כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה להשוות לעומת התוצאה שאני הגעתי אליה עם הרידאון 9000 של tyan שעבר O/C ל 318/306 מ 275/275
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי את הכ.מסך 6970 ושמתי לב שכשאני משחק במשחק , אחרי שאני יוצא ממנו אני רואה שהטמפרטורה של הכרטיס היא 70 מעלות ומתחילה ישר ליפול לאזור ה-40-50 מעלות , אז רציתי לשאול האם זה בסדר לכרטיס כזה , המעלות האלו , או שאולי משהו לא טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה 786PF ובין ה 786FS? והאם אתם ממליצים על מסך אחר בטווח מחירים הזה ? עריכת המודר: בנאדם, תעבוד על הכותרות..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD TFT די חדש, והבעיה היא, שהרזולוציה היחידה שבה נראית תמונה חדה היא 1024*768. כל רזולוציה נמוכה יותר (800*600, 480*640) נראית מטושטשת לאללה. זה מעצבן נורא, כי כל המשחקים פועלים בסטנדרט של 800*600, ואומנם אפשר לשנות, אבל זה משנה את הרזולוציה רק במשחקים עצמם, לא בתפריטים שלהם. חוץ מזה זה מעצבן להתחיל ולשנות לכל משחק את הרזולוציה (ותאמינו לי, יש לי הרבה), ויש לי גם משחקים ישנים, שבהם בכלל אין אפשרות לשינוי הרזולוציה. האם זה נורמלי, הטשטוש הזה? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חברה מייצרת radeon9800 שניתן לעשות לו oc לביצועים של pro ואיזה דגם הוא
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך זול, על מנת שאני אוכל לחבר 3 כרטיסים במקביל (עם חיבורי VGA/DVI/HDMI) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האפשרות לבחור בין שני כרטיסים: האחד הוא רדאון 9550 חדש - 128 ביט 256 מגה זיכרון כנראה של ספייר או של פווור קולור והשני הוא של צ'יינטק - גיפורס FX 5600 VIVO . מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים, איכות תמונה ובאופן כללי? בברכה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגיע פנטיום 2.4B עם 1024MB וגיי פורס TI4400 128 MB האם לקנות בכסף את הX800 XT PE ולהישאר עם המעבד?? או לקנות מעבד איי אמ דיי 3400 + לוח אם ולהישאר עם הכרטיס מסך?? בבק' עזרו לי כמה שיותר מהר....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמע איזה כרטיס מסך עדיף יותר? ואיזה כרטיס מסך יפעיל יותר טוב את GTA IV?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו מה אני מכוון אני רוצה לחבר ממיר של HOT לכרטיס טלויזיה שיש לי במחשב עכשיו בקרוב הולך להיות לי גם טלויזיה בחדר אז רציתי לדעת אם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה ולכרטיס טלויזיה אולי לשים איזה מפצל כזה ואז לחבר שתי כבלים מה אתם אומרים אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה רזולציה טובה למשחקים(17 CRT)? שימו לב זה מסך LG FLATRON 775FT זה מסך טוב נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להבין משהו.. במשחקי LCD שנגיד משחקים במשחק על רזולוציה של 1024 על 768 על קצב רענון של 60 ושמים את הVSYNC אז בעצם המקסימום FPS שאני אקבל יהי 60 ואם אני אשחק ברזולוציה מסוימת על CRT בקצב רענון של 85 אז הFPS המקסמילי שאני אקבל יהיה 85? אם כך אז בעצם עם VSYNC לCRT יש ביצועים טובים יותר? והאם בCRT 'הקריעת תמונה' פחות קורת בגלל קצב רענון הגבוהה? נ.ב חלק אומרים לי שאין קצב רענון למסכי LCD אז איך הVSYNC פועל במסכים האלה? אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הרדאון 9100, חיברתי, והתצוגה מרצדת !!! בכל מצב, גם כשאני בביוס...ניסיתי לשנות הגדרות, כלום לא עוזר... הבעיה היא לא במסך ! האם הכרטיס פגום ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב I5 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך GTX275 של אסוס קניתי אותו לפני שנה. ועכשיו אני חושב האם כדי למכור לי את הכרטיס מסך שלי ולקנות את ה 470 או ה 5850 ? אני ארגיש משהו במשחקים? אני משחק על מסך F2380 של סמסונג על רזולוציה 1920*1080 *אני בחו"ל מחיר ה470 370 דולר ה5850 קצת יותר זול. ה 275 עולה פה 260 דולר בכמה אני אמכור אותו אני לא יודע חושב על משהו כמו 170-180 דולר יהיה שווה להוסיף את הכסף הזה? עכשיו לגבי הספק יש לי מארז RC-631 של COOLMASTER בא איתו ספק 460וואט אני לא יודע אם הוא יסחוב משהו יותר מה275 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה כולם אומרים ש6800U יותר חזק מ7600 ו6600GT בערך כמו 7600 איך זה למה זה? אפשר לדעת עם זה נכון ולמה?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוצא לי להתקל הרבה פעמים בחוסר תמיכה עצום בכרטיסים של AMD בתוכנות כמו Blender, 3ds Max וכו'. סביבת הפיתוח הרבה יותר איכותית ונוחה בצד של הירוקים. ו-CUDA זה באמת מונופול. שימו את התוכנות האלו בצד, ותתקלו בעוד תקריות כאלו במנועים: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?20643-Official-Hardware-Performance-Survey דפדוף קצר בבנצ'ים שהמשתמשים פה העלו, מראה עד כמה הפער עצום.. ואלו כרטיסים בעלי פחות או יותר אותם ביצועים בהפרשים של 60FPS במנוע הזה.. דבר שיכול להיות מוסק מה"ידידות הצמודה" של nvidia ו-epic.. ויש סיכוי של-gameworks יש יד בדבר. המצב העגום כרגע הוא.. שאם יש לך כרטיס של AMD אתה יורה לעצמך ברגל בכל הנוגע לפיתוח.. והכרטיס שאני אקנה בקרוב, כנראה יהיה של הירוקים.. מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם B560M ומעבד INTEL CORE I5 10400F עכשיו אני רוצה לשדך למחשב אחד מהכרטיסים האלה: AMD Radeon RX 7800 XT Radeon RX 7700 Radeon RX 7600 איזה כרטיס מתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה מוזרה במסך מופיעים לי פסים שחורים דמוי צל על המסך(LCD) החלפתי כבל וזה לא עזר יש לי דרייבר מעודכן מה יכולה להיות הבעיה תעזרו לי......
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השוואה בין הישן לחדש ההשוואה בין הישן לחדש לגבי טמפ': נכון ההבדל הוא 2-3C אבל הקירור החדש יש לו פחות RPM , מה שאומר שקט אם אתם קונים 8800GT כנראה שבא עם אוברלקוק מהמפעל(לא יודע מה עם הרגילים) עכשיו כנראה כבר תקבל אותו עם הגוף קירור החדש מקור: http://en.expreview.com/?p=78
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-