עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sariti,

מפנדה מה אתם אומרים הקנייה הכי כדאית היום? עריכה: הייתה לך שגיאת כתיב,

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - או זה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by Danikk8,

שלום לכולם, שאלה, יש לי AMD, וחיבור של PCI-E, רוצה לשדרג לכרטיס חדש, מה עדיף? GECUBE RADEON X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E+SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM או CONNECT3D Radeon® X1950XT 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO PCI-E תודה רבה

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by vourt,

הכרטיס הוא ATI GIGABYTE 9800 , מפרט המחשב אפשר לראות בצד, והתוצאות ב3DMARK 2001 SE ממש מאכזבות! 12000 נקודות בלבד! זה הגיוני? כפיר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by GooG,

בהתחלה שקלתי את הדגם OC של Sapphire, אבל ראיתי שהוא עושה יותר רעש מהמתחרים בצורה משמעותית ושהוא יכול להגיע ל81C בLOAD איך הדגם NITRO+ הרגיל בהשוואה לOC ? ואיך MSI בהשוואה לדגמים של SAPPHIRE ?

6. שלום לכולם האם יש לי מה להתלבט עם שני הכרטיסים האלו: ה Radeon http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3971 ה GIGABYTE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4066 בכל מקרה אם אתם מכירים כרטיס אחר שעדיף משני אלה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by rozenasfffyhvega616,

יש לי מחשב עם מעבד q6600 ולוח אם ga-g31m-s2l ובו כרטיס מסך nvidia 8400 gs והביצועים פשוט גרועים (על משחקים חדשים יכול רק בתצוגה הכי נמוכה) לכן רציתי לקנות כרטיס מסך חדש עד 800 ש"ח (או שהתקציב מגוכך?). המטרה היא לא לשחק על אולטרה היי אלה לשחק בצורה יותר רצינית. תודה.

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by rosesr,

???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי הזדמנות להביא כזה כרטיס : http://computerpartsdirect.us/sparkle-geforce-gts250-1gb-ddr3-pci-express-pcie-dvi-low-profi-p-14491.html האם הוא שווה משהו? האם הוא יותר או פחות טוב מ : Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI למשל? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  10. האם הוא יריץ את כל המשחקים כולל crysis ו world in conflict על very high ללא תקל אחד בFPS (כמובן ללא AA)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by levihaim,

כמה להוציא על מסך חדש ? להתחשב בזה שרוב היום יושבים מול המסך הזה ... אני חשבתי על משהוא בסביבות 1000 ש"ח איזה חברות מובילות (פעם שעברה שקניתי מסך MAG שלטו, הבנתי שזה כבר לא ממש ככה) לממליץ: בבקשה לציין דגם במידה וממליצים על מסך מסויים. תודה

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by אמתי,

260GTX http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3129#ov מה יותר טוב זה או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2971#ov HD4870 ? ואם זה יותר טוב או פחות טבו בכמה היה לי את הHD4870 והחליפו לי אותו ל260GTX מה יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם. נתונים כללים על המחשב : AMD 3500 ,גיגה 1 זיכרון רם וכרטיס מסך 6800 GT אז ככה - יש לי את המחשב הזה חצי שנה , עד לפני 2 חודשים כשהיתי עושה בדיקת מהירות במשחק שאני משחק בו?(HALF-LIFE 2)היתי מקבל ממוצע FPS 130 באופן קבוע. פיתאום זה ירד לי ל 120 קבוע , מה יכול ליגרום לזה??? אבל זה בכלל לא הבעיה ,עם ירידה של 10 FPS אני יכול להתמודד אבל בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר - על כול 6 פעמים שאני משחק קורה לי שאני רואה בתצוגת המשחק כתמים סגולים מוזרים כאלה: למשל ריצפה שאמורה להיות בצבע אפור תהיה אפורה משולבת בצבע סגול וכך לגבי פריטים רבים אחרים בתצוגה. :-\ אם למישהו יש מושג ויכול לעלות אפשרויות לגבי הבעיות לתקלה ופיתרונם אני אשמח מאוד תודה מראש. נ.ב אני לא היתי בטוח אם לכ…

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by X1000P,

רשום שכרטיס שלי זה RADEON 9800 Pro x86/MMX/3DNow!/SSE זה R9800PRO או SE?

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by tomer84,

יש לי nividia gt420 ושאני משחק במשחקים פשוטים(כמו bf bc2)הוא מגיע למעל 70 מעלות מישהו יודע מה לעשות ודרך אגב המחשב שלי חצי שנה אצלי וניקיתי אותו פעם אחת

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. העתיד כבר כאן, או לפחות זמין בביטורנט, וגם אני רוצה לשדרג ולראות היי דפינישן. אז איפה צריך להשקיע כדי לראות HD, במעבד או בכרטיס מסך, וכמה? מהחיפושים שלי אין ממש תשובות שמתייחסות לנושא בפורום בלי לכרוך איתו את עניין המשחקים, ולפי מה שהבנתי ההבדל הוא משמעותי, כך שתשובה כללית תהיה תוספת חשובה לארכיון, אני חושב. עכשיו בקשר אלי: המפרט הנוכחי שלי לא מריץ 720 אז אני מניח שאין לי מה לחשוב בכלל על 1080. בנוסף אני מתכנן להתחדש ב 2407wfp בקרוב עם הרזולוצית 1200x1920 שלו מה שיעלה את הדרישות הבסיסיות של המערכת שלי. כרגע אני מוגבל ל AGP x8 אבל אני מניח שאם לא תהיה ברירה גם לוח אם הוא לא קיר. השדרוג הזה יהיה מתגלגל, כמו שאומרים בצה"ל, אז אין לי תקציב ברור. דבר אחד חשוב לי: אני לא רוצה…

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  17. המחשב שלי מתיישן וקשה לו להריץ באיכות 1080P, הוא משהו כמו כל 10 שניות נתקע. הכרטיס/ים ישמש/ו למשחקים גראפיקה ותכני FULL HD בנוסף אני משתמש בלוח אם הזה: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2638 רשום שיש שני חריצי PCI_E אבל לא רשום אם אפשר לעשות איתו CF ויש לי ספק כוח של אנרמקס 500W, יש לו יציאה של כרטיסי מסך של 4 פינים וכמו שאני רואה בסקירות של הכרטיסים צריך 6 פינים, האם אני צריך מתאם או להחליף את הספק?

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  18. קניתי עכשיו כרטיס מסךpalit ati radeon x800 gto והמחשב שלי הוא בכלל asus הכרטיס מסך יכול לעבוד אצלי?? בבקשה לענות זה ממש חשוב

• 11 תגובות
    • 530 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה מיציאת HDMI אחת בלפטופ עם כרטיס מסך GTX860 ומעבד I7 להוציא תמונה לשני מסכים עם חיבור HDMI או DVI, ושבכל מסך יראו תמונה שונה (לעשות EXTEND) ברזולציה ל 1080X1920 בכל מסך. תודה.

20. Started by RenTex,

שווה לקנות את הכרטיס מסך Gecube 2600XT ? הוא יריץ לי קריסיס ? ואיך ה 1950PRO יריץ אותו ?

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by pyaniv,

שלום, קניתי GeForce FX 5900 XTV, אני רוצה לבדוק אותו כראוי. לדעת אם הביצועים שלו תואמים את המצופה והסטנדרטי לכרטיס ברמתו. משום מה, אני מרגיש שהוא אולי מגמגם. הוא נתקע (לפרקים) ב NFS Underground ברזולוציות נמוכות (800 על 600). ובנוסף, הורדתי דמו של Nvidia שאמור להציג את היכולת שלו, זה נקרא Dusk, אבל זה ממש ממש זוחל !!! למרות שספלינטר סל - פנדורה רץ מעולה ב 1280 על 1024, פירוט מקסימלי... כנ"ל גם Thief 3... עדיין, משהו נראה לי לא תקין. שמעתי שמות כמו 3dMark וכל מיני. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים וללמד אותי איך עושים בנצ'מרק מכובד ? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  22. שלום, לאחרונה אני מתעניין במעבר למסכי 2-4K כרגע יש לי זוג 760GTX 2GB גרסה WF OC וממה שהבנתי ב 4K במשחקים הם לא יתמודדו כמו שצריך ואצטרך להוריד בהגדרות פרטים ב 2K הבנתי שגם כן לא אצליח להריץ עם כל הפילטרים במשחקים כמו FAR CRY 3 וכל השאר החדשים. חשבתי למכור את הכרטיסים ולקנות זוג 760 אותה גרסה רק עם 4GB זיכרון. האם בגרסה הזאת לא אצטרך להתפשר על הגדרות ? ב 4K? ב 2K אני די בטוח שלא אצטרך להתפשר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי ספק 300w hec (זה שבא עם המארז - compucase cI-6a19 ) וכרטיס מסך 6800gt יכול ליהיות שהספק היחסית חלש פוגם בביצועים של הכטיס מסך??

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by send2moran,

הבנתי שיש תמיכה ביציאת אות HD מהכרטיס , אך האם יש אפשרות להשתמש בכרטיס ככרטיס טלויזיה ?האם יש אפשרות ל- VideoIn ? ולמי שיש את הכרטיס אשמח לתגובה לגביו איך הוא. ... תודה.

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  25. חברים יקרים קיבלתי הצעת מחיר של חנות מרוחקת שרק שם מצאתי את הכרטיס Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable אני שוקל לקנות כנראה ממה שקרוב אליי לבית ולכן אני מחפש משהו שווי יכולות שksp או ivorry מציעים אשמח לעזרה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.