כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לילה טוב :] יש לי 9600GT אני רוצה לקנות עוד כרטיס ולעשות SLI, הקטע פה שאני לא מעודכן בכרטיסי מסך היום (אם יש טבלה מעודכנת אני אשמח) אם בכלל שווה לי לקנות עוד חתיכה של 9600GT או שבכלל שיש כרטיס במחיר טוב/משתווה שיותר טוב משני 9600 ב SLI. תודה :]
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! המפרט שלי הוא: AMD Athlon single core 3000+ לוח אם gigabyte K8Triton 512MB 400W ספק כוח Ati x550 128M טוב ניגש לעניין עכשיו יש לי כרטיס מסך מעפן! ואני מעוניין להחליף אותו במשהו מתקדם יותר,אז יש 3 כרטיסי מסך שאני רוצה אחד מהם אבל אני לא יודע מה הכי משתלם לי מבניהם אני צריך כרטיס מסך שירזיק לי לפחות שנה שנתיים ויריץ משחקים במכובד אז זה הרשימה: 1. Ati Sapphire x1900xt 256MB Arctic Cooling Accelero X2 = ש"ח450 2. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI, PCIE = ש"ח600 3. ATI Sapphire X1950GT 512MB PCI-E = ש"ח650 מחכה להמלצות! תודה לעוזרים נ.ב שחכתי להוסיף הכרטיסים משומשים כ חודש עד חודשיים
-
- 11 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שמתאים להריץ את -STARCRAFT 2 בתקציב של 300 עד 500 ש"ח אם יש למישהו המלצות אני אודה לו מאוד. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יקבל על הכרטיס שלי (7600GS) סכום של 500 שקל כדי להוסיף עוד 160 200 ולשדרג ל8600GT או שזה לא כזה משנה ואני ישאר עם ה7600GS שלי? יש משהו יותר נחמד שאני לא מכיר חוץ מי ה8600GT?
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך הכרטיס הבא למשחקים? http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57256V.htm אני הולך להביא אותו בערך ב500 שקל שווה? :s05:
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את כרטיס המסך radeon hd2900pro לכרטיס הנ"ל צריך לחבר שתי חיבורי חשמל של 6 pin , בספק שלי יש רק אחד כזה הספק הוא מסוג enermax דגם EG425 , מישהו יודע מה ניתן לעשות , אולי יש מתאם או משהו דומה תודה
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי כרגע: intel quad Q9300 2.5GHz 4GB - (32 bit win 7 u וhd4850 של 3d clubאו משהו בסגנון 512MB עם הדרייבר העדכני ביותר של ati מחוברים מסך 24" dell ב-1920X1200 ומסך 42" FHD - כאמור 1920X1080 בסרטים אין לי בעיה כלל, משחקים, ואפילו עם גרפיקה פשוטה מאוד אחרי מספר דקות הוא פשוט מתחמם ומכבה את המחשב, הטמפ' בidle היא 90+C קיצר כרטיס מסך מחורבן- עשיתי את הטעות וחיפשתי את ההכי זול שניתן למצוא, אני מבקש המלצה למשהו שהמערכת שלי תריץ איתו את MW2 ברמה גבוהה ברזולוציות הטבעיות של המסכים, מעדיף יציאות DVI על HDMI, אני עדיין מחפש משהו זול, מוכן להתפשר בביצועים אבל שיהיה משהו מוכר וטוב ועם קירור אפקטיבי - נגיד saphire וכאלה... או אם יש לכם המלצות מה לעשות עם הradeon ד"א אני מ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות: קודם כל אני חושב ש 8800gts 640mb יותר טוב משני 8600gts (מבחינת מהירות ליבה, זיכרון ובכל הפרמטרים). הבעיה היא שיש לי מארז וספק כוח (Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case). אמרו לי ש 8800 לא נכנסים לכל מארז ולא מתאימית לכל לוח אם (יש לי ds4) ושהוא צורך פול חשמל והספק כוח שלי הוא רק 400w! מה לקנות?
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק להמלצה לכרטיס AGP טוב ולא יקר במיוחד כדי לשדרג את המחשב שלי. לאחרונה התקנתי כמה משחקים חדשים והמחשב מצליח בקושי להתמודד איתם. אני מתכוון ל GTA האחרון ו NFL וכו...נראה שהגיע הזמן לכרטיס טוב יותר מה GEFORCE 4400 שלי. יש לי מעבד 2.4. אני לא צריך משהו חזק מדי כי אקנה מחשב חדש בעוד שנה, אלא רק שיתמודד טוב עם המשחקים האלו. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במאפייני כרטיס המסך שלי הטמפרטורה במנוחה היא 59 מעלות,ובאוורסט היא 49...למי להאמין?
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\ (ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה) תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט - מעבד - Intel Core i3 2120 לוח אם - H71M-DGS Asrock זיכרון - 4 ג"ב 667 MHZ, של Kingston ושל Samsung. (חצי חצי) מסך - Mag R19L-s, רזולוציה מקסימאלית 1360X768 ספק מתח - לא יודע איך לברר את זה, יש למישהו רעיון? (אין לי את המפרט שקניתי את המחשב, ואין עליו תווית) כרטיס מסך -Intel HD Graphics. אני לא מחפש כרטיס מסך לשחק במשחקים האחרונים על הגדרות טובות, כי המחשב עצמו לא מתאים לזה. אני רוצה להצליח לשחק משחקים ישנים או בעלי גרפיקה נמוכה. הנקודת מבחן היא Divinity:Original Sin. חוץ מזה אין לי בעיה עם כרטיסים מחודשים או מיד שניה אם לדעתכם זה יוצא יותר משתלם וכדאי. אשמח לעזרה, תודה, תם
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש איזה משהו קטן שלא ירוץ אצלי כל הזמן .. שברגע שמעלים נגיד משחק אז הגאמה תעלה נגיד ל 1.50 .. איך עושים את זה<
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב עד 350 ש"ח (גמיש). אפיק: PCI EXPRESS לאחר סקר שוק לא קטן אני מתלבט בין שתי כרטיסי מסך: 1. http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5282 2. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=LV157 לרוב אני לא משחק, והשאיפה הכי גדולה היא לחבר את הכרטיס לטלויזית LCD ולראות באיכות HD. אשמח לשמוע את דעתכם, פתוח גם להצעות אחרות על כרטיסי מסך.
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז ככה. אני מאוד רוצה לשדרג את הסלון שלנו עם מערכת קולנוע ביתי, וחשבתי להתחיל עם המסך. אז הלכתי לשקם אלקטריק עם כל ה32 תשלומים והחרא שלהם, וחשבתי על מקרן אחורי של טושיבה (דגם 43SH9UE) שזכור לי לטובה כי ראיתי אותו בעבר. עם כל החסרונות של מקרן אחורי (זוית מצומצמת, בהירות נמוכה יחסית), בתקציב שלי (עד 12 גג), זה נראה לי אופציה עדיפה... אך אבוי! yellowish tint. אבל ממש. הלבן לא היה לבן. שאלתי את כל המוכרים הלא מקצועיים שלהם, ואף אחד לא נתן לי תשובה ישירה ("ככה זה. כי ככה. זה 100 הרץ. כי ככה. טכנולוגיה נחותה."). לא היה בחנות (סניף איילון) מקרן אחורי אחר. אני רוצה לציין שהאיכות תמונה מדהימה מלבד הצבע - חלקה ואחידה, בלי הפסים האלה שיש ברוב המקרנים האחוריים. פשוט לא היה לי למה לה…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות עד שיווצר לי צוואר בקבוק? המפרט שלי הוא: מעבד:Intel Core 2 Duo E6300 לוח אם:GIGABYTE X48-DQ6 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא nvidia geforce 8800GT שהוא מעולה והכל אבל לא כזה טוב למשחקים העתיידים שהולכים לצאת באסה שבדיוק עכשיו קניתי תגיטרה החשמלית שלי אז אבא שלי בטוח לא יהיה מוכן לקנות לי מחשב חדש שיספיק לי לעוד 3 שנים למה המחשב הזה נמצא אצלי 3 שנים בערך משהו כזה והוא הצליך להריץ הכל על V.H עם AAים גבוההים ורזולוציה גבוהה במיוחד הכי גבוהה שהמסך שלי יכול ולא היו לי בכלל בעיות וגם המעלות של הכרטיס הם רק 80 כשאני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוההות ב BFBC2 שזה יחסית משחק עם גראפיקה נהדרת לכן הכרטיס כל כך מתחמם לי אבל הוא כרטיס נהדר פשוט…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה מחירים באינטרנט של ה- Radeon 9800 Pro 128 MB ואני מתפלא מהמחיר הזול יחסית. אתמול גלשתי באתר של PCH וראיתי שיש חד במחיר של 1584 ש"ח r9800p bulk ואחד אותו דבר רק בלי ה- BULK במחיר של 2230 ש"ח. התקשרתי לחנות שממנה אני קונה ואף פעם לא עובדת עלי ותמיד נתנה לי דברים טובים במחירים זולים יחסית. אז התקשרתי אליהם ושאלתי כמה עולה ה- 9800 pro 128 MB Sapphire Atlantis ואז לא ידעתי על ה- BULK אז הם אמרו לי שזה עולה 2200 אז השאלה היא למה אצלם זה יקר ומה ההבדלים בין 9800 pro BULK ל- 9800 pro
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס מסך שייתן לי את אותם הביצועים כמו של הleadtek 8800gts 320mb אבל שיהיה עם vivo, בשביל שאני יוכל להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. נא לכתוב את שם הכרטיס, לינק אם אפשר ומחירו[br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 17:20:36 אם אפשר בבקשה תשובה כי אני עומד לקנות מחשב
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה.........בכרטיס שלי......geforce 5700 יש בעייה........כשאני מפעיל את המחשב אז הוא עושה ארטיפקטים אפילו על ההתחלה עוד רק כשהמחשב נפתח ואפילו לא עלה......וזה רציני........הוא סתם רושם מספרים ומעוות הכל...........אבל הבעייה האמיתי היא........שבכל מחשב אחר חוץ משלי הוא פועל נורמלי!!!!!!!!!!!!! ואצלי במחשב כל כרטיס מסך חוץ ממנו פועל!!!!!!!!!!!! וזו בעיה כי אני תקוע עכשיו עם geforce mx440 :'( ואני לא יכול עכשיו לקנות כרטיס חדש........מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש. עכשיו אני כמעט ולא משחק, אולי HEROES V במקסימום. יש לי כרטיס מסך מובנה X3100, רציתי לשאול אם יש לי טעם לקחת כרטיס מסך יעודי? היעוד שלי כמו שאמרתי יותר עבודה משרדית, סרטים לרוב, ומשחקים ממש בקטנה. המסך הולך להיות 2007WFP, ואולי אחרי זה אני יחבר אותו לפלזמה. המלצות בבקשה. תודה יבגני
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912 יותר משתלם מה 7900GT עכשיו זה בדוק, חכו עוד חודשיים והוא יגיע בטח ל 1300 , 1200
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-