כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי LCD 37 אינצ של BEKO כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך לLCD דרך כבל HDMI הוא מזהה אותה כ 32 אינצ ונוצר מצב שאין לי את הרזולוציה הטבעית של ה LCD שהיא 1366X768 אלא יש לי רק 1280X720 * אם זה לא הפורום המתאים, אבקש להעביר .. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
P4 3G. PCI E (לא PCI E 2). ספק thermaltake 420W. איזהכרטיסי מסך מתאימים ? ראיתי שכל הכרטיסים PCI E 2, האם יעבדו על המחשב שלי ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
300W ספק כוח מעבד C2D 2.93 ו3GB RAM דרוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו CODMW2 אבל לא יזלול חשמל (אני יודע שזה כמעט לא אפשרי..)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה] מה הבעיה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני סוגר את העסקה וחשובה לי העצה האחרונה (ומקווה מהירה) שלכם. קצת מתבאס על ה 4850 שאני כל פעם אצטרך לשחק עם המהירות מאוורר שלו כדי שלא יזיין לי בשכל, ובכלל, הבנתי מכמה תגובות פה שמבחינת ביצועים ה 4850 לא עולה על ה 9800gtx , הבעיה היא שהוא קצת יותר יקר. אז מבחינתי ה 100 שקלים האלה לא מהווים בעיה, אבל אני ממש צריך את העצה האחרונה שלכם, בשורה/שתיים. למה לי ללכת על ה 4850 חוץ מהעובדה שהוא זול בכמאה שקלים? המון תודה!!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך חדש מבית NVIDIA נמצא באופק, עם ביצועים שעשויים להיות קרובים אל רמת ה-GeForce GTX 1060 3GB המוכר לנו כיום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד p3 800 mhz, יכול להיות שהכרטיס לא יעבוד לי טוב וברמה לא טובה?? ואני לא מתכוון שהמשחקים לא ירוצו טוב בגלל במעבד, אלא שהכרטיס לא יעבוד טוב בגלל המעבד!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בוצעה AMD 2017 Financial Analyst Day , הצגת החומר המלאה ארכה כ- 3 שעות. בהקשר של כרטיסי מסך בכל אופן (שזהו תוכן השרשור הנוכחי) נראה הופעת אומן (הייתי מכנה אותה) של רדג'ה קדורי - ראש חטיבת ההאצה הגראפית של AMD . גלגלו לדקה 30:40 בסרטון על מנת להגיע ישירות לחלק שהוא מציג - סופר מעניין ומראה לנו שגם AMD נמצאת חזק בטכנולוגיה הגראפית, ועשויה לתת תחרות מאד יפה לנווידיה בהמשך. אגב, נתח השוק של AMD עלה מ- 20 אחוז ל- 30 אחוז בשנה האחרונה וזוהי אינה אלא בשורה משמחת עבורנו הצרכנים מטעמים מובנים, בעיקרם החזרת התחרות לזירה. תוכלו לראות כי AMD מחזיקה כיום בכמה נקודות ייחודיות להם בתעשייה המקצועית ושבהם לנווידיה אין דריסת רגל מקבי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שכבר די חפרו על הנושא הזה וכבר קראתי הרבה תגובות (גם באתר וגם באתרים בחול), אבל השאלה שלי קצת שונה (אני חושב) מה עדיף בין שתי הכרטיסים הללו: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX57501GBD5-PDH~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTS450PCX1024~8~0.htm לפי מה שאני רואה בפורמים לפחות gts450 עדיף אבל מה שאני לא מבין זה עם hd5750 ניתן להשמתמש באופציה של הcrossfire כך שאני קונה כעת כרטיס מסך בכ700 ש"ח ובעוד שנה או שנתיים במקום לקנות כרטיס מסך יקר אני פשוט קונה את אותה כרטיס מסך בהרבה פחות ומקבל כרטיס מסך ממש טוב! השאלה האם אני צריך לקחת את זה בתור שיקול? האם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה אני בונה מחשב חדש אז אין עדין ספק (על איזה ספק אתם ממליצים)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של איזה חברה הכי כדאי... של גיגה בייט הכי זול אבל אמרו לי שהוא לא משהו.. איזה חברות אחרות כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור יש לי כרטיס bfg GTX260 עם OC מהמפעל וקירור מים (כן, אני יודע שהם נסגרו :'() לא מזמן קניתי מסך לד 46" וחיברתי את המסך טלויזיה ביחד עם המסך מחשב 24" במצב CLONE. כל התנועות נראות בSLOW MOTION ואילו כל אחד מהמסכים מחובר בנפרד מראה מצוין ללא איטיות. יש לי לוח עם הכנה ל-SLI והשאלה היא : האם להחליף את הכרטיס הקיים למשהו יותר חזק ומודרני או להוסיף עוד כרטיס זהה? תקציב לא קריטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איך קוראים ךתוכנה שמראה שימוש במעבד וכרטיס מסך תוך כדי משחק בגרפים??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג, אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך. האם זה מקובל ? האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ? ( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את 3DMARK05 ושאני אני מנסה להריץ אותו מתקבלת לי ההודעת שגיאה הבאה: idirect3ddevice9::createpixelshader failed:invalid call(d3derr_invalidcall מזה אומר ואיך אפשר לתקן את זה??? בתודה HellBoY
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמממ הוא מדצבר בשימוש,נותרו לו עוד שנתיים וחצי אחריות. כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס מסך hd4890 ואני משחק על 1440*900 כמה fps צריך להיות לי פחות או יותר ? ויש לי בעיה במחשק שאני מקבל צוקים כאלה ולפעמים כל המחשב קופה כזה ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מי ריסט מה הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי GTX 660 , ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב בעברית איך להמהיר את כרטיסים מסדרה GTX 600 של נווידיה. ראיתי שזה קצת יותר מסובך בגלל throttling. ועוד משהו : כדאי לעשות את זה עם gigabyte oc II Guru או msi afterburner? כי יש לי כרטיס של גיגהבייט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 ספק אני אקנה לפי הכרטיס שאתם מציעים מעוניין לשחק ב HON SC2 BF3 ברזולציה 1920X1200 לא חייב להיות על ההגדרות הכי גובהות אני אסתפק בבינוני+
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ליקנות עם 64 DDR ב-99$ או להוסיף 20$ ולקחת 128DDR הכוונה היא לשמור על יחס עלות/תועלת טוב וכרטיס שיהיה לטווח הרחוק.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב.. היום הרצתי בדיקה של 3DMark06 [בזמן שעוד תוכניות פעלו ברקע...] זה הריץ את הבדיקות... ובסוף קיבלתי ציון כל כך עלוב של 253 נקודות... איך יכול להיות ציון כל כך נמוך?! פעם הרצתי 3DMark05 ויצא לי משהו כמו 8000 נקודות!!! יש לציין שהבדיקות זזו כל כך לאט! בערך 1 FPS !!!! הנה המערכת: מעבד Intel Pentium 4 3.2 GHZ זיכרון 512 מ"ב 80GB HD ATI Radeon 300X Series כן אני יודע, המחשב לא הכי טוב שבעולם... אבל הוא בסדר... למה קיבלתי תוצאה כל כך נמוכה ובדיקה היתה בFPS כל כך נמוך?!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי 2gb hd6950 יד שנייה, עוד בתחילה היה קשה לו לתת לי פרטים עליו, מתי נקנה, מאיפה, אחריות וכו' אבל בכל זאת הוא היה נשמע בסדר אז הלכתי על זה, הגעתי הביתה, הוצאתי את הhd4890 שלי ושמתי את ה6950 בציפייה. חיברתי, התקנתי דרייברים של וינדוס 10 (לאחר מחיקה של הקודמים עם ddu), נכנסתי לcsgo והוא אחד מהמשחקים היחידים שאני משחק ולהפתעתי קיבלתי fps נמוך יותר אפילו מהכרטיס הקודם, הורדתי להגדרות הנמוכות ביותר ועדיין הfps היה נמוך להפליא, ציפיתי להחזיק אותו על 300 קבוע כמו ש660 gtx יכול. בכל אופן בדקתי את הכרטיס ב3dmark ואלה התוצאות : http://www.3dmark.com/3dm/8466786 האם אתם חושבים שיש בעיה בכרטיס ? כמו כן, בדקתי אותו בdota שגם שם הכרטיס קרטע וגם בעוד מספר משחקים לא כבדים שנתנ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-