עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronoz,

שלום לצורך שימוש משרדי, אני מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך כאלה במחשב לצורך חיבור 4 מסכים. להלן לינקים למוצרים: http://skypc.co.il/pl_product~4260183360698~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T93GS512~8~0.htm תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. Started by Eternal Thought,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by manticore,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל על לפטופ? ATI Mobility Radeon HD 4570 512M ATI Mobility Radeon HD 5470 1GB והאם שידרוג ל 5470 שווה 150 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. כותרת, אין יותר בקשות מזה. כמובן PCI-EX16, ספק 300W לא ידוע עדיין של איזה חברה אולי של HEC.(פשוט מחפש משהו זול) ועל הדרך שאלה: זה משנה שהלוח-אם תומך בPCI-EX16 בגרסא 1.1?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by WarSoul,

שלום , חבר המליץ לי ללכת על שני כרטיסי 5750 בקרוספייר מאשר כרטיס 5850 אחד , מה יותר חזק ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BoOoM2008,

סתם שאלה Q8300 ו HD5850 יוצר צוואר בקבוק ענקי? יש אפשרות לשלב בינהם ? OC לתדר 3GHZ יכול לפתור את הבעיה? אני סתם שואל לידע יש לי את HD4890 והאמת שהוא פצצה.. פשוט רציתי לדעת :Q

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WarSoul,

שלום , אני קונה מחשב למטרת משחקים רצוי גרפיקה גבוהה ורציתי לחסוך קצת בכרטיס מסך וללכת על משהוא יותר חלש , השאלה שלי זה מה ההפרש בביצועים בין שני הכרטיסים הללו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dpod,

כרטיס המסך שלי החליט להפסיק לעבוד ואני צריך תחליף זול שיהיה מסוגל להריץ משחקים מדי פעם אבל בעיקר שיהיה אמין. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35 ds3l, והרטיס הקודם היה geforce 8800gts טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה300 אודה מאוד לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שכל מכשיר יהיה בחדר אחר?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by r0ckY,

אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by djcahi,

שלום לכולם הייתי רוצה ייעוץ לכרטיס מסך בסביבות ה 800 700 900 ש"ח פחות או יותר לצורך גם פעולת משחקים חשוב לי איכות תמונוה ברורה ונקיה ברמה טובה . למפרט מחשב שכזה Intel Core i7-930 2.80 Intel X58 Express Based Main Board 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program 120mm Low Noise 17dbA Rear Fan 2 x HDD Box - HDD Shock Absorber & Cooler - Complete Silence Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent מסך של samsung hd 23 אינ'ץ רזולוצית משחק ועבודה 1920 x 1080

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

אהלן, אני עומד לקנות 5770 ותוהה איזה מבין אלה הוא המומלץ: 5770@newegg האם יש הבדלים בצריכת החשמל + פליטת חום בין הכרטיסים? האם ההבדלים בCore Clock יובילו להבדלים מורגשים (או כלשהם) בביצועים? לא מתוכנן OC אני לא אקנה אחד שמציע רק "VGA Replacement Only Return Policy" תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ballcall2,

יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tomer4455,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לחיבור המחשב לטלוויזיה ולקולנוע ביתי (יציאת HDMI) ולמשחקים (BATTLE FIELD2 ודומיו). כמו כן חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD. אני לא מעוניין להוציא יותר מ 350 ש"ח פלוס מינוס ואם צריך לוותר על יכולות מסוימות של הכרטיס כדי לעמוד בתקציב אוותר על יכולות המשחקים. יש לי גם הזדמנות להביא כרטיס מארה"ב אם המחירים שם יותר זולים. אשמח להמלצה גם בעניין זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי אנשים אני זקוקה לכרטיס מסך ל-HDPC המשתדרג שלי: הדרישות ממנו: - לכרטיס יהיו מחוברים שני מסכים בחיבור דיגטלי ברזולוציה של 1920/1200 ומעלה - יהיו פענוחים בחומרה של BR/MKV ופילטרים שונים - חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD ובכל פורמטי הקול החדשים. - שתהנה לפחות שתי יציאות דיגיטליות HDMI(עדיף1.3) +VDI-DOUL LINK ורצוי שהשלישית תהה DP - לקירור פאסיבי איני מצפה, אבל אם הקירור לא יהיה רעש במיוחד זה עדיף כמובן. בתחילה מיד הלכתי על סדרת ה- HD-5XXX של ATI כאשר בתחילה שקלתי את ה- 5450 אולם קראתי בביקרות שברזולוציות גבוהות הוא עשוי לעשות צרות לכן כרגע (ובגלל שהם מוצעים במחירים יחסית קרובים) אני חושבת על הHD5570 1g או HD5670 512m. מה דעתכם? מה עדיף? האם לא עדיף אם כבר ללכת עם ה-…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלן, אני בים באמצע ניסיון לדוג כמה דגים ואני מקבל טלפון מחבר שאומר כי שינה את הרזו' (בדרך הרגילה, אם יש בכלל עוד דרך) במחשב ולאחר שעשה ריסטרט הצג לא מוכן להציג כלום בטענה שהוא או הכ.מסך לא תומכים ברזו' הזו. מאחר והבחור לא יכול לראות כלום על המסך הוא גם לא יכול להחזיר את זה למצב הקודם. רעיונות למישהו?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by killer20,

אהלן חברה חדש פה אז ככה נתקלתי בכתבה על הדרייבר החדש שמאפשר מערך של ati ו nvidia זה המפרט שלי : מעבד i5-750 לוח אם p55-usb3 זכרונות g.skill 1600mhz 4gb ספק seasonic 650w עכשיו יש לי כרטיס מסך זמני של nvidia 8400gs והשבוע אני קונה hd5870 השאלה שלי קודם כל באיזה חיבור אני משתמש כדי שהפיזיקס יעבוד על ה 8400gs והחישובי גרפיקה על 5870 SLI/CROSS FIRE והאם אני צריך להתקין את הדרייברים של שניהם ואיך אני מגדיר ממש את המערך הזה בתוך המחשב תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by davidpo,

איזה יש בין הסידרה 5700 ל-5800?? אני מתלבט בין 5850 ל5770 וניראה לפי הנתונים הטכנים שה"5770" עולה על ה"5850" בהכול.. איך זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ASUS - GTS 250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI או GIGABYTE - HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מה הדבר הזה "Memory Interface" אומר ? ועד כמה לGDDR יש השפעה על משחקים ? אם אם אומרים X יותר טוב, תסבירו לי בבקשה במה ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. שלום אנשים טובים, קניתי לא מזמן מספר חלקים למחשב כשה4890 שלי עושה לי קצת בעיות ואני ככה"נ אחזיר אותו ואשדרג למשהו חזק יותר, רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס כדאי לקחת במקומו בהנחה שאני מוסיף עד 500 ש"ח. המפרט שלי בנוסף הוא מעבד CORE I5, 6GB RAM 1500GB HDD לוח P55 של GIGABYTE מסך 20' של ASUS וספק לא ג'נירי די חזק (לא זוכר, נדמה לי 450 או 500 ) אשמח להמלצות, אני מעדיף המלצה לכרטיס של ATI על פני NVIDIA אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, אינטנרט ותכנות בVS2008 . חיים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. ובכן, חיברתי את הטלוויזיה (21' JVC) לכ.מסך שלי, והצבע כרגע הוא שחור לבן. הגדרתי ב-CP ל-Israel PAL וזה עדיין שחור לבן... *מכ.מסך יוצא S-Video ונכנס ל-TV In עם בננה. איך אני מגדיר אותו להיות צבעוני? תודה!

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים