עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oren12,

שלום, רציתי לדעת אם המערכת שלי תהיה יציבה עם R9 ולא תהיה שום בעיה לשים אותו 2.4GHZ Q6600 G0 P35-DS3L 4GB DDR2 800MHZ CORSAIR 400W קירור THERMALTAKE מארז NZXT Apollo לא יודע אם שכחתי משהו נוסף, מקווה שלא תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! ;D אני כבר כמה שנים אם הכרטיס 4870 512MB של SAPHIRE, וקיבלתי לפני איזה חצי שנה (נתנת שחרור) קירור לכרטיס הזה, אז לפני איזה שבוע החלפתי את הקירור.... ולצערי הוא פחות יעיל מהקירור סטוק של הכרטיס, ועכשיו במאמץ הכרטיס פשוט מתחמם יותר מידי... ("אבל לא כתוב פה את הדגם של הכרטיס שלי, אתה בטוח שזה בסדר להחליף?" תשובה: "כן בטח, המוכר בחנות אמר שזה מתאים") אז עכשיו אני מחפש להחליף כרטיס, ואני ממש מתלבט איזה כרטיס לקנות, האם ללכת על AMD או NVIDIA, ומה הכי ישתלם לי לטווח ארוך. המסך שלי כרגע הוא 22 אינצ' אבל אני מתכנן להוסיף מתי שהוא עוד מסך 27 אינצ', אז חשוב לי שהכרטיס יסחוב לפחות סבבה. הנה המפרט של המחשב שלי (שהמבינים מבינכם יגידו אם זה צוואר בקבוק או לא, לדעתי המ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב בTMS (כאילו לבחור חלקים ושירכיבו לי) ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת..... מה ההבדל בין 9600GT של חברה מסוימת לבין 9600GT של חברה אחרת... אני לא מבין בזה... יעזור לי מאוד אם מישו יראה לי כמה כרטיסי מסך שהוא ממליץ עליהם (מקסימום 850-600 שקל) ושיראה לי FPS של כל הכרטיס מסך שהוא ממליץ בכל משחק (לא יודע איך בדיוק להסביר את זה... אני ראיתי שעושים את זה באתר הזה אז כניראה שאתם יודעים איך לעשות את זה) תעזרו לי בקשה אני חייב נ.ב אם אני עובר על חוק מסוים בפורום אז סלחו לי אני חדש פה ואל תנעלו בבקשה ת'אשכול או לא תענו זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. צריך AGP.התקציב-600 שקל.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ha_miki,

לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by milgy,

שלום יש לי מערכת מחשב AMD PHENOM X6 היום אני עובד עם כ. מסך שמובנה בלוח אני רוצה להתחדש בכ.מסך אני לא יודע מה כדאי לי ATI או NVIDIA מה שכן אני יודע זה שהלוח שלי תומך ב CROSSFIRE ובגלל זה אולי שווה לי לחשוב יותר על ATI או שלא ? הייתי שמח לקבל המלצה לכ.מסך טוב תקציב 1000 1150 שח השימוש העיקרי שלי הוא עריכת ווידאו אבל כן אני מריץ גם משחקים תודה על העזרה שי מילגי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by plXy,

שלום. האם הפעולה של קצב רענון המסך לוקחת משאבים? פעולת קצב הרענון נעשת אך ורק על ידי המסך או שגם כרטיס המסך משתתף בה? אם זה ככה אז אולי אם אני יוריד את קצב הרענון (100mhz) אז יהיה לי שיפוק ביצועים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. GeForce4 MX G4MX460-VT עולה בפלונטר 870 ש"ח. יש לו ביצועים סבירים במשחקים, דומים ל-TI3-200 שזה בסדר מבחינתי, ויש לו כניסת וידאו שזה הכרחי בשבילי. יש עוד כרטיס במחירים האלה שנותן ביצועים ותכונות דומות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aviv00,

http://www.tomshardware.com/news/ati-radeon-4800,5223.html מחירים: 4850 256MB GDDR3 sub-$200 The 4850 512MB GDDR3 $229 4850 512MB GDDR5 $249-269 4870 1GB GDDR5 $329-349 4870 X2 $499 תאריך יצור להמונים: Our sources indicate that the launch is only weeks away מספר שבועות זיכרון: GDDR5 צורך הספק 30 אחוז פחות מ GDDR3 ככה שנראה כרטיסים שצורכים פחות מ 200 W בקיצור יש למה לחכות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש למישהו הערכה מתי פלוס מינוס תצא הסדרה החדשה של אנוידיה? מתי אמורה להיות ההכרזה? אני מאד מתלבט אם לרכוש כרגע מחשב חדש או להמתין. הכל שאלה של כמה זמן אני צריך להמתין....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by netanelam,

