כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי מחשב ישן יחסית בן שנתיים , ניתן לחבר לו כרטיס מסך חדש של GEFORCE בלי בעיות וזה יכיר אותו ? כעיקרון ניתן לחבר לכל מחשב כרטיס מסך חדיש והוא יזהה אותו ויעבוד איתו טוב ? תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה והסבר על הסוגים השונים של הכרטיס HD5850 יש של גיגבייט אסוס ספיר גרסת טוקסיק ווויפור של ספיר של איזה חברה הכי מומלץ? ומה מיוחד בטוקסיק ווייפור והאם הם שווים את המחיר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי. רציתי לשאול, מה לדעתכם עדיף, כרטיס מסך High End מדור ישן יותר או כרטיס מסך Entry Level חדש יותר? אני מדבר בעיקר על הכרטיסים של NVIDIA. הפרמטרים שאני מעוניין להשוות הם: ביצועים, תאימות, זמינות לרכישה, מחיר (אפשר גם מיד שניה), כדאיות ופיצ'ר נוסף - חיבור HDMI מובנה. האם ללוח אם ישן שתומך בזיכרון DDR2 יש השפעה על כרטיס מסך עם DDR3? האם הוא בולם את המהירות ויגרום לכרטיס להתנהג כמו DDR2? High End ישנים לדוגמה: 9800, 8800. Entry Level חדשים לדוגמה: 220, 240. תרגישו חופשי להציע כרטיסים נוספים, לא בהכרח NVIDIA, אמנם תינתן לו עדיפות על פני ATI. תודה לכל המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/133385 תגובות יתקבלו בברכה. דיון נעים =]
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול האם הקירור יחסית שקט או שאולי עדיף משהוא בסגנון VaporX? וסתם ככה, לא מוצא סרט מדידה בבית, הכרטיס נכנס בכלל במארז Thermaltake M9 שלי? נ"ב: ספק יוחלף בהתאם.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה 4870x2 הלך לי משתמש בנתיים ב 8800GTX, אני אשלח את הראדון לאחריות אבל אני אמכור אותו אחר כך, נמאס לי משני ליבות, לא תורם לכלום. יש כמה חברות שראיתי שאפשר לקנות. 1. GAINWARD ב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_1129&products_id=12467 2. INNOVISION או INNO3D בקיצור ב http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10058 אני מבחינתי אם היה eVGA הייתי הולך עליו בלי לחשובאבל יש להם רק 470, כי ה 8800GTX פשוט מפלצת שהיה שווה כל שקל, ולא כמו הראדון המעפן הזה שמתחשק לי לזרוק מהחלון על איזה חתול יגיד מפלצת עם 2 ליבות בא לתפוס אותי אבל אז הוא יבין שאין תמיכה ב PROFILE עם 2 ליבות, אז הוא יירגע. ובכלל איך מחברים את הMINI HDMI הזה ל HDMI גדול, צריך מתאם ? אני סומך על…
-
- 57 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה של כרטיס מסך רצוי ATI שקט לקולנוע ביתי תומך ADMI ו - DUAL VIEW - ריבוי צגים - הכוונה היא לשמו בו בזמנית בשני צגים נפרדים ברזולוציות שונות. התושבת שעל לוח האם שלי היא מסוג PCI*16 תודה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
E7500@2.93 GYGABITE G41M=ES2L CORSAIR VX450W 2GB TRANSCEND DDR2 800MHZ מארז ZIP מעפן עכשיו השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך הכל יהיה טוב ויפה?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכיוון שלי זה להשתמש בזוג מסכים כאלו: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24CBUABV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec ברזלוציה המלאה שלהם. יש בעיה עם כרטיסי המסך הבסיסיים? השימוש בעיקר עבודה משרדית, לפעמים סרטים. מה שכן - משתמש בaero של windows 7 - נעזר בזה. חשבתי לכיוון הכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 בגלל המחיר. יש בעיה עם זה? יהיו בעיות ביצועים? יש המלצה אחרת?[br]פורסם בתאריך: 25.04.2010 בשעה 23:31:12 רק הבהרה: השאלה העיקרית שלי אם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו כשאני בוחר כרטיס מסך או כל כרטיס מסך יתן לי את מה שאני צריך.בנוסף, אם אפשר המלצה על כרטיס מסך זה יהיה נחמד. עוד פרט קטן - מדובר בספק של 300w. אש…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם מישהו יודע מהו הכרטיס הישן ביותר מדגמי ה GeForce של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI (לא באמצעות מתאם, אלא יציאה ישירה)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 8800GT שמחובר לשני מסכים, 22 שפועל על רזולציה של 1680 * 1050 ו32 שפועל על 1360 *768 מעבד Q6600 ספק Corsair HX 520W אני מעונין להשקיע כמה שפחות חשבתי ללכת על 4890 שניתן להשיג אותו בסביבות 900 ש"ח. http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1680
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעם האם ניתן לחבר על אותו מחשב כרטיס מסך "חזק" לדוגמא 5870 ועוד כרטיס מסך "סטנדרטי" לדוגמא 4350 ובכך להשיג תצוגה מרובת מסכים כאשר בכל מסך אראה משהו אחר ? כמובן שבלוח אם יש 2 יציאות PCI EX
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לשימוש של צפייה ב-HD + משחקים כמו GTA IV , האם GT210 יספיק?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לצורך חיבור רכיב בלוח האם, הסרתי את הגשר המחבר בין 2 הכרטיסים, החזרתי אותו ומאז אני מקבל בכל פעם שCCC עולה הודעה שאין לו אפשרות לגשר בין 2 הכרטיסים וליצור מערך, הוצאתי והחזרת את הגשר עוד כמה פעמים - אך התקלה תמיד חוזרת. ע"פ EVEREST, המחשב אכן מזהה 2 כרטיסים (2 מעבדים וכו'...) דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס. אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים: 1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ? 2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...) 3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס.. 4). האם כשאני הופך כרטיס לקוו…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע כרטיס מסך של ATI X1950 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש (המשחקים החדשים כבר לא ממש סוחבים) המסך שלי הוא לא מסך HD והכרטיסים החדשים של ATI אני רואה שכולם HD אז זה משנה? איכות התמונה שאני יראה במסך תהייה פחות טובה? שאלה נוספת היא אם כדאי להשקיע כבר בכרטיס עם זיכרון של 1GB או שאפשר להסתפק ב 512? (תקציב של 500 ש"ח +- ) תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה600 שקל. זה המפרט שלי: AM3245BB AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX 1 GMA78GMUD2H Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AM2/AM3 1 APEXSU Raidmax APEX 2x120mm + Raidmax (Delta) 400W 25A @ 12V Tested 1 D24G8004ADSO A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 1 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה 1 ₪75 אני משחק בעיקר PRO EVOLUTION אבל אני אשמח אם משחקים כמו CALL OF DUTY גם יעבדו. איזה כרטיס אתם ממלצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היום קניתי 5850 והתקנתי את הדרייבר הכי חדש ויש לי בעיה: אני משתמש בטלוויזיה 37 אינץ' LCD בחיבור HDMI ברזולוציה מקסימלית1920*1080 אבל משום מה פסים יש שחורים בכל הצדדים של המסך וגם למעלה ולמטה כאילו התמונה חסרה יש דרך לפתור את הבעיה? שהתקנתי את הדרייבר היישן שמגיע בדיסק לא היתה בעיה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני לא יודע היכן בדיוק הבעיה, אבל במשחקים כמו : GTA IV, AC2 המשחק די איטי ולא הולך חלק. הבעיה במעבד או בכרטיס מסך ? מעבד: Intel® core2 Quad CPU Q8200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שהכרטיס החדש שקניתי לפני פחות מחודש מתחמת מאוד, זה מתבטא בחום של 64 מעלות במנוחה ולא יודע כמה במאמץ אבל מספיק בשביל שהכרטיס יכבה את עצמו והמחשב גם כן, ואז צריך להפעיל מחדש את המערכת. המאוורר עובד ב-100% ואני עדיין לא מבין למה זה ככה? המאוורר שעל הכרטיס מסתובב (נבדק). מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה ההבדל בין HD 5850 Vapor-X לבין HD5850 1GB רגיל? האם זה שווה 150 שקל הפרש בינהם? עם הכרטיס מסך HD5850 הרגיל עם הקירור סטוק שלו אפשר להגיע לביצועים של HD5870 עם טמפרטורות נמוכות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-