עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by er0101,

המשחק קצת כבד אצלי בהגדרות בינוניות, מדי פעם הגרפיקה "נעצרת" לשניה. איזה כרטיס מסך צריך כדי להריץ את המשחק בגרפיקה גבוהה ואיזה צריך בשביל גרפיקה הכי גבוהה? לחצו על ה"מפרט מחשב" כדי לראות את המפרט שלי. לידע כללי: איזה כ. הכי טוב? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=51207976&Pn=Radeon_X700_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=336328&Pn=GeForce_6600_OC_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=339257&Pn=Radeon_X1300_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=329502&Pn=Ve…

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by gggil,

אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/5512 שמומהר וחזק יתר מכל כרטיס אחר בסדרת ה9XXX (חוץ מ9800GX2)? כי אני רוצה מחשב לעוד 4-5 שנים מינימום. זה המפרט שאני חושב לקנות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1371 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤551 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT כמות: 2 - מחיר: ¤55 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤414 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1515 סה"כ: ¤4847 המחירים…

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  3. מה עדיף לי לקנות 9800 se ולשים עליו את האומגה ופתיחת 4 הצינורות יצליחו או 9800 Np ולצרוב לו את הביוס של פרו????????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ychig,

הכרטיס מתחמם בטירוףףףף עוד בהתקנת הווינדוס ומאלץ אותי לכבות את המחשב.. מה אפשר לעשות ?? המאוורר זז ממש ממש לאט ובקושי מחמם את הכרטיס

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

בעקבות GTA 4(כן אני יודע שאין עוד דרישות) אני רוצה שהוא יעבוד לי על המחשב נורמאלי ובהגדות כמה שיותר גבוהות(מפרט בצד) אז חשבתי לשדרג כרטיס מסך יש לי 2GB זכרון ככה שבזה אין הגבלה. הספק יחזיק לדעתי הבעיה היחידה זה המעבד שיהיה צוואר בקבוק. אני לא יודע איך לעשות OC למרות שעם מפרט כמו שלי ראיתי שיפורים של 50%(המדריך על OC זה על מערכת מאוד מאוד דומה לשלי) השאלה שלי זאת, לאיזה כרטיס אפשר לשדרג בלי שיהיה צוואר בקבוק? אם אפשר המלצה לכרטיס במידה ואני לא עושה OC ובמידה שאני עושה OC בנוסף האם יש מעבד כפול ליבה בסוקט 939 שאפשר לשדרג אליו? אני לא אומר תקציב, בגלל שאני מניח שזה לא יעלה על 500 שקל לכרטיס, בגלל המעבד. תודה אריאל

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  6. הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אינטל 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם p4p800 se יש כרטיס 6600 ואני רוצה להחליף לכרטיס X1300XT 256Mb DDR3 Pro AGP Radeon X1650 Pro AGP מה עדיף האם אני ארגיש הבדלים יש לציין שחשוב לי vivo אפשרי לחרוג ל900 שקל לא לשכוח שמדובר בAGP וסוקט 478

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. ה5850 מעניין אותי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט?? איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ? thanks krembo

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by verynoti,

יש לי בעיה עם המשחק והתוכנה של ATI הכרטיס מסך הוא של ASUS מסדרת 1600 לא זוכר בדיוק איך הוא נקרא משום מה אני תמיד נזרק מן המשחק בגלל VPU RECOVER שמתאפס או משהו אחר אני לא מצליח לשחק כלל במשחק וזה משגע אותי נסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק ושם דבר קבעתי למשחק לעבוד בDX8 וגם לא עזר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה נ.ב אם ההודעה לא בפורום המתאים אז נא להעביר אותה לפורום המתאים תודה וסליחה

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  12. http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=37746&page=1&pp=15 http://hardwareanalysis.com/content/topic/33402/ היו כאלו שהצליחו לפתוח עם ה LE ל 16 צינורות :alcoholic: הנה עוד תרד על אנשים שניסו לפתוח את הכרטיסים. עכשיו תורכם בעלי 6800NU או מישהו כבר עם LE ....תתחילו לנסות , תורידו את ה riva tuner הכי חדש ותעלו תוצאות ולכאלו שמפחדים זה רק סופטמוד ... זה לא מזיק לא עובד מחזירים אחורה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני שונא כותרות עינייניות..אין מה לכתוב בהודעה..

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ככה.. הכרטיס מסך שלי(1950PRO) נדפק והבאתי אותו לממש אחריות. אחרי 3 ימים קיבלתי את ה- 1900GT .. בחנות אמרו לי שזה יותר טוב (ומשהו פה לא נראה לי ???) .. האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by feel,

נדלקתי על זה GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS דגם: GV-NX66256DP מחיר בחנות: ¤700.00 TURBOFORCE PCI-EXPRESS 256 מגה זיכרון 128 ביט TVOUT/DVI BULK 3 שנות אחריות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2391 בגלל קירור פסיבי ( אני חייב שקט ! ) לא מוכן לשלם יותר מ-700ש''ח ( לא גיימר רציני ) האם בחירה שלי טובה ?

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Amitai,

מדובר על גרסאות של 128MB בתקציב של 350-400 שקל, חשוב שיהיה TVOUT.

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  17. אורח

אוקי אני ממש צריך עזרה בלגרום נזק לכרטיס מסך שלי.... עכשיו אני יודע שמה שרובכם חושבים זה... האמממממממממממממ קח פטיש חמש וחצי קילו...ודפוק קלות עד אנושות על המעבד הגרפי.. אבל לא!!!!!!!!!!! אני צריך לעשות איך שהוא נזק שיראה כאילו זה סתם הכרטיס מת.. משהו שהאחרויות שלי תחליף לי כרטיס לכל הרוחות הקדושות..!??!?!?!? עכשיו הכי חשוב..שלא יגרם שום נזק לשאר חלקי המחשב..נורא נורא חשוב!!!!!!! הכרטיס הגרפי שלי הוא: Gigabyte Geforce 6200 TurboCache PCI-E מה אתם אומרים? למישהו יש רעיון? פשוט נמאס לי מהכרטיס המיטורף הזה שלוקח לי חצי מהזיכרון של המחשב שלי...ופשוט בעעע עליו.. קיצור.. תודה מראש, יהב.

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  18. דרישותיי מהכרטיס: 1. הכרטיס הוא בשביל HTPC, לכן עליו לתמוך ב DXVA והאצת חומרה. 2. עליו להכיל יציאת HDMI הכוללת סאונד (עדיפות לתמיכה בפורמטים החדשים, אך לא קריטי) 3. אפשרות לחבר 3 מסכים במקביל האם יש חיה כזו? אם כן אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 800 ש"ח. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Dexdpd,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם צריך לשנות במפרט שלי משהו כדי להתאים אותו לכרטיס הנ"ל, המפרט: מעבד CORE I5 - 750 2.66GHZ לוח ASROCK P55 DELUXE ATX ספק כח TOP POWER EZ 700 זיכרון KINGSTON 2GB X2 DDR3 תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by Holography,

כן,היא יצאה... אתמול הגעתי ל 325@400|700@900 + Open masked units התוצאות יפות מעניין אם זה ישפר... Download

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אחרי ש-NVIDIA קנתה את AGEIA, הכרטיס פיזיקה יובנה בתוך הכרטיסים החדשים של NVIDIA וישפר את איכויות המשחק. תחום הפיזיקה במשחקים ישאר בלעדי לכרטיסים של NVIDIA? לATI אין תשובה בעניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. יש לי כרטיס Albatron GeForce FX 5600 128mb כבר שנתיים אצלי, לא מרוצה ממנו בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב בסביבות ה700-800 שקל ? המחשב שלי: AMD Athlon XP 2500 (with OC) Abit Nf7 512mb DDR 400mhz. כל השאר סטנדרטי אני חושב. 2. GeForce 5 FX5200 128M + Tv Out +AGPX8 או ATI9250 128M + Tv Out +AGPX8? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  23. שלום לכולם, מישהו יודע עם איזה תוכנת צד שלישי ניתן לבדוק טמפ' של הכרטיס הזה? ב catalyst אין אפשרות בניגוד לגרסה הראשונה של הכרטיס. תודה,

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by nizans,

שלום לפני שנה היה לי כרטיס מסך 8800GTX של אסוס. יום אחד פשוט חזרתי הביתה והוא לא עבד היה NO SIGNAL במסך. הלכתי לחנות והם אמרו לי שהלך הכרטיס וצריך להחליף. היום חיברתי את הכרטיס הישן וכשחיברתי את המסך דרך S-video שיש בכרטיס הוא עבד! הבעיה שרואים באיכות גרועה בגלל החיבור. יש דרך להחליף/לתקן/פתרון אחר ליציאת DVI? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by sausage,

TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס). מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.