כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יוצא לי להתקל הרבה פעמים בחוסר תמיכה עצום בכרטיסים של AMD בתוכנות כמו Blender, 3ds Max וכו'. סביבת הפיתוח הרבה יותר איכותית ונוחה בצד של הירוקים. ו-CUDA זה באמת מונופול. שימו את התוכנות האלו בצד, ותתקלו בעוד תקריות כאלו במנועים: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?20643-Official-Hardware-Performance-Survey דפדוף קצר בבנצ'ים שהמשתמשים פה העלו, מראה עד כמה הפער עצום.. ואלו כרטיסים בעלי פחות או יותר אותם ביצועים בהפרשים של 60FPS במנוע הזה.. דבר שיכול להיות מוסק מה"ידידות הצמודה" של nvidia ו-epic.. ויש סיכוי של-gameworks יש יד בדבר. המצב העגום כרגע הוא.. שאם יש לך כרטיס של AMD אתה יורה לעצמך ברגל בכל הנוגע לפיתוח.. והכרטיס שאני אקנה בקרוב, כנראה יהיה של הירוקים.. מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס שיתאים לי למחשב הנוכחי שלי אני מחפש את השדרוג הכי טוב שאפשר לקבל התקציב שלי הוא עד 3000 בגלל שאני צריך לשדרג גם מעבד מפרט: לוח אם: b85m-hd3 מעבד נוכחי: I5-4570 זכרון : 8GB דיסק קשיח : HITACHI 1TB 7200 RPM כרטיס מסך נוכחי: Radeon HD 7970 תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוכש מחשב.ומתלבט בעיקר בכרטיס מסך,אני מעוניין לרכוש ראדון 5850 או 4890 או 5770 הבנתי שמגיע גם 5830 הסתכלתי באתר שמשווה בין כרטיסי מסך ועל פניו נראה שה CORE של 5770 הוא 850 לעומת ה 5850 שהוא 725 בנוסף מבחינת זיכרון גם 2400 לעומת 2000 לטובת ה 5770ץ כמובן שיש גם את הTexture Fill Rate:שאצל ה 5850 הוא פי 2 וכו..השאלה מזה אומר ?ועד כמה זה משמעותי?? ראיתי שאפילו ה 5830 יש לו CORE 800 גדול מה5850 וכמעט זהה לו בשאר הפרמטריםץ כנל לגבי ה 4980 ממש מבולבל וזקוק לעזרה אני התכוונתי להשקיע 1000 שח בכרטיס אבל אם לא תהיה ברירה אני אלך עד 1400-1500 אני כרגע עם מסך 17 אינטש בעוד כמה חודשים עןבר ל 23 למרות שיש לי טלויזיה 32 סמסונג שאיתה אני ארצה לשחק מה דעתכם??מה הכי מומלץ מכל הכרטיס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפעלתי את COD2 על 1024 768 60HZ וAA 4X והוא היה על 29-30!!בFPS.. מה קורה איתו??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל על לקנות כרטיס מסך חדש וטוב שיחליף את הכרטיס הישן שלי שיעלה עד 1000 ש"ח ושיתאים לשאר הנתונים שלי מבלי לגרום לצוואר בקבוק מורגש והינה הנתונים: מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 מסך: 22 אינצ' של LG ועוד אחד 17 אינצ' ספק: 500W של Coolermaster
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D אני כבר כמה שנים אם הכרטיס 4870 512MB של SAPHIRE, וקיבלתי לפני איזה חצי שנה (נתנת שחרור) קירור לכרטיס הזה, אז לפני איזה שבוע החלפתי את הקירור.... ולצערי הוא פחות יעיל מהקירור סטוק של הכרטיס, ועכשיו במאמץ הכרטיס פשוט מתחמם יותר מידי... ("אבל לא כתוב פה את הדגם של הכרטיס שלי, אתה בטוח שזה בסדר להחליף?" תשובה: "כן בטח, המוכר בחנות אמר שזה מתאים") אז עכשיו אני מחפש להחליף כרטיס, ואני ממש מתלבט איזה כרטיס לקנות, האם ללכת על AMD או NVIDIA, ומה הכי ישתלם לי לטווח ארוך. המסך שלי כרגע הוא 22 אינצ' אבל אני מתכנן להוסיף מתי שהוא עוד מסך 27 אינצ', אז חשוב לי שהכרטיס יסחוב לפחות סבבה. הנה המפרט של המחשב שלי (שהמבינים מבינכם יגידו אם זה צוואר בקבוק או לא, לדעתי המ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! מכיוון שהמסך הישן שלי נשרף (MAG570FD) אני רוצה לרכוש אחד חדש. אין לי ממש צורך מיוחד ב-19", אז אני מסתפק ב-17".. התקציב הוא בין 700-900 ש"ח. אני רוצה מסך שטוח (לא דק), ושתהיה לו שפורפרת טובה... בכלליות גם האיכות חשובה.. למשל, סמכתי על MAG ונשרף לו הספק אחרי 6 שנים של עבודה. תודה רבה רבה, שי.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת ישן אבל אני צריך למכור מחשב ולשים בו אחד מהם, לכן אני צריך לדעת מה עדיף לי להשאיר.. ועוד שאלה האם ה 5900XT הוא כרטיס טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamestop.com/ תגידו אם מישהו מתכוון להזמין.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי נהרס והבאתי את הכרטיס לחנות שממנה קניתי את המחשב (יש לי אחריות על הכרטיס) והוא הביא לי כרטיס אחר, עכשיו אני לא יודע אם מה שהוא הביא לי באותו רמה, יותר טוב או פחות טוב ואני לא כל כך סומך על המוכר אז תוכלו להגיד לי באיזה רמה הכרטיס הזה הוא ביחס לקודם שלי? הכרטיס הקודם: HD 4870 512mb הכרטיס החדש:HD 5770 1gb תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/10/winter-2008-graphics-performance-update/1
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ב4000 שקל לגיימינג במפרטים עשו לי מפרט עם הכ.מסך HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 השאלות הם: -אפשר לפתח אותו ל6970 והאם אחרי פיתוח ל6970 הוא כמו ה6970 שבא מהחברה (בחנות) כי בחנות ההבדל ביניהם הוא 400-500 שקל ? -האם ההבדל בין גירסת ה1GB ו2GB גדול ודורש את ההשקעה? -עד כמה משנה איזה חברה הכ.מסך כי אני לא מכיר אותה ? -מה יחס עלות תועלת ? האם ההבדל בינו לבין SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 משמעותי ? -האם הקירור שלו הוא טוב ושקט או שרצוי להחליף? הדבר החשוב ביותר הוא האם כדי לקנות עכשיו כ.מסך עם מעבד אחד אם הדור של הדו ליבתיים בדרך יכול להיות עדיף לחכות ? המסך שלי הוא DELL U2311H איזה כ.מסך יהיה הטוב ביותר לגיימינג בתקציה 800-1400 שקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי שהגיע הזמן לשדרג וה7850 דיי קורץ לי מבחינת המחיר והביצועים אבל אני מפחד שהמפרט לא יסחוב את הכרטיס (מפרט בצד). מה אתם אומרים מיותר או שהמפרט המיושן כן יסחוב? ואם כן איזה חברה לקחת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר איכותי בהקלטות תכניות לדיסק הקשיח ובכלל ויזואלית בכבלים דיגיטליים? שניהם עולים לי 100 שח משומשים כל אחד מה עדיף... שמעתי ה98 ממש תותח.. אני מעוניין לשמוע דיעות תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי 24 אינץ' FULL HD ?. למשחקים וצפייה בסרטים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת! לא מתוכנן OC תודה! עריכה: קראתי את הסיקור על ה 7900GS ואני לא יודע איזה כרטיס יותר חזק ?!!??!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/1049/6/page_6_benchmarks_half_life_2_lost_coast/index.html חח אותו FPS!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המערכת שלי תהיה יציבה עם R9 ולא תהיה שום בעיה לשים אותו 2.4GHZ Q6600 G0 P35-DS3L 4GB DDR2 800MHZ CORSAIR 400W קירור THERMALTAKE מארז NZXT Apollo לא יודע אם שכחתי משהו נוסף, מקווה שלא תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-