עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gal Magen,

שלום לכולם מחפש כרטיס מסך עם הפרמטרים הבאים: אפשרות לחבר 3 מסכים (כניסת המסכים היא HDMI , אני יודע שיש היום חיבורים חדשים (דיספליי פורט) אבל אני לא יודע בדיוק איך הם עובדים. עבודה חלקה לתוכנת LightRoom - עבודה בתמונות בלבד הפרמטר הכי חשבו: שקט, עדיפות למוצר ללא מאווררים, ואם כן, צריך להיות הוכחה שהם שקטים, המחשב מוצב בתוך חדר הקלטות. אבקש לא להציב מוצרים יקרים מאחר והשימוש בהם הינו מזערי. התקציב פתוח. תודה לכולם

2. Started by yosizach,

העם הוא נחשב כבר ככרטיס לא מיוחד וחזק ? כדי לי לקנות בה 1300 1400 ראידון 9800 ולהיפטר ממנו ? :-\

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by pakomako,

כרטיס חזק ? לחבר שלי הוא רוצה עכשיו הוא שואל אותי אם נגיד battlefield ודום וכל אלה ירוצו לו חלק נגיד ב 1024 או קצת יותר בדיטלס גבוהים עם AA גבוהה נגיד שווה תקנייה של נגיד 1800 ככה ואם איזה ג'יפורס הוא בערך מתחרה ?? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by iveco,

עשיתי בדיקה לכרטיס מסך ב 3DMARK11 וזאת התוצאה שקיבלתי : כל הבנצמרק הפרמים רצו בין 6-20 הזוי , כרטיס מסך גדול עם יציאה 6 פין יש לי כרטיס מסך HD5670 ו 640GT שעושים אותה עבודה בלי כל כך הרבה חשמל מישהו יכול להסביר לי על הניקוד הזה ? טוב ? רע ?

5. (AGP universal bus (for AGP 2X/4X systems ---- זה מה שרשום לגבי ה- radeon 8500 של חברת ATI זה אומר תוצרת שלה של הכרטיס, עכשיו באתר של החברה --- gigabyte רשום לגבי אותו כרטיס ואתו מודל (radeon 8500LE ) את הדברים הבאים::: AGP 2.0 Compliant BUS - AGP 2X (3.3V), AGP 4X (1.5V), or AGP2X/4X based systems עכשיו אני מעדיף לקנות את של חברת gigabyte ורשום על הלוח אם שלי ככה: AGP slot (Ver.1.0 ,1x/2x model support מה זה אומר שאני יכול להתקין רק את הכרטיס של ATI או גם את של gigabyte תענו לי בבקשה כי זה מאוד חשוב לי,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DakloN,

שלום.. קניתי את הכרטיס הזה.. LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB והם אומרים לי עכשיו שאין אותו בכלל בארץ.. שיש מחסור והוא צריך להגיע מחול ולא יודעים כמה זמן.. יכול גם לקחת חודשיים... זה באמת או שמחרטטים אותי?? כי אם זה חודשיים אני יתבאס ויבטל את זה כבר... :-\ :-\

• 55 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by sambusak,

בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כולנו זוכרים ומכירים את שוק המחשבים ההפכפך... היה את התקופה בה ה 9800PRO עלה כ-2300 שח, ובין יום הפתיע את כולם וירד פלאים ל-1500 ש"ח. הדבר הזה גם קורא במעבדים ובכל רכיב עם שוק מתהפך. השאלה שלי מתי תהיה הוזלה משמעותית שכזו בכרטיסיי ה HIGH END כגון ה 6800GT ה X800XT\PRO ושאלה נוספת, מתי ה 9800XT ירד במחירו שמגיע לכ2500 שקל ולא מציג ביצועים טובים יותר משל ה - GT שעולה באותו מחיר כמו שלו ? מה שומר על הערך והמחיר הגבוהה של הכרטיס הזה ? ומתי צפויה ירידת מחירים משמעותית ? הדבר לא חייב לקרוא עם כניסת כרטיסים חדשים...

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Slavikik,

שלום לחבר שלי יש מחשב P4 מעבד 3.0 GHZ לוח אם של ASUS P4 לא יודע מדיוק איזה וזיכרון 1 גיגה ספק פשוט של P4 ועכשיו נשרף לו 7600 GS והוא רוצה לקנות את ה Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail מ TMS ב 772 שקל או את ה Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail ב 352 שקל. או את ה Sapphire Radeon 2600Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail ב 380 שקל.. מה יותר כדאי לו לקנות?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

שלום רב לכולם. הגיע זמנו לכרטיס מסך שלי מזמן אבל עכשיו מתפנה לי קצת זמן לשחק ואני מוצא את עצמי לא מסוגל להריץ דבר. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: E6300 לוח אמ: P5L2 SE ASUS. כרטיס מסך נוכחי:7600GT RAM: 3GB אני מודע לכך שהמפרט שלי מאוד מאוד ישן אבל להחליף מחשב כרגע לא יתאפשר, מה שכן אני רוצה לשחק במשחקים ולפחות לעמוד בסטנדרטים (בשאיפה גם יותר מזה). מה הכרטיס מסך הכי טוב שאוכל לרכוש שיוכל למקסם את המפרט שלי אך יחד עם זאת שהמפרט שלי לא יצור צוואר בקבוק ולמעשה לא הרווחתי יותר מדי. שורה תחתונה מחפש כרטיס מסך שיתן לי את התוצאה הטובה ביותר שאפשר להוציא מהמערכת שלי במחיר הכי זול. עד כמה שידוע לי הלוח אמ שלי מחזיק בPCI-E (משהו כזה, אניכבר לא זוכר). התקציב הוא עד 300 שקל, נראה לי ריאלי,…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מצטער על הבורות יש לי כרגע כרטיס 7300 GT > רוצה לירכוש כרטיס חדש שהוא PCI-Express 2.0 1. האם זה אותו חיבור לוח ולא תהיה בעיה? 2. בהיזדמנות זו איזה כרטיס כדאי יותר לדעתכם? זה http://www.amazon.com/EVGA-512-P3-N977-TR-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B001QCYNW2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-6 או זה http://www.amazon.com/BFG-BFGE98512GTGE-GeForce-Graphics-EcoIntelligence/dp/B00288BH9A/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-11 או זה http://www.amazon.com/Sparkle-SX98GT512D3G-VP-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B002FU5RRE/ref=sr_1_10?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-10 על איזה מותג ללכת?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. יש במקרן יציאת Sוידאו, וגם במחשב, אפשר לחבר אותם בכבל Sוידאו? יש הבדל באיכות מVGA? מה ההבדל מכבל VGA? תודהה!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by eyal,

דבר ראשון לא שאני מציף פשוט יש לי מלא בעיות פתאום... טוב אז הסתכלתי טוב טוב במסך ושמתי לב שיש שני קווים בחלק העליון טיפה ואחד יותר למטה הם סימטרים וזה נראה כאילו המסך בנוי ככה זו הפעם הראשונה ששמתי לב לזה למישהו יש מושג אם ככה בנוי המסך או שזו בעיה? המסך הוא MAG XJ700T

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by mj23,

שבת שלום לכולם אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך אשמח לעזרה והצעות מפרט I7-875K לוח אם UD 7 GIGBYT 8 GIGA RAP ADATA מסך דיל אולטרה שארפ אני אשחק לרוב ברזלוציה הרגילה 1920-1200 שני הכרטיסם שאני מתלבט sapphire r9 280x 3g ddr5 vapor x oc MSI GTX770 Twin Frozr Gaming 4gb OC Edition אשמח לעזרה ופירוט הבחירה יש לי דגש על הקירור שיהיה מאוד קריר ושקט אחד מהתלבטויות תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shirNoshe,

מקריאת נתוני הכרטיסים הם לא מתאימים לכל הלוחות(לשלי כן מתאים),אבל לא מתאימים ל-Asus Striker. יש מצב כזה שכרטיס לא מתאים ללוח עם PCX/SLI?מסויים ולאחר כן? עריכה:סליחה,שכחתי לצרף את הלינק לכרטיס של XFX,ואז רואים את ה-Motherboard Compatibility http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by Tabasco,

אני צריך המלצה למסך CRT טוב, 17" שלא יגרום לכאבי ראש תקציב- 1000 בערך אין לי העדפה מסוימת לחברה תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by gogoman,

קניתי כרטיס מסך X1600 PRO 256 MB הוא התקלקל לי מסר לי אותו לתיקון ובעל החנות מציע לי במקום כרטיס מסך 7300 GT 512MB מדובר בחיבור AGP . המפרטש לי הוא פנטיום 4 2.66 GHZ 768 זיכרון 80 ג'יגא כדאי לי לקחת או לא ?תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  19. טוב שלום לכם מומחים אני הופנתי אפשר לומר מהלינק הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234235.msg2057020#msg2057020 אני אסכם, אני רוצה מחשב HTPC בעיקרון יש לי הכל חוץ מכמה דברים שלא קשורים לפורום הזה. אבל אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה קשור להקלטות - אני מניח הרבה הקלטות. בעיקרון מה שאני רוצה זה איכות טובה ללא כל מיני הפרעות או פיקסלים מיותרים... המליצו לי [בלינק] ללכת על Hauppauge PVR-150 MCE מה אתם אומרים עליו? איזה כרטיסים יש יותר איכויים בטווח מחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by nani121,

היי יש לי מחשב בן שנתיים-שלוש, כרטיס מסך geforce 9800GT טמפרטורת כרטיס המסך במנוחה היא 73C מעלות. במאמץ הוא מגיע ל90+ מעלות.. אני משחק CS 1.6 ושאני נכנס לרימון עשן המחשב שלי נתקע (המסך מתמלא בקוביות צבעוניות וחייב ללחוץ על הפעלה מחדש). התקנתי דרייברים והכל.. אבל נראה לי הכרטיס שבק חיים.(זה קורה הרבה גם סתם שאני גולש באנטרנט/משחק משחק/רואה סרט). מה עושים??? קונים חדש?? או שיש פתרון אחר?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by Mortar,

מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך שלי ... 8500GT DDR3 שעשה עבודה נאמנה... כמו שאני עושה תמיד אני משדרג את הכרטיס מסך פעם בשנה וחצי... עד שהכרטיס ממש כבר עייף בשבילי. הבנתי שלתקציב 450-550 מומלץ ה HD4670 או 9600GT אני אציין שאני לא חולה על רזולוציות מטורפות וגרפיקה הטופ שבטו. המחשב שלי משמש אותי לתוכנות גרפיות 3D (שזה הפרנסה שלי ;D) ... וכמובן משחקים מפרט מצויין בצד... אני צריך לקבל עוד מעט את ה4GB DDR2 800MHZ GAIL אבל זה בעיקר לתוכנות גרפיות אשמח לתגובות והמלצות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל שמשני הצדדים הוא חיבור S-VIDEO אבל רואים בטלויזיה שחור לבן ואני לא מצליח לתקן את זה יש לי כרטיס מסך GE FORCE 4 MX 4000 בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by MaoR_KilleR,

איך המסך הזה לגרפיקאים ולציירים בפוטושופ? אל תתיחסו למחיר המטורף אני משיג אותו בדיל פצצה...!! אבל אולי יש מסכי 19-20 אינצ' עם זמן תגובה \ איכות \ בהירות \קונטרסט יותר טובים ?. תודה לכם !!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by itay_izra,

פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 300 השימושים העיקריים מהכרטיס משחקים , חיבור הכרטיס לטלוזיה HD חנות: אייבורי מפרט המחשב: מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx מסך: מסך מחשב Philips דגם 202E2SB גודל ''20 ניגודיות 1:500,000 DCR זמן תגובה 5ms גודל מסך Wideו"20 Size רזולוציה Resolution 1,600 x 900 גודל נקודה Pixel Pitch 0.277 x 0.277mm בהירות Brightness 250cd/m² ניגודיות Contrast Ratio 1:500,000 DCR זמן תגובה Response Time 5ms חיבור Connectors D-Sub, DVI ראיתי כמה כרטיסים ... תמליצו לי מה כדאי: Gigabyte AMD Radeon HD 6450 1024MB DDR3 כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6450 1024MB GV-R645OC-1GI 270 ₪₪ Sapphire AMD Ra…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.