כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
RADEON HD 3850 מול RADEON X1550 (שניהם AGP) איזה נחשב לחזק יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב חיפשתי וירוסים ...סוסים טרויאנים. אני מתקין את הCATALYST שהמחשב עולה אני מקבל הודעה יישום MOM לא מצליח לעלות.וזהו. יש לי חלונות 7 32 ביט למישהו יש מושג למה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במקום העבודה אנחנו קונים מחשב HP עם מעבד E6300 ו- 1GB זיכרון. למחשב יש כרטיס מסך O/B מסוג Intel GMA X3000. למחשב יש צ'יפסט 965Q שכנראה מכיל גירסה מקוצצת של ה- X3000. במחשב נשתמש לעבודה עם OFFICE ו- PHOTOSHOP ואנחנו שונאים תגובות איטיות של המחשב. המחשב ישמש אותנו למשך 3 שנים+. אני לא סומך על הכרטיס של אינטל וחשבנו כדי למנוע גניבת זיכרון ע"י הכרטיס של אינטל ולשפר קצת את הביצועים במינימום מחיר להוסיף כרטיס מסך נפרד GF 7300GS 256MB שיש לו גם יציאת DVI (מה שאין לאינטל). האם אכן 7300GS יהיה יותר טוב מ- Intel X3000 ? אנחנו ממש מוגבלים בכסף ולהוסיף כרטיס מסך הרבה יותר טוב מזה הוא לא אופציה אפשר רק משהו קצת יותר יקר. האם במקום זה עדיף להוסיף עוד 1GB זיכרון ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרי עד היום כדי להתקין שתי כרטסי מסך ב SLI הם צריכים להיות זהים אבל האם בעתיד יהיה ניתן לחבר 2 כרטיסי מסך (של אותה חברה) אבל לא זהים שיעבדו ביחד האם זה תלוי בענין של תוכנה או חומרה SOMEBODY.......???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזבו תמפרט שלי ;D פשוט תגידו איזה כרטיס חזק יותר למשחקים. CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO או GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אני רוצה ללכת מחר לקנות אחד מהם אך אני מחכה להמלצות ממכם תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יכול להוות תחליף טוב לכרטיס כמו 8600GTS או כרטיס אחר באותה רמה? http://www2.bfgtech.com/bfgr86256gtoce.aspx תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך קדאי לי לקנות בין 600-1000 שח ?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 300 השימושים העיקריים מהכרטיס משחקים , חיבור הכרטיס לטלוזיה HD חנות: אייבורי מפרט המחשב: מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx מסך: מסך מחשב Philips דגם 202E2SB גודל ''20 ניגודיות 1:500,000 DCR זמן תגובה 5ms גודל מסך Wideו"20 Size רזולוציה Resolution 1,600 x 900 גודל נקודה Pixel Pitch 0.277 x 0.277mm בהירות Brightness 250cd/m² ניגודיות Contrast Ratio 1:500,000 DCR זמן תגובה Response Time 5ms חיבור Connectors D-Sub, DVI ראיתי כמה כרטיסים ... תמליצו לי מה כדאי: Gigabyte AMD Radeon HD 6450 1024MB DDR3 כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6450 1024MB GV-R645OC-1GI 270 ₪₪ Sapphire AMD Ra…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב עם PCI-e x1 אשר ברצוני להפוך למחשב אשר יציג סרטים ב High Defenition. אני לא מודע למגבלות אשר מציב ה X1 והאם כרטיסים אשר תומכים ב X16 שונים בגודלם או לא תומכים אחורה... אינני מחפש לעשות Encoding עם הכרטיס אלא בשלב זה רק הצגה בעזרת מקודד מובנה של הכרטיס. האם ישנם כרטיסים כאלו? תודה מראש, ליאור.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייד אשר יכלול מעבד i7 ו-16GB RAM, ונותרה לי ההתלבטות לגבי כרטיס המסך. התקציב הכולל שלי למחשב הוא עד 4,500 ש"ח, וכרגע ממה שמצאתי עלי לבחור בין שני כרטיסי מסך: 1. AMD Radeon R7 M265 2. Nvidia GeForce 840M 2GB אציין כי אני משחק במחשב - לא גיימר מטורף, אבל אוהב לבחון משחקים חדשים שיוצאים (Watch Dogs, Battlefiled 4 - אותם לא הצלחתי לשחק במחשב הנוכחי). מה דעתכם לגבי כרטיסי המסך? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כ.מסך של גי פורס אבל לא יודע מתוצרת מי הכי כדאי... ממי אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות 1 שיהיה מחובר ל2 מסכים בו זמנית 2 שיוכל להריץ משחקים כבדים במיוחד 3 אפשרות לחבר אותו למסך 37 אינץ בינתיים יש לי 2 אפשרויות די טובות 1290 שח HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E של Sapphire או 1190 שח GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E של Sapphire פתוח לעוד הצעות תודה רבה אליאור
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, והיא כזאת: יש לי כרטיס מסך Sapphire R9 390 Nitro 8GB עובד פשוט מדהים. יש לי את הדרייבר מותקן נכון לעכשיו 18.3.1 (Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.1-March5) שהורדתי מהאתר של AMD כמובן. יש 2 עדכונים חדשים שהם 18.5.1 ו- 18.7.1 ברגע שאני מעדכן לאחד מהם (או מתקין מחדש לגמרי) אחרי חצי התקנה בערך המסך נהיה שחור. ולא חוזר עד שאני לא מוחק את הדרייבר הזה ומתקין את הקודם 18.3.1 (או לחלופין מחליף את החיבור מהכרטיס מסך לכניסה בכרטיס המובנה בלוח אם גם של AMD) יש סיבה שזה קורה? האם הדרייברים האחרונים אינם מתאימים לכרטיס מסך שלי? למישהו עוד הייתה תופעה מוזרה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נקודה למחשב היום כששתי החברות הגדולות מתחרות ביניהן על פתרון גרפי אולטימטיבי אנוידיה עם SLI ו ATI עם הפתרון שלה כדאי לכם להיזכר בכרטיס ישן של ATI - RAGE FURY MAXX אשר כלל שתי ליבות של rage fury pro ולכל ליבה הוקצב 32MB של זיכרון ובמצב תלת מימד שתי הליבות פעלו להפקת ביצועים מקסימליים ובמצב דו מימד רק ליבה אחת פעלה. פתרון זה בא גם כמתחרה ל SLI המקורי של 3dfx שאותו נוידיה העתיקה ומשתמשת בו כיום, ישנו גם הכרטיס של גיגהבייט אשר גם משתמש בשתי ליבות ובעצם מעין מעתיק את השיטה של ATI הכרטיס של שתי ליבות יצא עוד בשנת 99 .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקור : http://www.hardocp.com ATI Catalyst מבית AMD, דרייבר התצוגה, הולך לעבור כמה שינויים גדולים בחודשים הקרובים, בעיקר בתחום ה-CrossFireX הקדמה: אם אתם חושבים ש-AMD סיימה את תפקידה בהצגת פתרונות גרפיים מתקדמים ל-DirectX 11 עם סדרת HD5000 אז כנראה שאינכם חושבים נכון. החומרה שנותנת לנו את הכח במשחקים לא שווה שום דבר בלי התוכנה שמפעילה אותה. מחובתה המוסרית של AMD לפתח את התוכנה בהתאם לצרכים ולדרישות הלקוחות, לרבות תיקוני באגים ושיפורי ביצועים במשחקים. ישנן כמה תכונות ספציפיות אשר נדרשו מ-AMD ואכן לבקשות הגיימרים יתוופסו תכונות חדשות אשר נועדות לשיפור חויית הגיימינג בעיקר למשתמשי קצה. במשך הרבה זמן, נראה כי ישנו חסרון דיי בולט בדרייבר, חסרון אשר לא הוקדש לו תשומת-לב ר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את ה4870 שלי ל6950 ורציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם המחשב הנוכחי שלי. יש לי E8500 oc 3.8 Ghz ספק כוח 550W זכרונות 2X2GB DDR2 האם יהיה שיפור משמעותי מה4870 שלי? ראיתי שניתן לפתוח את ה50' ל70' ורציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזה מהם ניתנים לפתיחה? לינק לכרטיס שאפשר לפתוח יתקבל בברכה תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורה של הכרטיס שלי במנוחה היא 54 מעלות בערך, וקר עכשיו בחדר... השאלה למה הטמפרטורה לא יורדת? איך אני בודק מה מחמם את הכרטיס? עקרונית הקירור שלו לא עובד בטמפרטורות כאלה, על פי הגדרות היצרן.. יש את הלדים שפעולים בצדדים שאין קירור.. והתאורה windforce כשהקירור עובד.. מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , לאחרונה ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה 29" ויש תופעה מוזרה ... את הסמל כניסה של הוינדוס (מה שרואים לפני השדסקטופ עולה) רואים בצבע אבל החרי זה הכל בשחור לבן ... יש לי כרטיס מסך 6800GT ואני מחבר אותו בבננה (צהוב) תודה לכל מי שעוזר (אני כבר מת לראות את הסרט של הסימפסונס כבר )
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אשר יהוה תחליף ראוי ל460GTX 1G ושיראה ביצועים משמעותיים שירגישו את ההבדל.. במחיר של עד 2000
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להבין משהו.. במשחקי LCD שנגיד משחקים במשחק על רזולוציה של 1024 על 768 על קצב רענון של 60 ושמים את הVSYNC אז בעצם המקסימום FPS שאני אקבל יהי 60 ואם אני אשחק ברזולוציה מסוימת על CRT בקצב רענון של 85 אז הFPS המקסמילי שאני אקבל יהיה 85? אם כך אז בעצם עם VSYNC לCRT יש ביצועים טובים יותר? והאם בCRT 'הקריעת תמונה' פחות קורת בגלל קצב רענון הגבוהה? נ.ב חלק אומרים לי שאין קצב רענון למסכי LCD אז איך הVSYNC פועל במסכים האלה? אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן שנה וחצי והמפרט שלו הוא כזה מעבד אינטל 6600 דאול קור זיכרון דאול 2 גי'גה לוח אסוס p5b - delux ספק כוח קרואסר 520 וואט אני רוצה לקנות את הכרטיס הכי חזק שיתאים למחשב שלי חשבתי על הGTX 280 וגם על הראדון החדש (4870) אבל אני לא יודע מי מהם יותר חזק בקיצור מה הכרטיס הכי החזק שקיים היום והאם הוא מתאים למחשב שלי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe או זה ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe אם אתם מעוניינים לדעת אני לא הולך לעשות oc בעתיד פשוט אלה הכרטיסים שהכי נראו לי רק להגיד לי זה או זה בלי זיוני שכל בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תצורת ה-Micro-STX שמבטיחה מחשבי גיימינג נייחים זעירים באופן מפליא ממשיכה להתפתח לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-