עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by unknown man,

ראיתי אתמול בעיתון של יום שישי מסך LCD במבצע שעולה במחיר המקורי ויש מצב שעד יום שישי הקרוב ירד לו המחיר וזה משהו שמאוד מעניין אותי (מי שמכיר את מכרז ממון). הדגם המוצע הוא ViewSonic va712 עם זמן תגובה מצויין של 8MS ככה שאם המחיר יורד ל 1000 ואני מקבל עליו דעות טובות אני רץ לקנות לדף הפרטים בעמוד היצרן: http://www.viewsonic.com.sg/products/productspecs.php?id=215&s=specs אז יאללה מי שיודע שיגיד תודה רבה (:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקי... שלום אנשים אני אלדר.. אהבתי מאוד את האתר....במיוחד את המדריכים...קיצר : יש לי G-Force 2MX400.... פנטיום 3 500 128 זיכרון אס.די.ראם לא מחשב על... אבל סביר. : ) הורדתי את כל הדרייברים האפשריים לכרטיס שלי (מהחדש ביותר ועד לדרייבר של ערבים) ותמיד מתי שאני משתמש במחשב אחרי כמה זמן שאני עובד עליו.. הוא עושה לי פלאש שחור כזה וחוזר לי לווינדוס... משהוט מעצבן תחת!! יש לי את הדרייבר 40.72 אמרו לי שזההכי טוב... עדין אותה בעיה... אם למישהו מכם יש רעיון ... תבורכו : ) ;D

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://www.fudzilla.com/news/processors/43118-samsung-ramping-up-to-7nm-next-year Samsung ramping up to 7nm next year אני קורא על כרטיסי מסך 16 NM של נבידיה ואני חייב לציין שתקן HDMI 2.0 מהגרועים שנוצרו שהוקם נבנה בתאוריה בלי באמת בדיקות ורק צרות , צוואר בקבוק ותעשייה שלמה של מסכים , טלוויזיות , רסיברים , מחשבים תקועה בשטות הזאת של HDMI 2.0 כל מי שקונה היום מכשיר עם HDMI 2.0 יתקע מהר מאוד עם מוצר מיושן כי כל המוצרים עוברים ל- HDMI 2.1 פי 3 רוחב פס ודרך הגב זה גם לא יספיק לכל דבר ! כלומר כרטיסי מסך עם HDMI 2.0 הגרוע יעבור מהעולם . כרטיסי מסך שקטנים פי - 2 יכנסו לעולם ויביאו תקן חדש , מהירות ויכו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מחשב ראשון i5-760 מסך מחשב 24" 1920X1080 עבודה משרדית נטו מחשב שני i5-760 מסך מחשב 24" 1920X1080 מסך טלויזיה 32" 1920X1080 (כשכפול CLONE למסך המחשב) עבודה על תוכנה ש- GTX460_1GB סיפק אותה במחשב קודם, רק שהתווסף עניין מסך הטלויזיה די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by adi518,

מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא? תודה לעוזרים. נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Battlefield man,

שלום יש לי שאלה קודם כל מה יותר חזק .מה יותר טוב בכלל ומה אם crossfire x1900 האם 7900 gtx oc הוא התשובה ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני רוצה להוסיף עוד שני מסכים ולשחק על כול השלושה (אייפיניטי) יש ברשותי כבר כרטיס HD 6950 שניפתח ל 6970 אני עומד לחקות לירידת מחירים בעקבות הכרטיסים החדשים של ניווידיה ולקנות עוד אחד (אולי יד שניה ) בשביל להשלים למערך של שניים הלוח אם שלי תומך רק ב CF 4X 16X כמה זה ישפיע ? האם אני יקבל ביצועים מספקים על שלושת המסכים במשחקים כבדים במיוחד (RAGE BF3 CRTSIS1 וכו ...) תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. רצוי G FORCE 4 128MB לא מדגמי הMX

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הגיע אליי הכרטיס הנ"ל לא יודע ממש פרטים עליו רק זיהיתי שזה Nvidia Quadro Fx 3400 המחירים בזאפ דיי מטורפים 5000 - 8000 מישהו יכול לעזור לי ולהסביר טיפה? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by צפיד,

