עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז קניתי את הכרטיס מנעה מחשבים, 600ש''ח ל-1GB שזה ממש טוב. התאכזבתי קצת מהבאנדל כי לא היה כלום, רק הכרטיס והדיסק התקנה. ביצועים: METRO 2033 אפשר להגיד על הפנים אבל אני מבין שהמשחק ממש כבד (וגם מדהים כמה שהוא יפה) אז על DX11 אני לא יכול לחלום אפילו להפעיל אותו כי זה מקרטע, DX10 המשחק עובד עדיין לאט אבל יותר טוב, ועל DX9 המשחק עובד הכי טוב, יש רגעים שהמשחק צונח ל 10-15 FPS אבל בדרך כלל זה 40-50 FPS תלוי אם זה INDOOR או OUTDOOR. DIRT 2 ללא בעיות על DX11 עובד מעולה. 60FPS. FALLOUT 3 עובד גם כן מעולה על 50FPS. MASS EFFECT 2 ללא בעיות מיוחדות גם סביב ה-50FPS. STARCRAFT 2 עובד מעולה, המשחק ניראה ממש טוב, 60-70FPS. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אהלן יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts leadtek 640 mb, והוא די מקרטע בהרצת משחקים כמו MW2 וכו'. אני מעוניין להריץ את MW2 ברוזולציה אופטימלית נראה לי שכדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש בסביבות 800 ל 1000 שח (גמיש) מפרט: מעבד:intel e6600 2.4 ghz core 2 duo לוח: gigabyte p35-dq6 זכרון: kingston 2 gb ddr2 800 mhz ספק: thermaltake 500W מסך 20 אינץ לא משנה לי ATI או Geforce, מה שמציג ביצועים טובים יותר.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  3. שלום, אני מעונין לברר האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ואם כן לאיזה. בעיקרון אני פשוט מעונין שמשחקים חדשים: bioshock2, bad company 2, mass effect 2. metro 2033 יעבדו יותר טוב. כמובן שאני מבין שלכל אחד יש דרישות שונות, אבל אני מדבר באופן כללי אם יחסית למפרט מחשב שלי יש בכלל צורך לשדרג או שגם ככה זה לא יעזור. התקציב שלי הוא בערך 500 ש"ח. המפרט שלי: Intel Core 2 DUO CPU E6750 @2.66GHz 2.67GHz, 2.00 GB of RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Geforce 7800 GT, של GIGABYTE אם דרוש עוד מידע בבקשה עדכנו אותי ואני אחפש (מצאתי את המפרט במקש ימני על "המחשב שלי").

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by vitali02,

אתמול התחלתי לשחק BAD COMPANY 2 ועד שלא הורדתי באיכות משחק ל LOW (הכי נמוך) זה לא עבד לי חלק בכלל.. זה בגלל הכרטיס מסך או שיש גורמים אחרים? יש לי כרטיס מסך NVIDIA GETFORCE 9400

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה אני רוצה לחבר ת5850 ביחד עם 240 של נבידיה הבנתי שזה אפשרי כאילו ה5850 מחובר למסך ו ה240 מחובר ללוח לצורך כודה ופיזיקה, עכשיו השאלה איך עושים את זה ? המיפרט שלי בצד בבקשה עזרה בשאלה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_707&products_id=9728 זה מיועד למסך 19 ספק של HEC 400 ומעבד של AMD 6000

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. Started by r1plet,

שלום, ברשותי GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE שעומד על OC לא רע (מעבר לזה שבא איתו מהמפעל), ותהיתי לגבי השליטה במאווררים שלו - המאווררים של הכרטיס מוגדרים אצלי על AUTO, ואני משוכנע שהAUTO בכרטיס הזה (או אולי בדרייברים הנוכחיים של NVIDIA?) זה 40% רוב הזמן עד שהכרטיס מגיע ל60 או 70 מע'. במשחקים כבדים כמו קרייסיס אני אכן שומע את המאווררים של הכרטיס מגבירים קצב אבל לא טרחתי לבדוק באיזה פאטרן בדיוק זה נעשה, עם זאת אני לא חושב שאי פעם ראיתי את הכרטיס עובר את ה70C במאמץ. אני מבסוט מהרעש המזערי שהכרטיס מפיק בהגדרות הנ"ל, והשאלה שלי היא האם יש טעם להגדיר את המאוורר עם פרופיל ידני כדי אולי לשמור על טמפ' נמוכות עוד יותר במשחקים (במחיר יותר רעש)? או שעצם העובדה שהכרטיס שלי לא עובר את …

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  8. אז ככתוב לעיל, לאח שלי יש כרטיס מסך GeForce9600 וכשמאמצים אותו קצת הוא גורם למחשב לאתחל את עצמו. המחשב שלו הוא כזה: מעבד: pentium 4 @ ~3ghz. RAM: 512Mb. כרטיס מסך: *כמוזכר* הביעה הופיעה לראשונה כשהוא שיחק בGarrys mod. אבל הבעיה עושה רושם שהיא ממשיכה גם כשכיבינו את הכרטיס דרך הBIOS והעברנו את העיבוד לכרטיס המובנה על הMotherBoard. למישהו יש פיתרון? והשאלה השני: איך עושים OC דרך הדרייברים של nVidia?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RUONXHEV50,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך לגיימינג עד 500 ש"ח!!! בבקשה מהר כי אני צריך להזמין בעוד יום!!!! תודה לעונים רום

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את מקור הבעיה.. פרטים:חומרה: מעבד e-8500 לוח אם p5q-e זכרון 4 גיגה crosshair (נדמה לי) כרטיס מסך readon 4870 500mb מערכת הפעלה נכון להרגע win7 אני נוטה לחשוב שמקור הבעיה הוא דווקא בכרטיס המסך, אך עם זאת אני לא בטוח בכך.. הייתי רוצה לאתר את מקור הבעיה במדויק ואיני יודע איזה כלים צריך כל עזרה תתקבל בברכה g0vner_x3

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by NTT,

שלום! חבר שלי שינה את תדירות התצוגה בווינדוס ל100HZ ומסך הLCD שלו עושה עכשיו מסך שחור, איך אני מחזיר את תדירות התצוגה ל60HZ בלי שיש לי מסך CRT? (ניסיתי SAFE MODE - לא עובד). תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  12. אני כבר מבולל מכל הסוגים, חשבתי בהתחלה ללכת על כרטיס מסך מסוג Quadro FX 580 512MB GDDR3 ואז מישהו אמר לי שה GTX275 יותר מתאים לעריכה, במחיר הזה ראיתי גם דגמים של 5770,ATI HD 5830 עם DDR5 אני חוזר ומדגיש הכרטיס ישמש אותי אך ורק לעריכה גראפית עם תוכנות מהסוג של: finel cut, premier, Avid מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של הQuadro על פני האחרים כי ראיתי שהוא הכי נפוץ לכרטיסי עריכת ווידאו אשמח אם מישהו יענה בהקדם זה דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by Tony_Almeida,

שלום יש לי מחשב עם לוח של אינטל DG41BI מעבד E7500 ו2 גיגה זכרון רציתי לחבר לו כרטיס מסך חיצוני על מנת לשחק קצת במשחקים. הכרטיסים שברשותי הם: VTX HD 4350 PCI-E DDR2 512MB SAPPHIRE X1650 512MB PCI-E SAPPHIRE HD 3450 512MB PCI-E איזה מהם כדאי לי לחבר על מנת להוציא את מיטב הביצועים למשחקים אני יודע ששלושת הכרטיסים חלשים אבל מה הכי חזק מבניהם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by roiavraham,

הוצע לי לקנות מחשב 4gb ddr3 זיכרון פנימי עם מעבד i5 החדש של אינטל וכרטיס גרפי 128mb. השאלה אם הוא יעשה עבודה כמו מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce 105m 512mb עם ליבה כפולה דור שני. הבנתי שיש מאיץ גרפי בליבות החדשות של אינטל ויעילות מסוימת בהעברה מהירה יותר של נתונים מהמאיץ למעבד בגלל השבב החדש (P55). בקיצור.האם זה מתאזן?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  15. שלום אני צריך חוות דעת על כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 220GT האם הוא טוב מה הוא מסוגל להריץ האם הוא מסוגל להקרין hd ואיזה מסכים מתאימים לו האם הוא מתאים למפרט שלי? זה המפרט של המחשב שלי מעבד:Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח m: לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 דיסק קשיח:Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זיכרון פנימי:Kingston 4096MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ספק:Hec 600W דגם WIN+600 אשמח גם לקבל דעה כללית על המחשב האם הכל מתאים אחד לשני והאם הוא טוב תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eladrevach,

השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל ביניהם..? עכשיו אני יודע שההבדל הוא רק בצורה ובקירור אבל השאלה האמיתית היא נגיד ראיתי שבksp הפסיקו עכשיו למכור את הגרסא הקודמת. השאלה שלי אם מישהו יודע לאיזה מהם הקירור יותר טוב (ואם מישהו היתנסה יותר טוב) חוץ מהvapor-x שלו יש את הקירור הכי טוב. וגם ראיתי עוד גרסא של sapphire Heatpipe Fan שאותה יש רק בארץ לא ראיתי עליה שום דבר באתר של sapphire בקיצור איזה הכי ממולץ לקנות (ואל תגידו לי את ההכי זול.. בבקשה) יעני בקיצור מי מקרר הכי טוב הרגיל או הnew edition ?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  17. איזה יופי. http://gathering.tweakers.net/forum/view_message/32550799

• 2k תגובות
    • 185.8k צפיות
  18. זה למשחק אני צריך .. זה המסך פתיחה שאני נכנס לזה של הדרייבר .. : http://www.siz.co.il/my.php?i=myxjtamozznx.jpg

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by Neo810,

היי, כרטיס המסך שלי (palit 8600GT PCI-E DDR3 TVout 2DVI) הלך ואני צריך מחליף. הכרטיס ענה על כל הצרכים שלי כך שאסתפק בכרטיס המקביל ליכולותיו (לא חייב יציאת טלויזיה) לכן מצד אחד אני מחפש כרטיס שלא יהיה נמוך ברמת ביצועיו, מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי ואסתפק בכרטיס הזול ביותר העונה על הגדרה זו. יציאת DVI זה חובה, יישב בסלוט PCI-E. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by עדיאל,

איזה כרטיס מסך ליבחור בשביל לראות סרטים במחשב בLCD בסלון Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP Sapphire , Memory Interface: 128 Bit... SAPPHIRE S4831GD3 ATI RADEON 4830 1GB GDDR3 PCIE Retail HDMI Memory Interface: 256 Bit ההבדל במחיר זה 200 ש"ח איזה כרטיס יראו יותר איכות תמונה או שזה קשור לכבל HD

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by SenDeR,

איזה כרטיס יותר טוב ומשתלם ? והאם יש ביניהם פער גדול ומשמעותי ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Murmur,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש. את הישן - עם P-4 3.0 GHz אני מייעד ל-HTPC, ורצוי בהשקעה מינימלית. העניין הוא כזה - הלוח כל כך ישן שיש בו רק חריץ AGP, ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל לנגן סרטי HD בכבוד (mkv ,x264). זה הכל. ובגלל זה גם בהשקעה מינימלית, נניח 200-250 ש"ח לכל היותר (כי ב-600-700 ש"ח אני קונה כבר מעבד+לוח+זכרונות DDR2). יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by mena,

אני צריך לקנות לאחותי כרטיס מסך... וחשבתי לקנות לעצמי את הGT 210 ולתת לה את ה6600GT,כדי? הGT 210 יותר טוב ממנו? איזה כרטיס של ATI יש בשוק התחתון שמתחרה בGT 210?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. הציעו לי לקנות שני מחשבים ניידים. המפרט זהה פחות או יותר וכולל זיכרון פנימי של4 gb .המעבדים וכרטיסי המסך שונים. באחד יש מעבד אינטל ליבה כפולה דור שני 2.2 וכרטיס מסך geforce 512mb ובשני מעבד 2.26 i5 430 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל 128mb האם יש הבדלים משמעותיים בין האיכויות המתקבלות בטיב התמונה בסרטים וכדו'??? האם הכרטיס המובנה מקבל שידרוג מהמעבד שבו לפי הבנתי קיים סוג של מאיץ גראפי מובנה???

• 3 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים