כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני משדרג השבוע כרטיס מסך חדש למחשב, שיתחבר למסך LCD 22"WIDE ומסך טלוויזיה HD Ready 32" (רזולוציות 1680X1050 ורזולוציית HD) למסך מחשב אני מחבר בDVI ולטלוויזיה בHDMI רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל חזק מספיק בשביל שיהיה שיפור בזכות הכרטיס מסך... מעריך כל תגובה! המחשב הוא : HP Compaq dx7400 Microtower Intel pentium Dual Cpu e2160 @ 1.80GHz 1.79GHz, 2.00gb of RAM הכרטיסים: Gainward Bliss 250GTS 1GB DDR3 Green Edition Gainward Bliss 9800GT 1GB DDR3 Green Edition Sapphire ATI Radeon HD4850 Battlestation 1Gb GDDR3 (העדפה לאחד מהם??) צריך תשובה דחופה תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך (פשוט) עם VIVO ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את הכבלים ולראות טלויזיה גם בלי הצורך בממיר (כמו היפר בנד) דבר שני על אלו דברים ופרמטרים אני צריך לשים לב מדובר בכרטיס של עד 800 ש"ח (אני לא גיימר בסך הכל קצת עריכת וידאו והמרת קלטות וידאו לCD) תודה מראש שרון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר בלתי נסבל; ההתלבטות שלי לא נגמרת ואני כבר מוכרח לקנות מסך חדש, אני מתלבט בין: Samsung 959NF לבין Mitsubishi-NEC DiamondPro 930SB, שניהם 19". אני רוצה את המסך הטוב ביותר משניהם, מכל האספקטים, ומחיר לא משנה. תודה מראש ושבת שלום.
-
שלום בשבוע הקרוב אני הולך לקנות מחשב מtms המחשב יהיה במפרט הבא : שאותו אין לשנות מכיוון שהוא מותאם להאקינטוש ,וצריך להיות שקט במיוחד לאור העובדה שהוא כמה מטרים ממני דלוק רוב הזמן בחדר שינה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray 1140₪ Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic X-660W - בקניית מחשב חדש בלבד 999₪ Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 305₪ Gigabyte GA-Z77-DS3H 587₪ Scythe MUGEN 3 REV B 224₪ בנוסף יש כרטיס רשת pci , הרדיסק 500gb וssd אינטל 330 שפה בקנייה קבוצתית בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת אני רואה יש כל מיני כרטיסי מסך בטיאמאס שהם במחירים מיוחדים למי שקונה מחשב חדש. עכשיו אני לא כזה לחוץ על לקנות כרטיס מסך מכיוו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי משחקים ברגע של עומס טיפה(אבל טיפה) מקרטעים , משהו שלא מכיר את המשחק לא יבחין בזה משהו שחורש על המשחק יבחין בזה אבל לא בודאות... אז אם אני יסים מאוורר במקום ההיסטניק ה זה (איך שקוראים לו) יהיה הבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סדרת ה-Toxic החדשה מבית sapphire תגיע עם קירור מים מהמפעל והמחיר שלה יעמוד על סך של 580 דולר היא תיהיה מיועדת לאנשי אובר קלוק ולחובבי אקסטרים והעכבר ניסיונות החדש הוא המלך של ati כעת x1900xtx הנה קישור: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=452 (הידיעה נלקחה מהאתר ממדור "מבזקים מרחבי הרשת").
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך 8800GTS OC 320 MB אני עכשיו רוכש כרטיס כזה ורציתי לדעת מה עדיף מבין החברות בכלל .. ומה עדיף מבחינת שני הבאים..: XFX ו BFG... תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שבתוך המסך (לא בתמונה) יש מן אור כתום מתחת לחורים, כשאני מכבה את המסך הוא נכבה וכשהוא דלוק הוא גם נדלק נשפך טיפה מים מהמזגן והוא נדפק קליל אבל האור הזה יכול להיות משהו מסוכן? יש לי מסך MAG 17" 786FD והוא משמיע גם רעש מוזר.. אבל לא חזק רק כשאני מתקרב עם האוזן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה: מעבד סמפרון +2800 על לוח ECS מבוסס מערך SIS 761GX שני פסי DDR, אחד של 1GB והשני של חצי, שניהם נבדקו ותקינים. ספק כח 400 וואט בינוני ומטה אבל עובד טוב עם מחשב שיותר בזבזני בחשמל. כרטיס מסך HD3450 של חברה GeCube שכנראה לא קיימת היום (אלא אם מישהו יתן לינק לאתר שלהם?) מסומן כך: HD345P2-E3 ובמדבקה אחרת RV620LE מה שלא תהיה המשמעות של התוספת הזו. בתוכנת אוורסט הוא מזוהה HD3450 RV620. מערכת ההפעלה XP PRO 32 מעודכנת ותקינה מכל היבט אחר שאני יכול לחשוב עליו. אין כרטיסים אחרים ואין תוכנות מיוחדות שעולות לזכרון בהפעלת המחשב למעט AVG, זוןאלארם, תוכנת ניטור אל-פסק ובקרת אודיו. ללא כל דרייבר מותקן הכל עובד טוב, המחשב זריז והכל על הגדרות של מתאם תצוגה לא מזוהה. ניצול מעבד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, במחשב של דודה שלי יש כרטיס 9600GS. ניסיתי לחבר לה את המחשב לטלויזיה ובשביל זה חיפשתי את Nvidia Control Panel כדי שאוכל לבחור מצב תצוגה clone. משום מה ה-Control Panel לא היה קיים וגם הסרה והתקנת דרייבר עדכני מאתר Nvidia לא עזרה. מה כדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם Intel DV915GEV ומעבד פנטיום 4, 3Ghz, מערכת הפעלה XP כרטיס המסך GeForce 6600 של Gainward עם 256MB שבק חיים. המחשב ישמש לפחות עוד 3 שנים בצרכים דומים ש- GeForec 6600 היה מספיק עבורם. לא משמש למשחקים - שימושים כללים, אינטרנט, Office ועיבודי תמונות מבקש לדעת האם GeForce 210 מקביל לכרטיס הנ"ל והאם יתאים ללוח האם שלי (בעיות תאימות של PCI-E 2.0 מול PCI-E 1.0 למשל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכול ה"גיקים" אני חייב לקנות מסך חדש ואחרי התלבטויות קשות החלטתי לעבור ל-LCD. ההתלבטויות לבסוף צומצמו לשתי אופציות : 1. Hyundai 17 ImageQuest Q17 עם חיבור ה-DVI ב- 2500 ש"ח 2. ViewSonic 17 LCD VP171 Black ב- 3079 ש"ח המוח עוד מעט נשרף לי ואני לא מצליח להחליט ( 3000 ש"ח זה הגבול אז לא להציע יותר יקרים ) אנא עזרה ...לפני שאני שולח יד בנפשי :nixweiss: :s05: :nixweiss:
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5-3470 3.20Ghz זכרון: 4GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce 210 1024MB DDR3 ספק כח: FSP350-60HCN רזולוציית מסך: FHD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים כמו GTA V וBF3 בצורה טובה. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לא סוחב. הבנתי שהספק כח שלי חלש מידי וצריך לשדרג גם אותו לפני שמשדרגים כרטיס מסך. התקציב שלי לכרטיס מסך היה 800 ש"ח, אבל לפי מה שאני מבין זה לא יספיק לכרטיס מסך טוב וספק כח שיספיק. מה אתם ממליצים - לקנות ספק + כרטיס מסך ב800 ש"ח כולל (ואיזה כרטיס מסך?) או לחסוך עוד ולקנות כרטיס מסך ב800 וספק כח בנפרד? אשמח אם תמליצו על כרטיס מסך טוב לדעתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב במשרד ואין לי שם טלוויזיה אבל יש לי כרטיס טלוויזיה ואנטנה איך אני יכול לראות את ערוץ 1 ו2 ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן חברה יש לי בעיה עם REFRESH RATE קודם כל אני משתמש בדרך כלל ב85HRZ RR אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהו אז הRR שמה הופך להיות 60HRZ וכאשר אני יוצא מהמשחק הRR נשאר אותו דבר ולא חוזר ל-85! מה לעשות ? זה מעצבן , אני עובד על XP עם TI 4200 של GAIWNWARD ן LG FLATRN 795FT אם זה יעזור לכם \ לי תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את דעתכם על הכרטיס הבא HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E יש לי PCI Express v1.0 על הלוח אם. מעוניין להריץ משחקים בכיף, לא צריך להשתולל האם יספק את הסחורה? והאם קיים כרטיס מקביל במחיר דומה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורה של הכרטיס שלי במנוחה היא 54 מעלות בערך, וקר עכשיו בחדר... השאלה למה הטמפרטורה לא יורדת? איך אני בודק מה מחמם את הכרטיס? עקרונית הקירור שלו לא עובד בטמפרטורות כאלה, על פי הגדרות היצרן.. יש את הלדים שפעולים בצדדים שאין קירור.. והתאורה windforce כשהקירור עובד.. מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום תמיד היו לי כרטיסים של ATI. בגלל שאני עובד עם שלושה מסכים, תמיד יש לי כרטיס עיקרי 4850 ואחד משני 4550 לפי מספר שבועות התקנתי ADOBE CS5 וגילית על ה MERCURY ENGINE שחייב כרטיס GTX285 על מנת לנצלו. לאחר שהתקנתי את ה GTX285 הייתי בטוח שאם אני רוצה לחזור להשתמש בשני כרטיסים במקביל, אני אצטרך עוד כרטיס בסיסי של NVIDIA. היום החלטתי לנסות ולשים את הכרטיס הבסיסי של ATI במקביל ל GTX285, וזה עובד מצויין!!! אם מישהו חושב שעשיתי טעות, או שיהיו לזה השפעות בעתיד, אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן (5 שנים) שעובד עם hd4870 512mb. לאחרונה חשבתי לשדרג את הכרטיס אבל כבר אין לי שמץ של מושג מה קורה בשוק ומה כדאי לקנות (אם בכלל) החיבור שיש לי הוא pci e2 x16. וחשבתי על תקציב באזור המאות שקלים. בעיקרון עלו לי 2 שאלות: 1. האם באמת יש טעם לשדרג או שחבל להשקיע במחשב? (לצורך אומדן נגיד ואני רוצה להריץ את CoD ghosts האם הוא ירוץ ועל איזה הגדרות) אם כן אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 2. המפרט שלי הוא כזה: 8gb ram Q8200 cpu 512GB hard disk מה ההספק שאני אצטרך מהספק?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשת מספרים לנו על ליבות GA103 ו-GA104 מארכיטקטורת ה-Ampere - בתהליך ייצור של 7 ננומטר מבית סמסונג ועם זינוק אפשרי גדול בביצועים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרי עד היום כדי להתקין שתי כרטסי מסך ב SLI הם צריכים להיות זהים אבל האם בעתיד יהיה ניתן לחבר 2 כרטיסי מסך (של אותה חברה) אבל לא זהים שיעבדו ביחד האם זה תלוי בענין של תוכנה או חומרה SOMEBODY.......???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-