Ultra AMD 64 3200+ 2X512MB DDR400 Sapphire X800GTO PolyView 19" LCD כאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה) מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסך לכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיס X800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולת להציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATI מה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולי נדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ ולוח אם של Asus A8N5X ו זיכרון אחד ג'יגה עם כרטיס מסך של נווידיה GT 7600 256MB ואני רוצה להפעיל את המשחק GTA4 וזה לא מספיק אז אני מחפש איזה כרטיס במחיר זול ושיעשה תעבודה לא צריך משהו בומבסטי ועוד איזה 2 ג'יגה זיכרון התקציב לכרטיס מסך באזור ה300 שקלים יהיה נחמד מאד תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עזבו לרגע ת'מחיר, מה יתן לך יותר ביצועים (ושמעתי שלהרקולס יש גם קירור נוסף)?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס NVIDIA שיוציא וידאו בFULLSCREEN למסך נפרד באיכות טובה. HD או קומפוננט. איזה מסך - אני עדיין מתלבט, אז אם יש המלצות גם לזה אני עוד יותר אשמח... כרגע יש לי טלויזיה 15" ליד המחשב והיא מקבלת קומפוזיט ורואים די מטושטש, אז אני שוקל או מסך LCD כמו מסך מחשב שמקבל כניסות וידאו או טלויזיה קטנה עם כניסת קומפוננט לפחות. הייעוד הוא לעריכת וידאו עם PREVIEW במסך גדול. חשוב שיהיה כרטיס PCI-E ומבוסס NVIDIA.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקיי, אני די מיושב דעתי בקשר לקניה של XFX GEFORCE 6600GT 128MB DDR3 ב-1350 ש"ח מKSP. שאר המפרט- P4 2.8 800 לוח אם- משהו עם 865, תומך בAGPX8 RAM- 256X2 400MH ורכיב שהולך להיבעט בבושה- ג'יפורס 5200FX. אם למישהו יש אילו שהן הערות, שיאמר עכשיו או שינצור פיו לעולם.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך בחיבור pci אקספרס. למחשב אינט דאבל קור 2.8 2 גיגה זיכרון ddr 2. הכרטיס יהיה מיעד למשחקים כמו קריס מדליה של כבוד החדש וBioshock. הכרטיס צריך להריץ את המשחקים האלו לא חייב על הכי גבוה אבל שיעבדו שנוכל לשחק. שמעתי על הכרטיס הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576017 אם הוא לא מתאים תוכלו לנמליץ לי על אחר? תודה לכם על העזרה...
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט באיזה כרטיס מסך לבחור. הכרטיס ליעוד בעיקר למשחקים אני קונה מKSP (אני יודע שהם לא משהו) בקיצר אני רוצה לקחת את הכרטיס Asus N6600GT 256MB PCI-E רציתי לדעת איך הכרטיס? ואיך ASUS בכרטיסי מסך??? ויש עוד 2 כרטיסי מסך שאני חושב לקחת 1.Sapphire X800GTO 256MB 2.Sapphire X1600XT 256MB שניהם PCI-E איך Sapphire ??חברה טובה? איזה מבין כל הכרטיסי מסך כדאי לקחת?נמקו טיפה דחוף,אם אפשר להתייחס לכל השאלות יהיה מצוין. נ.ב איך הספקי כוח של HEC? טובים? נאור. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 700 ש"ח, שיחליף את ה-8800GT שלי שנשרף בטרם עת. הכרטיס יורכב על לוח אם P35 עם מעבד Q6600@3.0GHZ. מדובק על כרטיס למטרת משחקים כבדים, לרזולוציה של 1920X1080, לכן רצוי שיהיה לו 1GB זיכרון. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אתמול קניתי את ה 6800 של אסוס... והרצתי את התוכנה 3DMark05 ולאורך כל הסירטונים ה FPS היה מתחת ל 15... ניסיתי לעשות ריסט למחשב אבל זה לא עזר ): עכשיו, אני לא כל כך מבין בזה , מישהו יכול לעזור לי?בבקשה?? אני מבואס מוות..
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ייתן לי מקסימום ביצועים למסך 19 אינץ'?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX560 שכל פעם שאני מפעיל אותו עושה בוט אבל המסך נמרח כאילו הכרטיס נדפק שמתי לב שיצא לו הפלאח הכסוף שיושב על הציפסט קירור כזה יכול להיות שזאת הסיבה ? זה מגן כזה כסוף אלומיניום שכתוב עליו NVIDIA שאני פותח את הכרטיס הפלאח הכסוף נדבק לצלעות קירור כמו שמוציאים מעבד והוא דבוק לגוף קירור אולי זאת הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין כרטיס AIW לבין כרטיס רגיל של ATI עם VIVO או AVIVO?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי אתמול את GEARS OF WAR, ויש לי בו בעייה מוזרה.. ב-CRYSIS, שמתי לב פעם בכמה זמן (בעיקר בסרטוני מעבר - כמעט ולא במשחק עצמו), מה שנקרא TEARING - כאילו יש איזה פס על המסך שחותך את התמונה ל-2. זה פחות הפריע לי. הפעם, בGEARS OF WAR - יש לי משהו אחר, שאין לי מושג איך קוראים לו. התמונה לא נקרעת באמצע, אין פס באמצע, אלא פס שעולה מתחתית המסך למעלה וכאילו מעדכן את התמונה. כמו שאתם רואים בטלויזיה שמצלמים מסך מחשב אז רואים כאלה פסים עולים מלמטה למעלה - אז ככה, אבל יותר קטן. זה כאילו הREFRESH RATE נמוך מדי ולא מספיק לעדכן את התמונה. זה ממש מפריע למשחקיות כי זה קורה כל הזמן - גם בזמן המשחק. אני לא יודע מה לעשות נגד זה - המפרט שלי הוא Q6600 עם 8800GT SUPERCLOCKED ו-2GB R…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש, אך כרטיס מסך Sapphire dual-x r9 280x משומש מTMS. התקנתי דרייברים והכל מאתר היצרן כשורה, אני עם המחשב כשבוע, והספקתי לשחק call of duty ו battlefield 4 בcall of duty בערך בין חצי שעה- לשעה של משחק, אני פתאום מקבל מסך שחור וזה נתקע שם. גם כשאני מנסה להיחלץ חזרה לוינדוס עם מקשים אני לא מצליח. רק ריסט למחשב עוזר. בBF4 זה קרה לי רק פעם אחת, אחרי מספר שעות משחק. האם בוודאות זה מראה על בעיה בכרטיס מסך? התקנתי דרייברים 14.4 מהאתר של AMD והתקנתי דרייברים לכרטיס קול מהאתר של הלוח אם. חשוב לציין שאני לא חווה האטה במשחק אך המאורר של הכרטיס מסך מאוד רועש לאורך כל המשחק. בנוסף, כאשר חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי לכניסת חשמל של הכרטיס את החיבורים הבאים: 6 + 2 מכבל אחד…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מה הדרייבר הכי טוב לכרטיסי מסך של NVIDIA אני מבולבל כי יש רישמים ולא רישמיים ולא כמו בATI הכול מבולגן יש השווה או משהו
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש בסביבות ה400 -500 ש"ח. אשמח ליראות גם השוואות עם שאר כרטיסי הסמך. תודה.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מסך ישן, וחשבתי לחבר אותו למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא ה-560 ti, והחיבורים שלו הם HDMI ו-2 DVI digital (עם 4 פינים) (תקנו אותי אם אני טועה בקשר לפרטים של הכרטיס) איך אפשר, אם בכלל, לחבר אותו למסך ישן עם כניסת VGA בלבד? הבנתי שאי-אפשר לעשות זאת באמצעות מתאם, כי הפלט הוא דיגיטלי ו-VGA זה אנלוגי.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה שני כרטיסי מסך ב 550 דולר ומשלוח 20 דולר http://cgi.ebay.com/EVGA-GeForce-8800-GTS-640MB-SLI-PCI-E-NEW_W0QQitemZ200083884131QQihZ010QQcategoryZ40161QQtcZphotoQQcmdZViewItem?hash=item200083884131
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אף על פי שפרטים מדויקים עדיין אין, אבל בלהיסתמך על העבר, בדרך כלל הפרטים המשוערים\דלופים על הכרטיסים של NVIDIA ממש אינם רחוקים מהמציאות. במקרה עם 8800GT המציאות אפילו עברה את המצופה, שגם הוא היה מבטיח רבות. בקיצור: מדובר במפלצת של יותר מרא-פלופס אחד, רוב הסיכוים על 2 גיגה של DDR5 ועוד. אז הנה כאן עשיתי עבודה קטנה ואספתי כמה הפניות לאתרים שהצליחו והעזו לפרסם קצת פרטים על "הסוכריה" של טרא-פלופס הזאת ;D נתחיל : http://xtreview.com/addcomment-id-3164-view-GeForce-9800-GTX-details.html http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=218890 וקצת מסינים שתמיד יודעים הכל ראשונים : http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14253&extra=page%3D1
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב לדודה שלי והיום לקחתי אותו (הורכב בחנות שקניתי) בתחילה המחשב פעל אצלי עם המסך שלי בבית, לא היו שום בעיות עם המחשב והכל פעל מצויין כשהפעלתי את המחשב עם המסך החדש (בדיוק הוצאנו מהאריזה) שקנינו עם המחשב iiyama1413 להפתעתנו גילינו שני פסים דקים שמופיעים על המסך, התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב ושם נאמר לי זה ככה אמור להיות, תשובה דיי דבילית אם תשאלו אותי, לכן החלטתי לפנות למומחים האמיתיים, לכם, בבקשת עזרה, אם תוכלו לומר לי, האם הקווים שאני מדבר עליהם אמורים להיות על המסך?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ניקח 9600GT אם 250MB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד אקסטרים ו6gb זיכרון ולעומת זאת - ניקח את אןתו כרטיס אבל אם 1GB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד ברמה בינונית(חלשה משמעותית ממעבד האקסטרים) ו2gb זיכרון ****(שאר הרכיבים בשני המחשבים זהים) אילו מהמחשבים יביאו ביצועים גראפים יותר טובים....??(אשמח להסבר קצר בנושא )
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז זה המצב, יש לי רדאון חדש ואני הולך ללמוד אנימציה (כן בעייתי, הייתי צריך לחשוב על זה לפני), השאלה היא האם אני יכל להריץ אותם במקביל ואז cuda יעבוד. ראיתי כמה סירטונים שאומרים שזה לא בעיה כל עוד הרדאון הוא הכרטיס הראשי בחיבור הראשון בלוח אם וכל המסכים מחוברים אליו. השאלה היא האם זה שווה את הסיכון?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם מישהוא מוכן לתת הסבר למה צריך להתכוונן כשרוצים לבנות מחשב חזק לעבודה בתלת מימד ולא למשחקים ,למשל בכרטיס מסך האם dx 10 והאם חשוב 640 או עדיף 320 ולהשקיע במעבד ....
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-