עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מחפש כרטיס מסך שיריץ את Half Life 2 באופן נורמלי, כרגע יש לי Intel G33\G31 Express Chipset Family שלא ממש עושה את העבודה. אני מחפש משהו זול (סביבות 200 ש"ח) מבחינתי מיושן\מחודש\משומש.. (משומש זה רעיון טוב?) נתונים: יש לי Inspiron 530s (מחשב קטן, לא כל כרטיס יתאים למארז..) מעבד Intel Core2 Duo 2.33 Ghz, 2 ג'יגה זיכרון, ספק 250W

2. Started by Niv Caspi,

היי לכולם, לפני כמה ימים שיחקתי Dota ופשוט המחשב נכבה ולא יכל להידלק, הרחתי ריח שרוף מהמארז כשפתחתי אותו ובהתחלה ישר חשדתי בספק כוח או בלוח אם, אבל הספק עובד עם מחשב אחר, וכשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אחר (זה שאני איתו עכשיו,סתם כרטיס ג'נרי) הכול פועל בסדר. זה המחשב: מעבד: i5 2500 3.3Ghz לוח אם: Pa-65-UD3-B3 זיכרון: 8GB RAM ספק כוח: 600W (לא זוכר איזה דגם בדיוק). כרטיס מסך שנשרף: Geforce 570 gtx 1Gb קודם כל, הכרטיס הנוכחי לא דורש חיבור ישיר מהספק כוח,ככה שיכול להיות שגם זה הלך,אבל אין לי ממש איך לדעת את זה עד שאני לא אקנה כרטיס חדש ואחבר (או שיש איך?!). דבר שני, המחשב שלי נקנה לפני 4 שנים, ובכל מקרה יכול להיות שבשנים הקרובות אקנה חדש (יש גם סיכוי שלא מפני שאני …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הארכיטרטורה של ampere עושה רושם, פותחה בדגש ספציפי לעומס כבד על ה- rasterizer, האמור ביחס שבין רכיב הגאומטריה - לרכיב הרנדור. היא יכולה לתת את האפקט במלוא תפארתו ברזולוציות גבוהות, לא בנמוכות. היא זקוקה לעומס כבד יותר ברנדור, כדי לווסת חלוקה האידאלית בין הרכיב שמחשב את הגאומטריה, לרכיב שמרנדר את הפיקסלים. בגלל זה apmere אינו מרשים לעומת turing מתחת ל 4K . יש לקחת זאת בחשבון למי שרוצה את המוצר. מומלץ לקחת אותו, רק אם בכוונתו לעבוד ב 4K, אחרת חבל סתם על הכסף. עבודה ממש טובה ואינטיליגנטית של סטיב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by freesoul23,

איזה כרטיס עדיף מבחינת חברה ומבחינת אתר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=704 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7111 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3402 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1479&CatCode=63 תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by morbidangel,

שלום לכולם קיבלתי את ה7970 שהזמנתי אתמול מ-tms. אני מתקשה להבין את חיבורי המתח שיש בכרטיס. על הכרטיס עצמו יש שני קונקטורים של 8 פינים. הכרטיס הקודם שהיה הוא gtx460, ואליו היו מחובירם שני קונקטורים של 6 פינים. חפרתי קצת בכבלים הפנויים שיש במחשב וראיתי שיש לי רק 3 קונקטורים של 4 פינים (נדרשים 4 כאלה). קראתי קצת ברשת ראיתי שאומרים שאפשר לחבר כבל של 8 פינים ועוד של 6. אשמ לקבל הכוון. עריכה: הסתדרתי, תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Titanium,

שלום חברים , יש ברשותי מחשב AMD 64 3000 MSI K8N NEO PLATINUM 512 TWINMOS ATI RADEON 9800PRO 256BIT 128MB עכשיו אני משחק במשחקים נלך להכי פשוט COUNTER STRIKE 1.6 אני מריץ את המשחק על FPS של 71 קבוע יש מקרים שזה יורד ל 60 ואז עולה אבל אמרו לי שעם מחשב כמו שלי המשחק אמור לרוץ על לפחות 90 100 זה רק מקרה ספציפי אחד.. האם יש איזה שהוא דרך לבדוק מה קורה ועוד שאלה מה זה פילטרים? יש משחקים שמתשמשים בזה אז איך אני פותח מי מה מו? אני ממש לא מבין בזה.. תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה אני רוצה לקנות מסך חדש...שהשימוש שלו הוא בעיקר גלישה משחקים קצת...(C&C3) ועבודה (תיכנות)... סרטים בכלל לא כי המחשב מתחבר לLCD 32... אז אני רוצה לדעת האם הכרטיס מסך שלי יצליח לסחוב משחקים על הרזולוציה הזאת??. אם כן...אז איזה מסך אתם ממליצים לי? 22" Samsung 226BW Dell E228WFP Asus MW221U 20" Samsung 206BW LG L206WTQ LG L204WT Asus MW201U Dell E207WFP או אם הכרטיס לא יסחב אז 19" LG L194WT Samsung 931BW LG L196WTQ Asus VM192S אז מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ^Daemon^,

שלום לכולם, הייתי שמח לקבל הסבר על החבילה ש ATI מציעה להורדה AMD Media Codec Package, או בשמה הקודם ATI Avivo Package. מה בעצם מכילה החבילה, האם מדובר בחבילת קודקים בלבד? האם מערכת ההפעלה Windows 7 מגיעה עם הקודקים הללו? למי מתאימה החבילה בקיצור...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti 2gb ואני רוצה לשים מעבד i5 4690 3.5ghz לוח אם טוב וחזק וזיכרון פנימי 8GB DDR4 עם אני ישים את כל אלה איך המחשב שלי יהיה? איך הוא יריץ את gta 5?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alias,

עשיתי בדיקה של הכ.מסך עם התוכנה AquaMark 3 ואלו התוצאות(בתמונה) איך הם בסדר ??? ומה הם אומרות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני משתמש בתוכנות גרפיקה כבדות (ותלת מימד) - סטודנט לעיצוב תעשייתי. אני עובד על מערכת הפעלה XP (כרגע). עד עכשיו עבדתי עם כרטיס Gainward Geforce 6600GT Ultra/1980 PCX 256MB DVI אתמול המאוורר של הכרטיס פשוט נתלש... אשמח לדעת איזה כרטיס לקנות - כמובן כרטיס שיתאים למפרט של המחשב שלי: מפרט המחשב: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 Socket 939 Bulk Mothe Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA I NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 2G DDR 400 3200 ספק 400W חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: Diablotek GeForce 6600 256MB PCI Express x16 Video Card - V6600-256P קישור לאתר: http://www.buy.com/prod/diablotek-geforce-6600-256…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. זה המפרט שלי כרגע Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD Gigabyte Radeon HD 7850 2GB OC Version אין לי בעיה לחכות אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך ל BF4 עקרונית.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך למפרט שלי. בין האופציות נמצאים אלו בכותרת. ולמען האמת, אני לא מבין איפה ההבדל ביניהם. אחדד את השאלה: לא ברור לי למה אחד עולה 80 שקל יותר מהשני. הנה ההשוואה באתר היצרן: http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=3&pids=3593,3600 ושני ההבדלים היחידים שאני רואה הם: ל N450OC2-1GI Core, Shader, Memory Clock טובים יותר איזשהו הבדל תחת Process Technology שאינו מובן לי. בכל זאת, הכרטיס הזה עולה 609 ש"ח, והשני, עם מהירויות נמוכות יותר, 690. מדוע? מה אני מפספס? כמו-כן, אם למישהו יש ביקורות בעד ונגד הכרטיסים האלו, אשמח אם תחלקו. תודה מראש לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כמו שאתם רואים עדיין הXT יותר טוב באיכות תמונה אפילו שה6800 הוא כרטיס הדור הבא לדעתי זה עוד פשלה לNVIDIA

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zippobuyer1,

המסך שלי LG 795 פועל על 85 ב 1024X768. כשאני נכנס לCS (לא בדקתי במשחקים אחרים) זה הופך להיות 60 וכשאני יוצא זה חוזר ל 85 למישהו יש איזושהי הצעה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tzuriel18,

שלום. חפשתי לקנות כרטיס מסך במחיר זול וגיליתי שבאליבאבא מוכרים כרטיסי מסך במחיר מגוחך כמו TITAN Z ב500 דולר והם מוכרים שני יחידות מינימום והם ספקי זהב אז נראה לכם שאפשר לקנות מהם? http://www.alibaba.com/product-detail/Buy-2-Get-1-Free-EVGA_50016469604.html אשמח לתשובה מהירה

17. אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Xilver,

אתמול הזמנתי מRSM והיום הגיע אליי בצהריים. ממש מומלצים! מחירים זולים, סה"כ 530 ש"ח. עכשיו בדיוק התקנתי אותו בעצמי, ועד עכשיו הכל עובד... אני מקווה שזה ימשיך כך כי אני מפחד שעשיתי משהו לא נכון. חיברתי אותו ללוח אם, הברגתי אותו למארז, וחיברתי לספק. פספסתי משהו? אפשר לטעות באחד הצעדים? תייעצו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני הולך לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2 כרטיסים Sapphire HD 7870 GHZ OC Edition 2GB GDDR5 וSapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC ההבדל בינהם הוא 600 ש"ח והשאלה שלי אם כדאי להשקיע את ה600 ש"ח האלה או שאפשרי להשתמש ב7850 על הגדרות גבוהות בשנה וחצי הבאות ולאחר מכן לשדרג או שזה מחייב להשקיע את ה600 ש"ח האלה כדי באמת לנצל את המערכת כמו שצריך. זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אורח אילן
    Started by אורח אילן,

יש לי היום כרטיס מסך מובנה של אינטל והוא כל הזמן יוצא ממצב AERO - מחפש כרטיס מסך זול ובסיסי שיתאים למשימה... מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח, על מנת לקבל את ביצועים מצויינים ולהריץ משחקים כבדים כמו Crysis, Far Cry 2 , Bioshock וכו' המפרט שלי הוא: Gigabyte GA-EP43D-S3L Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 3GB RAM DDR2 הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 7800GTX 256MB HDD 320GB 16MB SAMSUNG 7200RPM אשמח לקבל את עצתכם ודעתכם תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mapisto,

שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. עשיתי Enable OverDrive. הלכתי לCCC שמרתי פרופיל על סתם שם. הלכתי לProfiles.xml שיניתי שם לערכים שרציתי[100% וManual]. עשיתי לו Activate ועדין זה נשאר על 70 מעלות \: מה לעשות אני רוצה אותו נמוך ככל האפשר מבחינת טמפ' כרגע מצידי שירעיש לי כמו נתב''ג. וכן - אני יודע שהכרטיס תקין עד 125 מעלות, זו לא הנקודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מפתחת השבבים מסאניווייל מתכוננת לקפיצה הטכנולוגית הבאה בעולם ייצור השבבים, ומתכננת לספק לנו שתי ארכיטקטורות חדשות בשלושת השנים הבאות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים