כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיס הזה מומלץ או שכדאי להחליף לכרטיס אחר הרמת מחירים דומה? Gigabyte GeForce GTS 250 1024MB DDR3 GVN250ZL1GI המפרט של המחשב כוללת את המעבד החדש INTEL CORE I5 750 לוח אם GIGABYTE GA-P55 זיכרון 4G DDR3 1333MHZ אשמח לתשובה מהירה כדי להספיק לשנות את המפרט לפני שהמחשב יורכב תודה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 2.8, זיכרון 1.5 ג'יגה, וכרטיס מסך RADEON 9200. המטרה - לצפות בקובצי HD שאני מעביר ממצלמת הווידיאו למחשב. המצב כיום - הקבצים מוצגים, הסאונד תקין, אך הוודיאו מוצג כאילו זה הילוך איטי. במקום להחליף את כל המחשב, חשבתי להחליף רק את כרטיס המסך (בהנחה שזה יפתור האת הבעיה). כאמור, האפיק הוא AGP, התקציב בערך 500 ש"ח, ואני מעדיף כרטיס עם יציאת HD. תמיכה במשחקים פחות מעניינת אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי,יש לי כרטיס מסך HD4850 עם קירור זלמן VF880 שהגיע עם הכרטיס. הבעיה היא כזאת:אי אפשר לשלוט על המהירות סיבוב של המאורר שלו דרך הדריבר של ATI.גם כשאני שם על 20 אחוז וגם על 100 המהירות לא משתנה.המאורר מחובר לחיבור שעל הכרטיס ונראה שהכל תקין. ועוד שאלה,יש תוכנה/דרך לשלוט על שאר המאוורים במארז?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אני רוצה כרטיס מסך שיתן לי את האפשרות לשחק MW2 בצורה טובה. הוא חייב להיות עם HDMI, והתקציב לא מוגבל. המפרט שלי זה מעבד : AMD Athlon 64 X2 4850e לוח : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ספק : Hiper HPU-4S425-PU 425W מה הכרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות למחשב זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש של NVIDIA בלבד בלי אובר קלוקינג בעיקר למשחקים יש לי מארז וסםק כח די חדשים עלות מבוקשת 800-1000 ש"ח לכל היותר כרגע יש לי מסך לא משהו בכלל LG 1953R שגם אותו אני מעוניין לשדרג בקרוב מאוד למשהו טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, שאלה Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe או Sapphire ATI Radeon HD 5670 1024MB PCIe הפרש של 100 שקל שווה להשקיע עוד 100?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, ומסך של פיליפס 24 אינץ' FHD. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי 720P. AMD ATH 64 BIT 512 MB DDR1 6600GT אני לא צריך שימוש של משחקים כבדים, פה ושם אולי וורמס. השאלה אם המחשב מספיק כדי להריץ FHD אוו שצריך לשדרג משו בנוסף לכ.מ?? מצטער על החפירה, אבל אני מחפש כ.מ שיכול לעבוד גם עם מסכים של 32' + תודה ניב
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שלא נמצא בשימוש כרגע המפרט שלו הוא: intel pentium 4 631 3.0Ghz MB: Gigabyte GA-8I945P-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 1G RAM GPU: Gigabyte GeForce 6600 ספק של HEC 475W אני לא זוכר גם ספציפי הכרטיס הנל לא תומך בהאצת חומרה עבור ניגון סרטים ולכן אני מעוניין לרכוש אחד שכן מהסיבה שכשאר אני מנגן סרט ישנה framdrop בסצנות עמוסות משיטוט באנינרנט ראיתי ש HD5450 עושה את העבודה דיי טוב.. עכשיו לפני שאני הולך לקנות את הכרטיס אני רוצה לאמת עם אנשים שיש להם מפרט דומה עם כרטיס מסך מקביל לזה שמצליחים להריץ 720p בצורה טובה אני בגדש על 720 מפני שה TV היא HDR
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800gt עד לפני שבוע הכל עבד נפלא אך ביום ראשון האחרון כשהמחשב דלק סתם בלי לחץ הוא נכבה נסיתי לבדוק את התופעה והיתגלה שכאשר החשמל של הכרטיס מסך מחובר לספק הספק נופל ואם אין חשמל לכרטיס מסך הוא מגיע עד לווינדוס ואז המסך נכבה כאילו המחשב דלוק. אם אפשר להסביר את התופעה ומה אפשר לעשות? לידיעתכם: ספק 480 rpw. לוח אם ga-p35-ds3 זה אמור להספיק אני חושב, תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות השרשור האחרון שלי שבסופו הוחלט לקנות מחשב חדש רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הייתם שמים במחשב בעל המפרט הבא בתקציב של 500-800ש"ח, אם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל שיפור משמעותי בביצועים אז אני גם אהיה מעוניין AMD Athlon™ II Quad Core 620 2.6GHz לוח Gigabyte דגם GA-MA785GM-US2H צ'יפסט AMD 785G Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Patriot Signature הכולל Heat Shield 2048MB (2GB) DDR2 800MHz Compucase 63RA מארז LG SATA DVD ספק Hec Win+600 12cm Fan 600W תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מעוניין להמלצה לכרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה טובה בסביבות 500-600 שקל שיריץ כרגע משחקים על מסך 17 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם של MSI מדגם RC410M2 מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI כדי להעביר כולל סאונד על ה-HDMI סרטים למסך LCD 42 אינץ HD (אין צורך בתאימות למשחקים וכו') איזה כרטיס מסך שמתאים ללוח אם מומלץ ? איך מחברים את הסאונד מהלוח אם לכרטיס מסך כדי שיעבור ע"ג ה-HDMI ? תקציב 300 ש"ח - אם אין אז אפשרי לחרוג ל-350 ש"ח תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם long time reader 1st time poster מחפש כרטיס מסך בטווח של 500-700 למשחקי מחשב. מפרט מחשב intel core2 quad Q8200 2.33GHZ MAINBOARD: GIGABYTE EP43-DS3L 2 גיגה קינגסטון DDR2 אני לא רוצה להשתגע מצד אחד אבל נמאס לי ממחשב בצריך להוריד את כל האפקטים בשביל לשחק בפאקינג oblivion... [br]פורסם בתאריך: 11.03.2010 בשעה 22:32:40 ד"אכרגע המסך הוא |LG CRT של 19 אינץ' על רזולוציה של 1024 או 1280
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין 8800GT ל- 8800GT X2??? אני פשוט אולי אוכל להשיג עוד אחד ורציתי לדעת מה ההבדל בביצועים...
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד שהמאורר של הכרטיס מסך תמיד בפועל במלוא הכח והוא רועש מאוד (בדיוק אותו הרעש שנשמע לכמה שניות כאשר מדליקים את המחשב)... חיפשתי בדרייבר ולא מצאתי אפשרות לשים אותו על Auto. יש למישהו מושג איך דבר כזה קוקרה ואיך מתקנים? (מדעיף שלא להתקין RivaTuner או Nvidia Monitor).
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המפרט שלי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM ספק TT 500W מסך 22 אינץ רחב ברזולוציה של 1680X1050 והכרטיס הנוכחי ASUS EN 8800GT יש לי כרגע 1500 שקל וחשבתי לשדרג או ל 5770 או ל 5850 עכשיו המכיר של ה 5770 היא חצי מה5850 ואני רוצה לדעת אם יש הפרש משמעותי בין שני הכרטיסים האלה. כעקרון אני זה בשביל משחקים אבל לא CRYSIS נגיד [לא סובל תמשחק] אלה כמו BFBC2 MW2 ושאר המשחקים שהולכים לצאת. ואם בכלל הכרטיסים האלה יתנו ביצועים טובים במערכת שלי? מה משתלם יותר?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב כרגע ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ורמה טובה++ אני מתכוון לקנות ככל הנראה מסך 22 אינץ' אז שהכרטיס מסך יהיה בהתאם. התקציב שלי מתאים בערך ל650-700 שקל לכרטיס מסך, השאלה מה עדיף? 5750 1GB או 5770 1GB? מביקורות שקראתי רשום שה5770 יותר "עתידי" ועדיף יותר.. השאלה שלי היא האם ההבדלים כאלה גדולים? ומה עדיף לתקציב שלי, 5750 או 5770 או בכלל משהו מסדרה 4? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ב800 שקל גג. המחשב שלו הוא כזה... ספק: Hex 500TD-TF לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: intel Q9550 זכרונות: 2GBx2 OCZ Reaper Edition DDR II 1066 הארד דיסק: 500GB SEAGATE ברקודה... בעיקר למשחקים, מישו יכול לעזור? :]
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-