כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הטמפרטורה של הכרטיס שלי במנוחה היא 54 מעלות בערך, וקר עכשיו בחדר... השאלה למה הטמפרטורה לא יורדת? איך אני בודק מה מחמם את הכרטיס? עקרונית הקירור שלו לא עובד בטמפרטורות כאלה, על פי הגדרות היצרן.. יש את הלדים שפעולים בצדדים שאין קירור.. והתאורה windforce כשהקירור עובד.. מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדאי לי להחליף למשהו יותר חדש ? ואם כן אז למה ? וקיימים דרייברים למסך עצמו (סתם מעניין אותי..)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יוכל לשלב HD 7970 עם HD 7850 ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום משהו שיתאים לתקציב שלי ולא מצאתי לכן פתחתי דיון חדש. אני זקוק למסך דק בתקציב של 1600 שקל ( לא יותר). המסך מיועד ל: 1. גלישה באינטרנט. 2. ממש קצת משחקים ( אבל ממש קצת וגם לא הכי חדשים). 3. צפייה בסרטים. אנא אם ניתן להוסיף גם חוות דעת למה המסך הוא טוב או לא טוב . תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1k. פעם הבנתי בכל נושא החומרה אבל בגלל הצבא וחוסר התעניינות היום אני לא יודע כלו. במדור מפרטים מומלצים ממליצים על ה8600 בתקציבים שלי, אבל לאחר בדיקה קראתי שהוא די גרוע ושהביצועים שלו על הפנים. אחרי עוד קצת בירורים ראיתי שכל הזמן ממליצים בפורומים על ה1950xt. קודם כל, הבנתי שה1950 לא תומך בDX10 וה8600 כן? אם זה נכון, כמה זה משמעותי? לא אוכל עם ה1950 לשחק במשחקי DX10 או שתהיה איכות ממש ירודה? אם ככה, תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס עדיף (לאו דווקא מבין שני אלה) בתקציב שלי ואם כדאי להשקיע את העוד 500 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב שיתמוך בטכנולוגיה חדישה. כמו כן, אם תוכלו להכווין אותי לכתבה כלשהי שמסבירה את כל המושגים והטכנולוגיות כיום א…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/1049/6/page_6_benchmarks_half_life_2_lost_coast/index.html חח אותו FPS!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משדרג השבוע כרטיס מסך חדש למחשב, שיתחבר למסך LCD 22"WIDE ומסך טלוויזיה HD Ready 32" (רזולוציות 1680X1050 ורזולוציית HD) למסך מחשב אני מחבר בDVI ולטלוויזיה בHDMI רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל חזק מספיק בשביל שיהיה שיפור בזכות הכרטיס מסך... מעריך כל תגובה! המחשב הוא : HP Compaq dx7400 Microtower Intel pentium Dual Cpu e2160 @ 1.80GHz 1.79GHz, 2.00gb of RAM הכרטיסים: Gainward Bliss 250GTS 1GB DDR3 Green Edition Gainward Bliss 9800GT 1GB DDR3 Green Edition Sapphire ATI Radeon HD4850 Battlestation 1Gb GDDR3 (העדפה לאחד מהם??) צריך תשובה דחופה תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך (פשוט) עם VIVO ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את הכבלים ולראות טלויזיה גם בלי הצורך בממיר (כמו היפר בנד) דבר שני על אלו דברים ופרמטרים אני צריך לשים לב מדובר בכרטיס של עד 800 ש"ח (אני לא גיימר בסך הכל קצת עריכת וידאו והמרת קלטות וידאו לCD) תודה מראש שרון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב, תענו לי , חשוב לי ,תודה!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi: :lol: :lol: :lol: :-* :-* :-* :)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לפני כשנתיים (בערך) שדרגתי את המחשב שלי, ואני מרגיש כאילו הוא כבר לא כ"כ חזק, אחחחח איך ששוק המחשבים עושה לך את זה בכ"ז, לעניינינו; אני משחק CoD4 ברשת, Crysis, ועכשיו גם מתכנן על Assassins Creed - משחקים, שכמו שכולכם יודעים, דורשים הרבה מאוד מהמחשב בכדי שיהיה אפשר להריץ אותם באיכות גבוהה (חלק מהפואנטה של משחקים אלו). הגעתי למסקנה (יכול להיות שהיא שגויה) שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לקבל שיפור באיכות תוך שדרוג מספר רכיבים מועט ככל האפשר. חשבתי על ה-8800GT 512MB, או שאולי אני אחכה ל-9800GT כבר - זה לא באמת רלוונטי. העניין הוא, רציתי לדעת אם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק עם כרטיס מסך כה חזק (כמו שכתוב במפרט שם בצד ימין <--, אני עובד עם Athlon 64 X…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך, MSI 770 GTX 4 GB TwinFrozer יהווה צוואר בקבוק למערכת הבאה? את הכרטיס אני אקנה מ TMS בגלל האמינות שלהם שנראת פה בפורומים במחיר של 1844 ש"ח. המסך שאני מתכנן לקנות בעוד שנה יהיה 27 אינץ עם רזולוציה של 1440p לכן אני צריך 4 גיגה זיכרון. האם הספק יחזיק את כל הרכיבים? היום קיים GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 3.8 Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill DDR3 1x8 GB 1333 Mhz Ripjaws X CL9-9-9-24 Samsung SSD 250GB EVO Samsung Spinpoint F3 1TB Seagate Barracuda 2TB 14.7200 GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB Seasonic M12II 620W CoolerMaster CM690 II Advenced DELL U2311H 1920x1080p תודה, אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שעליו מותקנים 2 כרטיסי מסך : AMD Radeon HD 7730M Intel HD graphics 4000 הכרטיס של אינטל שהוא הפנימי מוגדר לי בתור ברירת מחדל, איך אני מגדיר שהחיצוני (ה-AMD) יעבוד לי בתור ברירת מחדל? מי שעוזר לי מלך!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם בעל סלוט AGP X4 שפועל ברוחב פס מקסימלי של 32-bit. האם יש אפשרות להתקין עליו כרטיסי מסך שפועלים ברוחב פס גבוה יותר כדוגמת רדיאון 7000? אין לי בעיה שהכרטיס יעבוד ברוחב פס של 32-bit בלבד, השאלה אם דבר כזה יעבוד בכלל. אם כן, האם הדבר יעבוד לכל סוג כרטיס, גם כרטיס שעובד על הנייר ב-256-bit? או שיש גבול מסויים? כמו שכרטיס מסוג X8 לא יעבוד על סלוט של X2? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? לי יש אותו ובעקרון די מספק אותי, משחק בעיקר פיפא ולפעמים משחקי יריות חדשים.. אבל כשאני שם על הכי גבוהה יש קצת תקיעות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטות חברה של הכרטיס לפני רכישה 8800GT חשבתי על ה-BFG אך אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בינוני שיתאים למשחקים כגון סטארקראפט ראיתי את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3368#sp בKSP ב 785 שקל. זה כרטיס בינוני אך טוב. יש ברשותי מסך 19 אינץ' ככה שזה יעבוד סבבה ויש לי ספק כוח 475 וואט. האם הספק כוח יספיק ומה אתם אומרים על המחיר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנות שנשלחו אל נציגים של גופי תקשורת לא מותירות מקום לספקות או שגיאות נוספות: מפתחת השבבים תציג לעולם את שבב ה-Polaris 10 שלה ואת דור מעבדי ה-APU החדש שלה בתערוכת Computex הקרובה בטאיוואן אחרי המתנה ארוכה מאוד, חשיפת דור הליבות הגראפיות החדש והמבטיח של AMD סוף סוף מקבלת תאריך רשמי וסופי (לכאורה) – ה-1 ביוני 2016, בשעה 05:00 שעון ישראל. מפתחת השבבים הפיצה הזמנות לאירוע החשיפה שיתרחש במסגרת תערוכת Computex 2016 הגדולה בטאיוואן, שבהן מצויין בפירוש השם Polaris 10 – מה שאמור להוות את הליבה הגראפית (או דגם כרטיס המסך) החדשה לשוק הביניים, אשר תהווה זינוק משמעותי ביעילות וביכולת לעומת כל אשר קיים בתחום כיום. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%96%D7%94-%D7…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן 7800GS זה הכרטיס החדש לAGP... ליותר מידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161849.0 אכשיו אנחנו יודעים שהכרטיס יהיה עם 16 צינורות עיבוד... 350MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות... (הנתונים של 6800GT ) להזכירכם זה יהיה הכרטיס החזק ביותר ל AGP... המחיר יהיה 280$ !!! http://www.tweakpc.de/?news_id=8989 הקישור לא יודע באיזו שפה...אבל אפשר להסתדר (מוזר שהנתונים הם של 6800GT...והכרטיס יהיה הכי חזק.)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לי מחשב עם כרטיס מסך עם יציאה אחת ממנו 15 פינים ואין בו עוד יציאה של DVI ואני מעוניין לקנות שתי מסכים לראות תמונת המסך אחת בשתי המסכים. איך עושים זאת ואיך אםשר לעשות זאת אם איני יכול...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-