עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל מערכת 2 גיגה 400 מ"ה מעבד 3ג 478 הארד דיסק 250 גיגה האם אני אוכל להפעיל את AERO???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

שלום, קיבלתי כרטיס GTX 1080 ויש לי מסך 1080P, אני רוצה לעשות מבחני ביצועים וכו' ברזולוציה של 4K. הבנתי שאני צריך לעשות רזולוציה מזוייפת וכך עשיתי, 1440P עבד אחלה אבל 4K לא המסך שחור ומידי פעם מציג תמונה לשניה ומחשיך חזרה, אני משתמש בכבל HDMI, האם ל-4K אהיה צריך כבל DP? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by *Roe.S,

אז מה אתם מתכננים לעשות אם אתם משדרגים את הכרטיס מסך? *לא מיועד לבעלי כרטיסי סידרת GF8XXX או HD2XXX

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. בקצרה, בת זוגתי רכשה מחשב נייד ללימודים. תיאום המכירה התבצע בווצאפ והמפרט שהובטח הוא: FT i7-9750H 15.6" 512-M.2 16G W10 GTX1650-4 FX531GT-BQ138T (מחשב של אסוס) הסכום ששולם עבור המחשב הוא 5200. לאחר כמה ימי שימוש מצידה היא הגיעה אלי ולהפתעתי אני מגלה שיש כרטיס מסך 1050 ורק 8GB זכרון RAM. התייעצתי עם עורך דין וכנראה נגיש תביעה. הבנתי בכרטיסי מסך היא מינימלית אבל השוואות בגוגל פחות או יותר אני יודע לעשות, כשדיברתי עם הבן אדם הוא טען ש ה1050 כרטיס יותר טוב וחזק מה 1650 שהובטח. רוצה לדעת ממביני עניין האם באמת יש כאן הונאה של אדם שמשקר ואומר שהכרטיס יותר טוב, או שאיכשהו הם באותו לבל ורק "עבדו" עלינו בכמות ה RAM. תודה.

5. Started by Cynicoren,

שלום, אני צריך להחליף כרטיס מסך, וחשבתי על אחד מהבאים. האם הם יתאימו ללוח האם שלי מסוג ג'יגה-בייט X48-DS4 ? כמו כן יש לי שני כרטיסי ATI 4850 בקרוספייר. האם אני יכול להתקין אחד מהכרטיסים הנ"ל במקום אחד מה 4850 ? ATI HD 5850 GEFORCE GTX 470 ATI HD4890 1GB ATI HD 5770 GTX 460 1GB HD 5750 1GB תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pellop12,

המעבד שברשותי הוא I3 2100 וספק של SEASONIC S12 520W.. האם הוא יחזיק את הכרטיס כמו שצריך? ואם כבר שואלים, איך הוא יחזיק את R9 280X גם כן? למרות שהוא לא בתכנון... המעבד שלי יצור צוואר בקבוק עם 270X? אני פשוט די נמנע משדרוג מעבד כי זה די יקר עבורי.. איך השילוב יהיה? משחקים מודרניים בדרך כלל.. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IDOnoach,

התקציב הוא 1100. יש לו מעבד I5 3470, מה שעומד על הפרק זה GTX760 מול R9270X איזה כרטיס עדיף לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gigi,

אהלן.... הבעיה היא כזאת... כשאני עושה שומר מסך אז זה מראה אותו אבל זה עושה כאילו זה מכבה את המסך ואז מראה את השומר... זה משמיע מין קליק כזה שעושה רעש של כיבוי מסך ואז שאני מזיז את העבר אז זה לא חוזר ישר אל שולחן העבודה....לוקח לזה כמה שניות לעלות עד שהמסך נדלק.. בעבר זה לא היה ככה כנראה נגעתי באחת האפשרויות... בעבר:הייתי שם את השומר מסך עובר בלי בעיה וכשאני מזיז את העכבר אז באותה שנייה אני חוזר לשולחן העבודה... אני לא יודע אם פירטתי מספיק טוב כדי שתעזרו לי לפתר את הבעיה זה די מציק מכיוון שהוא נכבה כל דקה לפי השומר מסך אז נראה לי שהוא נכבה ונדלק די הרבה פעמים ואולי זה יכול לקצר את חייו? בכל מקרה לבעלי מסך -mag או למי שיודע לפתר אז בבקשה שיגיד לי איך.. הדבר קורה גם …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. https://www.notebookcheck.net/Nvidia-has-been-sneaking-in-slower-GeForce-MX150-1D12-variant-onto-some-Ultrabooks.289358.0.html במקום לעבוד ולספק תחרות אמיתית ל AMD המתעוררת Nvidia בוחרים שוב ושוב במונקי ביזנס.

11. השאלה בכותרת. אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג, אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך. האם זה מקובל ? האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ? ( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

שלום! קניתי היום את ה-PALIT 8800GT עכשיו קניתי איתו גם ספק 500W וכאשר אני מחבר הכל שום דבר לא מוצג במסך כאילו הכ.מסך לא משדר כלום למסך, המסך אפילו לא מגיב כאשר אני מפעיל את המחשב. מישהו יכול לעזור לי?!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין כבר להחליף את כרטיס ה 6600 הרגיל שלי במשהו קצת יותר חזק... אני בקטע של הגדרות גבוהות והרבה פילטרים,רזולוציות וכדומה.. שני הכרטיסים בהתלבטות הם: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80256D.htm# http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך עם זיכרון DDR אבל הלוח אם שלי תומך בזיכרון SD-RAM. האם הכרטיס מתאים??? כלומר, בלי שינויי מהירות וכלום. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, בהתחלה הייתי סגור על 770 ואז אמרתי שכדאי לחכות וראיתי ש-290 הוא אחלה בחירה, ואז חיכיתי שיצא לו קירור טוב ואז כבר הורידו את המחיר של 780 ל-2250 (מדבר על סטארט PC) ועכשיו אני כבר סגור על אחד מהשניים ונתתי לעצמי דד ליין שעוד שלושה שבועות אני קונה אחד מהם, MSI 780 או R9 290 עם קירור מתקדם, מה שיבוא קודם עכשיו אני קורא כאן כתבה שבמרץ NVIDIA תוציא את כרטיסי הדור הבא. כאילו באמת? עכשיו אני כבר חושב שעדיף לחכות, רק שלושה חודשים וכלום לא בוער, אבל אז זה יהיה "רק שלושה חודשים" למשהו אחר וככה יצא מצב שאני רק מחכה כמו טמבל מה כדאי לעשות? באמת לחכות ולקנות משהו מהטכנולוגיה החדשה או לקנות R9 290 / GTX 780? ראיתי פה שאפשר להפוך 290 ל-290X, כמה זה מסובך? זה כדאי או מסוכן מידי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול. יש לי נייד toshiba L655 ,עם כרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 וכל פעם שאני מעוניין לעדכן דרייברים חדשים לכרטיס מסך אני צריך לחכות שיפורסמו חדשים באתר החברה של טושיבה (בתמיכה הטכנית המליצו לעדכן רק מאתר החברה). הדרייברים האחרונים שם הם נכונים לתאריך 14.1.2011 ,כך שהם מאוד ישנים. יש איזשהי דרך אחרת לעדכן דרייברים לכרטיס כך שיותאמו למחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BloodFist,

הכרטיס מסך של אחי הלך לעולמו.. והוא צריך כרטיס בשביל לשחק מידי פעם קול אוף דיוטי ומשחקים בסגנון (לא מחפש איכות הכי גבוהה וכו', שיריץ סבבה ולהנות מהמשחק אפשר גם בגרפיקה נמוכה.) תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by VoLcAnO11,

היי אנשים, קניתי GTX 660 , ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב בעברית איך להמהיר את כרטיסים מסדרה GTX 600 של נווידיה. ראיתי שזה קצת יותר מסובך בגלל throttling. ועוד משהו : כדאי לעשות את זה עם gigabyte oc II Guru או msi afterburner? כי יש לי כרטיס של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dolevm2,

הכרטיס יקנה מKSP או כל חנות אחרת בבאר שבע בלבד! ההתלבטות היא בין שלושה אופציות, מה שחשוב לי בכרטיס זה שיהיה קירור איכותי שישמור על הכרטיס כמה שיותר "קר" ושקט כמה שיותר ובנוסף יכולות אוברקלוק גבוהות יותר. 1: EVGA http://ksp.co.il/?uin=25354 2:ASUS http://ksp.co.il/?uin=24957 3:GIGABYTE http://ksp.co.il/?uin=24678

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הייתי באתר הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat.asp?cat_id=148&d_link=Cat_%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%20%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91 ראיתי שיש פה מוצרים לא רעים בכלל במחירים לא רעים בכלל! אני צריך עזרה לבחירת מסך של 19!! אינ'ץ בין 1000 ל 1500 ש"ח (עדיף כמה שפחות). לא LCD אלא מסך רגיל. אפשר להביא לי מסך טוב מכל מקום אחר.... רק לא לחרוג מהמחיר כי כבר חרגתי ממנו ..... הנה המפרט למחשב החדש (תציעו מסכים טובים למשחקים בשבילו שאני אהנה מהמשחקים): Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT X2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1 470 Teac/SONY 1.44 …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by spider272,

שלום לכולם..אני רוצה לבדוק בשביל השקט הנפשי שאכן ההגדרות האלה במצב הנכון..מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by orei,

היי, אני חדש כאן ורציתי ממכם עזרה לגבי בחירת כרטיס מסך... כרגע יש לי מחשב עם הכרטיס hd5770 ואני בונה חדר של קולנוע ביתי כאשר המחשב יתחבר לטלויזיה וישמש למשחקים צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. שני מסכים יחוברו אליו שניהם 1920-1080 אחד 24" אחד "47 או 46" (הם לא יעבדו ביחד או זה או זה יעבדו כל פעם) עכשיו אני רוצה להחליף את הכרטיס לאחד מתקדם יותר התקציב הוא בין 1000-1200 ש"ח ובמקרים חריגים שיציעו שיפור אדיר גם 1400 ש"ח. חושב להזכיר שהספק שלי הוא 600W של חברה איכותית (אני לא זוכר תשם ולא כתוב לי עליו). אשמח להצעות ממכם.. תודה גמר חתימה טובה ושנה טובה!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by NuNaTaK,

יש לי בעיה שכשCuda או PureVideo מופעלים הוידאו מקרטע בחלק מסרטי הBD שאני מפעיל, כשאני מבטל את זה הסרטים רצים חלק. זה לא קורה תמיד אלא רק בסרטים ספציפיים, מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את הבעיה? הכרטיס מסך הוא 9800GT תוצרת Inno3D והדרייברים הכי חדשים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה הכרטיס הכי זול שיתן לי על 2560X1440 את אותם הביצועים שה5850 נותן לי על 1680X1050, בגלל שרוב העבודה שלי היא בsolidworks או ב proengineer אני נוטה קצת יותר לכיוון nvidia בגלל cuda. הספק שלי הוא seasonic m12II-500W אני לא מגדיר תקציב כי אין לי תקציב ידוע, כמה שאצטרך, אשלם, אבל שוב המטרה היא הכי זול שיתן לי את אותם הביצועים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asafmanor,

יש לי את התוכנה 3dmark 2000 build 335. הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: על איזו רזולוציה ואיזה צבעים להשתמש (16bit או 32bit) כמה אני אמור לקבל? נ.ב יש לי windows me ואפשרות לשדרג לwindows xp pro תודה רבה, אסף 8)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.