כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מה בנוי יותר טוב ובעל ביצועים יותר טובים ? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי. אני לא מעוניין לבצע OC (אולי אני יבצע בעתיד, אבל לא עכשיו). מפרט נמצא בצד ימין. היעוד שלו הוא ל Fallout 3 ;D, שיוצא ב28 לחודש אני מתלבט אם לקנות את הHD4670 שעולה 400 ש"ח, http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1387 או שאולי שווה לי להשקיע עוד כסף ולקנות משהו איכותי שיחזיק לי יותר זמן. אני יודע שזו הדילמה הנצחית... אבל אני אשמח להערות/הארות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב יחסית חלש עם כרטיס מסך עלוב ביותר (geforce 210)! יש לו 2 ג'יגה זיכרון, מעבד: I5 750 ולוח אם: MSI P55-CD53. השאלה שלי היא: אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל-4830 האם המחשב יוכל לנצל את כל הכח של הכרטיס בלי שהמעבד והלוח אם יהוו צוואר בקבוק? המעבד והלוח חזקים מספיק? שווה להשקיע? כי כרגע משחקים חדשים זוחלים אפילו בהגדרות נמוכות!!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כרטיס המסך העתידי והמסקרן של NVIDIA יהיה זה שיתחיל מגמה חדשה ושנויה במחלוקת בשוק? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום,אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש..הכרטיס ישמש מדי פעם למשחקים [כמו סיבוליזיישן 4] אבל בעיקר לסרטי hd ... אז איזה כרטיס עדיף? לסרטים? למשחקים? שווה ההבדל במחיר? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-הכרטיס הזה שבזיגזג הוא AGP? -איך הוא לעומת ה6600GT? -והאם הוא יפעל על ספק 300W? כי כתוב באתר החברה 350W מינימום. -האם ספק 300W יספיק בשביל 6600GT?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי ביקורות די חיוביות על ה-9550 (בגרסת ה-128 ביט). השאלה שלי היא, אם שווה להוציא את ה-400 ש"ח כדי לשדרג מ-GF4 MX? יש עליה סבירה בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 כשאני מחבר בין המסך למחשב בחיבור האנלוגי הרגיל אין בעיה, כל הנסיונות לחבר דרך חיבור הדיגיטלי DVI לא מצליחים, משתמש בכבל שסופק + 2 מתאמים vga to dvi אין בכלל תמונה, המסך לא מזהה שידור דיגיטלי :'( אולי צריך לשנות ההגדרות של NVIDIA ? בבקשה עזרו לי אנשים טובים !
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחיין שלי יש במחשב: i5-6500 8 gb ram gtx 950 ספק 550 הוא רוצה לשדרג כ. מסך, הסברתי לו שהוא צריך גם זיכרון. לי יש i7700 16 gb ram 1070 מסך 2K 144 במידה ואני מוכר לו את הכרטיס, לאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג? אני יוצא מנקודת הנחה שהכרטיס שווה 900-1000 ש"ח ועל זה אני אוסיף כסף (500-600 ש"ח) בהנחה שהדרוג יהיה משמעותי ולא שדרוג של 10% בערך. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס יקנה מKSP או כל חנות אחרת בבאר שבע בלבד! ההתלבטות היא בין שלושה אופציות, מה שחשוב לי בכרטיס זה שיהיה קירור איכותי שישמור על הכרטיס כמה שיותר "קר" ושקט כמה שיותר ובנוסף יכולות אוברקלוק גבוהות יותר. 1: EVGA http://ksp.co.il/?uin=25354 2:ASUS http://ksp.co.il/?uin=24957 3:GIGABYTE http://ksp.co.il/?uin=24678
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה בנשוא, תאימות בין לוח PCI-E גרסה 2.0 לכרטיס מסך שדורש PCI-E גרסה 3.0 כמו כן במידה ומתאים , עד כמה זה יוריד בביצועי הכרטיס ? אני שוקל להחליף את הHD4870 OC שלי ב Gigabyte HD7850 Windforce , מה אומרים ? כדאי ? (שאר המפרט שלי מופיע בחתימה למטה) תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK אז ככה: חיפשתי באינטרנט כדי לוודא מה באמת קורה עם הX800 GTO2 @ AGP (לא PCI-E) ומצאתי פורום דיי מפורסם (Hard|OCP) ושם חלק מהחברה הזמינו את הכרטיס הזה של Sapphire (הכרטיס בשם GTO 2 שמשתמש בליבת הR480 ושנפתח מ12 ל16 צינורות ומגיע לביצועים של XTPE הוא בלעדי ל sapphire). בקיצור הם הזמינו אותו מחנות שאישרה להם שמדובר באותו הכרטיס בAGP(GTO2) ושהוא אכן נפתח. לאחר זמן מה, החברה שמספקת את הכרטיסים התקשרה שוב עם Sapphire כדאי לוודא ואז Sapphire סיפרו להם שמדובר בטעות, וזה בעצם GTO רגיל ולא קיים GTO2 @ AGP. החברה ביטלה את ההזמנות ונתנה החזר מלא (ומשלוח חינם לחלק מהאנשים שם שכבר שילמו -חברות ישראליות תלמדו). אז זהו זה רשמי -אין- כרטיס כזה בתצורת AGP בשם GTO2 שנפתח ויכול להגיע לביצ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי מסך Gtx 680 שפועלים בSLI. רציתי לדעת אם שדרוג לכרטיס 1080 TI בודד יהווה שיפור משמעותי והאם זה כדאי? הכרטיס נועד למשחקים ברזולוציה 4K הנה שאר המפרט : Intel Core i7 4770K 16.0GB Dual-Channel DDR3 MAXIMUS VI HERO 2047MB NVIDIA GeForce GTX 680x2 תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם למשל אקנה 970 מאייבורי, אהיה זכאי למשחק חינם מ-NV?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Core i5 750 @ 3.6 Gigabyte GA-P55-UD3 G.Skill 2048X2 CL9 1.5V Enermax Modu82+ 625W NZXT Zero2 יש לי 2 מחשבים כאלה בבית (שתיהם היו עם HD4850) לא מזמן קניתי לאחד מהם GTX570 ה1700 ש"ח אני רוצה לקנות עכשיו למחשב השני כרטיס חדש ויש מחיר טוב ל6850 השאלה שלי זה אם המחשב שלי יוכל להחזיק שניים כאלה ולנצל אותם או לפחות להגיע לביצועים של GTX570 \ 580 1680X1050 מעדיף תמיד על הכי גובה בגרפיקה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצים לקנות את ה 6600gt שעולה 1000 בערך והבנתי שצריך גם ספק של 350W לפחות, המליצו לי על הספק של HEC 350W שעולה 250 וצריך גם קירור לכרטיס מסך שעולה בערך 200-250 וזה יוצא בסביבות 1500 שקל שזה כבר יותר יקר מהערך הראשוני של הכרטיס בהרבה. אז מה כדאי לעשות שזה לא יחרוג יותר מ בערך 1300?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעיקר מעוניין לשחק בFallout 76 שיצא(עדיין אין לו מפרט טכני). עכשיו שדרגתי מסך מ720p ל1080p, אז יכול להיות שמשחקים שרצו עד עכשיו סבבה ירוצו פחות טוב. הייתם ממליצים להשאר עם ה720p? יש הבדל משמעותי? והאם כדאי לשדרג אותו? או שהוא עדיין לא מספיק ישן? כרגע משחק pubg אבל הכי הייתי רוצה fallout ירוץ חלק.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש GTX 1080. אני מחכה מאז שהכרטיס הושק שהמחירים יתייצבו, ואמשיך לחכות עד שזה יקרה. לאלו שמחכים - מהו טווח המחירים ההוגן שאתם מחכים לו ותרכשו בו את הכרטיס? כשהכרטיס יצא הדגמים הכי זולים שראיתי עלו סביבות 3,800 ש"ח. כיום אני רואה שהכי זולים עולים סביב 3,600 ש"ח. בנוסף, יש גרסת צד שלישי מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מערך של 460 ב SLI . אני שוקל לקנות 760 GTX בודד האם הביצועים שלי ישתפרו או ידרדרו ? , 90 אחוז מהמזמן רק באטלפילד כל השאר אינטרנט , וגם אני מתכנן להריץ את באטלפילד 4 בעתיד... תודה לכל העונים נ.ב. המפרט בפרופיל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מפרט כלשהו בפורום השכן, כלומר המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/323585 ובגלל שאני לא ממש גיימר, וראיתי להפתעתי שבמעבד הנ"ל (i5 12400) יש כרטיס גרפי (UHD 730), חשבתי לעצמי שאולי אוריד לגמרי את כרטיס המסך המוצע שם (PowerColor RX 6700XT) ואקנה את המחשב בלי כרטיס מסך יעודי. אחלה מחיר (סביבות 2000) למחשב חזק (?) שאינו למשחקים בעיקר אלא סתם כמחשב כללי. השאלה שלי היא, האם אוכל לשחק משחקים לא מאוד חדשים, גם עם כרטיס המסך המובנה במעבד? נהיה יותר ספציפיים, אוכל למשל לשחק עם הכרטיס הזה את crysis 3 (שנדמה לי שהיה משחק תובעני לזמנו) ללא בעיות מיוחדות? ללא בעיות מיוחדות = ללא קרטועים כלומר שהמשחק פשוט ירוץ חלק (גם אם על הגדרות לא מקסימליות). …
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס GTX 1080 ויש לי מסך 1080P, אני רוצה לעשות מבחני ביצועים וכו' ברזולוציה של 4K. הבנתי שאני צריך לעשות רזולוציה מזוייפת וכך עשיתי, 1440P עבד אחלה אבל 4K לא המסך שחור ומידי פעם מציג תמונה לשניה ומחשיך חזרה, אני משתמש בכבל HDMI, האם ל-4K אהיה צריך כבל DP? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17141&catid=702 אני לא מעוניין להגדיל את ההשקעה הכספית. האם זו תמורה טובה לכסף? תודה מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-