תשמע איזה כרטיס מסך עדיף יותר? ואיזה כרטיס מסך יפעיל יותר טוב את GTA IV?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כרגע התקנתי מערך של שני כרטיסי 9800GX2 ,עשיתי בדיקה ראשונה ב DMARK06 ותוצאה של 13000 לעומת זאת עם כרטיס אחד הוא הוציא לי כמעט 15000 , מצחיק לא רק שזה לא מוסיף זה מוריד המערך הזה! למישהו יש רעיון או הסבר.(ודרך אגב את הכרטיסים החליפו לי ללא תוספת מ 8800GTX כי אחד התקלקל)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם הביצועים שלו טובים ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Budi Franco,

תקלה לא רואים תמונה במסך בזמן שמחברים כרטיס מסך DVI למסך VGA כרטיס מסך GEFORCE 970 GTX

16. Started by .AloN,

רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by segevon,

כרטיס מסך לחבר בעל מעבד Pantium D 3.4 ו2GB RAM.. לא משחקים כבדים במיוחד.. שיריץ CALL OF DUTY 4 על הכי גבוה שאפשר בתקציב הזה.. תודה... מפרט : Pantium D 3.4 DDRII 2 GB 333Mhz Intel Ati Xpress200 M-Board ספק של 450W (בטח מספק 400 גג)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dbx22,

איזה עדיף? x1800xt 7800gtx

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Xenomorph,

הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by -T.G-,

שלום, אני מעוניין בשיפור המחשב שלי למטרות משחק, אלא הפרטים: אני רוצה להוסיף זיכרון ולראות אם יש לי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא עובד אחלה אבל אני לא יודע לעוד כמה זמן עם כל המשחקים החדשים שיוצאים (שימו לב שהמחשב למטרת משחקים). חשבתי על להוסיף עוד DDR ולקנות כרטיס מסך חדש, השאלה היא אם ATI או NVIDIA פעם שמעתי ש ATI יותר טוב ואחר כך שהוא לא עובד כל כך טוב וכו... אני רק לא רוצה לרוץ לקנות משהו אם הוא לא הולך להריץ משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה לעוד שנה-שנתיים או יותר... דרך אגב אמרו לי שהכרטיס מסך שלי לא רע, בכמה אתם חושבים שאני אוכל למכור אותו ביד שנייה אם אקנה חדש? התקציב שלי הוא 1500-2000. תודה מה שיש לי כרגע: Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 Gigabyte GA-8ST800 -…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by emmanuel,

האם מישהו יודע למה לדור החדש של כרטיסי המסך,pci-e 2 אין לוחות שתומכים בsli ורק בcrossfire? וכמו כן אילו לוחות מתאימים יש? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Mr.positive,

שלום אני קונה מחשב ב4000 שקל לגיימינג במפרטים עשו לי מפרט עם הכ.מסך HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 השאלות הם: -אפשר לפתח אותו ל6970 והאם אחרי פיתוח ל6970 הוא כמו ה6970 שבא מהחברה (בחנות) כי בחנות ההבדל ביניהם הוא 400-500 שקל ? -האם ההבדל בין גירסת ה1GB ו2GB גדול ודורש את ההשקעה? -עד כמה משנה איזה חברה הכ.מסך כי אני לא מכיר אותה ? -מה יחס עלות תועלת ? האם ההבדל בינו לבין SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 משמעותי ? -האם הקירור שלו הוא טוב ושקט או שרצוי להחליף? הדבר החשוב ביותר הוא האם כדי לקנות עכשיו כ.מסך עם מעבד אחד אם הדור של הדו ליבתיים בדרך יכול להיות עדיף לחכות ? המסך שלי הוא DELL U2311H איזה כ.מסך יהיה הטוב ביותר לגיימינג בתקציה 800-1400 שקל ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד עם 9600GT יש לי כבל בקצה אחד מחובר למחשב VGA ולמסך בקצה השני בחיבור Y, Pr, Pb בינתיים לא עובד הכרטיס מסך תומך בכלל את החיבור Y, Pr, Pb?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מישו יכול לתת לינק לקניית 6800GS AGP?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים