כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מהדגם שכתוב למעלה.... יש למוצר הזה שני דגמים. רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב??? זה עם 1 ג'יגה זיכרון אבל DDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5105&CatCode=529 וזה עם 512 מגה זיכרון אבל DDR5..?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4584&CatCode=529 שאלה נוספת... האם אני יצטרך ספק יותר חזק?? המפרט שלי הוא (ספק 500W) INTEL E6300 3GB RAM 250GB לוח אם ABIT AW9D-MAX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי מכיוון שאין לי עוד את הכרטיס והוא מגיע עוד כמה ימים אשמח אם אנשים פה מהפורום שיש להם אותו ישתפו אותי בביצועים שלו . גם לטוב וגם לרע זהו דיון,ניתן לשבח אותו וניתן לציין וניתן להחפיש את שמו. בקיצור-דעותיכם על הכרטיס. עריכה:אה עוד משהו,בין אם אתם מביעים דעה על הכרטיס(טובה או רעה) אבקש שתנמקו ע"י נתינת המערכת שסובבת את הכרטיס (מעבד,זכרונות,לוח-אם וכו') בכדי שיהיה איזושהי מידת השוואה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי עדכונים של intel להתקן תצוגה.. כרגע המחשב לא מזהה אותו ודורש ממני אישור להפעיל קובץ בשם "igfxcfg module" מתיקייה windows/system32 מבקש ממני להפעיל קובץ כזה עם סיומת cpl בגירסה קודמת כי יש לו יותר הרשאות. מה זה?.. מחשב נייד acer aspire 5612zwlmi 32 סיביות.. שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הצלחתי לחבר את הטלויזיה 46 אינץ שלי למחשב. יש תצוגה הכל תקין..אבל רואים בה ממש על הפנים ברמה שקשה לקרוא מסמכים..לקרוא הוראות ומשימות במשחקים קרעה לי את העיניים...אני עובד עצות..אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי , יש לי כרטיס GTX580 , וכשהמחשב עולה ברמת ה POST, הכל בסדר.. ברגע שממערכת ההפעלה עולה הכרטיס נעלם מהמסך בדקתי לעומק, ונראה כי מאורר אחד מהשניים אינו מסתובב כרגיל, הוא צריך מעט שכנוע.. הטמפרטורה של הצינורות ליד המאורר התקול גבוהה מזו של הצינורות של המאוורר התקין מה דעתכם ? אשמח לתגובה אגב, על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה שעובד תקין תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שברשותי 8600 GT ל4850?היה שיפור ניכר בביצועים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב שנקנה לפני כמה שנים, מפרט: מעבד e8400 2G זיכרון (בתוכנית לשדרג לארבע, אשמח לקבל המלצות גם בשביל זה) לוח p35 ds3l של Gigabyte ספק HEC 450w רזולוציה 1366x760, אם זה משנה. ולשאלה: מה כרטיס המסך המומלץ ביותר שמסוגל לעבוד במפרט הנ"ל בתקציב של כ-1000 ש"ח (ניתן לחרוג) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום העבודה אנחנו קונים מחשב HP עם מעבד E6300 ו- 1GB זיכרון. למחשב יש כרטיס מסך O/B מסוג Intel GMA X3000. למחשב יש צ'יפסט 965Q שכנראה מכיל גירסה מקוצצת של ה- X3000. במחשב נשתמש לעבודה עם OFFICE ו- PHOTOSHOP ואנחנו שונאים תגובות איטיות של המחשב. המחשב ישמש אותנו למשך 3 שנים+. אני לא סומך על הכרטיס של אינטל וחשבנו כדי למנוע גניבת זיכרון ע"י הכרטיס של אינטל ולשפר קצת את הביצועים במינימום מחיר להוסיף כרטיס מסך נפרד GF 7300GS 256MB שיש לו גם יציאת DVI (מה שאין לאינטל). האם אכן 7300GS יהיה יותר טוב מ- Intel X3000 ? אנחנו ממש מוגבלים בכסף ולהוסיף כרטיס מסך הרבה יותר טוב מזה הוא לא אופציה אפשר רק משהו קצת יותר יקר. האם במקום זה עדיף להוסיף עוד 1GB זיכרון ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ראשון i5-760 מסך מחשב 24" 1920X1080 עבודה משרדית נטו מחשב שני i5-760 מסך מחשב 24" 1920X1080 מסך טלויזיה 32" 1920X1080 (כשכפול CLONE למסך המחשב) עבודה על תוכנה ש- GTX460_1GB סיפק אותה במחשב קודם, רק שהתווסף עניין מסך הטלויזיה די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב עם כרטיס מסך שיתאים לעמדה שיש בה 7 מסכים שצופים בדברים שונים.אשמח לקבל המלצה על פתרון מתאים מבחינת הכרטיס מסך והמחשב המתאים..האם אפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך כדי שיצא זול יותר מאשר הכרטיסי מסך היקרים?אין לי צורך בגרפיקה מיוחדת..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הזה שווה 640 שקל?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (1200 מגה הרץ עם 256 זיכרון DDR) שהייתי רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש. יש לי בסביבות ה1000 שקלים להוציא עליו והייתי רוצה כרטיס טוב שלא יהיה טוב מדי ויתבזבז על המחשב שלי. אם ישאר כסף אז אני ארצה לקנות גם זיכרון נוסף. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לצערי כרטיס המסך הישן שלי מראה סימני גסיסה ונראה שהגיע הזמן להחליף. הכרטיס הישן Sapphire 7870 XT 2GB נרכש במרץ 2013. אני מעוניין להחליף אותו בתקציב ~1K, אפשר קצת יותר אם זה שווה.. המטרה היא להריץ משחקי תפקידים ומשחקים חדשים יחסית ב-1080p. לא צריך הגדרות Ultra או משהו מיוחד. מפרט מחשב: מארז - Fractal Design Define R5 ספק כוח - Corsair RM 550x 550W 80+ Gold לוח אם - MSI B450 Mortar Titanium מעבד - AMD Ryzen 5 3600 + קירור למעבד - Noctua NH-U12P זיכרון - Corsair DD4 16GB (8x2) 3200 CL16 תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקור : http://www.hardocp.com ATI Catalyst מבית AMD, דרייבר התצוגה, הולך לעבור כמה שינויים גדולים בחודשים הקרובים, בעיקר בתחום ה-CrossFireX הקדמה: אם אתם חושבים ש-AMD סיימה את תפקידה בהצגת פתרונות גרפיים מתקדמים ל-DirectX 11 עם סדרת HD5000 אז כנראה שאינכם חושבים נכון. החומרה שנותנת לנו את הכח במשחקים לא שווה שום דבר בלי התוכנה שמפעילה אותה. מחובתה המוסרית של AMD לפתח את התוכנה בהתאם לצרכים ולדרישות הלקוחות, לרבות תיקוני באגים ושיפורי ביצועים במשחקים. ישנן כמה תכונות ספציפיות אשר נדרשו מ-AMD ואכן לבקשות הגיימרים יתוופסו תכונות חדשות אשר נועדות לשיפור חויית הגיימינג בעיקר למשתמשי קצה. במשך הרבה זמן, נראה כי ישנו חסרון דיי בולט בדרייבר, חסרון אשר לא הוקדש לו תשומת-לב ר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים הבאים: CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter השימוש: אוטוקאד, רויט, ארכיקאד, פוטושופ,(וגם 3DMAX ועריכת סרטים כשימושים שוליים יחסית) האם זה הכרטיס האופטימלי ברמת מחיר זו? (עד 600 ש"ח)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה שנשאלתי, ואני רוצה להיות בטוח לגביה . האם כרטיס מסך GTX 1050 TI יכול להחזיק / לעבוד עם שני מסכים של 4K. אם זה משנה, לא מדובר בגיימינג. כן מדובר בתוכנות גרפיות ( לא תלת ). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגיע פנטיום 2.4B עם 1024MB וגיי פורס TI4400 128 MB האם לקנות בכסף את הX800 XT PE ולהישאר עם המעבד?? או לקנות מעבד איי אמ דיי 3400 + לוח אם ולהישאר עם הכרטיס מסך?? בבק' עזרו לי כמה שיותר מהר....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו. ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי. כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ' האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו' האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ? ושאלה שניה, חצי רטורית מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt) זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!! (כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-