כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! קניתי אתמול את הכרטיס Sapphire R9 290 Tri-x, ומבחינת הביצועים שלו אין לי שום תלונות. הוא מריץ את המשחקים עם הדרישות הכי גבוהות ב-ULTRA בלי בעיות מיוחדות. הכרטיס עולה כ-400 ש"ח יותר מ-MSI R9 290 למשל והסיבה שהעדפתי אותו היא שקראתי שטמפ' העבודה שלו נמוכה משאר כרטיסי ה-R9 290 וגם שהוא פחות רועש מהם משמעותית. למשל כאן בתחתית הדף הכותב משבח את הרעש הנמוך של הכרטיס וכותב שהוא מדד 41.1 דציבלים בזמן הפעלת CRYSIS 3 למשל: http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290/4 הכרטיס הקודם שלי היה HD 5770, הוא רעש הרבה פחות וקראתי שעוצמת הרעש שלו היא כ-45 דציבלים בזמן פעילות. אין לי מושג כמה דציבלים הכרטיס החדש מפיק אצלי, אבל הרעש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן, ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך כדי שיוכל להריץ משחקים לא כבדים כמו Euro Truck Simulator 2 בלי לאגים. מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8.00GB RAM DDR2 Geforce 8800GT
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם איזו תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטיס של אנבידה[geforce fx 5200]-של palit daytona ועד לכמה כדאי?[אין מאורר על הכרטיס , יש רק היטסינק ]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טווח מחירים: 1200-1500 שקל. מה שיותר טוב, ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו.... אתמול הזמנתי מפנדה את הכרטיס -GEFORCE 3 TI 200 128 TD של MSI ..... אם למישהו יש את הכרטיס אנא ספרו לי איך הוא עובד לכם במשחקים ועד כמה אתם מרוצים ממנו? ואם מישהו הזמין פעם מאתר פנדה- תוך כמה זמן הגיע המשלוח? ועוד שאלה לכולם:האם יש איזשהו יתרון בעובדה שהכרטיס שלי בא עם 128 זיכרון לעומת כרטיס עם 64 ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך מסוג לידטק TI4200. אני לא יודע בדיוק איזה דרייברים להתקין ואיזה סתם מיותרים אז אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה כל אחד אומר אני אשמח. יש לי בדיסק את הדברים הבאים: DRIVER INSTALL 6.3 WINFAST PVR WINFOX V2.0
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 6800GT וברגע שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף. הצפצוף הוא צפצוף אחד מתמשך ואינו נגמר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתרון של כרטיסי מסך חזקים זה שהם יכולים לתת ביצועים גבוהים ברזולציות גבהות אז מה הטעם בלקנות כרטיס מסך כזה שעולה נגיד בסביבות 1500 שקל כשהרזולוציה הכי גבוה שאתה יכול לקבל ברוב מסכי ה LCD זה 1280X1024
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זמן הוא יכול להשאר דולק בidle בלי שיגרם לו נזק? והאם LCD אפשר להשאיר דולק כל היום בidle או שכמו CRT אסור?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם שאלה Q8300 ו HD5850 יוצר צוואר בקבוק ענקי? יש אפשרות לשלב בינהם ? OC לתדר 3GHZ יכול לפתור את הבעיה? אני סתם שואל לידע יש לי את HD4890 והאמת שהוא פצצה.. פשוט רציתי לדעת :Q
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בהסבר\מדריך הזה שפשוט מרכז את כל מה שרציתם לדעת לגבי FPS\פילטרים וכ'ו פשוט קצר מפורט ולעניין ממליץ מאד! http://www.pcgamer.com/pc-graphics-options-explained/#page-1
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!לפני חודש בערך ביקשתי עזרה בקשר לשדרוג כרטיס המסך.הנה הלינק-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214024.0(תודה לכל מי שעזר לי!). הלכתי על כרטיס ה-7600GS של XFX,אך לפנדה היו בעיות עם הזמנת הכרטיס מהיבואן ולכן ביטלתי את ההזמנה. עכשיו אני מחפש שוב אחר כרטיס חדש. יש לי חיבור AGP x8 והתקציב שלי הוא 750ש"ח. אני מעדיף 7600GS,עם זכרון של 256MB. הכרטיס של ג'יגה בייט נראה טוב,הנה לינק-http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988,ועולה 732 ש"ח.רציתי לדעת אם הוא טוב כמו שאני חושב ואם כדאי לי לקנות אותו,או שיש לכם כרטיסים אחרים להציע לי. תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3D-PROPHET-FDX-8500LE 750 שקל "אני לא יכול להגיד לכם איפה" אבל זה שווה או לא? :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך מומלץ שישרת אותי לשנה וחצי הבאות ושיהיה PCI-e בטווח מחירים 1000-1200 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדוגמא: כרטיס עם 64BIT הוא AGP 2 כרטיס עם 128BIT הוא AGP 4 וכרטיס עם 256BIT הוא AGP8. אני שואל את זה כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא GF2 MX 400 והוא אמור ליהיות AGP 4 אבל לא הצלחתי לשנות ל 4, אחר כך ראיתי שהוא 64BIT, וחשבתי שאולי זאת הבעיה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה , אני בבעיה ! כרגע הורדתי את הדמו החדש של DEUS EX והוא לא עובד ! אין לי בGIFA MX440 פיקסל שיידרים , לעזעזל אז אני צריך כרטיס מסך שלא עולה מעל 500 ש"ח ועוקף את הGIFA MX440 בביצועים (לפחות ב 12-14 פריימים). תודה נ.ב : הכרטיס הוא זמני עד לקניית ה ATI 9800 NP בחופש (או מה שכבר ייצא אז ) :-* תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה שכרטיס הזה סתם חרא אני יקנה עוד שנה כרטיס חדש אמרו שאפשר לעשות לאוברקולינג למישהו יש מושג על השג של הכרטיס הזה.משיהו יכול לשלוח מבחני ביצועים שלו
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך ב4K (בהמשך אני ירכוש מסך שתומך 4K) ,תקציב עד 1200 ש"ח. השימוש שלי זה משחקים סרטים וקצת גרפיקה. המפרט של המחשב: מעבד: I5 2500K לוח אם: GIGABYTE P67A UD3 B3 ספק: SEASONIC 620W MODULAR מארז: ANTEC THREE HUNDRED מסך: DELL U2311H הכרטיס הקודם שלי זה GTX460 שרק צרות עשה לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי כזה כרטיס וגם המסך וגם הטלויזיה מחוברים אליו. האם הכרטיס מאפשר למשל לראות סרט בטלויזיה ובאותו הזמן לגלוש באינטרנט? אם כן, איפה אני יכול למצוא מדריך להגדרות? ומתוך סקרנות, אם לא, איזה כרטיס כן מאפשר? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ישן יחסית, האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד והזכרון? מעבד פנום 965 oc 4.2 8גיגה זכרון dd2 800 כרטיס gtx 560ti מחפש את הכרטיס שייתן את התמורה הטובה לכסף לbf4. המערך כרגע מתקשה להריץ את המשחק על high תודה רבה לעוזרים(:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש וראיתי לפי התגובות שלכם שה 8600GTS אינו כרטיס משתלם. אינני גיימר מושבע, משחק רק פעם בכמה חודשים. המפרט המוזמן הוא: e6550 asus p5k 2giga 800mhz geil p150 seagate 250 gigabyte 8600gts zalman cnps7700 אני חושב לשים LCD בבית ולכן חשבתי שכן משתלם לקחת אותו,אך אם תתנו לי טענות משמעיות למה לא אשמח לשנות כדי לקבל תמורה מלאה לכספי. תודה רבה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן לחדש משהו במחשב, הפעם זה יהיה כנראה הכרטיס מסך. עקב מהירות מרובה מדי בקנייה הקודמת נתקעתי עם Geforce 2 MX-200 ללא כל תוספות, הפעם אני רוצה משהו יותר טוב ... השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לאוקטובר ול-NV30 או לקנות Geforce 4Ti 4200 עם 128 זכרון וכל שאר התוספות? ??? או האם כדי לנסות לבדוק את הכיוון של ה ATI החדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html מהירות 3.20GHz שזה מהירות אדירה פי 2 ממה שיש היום בכרטיסי מסך !!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-