כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
HD5870 נגד 295GTX אם היו מציעים לכם את אחד הכרטיסים, איזה כרטיס הייתם לוקחים ? בלי להתחשב במחיר.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איזה משלושת הכרטיסים שאני אביא עכשיו בעצם הכי טוב? (יתאים לא בעיה הוא יתאים) מבחינת OC קירור תכונות וכ'. MATRIX 5870/2DIS/2GD5 MATRIX 5870 P/2DIS/2GD5 EAH5870/2DIS/1GD5/V2 EAH5870/G/2DIS/1GD5/V2 כולם של ASUS.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך חדש GTX480, עובד מעולה אני ממש מרוצה מהשדרוג אליו. השאלה עם אני יחבר אותו ב SLI עם הכרטיס הישן שלי GTS250, זה יתן לי שיפור משמעותי. או שמיותר ועדיף לעבוד עם ה GTX480 לבד. (כמובן שהלוח תומך והספק תומך) תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש, יש ברשותי כבר לוח ומעבד, i5 750, ואני מחפש כ.מסך טוב בתקציב עד 900 ש"ח, עם קירור שקט לא חשוב לי שהוא יהיה overclocker טוב במיוחד אשמח ללינקים מחנויות (אמינות) אני בעיקר מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: 5770 מול 4890 ב-KSP ראיתי את ה-5770 של גיגהבייט עם קירור שקט ב-830 ש"ח ב-RSM ראיתי את ה-4890 של powercolor ב-710 ש"ח, אבל עם קירור רפרנס רועש במיוחד אם למישהו יש המלצה מה לעשות אני אשמח לשמוע תודה !
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן! בניתי מפרט למערכת לעריכת וידאוAVID MC - Intel Core i7 930 2.8Ghz Tray GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET Scythe Mugen 2 - Infinity SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze Samsung 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1000GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS LG GH22 SATA x 22 Black reative Audigy SE ANTEC P193 כמה שאלות לגבי הכרטיס מסך: יש לי כרגע GEFORCE 9600GT, לפי מה שהבנתי מכל מיני דיונים פה ובפורומים אחרים, אני לא חייב לרוץ להחליף אותו בכרטיס QUADRO. עכשיו, יש לי גם כרטיס GEFORCE 9500GT. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את שני הכרטיסים הללו בSLI ולקבל ביצועים שווים או יותר טובים מהQUADRO 580FX שאני שוקל לקנ…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתקין את הדרייברים אז אני מחפש חדשים. ואני לא מוצא, מישהו יכול לעזור לי למצוא? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין בכרטיס GTX460 ורציתי לדעת אם שווה להוסיף 250 ש"ח בשביל הגרסא של ה 1GB המחשב שלי מחובר למסך 32" ומאמין שבקרוב יהיה מחובר למסך יותר רציני FHD מעבד E8500 4GB RAM עריכה: או בכלל לקחת את GAINWARD GTX465 1024MB בתופת של 370 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה נטחן בפורום אבל לא מצאתי את הפתרון המיוחל עדיין (אלא אם הסטיקי לגבי ה-RIVA תופס גם לסרטים - לא ניסיתי). בסרטים מכל סוג ובכל נגן יש TEARING ברור בשליש העליון של המסך. בתכני HD כשאני מנסה לקפוץ לנקודה אחרת בסרט, ב-50% מהמקרים התמונה קופאת (רק האודיו נשמע) עד שאני קופץ למקום אחר. בנוסף, אם אני מגדיר לסרט לרוץ ב-LOOP אז רק האודיו מתחיל מחדש בסוף הסרט והתמונה קופאת על הפריים האחרון. דרייברים/קודקים מעודכנים וזה קורה על XP SP3 PRO 32BIT עם E8500 וכרטיס HD2600XT. ניסיתי VLC/MPC-HC/KMPLAYER ומה לא. תודה מראש, גונן
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי חברה. רוכש מחשב חדש, תקציב 4000-5000. מסך כיום 1680X1050, אבל בעתיד ייתכן ויגדל. התלבטתי בין 460/465/470, אבל כעת נראה לי שאקח GTX 460 1GB (מתוך מחשבה להוסיף עוד אחד ב-SLI כשיתחיל לתקוע אותי בהגדרות גבוהות) השאלות שנותרו לי פתוחות: 1. אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל לא להיות מוגבל בקצוות, פשוט לא רוצה סתם אוברקיל. נא לזכור שכנראה שלא יהיה OC (אני עוד לא ממש מבין בזה בשביל להתחיל לשחק עם זה). האם 460 עם 1 GB ייתן לי אופציה להגדרות הגבוהות במשחקים כמו Fallout, oblivion, simulators, Mess effect 2, או שאני ארגיש חנוק בהגדרות הגבוהות? (ד"א, אם אני אכן אהיה חנוק, איזה כרטיס אחר הייתם ממליצים עד 1400 ש"ח ?) 2. האם 2 כרטיסי 460 1GB במערך של SLI אכן תומכים ב HD מלא ? 3. האם יש …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את ה-HD4870 מהמחשב של אח שלי וברשותי 8800GT ורציתי לשים את ה4870 בתור כ.מסך ראשי ואת ה8800 בתור יעודי לפיזיקה, השאלה היא איך אני עושה זאת עם לוח אם של אסוס דגם P5K - PRO? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש בכרטיס 4580 של גיגביט והוא מתחיל לקרטע המחשב נתקע.משחקים נתקעים. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HD כמו זה כי הוא מחובר גם ל LCD pc:e8400 4gb ram
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש מהסדרה של gtx החדשים יש לי ספק כוח של אנרמקס ליברטי 500 W נקי ואני מחפש כרטיס מסך מהסדרה של gtx שיתאים לספק כוח שלי אבל חייב שיהיה 1 גיגה לפחות ו-ddr 3 ומעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי, התחדשתי בSC2 והכ.מסך [8800GT OC2 מבית BFG] לא מסוגל לסחוב על הגדרות מקסימליות [1680*1050] לצערי הרב ואני אשמח להתעדכן בכ.מסך במחיר מינימלי. כיוון שהבנתי שהכרטיסים של ATI לא תומכים בAA יש העדפה לNVIDIA אלא אם הפרש המחירים ממש גדול [אם ממליצים על NVIDIA צריך לקחת בחשבון שיריץ את המשחק עם 2 או 4 AA]. התקציב עומד על כ-1000 ש"ח +-. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג כ.מסך (הישן נפח נשמתו) ויש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיס מסך 460GTX 768Mb. מפרט קיים: e6750 Gigabyte p35-DS3L 4GB hyperx @1066MHz Sea sonic 520Watt silver Antec Three Hundred האם הספק כוח הקיים יחזיק את הכטיס מסך (לא רק מבחינת הספק כולל אלא גם מבחינת האמפר על המסילות)? האם המארז יספק קירור מספק לכ. מסך החדש? והאם במערכת הזו עם ה 460GTX יהיה צוואר בקבוק (מבחינת המעבד או אולי משהו אחר)? ואם יש צוואר בקבוק האם אפשרי לבצע OC במערכת שיפתור את הבעיה (חימום + הספק)? ושאלה אחרונה האם יש יצרן מומלץ עבור הכ. מסך (מהתנסות אישית של מישהו, קראתי ביקורות ברשת)?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בהמשך לדיון פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468380.0, החלטתי שאני יקנה כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע בערך 450 ש"ח. יש לי מסך של 23 אינץ' (LG), ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ את המשחקים החדשים שיצאו - לא בהכרח על HIGH . אז אפשר המלצה לכרטיס מסך שתואם בערך את הדרישות שלי ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מסך לדגם הנ"ל ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף את הספק שלי.. כרגע הדגם של הספק שלי הוא של atx 400 jsp של ezcool המליצו לי על הכרטיס הזה אבל אם יש המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע הוא מיועד למשחקים ברמה יחסית גבוהה וצפייה בHD
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI מדגם Radeon HD4800 . לכריס מחוברים מסך של viewsonic בחיבור DVI וטלויזית LCD של סוני בחיבור HDMI. בדרך כלל כשאני רואה סרטים אני מפעיל את הטלויזיה ע"י התוכנה של ATI ע"י extended desktop ולאחר הצפיה אני מבטל את הטלויזיה. היום הפעלתי את הטלויזיה כרגיל רק שלא ביטלתי אותה לאחר הצפיה והכנסתי את המחשב למצב standby עכשיו כשהדלקתי את המחשב שוב על המסך הרגיל לא רואים כלום והמחשב כאילו לא מזהה אותו , אני יכול לראות את הדסקטופ הרגיל על הטלויזיה בלבד ורק אותה המחשב מזהה... זה קרה לי לפני יומיים אבל אז פשוט עשיתי ריסטרט למחשב ובאותו רגע ניתקתי את הטלויזיה מהמחשב והמסך הרגיל התחיל מיד לעבוד. הפעם ניסיתי כל דבר אפשרי כולל לחבר את המסך ליציאת VGA ושום ד…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-GTX460. האם זו תהיה החלטה נבונה בהינתן המפרט שלי (בצד ימין)? ואם כן, של איזו חברה ועם כמה זיכרון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות שמתי את כרטיס הgtx295 שלי בחברה עקף זה שהוא שבק חיים. היום התקשרו להגיד לי שהספק (Asus)הביא לי כרטיס gtx 470 במקום הgtx 295. עכשיו השאלה האם להסכים לזה או לנסות להחליף את הכרטיס? הבנתי שמבחינת ביצועים הGtx 295 יותר חזק. אז תאכלס מה אני מקבל כרטיס חלש יותר?
-
- 48 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd 4850 והוא בשעת משחק מגיע ל- 80 מעלות זה נורמאלי ? ובמנוחה מגיע ל- 55 מעלות זה בסדר היה לי בחורך במנוחה 43 מעלות ובמשחק 57 מעלות ואמרו לי כשהתחיל הקיץ שהחום זה בגלל שקיץ ועכשיו הגיע ל- 80 מעלות 75 מעלות במשחק זה עדיין בסדר ובגלל החום שבחוץ? ועוד שאלה . אפילו שאני מדליק מזגן זה נשאר אותו חום בערך 55 מעלות במנוחה אז איך אומרים לי שזה בגלל הקיץ וחם בחוץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רכש מחשב(נייח!) עם מפרט די טוב והמוכר אמר לו שיש לו בפנים גם כרטיס מסך GEFORCE G 310 שהוא מצויין למשחקים ולגיימרים . חיפשתי מידע באינטרנט ולא הצלחתי להפיק כלום מהמידע שהוצאתי. מצד אחד חלק מהאנשים טוענים שזה כרטיס מסך של מחשבים ניידים ש"הולבש" על חלק מהנייחים ככרטיס מובנה. מצד שני יש מקומות שטוענים שזה כרטיס מסך לכל דבר, והוא אחלה כרטיס. באחד הפורומים גם ראיתי באחד הדיונים קישור לטום הארדוור עם הטבלה הבאה (שלא הבנתי ממנה כלום) : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html בקיצור - איך הכרטיס מסך הזה? טוב ? מצויין? בלוף? סתם עוד מובנה? חייב עזרה, תודה נ.ב הכרטיס מסך הוא 512 מגה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
רוצה לקנות כ.מסך יד שניה המפרט שלי: amd phenom2X4 955 ga-890gpa-ud3h SS s12 620W מסך 26" של סמסונג ר' 1200X1900 מתלבט בין 9800 ל4850? האם שווה עוד 100\200שח ל4870\4890? הPHYZX של נבידיה באמת משנה כ"כ? תודה רבה ויום טוב אפשרי גם להכניס שיקולי OC (כלומר שאם נניח 4850 בOC טוב יותר אז תהיה לו עדיפות)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-