כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אחרי ההמתנה הארוכה - הגיע הזמן להכין את הארנקים ולהחליט מה יהיה המוצר החומרתי האולטימטיבי הבא עבורכם, והאם הוא יהיה של AMD, של אינטל או של NVIDIA לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה. פירוט החומרה: כרטיס מסך - GEFORCE6800GT http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב. בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב. אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת? אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ! תודה רבה אנשים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב לעבודה משרדית, סרטי HD ומשחקים קלים. כרגע הוא קונה מחשב עם ONBOARD בלבד, ובעוד מספר חודשים הוא ירכוש כרטיס מסך חיצוני. אין דוגמה ספציפית למשחק מסויים שהוא ישחק - הוא יתאים את עצמו לפי הביצועים של המחשב. השאלה היא איזה כרטיס יתן לו את הביצועים הכי טובים בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? 7750? 6850? המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנדל תקציב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=56995 כזכור לכם, קניתי שלשום רדאון 9800 ואמרתי שיש לי בעיה שזה לא נותן לי את מירב היכולת של הכרטיס, ואמרתם לי שיש לי בעיה בגלל שהמחשב שלי דיי חלש יחסית לכרטיס ולכן הכרטיס לא יכול לבצע 100 אחוז מיכולתיו. היום התקנתי NFS Underground המלא ובהתחלה הכל היה כרגיל, עד שאחרי כמה משחקים ניהיה לי בעיית גרפיקה רצינית... פתאום ניהיה לי מלא באגים כאלה בגרפיקה- ראו את הקובץ זיפ שיש שם תמונות ששמתי מהבעיה במשחק (בתמונה הראשונה ההגדרות ששמתי לגרפיקה, לאחר מכן תמונות מהמשחק עם הבעיה)- http://www22.brinkster.com/nargilyos/NFS.zip עכשיו בדקתי וזה לא רק בניד פור ספיד אלא בכל המשחקים- יש בעיה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ראשית, המפרט: Intel E6750 2.66Mhz 4GB Ram Gefore 8800GTS 320MB OCZ 500W אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי... אני משחק סטארקראפט 2 ( ) ואני מגדיר הכל על Low מכיוון שאם אעלה את זה ל High אוטומטית המעלות של הכרטיס מסך קופצות מ 60 ל-70 צלזיוס. וכן, זה גם מקרטע בזמן משחק... חשבתי על כרטיס המסך Gefore GTS450. מה דעתכם עליו? האם ארגיש שינוי? תודה רבה, תום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך סופית! זהו כרטיס ששילמתי עליו לא מעט כסף.. (4870X2)... הכרטיס של חברת sapphire וכזכור לי הוא עדיין באחריות.. הבעיה היחידה היא שהוא נקנה מפנדה. האם אפשר לממש את האחריות מול היבואן ישירות? ומישהו יודע מי היבואן פה בארץ? תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי כדאי שתתחילו לעשות קנייה קבוצתית לכרטיס הזה? ;D אומרים שהכרטיס הזה ירסק את ה690 Nvidia לחתיכות נ.ב-התמונה להמחשה בלבד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המשחק GTA 3 ויש לי כרטיס מסך GF 4 440 MX 64 MB וכשאני משחק אני לא רואה את התפריט של המשחק בצורה שזה אמור להיות ובמשחק אני למשל רואה את חלקים בכביש בשחור והשמיים לא ניראים טוב וגם העצים ואני לא רואה את המפה ואת החיים ונשק וכו ומה עוד מוזר אצל חבר שלי יש RIVA TNT 2 32 MB והוא רואה את זה כמו שצריך ואני לא ואצל חבר שלי המשחק רץ לאט ואצלי מהר מאוד איך זה יכול לקרות וכבר התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר לי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך כרטיס המסך שלי נדפק ואני צריך להחליפו. מבקש המלצה על כרטיס מתאים, בתקציב של לא יותר מ-800 ש"ח. תחת שני השיקולים הבאים: 1. לא לקנות כרטיס שהוא סתם overkill למפרט הנוכחי שלי 2. לקנות כרטיס שיוכל לשמש אותי גם למחשב חדש, אם אחליף את הנוכחי. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שלא יעלה על 400 שח ושיהיה טוב למשחקי מחשב... כמו כן רצוי שיהיה עם יציאת tv... תודה רבה רבה!! הא כן רצוי שיהיה אחד שניתן לעשות לו c! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנו הבדל של כ 15 מעלות בקריאות בין שתי התוכנות לגבי טמפ' כרטיס המסך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי 5850 ומסך 19 אינץ'. הייתי רוצה לשדרג למסך 23 אינץ' עם רזולוציה של 1920 על 1080. אני חושש כי אני לא אוכל לשחק יותר על ההגדרות הגבוהות ביותר כמו שאני עושה כרגע. האם החשש מבוסס או ש 5850 יחזיק מעמד? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעוד כחודש אסע לתאילנד . אשמח לדעת ממי שביקר שם האם רמת המחירים שם זולה יותר מאשר בארץ .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית מכריזה על אירוע חי בסימן GeForce - וברשת כבר מתחילים להתלבט האם זו הבמה להשקה עבור ה-GeForce RTX 3080 Ti, עבור ה-GeForce RTX 3060 או שאולי בעצם עבור דגמי מובייל ראשוניםלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מסיר את הדרייברים של NV בצורה מוחלטת כלומר כל הריגים וה INFים למינהם? יש לי WIN XP PRO וה Detonator Destroyer לא עזר! בבקש אני צריך הסבר מפורט!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן את גרסת הביוס של הכרטיס מסך שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מרכיב מפרט (לקרוב משפחה בתקציב בינוני - משהו באזור ה 3K שכנראה יהיה מבוסס על 3470 או ה 3570) שעיקר העבודה עליו היא עריכת וידאו , בעיקר בפרמייר ובפינאקל סטודיו , ואני די תקוע על ההחלטה על איזה כרטיס ללכת . מסך יחיד (DELL 2311 קיים) חשבתי על משהו באזור ה GT630 1GB - האם זה הכיוון הנכון ? האם יש יתרון בכרטיסים יותר יקרים וחזקים למחשב כזה ? (אין גיימינג) בחלק מהמקומות ראיתי שגם ה HD4000 ב 3570K (או ה 3770) יהיה מספק לגמרי - האם זה נכון ? אשמח לעזרה כאן
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה: dfi infniti nf4 ultra amd 3800 X2 2 g זכרון כרטיס מסך 7800 GT הכרטיס מסך נהרס לצערי אז צריך להחליף לכרטיס אחר מה אתם ממליצים? ואיזה עוד שידרוגים כדאי עד 1000 ש"ח פחות או יותר
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני. הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME. הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים. בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים, או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה, האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ? אני משער שאם המחיר דומ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... ליתר דיוק, מלחיצות "עוצמתיות" על המסך כשהוא כבוי... קיבלתי היום את המסך LCD שלי ושמתי לב שה"זכוכית" שלו מאוד נוקשה, יכול להיות שגרמתי לנזק מבדיקה עד כמה נוקשה הוא ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי i5 4570 3.2G (1150) CPU האם שדרוג ל 1070 (מ 770) ייצור bottleneck קיצוני מדיי על ה CPU (אם בכלל) אשר יגרום לשדרוג להיות לא משתלם? או שהשיפור ב performance יהיה גדול ושוה את ההשקעה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז הייתי רוצה לדעת באופן כללי איך בודקים צווארי בקבוק אפשריים המגבילים את הכרטיס מסך, ומה יכול לגרום לצווארי בקבוק כאלה (רק המעבד? לוח אם, זכרונות...?) אם נכנס יותר לפרטים, הכרטיס מסך שלי הולך להיות G1 GTX 970 עם המפרט : i5 3570k 8GB 667Mhz Gigabyte H77M-D3H Seasonic SS-650RT 650W שוב השאלה היא לא בהכרח אם יווצר, אלא איך אני בודק אם נוצר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-