עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FPSbanana,

יש אפשרות לעשות ש7600GS יתמוך בVIVO??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by oudyeh,

יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96128D.htm# http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=24 בג'יגה בייט רוחב הבאס הוא רק 64 ביט זאת טעות דפוס?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by stingeR-,

יצא לי תוצאה של 9183DMarks בתוכנה הזאת! מזה אומר? הסבירו בבקשה....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SoftMaker,

קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ha_miki,

לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by panda00,

שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש ומתלבטת מה כדאי/מומלץ. בעיקרון עכשיו אני עובדת על המחשב יותר בתוכנות גרפיות אבל בעתיד הקרוב זה יכלול גם תלת מימד וקצת עריכת וידאו. מחפשת כרטיס שירוץ חלק עם ביצועים טובים ושמשחקי מחשב חדשים לא יתקעו בו לרוב מפרט: ספק - ezcool 450W jsp-459 p12n ac input : 230v4a לוח אם - msi, g41tm-p33 מעבד - intel core 2 quad q8300 2.50 ghz זיכרון - 4gb מסך - samsung 2433LW שקלתי את הכרטיס - GTX560 יש המלצה למשהו אחר? ואם לא אז אשמח לדעת מה ההבדלים בין הסוגים השונים , מאחר וראיתי שיש לכמה חברות ובטווח מחירים שונה, ואיזה דגם עדיף המון תודה והמשך יום מקסים ^^

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה ולחבר אותה למחשב בכדי לראות סרטים באיכות BluRay 1080p. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך תומך? מפרט המחשב: 2GB RAM E5200 ספק 300W אשמח לקבל הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בדרישות אלה בצורה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NuNaTaK,

יש לי בעיה שכשCuda או PureVideo מופעלים הוידאו מקרטע בחלק מסרטי הBD שאני מפעיל, כשאני מבטל את זה הסרטים רצים חלק. זה לא קורה תמיד אלא רק בסרטים ספציפיים, מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את הבעיה? הכרטיס מסך הוא 9800GT תוצרת Inno3D והדרייברים הכי חדשים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Oztriker,

ה7900 שלי התקלקל אז הלכתי לחנות להחליפו. השבוע התקשרו אלי והציעו את ה8600 תמורתו ללא תוספת תשלום. האם שווה לי ההחלפה הזאת או שכדאי לי גם לשאול את החנות אם בתוספת תשלום (עד300ש''ח ) אני יכול לקבל כרטיס משתלם יותר? יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מבוא: טוב. עם כמה שזה הכי ליימרי שיש. אני כתבתי את זה בכותרת.כי זה מה שאני רוצה בסכ"ה. אני מאמין שאם זה יריץ CRYSES חלק. השאר כבר יבוא על הדרך. אנא עזרו לי להתאים כרטיס מסך למערכת הבאה: E8400 - מעבד GA-EP43-DS3L - לוח אם KVR800D2N5/2G Kingston x2 - זכרון פנימי Seagate 500GB Sata II 32MB - דיסק קשיח ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe - צורב דוידי Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI - מסך הכוונות שלי לגבי המחשב: *משחקים ברמה גבוהה *סרטים *אינטרנט *סיכוי טוב שאני אנסה קצת oc ---->> אין לי שום כוונה לערוך וידיאו או להשתמש בתוכנות גרפיקה. כמו כן sli\cl ממש לא בתפריט. אני חושב על משהו בסדר גודל יכולות ומחיר של : ATI Radeon HD4870 או Nvidia GeFoce GTX260 216…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום,אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש..הכרטיס ישמש מדי פעם למשחקים [כמו סיבוליזיישן 4] אבל בעיקר לסרטי hd ... אז איזה כרטיס עדיף? לסרטים? למשחקים? שווה ההבדל במחיר? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש ובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GT יש 2 כניסות אחת VGA השניה DVI באתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתי אבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכו אבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיה יש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ? ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ? עשיתי המון ניסיונות : התקנת דרייברים שונים בדיקה בביוס וכ'ו ולא הגעתי לפיתרון תודה לעוזרים בן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש למישהו הערכה מתי פלוס מינוס תצא הסדרה החדשה של אנוידיה? מתי אמורה להיות ההכרזה? אני מאד מתלבט אם לרכוש כרגע מחשב חדש או להמתין. הכל שאלה של כמה זמן אני צריך להמתין....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by RunningWithScissors,

יש מחשב אחד עם 560TI של Gigabyte עם i7-3770K על Seasonic eco 600W השאיפה היא שיהיה ניתן על רזולוציות FHD (+פילטרים וכד') בדברים בסגנון Titanfall,BF4 וכד'. אפשרות ראשונה היא פשוט להחליף את הכרטיס הנ"ל. עוד אפשרות שקיימת היא החלפה של GTX 670 במחשב אחר (עם מפרט זהה פרט לספק: Seasonic SS-560KM) ושימוש ב670 בתחנה הראשונה. השאלה היא מה יהיה השדרוג הכי קוסט-אפקטיבי במסגרת תקציב של 1800~ (גמיש יחסית)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Illectronic,

היי, יש לי כ.מסך gtx480 soc. כמו כל קיץ הוא נוטה להתחמם יותר בקלות (כשגם ככה הכרטיס הזה ייצר חום ברמה מטורפת). הקיץ קצת נשבר לי מהעניין הזה. הוא יושב בתוך מארז בגודל סטנדרטי (חחחח אין לי מושג איך הצלחתי להכניס אותו). בזמן עבודה בסיסית כמו גלישה הוא על 65-70 מעלות. אם אני מריץ משחק הוא מגיע דיי מהר ל-85 ומתישהו גם מגיע ל-100 (אני משתמש ב-OC GURU שמתריע לי על זה). עכשיו חוץ משלושת המאווררים שלו והמאוורר של המעבד יש רק עוד מאוורר קטן אחד להחליף את המארז לא בא בחשבון כי זה אומר שאני יהיה חייב להחליף את הלוח אם ואז גם את המעבד. השאלה היא אם במארז כזה שווה לי לשבת ולהרכיב עכשיו מאווררים נוספים ואם תהיה בכלל השפעה עם הכרטיס הזה שמקריאה באינרטנט ידוע כמייצר חום או שעדיף ל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. AMD השיקה את כרטיס המסך התקציבי הטרי שלה לביקורות נוקבות בעקבות שורה של החלטות משונות - והתוצאה היא מוצר שפשוט אי אפשר להמליץ עליו לכתבה

19. Started by jackofalltrades,

באתר של Sapphire (אחת מהגרסאות הנמכרות ב-TMS) יש מספר גדול של גרסאות, כאשר לחלק מהן יש דרישות מתח של 2x8-pin. יש ספק מומלץ לכרטיס כזה?

20. Started by nir_gamer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים מה מומלץ ומה ההבדל בין הכרטיסים הבאים ?? 6800GS , 6800TX , 6800GT תודה

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by UnrealEnvy,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות GTX295 אבל אני רואה משהו בפורומים של nVidia שקצת מרתיע אותי: האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI? האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)? האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI? זה לא סוד שיש ל-SLI הרבה בעיות וחשוב לי לדעת: האם הכרטיס הזה הוא SLI לכל דבר, או שהוא עובד ככרטיס בודד ואני צריך להתעלם ממה שכתוב בפורומים של nVidia? אשמח לקבלת תשובות - תודה, טל.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ar2r,

אני חייב כרטיס מסך יש לי כבר את כל המחשב כפי שרואים במפרט אני חושב לקנות כרטיס מסך מהסידרה החדשה אך לא יודע עם משתלם לי.. יש לי מסך 22

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חיפשתי הרבה בפורום ובאתר של ATI, לא מצאתי תשובה חד משמעית למקרה שלי. הגעתי להתלבטות בין HD 5670 ,HD 6570, וגם HD 5570 למערכת שמבוססת על AMD Athlon II x3 450 gigabyte GA MA 78 זיכרון 4 GB 1333 המטרה של המערכת היא שימוש כללי אבל שתוכל לעמוד במשחקים חדשים וישנים פה ושם עם ווינדוס 7, מסך 19" והגדרות בינוניות. התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיסים 300-400 בערך. סרטי HD וכו' לא חשוב. איזה מביניהם [או בעצם תוכלו להמליץ לי על אחד אחר יותר טוב?] הכי כדאי? ואיזה ספק כוח אני אצטרך למערכת הנ"ל עם הכרטיס הנבחר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי אנשים ! מה קורה ברשותי המסך SAMSUNG 959NF שאני עד היום חושב שאין טוב מימנו ! הקטע זה שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לסדר ! כאשר אני מותח את התמונה כדי שאני יראה על כל המסך אני מצליח להגיע עד 100 אבל עדיין חסר איזה ס"מ 1 מכל צד (שבא רואים שחור :\) שהוא לא הגיע אליו למרות שכתוב לי שהוא מתוח עד 100\100 כבר...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים