כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב מRSM עם הכרטיס מסך HD5850, עד עכשיו הייתי סגור על XFX בגלל שהוא הכי זול אבל היום אני נכנס לאתר ואני רואה את ה5850 של חברת Manli במחיר יותר זול מהXFX. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזאת, מישהו יודע קצת על החברה הזאת?, אם אני יקנה כרטיס שלהם אז יהיו לי כל מיני בעיות כמו התחממות יתר?. אשמח מאוד שתענו לי על השאלות ששאלתי. והנה לינק לכרטיס: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1416
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI HD3870 שקניתי לפני שנה בהרבה כסף עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה שיהיה לי שתי כרטיסים על לוח אם אחד עכשיו יש לי לוח אם עם מקום לכרטיס מסך יחיד, יש למישהו המלצות ללוח אם שיש שם 2 סלוטים ל2 כרטיסי מסך? לוח אם שיתאים למעבד בסוקט LGA775 תודה רבה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הכרטיס הנ"ל חיברתי כבל HDMI ליציאת וחיברתי לפלזמה אבל משום מה לא שומעים סאונד עד כמה שהבנתי הוא אמור לשדר סאונד בכבל אחד יש לציין שהיציאה היא HDMI ולא עם מתאם DVI ל-HDMI מישהו מכיר את הפתרון לזה???[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 20:49:38 חברה מצאתי איך להוציא סאונד אבל אני יכול לבחור רק רמקולים של המחשב או יציאת HDMI איך אפשר להוציא סאונד משני המצבים לוח GB MA770 UD3 תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני הרבה זמן את הכרטיס ATI Radeon HD3870 ב1200 ש"ח עכשיו אני רואה המחיר שלו כ600 שקל ואני שואל איך זה יכול להיות? כי הכרטיסים בסדרת 4XXX של ATI יותר זולים למישהו יש תשובה? חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם... סוף סוף רכשתי מארז HTPC יפייפה (Omaura tf8) שהוא Low-profile. לכן דרוש כרטיס מסך שהוא low profile לצערי... ה-8600GT שלי לא יספיק כי הוא גדול מדי :-\ לא מצאתי כרטיסי Low profile מלבד 8400gs עם יציאת S-video (אם לדייק דרוש לי composite). לכן זקוק לעזרה, מעדיף Nvidia. המחשב כמובן אמור לנגן סרטים בהאצת כרטיס מסך (לא רוצה להיות תלוי במעבד). לצורך העניין, עדיין לא רכשתי לוח אם בשבילו, אז ניתן משולב (סוקט 775), אם זה משולב אז התקציב עד 600 ש"ח. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.12.2009 בשעה 15:37:00 אוקיי יש צדיק בסדום...מצאתי רק דגם אחד שנמצא נראה לי רק בחנות אחת 9400G http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8019 יש אלטרנטיבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך למחשב נייד: NVIDIA GeForece GT 130M (With 1 GB Dedicated) שימו לב - למחשב נייד.. רציתי לדעת עם כרטיס מסך כזה יריץ לי באופן חלק את PES2010 ומשחקים כמו NFS? לי כיום יש מחשב נייך(לא נייד) שלו כרטיס מסך 8600 GT, שמריץ את המשחקים האלה על גרפיקה ממוצעת.. האם מחשב נייד עם כרטיס מסך כזה יריץ את המשחקים שתיארתי למעלה? אגב, לינק למפרט הנייד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס מסך לשימוש כללי. דרישות- צפייה בסרטים ב- Full HD, כרגע מסך Dell 2409 לא מיועד למשחקים חשוב מאוד: שקט. רצוי קירור פסיבי מחיר- עד 500 ש"ח, לא חייב להגיע לזה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קודם כל מפרט בצד < אני לא אחפור יותר מדי , יש לי הכל חוץ מעוד כרטיס וספק כוח בשביל CF 4870 הסיבה היא בעיקר כי אני רוצה עוד כוח ומה שיש לי לא מספק אותי ב100%. השאלה היא כזאת , במחיר של ספק ועוד כרטיס כנראה אפשר לרכוש 5850 . השאלה היא כזאת - אם עדיף CF , תציעו בבקשה ספק כח וכרטיס 4870 512MB אם עדיף 5850 , ציינו למה וגם אם אפשר קישור לדגם הזול ביותר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכנן קניית מחשב חדש רב תכליתי וכמובן ארצה להתקין את הWIN7 שמגיע עם מנוע ה-DX11. שאלתי היא: הבנתי שה-DX11 משפר גרפיקה במשחקים, אך אני לא מתלהב גדול של משחקים, האם ההבדל בשיפור בא לידי ביטוי בדברים אחרים, כמו שימושים בסרטים או דברים אחרים נוספים במערכת? האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך תומך DX11 ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני יודע ששני הכרטיסים מובנים וחלשים ולא ממיועדים לגימניג אבל מה חזק יותר ובכמה? אשמח גם לקבל מבחני תוצאות. תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
