עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by see4,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8 Quote : the 2900 XT gets major points for that. It handily outperforms its direct competition, the 8800 GTS (both 640MB and 320MB perform nearly identically).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום המחשב שלי: מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN זכרון PLT 2G DDR2 800 OCZ ספק כוח 12CMF400W REAL EZCOOL ומסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG הכרטיס מסך נישרף לי (היה בעבר GF8500GT 1024MB PCIE) ואני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, השימוש העיקרי זה משחקים כמו CALL OF DUTY.. וצפייה בסרטים. אשמח לקבל המלצה לכ. מסך עד 700-600ש"ח תודה מראש לעוזרים!!!

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by T-R,

שלום רב! אני משדרג את המחשב שלי סוף כל סוף ויש לי שאלה, ראיתי שיש בנועה את הלוח האם+כרטיס המסך ה Gigabyte GA-K8NXP SLI + 3D1 660GTx2 וזה נראה מאוד מבטיח בביקורות וגם עולה בערך כמו כרטיס 8600GT אז מה אתם אומרים? לא עדיף להשקיע על לוח אם מצויין וכרטיס מסך שהוא נראה לי ממש ממש טוב? כאילו כספית זה נראה כדאי מאוד..יש הצעות? אגב אני קונה גם מעבד Athlon 64 3200 כנראה סוקט 939. ומסך שטוח כנראה 710T של סמסונג למרות שהבנתי שה913N יותר עדיף (8MS וכו'), יש בכלל 913T או שעדיין לא יצא? אני מעדיף DVI

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  4. מישה יכול לומר לי מה זה הכרטיס סמור הזה ?? חח אני לא מבין מה זה כרטיס מסך או קול ?? http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש מצב זה סתם חרטה, בלוף, שקר.. בקיצור אם מישהו יודע שיגיד oO. ונ.ב תגובה ראשונה שלי לאחר 18 שעות במערכת :<. ו... תודה לכולם! תמונה: http://www.creativex.co.il/terminal/creative/images/RX9800_400_400.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IceBox,

שלום שמי שי ואני נמצא בהיתבלטות מאוד קשה לגבי קניית כרטיס מסך...אני רוצה לדעת איזה מהכרטיסים האלה כדי לי לקנות : 1.ATI Radeon HD3850 2.Nvidia GeForce 8800GT 3.Nvidia GeForce 9600GT אני רוצה שתמליצו לי רק איזה אחד משלושת אלה כדי לי לקנות... המפרט שלי הוא : 2GB DDR2 RAM Intel Core 2 Dou E6750 Enermax Liberty 400W תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  6. יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ?(ולשדר דברים שונים ?) יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. איזה כרטיס מסך עדיף 9800Pro עם 256Bit או 6600 רגיל? (נא לא להציע 6600GT!)

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  9. אני צריך מסך שישרת אותי נאמנות למשחקים בעיקר... תגידו איך המסך הזה של פרויו DX-997M ? יש למשהו פה.. אני רוצה לדעת איך הוא...

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by gotex,

אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mixtape,

שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jonathan_l,

שלום, התפרק לי קבל מהכ.מסך, אך הכ.מסך עדיין עובד . רציתי לדעת האם זה אמור להשפיע על הביצועים/עבודת הכרטיס :s05:. האם יש אפשרות לתקן את זה. כי אין לי אפשרות לאחזיר אותו. תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by zomygod,

אוקיי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא ממש גיימר אבל אני בכל זאת רוצה משהו שיוכל להחזיק משחקים עם גראפיקה לא כזאת מטורפת, והכי חשוב שיהיה קירור אקטיבי, משהו באיזור ה400 שקל. אני לא ממש מבין בקטע הזה של החיבורים אבל יש לי במחשב PCI-E אם צריך את זה לכרטיס מסך, תודה =)

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by GRINFELD,

אני קונה SAPHIRE READON 9100 של 128 מגה DDR. אני קונה אותו ב 520 שקל. שווה לקנות אותו? יש לי עכשיו GEFORCE 2 עם 64 מגה וזה זבל. יש כרטיס טוב יותר הטווח הזה של מחירים? הוא יהיה טוב גם למשחקים החדשים שיצאו? תודה.

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  15. שלום אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים היה ליMSI GF8600GT 1GB DDR2 128Bit והוא נישרף לי אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס מסך חדש ויותר טוב אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך אמרו לי שאני יחפש כרטיס מסך עם 256Bit ושיהיה DDR3 ועוד אני לא זוכר אז אם יש לכם המלצה על איזה שהוא כרטיס מסך טוב!! ב 450 ש"ח אני ישמח מאוד תודה ושבת שלום.. אה ועוד משו... לא צריך שיהיה קירור טוב לכרטיס מסך בגלל שיש לי כבר קירור של Arctic turbo twin חדש! וחבל עליו.. תודה

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by Roenix,

קניתי לאחרונה HD 4870 1gb. מבחינת קידוד סרטי HD המחשב שלי מכוון בצורה אופטימלית לכרטיס הקודם שלי שהיה nvidia 9600gt. הוא נגן הכל בצורה חלקה, אפילו קובצי mt2s מתוך תיקיות בלוריי. הכרטיס החדש כמובן לא עובד עם אותם מקודדים מהיותו מחברה שונה(cuda acceleration, coreavc etc) והוא מקרטע אפילו ב720p mkv. ניסיתי להחליף מקודדים וגם לשנות ערכים בmerit אבל שום דבר לא מצליח. מיותר לציין שאני מאוכזב היות ומדובר בכרטיס חזק פי כמה מהקודם ואני אפילו שוקל להחזיר אותו ולהחליף לכרטיס של nvidia גם במחיר של ביצועים פחות טובים במשחקים. פתרון? אודה לתגובה מהירה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, המחשב כל הזמן נכבה. שמתי אותו אצל טכנאי שאמר שהמאוור של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. הוא חושב שזו הסיבה או הספק. יש דרך להחליף רק מאוורר או לשים קירור בנוסף ולהימנע מהחלפת ספק, רוצה 250 ש"ח על ספק. יאם כן אשמח לשמוע מה מומלץ ומתאים לכרטיס מסך שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

צריך כרטיס מסך עד 1400 ש"ח לא תומך DX10 חובה שהוא יהיה כרטיס מסך שיוכל לעלות את המשחקים הכי קשים בעולם לסדרה DX9. שיוכל לעלות משחקים קשיים נגיד ברזולוציה הכי נמוכה של הכרטיס מסך. שיוכל לעלות משחקים חלק חלק. תודה רבה נתנאל קורן

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  19. זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן! אז ככה... אני הבעלים של מסך שפורפרת 17אינץ', ואני מעוניין לרכוש מסך חדש בגודל "22 (אולי ה2209WA של DELL אבל לא סגור סופית). עד היום הסתדרתי עם ה1800, כי שיחקתי ברזולוציה של 1024X726 - למרות שעל משחקים כמו CRYSIS וויתרתי מראש. הקפיצה לרזולוציה גבוהה יותר תהווה בעיה לכרטיס הנוכחי, מה גם ששידרוג ל4770 נראה לי מאוד מושך נוכח המחיר האטרקטיבי והשיפור בביצועים. הדבר היחיד שמפחיד אותי היא האפשרות שהמעבד יהווה צוואר בקבוק. מה גם ששידרוגו בלתי אפשרי אם הבנתי נכון עקב הלוח אם (ובכל מקרה, גם אם כן היה אפשרי - זה נראה לי הוצאה גדולה מידי... מסך, כ.מסך, מעבד... זה כבר כמעט מחשב חדש בהתחשב במחירי שאר הרכיבים). האם הפחד שלי מבוסס? נראה לי שכרטיסים יותר חזקים מה4770 הם בכלל OVERKIL…

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  21. עדכון: בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0 הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN החלפתי לספק של HEC 500W לוח אם: GA-H55M-UD2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 החלפתי למעבד אינטל i5 760 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3 דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים אמר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by MisterL,

בתכנון שלי היה לקנות למחשב שלי ג'יפורס 6800GT 256MB עכשיו הבנתי שזה אחד הכרטיסים החזקים שיש....קצת מתחת ל7800GTX וכו' (ככה הבנתי מהחברים פה בפורום...) עכשיו, ראיתי שהמהירויות (של הזיכרון) של הכרטיס 6800GT הם : 350MHZ ו.. 500MHZX2 1000MHZ משהו כזה... עכשיו ראיתי פה: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=407 שהמהירויות שעון של רדאון X1300 הם יותר גבוהות... (450MHz 1.0GHz ) עכשיו זה קשור לDDR הרגיל (של ה-X1300??) וDDR3 ל6800GT....או שגם לX1300 יש DDR3?? אז לא הבנתי את זה אני מתלבט גם...כי אני רוצה לקנות 6800GT (כבר הזמנתי יותר נכון...) לAGP לא לPCI-E האם יש כרטיס יותר טוב מה6800GT לAGP??? כי אני לא רוצה משהו שיחזיק לי לכמה חודשים אני רוצה לפחות שנה\שנה וחצי.... אני רו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by A.S.A.P,

רכשתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך radeon 9600 pro. התקנתי את המחשב, את כל הדרייברים והכל עבד. שיחקתי מעט עם riva tuner וקבעתי מהירויות חדשות עבור הכרטיס. כחצי יום לאחר מכן כשעשיתי ריסט, המחשב עולה בלי דרייבר לכרטיס המסך וכל התקנה מחדש של דרייבר לא עוזרת ולא פותרת שום דבר בהפעלת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה The ATI Control Pnel failed to initialize because no ATI driver is installed, or ATI driver is not working properly. The ATI Control Panel will now exit. **פורמט לא עזר!** אני צריך עזרה דחוף :\

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by Idan_S,

שלום רב, ברשותי מחשב כדלקמן: מעבד: AMD Athlon II X2 250 3.0GHz לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H (כ.מסך און-בורד Radeon 4200HD) זכרונות: 2X2GB של GSKILL ו-2X2GB של KINGSTON, סה"כ 8GB של DDR2 800MHz הארד דיסק: WD 1TB מארז+ספק: ANTEC 400W מסך: DELL 2209WA רמקולים: Altec Lansing ATP3 הצורך שלי במחשב הוא לשמיעת מוזיקה, הרבה אינטרנט, הרבה אופיס ולפעמים סרטים, גם HD. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך כי לדעתי זה החלק החלש במחשב, מה אומרים? אני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף ולדעתי החדשים לא יתאימו בגלל הממשק היחסית ישן של לוח האם תודה מראש, עידן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by marking,

הכרטיס בכלל לא שווה! הוא איטי ויקר! אז מה מיוחד בו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.