כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים את המשחק BFBC2 וגיליתי שהכרטיס מסך שלי לא מחזיק את המשחק בגרפיקה סבירה (לא ממש רוצה לשחק על LOW). אני מחפש כרטיס מסך שיריץ אותו בצורה נורמלית על medium-high לפחות בלי לעשות אוברקלוק ועניינים, ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי, בסביבות ה500 שקל.. המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Dou E6600 2.4Ghz Gigabyte 965p-ds3 2gb ram Enermax Liberty 500w אח שלי בא בקרוב מארהב אז הוא יוכל להביא לי משם גם כרטיס, אז אין בעיה להזמין מnewegg או אתרים אחרים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי מספר המלצות פה, אבל לא מצאתי המלצה שעונה לדרישות שלי: יש לי לוח אם תומך PCI-x (ולא גירסת 2.0). מחפש כרטיס במחיר של עד 500 ש"ח. תומך HD ובעל יציאת HDMI. שימושים עיקריים - משחקים וסרטים. המחשב מחובר למסך מחשב ע"י DVI ובמקביל מחובר גם ל TV על ידי HDMI. האם יש המלצות ? עשיתי חיפוש בזאפ וזה מה שמצאתי: לחצו כאן
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב באתר אחר והכרטיס מסך יקר לי וגם אני לא צריך hd כי לא יהיה לי מסך hd אז אם אתם יכולים לעזור לי ולמצוא כרטיס מסך אחר באתר זה המחשב http://tms.co.il/preview/spec/y2ha98n6/1 וזה האתרhttp://tms.co.il יש לי כמה שאלות לגבי המחשב אני יודע שזה לא הפורום אבל כבר פתחתי אשכול על המחשב וחבל לפתוח עוד אחד. 1.המחשב מגיע עם windows? 2.במחשב יש מערכת קירור כמו מאוורר אחרת המחשב ישרף ברגע שאני אדליק אותו נכון? 3.המחשב הזה מסוגל להפעיל כמה דברים ביחד? לדוגמא: אני משחק במחשב ולבנתיים תוכנת האנטי וירוס סורקת את המחשב ו\או לבנתיים המחשב מוריד הורדה 4.המחשב יכו להפעיל את המשחקים האלה?:world of warcraft sims 2\3 heroes 3 call of duty GTA IV PES 2010 rome buttlefiled conter strik…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי 2 כרטיסים ביד ורציתי לדעת איזה מבינהים יתאים לי יותר ל htpc nvidia 9400gt 1gb ddr2 ati hd4670 512mb האם ה nvidia יכול להוצאי קול מחיבור dvi ? האם ה cuda יכול לעזור בהצגת סרטי hd ?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הכרטיס הזה של החברה power color עם קירור יותר טוב מהרגיל הטמפרטואות שלו ממש גבוהות הוא מגיע ל95 מעלות במאמץ וגם הביצועים שלו ממש לא כמו שציפיתי למשל split second לא עובד לי טוב על vh ברזו7לוצייה 1920-1080 המעבד שלי הוא e7200 3.6ghz וספק ליברטי 400 אני רוצה תשובה עד מחר כדי לדעת אם להחזיר את הכרטיס
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מופיעות מדי פעם זה לא פיקסלים כי הן זזות.... בדקתי את המחשב ב3DMARK ולא הצלחתי לראות אותן הרצתי CALL OF DUTY והן היו קצת.... הם מופיעות במסך הראשי של הוינדוס וכשאני נכנס לאופרה הן כאילו נעלמות משהו לא מובן...... המפרט שלי וינדוס 7 64 ביט אולטימייט I5 750 GTX 275 של אסוס 896MB 4 ג'יגה של זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce GT 240 ואני כאן כדי לשאול אם הוא מומלץ או לא? ואם יש בעיות או משהו בעניין תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי לאחד מאלו: HD4670\GT 240\HD47770 ואני לא יודע איזה. אני אשמח מאוד אם מישהו כאן יוכל לומר לי איזה הכי כדי לי ולמה(שאני אומר למה הכוונה להסביר לי(למישהו שלא יודע מחשבים אבל יש לו אבא שכן יודע... ככה שהוא צריך להסביר לו למה דווקא זה)) הדרישות: כרטיס טוב כדי שאני יוכל לשחק בעיקר במשחקים כבדים וכל זה. הספק שלי הוא 400W בדוק לא גנרי. תודה לעוזרים. בבקשה מהר!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן, בחדרי ישנם שני מסכים: המסך הראשון, שבו אני משתמש תמיד - samsung syncmaster 206bw 20 אינצ'. המסך השני, שמשמש כטלוויזיה בחדר הנו מסך 32 אינצ' של טושיבה. בכל אופן, למסך הLCD ישנה יציאת RGB. החלטתי שאני מעונייין לחבר את המחשב גם למסך הטלוויזיה עד כאן אין בעיה לוגיסטית, שכן המחשב נמצא בסמוך לשני המסכים, ולכרטיס המסך שלי [מפרט בצד ימין] יש שתי יציאות - ויש לי מתאם RGB, ככה שהכל סבבה. השאלה שלי היא, כיצד אני יכול לחבר את שני המסכים בו זמנית, כך שהמחשב ירנדר תמונה רק לאחד מהם ברגע נתון. כלומר - אם אני רוצה להשתמש במסך המחשב, הוא ישדר תמונה ברזולוציה של 1680X1050 ובלחיצת כפתור השידור יקפוץ לטלוייזיה לרזולוציה של 720P האם זה ניתן? האם מספיק שאחד מהם סגור והשני פתוח ע"מ שהכר…
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כ.מסך עד 900 ש"ח שישמש גם למשחקים הכבדים והדורשים ביותר כיום ברזולוציה של 1920*1080. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על ה-5770. איך הוא בהשוואה ל4870 ול-5830? ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים של נווידיה באותו הסכום [460/275?]
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בבית טלויזיה ישנה בת כמעט עשר שנים, שהדרך היחידה בה אני יכול לחבר אותה למחשב היא בעזרת S-VIDEO. אני יודע שקשה מאוד למצוא כרטיסי מסך עם יציאה כזו. כרגע כל מה שאני מוצא זה: Sparkle GeForce 9500GT 512MB DDR2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730612 הכרטיס חלש, וגם לא זול יחסית לביצועים. האם מישהו יכול להציע כרטיס מסך טוב יותר? (תקציב עד 400, עוד 50 אם ממש צריך)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. נדפק לי הכרטיס 5850 של SAPPHIRE הציעו לי באייבורי מחשבים 5850 של POWERCOLOR הוא הכי זול מכל החברות בחנות (GIGABYTE.SAPPHIRE)... והוא בא בגרסה מומהרת יותר מה VAPOR -X!! למישהו יש מושג למה? אני יכול לקחת גם את הגרסה של הVAPOR X אבל הבנתי שאי אפשר להשתמש בMSI AFTER BURNER http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=216 מישהו ממליץ מה לקחת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהGTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD שירת אותי נאמנות, הוא התחיל להציג ארטיפקטים והלכתי לממש אחראיות בIQPC. כאמור, רוב הסיכויים שאני אקבל זיכוי של כ-1000ש"ח ולכן אני רוצה שתעזרו לי להחליט איזה מבין שני הכרטיסים הללו (או להציע משהו טוב יותר) שווה לי לבחור Gainward GTX460 768MB ב992 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 XFX HD4890 1GB ב1030ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 לאור ההבדל בצריכת החשמל, השקט והטמפ' בהם, מול הביצועים נטו, מה לדעתכם עדיף? לפי הבנצ'ים שראיתי ה460 וה4890/5830 די דומים בביצועים כשכל אחד מהם גובר על השני ולהיפך במשחקים שונים...
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT של ASUS עם מאוורר סטוק ושמתי לב שהוא ממש מתחמם כשאני מריץ משחקים, הכרטיס עובר את ה 100 מעלות... ניסיתי להוריד את RIVATUNER ובעזרתו להגביר את מהירות המאוורר שלו אבל זה לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנקוב. המחשב לא מיועד כרגע לגיימיג, אלה יותר לצפיה בסרטים וכיוב'. המפרט שהוחלט עליו לבינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB עדיין לא ברור איזה ספק כוח יהיה, אבל כנראה 400V (אלה אם יומלץ אחרת)
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף לNVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ה9800GT שלי הגיע ללא המתאם/כבל לחיבור SPDIF מלוח האם לכרטיס (אבל יש מקום לחיבור) ואני צריך חיבור HDMI בהתחלה חשבתי להחליף ל240GT שמגיע עם HDMI (וכרטיס קול מובנה) אבל במחשבה שניה, גם להוסיף 200 ש"ח (פחות או יותר) וגם לקבל כרטיס פחות חזק? אני מבין שמדובר במתאם יחודי (כמו שהיה בעבר בכרטיסי ATI) ולא במשהו סטנדרטי השאלה היא איפה משיגים כבל ומתאם כאלו (עדיף בארץ אבל אם קיים מקום בחו"ל שעושה משלוחים גם טוב) או לחילופין, אם למישהו יש כאלו ספייר אני אשמח לקנות ממנו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שבחודשיים האחרונים אני הייתי בגישה ודאית של לקחת עוד 470 ולבצע SLI מאז שיצאו הביקורות על הGTX 460 אני בשיקולים כבדים של כדאיות העניין, ולמה? בסופו של דבר, 2 470 יגרמו לרמות חום שהמארז שלי עוד לא הכיר, כך שללכת לכיוון Tri-Sli אמנם קורץ לי בגלל הדרישות המאוד הכבדות של ה3D Vision שלי אך זה על גבול הבלתי אפשרי עם זרימת האוויר שלי כיום אז ידעתי ש3 470 יכריחו אותי ללכת לכיוון של עוד 750 ש"ח על מארז HAF 932 עם 4 מאווררי צד. 3*1650 + 750 ש"ח = 5700 ש"ח. עכשיו עם השקת הGTX 460 פתאום אני מסתכל על זה מכיוון של Tri-Sli עם GTX 460, ושוב למה? 3* 1234 ש"ח = 3702 ש"ח (אפשר אפילו להמתין לעוד חודש שיירדו מחירי ההשקה) צריכת הכח של 470 במערך Tri-Sli: 3 * 354 = 1062 צריכת הכח של 460 במע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/atis-next-generation-to-come-in-october אם הבנתי נכון הדור הבא של ati מגיע באוקטובר הזה ??? מה אומרים שווה לחכות ? או ללכת על זה...
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי לכולם והרי סיפור: המחשב של אחי הקטן מרעיש כטרקטור.. לאחר שבדקתי ולא היה לי מושג מה הבעיה, נאלצתי לקחת אותו למעבדה ושם אמרו שהרעש נובע מהכרטיס מסך (יותר נכון - מהשבתת חייו, החלקית או המלאה, של מאורר הכ. מסך).. הם אמרו שהם יכולים למכור לנו מאורר חדש, אבל כלכלית כבר יותר משתלם לקנות כ. מסך חדש. כאדם שאוהב את hwzone, אמרתי להם במעבדה - לא, אני לא אקנה כרטיס מסך לפי המלצותיכם! ופניתי לפה, אליכם, על מנת לקבל המלצה לכ. מסך חדש. פרטים על המחשב (מאוורסט, בכל זאת מחשב של אח שלי ואין לי מושג מה הולך שם): לוח אם gigabyte GA-945P-S3 מעבד: e6300 זכרונות: 2gb כנראה DDR2-667 כ. מסך נוכחי: radeon X1950 Pro 256mb ספק (נאלצתי לפתוח את המארז - יש אפשרות לבדוק את הספק לפי אוורסט? סתם סקרן…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב... לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך (8800GT) ואני צריך להביא חדש! המטרות הם בעיקר למשחקים, אינטרנט וכ'ו... לא משהו רציני! המפרט: Intel Q6600 2.4Ghz Asus P5KC OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz התקציב הוא לא גדול.. עד 600 ש"ח בלי חריגות! אני מחפש את התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל מכרטיס מסך בתקציב הזה ומהמפרט שלי! תודה...
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-