כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
סדרת ה-Toxic החדשה מבית sapphire תגיע עם קירור מים מהמפעל והמחיר שלה יעמוד על סך של 580 דולר היא תיהיה מיועדת לאנשי אובר קלוק ולחובבי אקסטרים והעכבר ניסיונות החדש הוא המלך של ati כעת x1900xtx הנה קישור: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=452 (הידיעה נלקחה מהאתר ממדור "מבזקים מרחבי הרשת").
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי 670 בשבוע שעבר GV-N670OC-2GD לאחר ההתקנה שלו ושל הדרייבר העדכני לאחר פירמוט נתקלתי בבעיות VSYNC הפעלתי טריפל באפר דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA והקו עצמו נעלם אבל אני מוצא את עצמי על FPS ממוצע של 40-50 והכרטיס עצמו בשבעים מעלות במאמץ האם עדכון הביוס המדובר יפתור לי את הבעיה? האם התקנתו משנה משהו באחריות המוצר? [ובנוסף הייתי שמח לגלות איזו גירסת ביוס כרגע מותקנת על הכרטיס עצמו תודה לעוזרים! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב לא חדש אבל טוב ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי לטובת משחקים. אני מעוניין בכרטיס שיפעיל את רוב המשחקים כיום ובעתיד הקרוב, אני לא צריך מפלצת ולא חולה פיקסלים וריבוי מסכים. התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח. אחי באילת לכמה ימים ויכול לקנות בק.ס.פ. או אייבורי או כל חנות שקיימת שם, ככה שאפשר לקנות כרטיס יותר טוב ביותר זול. תודה לעוזרים. מסך: VIEWSONIC 19" VP930 1280*1024 אולי אשדרג בקרוב למסך רחב, שוב לא הרזולוציות הכי גבוהות. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb West…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, במחשב של דודה שלי יש כרטיס 9600GS. ניסיתי לחבר לה את המחשב לטלויזיה ובשביל זה חיפשתי את Nvidia Control Panel כדי שאוכל לבחור מצב תצוגה clone. משום מה ה-Control Panel לא היה קיים וגם הסרה והתקנת דרייבר עדכני מאתר Nvidia לא עזרה. מה כדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שעליו מותקנים 2 כרטיסי מסך : AMD Radeon HD 7730M Intel HD graphics 4000 הכרטיס של אינטל שהוא הפנימי מוגדר לי בתור ברירת מחדל, איך אני מגדיר שהחיצוני (ה-AMD) יעבוד לי בתור ברירת מחדל? מי שעוזר לי מלך!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי GEFORCR 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 המאיץ נחשב לטוב ! אבל את החברה אני לא מכיר זה חשוב? והאם המחיר זול ? NOON17.SPEEDY.CO.IL
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בעיקר לפוטושופ , FSX , מתלבט בין GIGABYTE GV-N95TD3-512I GeForce 9500 GT 512MB 128-bit GDDR3 לבין Sapphire ATI Radeon 4550 512MB GDDR3 יש איזו המלצה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בשביל מחשב ישן יותר... אין דרייברים מתאימים מכיוון שהחברה נמכרה ונסגרה. הדרייברים שמגיעים עם וינדוז אקספי לא תומכים ב OpenGL. המון ארטיפקטים במשחקים (חצי מסך צהוב וכו'). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג דרייברים של צד שלישי לכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול. יש לי נייד toshiba L655 ,עם כרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 וכל פעם שאני מעוניין לעדכן דרייברים חדשים לכרטיס מסך אני צריך לחכות שיפורסמו חדשים באתר החברה של טושיבה (בתמיכה הטכנית המליצו לעדכן רק מאתר החברה). הדרייברים האחרונים שם הם נכונים לתאריך 14.1.2011 ,כך שהם מאוד ישנים. יש איזשהי דרך אחרת לעדכן דרייברים לכרטיס כך שיותאמו למחשב נייד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^^^^^^^ מתלהט בין כמה כרטיסי מסך למשחקים בעיקר : 1. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI 2. Palit ATI RADEON X1950GT SUPER 512 mb Retail Dual DVI 3. Connect 3D ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 4. ATI RADEON X1950XTX 512 mb VIVO Dual DVI Retail 5. Palit Geforce 8600GTS SUPER 512 mb DUAL DVI Retail מה עדיף? והאם יש לATI כרטיסי מסך שתומכים בDX10? (ויש אותם בשוק...) תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/evga_e-geforce_7900_gto/
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? לי יש אותו ובעקרון די מספק אותי, משחק בעיקר פיפא ולפעמים משחקי יריות חדשים.. אבל כשאני שם על הכי גבוהה יש קצת תקיעות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע עם GT430, הציעו לי מחיר ממש טוב על ה-560TI, והוא מאוד משתלם. הכרטיס הזה מספיק חזק ביחס למשחקים של היום? אני על רזולוציית 1600X900. כדאי לקנות אותו או שלחסוך עוד ולרכוש כרטיס עדכני יותר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר בלתי נסבל; ההתלבטות שלי לא נגמרת ואני כבר מוכרח לקנות מסך חדש, אני מתלבט בין: Samsung 959NF לבין Mitsubishi-NEC DiamondPro 930SB, שניהם 19". אני רוצה את המסך הטוב ביותר משניהם, מכל האספקטים, ומחיר לא משנה. תודה מראש ושבת שלום.
