עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו בתמונה את השגיאה יש לי x800gto [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת למה יש 2 יצאות DVI בכרטיס מסך שלי? 1 למסך אבל למה השניה לחבר עוד אחד תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך XFX 6600GT

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

מה דעתכם על הרעיון? נראה למי יש הכי גבוה. שלי זה 14022 לינק אם זה נוגד את חוקי הפורום\WHATEVER, המודר מוזמן למחוק\לנעול כראות עיניו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by game kILLer,

יש לי בעיה רצינית אני חייב להחליף את הכרטיס שלי איזה כרטיס יחזיק שנה וחצי בביצועים טובים על 1024*768 ולא עולה הרבה?? יש לי התלבתות בין R9500PRO לR9000PRO ולTI4200 חייב עזרה דחוף!!1

5. Started by MDK,

הניקוד ירד מ9200 ל8300...

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by integral,

למישהו יש נסיון איתו? יש משהו משתלם יותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by STRENGTH,

מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Mr.Pepo,

אשמח לדעת אם יש דגם ספציפי של 7600GS ל-PCI-E מהחנות LogicPC שאתם יכולים להמליץ לי עליו. התקציב הוא 600-700 שקל. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  9. שלום חברה אז ככה אני לא יודע מה לקנות יש לי AMD Athlon X2 DUAL CORE 4200+ gigabyte ga-m55plus-s3g עם כניסת pci-e x16 אחת. עכשיו אני מניח במעבד כזה מספיק טוב למשחקים כבדים.. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, -- אני לא רוצה משהו סופר סופר סופר טוב אבל גם סופר סופר סופר יקר... אני רוצה משהו שיריץ משחקים לדוגמא כמו Rainbowsix החדש וכו'... אז לשאלתי האם 7600gs או 7900gs טובים ויעשו את העבודה שלהם כמו שצריך? בעצם, מה אני מדבר?! - אני אתן לכם, למקצוענים להציע לי תודה.

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  10. טוב אז ככה איזה מבין הכרטיסים הבאים: Leadtek 8800GTS 640MB או BFG 8800GTS 320MB OC2 יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים-הכי חשוב תמורה מחיר OC יותר גדול עתיד גדול יותר יותר תמיכות האם מצדיק ההפרש של ה-400 ש"ח ביניהם לטובת ה-leadtek?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

אז ככה, קניתי שלשום את הרדאון 9600 איקס טי החדש שלי (של ספיר). קניתי אותו מזיגזג, אני חייב להגיד, שירות נפלא, פעם שלישית שאני מזמין מהם ובכל פעם אני נתקל באדיבות, מקצועיות ובהכי חשוב, יעילות. הרי התוצאות: 3DMARK2001SE 11000 3DMARK2003 BUILD 340 3843 לשאלה הרגילה: "האים התוצאתה תואמת את המערכת שלי?" ולאצלנים שביננו: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 PC800 RDRAM D850MV שום רכיב לא עבר אובר קלוק. ולשאלה יותר חשובה, התקנתי את הקטליסט 3.9 ובאפשרויות שבין איכות לביצועים הוא מתעלם ממה שאני אומר לו!!, אני אומר לו איכות הכי גבוהה (X6AA X16AF) ואני רואה במשחק (עם העניים {לא באפשריות}) שאין הבדל!! מה עושים? תודה רבה!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lpp.phpme,

שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו. ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 מה דעתכם, תודה על העזרה.

13. Started by kobibo,

מהן האופציות האלו שאני רואה ב ATI TOOL ? למה משמשת כל אופציה ? מה כדאי להגדיר בכל אופציה ? והאם שינוי האופציות האלו יכולות להזיק לכרטיס באיזשהי צורה ? ( כמו עליית הטמפ' של הכרטיס ) הכרטיס שלי GTO2 עם O.C ל XTPE .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by liordavid,

1. למה משמש חיבור ה- HDMI ? 2. למה משמש החיבור הקטן (2 פינים) בצד ? מגיע עם חיבור SPDIF ועוד מאריך מוזר...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני אוטוטו עומד לקנות את ה- geforce fx 5200 ויש לי מספר שאלות אחרונות לגביו... 1. מה ההבדל בינו לבין סדרת כרטיסי המסך הנקראים Ti של geforce? 2. אם יש לי לוח אם 845 שתומך ב- agp x4 והכרטיס תומך גם ב4 אבל גם ב8 אז מכיוון שהוא יעבוד על 4 אז הרמה שלו תפחת??? 3. האם עם מעבד 2.4 וזיכרון 256 ddr הוא יגיע לרמת הביצועים המקסימלית??? תודה... (קצת דחוף לי התשובה כי אני רוצה להזמין אוטוטוווווו).... אז שוב תודה!!

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by manenbu,

שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  17. אני מעונין בכרטיס מסך geforce 4 ti 4200 עכשיו אני מעונין ב 2 כרטיסים או של חברת אסוס או של גינורד אני רוצה לגעת מה עדיף???? אל תציעו לי סומה או דראון אני לא מעונין! ועוד דבר מה עדיף עם 128 מגה או 64 והכלל למי שיש כרטיס כזה איך המשחקים החדשים עובדים איתו שווה לי להשקיע יש לי gefprce 256 ישן ולא משהו ורציתי לחדש את שלי.... אז אם מישהו יכול לעזור לי ועוד דבר אם אתם ממליצים על משהו מאיפה אתם ממליצים לקנות???? :

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by omriel12,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב עד 800 שקל שיריץ לי משחקים על ביצועים נחמדים כאלה משו באמצע.. יש לי מסך עם HD READY. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6320 ואני מבקש שתביאו לי את הכרטיס מסך הכי טוב שתוכלו למצוא עד המחיר הנ"ל מבלי שיווצר צוואר בקבוק, תודה מראש. נ.ב: רצוי שיהיה מהחנות KSP או Ivory, ואם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו לי ואני יוסיף תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ashkenazone,

אהלן, אין לי זמן עכשיו אז אני אערוך את ההודעה בעתיד, אבל הוצאתי 88K באקוומארק עם 7600GT של EVGA. MHZ580@650MHZ וכמה טוויקים עזרו לי גם, המדריך השלם בהמשך, חח LOL. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  20. היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7900GS או X1800GTO ?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  21. אני לא מחפש משו ממש מטורף.. שיריץ משחקים בצורה נורמלית..עם כל שאר המפרט אין לי בעיה כל כך. דעתכם על הכרטיס?

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by GuGuSH,

שאלוום.. יש לי 2 שאלות. נתחיל? דבר ראשון, יש איזה אפשורת לשים 256MB על הכרטיס מסך שלי? (ati radeon xpress 200m). יש לי 1280MB ראמ על המחשב (256MB + 1GB). דרך הביוס הוא לא נותן יותר מ-128MB. יש דרך "לעקוף" את זה? בכלל, יתן לי משהו אם אני אשים על הכריס מסך 256MB? שאלה שניה, לפי מה שהבנתי (ואולי אני טועה...) הכרטיס מסך שלי הוא רק לניידים (יש לי נייד). וגם כשאני בודק אם הכרטיס שלי מספיק טוב בשביל משחקים מסוימים באתר system requirements labs אז זה מסמן X על הכרטיס מסך אבל בפירוט (מאיץ 3D, pixel shader וכו' וכו'.. יש על הכל V). אז, רציתי לשאול אם הכרטיס שלי כביכול מקביל לכרטיס מסך אחר לדסקטופים? ואם כן, אז לאיזה? תודה רבה, מקווה שתוכלו לעזור לי =] עוד שאלה קטנה, לפי sy…

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by m0tek,

מה דעתכם על הכ.החדש של אסוס? אני ממש מתלבט אם לקנות אותו - אני יכול להשיגו בסביבות 2600 שקל (בד"כ 2800) - כן זה יקר - אבל יש לי על מה לבזבז משכורת אז על מה אני צריך ללכת? 6800 gamer של אסוס (הבנתי שאפשר לעשות לו קלוקינג מטורף לאולטרא..) או x800 pro של Sapphire? עוד הצעות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Marius Starlord,

שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך... האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר .. זה דיי דחוף..

• 10 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.