עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. O0 אמממממ... אוקי לגבי כרטיסי מסך הזיכרון שלהם זה חשוב? ומה אם מצאתי כרטיס מסך בעל 32 MB (זה המון לא????) במחייר של איזה 700 זה זול ? צגידו שווה לקנות?? 1 מאלו ... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68784=165048 ------------- עוד שאלות.. יש לי כרטיס מסך כזה: משהו כזה בערך .. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 256MB Gigabyte או כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 128MB Gigabyte אני רוצה לקנות חדש יש לי PCI EXPREES וזה קשור איזה לוח יש לי יש לי של GIGAVYTE אז צריך יצרן של הכרטיס מסך אותו הדבר? טווח מחירים: 500 - 900.. לא יודע לא משהו חדש.

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by moshel7,

קניתי כרטיס מסך giga-byte 7300 gt 256 mb האים הוא יכול להריץ מישחקים כגון ghost recon 1+2? ובאופן כללי האים הוא כרטיס טוב?

3. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by BlackSheep,

אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש מTMSFOX, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הבא: http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173 האם הוא מתחמם יתר על המידה? יש ארטיפקטים? כמה גדול הכרטיס? כל מה שחשוב לדעת בקיצור. תודה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by בלוסטון,

geforce 6100 nvidia יעבדו עליו משחקים? ?

6. חבר שלי מעוניין במחשב שישמש בין היתר למשחקים קלים. הוא מתלבט בין שדרוג הכרטיס המובנה ל-8400GS - בעלות 150 ש"ח, או לבין שדרוג הלוח ללוח עם כרטיס x1200/x1250 מה מבין האופציות האלו עדיף?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by Shbd,

כמו שאתם רואים המפרט שלי בצד << אני רוצה להחליף את ה- X800XL שלי, אני צריך כרטיס בסביבות ה- 1000 ש"ח. כרטיס שלא יחנוק ויהווה צוואר בקבוק, שיתמוך בכל מה שחדש. אני לא הולך לשחק על רזולוציות מטורפות (1024X768) וגרפיקה בינונית+ בלי יותר מדי פילטרים ושטויות. תודה.

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by xx,

יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איזה עדכון לכרטיס מסך להשים? של OMEGA? או של NVIDIA? אני משחק בעיקר במשחקיי במחשב , תודה רבה. הכרטיס מסך שלי זה Gigabyte 6600gt 128mb pci-e

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה

11. היי, אשמח להמלצה על כרטיס מסך של ATI שקט, שיעודו יהיה אך ורק הפעלת סרטים + סאונד דרך HDMI, תקציב 500 שח אבל גם אפשרי משומשים. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. Started by atlant15,

שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…

14. קיבלתי מחשב חדש לפני כשעה ןלאחר חיבור המחשב לחשמל שמתי לב שהמאווררים לא עובדים. הכרטיס הוא מדגם DUAL-GTX1060-O6G ASUS. האים זה קשור לדרייבר או הגדרות?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by alextomin,

אהלן חברה קראתי באיזה מקום שיש איזה כרטיס שקוראים לו ASUS EN7800GT DUAL. זה כרטיס מסך שיש עליו 2 ליבות של 7800GT. הוא עולה בסביבת ה-1000 דולר ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה את המחיר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. Started by omer672,

אני בונה מחשב חדש ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך (שאר החומרה תומכת). אני מתכוון לעשות OC להם, הולך לשחק על 1080P. ההתלבטות היא בין 7970/7950/7870XT. המחיר הוא פחות בעייתי, אבל רוצה לקבל מקסימום תמורה לכסף שלי. שמעתי של 7950 יכול לבצע כמעט טוב כמו 7970 אחרי OC. 7870XT : http://www.tms.co.il/product/12377 7950: http://www.tms.co.il/product/12328 7970: http://www.tms.co.il/product/11192

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום כולם יש לי שאלה מעצבנת: בכרטיס מסך שלי (8800GTS) אני יכול לשים AA בפציצות של פי 2 עד 16X (האמת 16XQ). עכשיו ראיתי בכל מיני השוואות שיש דבר שנקרא FSAA ויש MSAA ויש CSAA... מה זה בדיוק? ואיך SuperSampling קשור לכל זה? (או MultiSampling)? בדרייברים שלי יש אפשרות בנפרד להפעיל MS או SS וזה על OFF, ורשום לי שם שזה עוזר להעלמת החלקים הנראים של המדרגות... מה זה אומר? ואם אני מפעיל את זה תהיה לי שיפור בתמונה? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by DrLEON,

תוספת תשלום היא 200 ש"ח, שווה להשקיע אותם למשחקים שיצאו בעתיד? 1024*1280 זאת הרזולוציה.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. והנה ההוכחה הניצחת ש-PS3 אכן שווה ועוזר, מה המשמעות שלו בגרפיקה תכלס ומה ההשפעה על 6800 כנגד חוסר שימוש ב-X800 http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040705/index.html יופי, חיכיתי הרבה זמן לקצת נתונים, סבבה. האמת בהתחלה כיוונתי לעבר X800 PRO אבל לאור הביקורות האחרונות 6800GT נראה יותר טוב, בייחוד אחרי הכתבה הזאת : (אבל מה עם OC של X800 PRO .... החלטות החלטות ... ???) ובבקשה, בלי שטויות של "תום בעד נוידיה", המטרה פה היא לקיים דיון מועיל שיתרום לכולנו בהבנה של מי יותר טוב וכדאי עכשיו אני צריך קצת מספרים על HL2 וDOOM3 ואני אוכל להחליט באופן סופי איזה כרטיס יותר כדאי, למרות שלא ניראה לי שאוכל להיתאפק ;D

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בBF3 לדוגמא ה660 שלי נמצא על 70% שימוש ובגלל זה עולה למקס' BOOST ... הליבה מגיעה ל1150MHZ בערך אבל בתוכנות מאמץ או בדיקת ארטיפקטים, הליבה פועלת בכלל על 950-1000MHZ ... אם אני עושה OC עם הKEPLER BIOS EDITOR ומעלה מתח וPOWER TARGET כמה שאפשר, בBF3 זה יגיע ל1254MHZ (אם אני לא משנה את המקס' בוסט) אבל שוב בתוכנות מאמץ אני בכלל על מתח ותדר נמוכים. איך אפשר ככה להריץ בדיקה ? האפשרות היחידה היא לשחק במשחק שמאפשר שימוש בתדר המירבי ולראות אם יש קריסות או ארטיפקטים ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אחרי שפתחתי את הכרטיס זאת התוצאה שקבלתי במשחק Mafia 2

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. אני רוצה לשדרג את המסך שלי היום MAG 796FDII ששירת אותי באמת כמו שצריך למסך דק. התקציב שלי הוא 1700 שקל (גג). קראתי את התרד למעלה וקראתי ביקורות באינטרנט ולפי מה שהבנתי סאמסונג שולטים בשוק ומציעים את האיכות הכי טובה. ראיתי שבבאג מוכרים דגם חדש פיווט דיי בזול 721S. מה דעתכם? ללכת עליו או על מסך LG? איך המסכים של MAG ו BENQ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. היי, מישהו פעם בדק הבדלים באכות תצוגה על מסך הטלויזיה (LCD של Hitachi) בין ATI לNVIDIA ? האפשרות היא 8800GTS640 או HD2900XT. תודה!

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by TheWave,

אני לא ממש מבין בכרטיסי טלויזיה אז: איזה כרטיס טלויזיה עדיף: 1. ASUS TVFM http://usa.asus.com/products/vga/tvfm/overview.htm 2. Leadtek WinFast2000 DV http://www.leadtek.com.tw/multimedia/winfast_dv2000_1.shtml ויש לי עוד שאלה אני יכול לחבר לכרטיס טלויזיה ממיר של HOT או של YES? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by ronik56,

עכשיו כשסוף סוף ה-RX 580 8GB הגיע למחיר של 200$ אני מתכוון להזמין אותו, אבל יש לי דילמה בין 2 אופציות- 1. גירסת ה-Gigabyte Gaming OC, אותה ארכוש דרך Newegg. 2. גירסת ה-Powercolor Red Devil, אותה ארכוש דרך Amazon (המוכר הוא אמאזון עצמם, לא מישהו שמוכר דרכם). עד כמה שראיתי הדעות מאוד מאוד חלוקות, מצד אחד השירות של אמאזון הרבה יותר טוב ויהיה קל משמעותית לקבל סיוע מבחינת החזר וניצול אחריות במידה והיצרנית עושה בעיות, מצד שני, לפחות לפי ההרגשה והניסיון שלי, פאוורקולור פחות איכותיים ואמינים מאשר ג'יגהבייט, שנמצאים בתחום לא מעט זמן, כולל דגמי הווינדפורס האיכותיים. על ה-RMA של שתיהן יש המון ביקורת, אבל עושה רושם ששל ג'יגהבייט הרבה יותר בעייתי, אנשים טוענים ששלח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.