כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
האם הציון הנ"ל טוב? System Configuration Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 8PE667U2 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2412 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset Generic VGA Driver Name RADEON 9200 Driver Version 6.14.01.6307 Video Memory 128 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1280x1024 32bit Texture Format Compressed FSAA Enabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L Detailed Test Results 3DMark Score 2984 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 29.9 FPS Game 1 Car Chase - Hi…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות בהן ביצועי המעבד הם MEDIUM וביצועים הכרטיס מסך הם LOW וגם כך המשחק רץ עם מלא תקיעות שזה בלתי אפשרי לשחק ככה מה אני יכול לעשות בקשר לכך? יש לכם עצות בקשר להגדרות או משהו אחר? ראו מפרט בצד, ותודה רבה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 (x2) Seasonic PSU 620W Active PFC 80 הכרטיס מסך עושה בעיות כבר הרבה זמן, מחפש לו מחליף. לא רוצה להשקיע יותר מדי, רק שאוכל לשחק משחקים מודרניים בצורה סבירה בשנתיים הקרובות. אין לי מספר מדויק לגבי תקציב, אני רוצה שידרוג יחסית קטן מהכרטיס הזקן (בלי ליצור צוואר בקבוק כמובן כי גם המחשב לא מאוד חדש). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי כרטיס ג'יפורס 4 TI4200 128 של חברת "Daytona". מישהו מכיר את החברה הזאת? היא טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לחיבור כמו שבתמונה המחשב ישן ולכן אני לא מחפש השקעה גדולה ושיתאים למסך רחב יש בירשותי מסך מיסוג samsung 2243 תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס של חברת הבת של gigabyte באמת שווה משהו כי קשה למצוא בדיקות של הכרטיס. אתם חושבים שהכרטיס הזה יכול על ה-9500pro?!(אחרי oc)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם הפעולה של קצב רענון המסך לוקחת משאבים? פעולת קצב הרענון נעשת אך ורק על ידי המסך או שגם כרטיס המסך משתתף בה? אם זה ככה אז אולי אם אני יוריד את קצב הרענון (100mhz) אז יהיה לי שיפוק ביצועים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי עדכונים של intel להתקן תצוגה.. כרגע המחשב לא מזהה אותו ודורש ממני אישור להפעיל קובץ בשם "igfxcfg module" מתיקייה windows/system32 מבקש ממני להפעיל קובץ כזה עם סיומת cpl בגירסה קודמת כי יש לו יותר הרשאות. מה זה?.. מחשב נייד acer aspire 5612zwlmi 32 סיביות.. שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי , יש לי כרטיס GTX580 , וכשהמחשב עולה ברמת ה POST, הכל בסדר.. ברגע שממערכת ההפעלה עולה הכרטיס נעלם מהמסך בדקתי לעומק, ונראה כי מאורר אחד מהשניים אינו מסתובב כרגיל, הוא צריך מעט שכנוע.. הטמפרטורה של הצינורות ליד המאורר התקול גבוהה מזו של הצינורות של המאוורר התקין מה דעתכם ? אשמח לתגובה אגב, על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה שעובד תקין תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ystem Information ------------------ Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: NVIDIA System Model: AWRDACPI BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz Memory: 512MB RAM Page File: 320MB used, 925MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) זה מחשב חדש הבעיה היא שבכל פעם שמפעילים משחק הוא נותן הודעה the procedure entry point Ddentry10 could not belocated in the dynamic link library DDRAW.DLL עדכנתי את הדריברים של המסך . ביצעתי בדיקה של directx והוא אומר…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הללו ואני רוצה לדעת איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר ואיזה טוב יותר לאוברקלוק? תודה, עמית
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע איזה מתאים לי למחשב תוכלו לעזור ולתת המלצות לוח אם- GA-G31M-ES2L מעבד- dual core e5300 זיכרון 2G אני מחפש משהו בסביבות 400 ש"ח אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה למשחקים וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400 אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!! נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, הכרטיס מסך על המחשב של אחי הקטן כבר דיי מיצה את עצמו(Riva tnt 2) ובהעדר תמיכה ב-T&L הוא כבר לא יכול להריץ משחקים מסויימים. אז השאלה שלי היא כך: מה יתאים יותר, בהתחשב ביחס של עלות/ביצועים, ל-P3 733?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק על 1680X1050. מעדיף להשאיר את הכרטיס במצב סטוק מבלי לעשות OC. משחק כל משחק אפשרי.. לפעמים זה FPS לפעמים מרוצים לפעמים PES.. או פוקר בפייסבוק מה שיוצא בתודה עמרי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת בסדרת הTI? איזו כרטיס מבין ה2 יותר טוב לאוברקלוק? ולאיזה איכות תמונה יותר טובה? אל תתיחסו בהמלצה לכסף...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יוכל לשלב HD 7970 עם HD 7850 ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את שלי והוא ממש חדש בלי שום oc ממש חדש מהקופסה כמה לדעתכם הוא שווה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ASUS EAH5870 קישור http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RcTBCaKTLKvZNIr0&templete=2 או SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 קישור http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=293 תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף למטרות משחקים בעיקר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-