עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צצה לי שאלה קטנה: האם כרטיס מסך כזה http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 יתן תוצאות טובות בצפיה בקטעי וידיאו (סרטים) או שההבדלים בכלל לא מורגשים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by soundf,

שלום בשבוע הקרוב אני הולך לקנות מחשב מtms המחשב יהיה במפרט הבא : שאותו אין לשנות מכיוון שהוא מותאם להאקינטוש ,וצריך להיות שקט במיוחד לאור העובדה שהוא כמה מטרים ממני דלוק רוב הזמן בחדר שינה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray 1140₪ Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic X-660W - בקניית מחשב חדש בלבד 999₪ Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 305₪ Gigabyte GA-Z77-DS3H 587₪ Scythe MUGEN 3 REV B 224₪ בנוסף יש כרטיס רשת pci , הרדיסק 500gb וssd אינטל 330 שפה בקנייה קבוצתית בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת אני רואה יש כל מיני כרטיסי מסך בטיאמאס שהם במחירים מיוחדים למי שקונה מחשב חדש. עכשיו אני לא כזה לחוץ על לקנות כרטיס מסך מכיוו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jammblues,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד מהם עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE MX 440, נקרא לו מחשב 1. לקחתי את הכרטיס מסך ממחשב 1 והתקנתי אותו במחשב 2, מחשב 2 קלט אותו אוטומטית, והיה מוכן לפעולה, ואילו במחשב 1 התצוגה הייתה על הפרטים הכי נמוכים, שלא איפשרו עבודה נורמלית. השאלה היא האם הבעיה היא בעיה של הגדרות, ואם כן איך פותרים את זה, או שזאת בעיית חומרה ואני צריך איזשהוא מתאם תצוגה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by HiTRuN,

אז ככה , כרגע יש לי את הכרטיס SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme הכרטיס לא תקין אז הציעו לי ב - ivory להחליף את הכרטיס במסגרת אחריות לכרטיס חדש. נאמר לי שאני מקבל גרסה יותר טובה של הכרטיס וקירור יותר טוב וכרטיס בעל OC . הכרטיס שהם רוצים לתת לי - MSI AMD Radeon HD 5850 Twin Frozr II הנה המפרט באתר MSI http://www.msi.com/product/vga/R5850-Twin-Frozr-II.html האם הכרטיס שאני מקבל בהחלפה יותר טוב או פחות טוב מהכרטיס הקיים שלי ?? עוד משהו , הקירור של הכרטיס שלי נראה הרבה יותר "טוב" מהכרטיס בתמונות באתר היצרן זה שלי http://images.bit-tech.net/content_i...nhd5850-2b.jpg

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ohad,

: אני מתלבט מה לקנות ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או ASUS V8170SE GeForce 4 MX420 64MB DDR + TVOUT מטלבט מאוד ורוצה תשובה בהקדם האפשרי ובתודה והמשך יום טוב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by PelegK,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש, intel core i5 4gb ddr3 1033mhz וכד' .. אני לא בדיוק ד"ר גיימר אבל אשמח אם תיהיה לי את האופציה להפעיל משחקים חדשים במחשב. לא איכפת לי ממש אם הרזולוציה תיהיה הכי גבוה או רמת פרטים .. אני מחפש כרטיס מסך פשוט אך עם יכולת להפעיל משחקים נכון להיום. חשבתי על זה : GigaByte GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E‎ לדעתכם זה יענה על מה שאני מחפש ? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.tweaktown.com/articles/1049/6/page_6_benchmarks_half_life_2_lost_coast/index.html חח אותו FPS!!!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב. לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה] מה הבעיה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GiZmo,

קניתי את הרדאון 9100, חיברתי, והתצוגה מרצדת !!! בכל מצב, גם כשאני בביוס...ניסיתי לשנות הגדרות, כלום לא עוזר... הבעיה היא לא במסך ! האם הכרטיס פגום ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shem86,

שלום חברים, אשמח לעזרה כי אני לא ממש בעיניים בכל מה שקשור לחומרה בשנים האחרונות. יש לי מחשב בן 5 עם לוח GA-p35-ds3l כרטיס המסך הישן שבק חיים כבר כמה פעמים ובכל פעם החייתי אותו ע"י 10 דקות בתנור על 180 מעלות.. O0 בכל מקרה החלטתי שהפעם נגמרו המשחקים והגיע הזמן לשדרג. אני מחפש כרטיס שיתאים למפרט שלי בלי להיות overkill זה מה שיש לי: כרטיס לשעבר 8800gt מעבד q6600 וזכרון 4g כלשהו גם הספק כח הלך לעולמו במשך השנים וכרגע אני עם ספק 500 גנרי שהשגתי מחבר, אם תוכלו להמליץ גם על ספק מתאים זה יעזור נורא. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי שאני יוכל להריץ כל משחק כמעט בלי בעיות וב-1080P.... יש לי I5 760, 4GB RAM, ספק כח VX 550W של CORSAIR ומסך 22" FHD E2240 של LG......אין לי עדיפות לחברה או יצרן כלשהו אבל אעדיף אם הכרטיס יהיה חדיש טכנולוגית כמה שאפשר! תודה מראש על עזרתכם!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by erap129,

איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3267 משתלם לקנות אותו ב500 ש"ח? והספק ה350W הג'נרי שלי יספיק בשבילו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ackohen,

שאלה לי אליכם.. קראתי בכל מיני מקומות - שאפשר להשתמש בכרטיס מסך בתור PhysX dedicated, כלומר כרטיס שלם שזה תפקידו. (האם זה בכלל נכון?) אשמח אם מישהו יוכל טיפה יותר להסביר מה המטרה של הפוקנציה הזאת והאם בכלל כדאי להשקיע? להשקיע כמובן זה סובייקטיבי, אבל אני אתן דוגמה: נניח ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעל לוח אם תואם CF ו - SLI. אז אני יכול לקנות כרטיס חדש ועדכני (GTX460 - 480, Radeon6XXX) וכו.. ובעצם במקום לעשות CF ו - SLI להעביר את הכרטיס הקודם שלי למשל (8800GT) שיתפקד בתור מוכוון PhysX. אני שואל כי זאת אפשרות קורצת מבחינתי כי אם זה באמת נותן תוספת איכותית כלשהי, אני חושב שזה דרך לא רעה בכלל לחסוך בכסף (לא CF ולא SLI) ומקסימום לשדרג בעתיד למערך זה. האם אני בכלל מבין את הדברי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. מעבד: Intel Core i5-3470 3.20Ghz זכרון: 4GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce 210 1024MB DDR3 ספק כח: FSP350-60HCN רזולוציית מסך: FHD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים כמו GTA V וBF3 בצורה טובה. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לא סוחב. הבנתי שהספק כח שלי חלש מידי וצריך לשדרג גם אותו לפני שמשדרגים כרטיס מסך. התקציב שלי לכרטיס מסך היה 800 ש"ח, אבל לפי מה שאני מבין זה לא יספיק לכרטיס מסך טוב וספק כח שיספיק. מה אתם ממליצים - לקנות ספק + כרטיס מסך ב800 ש"ח כולל (ואיזה כרטיס מסך?) או לחסוך עוד ולקנות כרטיס מסך ב800 וספק כח בנפרד? אשמח אם תמליצו על כרטיס מסך טוב לדעתכם.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הזמנות שנשלחו אל נציגים של גופי תקשורת לא מותירות מקום לספקות או שגיאות נוספות: מפתחת השבבים תציג לעולם את שבב ה-Polaris 10 שלה ואת דור מעבדי ה-APU החדש שלה בתערוכת Computex הקרובה בטאיוואן אחרי המתנה ארוכה מאוד, חשיפת דור הליבות הגראפיות החדש והמבטיח של AMD סוף סוף מקבלת תאריך רשמי וסופי (לכאורה) – ה-1 ביוני 2016, בשעה 05:00 שעון ישראל. מפתחת השבבים הפיצה הזמנות לאירוע החשיפה שיתרחש במסגרת תערוכת Computex 2016 הגדולה בטאיוואן, שבהן מצויין בפירוש השם Polaris 10 – מה שאמור להוות את הליבה הגראפית (או דגם כרטיס המסך) החדשה לשוק הביניים, אשר תהווה זינוק משמעותי ביעילות וביכולת לעומת כל אשר קיים בתחום כיום. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%96%D7%94-%D7…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך (פשוט) עם VIVO ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את הכבלים ולראות טלויזיה גם בלי הצורך בממיר (כמו היפר בנד) דבר שני על אלו דברים ופרמטרים אני צריך לשים לב מדובר בכרטיס של עד 800 ש"ח (אני לא גיימר בסך הכל קצת עריכת וידאו והמרת קלטות וידאו לCD) תודה מראש שרון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by uzibu,

כמו הכותרת, אני צריך כרטיס PCI (ולא PCI E) של חברת ATI בלבד הזול ביותר... איזה כרטיס זה יהיה, עלות ומהיכן ניתן לקנות? אגב, מהאתר (newegg) אני יכול לקנות ב-25$ מישהו מכיר את האתר? האם משתלם לקנות משם כמה יעלה כולל משלוח?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_8026434/preis_GAINWARD+GeForce+7900GX2+471846200-7708 המחיר הולך בין 900 ל1000 יורו! לא ראיתי כרטיס כזה לא משתלם בחיי..

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לפי האתר הנ"ל http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gt-220,2445-17.html אני אמור לבטל איפשהו " playback with noise reduction" כדי שאוכל לראות סרטי 1080Pאך אין לי מושג היכן לעשות זאת התוכנה VLC או בכל מקום אחר. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי למקום המתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי! - הייתי מעוניין בהמלצה שלכם לשדרוג הכרטיס מסך שלי כרגע (HD4830) לאחד יותר מתקדם וחזק. - המפרט שלי מתואר בצד. - השימושים שלי בעיקר הם: * משחקים כמו DIABLO3. * צפייה בסרטים בEXTENDED MODE על מסך 32" ב1080P. * אני מעדיף כרטיס של ATI-AMD. - לגבי המשחקים מדובר על רזולוציה של 1280 * 1024. בעיקר חשובה לי ההמלצה שלכם כדי לא לקנות משהו שלא ינוצל כראוי עם המערכת שלי שדי התיישנה. אני מניח שתקציב מיותר לציין משום שגם ככה בטח לא תמליצו לי לקנות משהו יותר מידי חזק - שכאמור לא ינוצל. תודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד עם 9600GT יש לי כבל בקצה אחד מחובר למחשב VGA ולמסך בקצה השני בחיבור Y, Pr, Pb בינתיים לא עובד הכרטיס מסך תומך בכלל את החיבור Y, Pr, Pb?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש הבדל משמעותי? ההפרש הוא 100 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rani,

300W ספק כוח מעבד C2D 2.93 ו3GB RAM דרוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו CODMW2 אבל לא יזלול חשמל (אני יודע שזה כמעט לא אפשרי..)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by coorva,

RADEON HD 3850 מול RADEON X1550 (שניהם AGP) איזה נחשב לחזק יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים