עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 00Amir,

שבת שלום כרגע יש לי Axle gts250 1Gb ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס של Gigabyte - ראיתי בהרבה אתרים שהגיגבייט עולה באיכות על שאר חברות צד ג' שמייצרות את אותו כרטיס. יש כתבה מעניינת כאן: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf-gts250-sli.html כמה שאלות טכניות: האם אני פשוט קונה כרטיס ומחבר או שאני צריך איזשהו "גשר" פיזי בין הכרטיסים? צריך תוכנה מסויימת? איך מתבצעת ההתקנה? חייב ללכת למעבדה?? דרך אגב - יש לי ספק Enermax 400W - צריך לשדרג גם אותו אם אני מוסיף כרטיס? תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by LiorZi,

יש לי 260 GTX והמאורר של הכרטיס תקועה על 40% - 1500 RPM (לפי GPU-Z ו-EVEREST) כל הזמן. גם אם הוא על 75 מעלות (בזמן מאמץ - משחק) וגם אם הוא על 45 מעלות (סתם על הדספקטופ) הוא לא יעבור את ה 40% - 1500 RPM. זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. ביקשתי שירכיבו לי מפרט מחשב, המליצו לי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) ואז פתאום עולות השאלות לגבי כרטיס המסך: 1. השאלה הכי חשובה: כרגע אני עובד עם 2 מסכים, ונראה שהכרטיס הזה תומך רק ב-1. אני צודק או מפספס משהו? אם כן, איזה כרטיס חלופי מומלץ? 2. כמה זה משנה אם לכרטיס המסך יש ג'יגה RAM או חצי ג'יגה? ההבדל מחיר זה איזה 100 שקל ולא ברור אם זה משמעותי. 3. אמרו לי לשקול את sappire או ASUS במקום AIS - זה שווה את הכפול כסף שהם רוצים?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת האם לכרטים מסך GTX 470 יש עדיפות באריכות סרטים וקידודים מאשר HD5850 או שאין הבדל ומה לגבי תוכנת SOLIDWORKS 2010 איזה כרטיס עדיף? תודה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by Albetron,

ברשותי HD5850 וQ6600, שניהם על סטוק. לא מפליא שדווקא עכשיו בקיץ המעלות התחילו לעלות בצורה מאוד דראסטית והמעלות של המעבד עלו ל43c בזמן מאמץ ו30 ומשהו במנוחה, ושל הכ.מ 90+ בזמן מאמץ ו40-50 במנוחה..זה תקין? ואם כן עד כמה? ואם לא עד כמה כדאי לקנות קירור?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  6. שניהם כרטיסים צנועים יחסית עם חיבור AGP ללוח אם. מי מביניהם טוב או מומלץ יותר? ATI HD3450 (512MB DDR2, 600 MHz) GeForce 7600GT (256MB DDR2, 560MHz) שניהם תומכי HD, לכן אנא התיחסו לביצועיהם בכל הקשור למשחקים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. היי, יש לי 5 מסכים - 3 מהם הם 22" שעומדים מאונך אחד ליד השני, ועוד 2 מסכים עצמאיים עם רזולוציות שונות. על הלוח יש לי זוג חריצי PCI-E X16, וכרגע אני משתמש ב-Radeon HD 4850 בשביל להריץ 2 מסכי 22" ב-Extended Desktop. מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף Radeon HD 5750 שיריץ את 3 מסכי ה-22" כשולחן עבודה אחד בעזרת Eyefinity, ובמקביל להשאיר את ה-4850 כדי שהוא יריץ את 2 הנותרים עצמאית. האם הקונפיגורציה הזו תעבוד ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  8. שלום יש לי כרטיס מסך מדגם HD4870 וכאשר אני מחבר אותו עם ממיר DVI ל HDMI הוא כמובן לא מעביר לי גם קול אלה רק תמינה. השאלה שלי האם קיים כרטיס מסך ( לא מובנה ) שמעביר גם קול פרט לוידאו .. ? תודה .

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Makaveli_iL,

הם זה נכון שכדאי לטווח הארוך להשקיע בלוח-אם תומך SLI ובבוא הזמן לקנות את הכרטיס שישלים את הטכנולוגיה הזו במקום לקנות פעם אחר פעם (פעמיים שלוש) כרטיס מסך חדש? האם בכדי ש-SLI תעבוד אני חייב 2 כרטיסי מסך תואמים 1אחד לאחד (סוג דגם מדוייק וכו')?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  10. שלום! יש ברשותי את הכרטיס הבא: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=83&sub_id=351 כפי שאתם רואים אין לו חיבור HDMI וגם לא קיבלתי איתו מתאם. שאלתי היא אם אחבר מתאם DVI-HDMI אקבל גם סאונד או רק תמונה? האם צריך מתאם/כבל מיוחד? (יש חיבור spdif למעלה) שאלה 2 היכן ניתן להשיג כבל spdif ללוח אם? תודה רבה!!! עריכה: + כבל כזה יתאים:? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=9185

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  11. מזה כשנה ומעלה מחובר המיני לפטופ שלי (asus intel atom 1.6~1GhZ~160Gb~10.1' widescreen) עם כבל VGA מוצלב לטלוויזית LCD 32' של LG. עד אתמול הטלויזיה הציגה את המסך בלפטופ כמו שצריך ובאיכות מעולה. אולם מאתמול הטלויזיה מסרבת להציג את המחשב משום מה. הדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך בנייד ווידאתי שהכבל אכן מחובר כמו שצריך מבחינת המגעים ב-2 הכיוונים. זה נראה על פניו כאילו "קשה" על הטלויזיה להציג את המחשב. כאשר מדליקים את הלפטופ ומכוונים את הטלויזיה לערוץ המתאים (RGB PC) רואים מסך שחור כאשר ההבהוב של "אין אות" אינו מופיע. ורק כאשר הווינדוס מגיע למסך שבו הסמן של העכבר עולה, מתחיל ההבהוב של "אין אות" שוב על מסך הטלויזיה. הסיבה היחידה שעולה לי היא אולי עומס של חיבורי USB שיש לי …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. שלום הx1950pro שלי מת אז החלפתי אותו ב210gt אני עליתי בsave mod מחקתי את הדרייבר של ati מהממשק של windows אחר כך מחקתי אותו שוב עם sweeper ואז התקנתי את הדרייבר של nvidia הכל בsafe mod לאחר למכן העלתי את המחשב בצורה רגילה ועדיין blue screen. אין מנוס מפרמוט?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by aradgonen,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק שיפעיל לי את ה GTA IV הכי טוב שאפשר עד 1000 שח

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. Started by bazz,

היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. יש לי מערכת הכוללת: מעבד q6600 לוח אם gigabyte ga-p35-ds3l (יש לו חריץ PCIe 1.0) ספק FSP 450W pnr הכרטיס מסך שלי (twintech 8600GT) נשרף (המחשב לא מסוגל להראות כלום, וכשהוצאתי אותו ראיתי שהקבלים הרוסים לגמרי), ולכן אני רוצה לקנות אחד אחר במקום. הצלחתי להתמקד בשניים הבאים (בין היתר לאחר קריאת רוב התגובות בפורום): - 250 gts של gainward: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=118 - hd4850 של gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2857 לפי הנתונים היבשים ל250 יתרון קל כמעט בכל פרמטר (ברוב הבנצ'מרקים מופיעים גרסאות שונות של שני הכרטיסים ולא האלה של 512mb כמו שבחרתי). מצד שני, נראה …

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  15. בגדול יש כבר משחקים שהכרטיס לא סוחב , חסר לו DX 11.. חשבתי אל 5850 ולהשאיר אותו לפיזיקס או לחכות ל 465 שלפי השמועות אמור ליהיות אחלה כרטיס. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום במחשבי פועל כרטיס מסך 256MB GFORCE INNVISION 3D 8600 GT והוא נורא מתחמם אפילו שיש לו מאוורר ועוד 2 גדולים במארז. במחשבי מותקנת ויסטה (אני אשדרג ל7) ואני משחק בעיקר ב- GTA IV ולאחרונה אחרי שהתקנתי את ה GTA IV הוא התחיל נורא להתחמם. אם יכולים להסביר לי מה הבעיה או שצריך להחליף כרטיס מסך? :-\

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by idooo,

עדיפות לחנות מירושלים חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 500 ש''ח (כמובן שאפשר לחרוג טיפונת) מפרט מחשב : מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200 לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. ברמת ווינדוס הרזולוציה המוגדרת היא FHD, המסך הוא AOC F22+ שכמובן תומך בFHD. יש משחקים ( קרייסיס, ופיפא 2010) שלא נותנים לי לשחק ברזולוציה הנ"ל, ומה שקורה זה שרשום על המסך משהו לגבי האינפוט ואז הוא מחזיר אותי לרזולוציה הקודמת שהייתה קבועה. התקנתי פאץ עדכני לקרייסיס וגם לא עזר. אם זה היה קורה בכל המשחקים אולי הייתי מבין, אבל בCOD MW2 זה כן נתן לי לשחק על FHD, אז מה העניין? ומכל המשחקים למה פיפא לא נותן? לא ברור לי אם זו בעיית חומרה או תוכנה בכלל..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז כן נשרף לי הכרטיס הנוכחי 8800 GTS חחחח וברצוני לקנות חדש מפרט: intel q5500 2.83ghz quad core 2gb ram gigabyte EP43-DS3L ספק- ezcool 500W atx 500 jsp תודה מראש עריכה: מסך שכחתי-flatron w2353v 23inch http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2353V-PF.jsp

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hichcock,

היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dp92,

שלום הלך לי היום הx1950pro עכשיו אני דיי עני אז אין לי תקציב גדול גג 300 שח המפרט של המחשב שלי הוא e6300 4 gb ram ספק דיי חזק אני לא חושב שתיהיה בעיה איתו הדרישות שלי הן תמיכה ב2 מסכים, לפחות יציאה אחת של dvi ותמיכה בwindows 7. המוכר בחנות המליץ לי על http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=8936 איך הוא? אני יכול לקנות או מksp או מivory כי לשניהם יש סניפים ברעננה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by L1ron,

שאלה: לכ.מסך שלי יש קירור פאסיבי קרי צלעות קירור הכרטיס הוא G8500 GT , בגלל שהוא היה חם והגיע ל70 מעלות במנוחה החלטתי לקנות לו מאוורר קניתי מאוורר בגודל של הצלעות קירור בערך שהוא 9ס"מ , הברגתי את הברגים שקיבלתי לחורים והוא לא נפתס שם לא משנה באיזה פוזיציה נסיתי שמתי את המאוורר על הצד שני של הכ.מסך שנגדי בעצם לצלעות קירור , וככה השארתי אותו בלי תמיכה כל שהיא, המעלות ירדו ב3-4 לא יותר.. השאלה שלי: בפועל עם הייתי מרכיב את המאוורר על הצלעות קירור כמה זה היה אמור להוריד בערך? כי עם זה היה עושה אותו דבר אין לי טעם להמשיך לנסות לחפש פתרון להרכיב את המאווורר על הצד התחתון דווקא.. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  24. מאחר והתברר שיש בעיות עם הכרטיס מסך שלי , אני צריך להחליף חדש. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים עד 1,000 ש"ח שיתאים למפרט שמופיע בפורפיל.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  25. ברשותי כרטיס מסך שרכשתי לפני כחודשיים - Gigabyte 260GTX Super Overclock http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3183 לפעמים כשאני משחק משחקים כמו Crysis / Far Cry 2 / Bad Company 2 המשחק פשוט נופל אחת לכמה זמן (רבע שעה / חצי שעה). ומראה את השגיאה הבאה: כבר רשמתי נושא בקשר לדבר הזה, אבל חשבתי שהבעיה היא רק בקרייסיס, לכן רשמתי שוב. שום החלפת דרייברים לא עוזרת וזה לא בעיה במשחקים. אז איפה פה הבעיה? אולי בכרטיס? אולי אני צריך ללכת לממש אחריות?? יכול להיות שזו בעיה בספק? (מפרט בצד) אודה לעזרתכם. אגב במשחקים כמו Half Life 2 / Counter Strike Source / Call Of Duty 4/5/6 זה לא עושה את התקלה הזאת. וכשאני משחקי על הגדרות מאוד נמוכות במחשקי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים