עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם כרטיס מסך 260 יכול להוציא לטלויזיה חדשה תומכת 100 HZ 100 HZ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש כרטיס מסך אשר יתן ביצועים סבירים במשחקים אך גם בתוכנות (דגש על SOLIDWORKS ו-AUTOCAD MECHANICAL עדיפות לכ. מסך של ATI תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  3. Started by אור כהן,

גלשתי היום באינטרנט טמצאתי את כרטיס הGainward nVIDIA GeForce GTX 465 1024MB DDR5 PCIe עם 3 שנות אחריות ב589 ש"ח בלבד! (במקום 1400). לקנות כל עוד קיים מלאי! http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10372#detailed

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by toko35,

מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪274 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 איזה כרטיס מסך הכי מתאים למחשב הנל? הכרטיס הכי טוב

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. מעוניין להחליף את הכרטיס הנ"ל מיכוון שהמשחקים נהיים יותר ויותר תובעניים חשבתי לשדרג משהו לשנה שנה וחצי ואז שוב לשדרג. כמובן שאני לא רוצה להתפשר על איכות הגרפיקה כרטיס שיריץ את כל המשחקים היום על very high ברזולוציה הנ"ל אגב סתם לידע הכללי הכרטיס שלי לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל כיום? מפרט מחשב: Motherboard : ASRock ConRoeXFire-eSATA2 LGA 775 Intel 945P ATX Intel processor : Intel Core 2 Duo E6300 Memory : OCZ Gold Series 2GB DDR2 667 Dual Channel Hard Drive : Maxtor 250gb sata2 16 mb buffer Hard Drive : Maxtor 320gb sata2 16 mb buffer Optical Drive : LG GSA-4167B Graphics : asus 8800 320mb Power Supply : Antec TruePower 2 430W Monitor : Dell 20" 2007WFP תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. כרטיס מסך 8500GT התקלקל ולא היה כרטיס אחר אז החליפו אותו בGT 210 החדש יותר טוב או פחות טוב? לפי מה שקצת קראתי באינטרנט הבנתי שלמרות הנתונים הקצת עדיפים שלו הוא פחות טוב.. מישהו מבין בזה ויכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. הכרטיס (רשום בפרטים שלי) אף פעם לא עבד במהירות סטנדרטית, תמיד נמוך יותר. אבל עכשיו זה הגיע למצב של נפילות ב FPS מ60 ל10, מחזיק ככה כמה שניות ואז חוזר למהירות גבוהה. בדקתי את זה עם כמה משחקים, כמו - CoD4, BattleForge, Mass Effect. Prototype התחלתי לעשות בדיקות עמוקות יותר - Memtest (מיוחד לGPU שלא הרבה בעיה), בדיקה ב OCCT. הטמפ' בלי מאמץ היא 84~ צלסיוס! במאמץ זה מגיע למספרים של 104 אפילו. האם זה בעייתי? בימים האחרונים, זה קרה אולי 3-4 פעמים, היו הבזקים שכל המסך נהיה בהיר לשניה ואז חזר לרגיל. אני חושש להפעיל משחקים עכשיו שאולי ישרף לי הכ. מסך. אז ככה - האם נפילות המהירות בגלל ההתחממות או שצריך לפסול קודם דברים אחרים? (דרייברים הכי עדכניים) האם הכרטיס הולך להתפגר? ועוד מש…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות כרטיס כדי לראות סרטים באיכות הכי טובה וכרגע יש לי 9500 GT ואני לא מרוצה ממנו מפני שהוא לא מריץ סרטים באיכות טובה ועושה לי בעיות

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by idanrm,

שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by nadav_83,

יש לי מחשב עם מעבד E7300 וכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT. רציתי לשאול האם כדאי להתקין את הקודק Pure Video לצפיה בסרטים ב-HD והאם אני אמור להרגיש הבדל בכלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  14. Started by kotel,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל עם מעבד AMD 630 ,4GB RAM והשאר לא ממש חשוב לשאלה (אם כן אני ארשום). לפני הכל עשיתי לכרטיס OC למקסימום שיכולתי בלי להעלות מתחים - ליבה:934MHZ וזכרון 853MHZ מעבר לזה יש ארטיפקטים או קריסה(לא היה שינוי לרעה אחרי הOC). ועכשיו לעניין הביצועים - בBFBC2 כדי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי וחלק עובד על LOW ובGTA IV גם הכל על LOW ועדיין לא ממש חלק, לעומת זאת בכל סדרת COD הכל היה על מקסימום ועבד טוב. המסך הוא מסך טלויזיה של LG HDR 1360X768 ומחובר בכבל HDMI ל HDMI. האם הביצועים האלה סבירים לרזולוציה כזו נמוכה? לי ניראה שלא, מה דעתכם? תודה רבה, דניאל.

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  16. הנה האפשרויות: אני יכול לחרוג ל800 רק אם זה ממש אבל ממש משמעותי. בעקרון הטווח שלי הוא עד 700-750 ש"ח. דיי דפקו אותי בגלל שהכרטיס הקודם שלי היה 256BIT! וזה משמעותית יותר טוב מ128BIT. תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אהלן יש לי רדיון 4870 שיש לו שתי יציאות HDMI ואחת SVIDEO, כרגע המסך מחובר ליציאה אחת והטלויזיה מחוברת ליצאיה השניה, מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף עוד מסךככה שיהיו שני מסכי מחשב ולהשאיר עדיין את הטלויזיה מחוברת, יש אפשרות כזאתי, מפצל או משהו ? או שלא ניתן לעשות את זה , ב SVIDEO אני לא מעוניין להשתמש כי הוא לא איכותי ! תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by McTamir,

יש לי שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי הצעה למפרט עם הכרטיס מסך : nVIDIA GeForce GT210 1024MB T.C/HDMI אני לא מחפש משהו מטורף וחזק אלא משהו סביר שיריץ לי טוב משחקים כמו - NBA2K10,PES10,COD אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה יספיק לי ויריץ טוב את המשחקים האלה??

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. Started by yoka791,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): כרטיס לעבודה משרדית + סרטים + משחקים לא מהחזקים (כמו NBA, GTA) האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: אייבורי או KSP עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: נשרף לי הכרטיס מסך ואין לי דרך לבדוק את המפרט כי על הלוח אם אין חיבור למסך אז אני מקווה שאני צודק. מעבד: E6750 לוח אם: כתוב עליו intel lga 775 כרטיס מסך נוכחי: Inno 3D 8600GT 512MB ספק: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): del 2008wfp (20 אינטש) הערות ובקשות מיוחדות: אין.

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by tamiravigan,

קיבלתי את הכרטיס של ASUS GTS250 1GB GDDR3 הוא די קר(40-60 מעלות) אבל המהירויות שלו איטיות יותר מהרפרנס. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=B2t521mWV2pp2Fy4&templete=2 המהירויות שלו הן: Engine Clock 675 MHz Shader Clock 1650 MHz Memory Clock 2000 MHz ( 1000 MHz DDR3 ) הרפרנס זה: Graphics Clock (MHz) 738 MHz Processor Clock (MHz) 1836 MHz Memory Clock (MHz) 1100 הקירור הזה יחזיק OC?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by Xilver,

אתמול הזמנתי מRSM והיום הגיע אליי בצהריים. ממש מומלצים! מחירים זולים, סה"כ 530 ש"ח. עכשיו בדיוק התקנתי אותו בעצמי, ועד עכשיו הכל עובד... אני מקווה שזה ימשיך כך כי אני מפחד שעשיתי משהו לא נכון. חיברתי אותו ללוח אם, הברגתי אותו למארז, וחיברתי לספק. פספסתי משהו? אפשר לטעות באחד הצעדים? תייעצו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם ! אני פונה בבקשת עזרה מכם, הכרטיס מסך שלי כאמור התקלקל\נשרף\גמר את הקריירה...למזלי הרב הוא באחריות לעוד שנה,רכשתי אותו מאחת החנויות היותר מוכרות באיזור חיפה. היום נאמר לי מהם טלפונית שאין יותר את הכרטיס הזה ולא יהיה גם. רציתי לדעת מה עושים במצב כזה,מה מתאים מבחינת ביצועים לכרטיס שהיה לי?? אני חייב לציין שזה היה כרטיס מעולה וממש הייתי מרוצה ממנו.. הכרטיס היה 512 מגה. תודה מקרב לב לעוזרים ! **תודה רבה לנעה מחשבים על השירות-שירות לדעתי חשוב יותר מכל דבר אחר בכל רכישה

• 55 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by kotvana,

שלום-לום. קניתי את הכרטיסמסך שלי מחברת שפטשה את הרגל (פוקס פיסי) ושני כרטיסי שלי נדפקו. ניסיתי ליצור קשר עם יצרן הכרטיס CONNECT3D אך הם אינם משיבים לפניותי. מה עלי לעשות?????

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  24. שלום רב, רציתי לדעת אם המפרט שלי יתאים לכרטיס GTX470 והאם HD5870 1GB GDDR5 יותר משתלם ממנו (יותר טוב)? לוח אם-Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד-CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון-4GB DDR2 Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK הספק כוח שלי מחזיק כרגע כרטיס מסך ATI 4780 ו 6 כונני SATA 2 במערךRAID 0 לפי מה שאני זוכר זה 500W נראה לי, האם המפרט רלוונטי לכרטיס כזה? האם יהיה צוואר בקבוק או משהו? ואם כן עד כמה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם כמו שהנושא אומר אני מתלבט בין שני כרטיסים הכרטיסים הם או gtx470 או 5870hd שניהם כמעט אותו מחיר אבל העניין הוא שמינימום ה FPS ב470 גבוה יותר והבנתי שהוא כרטיס ממש טוב לזונות גרפיקה כמוני מצד שני המקסימום של ה 5870 יותר גבוהה ושוב טוב לזונת גרפיקה כמוני.. איזה משניהם יותר עדיף ולמה? בבקשה תנו סיבות ולא סתם "ברור ש 5870 כי Nvidia הם בלעעעע" בבקשה אם צריך עוד מידע בקשר למפרט עצמו מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 והכרטיס שאותו אני רוצה להחליף xfx 8800gts אני יודע שהמחשב מיושן הוא מלפני 3 שנים אבל הוא עדין עושה עבודה ניפלאה, אני רוצה לשדרג את הכ.מסך ואז את הזכרונות אגב, לפי מה אתם בוחרים לוח אם? אף פעם לא הבנתי איך קובעים עם ל…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים