עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yosi-m,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI RADEON 3400. הרצתי משחק די כבד (דום 3) עליו ונתתי לו לבחור את הרזולוציה וההגדרות תצוגה באופן אוטומטי. אני מתחיל לשחק ולאחר כמה שניות התצוגה קופאת וזהו. האם זו בעיות חומרה (כי אם כן יש לי אחריות) או זו בעיה אחרת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  3. שמעתי את זה וזה נשמע לי שטויות האמנם ?

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  4. זה מה ששמעתי בשמועות שרצות ברשת.... האם זה נכון? מישהו שמע על זה? אם מ 3.1 ל 3.2 קיבלתי הפרש ביצועים דיי גדול...אז ל 3.3 עוד? יששש!!! :jump: (מקווה ;D )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asaf172,

אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב שלי. יש ל כרטיס גרפי של nvidia מסוג geforce 9600 gt איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב4 מסכים? ואם הוא לא תומך, איזה כרטיס גרפי זול אני יכול לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ושיציג 4 מסכים? תודה לעוזרים אסף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. אני עומד לקנות מחשב חדש ובנוגע לכרטיס מסך חשבתי על ה Gigabyte Geforce 7600GT Silent Pipe 2. האם שווה להוסיף 119 ש"ח ולקחת את הConnect3D Radeon X1800GTO? או ששווה לי להוסיף 174 ש"ח ולקחת את הPowerColor X1900GT? אני חושב שלא שווה לי להוסיף ולקנות את הGTO אלא אם כבר אני מוסיף אז שווה כבר להוסיף עוד קצת ולקחת את הX1900GT לא? או שבכלל לא שווה לי להוסיף כלום? ושאלה בנוגע לX1900GT. הוא מרעיש? הוא מרעיש מאד, או שהוא נסבל? תודה

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  7. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כ.מסך: ATI Radeon HD 4850 (RV770 PRO) 512 MB GDDR3 SDRAM לוח אם: GIGABYTE EP45-DS3 זיכרון: 4096 MB DDR2-SDRAM מארז: CM690 ספק: PCP 400W מסך: DELL U2412M אני רוצה לשדרג קצת את המחשב חשבתי על אחד מהכ.מסך בקניה הקבוצתית, מה אתם אומרים יש טעם ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ס יש לי Leadtek GTX 260 Extreme+ שאני מעוניין לשדרג כי יש לי בעיה לחבר אותו לטלוויזיה, לכרטיס יש שתי יציאות DVI וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה עם כבל DVI -> HDMI יש לי רעשים מוזרים. חשבתי לשדרג אותו לכרטיס עם יציאת HDMI ולהפטר מהבעיה הזו, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס יש היום שמתשווה או אולי אפילו קצת יותר חזק מהכרטיס שלי בטווח מחירים נורמלי? ראיתי שהכרטיס הזה עדיין נמכר במחיר של 1000 שקלים חדש מהקופסא אבל זה נראה לי קצת מוזר כי בכל זאת הוא בן שנתיים כבר. כמו כן יש אולי חנויות שעושות טרייד אין על כרטיסי מסך כאלה שאני אוכל לתת להם את ה-260 ולהוסיף איזה 200 שקלים על כרטיס חדש? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום אני הזמנתי מחשב, ובו הכרטיס GIL Alastor 9550 128mb שעולה 295 ¤ ועכשיו לוג'יק התקשרו והציעו לי לקחת GIL Alastor 9600SE באותו מחיר, איזה כרטיס עדיף? אשמח לקבל תשובה מהירה בבקששה!

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Neo810,

היי, במפרט שהציעו לי בפורום מפרטים, יש את כרטיס המסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL השאלה שלי היא האם כל כרטיסי 7600GS DDR3 של כל היצרנים למיניהם הם SONIC? כי לא בכולם מצויין. תודה.

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by dragon772,

שלום ראיתי כרטיס מסך בלי קופסא שכתוב על הדרייבר x850 יש כזה כרטיס מסך שהוא לא xp או pro בסוף? הכרטיס בא עם קירור קטן לא מהשקופים האילו והוא של חברת ATI שמייצרת אותו בנוסף ל צ'יפ למישהו יש מושג איזה כרטיס זה ויכול להראות תמונה ממנו? הכרטיס הוא ל AGP תודה

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by manga05,

יש שני סוגים של SVIDEO TVOUT ? זה שמוכר לי זה ממש כמו של עכבר PS2 : במעגל מסודרים 4 פינים ומעין מלבד קטן כזה וכנראה שיש עוד אחד עם פשוט מלא פינים יש לי כבל שמתחבר לטלויזיה מהסוג הראשון, ובכרטיס מסך יציאה מהסוג השני מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  13. למישהו יש מידע מתי צפי הגעה של גירסאות אלו<<<???

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  14. זה הdxdiag של המחשב שלי משהו שיוכל להפעיל את company of heroes סביר אם אפשר גם בפחות מהתקציב ששמתי כיסי ישמח מאוד אם לא שיהיה התקציב הזה בעיקרון אני מעריך שזה AGP......

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by omrik10,

מפרט: E7500 MSI G41 M4-F POWER MAN 350W CEON 2G DDR2 800Mhz מסך: LG 22 מיועד למשחקים (ברור שאי אפשר יהיה להריץ בהגדרות גבוהות).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחבר מחשב שני בבית, שישמש אך ורק לגלישה ואיסי/מסנג'ר. אין לי הרבה כסף להוציא על המסך, וחשבתי על סכום בכיוון ה-600 ש"ח, עדיף פחות. אפשר להשיג בסכום הזה מסך, שלא יכאבו לי העיניים משימוש ארוך בו?

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  17. היי רציתי לדעת אם יש סיכוי שהכרטיס שהיה במארז ללא מאוורר קידמי +אחורי , ניזוק ורמת הביצועים שלו ירדה? איך ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס? רוני

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by shimon1,

לא מזמן שאלתי על בעייה שהייתה לי בדום 3 שהיו לי תקיעות מעצבנות אז התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס בחזרה והכל הסתדר ושיחקתי ב1280X1024 ברמת פירוט HIGH ופילטרים AA 4 ולא היו תקיעות בכלל עכשיו התקנתי את HALF LIFE 2 ושמתי ברזולוציה 1280X1024 והכל על HIGH וללא פילטרים ויש לי הרבה תקיעות. אז הורדתי את רמות הפירוט לרמה המומלצת שזב MEDIUM ןעדיין יש תקיעות, מה לעשות ומה גורם הבעיה?? בנוסף ללכך זמני התעינה ארוכים מדי והדיסק הקשיח שלי מרעיש מדי , יכול להיות הא הגורם לבעיות?? אני מבקש לקבל תשובה מקצועית ככל שניתן עם פירוט מקווה שלא מטריח אתכם תודה SHIMON1 המפרט בחתימה

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by Shortboarder,

האם מישהו פה מוכן לעזור לי ולתת לי שם של מסך הכי זול שאפשר בגודל הנ"ל...(לא משנה לי שם המותג ...) ואיפה אני יכול לרכוש אותו. תוד רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. X1900GT\r580 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX19GT256V&affiliate=zap חוות דעת על הכרטיס ו EDITOR'S C00LING M0D* שאעשה לו,אני קורא לו SNAKEPIT *קירור שנבנה על ידי בלבד ואנסה להוציא עליו פאטנט,[glow=red,2,300]FATAL1TY IS a N00Bster!!![/glow]

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  21. מה בדיוק ההבדלים בין הכרטיסים? הבנתי שזו גרסא מחודשת אחד של השני... ה192 זול עכשיו יחסית... מבחינת ביצועים מה ההבדלים בביצועים בינהם? ומבחינת מחירים מה ההבדלים בינהם?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by haim85,

שלום לכולם [- אני מעוניין בכרטיס מסך טוב של nvidia! כרטיס מסך שסוחבב משחקים טוב!עם כניסת hdmi ! במחיר סביר ..!!! לא להגזים! כרגע אני עם כרטיס מסך גיגבייט ati 4850 כמובן שאני רוצה כרטיס חזק מימנו! אם אפשר גם אתר עם השוות כרטיסי מסך לפי הכוח שלהם גם יעזור [= תודה רבה לעוזרים תפריט מחשב שלי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון:System Memory 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך:Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) מסך:23 אינץ סמסונג:Monitor SyncMaster P2350(G)/P23500(G),Magic P2350G(Digital) [NoDB] (HVDS518557) מעבד:CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz ספק כוח:Enermax…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by manshush,

בן דוד שלי מבין במחשבים מכר לי תכרטיס מסך שלו ב 400 שקל... Saphire Radeon x1950PRO 256MB מה אתם אומרים על הכרטיס? יריץ לי משחקים חדשים על איכות גבוהה?

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום לכולם מחפש כרטיס מסך טוב הדרישות שלי רק fear combat שיריץ אותו טוב שאני יוכל לשחק בכיף תקציב מ-500ש"ח עד 1300ש"ח אבל אני רוצה שתעשו רשימה של כמה מחירים תודה רבה לכל העוזרים אלי.

25. Started by WildFire,

יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.