כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחו"ל Radeon 9700Pro של ATI קיבלתי אותו, ואני לא יכול עדיין להתקין אותו אצלי במחשב (מחכה למחשב חדש) איך אני יכול לוודא שזהו אכן 9700 Pro ושלא עשו עלי קומבינה? (אולי לפי צ'יפים מסויימים?) ???
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין ברכישת כרטיס 6600 gt חדש אני מעוניין להביא את הכרטיס: GIGABYTE NX66T128VP Geforce PCX6600GT 128MB DVI PCIEx16 Box אבל לפתע ראיתי שיש את הכרטיס: PALIT Geforce 6600GT PCI-X 256MB DDR3 TV,128BIT DVI במחיר נמוך יותר מהגיגה בייט עם 256 זיכרון השאלה אם הכרטיס מומלץ ויותר טוב מהגיגה בייט.. או שלא..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המחשב שלי: Dual Core E5400 2.7 GHz installed memory: 2GB 32bit כרטיס מסך- Geforce GT 220 1GB יש לי battlefield 3 ה multiplayer עובד על low אבל נורא נורא איטי ואי אפשר לשחק באיטיות הזאת. אני רוצה לדעת שאם אני ישדרג את הכרטיס מסך יעבוד לי המשחק הכבד Battlefield 3 על medium או high אני רוצה לכרטיס מסך מivory של NVIDIA האם כרטיס המסך הזה יעשה זאת- http://www.ivory.co.il/product.asp?p...69&CatCode=529 או לאיזה כרטיס מסך אחר של NVIDIA צריך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לפני שדרוג של המחשב שלי, ורציתי לדעת אם הספק הנוכחי שלי Enermax MODU 82+ 425W יחזיק את המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5 Sandy Bridge 2500k כרטיס מסך - HD6950 זכרון - G.Skill RipJaws 8GB - 4GBx2 כ 3 הארד-דיסקים. ואם כן, האם יהיה מספיק מקום בשביל 9800GT בתור PhysX? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מסכים בתקציב של כ-1300 ש"ח: 17'' VIEWSONIC G75F Samsung 757DFX 17 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON שני הראשונים עולים 1250 ש"ח ועל ה-CTX צריך להוסיף כ-100 ש"ח. אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה. נ.ב: ה-ViewSonic מדורג גבוה באתר PcWorld: http://webcenter.pcworld.aol.com/computing/aolcom/topcharts.asp האם אפשר לסמוך על הדירוגים האלה?
-
שלום, לפני כמה ימים ניסיתי לחבר טלוויזיה בנוסף למסך מחשב לכרטיס המסך שלי. היו לי בעיות עם זה וניסיתי כל מיני המלצות שראיתי ברשת (התקנת גירסאות ישנות של ati catalyst, לנקות את הדרייברים עם תוכנות כגון driver sweeper ןכדומה). בסוף פתרתי זאת ע"י חיבור הטלוויזיה למחשב בעזרת כרטיס המסך onboard. הבעיה עכשיו היא שכרטיס המסך החיצוני שמחובר לא מזוהה טוב ע"י ווינדוס. בdevice manager יש סימן קריאה לידו, ובסטטוס כתוב: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייברים וזה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בעזרת amd cleanup utility ואז להתקין וגם זה לא עוזר. …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם עדיף לי לקנות gtx 980 ti אחד או 2 כרטיסים אחרים שיעלו אולי קצת יותר אבל יהיו חזקים ממנו יחד.? והאם יש לך המלצה על כרטיס כזה? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר כי עידן ה-Volta של מפתחת השבבים עשוי לפרוץ עוד השנה, בליטוגרפיית 12 ננומטר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין באחד מהכרטיסים האלו כרגע יש לי 760GTX WF OC אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף ? לפי הבנאצ'ים שראיתי ה 7790 חזק יותר אבל עדיין מעדיף לשמוע דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מת על המשחק נידפורספיד אנדרגראונד 2 והוא לא עובד אצלי בגלל שהכרטיס מסך שלי מאוד דפוק )s3 graphics 32 mb) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר... אבל הבעיה או יותר נכון הבעיות הן ככה... בעיה א- יש לי סלרון 1.7ghz ו288 ראם... בעיה ב- הלוח אם שלי יש לו agp x2 ... בעיה ג' יש לי תקציב של 700 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבקשה????? ועוד שאלה איך אני יודע כמה וולט הagp שלי?!?!?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לדעת חד משמעית אם יש טעם להשקיע עוד 600 שקל (עכשיו שה- 4850 ירד אל מתחת ל- 900 שקל) בשביל הגרסה המשופרת... לא קריטי פילטרים ודברים כאלה, רק חשוב שבשנה פלוס הקרובות משחקים ירוצו חלק. אם ה- 600 שקל פלוס מינוס האלה עושים הבדל רק ב- AA ורזולוציות מטורפות או משהו אז מבחינתי זה באמת מיותר. מה לקנות? עריכה: אופס שכחתי גודל מסך: 22".
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח שיוכל להריץ משחק כמו NFS MW פרטי המחשב: Win XP Pentium Daul Core 2.6GHz MB 512 כרטיס מסך אתם תקבעו! תודה על העזרה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
8800GTS 640 של EVGA, מגיע עם 2 כבלים - 1. S-VIDEO 2. Component לטלויזיה המסכנה שלי יש רק כניסת Composite. לקחתי מחבר שלי כבל ממיר S-VIDEO ל-Composite, חיברתי, בחרתי בדריבר Force TV Detection, אבל לצערי אני לא מצליח לראות כלום בטלויזיה (Clone/Dualview וכו'). מה שכן אני שם לב שכשאני משחק עם הגדרות אני רואה מדי פעם "קפיצות" בטלויזיה, אבל עדיין מסך שחור... מה עושים עריכה : לא משנה, goddamnit, זה עובד פשוט לא בחרתי output format מתאים ... סליחה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב? ה- X800GT או ה-GTO? מה ההבדל ביניהם?? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר על סף קניה פשוט אני מתלבט כי צצו פה כל מיני הודעות על הכרטיס 9800gtx וכומה עכשיו הספק כח שלי לא בשמיים הוא fsp400gln ככה שאיזה כרטיס עדיף לי בשביל משחקים Palit radeon Hd4850 sonic או geforce +9800gtx ההוא שכולכם מדברים עליו מ foxpc תודה מראש.... ג'ניה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש למחשב הישן ואני לא יודע מה יותר טוב. POWERCOLOR X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, PCI-Eבעל קירור מיוחד של AC. או POWERCOLOR HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הקלוקים של ה2600 הם: Engine Clock 800 MHz Memory Clock 700 MHz x 2 ושל הX1950: Engine Clock 600 MHz Memory Clock 700 MHz x 2 אבל יש לו 256 ביט זיכרון ול2600 יש 128. ה2600XT זול ב 100 שקל מה X1950. הקירור של הX1950 יותר טוב אבל אני גם ככה מחבר קירור של זלמן(VF1000 LED ). איזה כרטיס לדעתכם כדאי יותר לקנות? בבקשה לא להציע לי כרטיסים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ATI Catalyst Software Suite Version 8.6 - יצא לפני יומיים. https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html טענת המחוקק היא, שאמור להיות שיפור בביצועים. מישהו ניסה ? יש בעיות עם הגרסה הזאת ? (אצלי XP עם - HD2600XT )
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode= http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=-1_1797_2051_2052&products_id=13089 זה אותו כרטיס?????????!!!!?? יש הבדל של 700 שקל נראה לי חשוב ואיך החברה הזאת בכלל? ןלא עדיף הכרטיס הזה? http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274 ושווה לי בכלל להשקיע בכזה כ.מסך כשיש לי מעבד 2.4פנטיום? חשבתי על הכרטיסים האלה בגלל ש6600GT עולה 900 שקל בערך ובעוד 200 שקל אני משיג משהו בסט..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני בקרוב מתכוון לרכוש כרטיס Gainward Gf4 128 mb mx440 עכשיו רציתי לדעת אם הוא כרטיס שיספיק לי לשנה הקרובה ? פשוט אני לא מצליח למצוא תהבדל בינו ובין ה Ti אני ירגיש כל כך הרבה הבדל ? האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ב 400 שקל ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 כרטיסי מסך שיעבוד עם מעבד I5 2500 ויפעיל משחקים כבדים. הראשון Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked והשני Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI מה יותר טוב????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-