כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
מתכוון לקנות בתחילת שבוע הבא מחשב לעריכת וידאו, ולשימושים כלליים, צפייה בסרטים, גלישה, פוטושופ. בעיקר תוכנות כמו WAX, Win Movie Maker, בהמשך גם Adobe Premier. וידיאו 2D. ללא משחקים בכלל. עבודה על שני מסכים בHD, בחדר עם טמפ' שמגיעה לפעמים ל40 מעלות(כשאני אינני)! מחשב 24ש 7ימים עובד. המחשב שהגעתי אליו בהתיעצויות: Core i5 750, GIGABYTE GA-P55-USB3, 4GB ram , SamsungHD103SJ 1Tb F3 ספק CORSAIR CMPSU-400CX מארז COOLER MASTER RC 590 MIDI TOWER. המליצו לי על כ. מסך - HD 5450 1024MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 326 שמוצא חן בעיני, ובמקום אחר אמרו שעדיף לי GIGABYTE GT210 512MB DDR2 : GV-N210OC-512I - RETAIL כי יש לו קירור אקטיבי. המארז מקורר היטב- יש לו 3 מאווררים 12.…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הרצתי 3DMARK2001 SE ואלו התוצאות מחשב חדש E5200 4GB DDR2 X4500 - קיבל 3600 נקודות מחשב ישן P4 2.66 533 1GB DDR1 X1550 - קיבל 11400 נקודות מה זה אומר ? ה X1550 כרטיס טוב ? עלה לי לפני שנה וחצי - שנתיים 350 ש"ח ולאיזה משחקים הוא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך פשוט, זול, שמטרתו היחידה היא לשדר את המחשב על מסך LCD/פלזמה המסכים הם עם חיבור HDMI כך שאני צריך מסך כרטיס מסך עם יציאה HDMI. ראיתי הרבה בשוק וגם זולים אבל אני לא יודע אם הכרטיסים האלו מעבירים גם סאונד. בקיצור, מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שמשדר גם קול, בין אם הוא חכם ויודע להוציא לבד בכבל או בין עם חיבור פנימי של כבלים מהכרטיס קול אל הכרטיס מסך. המון תודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אילו מבין הבאים יותר טוב ומומלץ למשחקים? וזה בגלל ההתלבטות בין מחשבים ניידים.. ATI Mobility Radeon™ HD 5650, 1 GB dedicated video memory או יצרן : NVIDIA® סוג : NVIDIA® GeForce® GT 330M עם טכנולוגיית CUDA™ כמות זיכרון : זיכרון VRAM ייעודי בגודל 1,024 MB ניתן להרחיב את זיכרון הגרפיקה הזמין על ידי הוספת זיכרון המערכת, באמצעות טכנולוגיה TurboCache™: עד 3,769 MB מתוך זיכרון מערכת מותקן בגודל 6 GB, ועד 4,606 MB מתוך 8 GB זיכרון מערכת (במערכת הפעלה של 64-bit מותקנת מראש). סוג זיכרון : DDR3 Video RAM (Video RAM יחסי וזיכרון מערכת משולבים)
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא, זה יעזור לי לבחור את המחשב הנייד. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
כרטיס מסך חיצוני (במקרה שלי - למחשב נייד) יש לי לפטופ של לנובו דגם G550 והוא בעל כרטיס מסך חלש בטירוף! ואני רוצה להפעיל משחקים יותר חזקים מדייב ודיגר לכן נברתי פה ושם באינטרנט, זה באמת קיים רק לא בארץ. מצאתי ב E BAY לא מעט כרטיסים למחשבים ניידים אז השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסויים? מכיוון שאני לא מבין בזה, אז מבין כל הכרטיסים שמצאתי באיביי, מיינתי הכל לפי מחר ובדקתי על הכרטיס הכי יקר שקיים שם - 82 דולר - והשם שלו הוא: Iogear USB 2.0 External DVI Graphics Card - GUC2020DW6 זה הקישור לאתר: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=external+graphics+card&_sacat=See-All-Categories אז בכל אופן, לדעתך הוא יספק את הצרכים ש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב תגידו,איך הכרטיס מסך ללפטופ ATI MOBILE HD 5470 עם זכרון 1 גיגה? האם יריץ משחקים סבבה? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מי שיכול לכוון אותי בבקשה לכרטיסי מסך עם 2 או 3 יציאות למסכים שיעבדו במקביל (אם אפשר זולים באופן יחסי..שימוש פשוט.)
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב חיפשתי וירוסים ...סוסים טרויאנים. אני מתקין את הCATALYST שהמחשב עולה אני מקבל הודעה יישום MOM לא מצליח לעלות.וזהו. יש לי חלונות 7 32 ביט למישהו יש מושג למה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התכנולוגיה זמינה לכולם עוד מתחילת שנות ה 2000... והיה לי אותה שהיה די מגניב אבל שוב לשבת עם משקפיים זה לא ממש כיף חוץ מזה ששום דבר לא נתמך. מה שקרה זה שנגמר להם מה למכור לנו, הרי כמה HD FULL EXTRA EXTRAM כבר אפשר להיות זה סך הכול העין האנושית. אז החליטו רגע, יש 3D שנורא קל להכין וקיים כבר שנים על גבי שנים. מה שנעשה זה נציג את זה כתכנולוגיה חדשה ונמכור לכול האנשים בעולם שאין להם מושג תכנולוגית במחיר גבוהה כאילו שזה פיתוח חדש... רק שחכנו להזכיר שכול מסך עם קצב רענון של 120 הרטז ומעלה יכול כבר להיות 3D ממזמן! וזה כולל טלויזיות שהם מסיבה לא ידועה חוסמים את היכולת שלהם להציג 3D (שזה כבר פשוט הונאה!). סיפור שאני לא מבין... אני הולך לחנות טלויזיות (מה שזה לא יהיה ) ורואה שם ט…
-
- 38 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי 5850 SAPHIRRE אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה של MSI AFTERBURNER האם אני צריך לצרוב ביוס של MSI??
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה כדאי במחיר 1580 ש"ח (3 שנים אחריות) Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 או שכדאי כרטיס של חברה אחרת או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי אבל יותר יקר? או 5850
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם! קרה לי אחד הדברים המעצבנים: קניתי כרטיס מסך חדש (HD 4730) וכשבאתי לחבר אותו למחשב גיליתי שלספק שלי אין כבל מתח עם 6 פינים (לא ידעתי שהכרטיס צריך לפני שקניתי אותו). כבר שילמתי 350 שקל על הכרטיס מסך וזה כואב לי להוציא עוד 50 שקל על מתאם שאמור היה להיות כלול בקופסא. יש למישהו מתאם מולקס ל-6 פינים שהוא לא צריך? המתאם נראה כך: תודה רבה! עריכה: בדף השלישי יש מבחני ביצועים שערכתי לכרטיס. שימו לב למערכת הבדיקה שגורמת לפגיעה דראסטית בביצועים: כרטיס מסך - Power Color ATI Radeon 4730 512MB GDDR5 HDMI מעבד - פנטיום 4 3.0Mhz זיכרון - Gail 2 X 512mb DDR with blue cooling ribs לוח אם - Gigabyte GA-8I915P Duo מסך - LG L1730S 17" VGA 1280x1024 מערכת הפעלה - W…
-
- 46 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבקשה יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 X2 כשאני מפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש שיצא המשחק קופץ לי בטרוף גם כשאני ב WINDOWS זה קורה חלונות נפתחים לי לאט מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם Striker II Formula מעבד E6750 ספק 750W של TT תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קודם כל איך חברת PALIT ? ביחס ל ASUS ו GIGABYTE ו SAPPHIRE ? , אני מחפש כרטיס מסך למשחקים 300+ - משהו נחמד לא יותר מדי איך הכרטיס הזה GeForce® GT 220 (1024MB DDR3) אפשר לשחק איתו ? עולה בחנות 350 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1235 יש לו HDMI יש את זה - GeForce® GT 240 Sonic (1024MB GDDR5) יקר הרבה יותר 480 ש"ח נראה לי ביזבוז כסף .
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עקב מותו בטרם עת (ראו פורום עזרה טכנית) של ה- 8800GT שלי (השם ייקום דמו), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לשלוש שנים הבאות. התקציב הוא סביב 1500 שקל. המועמדים הם ה 5850 וה 470. כרגע חזרתי אחורה ל- 7800GT שלי, אז זאת לא ממש אופציה לחכות כמה חודשים לכרטיסים חדשים. צרכים: משחקים מכל הסוגים. היום יש לי רק מסך 19" ולכן שני הכרטיסים הם overkill, אבל עוד שנה אני אקנה מסך גדול יותר (כנראה FHD). כמו כן צריך לקחת בחשבון שיש לי ספק כח HEC של (שקר כלשהו) וואט. כאשר (שקר כלשהו) זה 430, אם אני זוכר נכון (המחשב לא מולי כרגע). חשיבות גדולה לשקט מהכרטיס, בעיקר כאשר עובדים ב-2D בלבד. לצורך העניין, כיום המעבד הוא core 2 duo E6750, עם סיכוי לשדרוג ל- QX9770. מסקירת אתרים שעשיתי, נראה שהביצועים …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מצטער על החזרה ל 2005, אבל יש לי תהיה קטנה (בתור אחד שלא מבין ממש בכרטיסי מסך): יש לי על הלוח אם את ה 6100 ונפל לידי ה 6800GS . האם שווה הרעש הנוסף שהוא יעשה לי במארז למחשב שכל תכליתו הינה סרטים, PDF ולימודים ? האם אני ארגיש ביצועים יותר טובים ב סרטי HD ? או פידיאפים כבדים במיוחד ? אשמח לתגובות...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
טוב אז השתדרגתי לwindows 7 התקנתי את הדרייבר האחרון של ati ה10.6 ואני מקבל מסכים אפורים רנדומלים שתוקעים את המחשב ואני חייב לעשות restart חפשתי באינטרנט פטרון אבל לא מאצתי משהו מועיל מישהו נתקל בבעיה וסדר אותה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת במה מתבטאים ההבדלים בין הכרטיסים (חוץ מההפרש של יותר מ1000ש"ח במחיר) ועד כמה הם קריטיים והאם כדאי להשקיע את היותר כסף ב5870 או שזה מיותר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הכרטנס מסך שבמחשב השני שווק חיים ( :s05:geforce 5500 fx). ואני רוצה לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש. היעוד שלך הכרטיס מסך יהיה לגיימניג קל ורוב העבודה של המחשב יהיה לעבודה משרדית. תקציב לכרטיס מסך: 500 ש"ח לוח אם- asuse p4s8x-x מעבד- intel pentium 4 2.4ghz זיכרון - kingstone 512mb ספק כח- "סנשיין -קומה" דגם MI-ATX400 על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-