כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=67&products_id=10801 כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 470 GDDR5 [N470OC13I] Gigabyte DUAL DVI , PCI-E 2, Retail ₪1,331 שווה ללכת על הכרטיס הזה תוספת של 40 שקלים מהגרסה המקורית מבחינת טמפרטורה הספק וביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט המחשב: לוח אם: GIGABYTE H55M-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3503#ov מעבד: Intel i5 CPU 760 @ 2.80GHz × 4 http://ark.intel.com/products/48496/Intel-Core-i5-760-Processor-8M-Cache-2_80-GHZ זיכרון RAM: נפח של 4GB (2X2GB) Kingston DDR3 1333MHz http://www.kingston.com/us/memory/search/Default.aspx?DisPartId=KVR1333D3N9/2G ספק כח: HEC WIN+ 550W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/550w/?rand=0.724667871334111 מסך: Samsung SyncMaster BX2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs כיום יש לי כ. מסך Nvidia GT 220, אני חושב שאני לא צריך לפרט כמה הוא דפוק... בנוסף אני משתמש בלינוקס (פדורה) בי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, איזה מבין הכרטיסים שבכותרת יותר טוב? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מהשני? עוד משהו. אשמח ללינק לכרטיס מסך למפרט בצד (הלך לי ה9800GTX) עד 500 שח (כמובן עדיף בפחות. משהו שמשתווה לשאר החלקים ולא יגרום לצוואר בקבוק). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך HIS HD 2600 PRO 256MB DDR2 PCIe חזק יותר מהליבה הגרפית המובנית במעבד I5 2400 ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום יש לי 6950 ורוצים לקנות לי מתנה... מה אומרים להוסיף 6950 נוסף או כבר לקחת 7850 אחד??? חבל לי על הכרטיס שיש לי.. אגב 6950 בקרוספייר שווה ערך לכרטיס נגיד ששויו כיום 2000??? 670 ךצורך העניין?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות אחד מהשניים למדיה סנטר שהוא גם למשחקים. ברור לי שה-PALIT יותר מהיר (SONIC אחרי הכל) אבל הטענה היא שה-CLUB3D מקורר יותר טוב ויותר שקט. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי מספיק מידע. השקט חשוב לי אך מן הסתם גם הביצועים. מה עדיף לקחת? האם ההבדל בביצועים משמעותי ומורגש? אני קצת לחוץ עם ההחלטה כי כרגע ביצעתי את ההזמנה עם ה-CLUB3D ואני יכול לשנות ביום ראשון את ההזמנה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגובות: 1,216 ZZZ דפדפן: Firefox 3.6.12 על Windows NT [מפרט מחשב] זו בעייה דיי שכיחה בסידרה 4XX, הרבה משתמשים מתלוננים על FREEZING בזמן עליית המחשב. אנשים ששלחו את הכרטיס הישר למפעל של ASUS להחלפה לא נענו בחיוב ושלחו להם את אותו הכרטיס בחזרה, לטענת ASUS הכרטיס תקין... אכן מצב ביש. אם זו לא יותר מדי טירחה עבורך, תנסה לפרמט ל- XP ולבדוק מה קורה. אם הכל פועל כשורה תצרוב ביוס של חברה אחרת לכרטיס(אחרי שתשמור את קובץ הביוס המקורי שלך) ותראה מה קורה חזרה עם WIN7 64BIT.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מסכי FREE SYNC עובדים רק עם כרטיסי מסך עם GPU של AMD או שמסכי FREE SYNC עובדים גם עם כרטיסי מסך עם GPU של NVdia (הירוקים) כלומר הם יעבדו חלק בהרצת משחקים ויסדרו את ה Hrz כמו G-SYNC רק עם כרטיסי מסך עם GPU של הירוקים ומסך תומך רק ב FREE SYNC או שצריך בשביל זה מסך שתומך ב G-SYNC ולא ב FREE SYNC ורק עם G-SYNC יעבוד לי משחק בלי קריעות מסך במשחק שאמורות להיות קריעות מסך עם כרטיס של הירוקים בלי כרטיס של האדומים (AMD) ? הוספתי סרטון הדגמא: https://www.youtube.com/watch?v=m-IPeU1TfJ0
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה . לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם. רוני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל לקרטע, פעם אחת עובד ופעם אחת לא, ובכלל הוא התחיל להסתובב יותר מידי לאט. אני כבר מעדיף לא להשקיע על קירור חדש לכרטיס כי זה כרטיס די ישן (9600GT) והוא מגיע במנוחה ל-80 מעלות, אני מעדיף כבר לקנות כרטיס חדש אלה הפרטים: - אני צריך כרטיס חדש עד 300 ש"ח. - המחשב שלי: מעבד : e8400 3.0GHz זיכרון : Mushkin 2gb DDR2 לוח אם : MSI p7n Platinum (כן כן, את המחשב מכר לי איזה אחד באייבורי) ספק : EZcool 500W. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, תנסה למצוא את האחד שאפשר להפיק את הביצועים הכי טובים באזור התקציב, משהו שיותר טוב מה-9600GT בכמה שאפשר (באזור התקציב). החריץ של הכרטיס מסך לדעתי הוא PCI-E, אבל אולי מישהו מכם יהיה מוכן לבדוק את העניין טיפה לעומק ויחס…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנליסט החומרה המבריק Adoredtv בניתוח מעמיק ופוקח עיניים ואוזניים על כל מה שפספסנו בביקורות ברשת. אמלק: "Who the hell would buy this card?!"
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי X1950PRO של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם זאת תוצאה סבבה, מישהו יכול להגיד לי?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה כדאי לי לקנות או אחד מה כרטיסי מסך החדשים של NVIDIA 760 או שכדאי לי להשקיע ב CROSS FIRE של שתי כרטיסי מסך מסוג AMD HD 7970GHZ EDTIO השיפור הוא רק בגדר רעיון בנתיים אז מה כדאי. השימוש העיקר שלי זה GAMING FPS אני יודע שהם לא משתווים אבל כרגע מבחינת הלוח אם שלי הוא תומך רק ב cross fire אז זה בסופו של דבר אני יודע את כמות המזומנים שזה יעלה הרזולציה היא תהיה 1920X1080
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה ! קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)! עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא! אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו? דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן! עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך כפול הליבה החדש והאימתני ביותר בסביבה הושק רשמית, עם קריצה למפתחים ויוצרי תוכן אשר אוהבים גם גיימינג קרוב לשנה אחרי שהוצג לראשונה וכחודש אחרי שנחשפו שמו ופרטיו העיקריים – כרטיס ה-Radeon Pro Duo החדש של AMD, "כרטיס המסך העוצמתי ביותר בעולם" לדבריה, מתחיל להגיע אל מדפי החנויות, עם תג מחיר מאסיבי של 1,500 דולר. בדומה למחירו המקורי של הכרטיס הכפול הקודם של החברה, ה-Radeon R9 295X2. כידוע, ה-Pro Duo מציע זוג ליבות Fiji עדכניות מלאות, עם 8,192 יחידות עיבוד, 8GB של זכרון HBM חדשני וזריז, תדר עבודה של 1,000MHz וביצועים מירביים שמגיעים ליותר מ-16TeraFLOPS – כל אלו בלוח מודפס אחד עם קירור מים מובנה, ומעטפת תרמית של 350 וואט "בלבד", שגבוהה ב-75 וואט מזו ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה ללכוד וידאו/טלוויזיה לקובץ MPEG2 או AVI בעזרת כלי התוכנה שקבלתי עם הכרטיס. הלכידה מצליחה בתחום הוידיאו אך אני לא מצליח לשמוע שם קול (הקובץ שנוצר לא מלווה בקול) לפני הלכידה אני שומע ורואה תקין את הטלוויזיה או הוידיאו. האם משהו נתקל בבעיה זו???????? כרטיס הקול שלי הוא: Hercules game theater xp 6.1 . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הפכתי את הפורום ואין הסבר לפירוש של מה נותן לי בעצם BIT גבוה כמו 380 או 512 לעומת 128 לדוגמא ? אין הסבר שאומר מה נותן לי מספר ה-MB בכרטיס מסך 256 או 512 ? אלו הם נתונים שניתנים בכרטיס מסך ולא מוסברים כלל שוב לאנשים שיודעים להסביר
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחיין שלי יש במחשב: i5-6500 8 gb ram gtx 950 ספק 550 הוא רוצה לשדרג כ. מסך, הסברתי לו שהוא צריך גם זיכרון. לי יש i7700 16 gb ram 1070 מסך 2K 144 במידה ואני מוכר לו את הכרטיס, לאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג? אני יוצא מנקודת הנחה שהכרטיס שווה 900-1000 ש"ח ועל זה אני אוסיף כסף (500-600 ש"ח) בהנחה שהדרוג יהיה משמעותי ולא שדרוג של 10% בערך. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי תקציב למחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש להשאר איתו עוד שנה ואז אולי לקנות מחשב חדש אני לא מחפש עכשיו כרטיס DX10 כי זה יקר לי יספיק לי כרטיס AGP שיריץ ויסטה את כל משחקי 2006 וכמה מ2007 תודה לממליצים המפרט של המחשב 1 G זכרון 140 דיסק קשיח 2.4 מעבד כ. מסך Gforce 4 MX עד600שח
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך החדש GeForce GTX 970. את המפרט הנוכחי שלי קניתי בדיוק לפני 4 שנים והוא: Intel Core i7 930 2.8Ghz Gigabyte X58-UD3R Kingston HyperX 2GBx3 DDR3 1600Mhz CL9 2x Gigabyte GeForce GTX 460 SLI SeaSonic 620w 80+ Bronze Active בנוסף יש לי 3 כוננים רגילים HDD ועוד כונן SSD שקניתי חודש שעבר כחלק מהשדרוגים שאני עושה למחשב והוא: Crucial MX100 256GB. השאלה היא איך ה-GeForce GTX 970 יעבוד עם המערכת "העתיקה" שלי והאם יהיה צוואר בקבוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות לGTX 260 216 החדש שיהיה מיוצר בשיטת ה55 ננומטר? האם יהיו הבדלים חזקים בביצועים במשחקים בינו לבין הGTX260 216 שיש עכשיו ב65 ננומטר? אני חושב לקחת את ה-Leadtek GeForce GTX 260 Extreme+ 216 Shaders ראיתי בביקורות שהוא כרטיס חזק מאוד מה דעתכם עליו? אני נעול על NVIDIA אז בלי ATI בבקשה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מסך CRT 17 תקציב : 1000 + - שימוש: משחקים. מנסיון מה אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-