עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by שלמה ש,

יש לי מחשב במשרד ואין לי שם טלוויזיה אבל יש לי כרטיס טלוויזיה ואנטנה איך אני יכול לראות את ערוץ 1 ו2 ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by jammblues,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד מהם עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE MX 440, נקרא לו מחשב 1. לקחתי את הכרטיס מסך ממחשב 1 והתקנתי אותו במחשב 2, מחשב 2 קלט אותו אוטומטית, והיה מוכן לפעולה, ואילו במחשב 1 התצוגה הייתה על הפרטים הכי נמוכים, שלא איפשרו עבודה נורמלית. השאלה היא האם הבעיה היא בעיה של הגדרות, ואם כן איך פותרים את זה, או שזאת בעיית חומרה ואני צריך איזשהוא מתאם תצוגה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kobibo,

מחפש כרטיס מסך עד 850 ש"ח ל PCI-E שיתן מענה למשחקים לפחות ל חצי שנה שנה (עד שיכנסו יותר לשוק כרטיסי DX10 ). כרטיס שיתמוך ב SM3 עדיפות ל Gforce? אודה ללינקים לחנויות באזור המרכז. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התקנתי דרייברים שבאו עם הכרטיס מסך בדיסק, והמחשב אץ קצת לאט... יש לי פנטיום 4, ספק 520W ג'נרי, לוח ABIT IG-80 וג'יגה זכרון.. תודה מראש לעוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tom123,

האם זה חריץ PCI שיש בכל מחשב רגיל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי בחירת כרטיס לשדרוג המערכת שלי ??? האפשרויות הם: -Powercolor X800 PRO (256 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 2nd Hand -Leadtec WinFast A7600 GT TDH (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand -PALIT 6800GS (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand המחיר הוא זהה לשלושתם (כ-200 ש"ח). אני מודע לכך שבשביל לענות על השאלה שלי יהיה צורך להזכר בידע עתיק, אבל אני מסתמך על הנסיון המצטבר שלכם בכרטיסים אלו דרך אגב אני נוטה ללכת על ה-7600 מכיוון שהוא החדיש ביותר מבינהם, מה דעתכם ? כל עזרה תתקבל בברכה ------------------------------------------------------------ עדכון לשאלה, כרגע קיבלתי הצעה גם לקנות כרטיס Sapphire X1950PRO והוא נראה לי חזק משמעותית …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ophirv,

שימו לב טוב לשני התמונות הבאות ! תסתכלו על החוט בין 2 העמודים - רואים בבירור ש ATI 6XAA יותר טוב או משתווה ל GEFORCE FX 8XAA ! הדבר האחרון שיפיל אותכם לרצפה זה ה FPS בצד ימין למעלה !!! GEFORCE FX http://www.hardocp.com/images/articles/10436208595cUSd31HIx_5_13_l.jpg RADEON 9700 http://www.hardocp.com/images/articles/10436208595cUSd31HIx_5_14_l.jpg נראה מה לכל מעריצי NVIDIA יש מה להגיד !!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח חולי חוליגאן
    Started by אורח חולי חוליגאן,

מבקש המלצה לחנות אינטרנט לקנייה של כרטיס מסך (gtx 1070). ללא משלוח לארץ - מביאים לי משם.. [מישהו מכיר את זו?: https://www.overclockers.co.uk/pc-components/graphics-cards/nvidia/geforce-gtx-1070?ckSuppliers=219&ckTab=0&sSort=2 תודה!

9. המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SubZero,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (RADEON( האם מישהו מכיר את ה כטיס הזה? איפה הוא מדורג בין שאר הכרטיסים (9600,9700,9800,PRO , NP(

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Canter-Points,

ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by רועי פרץ,

שלום אני צריך מחשב עם כרטיס מסך שיתאים לעמדה שיש בה 7 מסכים שצופים בדברים שונים.אשמח לקבל המלצה על פתרון מתאים מבחינת הכרטיס מסך והמחשב המתאים..האם אפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך כדי שיצא זול יותר מאשר הכרטיסי מסך היקרים?אין לי צורך בגרפיקה מיוחדת..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייד אשר יכלול מעבד i7 ו-16GB RAM, ונותרה לי ההתלבטות לגבי כרטיס המסך. התקציב הכולל שלי למחשב הוא עד 4,500 ש"ח, וכרגע ממה שמצאתי עלי לבחור בין שני כרטיסי מסך: 1. AMD Radeon R7 M265 2. Nvidia GeForce 840M 2GB אציין כי אני משחק במחשב - לא גיימר מטורף, אבל אוהב לבחון משחקים חדשים שיוצאים (Watch Dogs, Battlefiled 4 - אותם לא הצלחתי לשחק במחשב הנוכחי). מה דעתכם לגבי כרטיסי המסך? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. GeForce4 MX G4MX460-VT עולה בפלונטר 870 ש"ח. יש לו ביצועים סבירים במשחקים, דומים ל-TI3-200 שזה בסדר מבחינתי, ויש לו כניסת וידאו שזה הכרחי בשבילי. יש עוד כרטיס במחירים האלה שנותן ביצועים ותכונות דומות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עם מימדים פיזיים מוקטנים בעשרות אחוזים לליבות והבטחה פומבית להשקה גם של דגמי גיימינג - ניתן להכריז כי עידן חדש של ליטוגרפיה החל רשמית לכתבה

16. Started by sharonhared,

הי , יש לי כרטיס GTX580 , וכשהמחשב עולה ברמת ה POST, הכל בסדר.. ברגע שממערכת ההפעלה עולה הכרטיס נעלם מהמסך בדקתי לעומק, ונראה כי מאורר אחד מהשניים אינו מסתובב כרגיל, הוא צריך מעט שכנוע.. הטמפרטורה של הצינורות ליד המאורר התקול גבוהה מזו של הצינורות של המאוורר התקין מה דעתכם ? אשמח לתגובה אגב, על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה שעובד תקין תודה שרון

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dorish,

אני רואה שכולם פה מקבלים בסביבות 8000 אז רציתי לדעת אם התוצעה שלי סבירה בשביל המחשב שלי התוצעה פעם אחת 1505 ושער הפעמים בסביבות 1250 המחשב הוא AMD 750 לוח GIGABYIT VIA133(משהו כזה אני לא בקשר לדגם) 256 זכרון SDRAM כרטיס מסך GFORCE MX 100\200 64MB אז מה אתם אומרים יש לי בעיה במחשב או שזה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שמתי לב שהכרטיסי מסך של AMD לאחרונה עלו משמעותית במחיר בשבועיים האחרונים (מ 305$ לכ 380$+ בשביל ה R9 280X שלא נדבר על מחסורי מלאי בארה"ב). יש שמועות שהדבר בגלל הרצון לכרות BITCOIN (למרות שלא ברור לי הטמטום הזה, כי זה לא משתלם מבחינת חשמל בכל מקרה). הדבר כמובן משפיע גם על המחירים בארץ (על חלק מהחנויות מוקדם יותר מהאחרות). האם יש צפי לירידה ? האם לאור המחירים הנ"ל כדאי היום למחשב חדיש ברזולוציה של 1920 על 1200 שיריץ את המשחקים החדשים האופן טוב ללכת על ה 770GTX עם 2 גיגה ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Charybdis,

הכרטיס די סיפק אותי בתקופה שבה עבד, אני מחפש משהו שווה ערך / חזק יותר. אין לי עדיפות מסויימת ל AMD או Nvidia, ואין לי בעיה עם כרטיס משומש / מחודש / יד"ש. שאר המפרט מפורט בצד. (ד"א, יש רכיב שמהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסויים)? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nicirnTAL,

OK, אני מתכוון לקנות את ה WinFast A250LETD, ולא הצלחתי למצוא את דרישות הספק! לי יש ספק כוח 250W. P4 1.5 עם היטסינק+מעבד, ומאוור על המארז... אם כבר פתחתי דיון אז: כאשר ( מתי בערך? ) ייצא ה Radeon 9500, אז תהיה ירידת מחירים ישירה של ה GF4Ti, אם בכלל??? ? ? ? ? ? ? ? ? ? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by גולדי,

(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מצורף כאן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by roes,

מה זאת התוכנה ati catalyst ?? זה דרייבר או משהו דומה?? מהי עושה?? מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by asaf23,

ברשותי 8800GT OC מהירויות 650\1900 MHZ של INNO3D רציתי לשמוע חוות דעת- בעד ונגד האם כדאי לי לשדרג ל 9800GTX OC של INNO3D שעובד על מהירויות של 720\2300 ???? נ.ב אני יודי שה 8800 מריץ את הכל טוב אבל בקטע שבעתיד ארצה לחבר SLI עדיף לבנות על 9800 ולא על ה 8800 ולכן אני מתלבט תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MadCat125,

טוב אז ככה, יש לי עכשיו GEFORCE 5200 FX 125 MG הלוח אם שלי תומך ב-AGP (לא מחליף לוח אם--לאלו מיכם שיציעו לי!!!) אני מחפש כרטיס מסך חזרק..לפחות שיריץ לי משחקים חדשים על רמה בינונית ומעלה... התקציב הוא בין 500-ל 600 ש"ח הציעו לי לקחת RADEON 9600 PRO 256 MG ב- 500 ואם אתם מציעים לי אז תביאו קישור בבקשה!!! תודה על העזרה!!!! ;D

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים