עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם ברשותי מחשב בין שנתיים שלוש ואלה הנתונים: ספק SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך TwinTech GeForce GTX460 768MB מעבד AMD Phenom 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון Corsair 2GB DDR3 1333Mhz (שני סטיקים, סהכ 4 ג'יגה) לאחרונה נכנסתי קצת לעולם המטבעות הוירטואלים ושקלתי לחצוב קצת. הבנתי שכרטיסי AMD עדיפים בהרבה על פני נוידיה. מצאתי כרטיס שמניב קצב חציבה לא רע ותקציב יחסית סביר. האם המערכת הנוכחית שלי תצליח להחזיק sapphire radeon vapor x 7950 OC ? זה הלינק להכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by תמיר.......,

האם מסך סאמסונג 753 DF/DFX 17 אינץ' יותר טוב מאשר מסך מאג טריניטרון 786 DF? והאם יש מסך יותר טוב סביבות המחירים האלו (בסביבות ה-1,200 שקל)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shayv23,

שלום לכולם אני רואה את כל הסרטים דרך הלפטופ כמו רובנו אך יש לי בעיה כי אני משתמש במחשב גם ללימודים ולפטופ הוא מרכז המדיה בבית(דירה שכורה) ראיתי בעבר אפשרות של פיצול מסכים כך שאני ממשיך לעבוד עם הלפטופ ובטלוויזיה דרך הTVOUT אני משדר סרט מהלפטופ אני מעוניין לדעת איך עושים זאת או בעזרת איזה תוכנה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by KF,

שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים שיעבוד על 1280X1024 HIGH ... הכרטיס מיועד ל AGP ... עכשיו חשבתי על 6600GT אבל הוא נראה לי חלש מידיי.... חשבתי גם על 6800 של GIL FORSA אבל בחנות שאני רציתי לקנות אותו אין יותר ויכלתי לקנות אותו בפחות מ-1100 שקל.... האם אפשר להשיג אותו ב-1200 שקל בחנות כלשהי ? חשבתי גם על X800GT האם יש כרטיס כזה ל AGP ? אבל הוא גם נראה לי חלש... :-\ יש עוד אפשרויות ? תודה..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Alrond,

http://www.hexus.net/content/item.php?item=16651&page=1 למרות שהמחיר הוא 2800+ שקל מענין איפה אפשר לקנות בארץ

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש למישהו הערכה מתי פלוס מינוס תצא הסדרה החדשה של אנוידיה? מתי אמורה להיות ההכרזה? אני מאד מתלבט אם לרכוש כרגע מחשב חדש או להמתין. הכל שאלה של כמה זמן אני צריך להמתין....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by supermario,

סתם בשביל להוציא עצבים.. למה ATI הדפוקים לא שמו שיידר מודל 3 בכרטיסים החדשים שלהם? רק בגלל זה אני קונה 6800GT במקום X850XT PE !!! ואם אפשר לקבל הסבר על השיידר מודל הזה כי שמעתי שבמשחקים בעתיד שישתמשו בו הכרטיסים של ATI שלא תומכים בו פשוט לא יפעילו את המשחקים לדוגמא יש לי כרטיס מסך כרגע GEFORCE 2MX (איזה חרא אה?) והוא לא מריץ ט'יף 3 _רק_ בגלל שהוא כותב שהכרטיס מסך שלי לא תומך בצלליות פיקסל 1.1

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם קיבלתי (אני מדגיש, קיבלתי, לא בחרתי את המפרט) מחשב עם כרטיס מסך מובנה GMA3000... כמובן שכשגיליתי שהוא לא מריץ כלום התחלתי לבכות. למזלי הבנתי שאני יכול להוסיף כרטיס מסך (הבנתי שיש לי חיבור PCIX וזה טוב ^^) רק שעוד בעיה נקלעה לדרכי, המחשב שקיבלתי Small Form Factor (dc7700p) וממה שהבנתי לא כל כרטיס מסך יכול להתאים לו.... עכשיו השאלה שלי היא איזה כן יתאים? HP Compaq dc7700p Small Form Factor המעבד שלי הוא 6400 @ 2.13GHZ 2CPU והזיכרון 2024MB RAM אשמח לקבל המלצות.. לא צריך משהו מפציץ מידי.. רק שיריץ לי HL2 וחבריו הרבים וWOW ועוד כל מיני שטויות באיזור תודה רבה לעוזרים! 3>

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hexspeed,

שלום חברים, אני מעלה כאן נושא שאותו אני חוקר כבר די הרבה זמן ויש לי היסטוריה די ארוכה ועגומה בכל הנוגע אליו. אני פותח את הנושא בפורום זה על סמך המסקנות שעלו בכל מני בדיקות שעשיתי שכיוונו אותי לכיוון כרטיס המסך ופחות לכיוונים של בעיות תוכנה/מערכת הפעלה. אז ככה.. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמאפייניו הראשיים: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L P35 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon HD3650 DVI-I 512MB DDR2 (לאחר מכן הוחלף ל- Gigabyte 8600GT 256 DDR3 על כך בהמשך..) שמח ומאושר, הרכבתי את המחשב והתקנתי XP. אחרי ההתקנה של כל הדרייברים והמקודדים הרצתי סרט AVI. התוצאה היתה מפתיעה, לרעה! משום מה, כשניגנתי סרטים באיכות "נמוכה" (640 פיקסלים על 272 פיקסלים), כשכרטיס המס…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tomzakai,

שלושתם עולים פלוס מינוס 2400 שקל, נתונים די זהים, מה בכל זאת עדיף, או אולי אפילו מסך אחר דק של 19 אינטש באותו המחיר... תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Master Boo,

אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס מסך 6580. חיבורים: DVI X 2 HDMI X 1 DisplayPort X 1 מחובר כרגע: לDVI מסך דל לHDMI טלוויזיה אני רוצה לחבר עוד מסך (בלי חיבור DisplayPort). מה הקונפיגורציה? הבנתי שצריך מתאם DVI-DP "אקטיבי". אבל לא מצאתי ממש בארץ ואני לא יודע אם סתם כבל של DVI-DP יעבוד או לא למישהו יש נסיון עם סט-אפ כזה? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. דבר ראשון אני רוצה לקנות כרטיס מסך זול ופשוט עם כנסת HDMI למערכת עם לוח אם של אינטל בדגם: [h=1]DH61HO.[/h] דבר שני יש לי מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים עם כרטיס מסך GTX 570. בהנחה שאני יכול להריץ שניים כאלה - האם ריאלי ואפשרי בכלל לקנות היום עוד כרטיס כזה בשביל SLI? האם זה כדאי? (האלטרנטיבה היא לחכות שהמחשב כבר לא יריץ משחקים ולקנות קומפלט חדש.) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by erap129,

איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3267 משתלם לקנות אותו ב500 ש"ח? והספק ה350W הג'נרי שלי יספיק בשבילו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by karpad,

יש סיכוי לאיזה CRT איכות בכזה מחיר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by T-Flash,

אהלן 7800GS זה הכרטיס החדש לAGP... ליותר מידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161849.0 אכשיו אנחנו יודעים שהכרטיס יהיה עם 16 צינורות עיבוד... 350MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות... (הנתונים של 6800GT ) להזכירכם זה יהיה הכרטיס החזק ביותר ל AGP... המחיר יהיה 280$ !!! http://www.tweakpc.de/?news_id=8989 הקישור לא יודע באיזו שפה...אבל אפשר להסתדר (מוזר שהנתונים הם של 6800GT...והכרטיס יהיה הכי חזק.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס בן 3-4 חודשים), אני מתלבט בגלל שהמחיר נראה לי גבוה (חדש עולה 930), וגם המחיר לא רחוק מ5850/6850. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים יותר טוב :s05: עוד דבר, המערכת שלי היא של AMD (מעבד: ATHLON II 640 ולוח ג'יגהבייט 870-UD3, יכול להיות שהכרטיס מסך של AMD יתחבר יותר טוב עם המערכת מאשר הכרטיס של NVIDIA? מה לגבי הPHSYX והCUDA, עד כמה הם חשובים? והאם הם צריכים להוות שיקול בעת קניה של כרטיס מסך? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מבלי שיתקע לי משחקים לא מעניין אותי כלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם בשבילי תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. את הכרטיס אני מעוניין לקנות KSP הספק או הכרטיס עושים לי צרות, המסך לא נדלק ולא נשמעים ציפצופים מיותרים, ואני צריך להדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא נדלק הכרטיס שיש לי הוא gainward 256 MB 3.6ns DDR 128bit Geforce 6600 PCI Express הוא מספיק לשימושים שלי, לכן צריך משהו דומה ומעלה, ושל חברת ניבידיה קראתי שיש כאלה שמתחברים לספק, אבל הייתי מעדיף אחד שלא מתחבר כדי לא להתעסק עם החיבורים האלה, ומעדיף ללא מאורר למרות שנראה שהם רחבים מידי DVI צריך. HDMI יכול להיות לא חובה הספק יהיה 400 או 500, תלוי מה יגידו בשירשור המקביל תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_8026434/preis_GAINWARD+GeForce+7900GX2+471846200-7708 המחיר הולך בין 900 ל1000 יורו! לא ראיתי כרטיס כזה לא משתלם בחיי..

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מבוא: טוב. עם כמה שזה הכי ליימרי שיש. אני כתבתי את זה בכותרת.כי זה מה שאני רוצה בסכ"ה. אני מאמין שאם זה יריץ CRYSES חלק. השאר כבר יבוא על הדרך. אנא עזרו לי להתאים כרטיס מסך למערכת הבאה: E8400 - מעבד GA-EP43-DS3L - לוח אם KVR800D2N5/2G Kingston x2 - זכרון פנימי Seagate 500GB Sata II 32MB - דיסק קשיח ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe - צורב דוידי Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI - מסך הכוונות שלי לגבי המחשב: *משחקים ברמה גבוהה *סרטים *אינטרנט *סיכוי טוב שאני אנסה קצת oc ---->> אין לי שום כוונה לערוך וידיאו או להשתמש בתוכנות גרפיקה. כמו כן sli\cl ממש לא בתפריט. אני חושב על משהו בסדר גודל יכולות ומחיר של : ATI Radeon HD4870 או Nvidia GeFoce GTX260 216…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by YO-YO,

חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חג שמח!!! אחרי שהכ.מסך הקודם שלי שבק חיים לצערי (HD5770), בדקתי ונראה לי שהHD6950 יענה על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר.. מצאתי את שלושת הדגמים הבאים, והשאלה שלי היא בעצם, מה ההבדלים העיקריים יניהם חוץ מהקירור? מה מבחינת DUAL BIOS- במטרה להפוך את הכרטיס ל6970 לפי המדריך יך שפה בפורום... מבחינת הקירור סטוק הפשוט בגירסת רפרנס.. עד כמה הוא טוב? הוא עושה את העבו דה?? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3246 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2877 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6195&CatCode=531 תודה רבה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by UnrealEnvy,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות GTX295 אבל אני רואה משהו בפורומים של nVidia שקצת מרתיע אותי: האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI? האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)? האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI? זה לא סוד שיש ל-SLI הרבה בעיות וחשוב לי לדעת: האם הכרטיס הזה הוא SLI לכל דבר, או שהוא עובד ככרטיס בודד ואני צריך להתעלם ממה שכתוב בפורומים של nVidia? אשמח לקבלת תשובות - תודה, טל.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.