כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ללוח שלי A8N-VM CSM של ASUS כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 למדיה סנטר, לכרטיס חייב להיות RGB (בנוסף לDCI) הרעיון הוא להחליף את ה GEFORCE 6150 הBUILTIN בתוך הלוח אני רוצה משהו שיריץ HD בחומרה ללא בעיות ויתמוך בגרפיקה למשחקים באופן סביר לא אכפת לי שיהיה קצת ישן (אפילו יד שנייה) המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי תכרטיס fx5200. ורציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9550 עכשיו האם יהיו הבדלים בביצועיים? ראיתי שאפשר לצורב לו ביוס שהמחשב מזהה אותו כ9600xt רציתי לדעת אם יש הבדלים גודלים אחרי הצריבת ביוס. ומה היו הבדלים בנו לבין ה5200 בכללי . תודה לעונים נ"ב אפשר לבצע צריבת ביוס על לוח אם אם ציפסט של via?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי כבר את הכרטיס הנ"ל כשנה + בהתחלה הטמפ במנוחה היו בדרך כלל סביב ה 45 מעלות לאחרונה שמתי לב וזה מזה מספר ימים שבמנוחה הטמפ על הכרטיס קבוע על 61 מעלות *המאוורר מופעל על AUTO קבוע מאז שנקנה הכרטיס ובמנוחה מסתובב גם היום סביב 40-48% הערה: הכרטיס של SPARKLE עם OC קטן מהיצרן ומאז נעשה OC ידני רק כשהיה צריך . זה מתצב תקין? מדוע בכלל הטמפ עלתה בכ 15 מעלות , אולי בגלל התיישנות הרכיבים? יש דרך להחזיר את הטמפ מבלי לשנות את מצב ה AUTO של המאוור?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נו איזה דריברים. אני משתמש ב 28.32 . לפני שאני מתחיל לשנות - מה אתם ממליצים ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 (כמובן בהנחה שהBLACK FRIDAY יהיה אטרקטיבי) הדגש הוא על יציאת HDMI ותמיכה טובה בCUDA. הכרטיס יחובר לפנטיום 4 עם COREAVC כך שעיקר העומס מתוכנן ליפול על הכרטיס. הרעש פחות חשוב לי. יש כרטיסים עדיפים באיזור המחירים הזה (שוב, BLACK FRIDAY)?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכון שהוא הולך רק עם 128 ביט??? ואמרו לי שכרטיסים טובים צריכים להיות עם 256 ביט כמו אצל הרדיון 9800 פרו אז איך זה שה6600 יותר טוב ממנו???
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שיש לי כרגע (Nvidia GTS 240). התקציב שלי הוא עד 650 ואין לי העדפה איפה לקנות, רק איפה שהכי זול וטוב. המסך הוא Dell u2311h. ספק כוח: Chicony 350W. לוח אם של אינטל סדרה 5/3400. הכרטיס הוא למשחקים, לא לעבודה גרפית. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי 4GB RAM G41M-ES2L E6300 ספק 550W ג'נרי מסך 21" CRT שיוחלף בזמן הקרוב אבל יחובר גם לטלויזיה 42" בFULL HD. אני צריך כרטיס מסך ב800 שקל מקסימום מקסימום ללא חריגה שישמש בעיקר לסרטים HD ומשחקים. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/7142 רציתי לדעת אם הוא מומלץ, בסדר אם יש אפשרויות יותר טובות. תודה רבה, שבוע טוב! גיל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם : *** שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג…
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קודם כל, תודה. עכשיו לנושא, אני צריך מסך 19 של LCD, במחיר סביר. ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 על פני הדברים, המפרט מדהים. 8MS, ניגודיות של 800:1, ביהרות של 300, וזווית של 160. האם הוא באמת טוב? והאם יש יותר מומלצים? והאם באמת LCD לא פוגע בעיניים, בניגוד לCRT, מעבר ללוגיקה שבדבר, שזה תותח אלקטרונית, לעומת ג'ל מתעצב? הא, למי שרוצה להמליץ, מעניינים אותי בעיקר הפקטורים הבאים: 1. אנ'לא גיימר מטורף, בזמן שMS נמוך יהיה חשוב וטוב, זה לא הכי הכי חשוב לי. 2. אני כן צופה בהמוןן ווידיאו במחשב, חשוב וקריטי שלא יהיו מריחות. 3., בהקשר ישיר ל2, חשובה לי מאוד איכות הצבעים. בתודה, גבריאל.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=511 GigaByte GeForce 9500GT 1GB GDDR2 PCIe הוא יריץ COD 4 PURE? הזכרון במחשב שלי במצב טוב ככה שאני צריך רק כרטיס
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
