כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אוקי הגעתי למצב שיש לי שתי אופציות לכרטיסי מסך. מה שאני רוצה זה כרטיס חזק מאוד מקורר היטב לאוברקלוק נוסף ויש לי שתי בחירות. או: Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm או: Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT I-Chill OC 512MB http://skypc.co.il/pl_product~C8800GTX1-H5GTC~8~0.htm מה יותר כדאי לי אופציה 1 או אופציה 2 , הבדל מחירים 9 ש"ח. מה יותר כדאי מבחינת קירור וביצועים. ידוע לי שINNO3D יותר חזק בביצועים רק שהSHADER CLOCK שלו עומד על 1500.... ושהקירור שלו לא מסיבי כמו הקירור של הSPARKLE לעומת זאת הSPARKLE חלש בביצועים בקצת 25MHZ הבדל . והSHADER שלו על 1728. הקירור שלו נראה מסיבי לגמרי, שני מאווררים על קירור מטורף של רצועו…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך . ה"מועמדים" הם כרגע LG Flatron 19" 995 או Samsung 19" 959NF . עזבו אתכם כרגע מחירים... אני רוצה לדעת איזה מסך מבין אלה למעלה כדאי לי לקנות ? תודה מראש, ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להקטין את צריכת ההספק כאשר המחשב מוריד בלילה. אם אוריד את התדר בעזרת MSI AFTERBURNER, האם זה יגרום לירידה בצריכה של כרטיס המסך?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך את הכרטיס הכי משתלם ולא הכי טוב שיריץ DOOM 3 GTA3 JEDI KNIGHT וכו' חלק ושיהיה קנייה משתלמת לשנתיים הבאות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאור העובדה שאני לא מחפש יותר מידי ביצועי "סוף הדרך" אלא משהו שיריץ לי בצורה מכובדת מישחק או שניים מידי פעם (במיוחד FS )ומעדיף לקנות משהו שלא יכאב לי כארצה להחליף אותו בעוד.... (שיתחשק לי) מדובר על ASUS או GAINWARD מה דעתכם?
-
אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי היום משהו שנראה כמו לוח מודפס של כרטיס מסך. מעניין אותי איזה כרטיס זה (סתם לידע). ניסיתי לגגל כל מיני מספרים שיש על הכרטיס ולא הגעתי לשום מקום. איך אני יכול לזהות מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מיתלבט בין שני כרטיסי מסך ופתוח להצעות נוספות באותו תקציב פחות או יותר הכרטיסים:Asus Radeon HD 7850 2GB MSI GTX660 OC 2GB למיפרט: e7500 enermax naxn 550 6gb ram ep45 ud3lr 3 hdd
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים מה מומלץ ומה ההבדל בין הכרטיסים הבאים ?? 6800GS , 6800TX , 6800GT תודה
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג אם כדאי לי לחבר את המסך לDVI כי בינתיים אני מחובר לחיבור VGA כבר שנה ואולי זה יתן לי בונוס מסויים אם מישהו יודע ויוכל להשיב לי אודה לו מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי מסך Gtx 680 שפועלים בSLI. רציתי לדעת אם שדרוג לכרטיס 1080 TI בודד יהווה שיפור משמעותי והאם זה כדאי? הכרטיס נועד למשחקים ברזולוציה 4K הנה שאר המפרט : Intel Core i7 4770K 16.0GB Dual-Channel DDR3 MAXIMUS VI HERO 2047MB NVIDIA GeForce GTX 680x2 תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר יאוש מתמשך בזמן משחק battlefield 3 עם כרטיס GTX570 החלטתי להחליף אותו. זאת ההודעה שהייתי מקבל: Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered האם לדעתכם המחליף שלו GTX670 התגברו על הבעיה והוא תומך ללא בעיות דרייבירים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם פשוט של אינטל שתומך בRDRAM יש לי 128RDR . P4 1500. .40GB 7200 MOXTOR GEFORCE 2MX 200. עכשיו קניתי רדאון 9500 פרו של ATI . והמחשב עובד יותר באיטיות אפילו שחבר שלי התקין לי את הדרייברים הכי חדשים. יתכן שאני צריך עוד זיכרון אבל הוא יקר. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HD3650 PCIE DDR3 עולה בערך 400-500 שקל. DDR2 עולה בסביבות ה300-350 שקל. יש הבדל כל כך גדול בין הגרסאות שכדאי להשקיע בDDR3 או שלא ארגיש שום הבדל בין הDDR2 ל3?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר איכותי בהקלטות תכניות לדיסק הקשיח ובכלל ויזואלית בכבלים דיגיטליים? שניהם עולים לי 100 שח משומשים כל אחד מה עדיף... שמעתי ה98 ממש תותח.. אני מעוניין לשמוע דיעות תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך עם זיכרון DDR אבל הלוח אם שלי תומך בזיכרון SD-RAM. האם הכרטיס מתאים??? כלומר, בלי שינויי מהירות וכלום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כבר יותר משנתיים ואני מעוניין לפתוח אותו , לנקות ולהחליף משחה טרמית. הבעיה היא שאף פעם לא יצא לי להתעסק עם כרטיס מסך ברמה הזו (עשיתי את זה עם מעבד). אני סבור שאני יסתדר באופן בכללי אבל אני עדיין חושש לגרום נזק לכרטיס. הכרטיס נקנה בגרמניה לכן מימוש אחריות לא בא בחשבון מה גם שברור שאף חנות בארץ לא הייתה מסכימה להחליף כרטיס שהתעסקו איתו ברמה הזו. bottom line למסור אותו לחנות כדי שיעשו זאת בתשלום או לעשות את זה בעצמי? אשמח גם לקבל המלצות למשחות טרמיות מעולות ללא "זמן ריפוי".
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההבדל במחיר (ב-skypc) הוא 21 שקל. מה ההבדל בין ה-5770 לגרסה השנייה שלו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך אני יודע אם הוא מעודכן לעדכון האחרון ואיך אפשר לדעת מה הרזולוציה המומלצת שלו? יש לי leadtak gtx 460 והמסך samsong led bx2235 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. איזה כרטיס עדיף מבחינת עלות/ביצועים. הספק שלי הוא 550W (המחשב לא מהווה צוואר בקבוק משמעותי). בהתחשב כמובן במחירים הבאים: GIGABYE GTX 670 - 2245 ZOTAC GTX 670 - 2045 GIGABYTE GTX 660 TI - 1810 אשמח לשמוע שיקולים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה על כרטיס מסך תומך full hd שיתמוך במסך הזה LG W2261V http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2658&CatCode=139 יש למישהו עוד המלצות לגבי מסך במחיר הזה? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחיין שלי יש במחשב: i5-6500 8 gb ram gtx 950 ספק 550 הוא רוצה לשדרג כ. מסך, הסברתי לו שהוא צריך גם זיכרון. לי יש i7700 16 gb ram 1070 מסך 2K 144 במידה ואני מוכר לו את הכרטיס, לאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג? אני יוצא מנקודת הנחה שהכרטיס שווה 900-1000 ש"ח ועל זה אני אוסיף כסף (500-600 ש"ח) בהנחה שהדרוג יהיה משמעותי ולא שדרוג של 10% בערך. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4850 רציתי לדעת כרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? האם הכרטיס יעבוד על מעבד AMD 3200 939 אשמח לתגובה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-