כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי אחים שלי, יש לי תקציב שעומד על 300 שקל בערך. עם הכסף הזה אני רוצה לקנות כרטיס מסך - הכי טוב שאפשר, בסכום כזה. חשבתי על ATI Radeon 9600SE מתוצרת PowerColor (לא שמעתי עליהם, דרך אגב, הם בסדר?), למרות שעם הדמי משלוח הוא קצת חורג מהסכום אבל הוא נראה לי ממש טוב: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4942585&g_kind=0 וגם שתי ההצעות האלה, שעולות אפילו פחות: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5057351&g_kind=0 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5104706&g_kind=0 עכשיו, בגלל שאני לא מבין בתחום ההארד-וור בכלל, ובכרטיסי מסך בפרט, אני צריך את עזרתכם. אם תוכלו למצוא בהקדם לי אחד טוב, מי יודע אולי אפילו 256 מ"ב, זה מאד יעזור לי!
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חברים שלום לכולם...יש לי עד 2000 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ... איזה הייתם ממליצים לי... האם כדאי שני כרטיסים של HD4850 או אחד של HD4870? או שבכלל את ה-9800GTX? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ובכן בעיקבות מבול הכרטיסים אני מחפש כרטיס מסך קריר שאי אפשר לטגן עליו שניצל או לחמם צ'יפסר. קראתי על 4850 ועל הסדרה החדשה של אנוידיה וזה ממש לא הכיוון שלי.רצוי שקט וקירור של סלוט אחד כי אין לי הרבה מקום בלוח וטמפ' רצויה עד 60 מעלות בעומס 3D.אופציות חשובות זה תמיכה ב HD פענחי וידאו בחומרה ורצוי מסדרות קודמות [המחירים דיי אטרקטיבים עכשיו] הבחירות שלי נעות בין 3850 עם 1 גיגה [למרות שזה ממש לא שימושי על 256 ביט] לבין 3870 על חצי גיגה בעל קירור פסיבי. השאלה שלי לאיזה חום מקסימלי מגיעים מעבדים גרפיים אלה?? מהי צריכת ההספק שלהם?? קראתי שמעבד 4850 מגיע בעומס ל 95.5 מעלות.האם סדרת 3XXX פחות חמה?? אשמח לסיוע.והאם ספק HEC 375 W יספיק - למרות שיש לי ספק בעניין או שכרטיס זה מחייב …
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם לקנות כרטיס של Nvidia או ATI במחיר הזה, איזה חברה, דגם???? שמעתי על חברה שנקראת BFG (נותנת אחריות לכל החיים)... ???
-
צריך המלצה של כרטיס של NVIDIA במחיר של 1000-1500 תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את הדיון על מסכי CRT לכל תקציב ושימוש, אך עדיין יש לי התלבטות קלה. אני מעוניין לקנות מסך חדש ומתקשה להחליט בין מסכי ה- ''17 הבאים: MAG 796FD2 LG F700P Viewsonic G75F אני מבין ששלושת המסכים שווים פחות או יותר ברמתם, אך אשמח לקבל חוות דעת והמלצות שונות. האם מישהו מכיר אתר שביצע השוואה בין המסכים הנ"ל או פירסם ביקורת עליהם? היכן יש חנות שבה נמצאים שלושת המסכים בתצוגה כך שאפשר יהיה להחליט על סמך העדפה אישית? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רוב הסימנים מראים על כך שהרדאון 4870 הפגום שלי עושה את צעדיו האחרונים על פני המארז, ובגלל שהחנות FOXPC ניסגרה אין לי ברירה אלה לקנות כרטיס חדש. על הכרטיס יהיה להתמודד עם משחקים כגון BAD COMPANY2 וMETRO2033, התקציב הוא עד 1200 ש"ח, ללא חריגות גדולות. המפרט מצויין בצד, אם אני אזדקק להמהיר את המעבד אעשה זאת. הHD5830 מצא חן בעיני, האם זה נכון שהוא חזק יותר מהHD4890 ? אם כן מתי הוא יגיע לארץ ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אז ככה הכטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות בימים האחרונים. מתי שהמחשב עולה בכל הקטע של הדוס ובמסך טעינה של הוונדוס יש פסים מאונכים על כל המסך. עכשיו שהוונדוס עולה הכל נעלם ורואים רגיל נירא שהכל בסדר. הרצתי בדיקה של AQUAMARK ואני מקבל עכשיו משו כמו 10 אלף נקודות במקום 12 אלף שהאיתי מקבל לפני. מה שעוד שמתי לב אליו שהכרטיס פתאום יש לו רק 64 זיכרון במקום 128 שאמור להיות לו (תראו את התמונה למטה). החלפתי דריברים לא עוזר, איפסתי את הביוס גם לא עוזר, ניסיתי במחשב אחר את הקטע עם הפסים עדיין יש אבל השאר אני לא יודע לא התקנתי לו דריברים על המחשב השני. עכשיו המפרט שלי זה: axp 2500@ 2GHZ CHINTECH 7NJS GAIL GOLDEN DRAGON DUAL DDR 400 2X256 RADEON 9000 128DDR יש למישהו עוד רע…
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך AGPx8 Radeon X800GTO כיצד אני יודע שהזיכרון הוא אכן DDR3? תודה.
-
- 10 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם , 1) החלפתי אתמול ת'כרטיס מסך שהיה לי ( רדיאון 9500 פרו ) וקניתי 9800NP השאלה היא האם מהירות השעון והזכרונות שלי נכונים לאותו הכרטיס - CORE - 324 , MEMORY - 290.25 ?? 2) גם בכרטיס הקודם שלי וגם בזה כאשר המערכת עולה ( WINDOWS XP ) יש הבהובים כאלה שחורים לכמה שניות עד שהוא מסנכרן את עצמו או משהו כזה וזה נעלם.. אותו הדבר קורה גם כאשר עושים מאפיינים בכרטיס מסך.. האם זה בסדר וקורה לכולם או שיש אצלי בעייה? 3) התוצאות שקיבלתי ב 3D מארק 2001SE ו 2003 V.330 הם :12126 ל 2001 ו 4670 ל 2003 האם זה סביר? כי לפי מה שקראתי מכם וגם באתרים שעשו מבחנים הוא אמור להשיג תוצאות דומות ל רדיאון 9700 פרו ונראה לי שהתוצאות שלי נמוכות מדי לא?? 4) האם מישהו שמע או יודע שכרטיסי המסך של…
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחיר נראה לי סביר ויש לו שלוש שנים אחריות. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1674 תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש עבור אחיין שלי. המחשב הקיים - מעבד - e2220 לוח אם - MSI P6NGM-FD 775 1GLAN ספק - easy cool 775 300W כרטיס נוכחי - GT8500 המסך - 22 אינצ', 1680X1050 הוא משחק משחקי מחשב, בעיקר משחקי יריות למיניהם מה האופציה הטובה ביותר בהנתן הנתונים הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היתי רוצה לברר בקשר חברה INNO3D העם זאת חברה איכותית כי מוצרים שלה די זולים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470 אני מחפש GTX580 טוב.איזה חברה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GIGABYTE 945P S3 וכ. מסך ATI RADEON X1900XT אני מעוניין להחליף את הכרטיס שיש לי בכרטיס מסך אחר... אני לא כלכך בטוח מה יתאים ומה לא.. לכן אני כאן :] מפרט- מעבד: Intel E6300 1.86GHz זכרונות: 667 2GB RAM ספק: FSP400 -60GLN מארז: אני לא זוכר דגם, זה של Thermaltake זה עם האורות הכחולים... הציפיות שלי מהכרטיס מסך שאני הולך לקנות - כמה שיותר FPS ... כמובן שאני מעדיף כ. שידע גם לעבוד בAA ו AF אני אוהב לעשות OC לכ. ככה שאם הוא יהיה עם קירור טוב זה יהיה נהדר... שיהיה סביבות ה1500... אני משחק משחקים כמו Crysis bioshock farcry teamfortress 2 rainbowsix vegas וכו וכו... תודה מראש, אבישי :]
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850 בלוח אסרוק"... והוא חוסם לי 2 כניסות של PCI רגילות , אין לי מקום להכניס את הכרטיס טלויזיה האם יש מאריך לPCI או כרטיס הרחבה דרך יו אס בי?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי AMD 1.1GHZ 512MB שפועלים ב 100 מגההרץ וכרגע ASUS V7700 32MB DELUXE שזה משתמש ב GEFORCE2 GTS קניתי S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes האם יהיה לי שיפור משמעותי בביצועים? ולאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה הכרטיס מסך : Nvidia Geforce NX6200 LE 128Mb זה כרטיס מסך טוב לפי דעתכם?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, וזה המפרט שלו. אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך לרכוש. יש לי מסך CRT 17 של PHILIPS 107T, בעוד חצי שנה+(יותר לכיוון שנה אפילו) אני מתכנן לרכוש 24 אינצ'. חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Nvidia 8600GT Nvidia 9600GT OC Ati 4850 אני לא גיימר כבד אבל אני אשמח לשחק בזמן הפנוי שלי במשחקים כבדים ועל הרזולוציה נורמאלית ועם כל הפילטרים.
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי 9800 פרו של 3DCLUB משום מה אין איזו תוכנה בפנים של tune האם אני אמור לקבל אולי בכלל אין כזאת יצוין שהקופסא הגיע מקורית וסגורה באריזה המקורית
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב השני שלי את הTNT ונאבד לי הכבל שמעביר מהS-video המוזר שלו לRCA, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות כזה כבל?
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כדי להשלים את הבניה, אני קונה כנראה 4870 (אוי המינוס בבנק אוי ). בקיצקיצ, את כל הקניה שלי עשיתי מ-SKYPC, ובאמת שהם היו אחלה, אז אני רוצה להמשיך ולקנות שם את ה-4870, אבל יש להם רק CLUB3D. עכשיו, אני יודע שאין הבדל בין הכרטיסים, אבל זה לא קשור ל-PCB ועוד דברים שהיצרנית שולטת עליהם, ותאמת, אין לי מושג על CLUB3D, ואין עליהם הרבה ברשת. ראיתי שכמה אנשים שאלו פה, והתשובות ממש קפצו מצד לצד, אז היום, יש למישהו מושג? אם זה לא יהיה CLUB3D זה יהיה כנראה SAPPHIRE, אבל אני ממש שונא לקנות מחנויות שאני לא יכול להגיע אליהם ברכב ( אני מרחובות... ). אשמח לנסיון של אנשים, בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-