רק לפני חודשים ספורים כשרצית משחק טוב ידעת שמשחק מבוסס על מנוע quake כמו return to castle wolfstein או call of duty יספק את הסחורה על הצד הטוב ביותר ,המצב היום מבלבל יצאו משחקים טובים מבוססי directX כמו farcry ובקרוב halflife2 שמציעים אלטרנטיבות מציאותיות יותר (חללים פתוחים) ועדיפות על doom3. בכלל נידמה לי שכול המשחק doom פותח בראש ובראשנה על מנת להבליט את היתרונות היחסיים של סידרת 6800 מצד אחד ולהמעיט את החסרונות שלה מצד שני ,וזאת הסיבה שהמשחק בנוי גרפית כך שהוא מתרחש בחללים סגורים וחשוכים . לדעתי id software מכרה את נישמתה לשטן ואני בספק גדול אם המשחקים הבאים שיהיו מבוססים על מנוע doom יציעו עדיפות על משחקים מבוססי directX . לכאורה מחירי 6800gt זהים כמעט למחירי x800pr…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לגבות את כל הקלטות וידאו האנלוגית - של המצלמת וידאו סוני האנלוגית שלי: יש לכרטיס הזה שני חיבורי DVI ( כניראה כניסה ויציאה לא? ) וגם חיבור SVIDEO איך אני מתחבר ? / מעלה קבצים מהמצלמה וידאו האנלוגית שלי? למחשב? האם דרושה תוכנת פינאקל ? סליחה גם על הבורות >>> האם לצפייה ב TV = אני צריך כרטיס TV מיוחד? תודה!
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק . סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי... כמו בכותרת... אשמח אם תייעצו לי בנוגע לכרטיס מסך המשתלם ביותר באיזור ה700 - 800 ש"ח לPCI - E. תודה מראש, בן
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מלבד הקירור הפסיבי . האם ההפרש כדאי ? 1. Sapphire ATI X800GTO 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1246.39 2. Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk ¤1308.73 לינק לאתר: http://digma.co.il/shop/index.php?cPath=27_68&sort=4a&page=2&osCsid=d98fa681c1abf02ee89bb656df220f0b
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן הזמנתי מKSP את הכרטיס 9800GT OC של GB והאמת חשבתי אולי ששוה לשדרג ל4850 בתוספת של 100-140 שקל בערך מה אתם אומרים ? איך הגרסה של SHAPPIRE ? המסך שלי זה 19 אינץ רזולוציה מקסימלית 1440-900 האם הפרש הביצועים שווה את השידרוג ?
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם כדי לשלם עליו 2400 שקל אני לוקח רק את זה עם ה oc 2 לחכות ? לה r 600 למרות שאני רוצה nvidia לא יודע מלתבלט כזה לפניי הקניה זה כל הכסף ..שחסכתי את יודעים אך זה. מצטער על השטיות האלה שלי מקווה שלא תתעצבנו עליי .
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך X1950XTX של אי טי אי רדון כידוע זהו כרטיס חזק אשר אמור לתת ביצועים טובים למשחקים כבדים. הכרטיס הגיע עם דרייברים CATALYST. הורדתי את הדרייברים האחרונים ולמרות זאת אני לא מקבל ביצועים מקסימלים עכשיו אני יודע שבכדי לקבל ביצועים מקסימלים צריך לקנפג את התוכנה אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע טוב איך משפרים את הביצועים לרמה מקסימלית אני ממש יודה לו..(ביצועים למשחקים) יש שם מלא אופציות בתוכנה שאני לא ממש יודע באיזה אפשרות לשים אותם בכדי לקבל את הרמה והביצועים הכי טובים כי כשאני משחק למשל משחקי רשת אני לא מקבל מקסימום FPS או אפילו סתם משחקים של 3D שוטינג שאני יודע שאני אמור להריץ אותם בלי בעיות עם המחשב שיש לי, למ…
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בחלק מהביקורות שאני רואה 95 עובר ובחלק 96 אז מה יותר טוב/משתלם ? ואני מדבר בלי OC וכל החרטא תודה למגיבים
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . מה שנשאר להוסיף זה כרטיס מסך שאמרתי שאני אחכה קצת עם זה . עכשיו יש מולי 2 ברירות בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e VS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games ה9800GT עולה 360 שקל לעומת ה4890 שעולה 680 שקל . השאלות שלי הם כאלו : 1. האם שווה ההבדל ב320 שקל בין הכרטיסים ? 2. אם כן בכמה יותר טוב ה4890 מה9800GT ? 3. מישהו ניסה כבר את ה4890 הופור איקס הזה שנידע אם הוא שקט\חם\צריכת חשמל וכו' .. ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עוד היום יהיה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-