כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח שיוכל להריץ משחק כמו NFS MW פרטי המחשב: Win XP Pentium Daul Core 2.6GHz MB 512 כרטיס מסך אתם תקבעו! תודה על העזרה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
8800GTS 640 של EVGA, מגיע עם 2 כבלים - 1. S-VIDEO 2. Component לטלויזיה המסכנה שלי יש רק כניסת Composite. לקחתי מחבר שלי כבל ממיר S-VIDEO ל-Composite, חיברתי, בחרתי בדריבר Force TV Detection, אבל לצערי אני לא מצליח לראות כלום בטלויזיה (Clone/Dualview וכו'). מה שכן אני שם לב שכשאני משחק עם הגדרות אני רואה מדי פעם "קפיצות" בטלויזיה, אבל עדיין מסך שחור... מה עושים עריכה : לא משנה, goddamnit, זה עובד פשוט לא בחרתי output format מתאים ... סליחה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש ובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GT יש 2 כניסות אחת VGA השניה DVI באתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתי אבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכו אבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיה יש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ? ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ? עשיתי המון ניסיונות : התקנת דרייברים שונים בדיקה בביוס וכ'ו ולא הגעתי לפיתרון תודה לעוזרים בן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה קונה ממישהו כרטיס GTX280 , ולא נראה לי שהספק יחזיק, באותה הזדמנות זו אחליף למארז חדש ונורמלי ישנם 4 אפשרויות בגלל מגבלת התקציב... שהוא בערך 600 שח 1. מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W במחיר: 584 (אני בספק לגבי הספק אם יספיק לספק את ההספק ) 2. מארז Antec Three Hundred + ספק כח Chieftec A-135 550W במחיר: 627 3. מארז Raidmax Apex + ספק כח Chieftec A-135 650W במחיר: 612 4. מארז Raidmax Apex + ספק כח Seasonic SS-650HT 650W במחיר: 624 כמובן שאם חשבתם על אפשרות נוספת,אשמח לשמוע דרך אגב הסיבה שכתבתי בפורום כרטיסי מסך ולא בפורום ספקים ומארזים היא בגלל שהנושא הכי חשוב פה הוא הכרטיס מסך וההספק שלו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ראשית, המפרט: Intel E6750 2.66Mhz 4GB Ram Gefore 8800GTS 320MB OCZ 500W אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי... אני משחק סטארקראפט 2 ( ) ואני מגדיר הכל על Low מכיוון שאם אעלה את זה ל High אוטומטית המעלות של הכרטיס מסך קופצות מ 60 ל-70 צלזיוס. וכן, זה גם מקרטע בזמן משחק... חשבתי על כרטיס המסך Gefore GTS450. מה דעתכם עליו? האם ארגיש שינוי? תודה רבה, תום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך GT 240 שהיום עולה בתמליל ובשריון מחשבים ובג'י-טק 358-429 שקל (אם האתרים מעודכנים) ראיתי שני כרטיסי מסך HD 6670 ו- HD 6750 שתי הם של GB הראשון עולה 394-414 והשני עולה 497 שקל (אם האתר וולקום מעודכן) והמקביל 450 GT ב479-489 שקל בספיד ובפי.סי. דיל (עם האתרים מעודכנים) יש לי: JTC 500W GB GA-P55-UD3L-TPM מה כדי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד לא ממזמן היו לי את הדרייברים 23.11 אבל החלטתי לעבור ל29.42. אחרי שראיתי שהביצועים יורדים , רציתי לחזור ל23.11 , אבל מחקתי את קובץ ההתקנה , הלכתי לאתר של נווידיה , נכנסתי להורדת דרייברים , ויש שם את 23.11 אבל הקובץ שוקל רק 2.8 מגה , זה נראה לי חשוד , האם אלו הם באמת הדרייברים ? (רק בשביל השוואה , הדרייברים החדשים שוקלים 8.25 מגה) ועוד שאלה , מה זה Detonator? בגלל שיש באתר את הdetonator של 23.11 ואני לא בדיוק מבין מה זה ץודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע Geforce 8800 GTS 640MB בן 4, על לוח P5Q של אסוס (PCIe 2.0 X16) אני חושב לקנות מחשב ברגע שיצאו מעבדי ה-Sandy Bridge, בינתיים אני רוצה לקנות כרטיס מסך שאולי אני אעשה לו חיבור ב-CF או SLI כאשר אני אקנה מחשב, הכרטיס הוא בעיקר למשחקים כבדים Call of duty Black Ops וכדומה, בהמשך המחשב יהיה גם לפיתוח. אני רוצה שהכרטיס ישאר חזק להרבה זמן. אני מתלבט בין GTX470 ל-GTX570 כאשר אני מבין שה-HD6950 עובדים כבר ב-PCIe 2.1. התקציב בעקרון עד 2000 שקל.. תודה ואשמח להצעות גם עבור יצרני כרטיסים, יובל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך יד שניה בתקציב הנ"ל. המערכת שלי: I5 2500K 1X8G SAMSUNG 1333MHZ asus z68-v 128GB SSD CRUCIAL SEASONIC 620W M12 DELL 2311HM וכרגע יש לי RADEON 5850 איזה כרטיס מסך פחות או יותר אפשר להשיג בתקציב כזה? כמובן שיהווה שיפור ל5850.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי בדיקת מאפיינים לכרטיס תוכלו להסביר לי מי מביניהם יותר חזק ? ראיתי שההבדל בינהם הוא של6570 יש יותר פרוססרים במעבד, לעומת 5670 יש מהירות מעבד גבוהה ופחות פרוססרים מהראשון. אז מה עדיף ומה יותר חזק ? מדובר בשימוש לחיבור 2 מסכי FULL HD לוידאו. (לא למשחקים!) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ברצוני לחבר 3 מסכים לאותו המחשב כידי לקבל תצוגה פנורמית. כרגע במחשב מותקן כרטיס מסך X1350 של ATI, ואליו מחוברים 2 מסכים. אני זקוק או לכרטיס PCIE שיוכל לתמוך ב 3 מסכים, או בכרטיס PCI שיחובר במקביל ואליו יחובר המסך השלישי, עדיופות לכרטיס LP, עם קיים אחד כזה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולכן אני מחפש את הפתרון הזול ביותר, ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 6600GT, ללוח ב PCI EXPRESS. ראיתי 3 כרטיסים של חברות שונות, כולם אותו מחיר. מה ההדבלים בין החברות? אמינות/ביצועים/קירור טוב ? שכתוב PCX הכוונה ל PCI EXPRESS? בקיצור ,איזה עדיף : 1. אלבטרון 2. לידטק (משום מה לא נראה לי) 3. גיגה בייט (יותר נשמע לי טוב) (תלחצו על כל אחד מהם). תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או ללכת על 5870 אני מתלבט קשות בין הכרטיסים האלו אני חייב לדעת איזה לקנות תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז נפל עליי סכום כסף נכבד והחלטתי לשדרג את כרטיסי המסך שלי. יש לי כרגע 6970X2, שעובדים מעולה. אבל כל המחשב שודרג השנה אז... אין כמו להתחיל שנה חדשה עם החלק האחרון שלא שידרגתי עוד הבעיה: אני נמצא בעמדה ה"אדומה" כבר יותר מ6 שנים, ואין לי מושג ירוק(PUN INTENDED) מה זה ZOTAC.... זאת חברת כרטיסים טובה? המחיר אומר שכן, אבל לא מצאתי ביקורות שמעידים האם באמת שווה לי להוסיף כמעט 1000 שקל(2000 אם אני משדרג את 2 הכרטיסים, וזה כנראה הכיוון) בהבדל בין 2 ל4 GB... או איך הכרטיס בהשוואה לאחרים באותו טווח מחיר... בקיצר, גוגל לא התיידד איתי בחיפוש אחר ביקורת טובה ואמינה. האם יש למישהו פה נסיון אישי עם הכרטיס? אני עורך ווידאו/גיימר. עורך על האדיוס, עם מדי פעם נגיעות באפטר, אבל ממש בקטנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על הכרטיס מסך? ואיך הוא יעבוד בגיימינג כבד? קישור לכרטיס:http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=2748&motherboard=Gigabyte%20GA-Z97M-D3H%20(rev.%201.0)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הלך לי הgtx 460 , צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בערך באותה רמה או קצת יותר טוב. תקציב ~ אין הגבלה, אבל שיהיה שווה את המחיר.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חושב לקנות ב 500-600 ש"ח, משהו בסגנון 9600GT או אולי RADEON HD4670 בנוסף בלוח יש לי PCIE x16 השאלות שלי הן: 1. שווה להשקיע ב-1G זכרון או שמיותר בהתחשב במפרט המחשב שלי ועדיף לקחת 512M 2. הספק שלי מספיק טוב/חזק לכרטיס הנ"ל ? GRPO 500W 3. המחשב שלי מספיק טוב לכרטיס מסך הנ"ל או שאני סתם זורק כסף כי מילא המחשב שלי הוא זה שיפגע בביצועים ? 4. מה זה 6 פינים של ספק כוח ואיך אני יודע אם יש לי אותם ? צריך מתאם כלשהו? 5. יש לי לוח אם של GIGABYTE האם עדיף גם לקנות כרטיס מסך של אותה החברה או שזה לא משנה בכלל ? 6. אשמח לרעיון לכרטיס יותר טוב באותו הכסף ואם לא אז מה עדיף לקחת מהשתים שרשמתי? בנוסף ראיתי את הלינק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739 ל-Radeon H…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מפעילים את הAAX4(לדוגמא) בכרטיסי ATI, ואיך(אם אפשר) להפעיל ANISTROPIC FILTERING. כמו כן, הבנתי שAA משנן את הקצוות על חשבון קצב הפריימים, ומישהו אמר לי איכות התמונה-זה נכון? מה עושה ANISTROPIC FILTERING?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב בסביבות 500-600 שקל. אני לא גיימר כבד אבל קניתי מחשב חדש ואיתו בא הדחף לחזור לשחק. אני גם לא מחפש לעשות OverClocking. המפרט של המחשב הוא: לוח אם: Intel® Desktop Board DH67BL מעבד: Intel® Core™ i7-2600 Processor (8M Cache, 3.40 GHz)זיכרון: Kingston 2GB DDR3 1333 X 4 מארז מיקרו סטנדרטי. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יהיה לי כרטיס מסך מובנה טיפה יותר טוב מגיפורס 2.. הוא יוכל להריץ את ויסטה עם גיפורס 2 (בלי הAERO) אם הוא יוכל אז אני ישים לב לאיטיות? (המשחב מספיק חזק 2G ראם וE6300) או בסרטים אני יראה מריחות וכאלה? והאם הוא יוכל אולי גם להפעיל את הAERO אבל הוא יעבדו ממש לאט..
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-