כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה עדיך לי לקנות : יש לי תקציב של בערך 700 ש''ח מפרט: Gigabyte p43 e5300 יכל להיות שאני יעשה לו oc ספק כוח 480watt mustiff מסך Samsung Syncmaster p2350 1920.1080 ועכשיו העיקר: Radeon HD 6770 או Ge Force GT 450 Gigabyte OC ובהפרש של כמה האחד יותר טוב מהשני והאם הוא יפעל טוב על ספק כח Seasonic סדרת Bronze הספק 430W
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בTMS (כאילו לבחור חלקים ושירכיבו לי) ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת..... מה ההבדל בין 9600GT של חברה מסוימת לבין 9600GT של חברה אחרת... אני לא מבין בזה... יעזור לי מאוד אם מישו יראה לי כמה כרטיסי מסך שהוא ממליץ עליהם (מקסימום 850-600 שקל) ושיראה לי FPS של כל הכרטיס מסך שהוא ממליץ בכל משחק (לא יודע איך בדיוק להסביר את זה... אני ראיתי שעושים את זה באתר הזה אז כניראה שאתם יודעים איך לעשות את זה) תעזרו לי בקשה אני חייב נ.ב אם אני עובר על חוק מסוים בפורום אז סלחו לי אני חדש פה ואל תנעלו בבקשה ת'אשכול או לא תענו זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי היום משהו שנראה כמו לוח מודפס של כרטיס מסך. מעניין אותי איזה כרטיס זה (סתם לידע). ניסיתי לגגל כל מיני מספרים שיש על הכרטיס ולא הגעתי לשום מקום. איך אני יכול לזהות מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe או זה ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe אם אתם מעוניינים לדעת אני לא הולך לעשות oc בעתיד פשוט אלה הכרטיסים שהכי נראו לי רק להגיד לי זה או זה בלי זיוני שכל בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 אחלה מחיר רק חבל שיש לי AGP :'(
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב בימים אלו, מבוסס I5, שאמור לשמש בין גם בחלקו הנכבד למשחקים. רציתי לדעת איך הכרטיסים הללו והאם ההבדל ביניהם גדול, מהצצה חפוזה ביותר בבנצ'ים, נדמה והביצועים ביניהם די דומים או קרובים מאוד. מצאתי את ה 460 בגרסת ה 2GB ב- 400 שקלים, ואילו ה 6850 הזול היותר שמצאתי היה כ- 680 שקלים. מי מהם חדיש יותר? האם יש בחירה טובה יותר לכרטיס מסך עד 700 ש"ח? האם יש כרטיס טוב יותר באופן משמעותי ביותר אשר יהיה שווה תוספת של כ- 100-200 ש"ח? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חשבתי על X1600 pro 512 יש משו יותר טוב להציע.? ושאלה שנייה מהו כרגע הכרטיס הטוב ביותר ל AGP.?? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת מחשב AMD PHENOM X6 היום אני עובד עם כ. מסך שמובנה בלוח אני רוצה להתחדש בכ.מסך אני לא יודע מה כדאי לי ATI או NVIDIA מה שכן אני יודע זה שהלוח שלי תומך ב CROSSFIRE ובגלל זה אולי שווה לי לחשוב יותר על ATI או שלא ? הייתי שמח לקבל המלצה לכ.מסך טוב תקציב 1000 1150 שח השימוש העיקרי שלי הוא עריכת ווידאו אבל כן אני מריץ גם משחקים תודה על העזרה שי מילגי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גירסאות בעיצוב ייעודי עבור כרטיס הדגל החדש של NVIDIA ממשיכות להיחשף ברשת באופן בלתי רשמי, ונראה ש-Zotac הטאיוואנית מכוונת למקסימום ביצועים בהספק גבוה בתערוכת Computex 2016 הגדולה, שנפתחת כבר בשבוע הבא, אנו צפויים לראות לא רק הופעת בכורה לכרטיסי דור ה-Polaris של AMD – אלא גם ערימות של כרטיסי מסך שונים ומשונים, ממגוון יצרניות, אשר מתבססים על ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 המבטיחים של NVIDIA, כאשר כל חברה תנסה להוכיח שהיכולות ההנדסיות שלה מתקדמות יותר משל האחרות וראויות לכסף שלכם. כפי שהראינו לכם לפני כמה ימים, הרשת מלאה כבר עכשיו בהדלפות וטיזרים למיניהם עבור אותם דגמים יעודיים שלא ישתייכו למשפחת ה-Founder's Edition שעוצבה ופותחה בידי NVIDIA עצמה – והמידע מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למפרט זה: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 Samsung F3 500GB LG GSA-GH24N X24 SATA DVD CM690 Seasonic S12II 620W DELL U2311H מה יותר עדיף מבחינת ביצועים?? ומה הכוונה בפיזקס שמדברים על ניודיה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שמעו אני כרגע מתלבט בין PALIT HD4850 SONIC שיש לו קירור מיוחד של PALIT שנראה לי טוב, לבין SAPPHIRE 4850 TOXIC שיש לו קירור של ZALMAN אבל עולה 100 שקל יותר ואני לא חושב שהוא הרבה יותר טוב.. למרות שחשוב לי שהכרטיס יהיה מקורר טוב ועוד יותר חשוב שהוא יהיה שקט בזמן שהוא מקורר טוב. אז מה אתם אומרים? TOXIC או SONIC? (הSONIC גם באוברקלוק נכון? רק לפי מה שראיתי לא משמעותי בכלל.. אבל גם ראיתי שהוא בא עם חיבור 8PIN שנותן יותר פוטנציאל לאוברקלוק עצמאי. הבנתי נכון?)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שהכרטיס מסך שלי 4870x2 עשה לי הרבה בעיות גם לאחר תיקנוים וכו' החליטו בחנות KSP לתת לי כרטיס חלופי אחר במקום ה4870X2. הם הציעו לי את ה5870 במקום, רציתי לדעת אם ה5870 כדאי במקום ה4870X2 (כמובן שזה ללא שום תשלום נוסף בגלל שהכרטיס שלי עדיין בתקופת אחריות), ורציתי לדעת אם יש כרטיס אחר שכדאי לקחת אם לא ה5870 ומה אתם יכולים להמליץ. כמובן חוץ מזה שהכרטיסים של ה5XXXX הם טכנולוגיה חדשה יותר בעלת DX 11 שזה עוד יתרון קטן למה כדאי בכל זאת להשתדרג. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אתמול חיברתי בפעם הראשונה את מחשבי בעזרת חיבור TV-OUT לTV. הכרטיס הוא RADEON9700PRO של GIGABYTE, שבא במקור עם יציאת S-VIDEO. השתמשתי במעביר S-VIDEO-RCA וחיברתי לצד של הRCA כבל באורך עשרה מטרים. לאחר מכן, הפעלתי את אפשרות הTV בCONTROL PANEL והופה, עובד. הדסקטופ נראה די טוב, גם אפשר לשחק משחקים בצורה מצויינת, אבל בעיה אחת, שבשבילה חיברתי את המחשב לTV- כשאני מגדיל סרטים לFULL SCREEN ולפעמים אפילו בצורה רגילה, הקטע של הסרט(!חשוב! הדסקטופ מאחור נראה כרגיל, בתוכנה דוגמת QUICKTIME) נהיה שחור\ירוק כהה ואין אפשרות לצפות בסרט. קטעי וידאו במשחקים עובדים מצויינים. ניסיתי להפעיל סרטי MOV, MPG וDIVX, עם נגנים כדוגמת DIVX PLAYER 2.1, QUICKTIME, WINDOWS MEDIA PLAYER וDIVX SUBTIT…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק על 1680X1050. מעדיף להשאיר את הכרטיס במצב סטוק מבלי לעשות OC. משחק כל משחק אפשרי.. לפעמים זה FPS לפעמים מרוצים לפעמים PES.. או פוקר בפייסבוק מה שיוצא בתודה עמרי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה אני מכוון אני רוצה לחבר ממיר של HOT לכרטיס טלויזיה שיש לי במחשב עכשיו בקרוב הולך להיות לי גם טלויזיה בחדר אז רציתי לדעת אם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה ולכרטיס טלויזיה אולי לשים איזה מפצל כזה ואז לחבר שתי כבלים מה אתם אומרים אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
RADEON HD 3850 מול RADEON X1550 (שניהם AGP) איזה נחשב לחזק יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברור שזה בארה"ב אבל בכל זאת זה פצצה של מחיר! ולמפקפקים שביננו הנה הלינק, זה בתחתית העמוד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. Radeon 9600 pro 2. Radeon 9600 Ultimate 3. Geforce FX 5600 Ultra 4. Geforce 4 TI4600 אנא לא לתת עוד אופציות .! רק להגיד 1,2,3,4 תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצבע לסקר על כרטיסי המסך ועודד אחרים להצביע
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס 7900GT , שכרגע יש אותו רק בגירסאות של 256MB , אבל אמור לצאת גם גירסאות של 512MB השאלה אם יש טעם לחכות ? , אם זה בכלל משמעותי כמות הזכרון מעל 256MB
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכרטיס טוב? אני צריך אותו עד שאני אקנה ריידון9700.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תצורת ה-Micro-STX שמבטיחה מחשבי גיימינג נייחים זעירים באופן מפליא ממשיכה להתפתח לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת איך אני יודע עד איזה כרטיס אני יכול לשים עם ספק זה ואיך אני יודע איזה חיבורים יש לו 8pin 6pin אני לא כל כך מכיר מזה ה6 ו8 הזה בבקשה אם אפשר עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החיבור לטלוויזיה הוא חיבור בננה והחיבור למחשב הוא חיבור s-video חיברתי את הטלוויזיה למחשב והוא מציג לי את הכל בשחור לבן קראתי באתר של nvidia שזה קורה בגלל שמוגדר פורמט לא נכון של שידור או שהכבל ארוך מדי (והכבל לא ארוך מדי) אז נשארה האפשרות של פורמט שגוי אז נכנסתי להגדרות המתקדמות של הטלוויזיה והגעתי לחלון הזה : http://img156.imageshack.us/img156/4768/svideo5de.jpg כשבחרתי חיבור s-video וניסיתי את כל הפורמטים התמונה עדיין נשארה בשחור לבן כשבחרתי חיבור composite (חיבור בננה) התמונה נהיתה בצבע לשניה ואז הפכה למסך שחור כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לתקן את זה כדי לראות בצבע בטלוויזיה? ד.א. לפני שהמחשב עולה רואים בצבע (את הסמל של הוינדוס…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אין כ"כ מה לפרט כאן, אני בטוח ב95% שהכרטיס מתאים אבל הייתי רוצה לחוות חוות דעת נוספת היות ואני לא מספיק מבין בנושא למרות שחקרתי. לוח אם: GA-H170M-D3H-GSM כרטיס מסך: AMD Radeon R7 260X * אשמח אם תוכלו להסביר לי כיצד הבנתם האם הכרטיס מתאים או לא, מכיוון שאני עדיין חצוי בנושא ומתקשה להבין את הגורמים המשפיעים על עניין התאימות. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-