הייתי רוצה לדעת האם בהשוואה כללית QUADRO FX1500 מול GT8800 או GTX/S8800 בציון הכללי מי עדיף,כאשר המדדים הם : משחקים,אנימציה,תכן HD וכ'? (משקל שווה בין הקטגוריות). האם לדעתכם ה QUADRO חזק יותר? האם בALL AROUND הא הכרטיס הטוב שיש עד לסכום של 3K? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by oneq,

היי. אני בקרוב קונה כרטיס מסך מסוג radeon r9 290 של amd. רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם אחד מהמעבדים הבאים: i5 2310 i5 2400 i5 2500 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני הפכתי את הפורום ואין הסבר לפירוש של מה נותן לי בעצם BIT גבוה כמו 380 או 512 לעומת 128 לדוגמא ? אין הסבר שאומר מה נותן לי מספר ה-MB בכרטיס מסך 256 או 512 ? אלו הם נתונים שניתנים בכרטיס מסך ולא מוסברים כלל שוב לאנשים שיודעים להסביר

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yuraxp,

קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 820 שקל אשר החליף את ה FX5700. לפני זה שיחקתי ב משחקים כמו GW,PERY,MW בגילד וורס עבד די חלק אבל על פילטרים אין מה לדבר MW עבד על הגדרות בינוניות וגם לא היה מה לדבר עליו פלטרים פריי בכלל זחל שיחקתי על רזולוציה פרה-היסטורית של 640*480 הגדרות הכי נמוכות והמשחק נתקע באופן נורא. אובכן לאחר שתקנתי את ה1600 גילד וורס עובד חלק עם פלטרים MW עובד חלק עם פלטרים ובגלל שהכרטיס תומך PIXEL SHRADER 3 HDR המשחק ניראה נפלא.ו PREY עובד על רזולוציה 1024*768 הגדרות הכי גבוהות פלטרים AA*4 AF*8 והמשחק רץ 97% חלק להפליא. הכרטיס עצמו הוא של חברת SAPPIRE קירור שקט,הדאגה היחידה שלי הייתה לגבי הספק כיוון שיש לי ג'נרי 400,אבל הספק מחזיק. לסיכום במחיר שלו אני חושב הוא מעולה,הוא …

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dolevm2,

עשיתי OC ל970GTX שלי והכרטיס כל הזמן קורס במנוחה, במאמץ הוא מחזיק 40 דקות ויותר אבל שאני יוצא ממשחקים או סתם גולש באינטרנט או משאיר את המחשב לבד לכמה שעות אני רואה שהתדרים חזרו למקור- כלומר הOC קרס. למה זה קורה? קראתי משהו שזה יכול להיות בגלל שהמעבד משחק עם המתחים של עצמו ובתדרים זה יוצר בעיה. המעבד הוא i5 3470

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אבל ממש מאוכזבבבבבב הוא פחות טוב מהכרטיס המובנה HD 4000 ?!?!?! מה אני לא עושה טוב ?? אני מתבאס להתחיל לחשוב על להוריד משחקים עם גרפיקה יפה !! CS לא רץ חלק... אפילו לא נראה טוב ביחס למחשב . כשאני מפעיל את כל הפילטרים בCATALYST התמונה נוראית ביותר ויש קווים ממש ממש לא חדים ואף עקומים ! איך מתמודדים עם זה והאם עשיתי משהו לא בסדר ????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Roeebaeloha,

שלום, קיבלתי כרטיס GTX 1080 ויש לי מסך 1080P, אני רוצה לעשות מבחני ביצועים וכו' ברזולוציה של 4K. הבנתי שאני צריך לעשות רזולוציה מזוייפת וכך עשיתי, 1440P עבד אחלה אבל 4K לא המסך שחור ומידי פעם מציג תמונה לשניה ומחשיך חזרה, אני משתמש בכבל HDMI, האם ל-4K אהיה צריך כבל DP? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Cyron,

שלום על איזה כרטיס ב-600+ הייתם ממליצים עבור מסך 22" 1680X1050 המערכת בבניה עדיין, הספק כנראה VX450 עדיף חנות מאיזור חיפה\קריות...KSP, נעה, TMS, פנדה... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך החדש GeForce GTX 970. את המפרט הנוכחי שלי קניתי בדיוק לפני 4 שנים והוא: Intel Core i7 930 2.8Ghz Gigabyte X58-UD3R Kingston HyperX 2GBx3 DDR3 1600Mhz CL9 2x Gigabyte GeForce GTX 460 SLI SeaSonic 620w 80+ Bronze Active בנוסף יש לי 3 כוננים רגילים HDD ועוד כונן SSD שקניתי חודש שעבר כחלק מהשדרוגים שאני עושה למחשב והוא: Crucial MX100 256GB. השאלה היא איך ה-GeForce GTX 970 יעבוד עם המערכת "העתיקה" שלי והאם יהיה צוואר בקבוק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by orono,

אהלן, שמתי בוכטה עכשיו על מחשב חדש (i7 950) וחלטתי במקום להשאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ( gigabyte 8800gts 512) ולשים את הכסף על חלקים אחרים. אני לא איזה גיימר סופר מטורף אבל כן אוהב לשחק פה ושם איזה משחק חדש, לא חייב רזולוציה גבוהה במיוחד ולא אמות אם אוריד קצת את הגדרות הגרפיקה. בנוסף אני עושה עיצוב גרפי עם תוכנות כמו פוטושופ, פלאש, אפטר אפקטס. שווה לי לשים איזה 300-400 שקל על 8800gts 512 נוסף (יד שניה) ב-SLI ? איך זה ישתווה מול כרטיסים של היום סטייל GTX450/460 וכאלה? האם זה יתן תוספת ביצועים המצדיקה את הוצאת הביניים הזו עד הפעם הבאה שאני אקנה כרטיס חדש ב1000 שקל (משהו כמו עוד שנה) תקנו אותי אם אני טועה אבל אני מניח שזה יהיה עדיף על לקנות כרטיס חדש עכשיו ב-300-400 שקל. א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sma,

ראיתי את הכרטיס הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17141&catid=702 אני לא מעוניין להגדיל את ההשקעה הכספית. האם זו תמורה טובה לכסף? תודה מראש,

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by IDOnoach,

התקציב הוא 1100. יש לו מעבד I5 3470, מה שעומד על הפרק זה GTX760 מול R9270X איזה כרטיס עדיף לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by דובי770,

ברשותי הכרטיס Zotac GTX580 1.5GB המפרט שלי הוא: Intel Core i5-4670K 3.4@4.2GHZ Cooler Master seidon 120V Gigabyte Z87-DS3H Kingston HYPER-X 8GB 1600MHZ Crucial M500 240 GB Seagate Barracuda 2TB Zotac GeForce GTX 580 SeaSonic SS-660KM Zalman Z11 plus המארז מאוד מאוורר, החזיק קריר את הכרטיס הנ"ל (למי שמכיר, אחד החמימים בגירסת קירור רפרנס) אני מחפש כרטיס טוב. הדרישות: שיריץ לי את COD Ghosts על FHD במולטיפלייר עם פילטרים גבוהים. אבקש המלצה לכרטיס מתאים למשחק הנ"ל, הכרטיס הנוכחי לא מספיק הזיכרון שלו. התקציב, עד 1000 ש"ח, רצוי לחסוך כמה שיותר. הכרטיס הנוכחי חזק מספיק בשבילי, אך המשחק COD החדש לא רץ נורמלי בהגדרות טובות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Itay Neeman,

VisionTek, היצרנית הכי גדולה של כרטיסים מבוססי צ'יפים של nVidia נסגרת! http://www.hardocp.com/article.html?art=MzM5

24. Started by ofir_19,

יש לי 5870 ולא רשום עליו שום מדבר מלבד המדבקה מאחורה של הs\n והדגם יש תוכנה שאני יכול לנתר את השם של החברה נאבד לי המפרט של המחשב ואין לי מושג מה החברה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by orgabay87,

אני בונה מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Gtx 670 ftw 2g 2. Gtx 670 4g האם יתרון הזכרון יריץ משחקים טוב יותר או שמה המהירויות הגבוהות יותר שה- ftw עובד בהן יהיו יתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים