עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקי ככה בהגדרות יש לי את אלה.. אגב יש לי מובנה של אינטל 950 עכשו שמעו שאני מריץ פיפא זז חלק יענו לא נתקע אבל התחושה היא לא חלקות מלאה.. אז אתמול שיחחקתי בהגדרות וזה היה חלק ואז אחרי זה שיחקתי שוב בהגדרות ונהרס..חחח אז תגידו לי מה מומלץ בשבילי.. אגב יש לכ.מסך 224 מגה של זכרון.. היפוך אסינכרוני:מופעל\כבוי מאגר משולש:מופעל\כבוי מדיניות היפוך:היפוך עומק סיביות של מאגר עומק:ברירת מחדל\כבוי\מופעל אל דחיסת מרקם S3TC:מופעל\כבוי אלץ דחיסת FXT1 : מופעל\כבוי טביעת רגל של זיכרון מנהל התקן:נמוך\רגיל\גבוה סינון לא איזוטרפי:בקרת ישום\מופעל\כבוי זהו.. תגידו לי מה לעשות בכל אחד[= תודה חברה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 400 שקל חריגה מקסימלית: 200 מעדיף משהו שיהיה כמה שיותר זול אבל לא יהיה נחות ברמת מהכרטיס מסך הקודם X1950PRO של AMD מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): כרטיס שיהיה כמו הכרטיס הקודם, שיריץ סרטי HD במקסימום ואם יהיה לו אפשרות לעבוד עם סוני ווגאס זה גם יהיה מצוין האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: כול חנות שעושה משלוחים לאזור עפולה/חיפה או EBAY או כול מקום מפרט המחשב: מעבד: AMD Athalon II X2 245 processor 2.91GHZ לוח אם: gigabyte am3/am2+ כרטיס מסך נוכחי: AMD X1950 Pro מארז: יש לי כמה אני יכול להשיג אחד גד…

4. Started by ran_giladi,

היי אני רוצה לדעת מה כדאי לי לקנות או אחד מה כרטיסי מסך החדשים של NVIDIA 760 או שכדאי לי להשקיע ב CROSS FIRE של שתי כרטיסי מסך מסוג AMD HD 7970GHZ EDTIO השיפור הוא רק בגדר רעיון בנתיים אז מה כדאי. השימוש העיקר שלי זה GAMING FPS אני יודע שהם לא משתווים אבל כרגע מבחינת הלוח אם שלי הוא תומך רק ב cross fire אז זה בסופו של דבר אני יודע את כמות המזומנים שזה יעלה הרזולציה היא תהיה 1920X1080

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by hagay21,

מה עדיף readon 9700 או 9600xt ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב נייד חדש עם מסך HD וכרטיס מסך של ATI HD. כדי לצפות בתכנים שהם HD אני צריך תוכנה מיוחדת? מקודדים מסוימים? או שפשוט לצפות רגיל ואני אראה את הסרט (כמובן שאם הוא בפורמט HD) ב HD? עוד שאלה קטנה, יש לי במחשב יציאת HDMI, מזה בדיוק? למה זה נועד? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yogi01,

יש לי רק חריץ הרחבה אחד ולא בא לי להחליף את הלוח.. אני יודע שלרוב ה4870 יותר טוב אבל אני רוצה לדעת על פוטנציאל האובר קלוק.. אם יש למישהו סקרין-שוטים של 3Dmark06 לכרטיסים הנל באוברקלוק (גם בלי זה סבבה) אני אשמח לראות..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kipi25,

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון.... אני הולך לקנות מסך LG L204WT, שככל הידוע לי לא מגיע עם כבל DVI, לכן אאלץ לקנות בנפרד. האם יש הבדלים ניכרים בין הכבלים השונים הנמכרים בחנויות? האם גם הכבל הכי זול (50~ ש"ח) יעשה את העבודה או שעדיף להשקיע קצת יותר? אפשר לקבל המלצות? תודה מראש 8)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. רציתי להתייעץ עם הקליברים כאן בנוגע לכרטיס AGP עבור מערכת ישנה שהכרטיס המקורי שלה התפגר , ,אבל עדיין עובדת באופן מושלם ,יציב ומספיקה לרוב צרכיי(כרגע עובדת עם כרטיס מסך PCI בן 10 שנים עם 2 MB זיכרון עליו חה ,חה ,חה) . שימו לב שמתוכננת קנייה בזמן הקרוב של מחשב חדש (נוסף) לצורך הרצת משחקים כבדים . ההיגיון שמאחורי השדרוג של המחשב הישן הוא ברצוני לשחק ב-lan עם חברים שבאים אליי . במקרה כזה ,של משחק lan מדובר במשחקים בני 3-2 שנים בסגנון DOOM3\HL2\FARCRY. חיפשתי בנרות כרטיסי agp נורמאליים מיד שנייה כאן ב-trade zone ובאתרים נוספים ,אולם אין כמעט כרטיסים שכאלה והנדירים שיש ,עולים הון עתק שאין לי, וגם אם היה לי, אז ממילא לא הייתי מוכן לשים אותו על מערכת ישנה שעלולה ,כדרך הטבע לשב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by david2k,

שלום לכולם! התחילו לי היום קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך - GTX570 מקבל הודעה שהדריבר קרס ושחזר את עצמו בהצלחה... וכמובן זה חוזר על עצמו כל כמה דקות.. קורה כמעט בכל המשחקים... טמפרטורת תקנות הכל תקין. הבעיה הייתה לי כבר בעבר והכרטיס נלקח לתיקון בKSP עבר ניקוי יסודי וחזר עובד כמו חדש.. נראה לי שזה אותה בעיה כמו פעם אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yot,

יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB וכך גם ל LumberJack_Jim. לאחר מספר הודעות אישיות, גיליתי שהכרטיס של LumberJack_Jim הגיע לאובר קלוק גבוה, הרבה יותר משלי, ללא קירטועים. אני הגעתי ל305/550 כשהמהירות הרישמית היא 250/446. LumberJack_Jim הגיע ל340/578 כשהמהירות הרישמית היא גם כן 250/446. אני חייב לציין, ששתינו לא השתמשנו בשום קירור אחר חוץ מהקירור של הכרטיס עצמו. הטמפרטורה במארז שלי כשהוא בעבודה מאומצת היא 40, במנוחה 32. מישהו יודע למה יש הבדל במהירות שהגענו אליה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yakiri,

איך הכרטיס הזה למשחקים? איך הוא ביחס למחיר? למי הוא משתווה אצל ג'יפורס? המערכת תחזיק אותו? מעבד P4 3.0 לוח M תומך pcieX16 ספק ג'נרי 500W 2G RAM 667MHZ... תודה וסליחה על החפירה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר טוב בשבילי, מבין 2 כרטיסי המסך? (ובבקשה לא להגיד לי חנות אחרת מהקישורים כי יש לי שם זיכוי) אני צריך את הכרטיס לשימושים : משחקים כבדים (עם AA) ועיצוב גרפי - רזולוציה 1680X1050 או Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 או Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 אני לא מעוניין לעשות OC... אשמח מאוד לייעוץ כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין יום חמישי... תודה רבה מראש!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בקיצור ,נדרש כרטיס htpc ,כזה שיכול להריץ hd עם מחשב ישן ,ולהריץ משחקים בצורה הבסיסית ביותר (בו נגיד להריץ codmw2 על הגדרות נמוכות או bfbc2 גם כן ,לא יותר מזה ). יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט ונמוך (כאילו Low Profile ) ,אם כי לא חובה ,ובאותה מידה יהיה נחמד אם יהיה לו חיבור hdmi ושהוא אולי גם יתמוך ב dx11 .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MuG,

האם יש כרטיסי מסך LOW PROFILE שאפשר להריץ עליהם משחקים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avivlevy,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 אחלה מחיר רק חבל שיש לי AGP :'(

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. נניח 4850,שווה את ההוצאה הכספית כשאין לי מסך LCD?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו. פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%. אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה. שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל. והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה. מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם. ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v .. הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!! תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם הHD4850 יכול להחזיק את המשחקים החדשים, Crysis, FarCry 2, GTA IV, GRID וכדומה ברזולוצייה כזאת גבוהה? היות והזמנתי מסך 23" FullHD חדש (Samsung 2333SW) האם הכרטיס יחזיק את המשחקים בצורה טובה? או שאלץ להתפשר באיכות כמו הורדת פילטרים וכו'.. כרגע אני עם מסך 17" (CRT) שפועל על רזולוציית 1280x1024 והכרטיס מסך מריץ נהדר את המשחקים בלי שום בעיות או ויתורים מסויימים. תודה מראש לעונים .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כאמור יש לי כרטיס bfg GTX260 עם OC מהמפעל וקירור מים (כן, אני יודע שהם נסגרו :'() לא מזמן קניתי מסך לד 46" וחיברתי את המסך טלויזיה ביחד עם המסך מחשב 24" במצב CLONE. כל התנועות נראות בSLOW MOTION ואילו כל אחד מהמסכים מחובר בנפרד מראה מצוין ללא איטיות. יש לי לוח עם הכנה ל-SLI והשאלה היא : האם להחליף את הכרטיס הקיים למשהו יותר חזק ומודרני או להוסיף עוד כרטיס זהה? תקציב לא קריטי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מפתחת השבבים מסאניווייל מתכוננת לקפיצה הטכנולוגית הבאה בעולם ייצור השבבים, ומתכננת לספק לנו שתי ארכיטקטורות חדשות בשלושת השנים הבאות לכתבה

23. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. ראיתי בכרטיסי המסך המומלצים שהכרטיס הזה הכי משתלם בתקציב של 600-700 ש"ח. בעקרון אני רוצה לקנות את המחשב מ KSP, אבל ראיתי שאין שם את הכרטיס של Leadtek שעולה בערך 620 ש"ח האם יש הבדל גדול בין החברות השונות בכרטיס המסך הזה? ומאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס? (ב KSP המחירים של הכרטיס טיפה יותר גבוהים) האם יש כרטיס מסך אחר באותה רמה שנמכר ב KSP? האם שווה לקנות את כל הרכיבים של המחשב ב KSP ורק את הכרטיס מסך הזה בחנות אחרת? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by --- The King ---,

שלום אני מתכוון להרכיב מחשב גיימינג ותכננתי לקנות את ה- Gigabyte GeForce GTX 1070 G1. אני מתכוון לקנות גם מסך חדש בקצב רענון של 144Hz. ראיתי במפרט של ה- GTX 1070 שהרזולוציה שלו היא: " 7680x4320 @60 Hz " (אני מתכוון לחבר אותו ב- DP) זה נראה לי די מוזר.. האם זה אומר שאם אחבר מסך של 144Hz הוא ירוץ על 60Hz? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by IdolAdmin,

יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of range ראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2 ועכשיו ב Secound Sight בSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם.. ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת.. יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים) nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8 ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMa…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים