עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guy950,

התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני רוצה לחבר את המחשב שלי ל 2 מסכים, האחד גדול והשני המסך הנוכחי שלי כמו שכתוב בכותרת. 2 המסכים יכולים להתחבר בHDMI ולכן עדיפות לכרטיס שיש לו 2 יציאות כאלו. המטרה היא בעיקר צפייה בסרטים, פחות במשחקים אבל לא שולל את האופציה. תקציב לא בשמיים, מחפש את הכרטיס שיתן יחס עלות-ביצועים הטוב ביותר, ושיהיה שקט תודה

3. מה דעתכם על הכקטיס הנ"ל? HD 5750 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E לאון

4. Started by drorb,

hi guys - sorry for the English, I have no Hebrew in the computer at work.. I just bought this model: GTS 250 OC GV-N250OC-1GI I have a 400W PSU, however the requirements for this card say I need a 450W PSU is this really necessary, or will my 400W PSU hold? also, what could be damaged from keeping the 400W and playing games for long periods of time? Thanks! DF

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. מספר פעמים אמרו לי כשהצגתי את המפרט שלי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא אוברקיל לגודל המסך... לכן אשמח אם משהוא כאן יסביר לי את הקשר בין גודל המסך לביצועים של כרטיס המסך על גביו, והאם לקיחת כ.מסך ממש חזק על מסך קטן תיהיה ביזבוז מיכוון שמגודל מסויים של מסך הוא נותן פחות אחוזי ביצוע? ואם אפשר פירוט של כ.מסך, כלומר HD 4870 טוב ל 22'' לדוגמה... בנוסף אשמח אם תפנו אותי למאמר בנוגע לסוגייה זו אם יש כזה מאמר... תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. מצטער על הבורות יש לי כרגע כרטיס 7300 GT > רוצה לירכוש כרטיס חדש שהוא PCI-Express 2.0 1. האם זה אותו חיבור לוח ולא תהיה בעיה? 2. בהיזדמנות זו איזה כרטיס כדאי יותר לדעתכם? זה http://www.amazon.com/EVGA-512-P3-N977-TR-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B001QCYNW2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-6 או זה http://www.amazon.com/BFG-BFGE98512GTGE-GeForce-Graphics-EcoIntelligence/dp/B00288BH9A/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-11 או זה http://www.amazon.com/Sparkle-SX98GT512D3G-VP-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B002FU5RRE/ref=sr_1_10?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-10 על איזה מותג ללכת?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. אני יודע שהכרטיס לא חזק ולא מיועד! אבל משחקים כמו FIFA09/10 או פרואבולשין ברמה סבירה הוא יריץ? תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני קונה מחשב חדש השבוע ורציתי לשאול אם זה מספיק יהיה לקנות 4850 עם מסך של דל 22 אינץ או שעדיף כבר להשקיע יותר ולקנות 4870????

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך. עד עכשיו היה לי HD4670 אבל הוא הפסיק לעבוד(נראה לי הוא נשרף). אין לי מחשב ממש חדש אבל זה מה יש. הנה המפרט: http://www.siz.co.il/my.php?i=dnkyjnhytzv3.jpg הנה הספק: http://www.siz.co.il/my.php?i=kmdawo0ed2mt.jpg הנה המסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 אשמח אם תמליצו לי על אחד. דרך אגב מה ההבדל בין 512 מגה לגיגה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. Started by Vosegus,

שלום,בימים האחרונים נשרף לי הכרטיס מסך(9800GTX)ואני קןנה אחד חדש,יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 1K,בינתיים מצאתי את זה- http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P4871GD5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים? אגב שמעתי שהיו בעיות עם הHD4870,זה נכון?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sagioto,

שלום, המערכת שלי כרגע: intel quad Q9300 2.5GHz 4GB - (32 bit win 7 u וhd4850 של 3d clubאו משהו בסגנון 512MB עם הדרייבר העדכני ביותר של ati מחוברים מסך 24" dell ב-1920X1200 ומסך 42" FHD - כאמור 1920X1080 בסרטים אין לי בעיה כלל, משחקים, ואפילו עם גרפיקה פשוטה מאוד אחרי מספר דקות הוא פשוט מתחמם ומכבה את המחשב, הטמפ' בidle היא 90+C קיצר כרטיס מסך מחורבן- עשיתי את הטעות וחיפשתי את ההכי זול שניתן למצוא, אני מבקש המלצה למשהו שהמערכת שלי תריץ איתו את MW2 ברמה גבוהה ברזולוציות הטבעיות של המסכים, מעדיף יציאות DVI על HDMI, אני עדיין מחפש משהו זול, מוכן להתפשר בביצועים אבל שיהיה משהו מוכר וטוב ועם קירור אפקטיבי - נגיד saphire וכאלה... או אם יש לכם המלצות מה לעשות עם הradeon ד"א אני מ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?

14. יש לי לוח אם של GIGABYRE X48T עם שני PCI-E. על אחד אני רוצה ויש כרטיס ATI 4780X2 ועל השני אני רוצה לשים Nvidia 6600 ? האם זה אפשרי ? האם הם יעבדו על אותו לוח אם ?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  15. אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by October,

שלום חברים.. השבוע קניתי מחשב חדש מאוד חזק עם כרטיס 5850 hd שהפעלתי קאונטר סטרייק שעובד על Open gl קיבלתי בין 150-500 fps כמובן לא שיש לי בעיה עם האפ פי אס הזה אבל לחבר שלי יש מחשב חלש יותר עם כרטיס 8800gt והוא זוכה לקבל יותר אפ פי אס ממני (700 וכדומה והרבה יותר יציב) מבחינת עוצמה הכרטיס שלי אמור להיות יותר חזק פי 2-3 ממנו אז מה קורה פה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים

18. מעוניין בכרטיס בצבע שחור עם גוף קירור שחור (ללא מאוורר) ועם Dual Dvi או DVI + HDMI.. מכירים משהו כזה? לא צריך משחקים או דרישות מיוחדות מעבר לזה מבחינת ביצועים. הכי קרוב שאני מכיר זה ה-XFX 4650 אבל הוא עם מאוורר..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dor962,

אני חושב לקנות את ה5850 ATI. ואני לא בטוח שזה יתאים למחשב שלי. מפרט: Q6600 P5n-e sli 520W crosair 2GB 667HZ יש לי מסך של 19 אינץ'... Flatron L1932TQ

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by haims84,

שלום לכם אנשים טובים, לאחרונה החלטתי על שדרוג המחשב, ואף סגרתי הכל (CORE I5, 4GB RAM,ATI 4890, לוח GA-P55-US3L וספק 550W של HEC ), כשעכשיו אני מתעמק בנושא הכ.מסך, אני חושש שייתכן ועשיתי בחירה שגויה ... אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין 5770 ל4890 (1GB), ועד כמה קריטי הDX11 מול הDX10.1 וכמה אני ארגיש בהבדל ... בקיצור, חוץ מזה שה4890 חזק טיפה יותר, מה עדיף לקחת היום ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by shark1011,

התקנתי אתמול מערכת WINDOWS SERVER 2008 וכנראה יש איזה בעיית התאמה עם הדרייבר... הכרטיס הוא 4850H-B של ג'יגהבייט, איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by therealgti,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד:Q8200 לוח אם:ASUS P5QC זיכרון:4g 800 רציתי לדעתי איזה כרטיס כדי לקנות שיריץ לי משחקים בצורה טובה וחלקה עם ביצועים טובים עד 1000 שקל . וקראתי פה בפורום ונתקלתי במושג הזה SLI מה זה סליחה על הבורות... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by zion789,

שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE של ATI מדגם HD4850 והוא בצבע אדום כזה.. חבר שלי אמר לי שהביוס שלי ישן ואני צריך להחליף אותו - נכנסתי לאתר של GIGABYTE והלכתי לכרטיס שלי לעדכוני ביוס וראיתי שאין בכלל עדכוני ביוס לכרטיס הזה,אח"כ הלכתי להוריד תוכנית UTILITY כזאתי שתבדוק לי מה הגרסה של הביוס וזה רושם לי UNKNOWN בדקתי באוורסט וראיתי איזה מן מספר כזה ארוך אבל התוכנה של GIGABYTE לא מוצאת לי את הביוס של הכרטיס מסך...אז השאלה שלי איך אני אעדכן אותו.. דרך אגב אני לא יודע מה זה הביוס של הכרטיס מסך...משהו יכול להגיד לי מה הוא עושה ולמה אני צריך לעדכן אותו?,אני כולה רציתי לדעת למה הכרטיס מסך שלי לא מנצל את הכוח שלו במשחקים ושאר אפליקציות(GPU UTILIZATION - והוא עומד על 0.00 -0.…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ZorD,

ערב טוב לכולם. יש ברשותי מחשב ישן ששבק חיים לאחרונה, אין תמונה על הצג. בדקתי את הצד הוא עובד ויש רעשים של ה-HD, אין שום ציפצופים מהלוח אם שמעידים על תקלה כלשהי לדעתי הבעיה היא בכ.מסך ששבק חיים הוא מאד ישן GEFORCE 2 משהו ~ האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כ.מסך עם תושבת AGP שיתאים ללוח-אם (ASUS) ? נ.ב מישהו מכיר מקום טוב לבדיקת מחשב במחיר סביר באיזור רמת-גן ? תודה מראש

25. Started by wolfi365,

יש לי מחשב די ישן, עוד מלפני ההתנתקות, ורציתי לשדרג את ה-geforce 5200fx למשהו טיפה יותר נורמלי שיריץ לי כמו שצריך את BF2 למשל. ראיתי את ה 3450 HD ב- KSP ב-270 ש"ח וגם את ה- Geforce 6600 gt 128MB DDR3 - ב-250 ש"ח. אני מוכן להשקיע עד ה-300 שקל ואם יש משהו יותר נורמלי מהשתיים למעלה אז אשמח לדעת המפרט שלי- Pentium 2.8 1gb ram gf5200

דיונים חדשים בפורומים