N250GTS Twin Frozr 1G OC http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1883 המוכר פרסם ב142$ + 43.5$ משלוח אקספרס לישראל עשיתי "make offer"של 130$ לכרטיס ו20$ למשלוח ולהפתעתי זה התקבל ועכשיו נשאר לי רק לשלם על זה. איך העיסקה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON 4800+ , 2GB RAM, ו8600GT 128MB. חלק מהמשחקים עובדים לי עכשיו על MEDIUM-MAX על 1280X1024. יעבדו לי סרטים על 1920X1080 על הקודקים ברמ הכי גבוהה? מה עם משחקים?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברה אני קונה מחר מחשב חדש זה הכרטיס מסך שבחרתי: GeForce® 9800GT Super+1GB (1024MB) http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1116 אני לא משתמש כל כך הרבה במשחקים אבל אולי בעתיד ישתמש יותר בכל מקרה המחיר סבבה לגמרי והכרטיס מסך נשמע סבבה גם אני מחפש בעיקר יציאתי hd ויציאת dual link dvi ובזה יש אותם האם יש לכם דעה לגבי זה? אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קראתי על זה , אני מבין מה זה אומר. אבל לא הצלחתי להבדיל ב crysis בין aa*8 ל-בלי AA . יש מדריך ותמונות שיכולים להסביר את זה טוב יותר? כמה זה משפיע? ואני משחיל עוד שאלה: מה ההבדל בין להריץ משחק על dx10 לבין על dx9 - כאשר יש לי את שניהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים המסך שבו אני משתמש הוא 19" רגיל. המפרט הוא: intel core 2 duo e7400 2.8ghz לוח אם:9300 xfx geforce 4G DDR2 זיכרון ובמידה וצריך ספק מעל 400W אז ה 700 ש"ח יכללו אותו
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ מערכת הפעלה וירטואלית עם לינוקס שתעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שלי שהוא 4500HD לצורך חיבור לטלויזיה ושימוש כמדיה סנטר ובנוסף להריץ את המערכת הפעלה הרגילה שלי (וינ 7) עם הכרטיס מסך הלא מובנה האם אפשר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי את ה5970 והכרטיס שהיה לי לפני הוא 4870X2 וניסיתי לעשות בינהם קרוספייר המחשב קורא את 2 הכרטיסים אבל אין לי אפשרות לקרוס פייר משהו יודע אם בשביל קרוספייר חייב 2 כרטיסים זהים? ודבר שני אני דיי מאוכזב מהדרייברים בטא שקיבלתי שלו נותנים לי לשלוט על המאורר ובחלק משמשחקים (DIRT2 וCOD MW2)יש לפעמים ירידות פריימרים (במיוחד כשיש עשן ברזולוציה 2560X1600) שאני יורד מהרזולוציה יש עיוותים כי המסך שלי זו הרזולוציה הטיבעית שלו אז עד שיצא דריברים לא בטא(בדקתי באתר הרישמי וגם של זה בטא)מישהוא יכול לעזור לי למצוא דריברים נורמליים(יש אנשים אתרים לא רישמיים שמוציאים חיפשתי והיסתבכתי עם התוצאות בגוגל) כי זה לא פעם ראשונה שATI מוציאה כרטיס לפני שהוציאה דריברים נורמלים...תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום! הבעיה זה שרוצים לחבר GTX 260 לספק כוח שאין לו חיבור PCI E. כרטיס מגיע עם מתאם אחד( PCI-E לחשמל 4X2 פינים). יש סיכוי שזה יעבוד על חיבור אחד ל-PCI-E?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL עם מעבד E7500 2.93GHz 3GB DDR2 ומסך גם של DELL 1366*768 האם ה5750 יתאים למערכת שלי? אני לא מתכוון כול כך לשחק אבל כשאני משחק אני רוצה גרפיקה ריאלסטית.. המשחק שאני משחק כרגע COD MW2 והאם הספק חשוב מאוד במקרה של ה5750 והספק סטנדרטי של DELL יחזיק (300W)? והחיבור הוא PCIe 16X בנוסף אני לא ממהר לקנות כרטיס מסך, אז האם שווה לחכות לכרטיסים של NVIDIA ואז לבחור?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי להורדה! אבל מהאתר של ATI לא מGURU ואחרים! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלוויזיה פיליפס 5604H FullHD בכבל DVI-HDMI איכותי, המפרט העיקרי של המחשב: Intel C2D e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB 1066MHZ וכרטיס מסך Nvidia 6800GS מערכת ההפעלה היא win7, ועיקר המחשב הוא מדיה סנטר - וסרטים (720p/1080p) אין שימוש במשחקים (יש ps3). סרטי ה1080p לא נראים באיכות טובה כלכך (מקודד coreavc) ולפעמים התמונה מתמלאת בריבועים גדולים וקטנים שמשתנים ברגע שהתמונה זזה (מקווה שאתם מכירים את התופעה הזאת..).. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם הבעייה היא בכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות במקוומו (אני לא צריך כרטיס למשחקים, אך ורק לwin7 וסרטי fullhd)..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 896MB GDDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3254 האם הוא יתאים למפרט שלי ? האם יש איזושהי בעיה מחינת תאימות פיזית בין PCIe 2.0 ל PCIe ? האם יש המלצות לכרטיס אחר ? (בסכום קרוב כמובן) בתודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, לפני הכל אני חדש כאן,הרבה זמן אני קורא הפורום,משום מה לא חשבתי להרשם כעת אני צריך את עזרתכם לגבי רכישת כרטיס מסך,אשמח לכיוון. נתחיל.... לאחר שימוש לא מוצלח ומעצבן במיוחד בכרטיס מסך מובנה בלוח,החלטתי לקנות כרטיס מסך,ואם כבר לקנות אז משהו טוב. במחשב הנ"ל השימושים שלי הם 40% עבודה משרדית,אינטרנט וכו... 30% משחקים(GTA IV,nfs shift.....ועוד כמה בסגנון) 30% המחשב מוריד לו בנחת קבצים. דרישות שלי מכרטיס מסך: חיבור PCIE זיכרון-ddr2/ddr3 מה ההבדלים? שימושים-כמו שציינתי למעלה,חשוב לי מהירות שיריץ משחקים על HIGE (נכון להיום). יציאות-חשוב מאוד שיהיה DVI ,ועל הדרך גם s-video (לא חשוב כל כך אבל מומלץ) רזולוציה-שיריץ משחקים ותוכנות על 1680x1050 ללא תקיעות והאטה(מסך S…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-