עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. באתר של nvidia יש מפרטים של השניים הנ"ל ויש שוני גדול למדי. מה ההיגיון בזה? ??? אין אני מבדיל בינהם כשאני קונה כרטיס מיצרן? מי מהם בכלל יותר חזק? http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560ti/specifications http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560-ti-oem/specifications לדגם ה OEM

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by x-dude,

שלחתי אימייל ל gainward על מינת שיסבירו לי בפרטים איך לעשות פלאש לביוס (מסובך אצלהם אל תשאלו),קיצר עשיתי מה שאמרו לי התוכנה מחקה את הביוס ולא עידכנה לביוס החדש,עכשיו זהו המוניטור לא נידלק,היחלפתי לאיזה כרטיס ישן שיש לי והכל עובד בסדר האם יש איזושהי דרך להציל את ה Gainward GeForce 4 Ti-4800SE Golden Sample ? אם לא אני עם הגיפה גמרתי,תנו לי איזה דיל טוב עם ATI אבל משהו לא יקר...מתחת ל1000 שקל,אני באמת מקווה שאני עדיין יכול להציל את הכרטיס שלי :'(

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף יותר: Evga GeForce 8800 GTS SuperClocked מחיר: 1607 ש"ח או: BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB OC2 מחיר: 2380 ש"ח יש ברשותי מסך 20 אינט'צ. בכל מקרה, יש המון ויכוחים בין גרסאות הכרטיסים הללו, ורציתי לדעת משהו. משחקים בעתיד (משהו כמו 4 שנים) יצטרכו יותר זיכרון בכרטיס מסך, מפני שאני עומד לקנות עוד כרטיס מאותו סוג בשנה הבאה (SLI). למה הזיכרון תורם, כי אם לא הרבה אז אני לא יוציא עליו 700 ש"ח האם זיכרון רב יהיה הכרחי בשנים הבאות, ועדיף לי לקחת את גרסאת ה640 או לקחת את ה320? בתודה רבה, אור כהן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by emmanuel,

האם מישהו יודע למה לדור החדש של כרטיסי המסך,pci-e 2 אין לוחות שתומכים בsli ורק בcrossfire? וכמו כן אילו לוחות מתאימים יש? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המפרט שלי P2.4 333 DDR ASUS RADEON 9000 PR( 64 שמעו הביצועים ממש לא משהו במיוחד במחקשים שאני מאוד אוהב (UT2003...NFS-HP-2....) החלטתי להחליפו למשהו יותר טוב ... הוא עלה לי 630 ש"ח מה אתם ממליצים במקום ? זה מאוד מוזר לי הקטע הזה שרואים בהשואות שבמשחק אחד הרדאון שולט ובשני הGF4 TI 4200 למשל ... מה הולך פה ? שווה להשקיע עוד 200-300 שקל בTI4200 ??? איך יהיו משחקי העתיד ? ירוצו טוב יותר על הרדאון המוזל ? או על ה4200 הייקר קצת יותר ? נורה חשוב לי פה דעה מקצועית כי אני מאילו שקונה מחשב ל3..4...שנים לא מחליף כל שנתיים תודה לכם .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by verynoti,

האם שווה הכרטיס במחיר הזה????? וכן זה כולל את המכס ומשלוח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. דיווח חדש מצהיר כי עידן ה-Volta של מפתחת השבבים עשוי לפרוץ עוד השנה, בליטוגרפיית 12 ננומטר לכתבה

8. Started by terabit,

קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והכל פיקס בכל זאת רציתי לשאול אם יש הבדל בביצועי משחקים עם הכרטיס הנ''ל שהכל על MAX ברזולוציה 1900X1200 בין: CORE I7 930 STOCK - 2.8 לבין OC למעבד שכרגע הוא 3.8 האם כלל מרגישים את ההבדל זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות ברתיס מסך חדש ואני פשות לא ידע מה ליקנות אני צריך משהו בסביבות ה1500שקלים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Tomerico,

אני מעוניין לדעת האם ממשיכים לצאת דריברים לכרטיס הנ"ל? כי כידוע לי היצור של הכרטיס הזה הסתיים עקב אי קנייה של הכרטיס. תומר אורן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום וחג שמח, אחרי 4 \ 5 שנים ולא מעט רגעי הנאה במשחקים על ההגדרות הכי טובות, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz Wolfdale 45nm Technology - CPU 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18) - RAM enermax modu 82+ (525W) -power supply ASUS. P5Q PRO TURBO (LGA 775) - Motherboard ATI Radeon HD 4870 X2 (ATI) - Graphics Hard Drives - 125GB Samsung SSD 840 PRO Series ATA Device (IDE) 977GB Seagate ST31000528AS 488GB Western Digital WDC WD5000AAKX-00ERMA0 תקציב…

13. אני לא גיימר (אבא שלי יותר גיימר ממני),ויש לו MX 460 דיי עלוב,אני רוצה לקנות לו משהו יותר נורמלי אבל משהו שלא דורש חיבור מספק כח (אין לו PCI-E כמובן),מישהו יכול להמליץ לי על כמה כרטיסים,גם של ATI וגם של NVIDIA ואיזה כרטיס הכי משתלם ביחס לכח שלו למרות שהם דיי ישנים. והאם יש כאלו שבאים עם קירור פסיבי?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oren12,

שלום, רציתי לדעת אם המערכת שלי תהיה יציבה עם R9 ולא תהיה שום בעיה לשים אותו 2.4GHZ Q6600 G0 P35-DS3L 4GB DDR2 800MHZ CORSAIR 400W קירור THERMALTAKE מארז NZXT Apollo לא יודע אם שכחתי משהו נוסף, מקווה שלא תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by adirnasri,

מה ההבדל בין FX ל NX?? אני לא מבין את זה ותודה רבה לכם על העזרה..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכם! פתחתי שבוע שעבר נושא, אבל השבוע יש התפתחות. יום ראשון הבא אני קונה את המעבד 3800*2 בסוקט 939. ואני משדרג גם כרטיס מסך. מצאתי ביד שניה 9800GT עם OC(לא מהמפעל) ב450 שקלים. ומצאתי ביד שניה 4850 עם OC(לא מהמפעל) ב500 שקלים. מה עדיף מבחינת ביצועים? והאם אני אראה הבדל בין השניים? בגלל המעבד הלא כ"כ חזק(שיעבור OC) אריאל

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ar2r,

אני חייב כרטיס מסך יש לי כבר את כל המחשב כפי שרואים במפרט אני חושב לקנות כרטיס מסך מהסידרה החדשה אך לא יודע עם משתלם לי.. יש לי מסך 22

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Blacky,

השאלה שלי היא אם שווה לי בכלל לעשות את זה? פשוט יש לי כבר אחד והוא לא כזה חזק כמו שציפיתי אז השאלה שלי אם שווה להביא עוד אחד או לקנות פשוט כרטיס חדש... אגב זה הספק modu82+ 550w Enermax רשום עליו שהוא תומך קרוס פייר אבל אני לא יודע עד כמה הוא חזק... ואני יודע שבטח תשאלו על מעבד ושאר דברים... אז עקרונית יש לי עכשיו פנטיום D אבל אני משדרג אותו סוף החודש לא יודע עדיין לאיזה אבל אני לא חושב שזה קריטי הוא בטוח יהיה מספיק חזק כדי להקיץ SLI בלי צוואר בקבוק... תודה מראש לעוזרים... אגב חשבתי על לעבור ל22 אינצ' מסך מ19 אינצ' אני פשוט יודע שזה משנה לרזולוציות וכאלו בגלל זה אני אומר..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by oran87,

אני לא יודיע איזה כרטיס לקנות יש לי 900 ש"ח.... תעזרו לי!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים הכרטיס מסך הנוכחי,gtx 570, כנראה שבק באופן סופי ואני מחפש כרטיס מסך חדש וגם בתקווה להשתדרג באותה הזדמנות. אני פחות עוקב כבר תקופה ולכן אני מתלבט מה יוכל להתאים לי למפרט, והאם אוכל להנות מכרטיס מודרני או שהצוואר בקבוק גדול מידי. המפרט: i5 2500k ספק seasonic 600w לוח-אם ASRock Z68 Pro3-M עם כניסת pci 2.0 התקציב: 600+- מבירור קצר חשבתי אולי על ה-RX570, אבל שוב, אני לא בטוח שהוא מתאים לי למפרט. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814930010&ignorebbr=1 אשמח לשמוע מה דעתכם

21. הנה זה : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף: ATI ראדון 9000 רגיל או גיגה ביט ראדון 9000 פרו ההפרש הוא: שהגיגה ביט יותר יקר כ80~ שקל. האם ניתן להשלים את הביצועים של הראדון הרגיל ע"י OC ? יאיר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח מתארח

שווה לחכות לדעתכם? מדובר על קנייה בארה"ב ושליחה לארץ בדואר.. כמו כן, מצאתי את הכרטיס הזה במחיר נמוך באופן מחשיד.. מה דעתכם? https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Windforce-GV-N1070WF2OC-8GD/dp/B01HHCA1IO

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orjerby2013,

הלך לי הgtx 460 , צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בערך באותה רמה או קצת יותר טוב. תקציב ~ אין הגבלה, אבל שיהיה שווה את המחיר.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shmuel_mr,

שלום, יש לי כרגע כרטיס משך Nvidia 8500 GT עכשיו אני משתמש במחשב לפעמים במחשב כמדיה סנטר ואני רוצה לקבל את האיכות המקסימלית בכרטיס עצמו יש DVI אז אין בו קול כמו HDMI לכן אני צריך כרטיס מסך עם אותו מפרט רק עם חיבור HDMI לפי מה שהבנתי ATI מייצרים את הכרטיסים שלה עם HDMI כולל קול אשמך אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס כזה כמה שיותר זול ודרך אגד מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=160377793126&Category=3762&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים