עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by liordavid,

לפי הכתבה בשער הראשי רשום ש- Radeon X1950XTX יצא ב- 4 לספטמבר... מתי תהיה ירידת מחירי הכרטיסים בארץ ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by contA-,

שלום לכם! אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הללו ואני רוצה לדעת איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר ואיזה טוב יותר לאוברקלוק? תודה, עמית

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roie,

אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oooz,

איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה. פירוט החומרה: כרטיס מסך - GEFORCE6800GT http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב. בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב. אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת? אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ! תודה רבה אנשים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. WIN 7 64BIT E6750 2G RAM כרטיס נוכחי - 8800 GTS (הראשון לא ה512MB). אני משחק ברזולוציה 1920 על 1080 (על טלוויזיה 32 אינץ') חשבתי לקנות את ה Radeon HD 5850. הוא בדיוק ממצה את התקציב (בסביבות 1300) ובגלל שאומרים שהוא "טוב לOC" אני מעריך שואכל להסתפק בו בכמה שנים הקרובות. אבל, שמעתי שהסדרה החדה של RADEON תגיע בנובמבר, האם שווה לחכות? כי גם קראתי שההבדלים לא אמורים להיות גדולים מידי, ואני כבר רוצה לשדרג כמה שיותר מהר כדי לשחק בRISEN חלק (בלי צל עובד סבבה, ברגע שיש צל אפילו LOW המשחק כבר לא מספיק חלק). וגם אולי תיהיה ירידת מחירים חודש(יים) לפני או משו? ומה המחירים המוערכים לסידרה החדשה, אולי באמת יהיה כרטיס עדיף? בבקשה עזרה :>

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף? אם כדאי למה להחליף? אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייה אני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3 ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץ תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב לעבודה משרדית, סרטי HD ומשחקים קלים. כרגע הוא קונה מחשב עם ONBOARD בלבד, ובעוד מספר חודשים הוא ירכוש כרטיס מסך חיצוני. אין דוגמה ספציפית למשחק מסויים שהוא ישחק - הוא יתאים את עצמו לפי הביצועים של המחשב. השאלה היא איזה כרטיס יתן לו את הביצועים הכי טובים בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? 7750? 6850? המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנדל תקציב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eytan243,

מה ההבדל והאם אפשר להתקין כרטיס PCI-E 2.0 על לוח עם PCI-E X16 ? תודה לעוזרים מראש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 3emi,

הגיע הסטריקס אני עכשיו מנסה להבין אותו לא נוגע ב OC רק שימוש רגיל שמתי לב אבל שהתדר העליון בבוסט משתנה כל הזמן בלייב בתוך משחק בכרטיס הקודם שלי התדר היה נשאר קבוע בבוסט זתומרת התדר היה יורד ל 135 בסרטוני מעבר ודסקטופ אבל ברגע שהבוסט נכנס לפעולה הוא היה יציב על התדר הקבוע שלו 1202 והצלחתי להביא אותו ל 1280 ב OC יציב כרגע שהכרטיס נכנס לתדר בוסט יש משחק של בערך 50 לפה ולשם הכי גבוה שראיתי 1367 הכי נמוך 1300 ומשהו יהיה קצת קשה לבצע OC מדוייק שהתדר משחק ככה עריכה" נראה לי שעליתי על העניין ה POWER LIMIT היה על 100 אחוז ברגע שהעלתי אותו אז התדר במשחק היה יציב על 1367 וראו שהשימוש בכח הגיע גם ל 113-115 אחוז אז כנראה זה קשור מה שאני לא מבין זה למה שהכח היה על 100 אחוז בה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אסוס הציגה את היורש של ה-GX700 בעל הקירור הנוזלי החיצוני, שיגיע עם חומרה עוצמתית אפילו יותר וגם עם מקלדת מכאנית שוק הגיימינג הוא אחד מהתחומים שצומחים באופן מרשים בנוף עולם המחשבים, ובמגמה שמנוגדת לגמרי להאטה שנראית בהרבה מחלקיו – על כן, אין זה מפתיע לראות עוד ועוד חברות שמתחילות להתייחס אליו ברצינות שהולכת וגדלה, וגם מוצרים שהופכים לקיצוניים וחדשניים יותר במטרה להפוך לחוד החנית ולקרוץ לבעלי האמצעים שמוכנים להשקיע את מיטב כספם. הדוגמה החדשה למרדף המתמיד אחר גיימינג איכותי ומתקדם יותר מגיעה אלינו מאסוס, שחשפה בתערוכת Computex 2016 את המחשב הנייד ROG GX800 – היורש הרשמי ל-GX700, וכזה שמכוון לחטוף מ-MSI וה-Titan שלה את תואר 'נייד הגיימינג המטורף ביותר שאפשר לקנות'. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מפרט המחשב: כ.מסך gigabyte geforce gtx650 2gb 1600MHZ 2X4gb ram 3.2ghz intel-i5 4570 ספק כוח W550 gx-ii coolermaster לוח אם gigabyte 1150ga-h87-d3h מסך 22 אינץ 1080X1920

13. אחרי שהציגה לנו את ארכיטקטורת ה-Turing החדשנית במסגרת כרטיסי ה-Quadro - נראה כי אנחנו נמצאים במרחק קצר מאוד מהצגת דגם הגיימינג הראשון שיעשה שימוש בטכנולוגיה לכתבה

14. ההצלחה הנוכחית של ארכיטקטורת ה-Zen מכתיבה המשכיות עבורה בעתיד הנראה לעין - יש גם דור חדש של האצה עבור למידה עמוקה בתכנון לכתבה

15. שלום לכולם ברשותי מחשב בין שנתיים שלוש ואלה הנתונים: ספק SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך TwinTech GeForce GTX460 768MB מעבד AMD Phenom 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון Corsair 2GB DDR3 1333Mhz (שני סטיקים, סהכ 4 ג'יגה) לאחרונה נכנסתי קצת לעולם המטבעות הוירטואלים ושקלתי לחצוב קצת. הבנתי שכרטיסי AMD עדיפים בהרבה על פני נוידיה. מצאתי כרטיס שמניב קצב חציבה לא רע ותקציב יחסית סביר. האם המערכת הנוכחית שלי תצליח להחזיק sapphire radeon vapor x 7950 OC ? זה הלינק להכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by xXMyxeRXx,

מישהו יכול להמליץ לי על הכרטיס מסך? ואיך הוא יעבוד בגיימינג כבד? קישור לכרטיס:http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=2748&motherboard=Gigabyte%20GA-Z97M-D3H%20(rev.%201.0)

17. היי,חבר הביא לי כ מסך ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו למחשב שלי ואם כן מה אני יכול לעשות עם הכ מסך הישן חוץ מלמכור

18. Started by ithamar21,

עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. מה יכול להגביל אותי מלבד טמפרטורה שהיא תקינה

19. Started by AxeOr,

--------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכל חבריי הפרום אני רוצה לדעת אם יש לי חיישן בכרטיס מסך שלי (fx 5200) ואם לא איך אני מסיג???. הוא שייש תוכנה הוא משהו?. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. דרייברים חדשים ....71.60 "משופצים" על OC מכובד ביותר עם קירור NV SILENCER6 ...... פשוט יופי של כרטיס ..... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by .AloN,

רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Flip-Mode,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עסקה מצויינת, לכל מי שמחפש לקנות את ה 9800 זו העסקה. סיכויים מהגבוהים ביותר לקבל כרטיס בעל ליבת הR360 + באנדל פשוט מעולה. בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hardware maniac,

אוקיי מכיוון שאין לי עוד את הכרטיס והוא מגיע עוד כמה ימים אשמח אם אנשים פה מהפורום שיש להם אותו ישתפו אותי בביצועים שלו . גם לטוב וגם לרע זהו דיון,ניתן לשבח אותו וניתן לציין וניתן להחפיש את שמו. בקיצור-דעותיכם על הכרטיס. עריכה:אה עוד משהו,בין אם אתם מביעים דעה על הכרטיס(טובה או רעה) אבקש שתנמקו ע"י נתינת המערכת שסובבת את הכרטיס (מעבד,זכרונות,לוח-אם וכו') בכדי שיהיה איזושהי מידת השוואה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yogi01,

יש לי רק חריץ הרחבה אחד ולא בא לי להחליף את הלוח.. אני יודע שלרוב ה4870 יותר טוב אבל אני רוצה לדעת על פוטנציאל האובר קלוק.. אם יש למישהו סקרין-שוטים של 3Dmark06 לכרטיסים הנל באוברקלוק (גם בלי זה סבבה) אני אשמח לראות..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים