כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא ככה: 2) מעבד I5 4590 3) לוח אם ASUS H97 PRO GAMER 4) זיכרון : א) 1600 Corsair 2x4GB XMS3 ב) .g.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz * את הסט של הקורסייר קבלתי מתנה. 5) ספק SEASONIC X660W המחשב הוא בדגש על גרפיקה מקסימלית למשחקים יחד עם עיצוב (הכל אדום שחור (מארז NZXT H440 RED) ) התקציב של המחשב שלי הוא 6 ונשאר לי 2000 שקל לכרטיס מסך עכשיו ההתלבטות שלי האם לקנות ASUS GTX970 STRIX או לקנות משהו פשוט ולחכות לדור הבא שהבנתי מכל מיני תגובות בפורום שיוצא משהו כזה ב3 חודשים הקרובים המסך שלי זה LG IPS231 ואני לא אמור להריץ משחקים ב4K בשנתיים הקרובות האם הוא מספיק לFHD? האם כדאי לחכות לדור הבא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה על כרטיס מסך .. אני צריך משו טוב שיספיק לי לשנה שנתיים.. טווח מחירים עד 1500 ¤. המפרט שלי: לוח אם : INFINITI NF4 SLI מעבד : AMD, AM2 ATHLON 3800X2 DUAL CORE. ספק כח : 500W זיכרון : 1GB DDR2 667Mhz KINGSTON מסך : BENQ 19" 2ms תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/750 XP וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
https://blogs.msdn.microsoft.com/directx/2019/01/07/wall-of-gpu-history/ https://www.pcgamer.com/microsofts-awesome-wall-of-graphics-cards-spans-35-years-of-gpu-development/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על הטכנולוגיה החדשה ש ATI וגםם NVIDIA משתמשות בדגמים החדשים של הכרטיסים AVIVO אתם מרגישים שיפור איכות באמת בסרטים \ TV OUT ? פיסקה ראשונה http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה בעצם עוזר לי ה-DVI ? אני רואה על 2 מסכים במקביל או על כל מסך חלק ? (כמובן אם חיברתי 2 מסכים) אני יודע שהוא נועד לחבר מסכי LCD...אבל השאלה שלי היא אם מחברים את המתאם אז איך רואים בדיוק ? מפוצל או מקביל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך לחבר בעל מעבד Pantium D 3.4 ו2GB RAM.. לא משחקים כבדים במיוחד.. שיריץ CALL OF DUTY 4 על הכי גבוה שאפשר בתקציב הזה.. תודה... מפרט : Pantium D 3.4 DDRII 2 GB 333Mhz Intel Ati Xpress200 M-Board ספק של 450W (בטח מספק 400 גג)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לחבר בין שני כרטיסים שונים לדוגמא בין 6600gt 6800ultra או 78000?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מת על המשחק נידפורספיד אנדרגראונד 2 והוא לא עובד אצלי בגלל שהכרטיס מסך שלי מאוד דפוק )s3 graphics 32 mb) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר... אבל הבעיה או יותר נכון הבעיות הן ככה... בעיה א- יש לי סלרון 1.7ghz ו288 ראם... בעיה ב- הלוח אם שלי יש לו agp x2 ... בעיה ג' יש לי תקציב של 700 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבקשה????? ועוד שאלה איך אני יודע כמה וולט הagp שלי?!?!?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מפעיל ומשחק בכול מיני משחקים ואני רואה שכולם עובדים לי על 60HZ אני רואה את זה דרך המסך רק במשחקים מוסימים אפשר לכוון את ההרצים איך אני מסדר את זה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 2 הכרטיסי מסך האלו: LeadTeak GeForce 8800GTS BFG GeForce 8800GTS OC2 מה אתם מציעים??.. האובר קליק יקצר את חייו? ויש לי על שתיהם אחריות לכל החיים... מה יותר מומלץץ?????..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל.... אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב.. המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים... תודה מראש חן.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שבתוך המסך (לא בתמונה) יש מן אור כתום מתחת לחורים, כשאני מכבה את המסך הוא נכבה וכשהוא דלוק הוא גם נדלק נשפך טיפה מים מהמזגן והוא נדפק קליל אבל האור הזה יכול להיות משהו מסוכן? יש לי מסך MAG 17" 786FD והוא משמיע גם רעש מוזר.. אבל לא חזק רק כשאני מתקרב עם האוזן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי זאת תהייה ממש באסה. אני צריך כרטיס חדש וברגע שהמחיר ירד קרוב יותר ל-1000 ש"ח אני אקנה אותו-אלא אם כן הוא מוגבל ע"י המעבד... אז הוא מוגבל או לא? תודה לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים הבאים: CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter השימוש: אוטוקאד, רויט, ארכיקאד, פוטושופ,(וגם 3DMAX ועריכת סרטים כשימושים שוליים יחסית) האם זה הכרטיס האופטימלי ברמת מחיר זו? (עד 600 ש"ח)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הכותרת מתארת את מה שרציתי לשאול, רק אוסיף ואבקש שתציינו לי מהם ההבדלים ולמה לא ללכת על הזול ביותר כמו זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18135 מה הקטע של המחיר ה"זול" הזה ביחס לשאר? והאם יש יותר זול? אני מעדיף לקנות בארץ כי אני מזדכה על המע"מ, אז אמזון לא כל כך רלוונטי עבורי. תודה לעונים סוס, מחכה לתשובות גם ממך @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה אני רוצה להחליף את המסך הישן שלי מאג DJ707 17 אינץ שכנראה הגיע זמנו ללכת מהעולם למסך 19 אינץ איכותי ככל הניתן עד 2000 שקל אני מתעניין במסך סמסונג 19 אינץ 959NF ורציתי לשמוע מאנשים שיש להם אותי מה הם חושבים עליו? באיזו רזולוציה הם עובדים? איך קצב הרענון? ואיך הוא במשחקים?
-
ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-