עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכל חברי פורום תצוגה וגרפיקה! אז ככה : אני חושב לשדרג את כ.המסך שלי (ראו מפרט), אבל אני מתלבט בין כל מיני כרטיסים למשל בין 6600GT\ULTRA לבין X850XTPE\6800 GT\ULTRA. אבל אני לא יודע האם התוספת של הזיכרון בכרטיסי מסך מ-128 ל-256 עושה הבדל כלשהו, או יותר נכון במה ההבדל מתבטא. ודבר שני האם ההבדל בין GT ל- ULTRA הא משמעותי מבחינת ביצועים. אשמח אם תעזרו לי להבין את המושגים הבסיסיים האלה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by שמואלל,

מזה סרטי hd

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by reviZor,

שלום אנשים אני כהרגלי כל שנתיים מחליף כרטיס מסך כרגע יש לי GTX 260 216SP של GAINWARD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש השאלה הנשאלת היא האם לקנות GTX 570 או כרטיס מסך של AMD דבר נוסף שאני כנראה יצתרך לקנות זה ספק כוח חדש אז אם תוכלו לייעץ לי על כרטיס מסך וספק כוח אני יודה לכם מאוד. נ.ב יש ברשותי שני מסכים DELL 2311U ככה שמדובר ברזולוציה HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by coolmeen,

קניתי מ pandas את ה 9600 xt של חברת club 3d ,חשבתי שאני אקבל תלושים ומשחקים ורק קיבלתי את הדרייבר ותוכנת dvd האם מישהו פנה לפנדה בקשר לזה? האם החזירו לו ,תודה רבה

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by dor18,

חזרתי היום מהצבא אני רוצה להדליק תמחשב ואז אני מבחין במאן נקודות מוזרות כאלה /קווים מוזרים עוד לפני העלייה של ה WINDOWS כלומר הלוגו של הלוח אם מלא בנקודות/ קווים מוזרים וכנ"ל גם ב העלייה של מערכת ההפעלה. מה שנסתי לעשות כדי למצוא פתרון הוא כזה: מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי אותו מהתחלה שיחזור מערכת נקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו בחזרה למארז שום דבר לא עזר ,האם הכרטיס נדפק סופית?? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  6. שלום, לא הצלחתי למצוא מדריך שדרכו אני קובע נגיד כשהטמפ' של הכרטיס מסך מעל 65 מעלות אז שהמאוור יהיה ב 80% וכד'.. דרך RIVATUNER אין מדריך עדכני ל גרסא 2.24.. ולא הצלחתי דרך NVIDIA.. יש למישהו מדרייך עדכני שעובד..?? דרך אגב הכרטיס זה 9800GT 1GB תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. מפתחת השבבים האדומה מאשרת באופן רשמי כי נראה את דגמי ה-Radeon Vega המדוברים בתערוכת Computex הקרובה - אבל זה עדיין לא אומר שהם יהיו זמינים לרכישה בחנויות מיד לאחר מכן לכתבה

8. Started by tulz,

כמה קיבל 7800GT ב-D3MARK05?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. Started by ninbert,

הכרטיס הזה עובד על תדר ליבה של 500 MHZ במצב מנוחה וב625 במצב עומס. האם אפשר להוריד את מהירות הליבה לפחות מ 500? שמתי לב שכרטיס 4890 עובד על 240 במנוחה, לא מתחמם ולא מפעיל את המאוורר

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by Moor,

קניתי כרטיס חדש GTX 460 1G ולאחר התקנתו ניסיתי לראות קובץ וידיאו DIVX ובאמצע נתקע לי הסרט. ולאחר מכן ביצעתי התקנה מחדש של ווינדוס 7 64 ביט. ניסיתי להפעיל משחק Call of duty -black ops וכעבור 10 דקות המחשב נתקע. להלן פרטי המחשב, כרטיס מסך החדש-GIGABYTE GTX460 1G מעבד-Q6600 לוח-EP43-DS3L GIGABYTE זכרון-KINGSTON 4G DDR2 800MHZ ספק-CHIEFTEC 550W תודה לכל העוזרים.

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by drbrain,

שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין DX9 לבין DX10? מבחינת ביצועים מה עדיף DX 9 או DX10 מבחינת משחקים של היום ולא של עתיד שכמובן יהיו טובים יותר בתודה שרון

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by fansor,

קניתי CROSS FIRE HD 4890 והכל הותקן וסודר במעבדה של skypc איך אני יכול לבדוק אם באמת הCROSSFIRE עובד?

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by BenK,

שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה

15. Started by zerocool15,

קניתי בזול יד 2 בחול, שווה לי להיפטר בארץ ביותר כסף ולקנות משהו מהסידרות החדשות יותר? יש לי agp8

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by kobibo,

נראה שמשעמם להם שם ב ATI והם פשוט מתחילים להפציץ את השוק בכרטיסי מסך .....יצאתי משוגע. הדגמים שאמורים להגיע: http://www.vr-zone.com/?i=2668&s=1 http://www.vr-zone.com/?i=2666&s=1 http://www.vr-zone.com/?i=2678&s=1

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by בלוסטון,

שלום, איך הכרטיס שלי?? geforce 6100 nvidia הוא יפעיל לי משחקים?

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Xane,

שיהיה מסך איכותי, שמגיע לרזולוציה מקסימלית של 2048x1536, והכי חשוב שיהיה שטוח ועם כמה שפחות ms, למרות שאני לא בטוח שיש ms במסכי CRT כמו ב-LCD. תביאו אותה בהצעות.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  19. האם חיבור PCI-E X16 במהירות X8 או X4 מגביל את הכ.מ במקרה של CF????? אני מתכוון להשתמש בכרטיסי HD6950 פתוחים/ תודה מראש,

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by verynoti,

אני רוצה לקנות כ. מסך חדש עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים האלו (בגלל הביקרות באתר וגם בגלל שהלוח אם שלי תומך CF) האם יש הבדל משמעותי בין השניים? והאם כדאי לי לקנות קיט של CF והאם הספק שלי יחזיק אותם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kaputcom,

שלום יש לי hd5770 1gb sapphire ורציתי לדעת עם כדי לשדרג לכרטיס חדש או ליקנות עוד 5770 ולעשות crossfire ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by toste,

הייתי שמח לקבל עצה בבעיה קטנה... קניתי מחשב של אייסר 5633 והייתי אמור לקבל איתו את הכרטיס מסך של הראדון עד 128 משותף... במקום זה קיבלתי את הכרטיס של אינטל עד 224 משותף... ניופאן אמרו לי שהמפרט מלכתחילה היה שגוי וקיבלתי את מה שהייתי אמור לקבל וזאת טעות שלהם בפירסום... השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב ואם סשניהם יעלו לי משחקים בסיסיים...?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. [ATTACH=CONFIG]2730[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים ברזולוציה של 1080X1920. אני משחק לרוב במשחקים ישנים יחסית שאינם דורשים כרטיס חזק אך אני מעוניין באפשרות לשחק במשחקים שיצאו בעתיד כמו Diablo III. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בגלל טכנולוגיית ה-CUDA לשימושים אחרים ממשחקים. התקציב הוא כ-800 ₪. מפרט המחשב הוא : Athlon X3 425 @ 3.4GHz 2GB ram (כנראה שאקנה מודול של GB4 בקרוב) Seasonic 500W ומסך של 1080P חשבתי לקחת את 460GTX 768MB של ASUS, אך אני לא בטוח שהוא מספיק למשחקים ברזולוציית המסך שלי. בתודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.