-
דבר ראשון אני חייב לציין שבנושא הזה אין לי מושג לכן אני שואל את דעתכם... אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה של חברה אמינה וטובה ושיראו בו טוב אין הגבלת מחיר אבל בלי הגזמות.. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובדת על תכנת sketchup 2015 עם מנוע רינדור vray 2.0 כשני עבדת באיכות נמוכה זה בסדר אבל כשאני מעלה איכויות הוא לא מצליח וקורס, נתוני המחשב שלי הם כמצורף נראהל י שזה קשור לכרטיס מסך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוצא לי לשמוע לא מעט על בעיות בקירור ובעיות תמיכה של דרייברים של ATI בכרטיסים האלו. האם אלו בעיות אופייניות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מKSP את האסוס X300 ורציתי לדעת אם הוא משתווה GE FORCE 5700? אם לא אז לאיזה ביצועים הוא נשתווה בגיפורס?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני בעל מסך מאג DJ707 ששירת אותי נאמנה מזה כ 6 שנים וברצוני להחליף מסך למסך 19 אינץ איכותי כדי שאוכל להנות מהמחשב היחסית חדש שלי יש לי כ 1800 שקל פלוס מינוס ופה אני צריך את עזרתכם איזה מסך הכי כדאי לקנות? חשוב להדגיש שאני רואה מסך שישירת אותי הרבה שנים ואני משחק הרבה אז חשוב לי איכות המסך מי יודע אולי אני דברים אחרים עם מסך 19 חדש ועם הרידאון 8500 שלי :P
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/ati-radeon-4800,5223.html מחירים: 4850 256MB GDDR3 sub-$200 The 4850 512MB GDDR3 $229 4850 512MB GDDR5 $249-269 4870 1GB GDDR5 $329-349 4870 X2 $499 תאריך יצור להמונים: Our sources indicate that the launch is only weeks away מספר שבועות זיכרון: GDDR5 צורך הספק 30 אחוז פחות מ GDDR3 ככה שנראה כרטיסים שצורכים פחות מ 200 W בקיצור יש למה לחכות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
P4 3G. PCI E (לא PCI E 2). ספק thermaltake 420W. איזהכרטיסי מסך מתאימים ? ראיתי שכל הכרטיסים PCI E 2, האם יעבדו על המחשב שלי ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בבית שלי את הכרטיס: TRIDENT הכרטיס מאוד ישן ועכשיו לשאלות: 1.הכרטיס היה שנים (ללא אבק) בשקית נילון רגילה לא אנטי סטטית 2.המטרה שלו זה חיבור עוד מסך בנוסף למסך המחובר דרך הגיפורס בשקע AGP הוא יכול לבצע את זה? 3.איזה כרטיס AGP תומך בשני מסכים ויותר? (חדש)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! אין לי בטלוויזיה חיבור DVI אלה רק VGA. במידה ואני רוצה לראות סרטים בHD ולא להשקיע עכשיו כ-100 שקלים בכבל HDMI ומתאם DVI-HDMI האיכותי תיהיה עדיין איכות טובה? יהיה הבדל גדול? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-