כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
קיצור אני בשלבים של לעשות את החדר שלי שיהיה מגניב כזה.... מבחינה הכללית וזה כולל את המחשב.... כרגע יש לי מסך של סוני 15 אינץ' ישן (E100) חשבתי להביא מסך 20.1 או עם אשפר יותר בישביל שאני יוכל להנות ממערכת הקולנוע בייתי שיתחבר אצלי למחשב..... העיקר של המסך זה לראות סרטים... ומשחקים..... מה אתם ממליצים לי.... כמובן שהייתי רוצה לקנות DELL ה דגם 2005 לא זוכר את האותיות שלו.... קיצור הבנתי שיבואן שלהם מוכר אך ורק לעסק אז אני צריך לבדוק את זה מקסימום אני יבקש מחבר שלי יש לו חנות מחשבים שאני יקנה דרכו(יש לו עסק לא ? ) מה אתם יכולים להמליץ לי שיתן ביצועים טובים.... מבחינת מחיר אני יודע זה קצת יקר מה שיש לי זה עד 6 אלף .... תודה aleXtazi
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס מסך hd4890 ואני משחק על 1440*900 כמה fps צריך להיות לי פחות או יותר ? ויש לי בעיה במחשק שאני מקבל צוקים כאלה ולפעמים כל המחשב קופה כזה ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מי ריסט מה הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עם הכרטיס הזה יומיים, משחקים כמו black ops פועלים לי חלק על הגדרות גבוהות אבל משום מה המשחק הזה על low ואפילו רזולוציה 600x800 לא מצליח לעבור את ה20 fps מה יכול להיות? המעבד הוא dual core e5700 3.0GHz. 8 ג׳יגה ראם.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: gtx 750 ti או gtx 950? מה יותר טוב? מבחינת ביצועים ומבחינת הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוא שווה היום 650 שקל ביד שניה? איך הוא עובד על משחקים חדשים בהגדרות סבירות עד גבוהות?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כרגע לא לחוץ לי, ואפשרי מבחינתי לחכות לנובמבר כדי לקנות אותו. התקציב של המחשב יהיה באיזור ה5K. האם כדאי לחכות ל9XXX, או שהמחירים יהיו בשמיים בהשקה ועדיף ללכת על הנוכחיים של NVIDIA? אין לי נסיון עבר עם כרטיסים שרק יצאו ולכן איני יודע האם המחירים בתחילת המכירה הוגנים או לא הוגנים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו..רציתי לשתף אותכם בבעייה שמשגעת לי את השכל עם הכרטיס מסך שלי. קודם כל פרטים על המערכת : AMD Athlon 2600 Barton Mobile 2600 @3400 Abit NF7 SL V2 Geil 512 DDR PC 3200 400MHZ HEC 475W Ati Radeon 9700np 128DDR ולבעייה : תראו,עד לפני שבועיים היה לי כרטיס מסוג רדאון 9600 פרו 128 מגה של חברת ג'יגה בייט,הכל היה סבבה עד שהיה לי להביא 9700 במחיר מציאה והחלטתי להחליף אחריי התיעצויות רבות עם אנשים שאמרו שה - 9700 הרבה הרבה יותר חזק מהכרטיס הנוכחי שלי. סבבה...החלטתי להקשיב והחלפתי,נחרדתי לגלות שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שעשיתי במחשבים עד היום. פתאום משחקים שרצו לי מהר עם ה - 9600 עובדים לי עם עצירות עם ה - 9700 בדיוק באותם הגדרות שרצו חלק על ה - 9600. בעיות חימום שיש ל…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שוב :-) ראיתי מישהו שמוכר את הXFX הנ"ל: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=12035&productId=56410# המוצר השני :-) מה דעתכם על הכרטיס ? בייחוד שהוא יוצא לי במחיר זהה עם 7600GT Extreme ? ומה דעתכם על כרטיסים יד שניה עם אחריות לעוד שנתיים וחצי... ? תודה כולם !
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , בדיקה שעשיתי ראיתי בכרטיסים מקצועיים חיבור יציאה בשם dvi-i . הבנתי שחיבור זה הוא גם אנלוגי וגם דיגיטלי (בניגוד לחיבור dvi-d שהוא רק דיגיטלי) . רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך עם dvi-d לכרטיס כזה והאם חיבור כזה (dvi-i) טוב יותר מאשר dvi-d? דרך אגב מצאתי שרק במסכי ה hi-end של eizo יש חיבור כזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי CF Sapphire 6870 תראו תוצאות בבדיקה עם CF http://3dmark.com/3dm06/15999382;jsessionid=afhtwma407q7?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15999382%3Fkey%3DyCZ3DZXXe6Xec6PsvVnt730UMzfChx בלי: http://3dmark.com/3dm06/15999416;jsessionid=7ot58ddbhwn8?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15999416%3Fkey%3D8PAs2cjfuSpBDMYL0XsfWc8Kkr5Y96 והמחשב חדש=/ התקנתי את הדרייברים האלה הכי מעודכנים http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx יש מצב שאני בכלל צריך להתקין מהאתר של Sapphire את הדרייברים אוו שזה לא משנה? בבקשה עזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לשדרג כרטיס מסך והסתבכתי קצת בבחירה של הכרטיס המתאים. התקציב שלי לקניה הוא באזור ה 900 ש"ח כרגע הכרטיסים ששמתי עליהם עין הם: gigabyte gtx 650 ti boost sparkle gtx 660 OC שבנוגע אליו הייתי שמח לקבל פרטים כי ביקורות לא מצאתי ( ראיתי שהציעו אותו לקנייה מ tms כאן בפורומים ) מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: i5 2310 2.9ghz thermaltake litepower 600w לוח אם h61m-s2-b3 gigabyte קצת חלש אני יודע אבל הוא אמור להיות מסוגל לסחוב את הכרטיסים. מבחינת שימוש, השדרוג הוא לצורכי גיימינג. אשמח אם תוכלו לעזור לי!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הHD4850 שיש לי כרגע די מקרטע וחשבתי להחליפו המטרה כמובן היא משחקים, בMAX הגדרות ברזולוציה הנ"ל. המערכת שלי די עדכנית(מפרט) רק חסר לי כרטיס מסך סביר להשלים אותו האם הHD6850 יספיק? או שכדאי לשהשקיע עוד קצת ולקחת משהו יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני אקח SUMA G-FORCE 4 TI4200 64MB זה לא יעשה בעיות במשחקים??? אני מתכוון שיהיה איטי בגלל שיש לו זיכרון של 64 MB ,כאילו שלא יהיה לו מספיק זיכרון למשחקים חדישים??? לא עדיף לקחת כרטיס של חברה פחות טובה כמו INNO3D עם 128 MB??? וגב מה יעבוד יותר טוב, הסומה עם ה-64 או LEADTEK עם 128??? ואני מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי היום כרטיס מסך מובנה של אינטל והוא כל הזמן יוצא ממצב AERO - מחפש כרטיס מסך זול ובסיסי שיתאים למשימה... מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. Radeon 9600 pro 2. Radeon 9600 Ultimate 3. Geforce FX 5600 Ultra 4. Geforce 4 TI4600 אנא לא לתת עוד אופציות .! רק להגיד 1,2,3,4 תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי R9800PRO 256 BIT עשיתי בנצ' עם FRAPS 2 למשך כמה דקות ויצא לי בערך 47 FPS.... זה טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD שיהיה טוב למשחקים עד 1600 שקל שלמסך יהיה 8MS בהירות טובה ויחס ניגודיות טובה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת* יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX570 רגיל ומסך SAMSUNG 2233RZ 120HZ וברגע שאני שם 120HZ המעלות של הכרטיס עולות בצורה מפחידה.. שאני שם על 100HZ אז המעלות רגילות למשל ב120 המעלות על 60 במצב רגיל.. שאני שם 100 המעלות על 40 אשמח לתשובות.. הבדיקה של המעלות נעשתה בכל תוכנה אפשרית
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם אין מישהו יכול לתת לי קישור למסך רחב LCD אם יש בפחות מ 2000 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. התחדשתי בHD6850... התקנתי את הכרטיס ואת הדריברים שלו. כשביצעתי את הבדיקה של מדד החויה של WIN7 המחשב נכבה ולא נדלק עד שניתקתי אותו מהחשמל ככה קרה פעממיים... כאשר החלשתי את הכרטיס ל600MHZ הבדיקה עברה בהצלחה והמחשב לא נכבה. המפרט: amd x3 445 4GB ram ddr3 asus m5a78-m lx וספק גנרי cool max 530W אני חושש שזה הספק שמזייף, אבל גם אם הוא גנרי ולא נותן את כל ההספק 530 אמור להספיק לא?! יש לציין שההתקנה של הדריברים, גם מהדיסק המצורף וגם העדכניים ביותר מהאתר של AMD נכשלו בהתקנת רכיב (אפליקציה) מסוים. מה אומרים?? בתודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים וחג שמח וכשר לאחר רכישת מחשב חדש לכבוד חג הפסח, עם כרטיס מסך X1800GTO רציתי לבדוק שהכל טוב ויציב ועובד כמו שבאמת מגיע לי שיעבוד ... לדוגמא באתר הזה, כנסו לדף של קוויק 4... http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=793&cid=2 הכרטיס מקבל על הגדרות HIGE עם רזולוציה של 1280X1024 ללא AA ו AFכ 56.2 FPS בבדיקה שעשיתי עם FRAPS ישנם עליות וירידות קיצוניות החל מ 35-60 כמה פחות תנועה יותר על 60 כמה יותר קרב ופיצוצים יורד מתחת ל 40 אפילו ... עכשיו איך באתר ההוא קבעו FPS כזה יציב וקבוע ? ישנה תוכנה נוספת שקובעת ממוצע ? או שישנה דרך או שיטה שעל פיהה הולכים בבדיקות כאלו ... אשמח לשמוע מאלו שיש להם ניסיון בסקירות שעשו פה באתר או אחרים שמב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל נכנסתי לאיזה סרטון ביו טיוב שמראה איך עושים OC על Gigabyte Z68X-UD4 והבנאדם טען שם (בלי קשר לOC) שאם מחברים שני כוננים ל SATA 3 שנשלט ע"י הצ'יפסט הראשי (Z68) אז מהירות הבאס של הסלוט 16X יורדת ל 4X (לא הבנתי מה הקשר בכלל?). לא מצאתי מידע על זה בחוברת של הלוח אבל נכנסתי ל GPU-Z כדי לבדוק ואני רואה שאמנם זה לא רץ על 4X אבל זה רץ על 8X! עכשיו אני יודע שכמעט אין הבדל בין 8X ל- 16X אבל זה עדיין מעצבן. ניסיתי לשנות בעיצת הוידאו לפורטים של ה SATA2 כי גם ככה ה HDD והצורב הם SATA2. עדיין לא עזר...תקוע על 8X ב GPU-Z (הכרטיס כמובן יכול לרוץ ב 16X, זה 5850). בקיצור.... לא יודע איך לתקן את הבעיה הזאת... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מבית xfx radeon he 4870. או sapphire radeon hd5770 אני חייב לציין 4870 ממראה חיצוני נראה מרשים יותר מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-