עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400 אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!! נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חוות דעת (128 BIT ).. על הכרטיס..אם יש הבדל גדול בינו לבין ה FX5200 של NVIDIA בטכנולוגיה של ה 64 BIT אינטר פייס.. ואם הוא מספק וחזק דיו למשחקים ? (: או LOW MID .

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג XFX Radeon RX 580. יש לי לוח אם די ישן, GIGABYTE GA-Z77-DS3H. בלוח אם הזה יש מקום ל־PCIEX16 (שזה למעשה PCI Express 3.0 x16), לכן הכרטיס מסך אמור להתאים. השאלה היא האם הלוח אם ידע גם למצות אותו. כאן נכנסת השאלה, כי אני לא בקיא מספיק. הלוח אם הנ"ל תומך בזיכרון DDR3 (כך לפי המפרט), בעוד הזיכרון של כרטיס המסך הנ"ל הוא GDDR5 (לפי המפרט). כיוון שזה כרטיס מסך ולא כרטיס זיכרון, אני לא יודע אם זה קשור. אם זה יעבוד או לא, ואם יעבוד בביצועים מופחתים. אם הביצועים יהיו מופחתים, אשמח להמלצה לכרטיס זיכרון זול יותר שאקבל בו את מלוא היכולות עליהן אשלם עם לוח האם שברשותי. אגב, אני קו…

5. לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20% מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS. אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS . הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Budi Franco,

תקלה לא רואים תמונה במסך בזמן שמחברים כרטיס מסך DVI למסך VGA כרטיס מסך GEFORCE 970 GTX

7. מעבד E6300 לוח אם MSI P965 NEO-F מה כרטיס המסך PCIE הזול ביותר? אני קונה באייבורי אגב.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RunningWithScissors,

יש מחשב אחד עם 560TI של Gigabyte עם i7-3770K על Seasonic eco 600W השאיפה היא שיהיה ניתן על רזולוציות FHD (+פילטרים וכד') בדברים בסגנון Titanfall,BF4 וכד'. אפשרות ראשונה היא פשוט להחליף את הכרטיס הנ"ל. עוד אפשרות שקיימת היא החלפה של GTX 670 במחשב אחר (עם מפרט זהה פרט לספק: Seasonic SS-560KM) ושימוש ב670 בתחנה הראשונה. השאלה היא מה יהיה השדרוג הכי קוסט-אפקטיבי במסגרת תקציב של 1800~ (גמיש יחסית)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by diesel_r,

שלום לכולם... אני מת על המשחק נידפורספיד אנדרגראונד 2 והוא לא עובד אצלי בגלל שהכרטיס מסך שלי מאוד דפוק )s3 graphics 32 mb) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר... אבל הבעיה או יותר נכון הבעיות הן ככה... בעיה א- יש לי סלרון 1.7ghz ו288 ראם... בעיה ב- הלוח אם שלי יש לו agp x2 ... בעיה ג' יש לי תקציב של 700 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבקשה????? ועוד שאלה איך אני יודע כמה וולט הagp שלי?!?!?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היום באופן רשמי משיקה NVIDIA דור ביניים חדש של כרטיסי מסך - סדרת ה-RTX 40 SUPER. לקחנו את הראשון שבחבורה לסיבוב ביצועים. צפו בשיפור הביצועים של RTX 4070 SUPER לעומת קודמולכתבה

11. Started by Canter-Points,

ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ran123,

במחיר הוא עולה בפנדה ויש 3 שנים אחריות החברה הזאת טובה או אמינה תודה 2370

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. את הכרטיס אני מעוניין לקנות KSP הספק או הכרטיס עושים לי צרות, המסך לא נדלק ולא נשמעים ציפצופים מיותרים, ואני צריך להדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא נדלק הכרטיס שיש לי הוא gainward 256 MB 3.6ns DDR 128bit Geforce 6600 PCI Express הוא מספיק לשימושים שלי, לכן צריך משהו דומה ומעלה, ושל חברת ניבידיה קראתי שיש כאלה שמתחברים לספק, אבל הייתי מעדיף אחד שלא מתחבר כדי לא להתעסק עם החיבורים האלה, ומעדיף ללא מאורר למרות שנראה שהם רחבים מידי DVI צריך. HDMI יכול להיות לא חובה הספק יהיה 400 או 500, תלוי מה יגידו בשירשור המקביל תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מכיוון ואני לא יכול להכנס לODB משום מה,רציתי לדעת אם התוצאה שלי היא בסדר יחסית למחשב: הבדיקה הורצה על מחשב ללא OC ברזולוציה 1024X768 ללא פילטרים מפרט המחשב נמצא בחתימה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bennash,

יש לי לוח אם GIGABAYTE UD3 P55-US3L עם שני חריצים PCIE 2.0/2.1 ואני רוצה לקנות שתי GF 680 או ATI 7970 שמתאימים לPCIE 3.0/3.1 האם עלי לשנות את לוח האם שלי (סתומרת כבר עדיף לקנות מחשב חדש) או שהכרטיסים האלה יתאימו לי ויעבדו במהירות 2.0/2.1 . אשמח לתשובה הולמת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eranir,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומכיוון שכמעט ואיני משחק משחקים (בערך אחת ל-3 חודשים אני מוצא שבת פנויה לשרוף על משחק רנדומי כלשהו) רציתי לדעת האם יש סיכוי שאוכל להסתדר עם כרטיס מסך מובנה לעבודה על מסך 24 אינץ' (1920*1200), או שאאלץ לקנות אחד בכל מקרה. אציין רק שבניגוד למשחקים, סרטים כן תופסים חלק גדול מזמני. תודה, ערן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NeedHelp,

יש לי מספר שאלות: 1)כמה בערך הוא אמרו לעלות? 2)האם יש הבדל גדול בין-TD ו-VD או משהו כזה כי אני יודע שהשני יותר יקר בבערך 100 שקל!! 3)אם אני קונה האם אני צריך לשפר את המארז: פנטיום 3 600 גיגה הרץ 128 ראם ווינדוס אקס פי בעברית 4)האם הוא טוב למשחקים כבדים כמו גי טי איי ולכמה זמן הוא יספיק לי בערך?? תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי ולהקדיש מזמנו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Spook77,

היי, קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים. הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו. כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה. לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה). רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע …

19. שלום אני רוכש מחשב.ומתלבט בעיקר בכרטיס מסך,אני מעוניין לרכוש ראדון 5850 או 4890 או 5770 הבנתי שמגיע גם 5830 הסתכלתי באתר שמשווה בין כרטיסי מסך ועל פניו נראה שה CORE של 5770 הוא 850 לעומת ה 5850 שהוא 725 בנוסף מבחינת זיכרון גם 2400 לעומת 2000 לטובת ה 5770ץ כמובן שיש גם את הTexture Fill Rate:שאצל ה 5850 הוא פי 2 וכו..השאלה מזה אומר ?ועד כמה זה משמעותי?? ראיתי שאפילו ה 5830 יש לו CORE 800 גדול מה5850 וכמעט זהה לו בשאר הפרמטריםץ כנל לגבי ה 4980 ממש מבולבל וזקוק לעזרה אני התכוונתי להשקיע 1000 שח בכרטיס אבל אם לא תהיה ברירה אני אלך עד 1400-1500 אני כרגע עם מסך 17 אינטש בעוד כמה חודשים עןבר ל 23 למרות שיש לי טלויזיה 32 סמסונג שאיתה אני ארצה לשחק מה דעתכם??מה הכי מומלץ מכל הכרטיס…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944&products_id=13322 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2216&products_id=13381 ---עריכה--- עים פתיחת צינורות זה ניראה טוב.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5550

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ivyivy1313,

MSI ARMOR GTX 1060. הספק כוח שלי הוא SEASONIC 620W הכניסת חשמל של הכרטיס היא 8 פין (או שתיים של ארבע, אני לא כל כך מבין בזה) הכניסת חשמל של הכרטיס הקודם (HD6870) הוא 2 של 6 פין כל אחד וככה גם הכבל של הספק. איך אני מחבר את הספק כוח לכרטיס החדש? יש איזה מתאם ? או שצריך להחליף כבל? או גרוע מכך, להחליף ספק כוח?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sausage,

שלום חברים, עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS. בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX שנראה טוב בזמנו . ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס! עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים: 1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי) 2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648) שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות) אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר) א…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כרגע התקנתי מערך של שני כרטיסי 9800GX2 ,עשיתי בדיקה ראשונה ב DMARK06 ותוצאה של 13000 לעומת זאת עם כרטיס אחד הוא הוציא לי כמעט 15000 , מצחיק לא רק שזה לא מוסיף זה מוריד המערך הזה! למישהו יש רעיון או הסבר.(ודרך אגב את הכרטיסים החליפו לי ללא תוספת מ 8800GTX כי אחד התקלקל)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עד כמה שידוע לי ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח ,וההבדלים היחידים הם איכות הקרור וה-bundel הנילווה. מה ידוע לכם על הקרור וה-bundel הנילווה של כרטיס זה? http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?pageNum_samerange=0&ordercode=CGNX-GS796&show=&filter=&selection=gaming&l=en

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים