כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, מה הכרטיס שיתן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר בהרצת משחקים בFULL HD ? מפרט המחשב: מארז:ANTEC NSK 2480 מעבד I5 750 זכרון 2X2GB GSKILL לוח אם: GA H55 USB3 כרגע יש ברשותי כרטיס HD 4350 שנרכש לאחרונה ע"מ לצפות בסרטים בעיקר- האם אוכל להנות ממנו גם במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב שנקנה לפני כמה שנים, מפרט: מעבד e8400 2G זיכרון (בתוכנית לשדרג לארבע, אשמח לקבל המלצות גם בשביל זה) לוח p35 ds3l של Gigabyte ספק HEC 450w רזולוציה 1366x760, אם זה משנה. ולשאלה: מה כרטיס המסך המומלץ ביותר שמסוגל לעבוד במפרט הנ"ל בתקציב של כ-1000 ש"ח (ניתן לחרוג) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
vanta או Nvidia-MX200?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2010 בשעה 15:11:24 עוד שאלהאיזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או Geforce 7600 GT http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9993
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש כרטיסי מסך LOW PROFILE שאפשר להריץ עליהם משחקים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שוב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu ושמתי לב שהוא מרעיש די הרבה, אז ניסיתי לשנות את מהירות המאווררים דרך AMD Catalyst Controll Center , אך שמתי לב שאין הבדל ברעש בין אם זה על 20% ו 100% . אז הורדתי After Burner - ושיניתי שם את מהירות המאווררים מ20 % ל 90% , חיכיתי כ10 דקות , וראיתי שאין הבדל בRPM , כשהמהירות הייתה על 20% הRPM היה על 3400 +-, וכשהיא על 90 % אחוז היא נשארה אותו דבר- האם זה נורמלי? אולי אני לא עושה משהו נכון?, אולי אי אפשר לשנות בכלל את מהירות המאווררים בכרטיס הזה? - בנוסף , כאשר אני מזיז את הכרטיס מסך בצורה קלה, המסך (dell u2312hm) עובר לSave mode , כאילו הוא לא קולט אותו, גם אם אני מנתק א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v כרטיס מסך: אין כרגע!!!!!!..היה בעבר 4850 עברתי ל5850 (שניהם נמכרו כבר)ועכשיו מחפש כרטיס טוב מהם שמתאים למיפרט מחשב שלי! תביאו לי כמה אופציות (דגמים) בבקשה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב: 600-700 ש''ח לפני הכל, אני רוצה להגיד שהלכתי לחנות KSP ברמת גן לקנות כרטיס מסך - NVIDIA GIGABYTE GT640 2GB משהו כזה, והוא לא התאים למארז שלי, או ללוח אם, אני לא כל כך מבין בזה.. הוא יכול להתחבר אם עושים איזה קומבינה ומשחררים ברגים וכולי, אבל זה ממש לא התחום שלי, אני מחפש כרטיס שיתאים למחשב מבחינה פיזית. מפרט המחשב: מעבד: Field ValueCPU #0 Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2926 MHz לוח אם: Dell OptiPlex 380 כרטיס מסך נוכחי: Sapphire Radeon HD 5570 מארז: Dell OptiPlex 380 ספק כוח: http://www.newpowersupply.com/genuine_dell_x472m_255w_power_supply_model_b255pd_00_cde0255p5wa_rev_a00_cn_0x472m_75651_199_00rp_a00_dp_n_0x472m-pr-1555-c-1-p-1.html מסך: …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד I5-6500 מבוסס ערכת שבבים B150. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 7900 כאשר אני משתמש במחשב לגיימינג לעיתים רחוקות. האם יש כרטיס מסך שאני יכול לקנות בארה"ב ב-200-250 דולר שיהווה שידרוג משמעותי? הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1650*1080 ובעתיד אולי 1920*1080.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן הרצת משחקים(WOW) מס' הפרימים לשנייה אף פעם אינו עולה על 60 ולפעמים יורד עד ל-30. איפה נמצא צוואר הבקבוק אצלי, כלומר איזה רכיב אפשר לשדרג כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני יודע שקיימת אופציה להשתמש בכרטיס מסך נוסף מאותו סוג כדי שיעבדו במקביל, האם זה יעזור? המחשב: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2046MB RAM גיגהבייט P35-DS3P NVIDIA GeForce 8800 GT
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רזולוציה 1200. כרגע יש לי 7770 והוא די מקרטע. מחפש שדרוג. מעדיף AMD. אודה להמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (8800GT) בהחלט כבר מראה אותות ואני מתבאס מזה קשות... אני גיימר וקשה לי מאוד להתפשר על איכות גרפיקה. איני זקוק לרזולוציות מטורפות או פילטרים משוגעים. רוצה שאוכל לשים את כל הנתונים במשחק על High ולהנות מחוויה חלקה גם בלי פילטרים לצורך העניין. העניין הוא שהמערכת מחשב שלי שנקנתה לפני בערך 5 שנים כבר ישנה... חזקה אומנם ומחזיקה יפה מאוד (עברה גם טיפה שדרוגים מאז ^^) אבל השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק. זה המפרט שלי כפי שכתוב פה בפרופיל שלי: Asrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Kingston 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz OCZ 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz Gold Edition INNOVISION GeForce 8800GT OC2 (Core: 700Mhz, Memory: 2000Mhz) 512…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד מהם עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE MX 440, נקרא לו מחשב 1. לקחתי את הכרטיס מסך ממחשב 1 והתקנתי אותו במחשב 2, מחשב 2 קלט אותו אוטומטית, והיה מוכן לפעולה, ואילו במחשב 1 התצוגה הייתה על הפרטים הכי נמוכים, שלא איפשרו עבודה נורמלית. השאלה היא האם הבעיה היא בעיה של הגדרות, ואם כן איך פותרים את זה, או שזאת בעיית חומרה ואני צריך איזשהוא מתאם תצוגה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ?? הכוונה חברות אחרות שמיצרות כרטיסי מסך?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800 EVGA. לינק: http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX אני צריך תוכנה שבאמצעותה אוכל לדעת את הטמפרטורה באמצע המשחק. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i got radeon 9800 XT and hte score is 10016 i want to know if its so low or i just think it is because i saw other results with almost the same system i have and they were 16000 and higher plz help me i want to know what i do wrong with my new card
-
שלום קניתי לפני מספר ימים כרטיס מסך GTS 250 ואני צריך מתאם MOLEX מהספק שלי ל6 פינים בשביל לחבר לכרטיס מסך... אז השאלה היא: מה ההבדל בין שני ה מתאים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~HLC-4M2E-15~109~0.htm לבין http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1466 למה הראשון עולה 78 שקל ושני רק 16 שקל..? ואם מספיק לי מולקס אחד או שאני חייב 2 מולקסים בשביל הכרטיס מסך שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם בעל סלוט AGP X4 שפועל ברוחב פס מקסימלי של 32-bit. האם יש אפשרות להתקין עליו כרטיסי מסך שפועלים ברוחב פס גבוה יותר כדוגמת רדיאון 7000? אין לי בעיה שהכרטיס יעבוד ברוחב פס של 32-bit בלבד, השאלה אם דבר כזה יעבוד בכלל. אם כן, האם הדבר יעבוד לכל סוג כרטיס, גם כרטיס שעובד על הנייר ב-256-bit? או שיש גבול מסויים? כמו שכרטיס מסוג X8 לא יעבוד על סלוט של X2? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר גל ראשון של מוצרים סולידיים ללא הפתעות מיוחדות - אנחנו מתחילים לקבל מידע אודות הדגמים המושקעים והמתקדמים ביותר שמכינות לנו שותפותיה של NVIDIA לעסק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי מסך חדש mag 796fd2 ויש לי איזה בעיה עם הגדרת הצבעים אני גם מנסה להתחל את ההגדרות של המסך וזה לא נותן הבעיה בצבעים היא ב color manager יש שם כמה סוגים של צבעים שמוגדרים כברירת מחדל 6500K 5500K 9300K וכולם נותנים אותו צבע (אבל כל הגדרה צריכה לתת צבע אחר ) מה לעשות או להחזיר להם תמסחך אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-