עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים, אני סגור שאני מעוניין לרכוש את הכרטיס גרפי הזה (משחקים וגרפיקה דו מימדית בפוטושופ ובעוד כמה תוכנות גרפיות) בחנות המליצו לי לרכוש אותו מיצרן : Powercolor מה ההבדל בין: Powe color,Manli,Sapphire? או שמה ליהיות אדיש ביניהם..............

2. היי אנשים! אני חייב את עזרתכם...אני מקווה שפתחתי את הטראד במקום הנכון. אתמול "שיחקתי" קצת עם הדרייבר של הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין את 10.1 אחרי שהיה לי 9.12, אחרי שהתקנתי וכשביצעתי EXTEND לחיבור הטלויזיה - המחשב ריסט, לאחר מכן עשיתי ניקוי לדרייבר ע"י הסרה וDRIVER SWEEPER מSAFE MODE והתקנתי את ה9.12 שוב, עכשיו כשביצעתי EXTEND שוב ריסט...לפעמים זה קורה ולפעמים לא... בדקתי את הזיכרון בלילה והיו לי 4 PASSים , כמו כן המערכת עבדה כל היום בBLEND בפריים ללא כל תקלה. צירפתי צילום של האנליזה מWIN DBG + צילום של הEVENT VIEWER מה עושים??? המון תודה מראש. אגב, אני בדיוק בהתלבטות אם להתקין WINDOWS 7, אם יש סיכוי שזה יפתור לי את הבעיה אנא אמרו לי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by Silencer,

התחלנו מהלך לריכוז הידע בתחום החומרה הנדרשת למחשבים לגרפיקאים, ויש הרבה מחלוקות בנוגע לכרטיסי המסך המומלצים לעריכה גרפית סוגים שונים. אם יש כאן אנשים שמבינים בנושא - נשמח לקבל עזרה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.0

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. אהלן, עקב ביצועים די ירודים במשחקים האחרונים ברזולוציה 1680*1050 אני חייב לבצע שינוי במערכת שלי. ראו מפרט בצד. נכון לרגע זה ברשותי לוח שהוא לא SLI, אך יש לי כרטיס 8800GT של LEADTEK בנוסף לPALIT 8800GT. שאלתי היא האם כדאי לי לבצע SLI של ה8800GT והאם ניתן בכלל כיוון שזה PALIT וLEADTEK... חוצמזה אני אצטרך כמובן לוח חדש \ משומש התומך בSLI .. אשמח להמלצות ! דבר נוסף - האם אצטרך ספק חדש ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yeya,

שלום רב! אני מנסה למצוא את הדגם האופטימלי של כרטיס מסך לצרכים שלי: שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) בטווח מחיר של 400 עד 600, (כמה שיותר קרוב ל 400 עדיף ;D) יש לי שני מסכי 19" בעלי חיבורי DVI\VGA, כפי שהבנתי, מומלץ להשתמש באותו חיבור לשניהם ולכן אני מעדיף כרטיס בעל 2 חיבורי DVI שלא אצטרך להשתמש במתאמים למיניהם. יש לי ענין בכרטיס שקט אבל לאו דווקא ברמה של קירור פסיבי. אני חושב ללכת בכיוון של Nvidia GTS 240/250 אך לא מצליח למצוא את הדגם האידיאלי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנידון. תודה מראש נ.ב. על פי הצרכים שלי, יש איזושהי הצדקה לקחת דווקא 1GB? באיזה תחום שימוש אפשר להרגיש את ההבדל בין 1GB ל 512MB

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by ofri11,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסיסי למשחקים, בתחילה חשבתי על ה-HD 4670, אבל אז ראיתי גם את ה-HD 4730 במחיר זול - 388 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? לפי מה שהבנתי הוא זולל חשמל, אבל עד כדי כך שהוא לא כדאי? לפי הסקירות הוא חזק משמעותית מה-HD 4670 ומה ה-GT 9600. לפי מה הבנתי הגירסה של PowerColor שונה מהגירסה הסטנדרטית ויש לה חיבור 6PIN אחד ולא שניים. צורך פחות חשמל? (הספק שלי הוא SS 400ET) אשמח לתגובות והצעות נוספות, עופרי.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by djelectric,

מקור : http://www.hardocp.com ATI Catalyst מבית AMD, דרייבר התצוגה, הולך לעבור כמה שינויים גדולים בחודשים הקרובים, בעיקר בתחום ה-CrossFireX הקדמה: אם אתם חושבים ש-AMD סיימה את תפקידה בהצגת פתרונות גרפיים מתקדמים ל-DirectX 11 עם סדרת HD5000 אז כנראה שאינכם חושבים נכון. החומרה שנותנת לנו את הכח במשחקים לא שווה שום דבר בלי התוכנה שמפעילה אותה. מחובתה המוסרית של AMD לפתח את התוכנה בהתאם לצרכים ולדרישות הלקוחות, לרבות תיקוני באגים ושיפורי ביצועים במשחקים. ישנן כמה תכונות ספציפיות אשר נדרשו מ-AMD ואכן לבקשות הגיימרים יתוופסו תכונות חדשות אשר נועדות לשיפור חויית הגיימינג בעיקר למשתמשי קצה. במשך הרבה זמן, נראה כי ישנו חסרון דיי בולט בדרייבר, חסרון אשר לא הוקדש לו תשומת-לב ר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by לוח שנה,

שלום לכולם, במשחקים פאר קרי 2 וביושוק 1 וגם SC וקרייסיס ווארהד יש לי בעיה עם הרזולוציה של המסך, והסמן של העכבר. בדר''כ המשחק עולה בחלון, גם כשהוא על רזולוציה מקסימלית (1920X1200), או שסתם לא מסונכרן עם הסמן של העכבר וכדו'. כשההגדרות הן על directx 9 הכל בסדר. דרייברים מעודכנים, מ''ה-חלונות 7 חוקית, וגם כל המשחקים. מי שיכול לעזור, אני אשמח. תודה.

9. Started by Ac-Boy,

שלום. זו היא ההודעת השגיאה אשר מופיע לי בכל הפעלה של המחשב: http://img190.imageshack.us/img190/6774/94813536.png אשמח לעזרה (שיהיה ברור, יש לי רק כרטיס אחד)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. שמתי לב שיש משחקים שאין להם AA והבנתי שאפשר להפעיל אותם דרך הדרייבר...:-\ זה נכון? זה בסדר כמו ששינית במשחק הזה לדוגמה? זה משנה משהו במשחק כי לי זה נראה שלא :s05: ואם כן אז שיניתי בסדר? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך ואני צריך ליקנות אחד חדש יש לי את הלוח-אם gigabyte P35-DS3L , עם כניסה PCIe ואני צחפש כרטיס חדש חזק . אני מחפש משהו כעיקרון כמו 9800GT או משהו בחזוק שלו.עכשיו אני לא מומחה למחשבים ואני ציךאת ההמלצה הכי טובה , תודה.

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by galoshri,

אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום) מפרט: מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383 כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL מסך: Proview 777(N) / 786(N) זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by omriel12,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב עד 800 שקל שיריץ לי משחקים על ביצועים נחמדים כאלה משו באמצע.. יש לי מסך עם HD READY. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6320 ואני מבקש שתביאו לי את הכרטיס מסך הכי טוב שתוכלו למצוא עד המחיר הנ"ל מבלי שיווצר צוואר בקבוק, תודה מראש. נ.ב: רצוי שיהיה מהחנות KSP או Ivory, ואם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו לי ואני יוסיף תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן, לפני 3 שבועות נשרף לי כרטיס המסך שלי Club3D Geforce 9800GTX במסגרת האחריות של הכרטיס [3 שנות אחריות], שלחתי את המחשב לבדיקה שם אמרו לי שכרטיס המסך נשרף וכי צריך להחליף אותו. אחרי 3 שבועות נמסר לי כי מסקיי כי המחשב מוכן וכי הכרטיס הוחלף. הזמנתי באמצעות FEDEX את המחשב הביתה. פתחתי את הארגז ו...הפתעה. גיליתי שהם התקינו במקום הכרטיס שלי [Club3d Geforce9800GTX] את הכרטיס הבא: Connect3D Radeon 5670. הייתי קצת בהלם, בהתייחס לעובדה שהם לא הצהירו לי. מדובר במחשב למטרת גיימינג, איך הכרטיס מסך הזה?? מה לעזאזל אני אמור לעשות כרגע? לדרוש החלפה בחזרה? מדובר בכרטיס שעלותו 100$, עם ביצועים נמוכים בהרבה מ9800GTX [או שאני טועה?] זאת מבלי שהחנות הצהירה על כך. דיברתי איתם הרגע והם אמרו…

• 44 תגובות
    • 9.6k צפיות
  15. Started by Idani26,

אהלן יש לי כרטיס 5750 ופעם ראשונה עכשיו המסך האפור הזה מה שדיברו כאן קרה לי ראיתי שבעדכון שלהם הם רשמו במפורט שזה רק לכרטיסי 5800 מה אני צריך לעשות. לחכות שיוציאו עדכון גם לכרטיסים אחרים או להתקין את זה ככה. בנתיים המסך האפור לא חוזר ככה שאני מתלבט אם בכלל לעדכן.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. אחי קנה לא מזמן מחשב חדש, פשוט יחסית עם כרטיס מסך מובנה, הלוח, מבוסס אינטל G41 וכך גם הכרטיס מסך. אני יכול לשים לו כרטיס מסך ג'יפורס 6600 ישן - אפילו לא GT, מה יהיה יותר חזק? הכרטיס המובנה או ה- 6600. הוא לא משחק הרבה אך גם לא צופה הרבה בסרטים. ברור שיש את הבדל הדורות DX10 מול DX9. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לפי מה ששמתי ה ati redon hd5830 היה אמור לצאת ב 25 לינואר למישהו יש מושג למה הוא עדיין לא יצא?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. ASUS EAH5870 קישור http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RcTBCaKTLKvZNIr0&templete=2 או SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 קישור http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=293 תודה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD תודה.....

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום. קניתי לפני כשבוע את הכרטיס HD4770 . בהתחלה שמתי את המהירות של המאוורר שלו ל60% והטמפרטורה במנוחה הייתה בערך 35-40 . עכשיו שמתי את זה לאוטומתי והטמרטורה במנוחה היא 46 . http://img695.imageshack.us/img695/4484/74292785.jpg הטמפרטורה בסדר ? לא עשיתי OC . מה עדיף לשים על 60% או להשאיר את זה אוטומתי ? תודה .

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. לא למשחקים, אבל שלא תהיה לו בעיה להריץ Win7 עם Aero על שני מסכים 22' ברזולוציה מקסימלית. הכל טוב חוץ מסדרת ה8400, רצוי משהו לא יקר מדי. הכי חשוב כאן זה צ'יפסט של NVIDIA קירור פסיבי וDual DVI. ועוד שאלה קטנה: במה מתבטא ההבדל בין כרטיסים של מותגים כמו Asus או Gigabyte לבין כרטיסים של Palit או Gainward, חוץ מהמחיר? תודה.

22. Started by roey12,

פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by muam,

היי, השאלה שלי היא האם כרטיס המסך GT 240 יריץ לי מעולה כל משחק על ההגדרות הגבוהות מאוד כאשר לצידו יש 8 RAM, מעבד i7 2.8 GHz, ספק כוח 500W ומסך 22 אינץ'? השימושים הם Flight Simulator X, Crysis Warhead, Bioshock 2 ושאר המשחקים הכבדים. כרגע אני לא רוצה הצעות לכרטיסים אחרים אלא תשובה לשאלה. תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by asiofjiojqwr,

לפי מה שראיתי ב GPU-Z הכרטיס מסך מסוגל להעביר עד בערך 126 ג'יגה בשניה, עכשיו ה PCI-Express x16 תומך רק ב 4Gbps, זה אומר שהצוואר בקבוק של הכרטיס מסך נמצא בקצב תמסורת הנתונים מלוח האם? (סתם שאלת התעניינות)

25. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים