עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avivlevy,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? Club3D GeForce 7800GT 256MB eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E GIGABYTE 7800GT 256MB 256bit PCI-E או משהו אחר בין 2000-3000 שקל

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכם על הכוונת שלי החלפת מחשב, ובמיסגרתו גם רכישת מסך LCD 19, כנראה SAMSUNG 960BF המחשב יכלול לוח אם המבוסס על 6150, ישמש בעיקר כבסיס לקולנוע ביתי ולא למישחקים כרגע ניתן להשיג לוח אם GA-K8N51PVMT-9 של GIGABYTE, שמצד אחד כולל יציאות S-VIDEO ו-COMPONENT אך משום מה אין לו חיבור DVI (קיים גם לוח של ASUS מבוסס 6150 הכולל חיבור DVI, אך הוא עדיין לא הגיע לארץ למיטב ידיעתי. כמו כן לוח זה אינו כולל יציאות וידאו כסטנדרט, ויש לחפש מתאם בניפרד - לא בטוח שניתן יהיה להשיג) מבקש דעתכם עד כמה אני מפסיד באיכות אם אני מחבר את המסך הנ"ל ל-VGA ולא ל-DVI. ובאיזה סוגי יישומים ההבדל יהיה יותר משמעותי האם מישהו מכם עשה ניסוי לחבר מסך מסויים לאותו מחשב, פעם ככה פעם ככה, וראה הבדלים משמעותיים.…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shahar77,

צריך המלצה לכרטיס עד 300 ל-AGP.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Gnome,

מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שיש?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. גירסאות בעיצוב ייעודי עבור כרטיס הדגל החדש של NVIDIA ממשיכות להיחשף ברשת באופן בלתי רשמי, ונראה ש-Zotac הטאיוואנית מכוונת למקסימום ביצועים בהספק גבוה בתערוכת Computex 2016 הגדולה, שנפתחת כבר בשבוע הבא, אנו צפויים לראות לא רק הופעת בכורה לכרטיסי דור ה-Polaris של AMD – אלא גם ערימות של כרטיסי מסך שונים ומשונים, ממגוון יצרניות, אשר מתבססים על ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 המבטיחים של NVIDIA, כאשר כל חברה תנסה להוכיח שהיכולות ההנדסיות שלה מתקדמות יותר משל האחרות וראויות לכסף שלכם. כפי שהראינו לכם לפני כמה ימים, הרשת מלאה כבר עכשיו בהדלפות וטיזרים למיניהם עבור אותם דגמים יעודיים שלא ישתייכו למשפחת ה-Founder's Edition שעוצבה ופותחה בידי NVIDIA עצמה – והמידע מ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Qtec,

? (אני מתכנן לקנות מ KSP. ) עוד שאלה - האם עדיף את ה X1600 512MB אם כבר ? או שזה מיותר * קחו בחשבון שיש לי לוח שתומך ב- AGP X4 . תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. התקנתי דרייברים שבאו עם הכרטיס מסך בדיסק, והמחשב אץ קצת לאט... יש לי פנטיום 4, ספק 520W ג'נרי, לוח ABIT IG-80 וג'יגה זכרון.. תודה מראש לעוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sinister18,

אשמח להסברים ולמה נועד השימוש בו...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. N250GTS Twin Frozr 1G OC http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1883 המוכר פרסם ב142$ + 43.5$ משלוח אקספרס לישראל עשיתי "make offer"של 130$ לכרטיס ו20$ למשלוח ולהפתעתי זה התקבל ועכשיו נשאר לי רק לשלם על זה. איך העיסקה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה, לאחי יש את מערכת המחשב הבאה: Intel Core 2 Quad Q9550 -מעבד P5Q PRO TURBO - לוח אם Kingston DDR2 2GBX2 -זיכרונות NVIDIA GeForce GTX 260- כרטיס מסך Enermax Modu82+ 625W- ספק רציתי לדעת מהו הכרטיס הכי חזק שניתן להכניס מבלי שיהיה צוואר בקבוק? האם ה-GTX 960 הוא בכלל אופציה? מבחינת מחיר, בסביבות ה-1000 שקל. תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בינוני שיתאים למשחקים כגון סטארקראפט ראיתי את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3368#sp בKSP ב 785 שקל. זה כרטיס בינוני אך טוב. יש ברשותי מסך 19 אינץ' ככה שזה יעבוד סבבה ויש לי ספק כוח 475 וואט. האם הספק כוח יספיק ומה אתם אומרים על המחיר? תודה

16. Started by ha_miki,

לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ערב טוב לכולם. יש לי מערכת חזקה : כרטיס מסך 7950 . מסך 22" SAMSUNG T220P (1920*1200( מעבד 4670 מומהר ל- 4.4. ספר של SS M12 2 500W 8 GB RAM הכרטיס מריץ את כל המשחקים שאני משחק בהם . כמובן ש - V-SYNC מופעל . אני חושב על לקנות כרטיס זהה בגלל שהעלות שלו כיום ביד 2 זולה מאוד (400 ש"ח לערך ) האם כרטיס נוסף וזהה יהווה שיפור משמעותי ? ארגיש הבדל ? יש משחקים חדשים שצריכים לצאת שבשבילם אצטרך מערך כרטיסים ? מצ"ב קישור לאתר של טכפאוור אפשר לסמוך על הנתונים שאני רואה שם ? 30 FPS ב- CRYSIS 2 מכובד BF 3 הבדל של 100 % !! ... ) http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7950_CrossFire/10.html תודה רבה ויום מעולה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ccc,

הוא לא מעלה לי משחקים ב opengl יש משהו נגד זה? אם אני מתקין דרייבר שלהם אז זה עוצר לי את הפס שמתמלא של הוווינדוס.. למה.? זה עובד רק עם דרייברים של מיקרוסופט אבל יותר חשובה התוכנה שתאיץ לי אותו opengl וכדומה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Xenomorph,

הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. את הכרטיס אני מעוניין לקנות KSP הספק או הכרטיס עושים לי צרות, המסך לא נדלק ולא נשמעים ציפצופים מיותרים, ואני צריך להדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא נדלק הכרטיס שיש לי הוא gainward 256 MB 3.6ns DDR 128bit Geforce 6600 PCI Express הוא מספיק לשימושים שלי, לכן צריך משהו דומה ומעלה, ושל חברת ניבידיה קראתי שיש כאלה שמתחברים לספק, אבל הייתי מעדיף אחד שלא מתחבר כדי לא להתעסק עם החיבורים האלה, ומעדיף ללא מאורר למרות שנראה שהם רחבים מידי DVI צריך. HDMI יכול להיות לא חובה הספק יהיה 400 או 500, תלוי מה יגידו בשירשור המקביל תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by FFOP,

משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות? השם של החברה TYL או TUL זה חברה טובה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. https://forums.geforce.com/default/topic/524985/geforce-drivers/official-nvidia-r310-70-whql-candidate-display-driver-feedback-thread-released-12-4-12-/1 ב-ח-י-י-ם לא היו לי בעיות עם הכרטיסים שלהם ופתאום אי אפשר לשחק במשחקים האחרונים יותר מעשר דקות מבלי לקבל ארטיפקטים וכל מיני קראשים ומסכים שחורים. אני מתחיל לשקול ברצינות לעבור למתחרה במפרט הבא שלי. זה פשוט לא נגמר...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NeedHelp,

יש לי מספר שאלות: 1)כמה בערך הוא אמרו לעלות? 2)האם יש הבדל גדול בין-TD ו-VD או משהו כזה כי אני יודע שהשני יותר יקר בבערך 100 שקל!! 3)אם אני קונה האם אני צריך לשפר את המארז: פנטיום 3 600 גיגה הרץ 128 ראם ווינדוס אקס פי בעברית 4)האם הוא טוב למשחקים כבדים כמו גי טי איי ולכמה זמן הוא יספיק לי בערך?? תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי ולהקדיש מזמנו!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sausage,

שלום חברים, עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS. בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX שנראה טוב בזמנו . ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס! עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים: 1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי) 2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648) שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות) אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר) א…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by RiGiD,

יש לי 7900GT ואני חושב להתקדם הלאה, למרות שהביצועים שלו מצויינים אני חושב על: 8800GT 8800GTS 9800GTX יש הבדל לא גדול במחירים ועד כמה שהבנתי ההבדל בביצועים אינו שונה בהרבה ואין שום הבדל מבחינת הראות מה שרציתי לשאול זה למה אי אפשר לראות שום ביקורות בשום מקום!!! על 9800GT לא ב- devhardware / tomshardware etc ...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים