כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש במחשב יחיד ולהפוך אותו לשתי עמדות עבודה - שני מסכים ושני עכברים, מקלדת על אחת העמדות - כך שהכל יוכל לעבוד במקביל. למישהו יש מושג איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש חומרה יעודית לעניין זה? אני יודעת שאפשר להרחיב את שולחן העבודה עם כרטיס מסך נוסף ולחבר שני עכברים (USB+PS2) אבל אני מחפשת פתרון 'נקי' יותר או מישהו שהתנסה בפתרון הזה ויכול לשתף מניסיונו. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש קרן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/10/winter-2008-graphics-performance-update/1
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/750 XP וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף? (לגיימינג) תקציב לכ.מסך הוא 800 שח בKSP (זה לא 260/216)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת viewsonic הורידה לפני מספר ימים את המסך LCD 19 הטוב ביותר בעולם כיום, הvp191 לטובת מסך באותה הסדרה שיצא בסוף ספטמבר, דגם ה: vp930 אם כן, מישהו הספיק להפגש עם איזשהו מאמר ברשת על המסך החדש?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היה לי כרטיס מסך 260GTX וראו אחרי בדיקת הכרטיס בחנות נמצא שיש לו בעיות של חומרה, (ארטיפקטים וכל זה...)... עכשיו אני מקבל עליו זיכוי ורציתי כרטיס אחר, שמעתי שהכרטיסים של ATI טובים מאוד יחסית, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס שלהם מומלך כיום?, או חברה אחרת של כרטיסי מסך...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים יותר טוב? לשניהם יש oc טוב אבל של inno3d יותר חזק! ולשניהם יש קירור טוב אבל נראה לי שלsparkle יש קירור יותר טוב! תעזרו לי במי לבחור: כרטיס גרפי Inno3D 8800GT I-Chill OC 512MB PCIe ¤1300 כמות:1 [url=http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC[/url כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe ¤1291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P888]http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC[/url כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe ¤1291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P888
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין כרטיסי קוואדרו לבין GEFORCE ואם הקוואדרו הם כאלו חזקים, מדוע לא להשתמש בהם עבור משחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי nividia gt420 ושאני משחק במשחקים פשוטים(כמו bf bc2)הוא מגיע למעל 70 מעלות מישהו יודע מה לעשות ודרך אגב המחשב שלי חצי שנה אצלי וניקיתי אותו פעם אחת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזבו תמפרט שלי ;D פשוט תגידו איזה כרטיס חזק יותר למשחקים. CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO או GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אני רוצה ללכת מחר לקנות אחד מהם אך אני מחכה להמלצות ממכם תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט מה לקחת איזה גירסה 640MB של הכרטיס או 320MB של הכרטיס.. מי שאמור למה שיגיד לי למה?עם הסבר ! בבקשה! תודה.. ויש לי עוד כמה שאלות אני עושה עבודה על כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אליכם שאני לא בטוח בהם... 1 . מה הטמפ' הממולצות של כרטיס מסך? 2 . מה השימושים שלו? ובמה הוא עוזר? תודה למי שעוזר!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים NVIDIA דיברו על גרסת VALUE לFX5900...למה עדיין לא הגיע?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש התחדשתי במחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד Core i5 4570s לוח אם Asus H87M-E זכרון G.skill 8GB 1600MHz ספק כוח של Antec VP450P כונן קשיח של סיגייט 2 טרה +SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. עכשיו נוספו לי כ 800 שקלים לקניה של כרטיס מסך חדש לצורך משחקים. המחשב מחובר יש לציין לטלוויזיה בסלון (LCD 42" full HD). המשחקים שאני אשחק בהם בעיקר: Battlefield 4 & COD אם יש הבדל משמעותי וממש כדאי להוסיף טיפה בשביל לקבל ביצועים הרבה יותר טובים, אני מוכן להשקיע מקסימום 1000ש"ח, אבל רצוי לחסוך. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי שאני יוכל להריץ כל משחק כמעט בלי בעיות וב-1080P.... יש לי I5 760, 4GB RAM, ספק כח VX 550W של CORSAIR ומסך 22" FHD E2240 של LG......אין לי עדיפות לחברה או יצרן כלשהו אבל אעדיף אם הכרטיס יהיה חדיש טכנולוגית כמה שאפשר! תודה מראש על עזרתכם!!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז עכשיו שיצא Watchdogs החלטתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד Intel Core i5 750 @ 2.67GHz, 4GB Ram ddr3 GIGABYTE GA-P55-US3L וכרטיס מסך GTX 260 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מסך חדש (שלי די ישן וקטן) ולהרחיב ל-8GB ראם. יש המלצות לכל אחד מהם? מוכן להשקיע עד 2000 שקל בערך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס הזה שווה 640 שקל?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רזולוציה 1200. כרגע יש לי 7770 והוא די מקרטע. מחפש שדרוג. מעדיף AMD. אודה להמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל.... אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב.. המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים... תודה מראש חן.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך זול, על מנת שאני אוכל לחבר 3 כרטיסים במקביל (עם חיבורי VGA/DVI/HDMI) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה הכרטיס שיתן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר בהרצת משחקים בFULL HD ? מפרט המחשב: מארז:ANTEC NSK 2480 מעבד I5 750 זכרון 2X2GB GSKILL לוח אם: GA H55 USB3 כרגע יש ברשותי כרטיס HD 4350 שנרכש לאחרונה ע"מ לצפות בסרטים בעיקר- האם אוכל להנות ממנו גם במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK, אני מתכוון לקנות את ה WinFast A250LETD, ולא הצלחתי למצוא את דרישות הספק! לי יש ספק כוח 250W. P4 1.5 עם היטסינק+מעבד, ומאוור על המארז... אם כבר פתחתי דיון אז: כאשר ( מתי בערך? ) ייצא ה Radeon 9500, אז תהיה ירידת מחירים ישירה של ה GF4Ti, אם בכלל??? ? ? ? ? ? ? ? ? ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקנות כרטיס בארה"ב ומצאתי מבצע שנראה לי די טוב EVGA 256-P2-N541-T2 GeForce 7600GS 256MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail במחיר של 75$ , כלומר בערך 330 שקל רציתי לשאול איך הכרטיסים של החברה הזאת ? קראתי ביקורות של אנשים שקנו והדבר השלילי היחיד שנאמר היה שהמאוורר קצת מרעיש. אני כנראה אזמין מחר כי המבצע רק עד סוף החודש, אבל אם יש בעייה עקרונית עם החברה הייתי רוצה לדעת...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-