כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מעבד Core i5 2500k זכרון 8GB לוח אם Gigabye z68p-ds3 ספק כוח antec 6202 כרטיס מסך נוכחי : 6950 2GB מעוניין להחליף אותו אחרי יותר מ 3 שנים, תקציב בסביבות ה 1200 ש"ח גמיש אם אני אני אשתכנע שההבדל מצדיק. ואני חייב להבין אם יש איזשהו קאץ' במחירים באמזון מכיוון שההבדל הוא בערך 400 שקל זול יותר באמזון וזה משמעותי. לדוגמא GTX 970 בKSP עולה בסביבות 1850 באמזון 1400 אחרי שנוסיף 18 אחוז מע"מ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני אקח SUMA G-FORCE 4 TI4200 64MB זה לא יעשה בעיות במשחקים??? אני מתכוון שיהיה איטי בגלל שיש לו זיכרון של 64 MB ,כאילו שלא יהיה לו מספיק זיכרון למשחקים חדישים??? לא עדיף לקחת כרטיס של חברה פחות טובה כמו INNO3D עם 128 MB??? וגב מה יעבוד יותר טוב, הסומה עם ה-64 או LEADTEK עם 128??? ואני מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 ספק אני אקנה לפי הכרטיס שאתם מציעים מעוניין לשחק ב HON SC2 BF3 ברזולציה 1920X1200 לא חייב להיות על ההגדרות הכי גובהות אני אסתפק בבינוני+
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בחלק מהסיקורים של Fermi מושג שלא ניתקלתי בו עד כה, etail. לפי מה שאני מבין זה סוג של דרך הפצה (כמו retail שאני יודע מה משמעותו), אבל לא מצאתי מידע על באינטרנט על משמעות המילה etail ופירוט. אשמח אם תסבירו לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי כרגע מחשב עם מעבד של I5-3470 8GB RAM וכרטיס מסך של GT740 השאלה היא אם אני מביא לו את הR9-270X TOXIC משומש למחשב (בחינם, הכרטיס מסך הישן שלי) המחשב שלו יחזיק עם הכרטיס מסך הזה הוא יצליח לנצל את כל הכוח שלו ולא יהיה לו צוואר בקבוק ? בעיקרון הספק כוח שלו הוא 450 W ואני מתכוון ללכת להביא אחד מKSP את זה : https://ksp.co.il/?store=Modiin&changeSnif&uin=23063&select=.1108..140.&txt_search= לגבי המארז הוא צריך להיכנס אני עוד אבדוק את זה לפני וגם אני אבדוק עם הלוח אם שלו מתאים כי כרגע הוא עוד לא שלח לי את הפרטים האלו תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. התחדשתי בHD6850... התקנתי את הכרטיס ואת הדריברים שלו. כשביצעתי את הבדיקה של מדד החויה של WIN7 המחשב נכבה ולא נדלק עד שניתקתי אותו מהחשמל ככה קרה פעממיים... כאשר החלשתי את הכרטיס ל600MHZ הבדיקה עברה בהצלחה והמחשב לא נכבה. המפרט: amd x3 445 4GB ram ddr3 asus m5a78-m lx וספק גנרי cool max 530W אני חושש שזה הספק שמזייף, אבל גם אם הוא גנרי ולא נותן את כל ההספק 530 אמור להספיק לא?! יש לציין שההתקנה של הדריברים, גם מהדיסק המצורף וגם העדכניים ביותר מהאתר של AMD נכשלו בהתקנת רכיב (אפליקציה) מסוים. מה אומרים?? בתודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 17 בסכום של בערך 900 שח אבקש את דעתכם בקשר למסכים הבאים: (900 שח)PROVIEW DX-787 FLAT 0.25 (740 שח)PROVIEW KX-772 0.27 או דגמים אחרים מומלצים.
-
אני עומד לקנות עוד כמה ימים מערך cf 6580 נכון הוא חזק? אני קונה אותו למשחקים כבדים כמו BF3 והכל יריץ על הגדרות הכי הכי גובוהות נכון? או פחות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל נכנסתי לאיזה סרטון ביו טיוב שמראה איך עושים OC על Gigabyte Z68X-UD4 והבנאדם טען שם (בלי קשר לOC) שאם מחברים שני כוננים ל SATA 3 שנשלט ע"י הצ'יפסט הראשי (Z68) אז מהירות הבאס של הסלוט 16X יורדת ל 4X (לא הבנתי מה הקשר בכלל?). לא מצאתי מידע על זה בחוברת של הלוח אבל נכנסתי ל GPU-Z כדי לבדוק ואני רואה שאמנם זה לא רץ על 4X אבל זה רץ על 8X! עכשיו אני יודע שכמעט אין הבדל בין 8X ל- 16X אבל זה עדיין מעצבן. ניסיתי לשנות בעיצת הוידאו לפורטים של ה SATA2 כי גם ככה ה HDD והצורב הם SATA2. עדיין לא עזר...תקוע על 8X ב GPU-Z (הכרטיס כמובן יכול לרוץ ב 16X, זה 5850). בקיצור.... לא יודע איך לתקן את הבעיה הזאת... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בדברים הבאים: 1.הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל שמשחקים כמו NFS וכאלה יעבדו בצורה כזו או אחרת..סתם להשוויץ בסלון) 2.לשימוש במחשב אישי על מסך LED 24 FHD ומקביל שימוש חיבור לטלוויזיה 51 FHD בסלון (צריך שתהיה תמיכה בשני מסכים במקביל ובמסך ליד מסך ככה שמעבירים דברים מאחד לשני) 3.שיתמוך ב3D (הטלוויזיה בסלון היא 3D) 4.רצוי 2 HDMI אבל אסתפק ב1 ואז אני אחבר את המסך מחשב בDVI..(אז אם יש HDMI 1 אז שיהיה גם DVI) 5.שיעביר פורמטים חדשים של AUDIO true hd/dts hd עכשיו לא מסובך למצוא כרטיס שתומך בכל אלו, הבעיה היא שיש כל כך הרבה סוגים ואני הולך לאיבוד התקציב - 300-500 כמובן רצוי ב300 , 500 זה אם אין ברירה או שזה שדרוג משמעותי השאלה היא האם הכרטיס משפיע באופן …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDWIN7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 בקצב הזה 7800GT יעלה גרושים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש וחשבתי על הGTX660 של GIGABYTE כרגע יש לי 8800GT OC2 המפרט שלי הוא : Q6600 DDR 2 800 6GB ספק כוח 550 W של טרמלטק. השאלה אם שווה לי לקנות?אני ירגיש שיפור בביצועים? או שאני יגיע לצוואר בקבוק.? מתכנן למשחקים כמו BF4 COD תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=30219 כמה ציפים סה"כ הם הביאו לחברות שככה זה נגמר מהר? או שהיה להם הצלחה מסחררת?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מסכי FREE SYNC עובדים רק עם כרטיסי מסך עם GPU של AMD או שמסכי FREE SYNC עובדים גם עם כרטיסי מסך עם GPU של NVdia (הירוקים) כלומר הם יעבדו חלק בהרצת משחקים ויסדרו את ה Hrz כמו G-SYNC רק עם כרטיסי מסך עם GPU של הירוקים ומסך תומך רק ב FREE SYNC או שצריך בשביל זה מסך שתומך ב G-SYNC ולא ב FREE SYNC ורק עם G-SYNC יעבוד לי משחק בלי קריעות מסך במשחק שאמורות להיות קריעות מסך עם כרטיס של הירוקים בלי כרטיס של האדומים (AMD) ? הוספתי סרטון הדגמא: https://www.youtube.com/watch?v=m-IPeU1TfJ0
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס מסך hd4890 ואני משחק על 1440*900 כמה fps צריך להיות לי פחות או יותר ? ויש לי בעיה במחשק שאני מקבל צוקים כאלה ולפעמים כל המחשב קופה כזה ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מי ריסט מה הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את ה ACCELERO S1 על הכרטיס שלי (אפילו פתחתי ת'רד על זה) והתחלתי לעשות OC.... 8) אני משתמש בתוכנה EVGA PRECISION כי מצאתי אותה נוחה.... כבר נראש אני אומר שהטמפ' הם לא האישו פה כי אני נשאר על טמפ' נמוכה גם המאמץ הכי גדול ב OC הגעתי לשעונים של 666 CORE 1620 SHADER 1010 MEMORY אבל אני רוצה עוד.... אני לא מצליח להגיע ליותר מזה... נגיד אם אני יקח את ה CORE ל 700 וישחק קצת, CRYSIS כי זה הכי טובעני... המחשב פשוט יקפא במקום ואני אצתרך להפעיל אותו מחדש... אולי יש איזושהי פעולה שאני צריך לבצע בביוס ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם יש למישהו לינקים הקשורים לנושא ישירות
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין שני הכרטיסים האלו לקנות : (תגידו איזה יותר כדאי , ואל תציעו משהו אחר) 1)Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB http://www.gecube.com.tw/productCategory.php?proID=12 2) SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI באתר של זה כתוב שה memory 660MHZ http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp תודה לעוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 1600 ממש גג.. אבל אם יש הבסדל של 100 150 שקל אז לא נורא. ולהביא לינק בבקשה. המסך הוא למשחקים והדבר שאני רוצה ממנו הוא שיהיה שטוח לחלוטין, איכותי ביותר, וחשוב מאוד שיגיב מהר. והכי חשוב שיהיה לו כניסה DVI נראה לי שזה זה . זה הכניסה שיוצאת מכרטיסי המסך. הלבנה הזאת. אפשר להשתמש בה. נכון. או שזה מיועד רק לטלויזיה? תודה רבה!
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שאני אקנה 6800LE ב 850 שקל אפתח צינורות = 6800 אקנה קירור פטאליטי ב200 שקל OC ל6800GT סה"כ 1050 שקל... איך נראה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסאניווייל מתכוננת לקפיצה הטכנולוגית הבאה בעולם ייצור השבבים, ומתכננת לספק לנו שתי ארכיטקטורות חדשות בשלושת השנים הבאות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא 1000 מה עדיף? Powercolor Ati X1950 Pro Extreme או Leadtek Winfast nVidia 7600 GT extreme ולמה.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-