כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לטובת עריכת וידאו חובבנית (כרגע אני עם וגאס, אולי פרמייר אלמנטס בהמשך) ספק: Antec EA-500 זכרון: 2G לוח: G33M מעבד: QX9650 תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב HD4890 או HD5850 ? HD4890 עולה 1022 ש"ח HD5850 עולה 1402 ש"ח או האם יש לכם כרטיס מסך אחר שמומלץ יש לי מסך SAMSUNG 2333SW יש לי מעבד I5 זיכרון 4GB DDR3 ספק SEASONIC S12 650W לוח ASUS P7955D EVO
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך GTX 470 מתאים למארז COOLER MASTER 590? והאם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק במחשב שלי? I5 750 4GB DDR3 1600 SeaSonic 620W ASUS P7P55D EVO
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב HP SFF בעל ספק של 240W השאלה איזה כרטיס (PCIe) ניתן להצמיד לו שייתן את הביצועים הכי טובים למשחקים? תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חדש. אם אני משחק לעיתים רחוקות שווה לקנות כרטיס מסך או להסתפק במובנה. פרט לכך, במידה ורצוני בזמן גלישה או צפייה בסרטים במסך המחשב באיכות FULL HD , אם יש דבר כזה במסך מחשב, האם הדבר מצריך כרטיס מסך תומך FULL HD או שמא זה תלוי בטיב מסך המחשב, בדומה לטלוויזה FULL HD. אם האשלות נשמעות טפשיות, סליחה, "ראשית חוכמה קנה חוכמה". תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, קניתי טלווזיה חדשה LCD 37 אינצ' HD. חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI ואני רואה הכל מצורה מדהימה, אבל שאני רואה בסרטים או כל מה שיש לו רקע\צבע שחור אני רוצה אותו בצבע ורוד או משהו מוזר ובאיכות לא טובה... והצבע משתנה מכל מיני זוויות. האם אתם יודעים מה הבעיה? האם פשוט ככה זה? (לא יכול להיות) אני רוצה לציין שלכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI, אז קניתי מתאם של DVI ל HDMI, והחיבור עצמו הוא HDMI בסופו של דבר.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם אני יקבל את המקסימום של הביצועים עם הכרטיס מסך HD5850 ועם המסך SAMSUNG T220 הוא 22 אינץ? האם כדאי לי להשאר עם המסך הזה או להחליף למסך 24 אינץ? מה אתם מציעים לי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש) ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו') אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים) הציעו לי את הכרטיס HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3 תכננתי בכלל לקנות את GT210 512MB GDDR2 ASUS העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI) * מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט תודה...
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם יציאת HD 1.3 במטרה לחבר לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים מהמחשב באיכות HD. המחיר המקס 600 חשבתי על: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=VIgJqfcDS3hZebCQ&templete=2 אבל אני לא כל כך מבין בעסק הזה, אני ממש יעריך עזרה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ואם כן, האם הביצועים יהיו משמעותית יותר טובים מאשר רק HD5750? אני מתלבט אם לקנות כרגע HD4670 (שעונה היטב על הצרכים שלי בשנה~שנתיים הקרובות) ובעתיד לשדרג אותו לכרטיס כגון HD5750 (אולי יד שניה), או למתוח את התקציב ולקנות HD5750 עכשיו. אם ניתן להריץ את שניהם ב-Crossfire ולקבל שיפור בביצועים אז אני אוכל ללכת בראש שקט על ה-HD4670.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה הכרטיס שיתן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר בהרצת משחקים בFULL HD ? מפרט המחשב: מארז:ANTEC NSK 2480 מעבד I5 750 זכרון 2X2GB GSKILL לוח אם: GA H55 USB3 כרגע יש ברשותי כרטיס HD 4350 שנרכש לאחרונה ע"מ לצפות בסרטים בעיקר- האם אוכל להנות ממנו גם במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או ללכת על 5870 אני מתלבט קשות בין הכרטיסים האלו אני חייב לדעת איזה לקנות תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני יוצר משתמש חדש במחשב ואני ניכנס למשתמש לא רואים את האיקונים של התיקיות או התוכנות אלא רק את השמות אני חושב שאולי זה בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך. אני לא בתוח אם זה חשוב אבל יש לי BFG GTX 280 OC. אני לא בטוח אם זה שייך לפורום הזה. זה דחוף תודה למי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
משהו זול וטוב ? תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מתי הכרטיסים החדשים של NVIDIA יגיעו לארץ? כמה הם יעלו? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מה יותר חזק מבין שניהם ה330 gt 256mb או HD 4670 1GB הגרסאות הניידות? וגם האם ה320gt יותר חזק מה 9600GT שניהם ניידים ו256 MB ? תודה מראש חשוב לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עזרה דחופה ...קניתי כרטיס מסך קניתי כרטיס מסך 9600 ממישהו פה בשכונה .. והוא לא מוצא את הכבל עם ה-6 פינים שמגיע מהכרטיס מסך לספק.. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה ?? דחוףף
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי מהכרטיס הנוחכי שלי ואני רוצה כרטיס דיי חזק שיהיה טוב לפיזיקה בעתיד עם 6xxx חשבתי על ה250GT ושאני ישים עליו את הS1 מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש בעתיד הקרוב NV 480. עכשיו ייתכן ושאני אתן לאחי את ה285 שלי בתמורה ל8800 שלו או ל260 של בן דודי. השאלה היא אם אפשר להשתמש ב480 ככרטיס ראשי וב8800/260 כייעודי לPHYSX ? במידה וזה אפשרי - איך מבצעים זאת ? במידה וזה בר ביצוע - האם אני יכול להשתמש בלוח אם שלי או שאני אצטרך לוח אם תומך SLI ?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה בפורום ולמעשה נרשמתי כי חשוב לי שהטובים ביותר יתנו לי חוות דעת והמלצות בקשר לרכישת כרטיס מסך. פרטים טכניים: תקציב: עד 1000 ש"ח ממשק הכרטיס: PCI-E מעבד: model: AMD athlon 64 X2 3800+ Frequency: 2000MHz Number of Core: 2 זיכרון: 2048 MB DDR2-SDRAM מסך: Samsung LCD LA40A451 40" למידע נוסף על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2545630 הנה תמונה של חיבורי המסך מאחורה: (זהו למעשה המסך עליו אני רוצה לראות את הביצועים האיכותיים של הכרטיס מסך ולא בהכרח המסך מחשב הרגיל שלי) ספק כוח: קצת משלי: נאמר לי שכרטיסי מסך מסוג ATI radeon 48XX יספקו את הסחורה בקלות ובלי שום מאמץ. כשהתקשרתי לחנות מסויימת לשאול האם יש להם במלאי…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת את HD5750 השאלה מה צורך חשמל יותר זה חשוב כי יש לי ספק HEC 400
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הכרטיס שלי כבר זקן חברים מתוקים שלי.. כבר בן 4.. :'( איזה זמנים היו לנו פעם כשהכרטיס הזה היה מספר 1.. ב2006, הנה הכתבה של hwzone להזכירכם http://hwzone.co.il/news/1149530400/58651. "חברת NVIDIA השיקה היום כרטיס מסך כפול ליבות חדש בשם GeForce 7950GX2, ונראה שזהו כרטיס המסך החזק ביותר בשוק נכון להיום. " -לכן אזהרה קטנה לכל חבריי השחקנים הרוכשים הטריים המטורפים למיניהם.. קחו בחשבון שבעוד 4-5 שנים אתם גם תהיו במצב שלי סתם לא .. אבל באמת תשקלו צעדים היטב. הביטו גם קדימה.. (נקוה שזה יעזור למשהו ).. ותראו מה זה כבר 2010 ויצא לי כבר 11 directx , ווינדוס ויסטה, 7, כרטיסים מטורפים.. השאירו אותי מאחורה עם ענן אבק! :-\ .. אבל אני הולך לחזור ובגדול! רק התלבטות קטנה בליבי. מה לעש…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd 4850 ובדירט 2 עובד לי על 13-27 fps אז אני שואל אם לכולם זה ככה נמוך או רק לי כי ראיתי מישהו ב- youtube שיש לו אותו כרטיס מסך ועובד לו על 50 fps אז למה לי עובד על fps נמוך???
-
- 132 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
השאלה היא, האם תיהיה אפשרות לשחק משחקים כבדים כמו: Crysis על ביצועים גבןהים ביותר עם מסך 22. וגם רציתי לדעת, לאיזה כרטיס אפשר להשוואת אותו. (יש לי מחשב עם כרטיס 9600gt שמריץ משחקים על ביצועים גבוהים, כמו Bad Company 2 וכו') תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-