עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקי הגעתי למצב שיש לי שתי אופציות לכרטיסי מסך. מה שאני רוצה זה כרטיס חזק מאוד מקורר היטב לאוברקלוק נוסף ויש לי שתי בחירות. או: Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm או: Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT I-Chill OC 512MB http://skypc.co.il/pl_product~C8800GTX1-H5GTC~8~0.htm מה יותר כדאי לי אופציה 1 או אופציה 2 , הבדל מחירים 9 ש"ח. מה יותר כדאי מבחינת קירור וביצועים. ידוע לי שINNO3D יותר חזק בביצועים רק שהSHADER CLOCK שלו עומד על 1500.... ושהקירור שלו לא מסיבי כמו הקירור של הSPARKLE לעומת זאת הSPARKLE חלש בביצועים בקצת 25MHZ הבדל . והSHADER שלו על 1728. הקירור שלו נראה מסיבי לגמרי, שני מאווררים על קירור מטורף של רצועו…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lihi,

יש לי לוח אסוס ומופיע אפשרות ל - VIDEO MEMORY CACHE MODE . ניתן לשים על - UC שזה - UNCACHEABLE ניתן לשים על - USWC - שזה - UNCACHEABLE , SPECULATIVE WRITE COMBINING . יש לי כרטיס מסך ג'י-פורס 4200 TI - עם 64 מגה זיכרון. כתוב לא לשים על USWC עם הכרטיס לא תומך - ולא מצאתי שום נתונים ... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GiZmo,

קניתי את הרדאון 9100, חיברתי, והתצוגה מרצדת !!! בכל מצב, גם כשאני בביוס...ניסיתי לשנות הגדרות, כלום לא עוזר... הבעיה היא לא במסך ! האם הכרטיס פגום ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by locke,

יש כמה בדיקות שאני מקבל framerate נורא נמוך. יש לי Winxp עם Srevice Pack 1. את שאר המפרט אפשר לראות בפרופיל. זה בסדר שאני מקבל framerate נמוף? בסביבות 3-6 רוב הזמן? או שמשהו לא בסדר בהגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חייב עזרה דחוף!!! עשיתי פלאש עם הביוס של גיגביט AP64D.F4 אבל הוא נתקע באמצע ולא זז, אחרי ההפעלה מחדש הוא לא מראה כלום! מישהו אולי יכול לעזור לי? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Vortex,

חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MarkK2003,

יש לי את המפרט הבא: p4 2.26 MHZ 533FSB 512MB DDR 266MHZ Asus P4S533 AGP 4X Gigacube radeon 9800 PRO 128 המפרט מאושר ע"י תוכנות ונכון לחלוטין הבעיה היא ביצועים חלשים של הכרטיס מסך: ב- 3DMARK2001 הציון הוא 12000 לכל היותר! ואמור להיות לי איזה 15-16 אלף! הביצועים במשחקים חלשים ולעיתים קרובות מקרטעים ( ואני משחק על 1280*1024 NO AA\AF) ב SHADERMARK 2.0 כשאני עושה BENCHMARK MODE הוא מריץ לי פריים אחד בעשר שניות!!! פשוטו כמשמעו!! ב NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני שם MOTION BLUR וזה נראה כמו מצגת!! כמובן שהתקנתי את הרדאון התקנה נקיה על מחשב מפורמט וWINDOWS XP, ניסיתי עם כל הדרייברים של ATI, כמובן שלא היו תוכנות שפעלו ברקע, ניסיתי אפילו לשחק עם הAPERATURE SIZE בביוס, הפעלתי FAST W…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי בחירת כרטיס לשדרוג המערכת שלי ??? האפשרויות הם: -Powercolor X800 PRO (256 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 2nd Hand -Leadtec WinFast A7600 GT TDH (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand -PALIT 6800GS (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand המחיר הוא זהה לשלושתם (כ-200 ש"ח). אני מודע לכך שבשביל לענות על השאלה שלי יהיה צורך להזכר בידע עתיק, אבל אני מסתמך על הנסיון המצטבר שלכם בכרטיסים אלו דרך אגב אני נוטה ללכת על ה-7600 מכיוון שהוא החדיש ביותר מבינהם, מה דעתכם ? כל עזרה תתקבל בברכה ------------------------------------------------------------ עדכון לשאלה, כרגע קיבלתי הצעה גם לקנות כרטיס Sapphire X1950PRO והוא נראה לי חזק משמעותית …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. התקציב: 600-700 ש''ח לפני הכל, אני רוצה להגיד שהלכתי לחנות KSP ברמת גן לקנות כרטיס מסך - NVIDIA GIGABYTE GT640 2GB משהו כזה, והוא לא התאים למארז שלי, או ללוח אם, אני לא כל כך מבין בזה.. הוא יכול להתחבר אם עושים איזה קומבינה ומשחררים ברגים וכולי, אבל זה ממש לא התחום שלי, אני מחפש כרטיס שיתאים למחשב מבחינה פיזית. מפרט המחשב: מעבד: Field ValueCPU #0 Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2926 MHz לוח אם: Dell OptiPlex 380 כרטיס מסך נוכחי: Sapphire Radeon HD 5570 מארז: Dell OptiPlex 380 ספק כוח: http://www.newpowersupply.com/genuine_dell_x472m_255w_power_supply_model_b255pd_00_cde0255p5wa_rev_a00_cn_0x472m_75651_199_00rp_a00_dp_n_0x472m-pr-1555-c-1-p-1.html מסך: …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idanmal,

אני פשוט רוצה להבין משהו היות ולחבר יש את ה560 TI.. על מה ולמה ה560 TI עדיין נשאר במחיר כזה של בסביבות 1100-1200 שקל, כשיש את ה7870 XT שעולה עליו ונותן ביצועים שמשתווים אפילו ל660 TI? ה7870 XT עולה משהוא כמו 1130 שקל..תמחור הכרטיסים של NVIDIA שערוריתי משהו הייתי אומר הנה השוואה בין שני הכרטיסים: http://www.anandtech.com/bench/Product/547?vs=548 לא הצלחתי להבין אם ה7870 בהשוואה הוא גרסת ה-XT המומהרת

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shem86,

שלום חברים, אשמח לעזרה כי אני לא ממש בעיניים בכל מה שקשור לחומרה בשנים האחרונות. יש לי מחשב בן 5 עם לוח GA-p35-ds3l כרטיס המסך הישן שבק חיים כבר כמה פעמים ובכל פעם החייתי אותו ע"י 10 דקות בתנור על 180 מעלות.. O0 בכל מקרה החלטתי שהפעם נגמרו המשחקים והגיע הזמן לשדרג. אני מחפש כרטיס שיתאים למפרט שלי בלי להיות overkill זה מה שיש לי: כרטיס לשעבר 8800gt מעבד q6600 וזכרון 4g כלשהו גם הספק כח הלך לעולמו במשך השנים וכרגע אני עם ספק 500 גנרי שהשגתי מחבר, אם תוכלו להמליץ גם על ספק מתאים זה יעזור נורא. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nec_000,

15. Started by PrefaceAlumni,

אני בעיקר מעוניין לשחק בFallout 76 שיצא(עדיין אין לו מפרט טכני). עכשיו שדרגתי מסך מ720p ל1080p, אז יכול להיות שמשחקים שרצו עד עכשיו סבבה ירוצו פחות טוב. הייתם ממליצים להשאר עם ה720p? יש הבדל משמעותי? והאם כדאי לשדרג אותו? או שהוא עדיין לא מספיק ישן? כרגע משחק pubg אבל הכי הייתי רוצה fallout ירוץ חלק.

16. Started by Albetron,

כמו שאפשר להבין מהכותרת מדובר על כרטיס מסך ללפטופים, התלבטתי אם לפתוח את הדיון בפורום מחשבים ניידים אבל בסוף הגעתי למסקנה שמדובר יותר על הכרטיס מסך ולכן החלפתי לפתוח את הדיון פה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג(ואני יודע שזה יקר מאוד אבל יש לי את הסיבות שלי..), כרגע חשבתי לקנות לפטופ עם 1080 אבל מסתבר שעם ההשקה של ה2080 לאחרונה אולי עדיף לחכות לאדפטציית מובייל..השאלות כאלה; 1.ידוע או לפחות יש הערכה מתי זה ייקרה(בחו"ל)? 2.ידוע או לפחות יש הערכה גסה כמה לפטופ שמכיל 2080 או אפילו 2070 יעלה(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Oray Lola,

שלום שוב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu ושמתי לב שהוא מרעיש די הרבה, אז ניסיתי לשנות את מהירות המאווררים דרך AMD Catalyst Controll Center , אך שמתי לב שאין הבדל ברעש בין אם זה על 20% ו 100% . אז הורדתי After Burner - ושיניתי שם את מהירות המאווררים מ20 % ל 90% , חיכיתי כ10 דקות , וראיתי שאין הבדל בRPM , כשהמהירות הייתה על 20% הRPM היה על 3400 +-, וכשהיא על 90 % אחוז היא נשארה אותו דבר- האם זה נורמלי? אולי אני לא עושה משהו נכון?, אולי אי אפשר לשנות בכלל את מהירות המאווררים בכרטיס הזה? - בנוסף , כאשר אני מזיז את הכרטיס מסך בצורה קלה, המסך (dell u2312hm) עובר לSave mode , כאילו הוא לא קולט אותו, גם אם אני מנתק א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by joelittle,

שלום לכולם , ראיתי כבר כמה שבועות את הפרסומת של הכרטיס הנ"ל באתר , אבל אני לא רואה אותו בשום חנות און-ליין בארץ. אני מפספס משהו (?) כי די בא לי על הכרטיס הזה ... . תודה מראש ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. טוב החלטתי במקום לקנות כרטיס מהמתקדמים כמו ה8800 וה2900 לקחת כרגע כרטיס MIDI ועוד שנה ומשהו לקחת משהו חדש.. בטווח של ה1000 חשבתי בינתיים על ה 2600XT של רדאון עם 512MB. יש הצעות אחרות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לילה טוב. לאחרונה קניתי מחשב חדש וניסיתי לעשות קצת אוברקלוק לכרטיס מסך. הכרטיס ד"א הוא : Power-Color Radeon 9600XT 256MB השתמשתי בתוכנה: ATi Tray Tools ובתוכנה כתוב לי שהתדר של הזיכרון של הכרטיס מסך הוא 400MHZ, לעומת התוכנה, באתר של החברה שמייצרת את הכרטיס כתוב שהתדר של הזיכרון הוא 600. לינק: http://www.power-color.com/AGP_9600_R96E-TD3.htm (האתר) לינק:http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502121135298783/oc_gpu.JPG (התמונה של התוכנה) מה הולך פה? מישהו יכול בבקשה להסביר לי, אולי אני טועה? תודה רבה מראש, דוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ytoledano,

התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tronado,

הוא שווה היום 650 שקל ביד שניה? איך הוא עובד על משחקים חדשים בהגדרות סבירות עד גבוהות?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tintin,

תקציב 1600 ממש גג.. אבל אם יש הבסדל של 100 150 שקל אז לא נורא. ולהביא לינק בבקשה. המסך הוא למשחקים והדבר שאני רוצה ממנו הוא שיהיה שטוח לחלוטין, איכותי ביותר, וחשוב מאוד שיגיב מהר. והכי חשוב שיהיה לו כניסה DVI נראה לי שזה זה . זה הכניסה שיוצאת מכרטיסי המסך. הלבנה הזאת. אפשר להשתמש בה. נכון. או שזה מיועד רק לטלויזיה? תודה רבה!

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eliXir,

משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by OutRaGe,

כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים