עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MW,

משום מה הכרטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות במשחקים ולאחר כמה זמן באמצע המשחק המשחק מתחרפן ורק לאחר הפעלה מחדש של המחשב זה מסתדר. יש לי את הדרייברים החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד לפתור אותה? הנה דוגמא למשחק שמתחרפן: התמונה זה אחרי שאני מנסה להפעיל תמשחק שוב... שזה מתחרפן באמצע פשוט כל התפריטים נעלמים לי ואני רואה צורות כאלה וכל מיני צבעים וגם את המשחק..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gmppaz,

היי, אני מנסה להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות בהן ביצועי המעבד הם MEDIUM וביצועים הכרטיס מסך הם LOW וגם כך המשחק רץ עם מלא תקיעות שזה בלתי אפשרי לשחק ככה מה אני יכול לעשות בקשר לכך? יש לכם עצות בקשר להגדרות או משהו אחר? ראו מפרט בצד, ותודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sinister18,

אשמח להסברים ולמה נועד השימוש בו...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עקב מחסור בביצועים מהכרטיס שלי [geforce 2 mx 400] רציתי המלצות לכרטיס בתום כספי של 600-1000 ש"ח תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ivyivy1313,

MSI ARMOR GTX 1060. הספק כוח שלי הוא SEASONIC 620W הכניסת חשמל של הכרטיס היא 8 פין (או שתיים של ארבע, אני לא כל כך מבין בזה) הכניסת חשמל של הכרטיס הקודם (HD6870) הוא 2 של 6 פין כל אחד וככה גם הכבל של הספק. איך אני מחבר את הספק כוח לכרטיס החדש? יש איזה מתאם ? או שצריך להחליף כבל? או גרוע מכך, להחליף ספק כוח?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pavlo,

יש מבצע כרגע בלוגי'ק פיסי של 7800GTX ב 2900 ש"ח. האם כדאי לקנות? לינק לדף המכירה: http://www.logicpc.co.il/heb/crazyDetail.aspx?icom=7252&pr=2900 תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מצאתי כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, עכשיו השאלה היא כיצד אני מבצע את התהליך, מבלי שאני אמצא את עצמי עם כרטיס תקול ופחות 400 ש"ח בכיס. אנחנו לא נמצאים באותה עיר, והייתי רוצה לשמוע מניסיונכם האישי כיצד לבצע את המכירה/קנייה של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ?XFX FX5500 128MB TV? איך הוא בישביל battlefield vietnam u ו americas army האם הוא יריץ אותם בלי לגים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by amit123,

הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...) וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג XFX Radeon RX 580. יש לי לוח אם די ישן, GIGABYTE GA-Z77-DS3H. בלוח אם הזה יש מקום ל־PCIEX16 (שזה למעשה PCI Express 3.0 x16), לכן הכרטיס מסך אמור להתאים. השאלה היא האם הלוח אם ידע גם למצות אותו. כאן נכנסת השאלה, כי אני לא בקיא מספיק. הלוח אם הנ"ל תומך בזיכרון DDR3 (כך לפי המפרט), בעוד הזיכרון של כרטיס המסך הנ"ל הוא GDDR5 (לפי המפרט). כיוון שזה כרטיס מסך ולא כרטיס זיכרון, אני לא יודע אם זה קשור. אם זה יעבוד או לא, ואם יעבוד בביצועים מופחתים. אם הביצועים יהיו מופחתים, אשמח להמלצה לכרטיס זיכרון זול יותר שאקבל בו את מלוא היכולות עליהן אשלם עם לוח האם שברשותי. אגב, אני קו…

11. Started by Yairpatch,

שלום , אני צריך המלצה לכרטיס מסך, אני לא גיימר כבד.. רק משחק פיפא 17 וNBA 17 ואולי קצת מפיה 3 , יש לי כרגע HD5770 של AMD מה אתם מליצים לי לשדרג? מפרט: i7 3770 לוח אם - P8 H77m pro של asus ספק 450 fsp group תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה עדיך לי לקנות : יש לי תקציב של בערך 700 ש''ח מפרט: Gigabyte p43 e5300 יכל להיות שאני יעשה לו oc ספק כוח 480watt mustiff מסך Samsung Syncmaster p2350 1920.1080 ועכשיו העיקר: Radeon HD 6770 או Ge Force GT 450 Gigabyte OC ובהפרש של כמה האחד יותר טוב מהשני והאם הוא יפעל טוב על ספק כח Seasonic סדרת Bronze הספק 430W

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הכרטיס העדכני של NVIDIA כולל מגבלה חדשה עבור היצרניות שעשויה להחזיר את חדוות ההמהרה העצמית לתודעה, ומחיר שעשוי להפוך אותו למחליף ממשי עבור ה-GeForce GTX 1080 לכתבה

16. Started by eins,

שלום, בשעה טובה קניתי gigabyte 970 g1 שמתי לב aהלד על הכרטיס לא נדלק בשיטוט באינטרנט מצאתי שאפשר להפעיל את הלד בעזרת התוכנה Gforce experience אבל שאני משחק עם האפשרויות אני לא רואה שהלד נדלק בנוסף שאני חוזר בחזרה לתפריט של ה LED בתוכנה אני רואה שהממשק הזה לא שומר את ההגדרות עדכנתי את התוכנה לגרסא העדכנתי ביותר אך זה לא עזר, מישהו נתקל בזה ? האם יש פתרון ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Illectronic,

היי, יש לי כ.מסך gtx480 soc. כמו כל קיץ הוא נוטה להתחמם יותר בקלות (כשגם ככה הכרטיס הזה ייצר חום ברמה מטורפת). הקיץ קצת נשבר לי מהעניין הזה. הוא יושב בתוך מארז בגודל סטנדרטי (חחחח אין לי מושג איך הצלחתי להכניס אותו). בזמן עבודה בסיסית כמו גלישה הוא על 65-70 מעלות. אם אני מריץ משחק הוא מגיע דיי מהר ל-85 ומתישהו גם מגיע ל-100 (אני משתמש ב-OC GURU שמתריע לי על זה). עכשיו חוץ משלושת המאווררים שלו והמאוורר של המעבד יש רק עוד מאוורר קטן אחד להחליף את המארז לא בא בחשבון כי זה אומר שאני יהיה חייב להחליף את הלוח אם ואז גם את המעבד. השאלה היא אם במארז כזה שווה לי לשבת ולהרכיב עכשיו מאווררים נוספים ואם תהיה בכלל השפעה עם הכרטיס הזה שמקריאה באינרטנט ידוע כמייצר חום או שעדיף ל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iyehuda,

חבר שלי הציע לי את הX1800XL ב 180 ש"ח הכרטיס אכן תקין ועובד אצלי ,הכרטיס ללא אחריות או לשלם 390 ל HD 4670

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Canter-Points,

ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

כרטיס מסך הכי טוב ומשתלם + קירור בנפרד עד 1300 [OC מתוכנן] שיחזיק טוב את השנה וחצי - שנתיים הבאות בהתחשב ב - DX10 ואם יש כרטיס יותר משתלם מבחינת עלות/ביצועים בחריגה קטנה או בפחות ..

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by m53242,

שלום יש לי כרטיס מסך AMD ATI RX 570 4G התקנתי הכל דרייבר כרטיס מסך. אני משחק בתוך Counter-Strike - Steam בהתחלה היה עובד.אחרי שבוע וחצי שוב משחק Counter-Strike פתאום קיבלתי הודעה: engine error your graphics hardware does not support all features (CMS) needed to run this game. device info: Marked unsupported: 0 supports PCF Sampling:0 DriverName: "Microsoft Basic Render Driver" vendorID: 0x1414, deviceID: 0x008C Driverhigh: 0x000A0000, DdriverLow: 0x295A0000 DXLevel 95, MinDXSupportLevel:90 MaxDXSupportLevel:95 כנראה דרייבר כרטיס מסך AMD עשה עידכון חדש של כרטיס מסך.ובגלל זה לא נותן לי לשחק. אני אנסה להתקין מחדש שו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ftom2,

שמעתי שיצא הכרטיס החדש של RADEON : HD2900PRO שעולה 1450 ש"ח ואני מתלבט אם לקנות אותו או את ה - 8800GTS 320MB. אם אפשר, בבקשה לנמק את התשובה. שאלה נוספת, לגבי ה - 8800GTS, לאיזו חברה יש את הבאנדל הכי טוב? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by BlackSheep,

לפני כמה חודשים קניתי את כרטיס המסך - MSI Radeon 9800 Pro. למרות שעכשיו אני מתלהב יותר מ-X800, גיליתי שבזיגזג אפשר לקנות את כרטיס המסך Radeon X700 Pro (!) במחיר של רק 1236.99 ¤ ואת ה-9800 פרו קניתי ב-1230.99 ¤ ז"א תוספת של רק 6 שקלים. אז מה שווה יותר? בבקשה הצביעו בסקר והוסיפו תגובה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים