כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שחיברתי את הכבל HDMI דרך המתאם DVI לHDMI בכרטיס (HD4870), רואים והכל טוב ויפה, אבל הסאונד הוא הבעיה. קראתי באינטרנט וראיתי שצריך את הדרייבר של Catalyst- לכן הורדתי אותו. לאחר ההורדה והריסט אין לי סאונד ביוטיוב (גם בטלוויזיה לא שומעים וגם במחשב) ואני לא מצליח להשמיע שירים מהאייטונס בטלוויזיה, אבל במדיה פלייר כן. מישהו יודע את הפתרון לבעיה? יש לי XP.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 14:17:56 והצלחתי לתקן את הבעיה עם יוטיוב, עכשיו איך מסדרים את הבעיה עם אייטונס. סתם בשביל הפרוטוקול אחרי שהתקנתי את הדרייבר (לפני שעשיתי ריסט למחשב), הצלחתי לשמוע שירים דרך האייטונס בטלוויזיה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה 32 אינץ' כרטיס מסך 8800 חיברתי DVI-HDMI לטלוויזיה, הגדרתי בכרטיס מסך במערכת הפעלה רואים הכל טוב אבל ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה ההגדרות מתאפסות ושוב אני צריכה להגדיר מחדש. אשמח לקבל כל מידע בנושא בשביל למנוע את הבעיה... (דרייבר עדכני לכרטיס מסך מותקן). תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי רדאון 5850 והמשחקים פועלים עם fps נמוך למשל קרייסיס ובאד קומפני פועלים לי על high על 20 fps ואני ממש מאוכזב המעבד שלי זה e6400 אם זה משנה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחשב הנ"ל pentium core 2 duo e8400 mother board intel DG41RQ power supply ezcool 450w ddr 2 800 mhz 2 gb kingston מסך AOC 21.5 FULLHD עם חיבור VGA עכשיו ככה, אני מעוניין להוסיף על המערכת הקיימת כרטיס מסך טיפה חזק למשחקים בעיקרון משחקים סרטים ומה שבא אפשר המלצה על כרטיס מסך טוב עד נניח משהו כמו חמש מאות שקל? (עם אפשרות לחריגה) האם כדאי להחליף לוח אם למשהו כמו נניח צ'יפסט P41 P43 או P45 של ג'יגהבייט ? צריך בכלל? והאם ספק כח אני אצטרך גם להחליף למשהו כמו חמש מאוד ווט? ושל איזו חברה? (כמו כן יש לי שני כוננים קשיחים מורכבים ) ולגבי מסך, יציאת VGA מספיק טובה? או שעדיף משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום יש לי כרטיס מסך- ATI Radeon HD 4770 וצג- LG Electronics W2343 איך אני מחבר בינהם שאני אוכל לראות סרטים של HD ואיזה כבלים אני מחבר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה. הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה. אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת , האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מרכיב מחשב עבור משחקים כבדים להלן פירוט הרכיבים העיקריים: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB לוח אם:GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E חשבתי על ה HD 5770 1GB GDDR5 / GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 זה של ATI מיצר ע"י GIGABYTE ואילו ה GTX מיוצר על ידי Inno3D
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למשחקי אסטרטגיה ולצפיה בסרטי HD. התקציב הוא 300-400 ש"ח. הכרטיס אמור להיות מתנה למישהו. בתודה מראש, רון.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה, האם למישהו יש את המארז הזה (NSK2480) עם כ.מסך 5750? אני לא בטוח שיש מקום בתוך המארז לכרטיס הזה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר 3 מסכים למחשב אחד, כך ש: המסך השמאלי יהיה ברזולוציה של 2048X2048. המסך הימני יהיה מסך רגיל ברזולוציה סטנדרתית. (שני המסכים הנ"ל יהיו בקונפיגורצית horizontal span) בנוסף, וכאן החלק הטריקי, אני רוצה לחבר מסך שלישי ברזולוציה סטנדרטית, שיציג בדיוק את מה שהמסך השמאלי מציג. כלומר, מסך מספר אחד, ומסך מספר שלוש מציגים אותו דבר אך ברזולוציות שונות. מסך מספר 2, מציג תמונה שונה. לצורך זה יש לי כרטיס NVIDIA QUADRO FX1700, וכרטיס MATROX שיכול להתחבר ליציאת PCI רגילה. (כלומר יש לי אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך למחשב. וה NVIDIA יודע להציג ב 2048X2048) יש למישהו רעיון? תודה רבה !!! גידי
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המנוע בשימוש כניראה מאנריל 3 למי שלא יודע מדובר בטכנולוגיה שתיכנס למכשירים נידים כמו סלולרים וכו יש שמועות שהיורש של הנינטנדו DS יהיה מבוסס על הטכנולוגיה ובגדול זה אומר שמכשירים שמבוססים על Tegra 2 יוכלו להריץ משחקים מודרנים (יחסית להיום ) רק בהגדרות יותר נמוכות מקונסולות הHD הדמו עצמו אולי לא ניראה מרשים ככה -כי זה רק הדגמה אבל מדובר על טכנולוגיה שכניראה הרבה יותר חזקה מהטכנולוגיה בשימוש של הPSP והאיפונים שיש היום כניראה גם הרבה יותר חזקה מהWII במידה ויכניסו מספיק זיכרון לנצל את החוזק
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בניידים אבל האם יש היום כרטיסי מסך לניידים שיכולים להריץ משחקים כמו BC2 או MW2 על הגדרות בינוניות ומעלה? אם יש אפשר מגוןן דוגמאות והמקבילה שלהם מכטיסי מסך לנייחים?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם HD4850 VAPOR-X. קניתי אותו לפני שנה ומשהו והוא כרטיס מסך מצויין אבל אני רוצה לשדרג אותו. המעבד שיש כרגע הוא phenom X3 8650 אבל אני מחליף אותו עם המחשב של אח שלי כנראה לQX9770 של INTEL. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן ביצועים הכי טובים במחיר של 1500 שקל בערך. ואגב יש לי עוד שאלה: אבא שלי נוסע בקרוב לשוויץ. האם כדאי לקנות משם כרטיס מסך? האם המחירים שם זולים יותר?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי,עקב התחממות של כ.מסך (G8500) שבא ללא מאוורר אלה רק צלעות קירור החלטתי לקנות מאוורר ולהרכיב. קניתי מאוורר 92מ"מ של ARTIC COOLING וקניתי מתאם לMOLEX. קיבלתי עםהחבילה של המאוורר ארבעה ברגים אבל הם קטנים למדי, פה בפורום אמרו לי שאני צריך להכניס את הברגים בין המעברים של הצלעות קירור וזה פשוט יתקע שם ויקרר שם.. הינה תמונה של כל העסק ותמונות של הברגים לכוד...תגידי לי עם זה בסדר ועם אפשר תכוונו אותי קצת יותר.. הכל ביחד: http://img22.imageshack.us/img22/6213/p1010004wy.jpg הברגים: http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ביצעתי בדיקת שגיאות בכ.מסך SAPPHIRE 4850 בעזרת OCCT ונמצאו הרבה ואני לא מבין כלום בגרפים האים מישהו יכול להסביר לי מה הבעיות: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קלטות הוידאו מתיישנות ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר אותן למחשב או לדיוידי דרך חיבור הוידאו לכרטיס מסך מדגם כלשהו או בעצם, איך עושים את זה..? שמעתי שיש מתאם שמחבר בין הוידאו למחשב בUSB שבא עם תוכנה שמאפשרת להעביר את הוידאו למחשב ??? מישהו פעם עשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, ואיתו כרטיס מסך חדש ומודרני. אני צריך שיהיה NVIDIA על מנת להריץ CUDA ו-demos. הכרטיס לא חייב להיות הכי טוב שיש, ואני מעדיף שיהיה יחסית שקט, לפחות בזמן עבודה רגילה (לא במאמץ). כמובן אי אפשר ממש שקט, בכל זאת זה אמור להריץ משחקים ודברים. אגב כמובן צריך שיתמוך במינימום DX10.1 ו-win7 x64. בגלל הנסיבות הללו, אני לא רוצים לקנות פרמי (GTX 400) שבשלב זה הוא יקר, חם, רועש, ולמיטב הבנתי לא טוב בהרבה מ-ATI. עוד שנה אולי אקנה אחד כזה. התקציב - באזור 1500 אבל אם אפשר להשיג שיפור משמעותי אני מוכן לעלות גם עד 2000. המלצות? עצות? עוד רעיון מעניין זה לעבוד עם 2 כרטיסים זולים יותר ב-SLI, אשמח לשמוע עצות בכיוון מבעלי ידע.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך, אך חבל לי לבזבז עליו הרבה כסף כי אני כבר לא משחק כל כך הרבה, והשימושים שלי הם בעיקר משרדיים. אני רוצה שפיפא 2010 יעבוד לי טוב, וגם נניח משחקים כמו STARCRAFT 2 שצפוי לצאת בקרוב, אך לא מעבר לזה. מה שחשוב לי הוא שגם בעוד 3 שנים משחקים בסדר גודל הזה יעבדו לי. המליצו לי פה בפורום לא לקנות כרטיס חזק יחסית(בכ500 שקל)- כדוגמת ה4770, אלא להסתפק בכרטיס זול יותר (בכ300שקל) ולהחליפו בעוד מספר שנים. בעיקרון לא אכפת לי לשלם גם 500-600 שקל על כרטיס מסך, אני פשוט לא רוצה שזה יהיה מיותר. תודה לעונים עריכה: שאר המחשב גם הוא חדש, ולכן לבטח לא יהיה צוואר בקבוק. ספק סיסוניק 500 מעבד AMD ATHLON X4 2 גיגה זיכרון 1333 מגה הרץ
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon HD 5570 1024MB PCIe או Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe המחשב הינו מיועד קצת למשחקים , לתוכנות ולסרטי HD מה הייתם לוקחים ? תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-