כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
המפרט מופיע בצד.. אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק.. משהו כאן לא הגיוני בכלל.. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיועד למשחקים ועדיף שיהיה בו VIVO .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הטמפ שלכם במנוחה ? בתמונה זה 48 34 אבל אחרי ניקיון זה 47 32 מה שלכם ? רק לאלה שיש להם תלידטק תענו לי בבקשה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GeForce4 MX 440, היו לי את הדרייברים הישנים, לא זוכר מה הם והורדתי עכשיו את הדרייברים החדשים (52.16 ) בתקווה לשפר את ביצועי הכרטיס. אך אבוי לי, לאחר התקנת הדרייברים (WINXP) ניסיתי להגיע להגדרות, כפתור ימני על שולחן העבודה->מאפיינים->הגדרות->מתקדם, שם לחצתי על הסימנייה של GeForce4 MX 440 והופיע לי השגיאה: Catastrophic failure. אולי מישהו יודע מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , מה היית בוחר/ת? ולמה? ואיזה מסך בין אלה הכי טוב לפי דעתך? ולמה? אשמח מאוווד לתגובות זה יעזור לי לבחור, 1. Sonys SDM-HS74P/S Flat Panel LCD 2. sony hx73 lcd 3. LG L1720P 4. LG L1980U *. למי שיש מושג מאיפה ניתן לקנות המסך הרביעי שירשום לי, כי כמעט התיאשתייי ותודה רבה רבה רבה לכל המגיבים,
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אפילו יותר מפעם כדאי לקנות X1900XT עם הקירור שנועה נותנת לנו למרות שלמי שיש את הסבלנות כמוני יחכה עד ירידת המחירים
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שנראה באתר שלהם הכרטיס יוצא ועוד איך. יקררר! 3000$+ מפלצת! לפי מה שהם אומרים זה מעין מישמש שמיועד לשחקני 4K (העשירים) מצד אחד ומאידך לשוק המקצועי להקמת שרתים עם דיוק כפול משוחרר. מה אתם אומרים? "Today, we unleash the fastest and most advanced graphics card we’ve ever made: the NVIDIA GeForce GTX TITAN Z. A technical masterpiece, designed from top to bottom for record breaking performance, the innovatively-designed GTX TITAN Z has 12 GB of 7 Gbps video memory, 5,760 CUDA Cores, and twoGK110 GTX TITAN Black GPUs to power 3840x2160, max setting gaming experiences in the latest and greatest games." "For researchers scientists and CUDA developers, GeForce GTX TITA…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי: Dual Core E5400 2.7 GHz installed memory: 2GB 32bit כרטיס מסך- Geforce GT 220 1GB יש לי battlefield 3 ה multiplayer עובד על low אבל נורא נורא איטי ואי אפשר לשחק באיטיות הזאת. אני רוצה לדעת שאם אני ישדרג את הכרטיס מסך יעבוד לי המשחק הכבד Battlefield 3 על medium או high אני רוצה לכרטיס מסך מivory של NVIDIA האם כרטיס המסך הזה יעשה זאת- http://www.ivory.co.il/product.asp?p...69&CatCode=529 או לאיזה כרטיס מסך אחר של NVIDIA צריך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת EVGA מתכוננת להשקת דגם מוזל חדש של דגם ה-Turing העממי ביותר אשר כולל האצה חומרתית עבור מעקב קרניים - במטרה להילחם ב-Radeon RX 5600 XT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שקרב האיתנים בין ה-GeForce GTX 980 Ti וה-Radeon Fury X הסתיים בסוג של תיקו רועם, ב-NVIDIA מתפנים על פי הדיווחים להשקה של דגמי ביניים חדשים שיבוססו על Maxwell 2.0 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%97-nvidia-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-geforce-gtx-950-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי אותו התקנתי,הופתעתי שצריך לחבר אותו לספק קיצר הכרטיס מתחמם יותר מידי לדעתי,לא? intel dual core 2.3 ghz 4 gb ram
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה התדר ליבה שאפשר להגיע איתו באופן מקסימלי הוא 775MHz ב-HD5850 שלי. יש אפשרות להסיר את ההגבלה (ההגבלה היא זהה כמו בדרייבר Catalyst)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SUMA 64MB SE :jump: התקנתי והכל עובד אחלה רק שאלה קטנה לי: איך אני משנה בדרייברים שזה לא יהיה בעיברית, זה פשוט צורם לי בעניים! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 17' עם זמן תגובה של מינימום 16MS ועדיף גם 12 התקציב הוא בין 3000-3500 אין אפשרות לחרוג מעל! עדיפות של VIEWSONIC SAMSUNG SONY אני צריך שהמסך ישמש לי למשחקים עם כמובן DVI חובה! תגובות מהירות יתברכו תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, הוא מאוד חשוך, ואני מנסה למצוא תוכנה חינמית שאיתה אוכל להגביר את הבהירות ואת הקונטרסט של המסך, אני לא יכול לשנות זאת מהמסך עצמו כי זה לא עוזר, השתמשתי בתוכנה כזו כבר והיא מאוד עזרה לי אך היא הייתה לתקופת ניסיון בלבד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם אומרים שה 1080ti יגיע בקרוב ושהמחירים של ה GTX 1080 ירדו. זה נכון? בכמה צפוי שירדו? איפה הכי זול לקנות את ה GTX 1080?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע. לעבור לTVTOOL?!?!? ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טווח מחירים: 1200-1500 שקל. מה שיותר טוב, ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd 4850 והוא בשעת משחק מגיע ל- 80 מעלות זה נורמאלי ? ובמנוחה מגיע ל- 55 מעלות זה בסדר היה לי בחורך במנוחה 43 מעלות ובמשחק 57 מעלות ואמרו לי כשהתחיל הקיץ שהחום זה בגלל שקיץ ועכשיו הגיע ל- 80 מעלות 75 מעלות במשחק זה עדיין בסדר ובגלל החום שבחוץ? ועוד שאלה . אפילו שאני מדליק מזגן זה נשאר אותו חום בערך 55 מעלות במנוחה אז איך אומרים לי שזה בגלל הקיץ וחם בחוץ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך ל AGP עד 1000 ש"ח, כמה שיותר טוב !!! צריך תשובה כמה שיותר מהר...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק לי ב bfbc 2 ופתאום המסך מהבהב בשחור לשנייה רק איפה שמוקרן הסירטון של המשחק ושעשיתי pause זה עושה ריבועים לבנים כאלה למשך מאיה והחום לא כזה גבוה (65c) ומקודם שיחקתי בdirt 2 ולא היה כלום
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית יצרה צמד שעשוי להיות הבחירה המושלמת למחשבים סלוניים צרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כבר הייתי בדרך לקניה של ה-GTX 970 עד שנתקלתי בתופעת ה-Coil Whine. השאלה האם החדשים של אמדי יהיו סביבות אותו התקציב ואותה הרמה ובכלל מתי הם אמורים לצאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך לשדרג את כרטיס המסך (עקב דרישת הבן) הוא משחק במשחקים הבאים Borderlands 2 Overwatch Dishonored הוא רוצה לשחק ברזולוציות גבוהות כמה שיותר. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA_H81M-HD3 מעבד Core i5 4440 3.10GB זכרון RAM 8GB תוכנת הפעלה Win7 Pro לדוגמא: הבן שלי ביקש את הכרטיס הבא Asus GeForce GTX 1060 Turbo 6GB (האם זה הכרחי הכרטיס הזה? מחיר לא זול של 1300 שח) בתודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-