כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע 7970 ואחד הרעיונות שלי הוא לקנות X280 ולעשות CF , אני מבין שאני אהיה מוגבל לתדירות של הנמוך מבניהם אבל אני מעדיף את זה על לקנות 7970 במחיר לא מחובר למציאות (2,000 שקל כשX280 שטוב ממנו עולה 500 שקל פחות). אני מודע לאפשרות של לקנות 7970 יד שניה אבל המוכרים כרגע כנראה עדיין המומים מזה שהמחיר הראלי של הכרטיס שלהם צנח אל מתחת לאלף כשיצא ה X280
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין להקליט עם הכרטיס ואני לא יודע בדיוק לאן מחברים כל כבל ... כרטיס flyvideo , viewtech .
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=255 הזמן תגובה שלו מצוין וגם יש לו חיבור DVI השאלה עם במחיר הזה אפשר להשיג אולי מסך יותר טוב .. לדוגמה אולי של VIEWSONIC ???..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי radeon9500 pro 128mb ובעקבות בעיית ארטיפקטים הייתי חייב להוריד את מהירות הagp לx4...מה שסידר את הבעייה...עכשיו מה הם ההבדלים? ראיתי איפשהוא שagpx8 מעביר בערך 2000 מגה לדקה וagpx4 מעביר 1000 מגה לדקה בערך זה פי שתיים!! איך אתם מסבירים את זה שלא יראו הבדל?..ועוד משהו האם איכות התמונה יורדת בעקבות הירידה לagpx4?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי את הRadeon 9550 של GigaByte. הביוס שנמצא בו הוא גרסת F1, כלומר הגרסה הראשונה. מאז יצאה גרסת F21, שבאה לתקן כמה דברים כמו מהירויות סטוק (בכרטיס שלי זה בזכרון 390 במקום 400), וגם את תזמוני הזכרון (מה שיותר חשוב). http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Support/Bios/Bios_GV-R955128D.htm הייתי רוצה לעדכן את ביוס הכרטיס, אך אני לא מצליח. ניסיתי דרך הדיסקט כפי שהם כתבו איך לעשות, הוא כותב לי שגרסת הביוס שלי חדשה יותר או שווה לגרסה שאני מנסה לעדכן (F21). ניסיתי גם דרך הGigaByte VGA Utility, אך גם שם זה לא מצליח. דרך עדכון Update הוא אומר לי שאין גרסה חדשה, וכשאני מנסה דרך עדכון מהHD הוא כותב שהקובץ עלול להזיק ולא מעדכן. צירפתי שתי תמונות של התוכנה, אחת של ניסיון לעדכון דרך האינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני צריך להוסיף או לעשות משהו בקשר לקירור שלו או שאיך שהוא ישאר זה בסדר המפרט שלי זה: e8400 ep45-ud3l 4850HD 1GB אבל אין עליו מאוורר יש עליו רק צלעות קירור ספק טירמלטק 600W winstren digital 500GB מארז cm590 והוספתי לו מאוורר כאילו יש עליו עכשיו 3 4GB kingstone heperX cl5 האם אפשר להשאיר אותו איך שככה או שהוא צריך קירור הכרטיס מסך בעזרת הוספת מאווררים או משהו בסגנון כלשהו תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמתי לב שאחרי כמה דקות של UNREAL T3 -יכול להיות חצי שעה, המחשב פשוט עושה BOOT...האם יש דרך לגלות את זה דרך מאמץ של כרטיס מסך בלבד, או שיש איזה תוכנה שמאתרת תקלות מסוג זה? אני מכיר SANDRA SIS אבל היא רק מאבחנת ונותנת סטטיסטיקות -לא מאתרת תקלות ממש.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי, המפרט שלי: Q6600 P35 DS3 Seasonic 430W HD4650 512MB 4GB RAM GSKILL 2 segate 500GB חשבתי ללכת על R7 260X : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11739 או ללכת על HD7790 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10511 מה אתם אומרים הספק יכול להחזיק אחד מהשניים הללו? השימושים הם גיימנג קל כלומר FIFA14 PES14 , F1 וCOD 4 . תודה מראש לעוזרים ניתן לחרוג מהתקציב עד 750 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב מלפני שנתיים והוא מתחיל לקרטע ...(במשחקים חדשים) מכיוון שבזמן הקרוב עומדים לצאת משחקים ממש טובים FARCRY 2 , CALL OF DUTY 5 וכו' אני רוצה שהם יעבדו לי על איכות סבירה (MEDIUM) אני מוכן להשקיע עד 900 ש"ח על שידרוג של הכרטיס מסך זה המחשב שלי עכשיו : כתוב על הספק: HEC-400 TR-TF combined 145 w total output 400 w תתחשבו גם בזה שיש לי מעבד ישן אז אם אני ישים כרטיס מסך של 900 שח שהצוור בקבוק לא ישפיע יותר מדי תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב XP ישן עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400GS התקנתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA חיברתי לו 3 מסכים כל אחד בחיבור נפרד VGA, DVI & HDMI ורק 2 מסכים מזוהים בהגדרות של הכרטיס מסך! ניסיתי להתקין גם את תוכנת ultramon וגם היא מזהה רק 2 מסכים. כיצד ניתן להגדיר את המסך השלישי? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כרגע נכנסתי לאתר של TMS והסתכלתי בכרטיסי מסך וראיתי שיש להם 8800GT 512MB!! מה הולך פה? זה נכון? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 - קישור למוצר. עוד שאלה.. אתמול בבוקר הזמנתי מחשב.. עם הכרטיס 8800GTS 320MB.. עכשיו מה אתה אומרים? שווה לי כבר לקנות את ה 8800GTS או לקנות את ה 8800GT???? איזה מביניהם יותר טוב? אני ממש מבקש תענו לי בכנות וכמה שיותר מהר! אני ממש בלחץ ומבולבל. אני לא רוצה לקנות ואחר כך להתחרט. יש סיכוי שכבר מחר כל הבוקר אני אבטל את ההזמנה.. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי.. שבוע טוב. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב וזול ושיענה על הדירישות שלי.. המחשב שלי משמש בעיקר לעבודה באולפן הקלטות ויחובר כנראה למסך 22" ואם אני אקבל שיבוש כנראה אחבר לו עוד מסך 17" . הרצון שלי מהכרטיס מסך הוא 1. שאני אוכל לצפות בסרטי HD 2. שיחזיק מסך 22". 3. שתיהיה אפשרות לחבר 2 מסכים. 4. עריכה פעם באפעם בפוטושופ ברמה חובבנית ובסיסית... 5. שיהיה שקט כי השימוש העיקרי במחשב הוא הקלטות.. הכרטיסים הם. gigabyte 8500gt 512mb ddr2 zotac 8500gt 1gb ddr2 Twintech 9500GT 512MB DDR2 הכרטיסים אינם מחייבים אשמח לשמוע גם על דגמים וחברות אחרות... התקציב הוא 300+- תודה לעוזרים שבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבקש מכל מי שמתלונן על הRADEON שלו (וכאלו לא חסרים) שיציין אם הוא מדבר על הרקולס או גיגהבייט בכדי שנבין אם הבעיה היא בהרקולס או בשבב עצמו.בגלל התלונות האלו הקפאתי את הקנייה של הגיגהבייט
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והייתי בטוח שאזלו לי השאלות... החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות. אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים. כמה זכרון הכרטיס הזה צריך? ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3 בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק) - - - תגובה אוחדה: - - - חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה יודע באיזה חנות מוכרים Radeon 8500 128 mb ddr ? חיפשתי ויש רק באקסלנט אבל אני שונא אותם, הם חרא חנות... תודה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
טיזר חדש בטוויטר מציע לנו לסמן את ה-31 באוגוסט ביומן - במסגרת הספירה האולטימטיבית לאחור שמעוררת הרבה תקוות, ציפיות ותיאוריות משוכללות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם GEFORCE 4MX440 /460 או RADEON 7500/8500 או איזשהו כרטיס אחר?.......... עד היום עבדתי עם GEFORCE 2 ואין לי כל כך נסיון בכרטיסים "יקרים". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושתהיה שבת שלום.. רציתי המלצה לכרטיס מסך...אפשרי גם יד 2 במסגרת תקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול HDTV 512 מגה 256 ביט ושיהיה של חברת ריידון..יש לי כרגע HIS ATI READON X700PRO ולא פועל לי עליו ספלינטר סל..חוץ מזה אני מפעיל הכול על רזולוציה הכי גבוהה ומשחק בהיטמן על הכי גבוה למשל ובNFS החדש..רק הספלינטר ומשחקים שתומכים בSHADER 3.0 לא פועלים לי וזה מעצבן ביותר.. אודה למגיבים ואם אפשרי שזה יהיה כרטיס מסך של חברת HIS כי אני מאוד מרוצה מהם יש להם באנגל מורחב וכרטיס בעל תעלות אוורור מאלומניום ובחדשים מנחושת ומאווררים מוגדלים שמסייעים לזרימת אוויר יותר טובה כי אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם בשום אופן.. אודה למגיבים במהרה.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני קונה רק מ iqpc {ליד הבית} לא מתכנן אוברקלוק ההתלבטות מבין שלושה זה ככה :אני רוצה לשלם עבור כרטיס שיתן ביצועים ממש מורגשים מה x1950p שברשותי ושמשתלם לי להשקיע עליו בשביל ההבדל . .אני רוצה שלפחות קרייסיס יעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם x2 aa ההבדל במחיר מבין שלושתם זה בסביבות ה180 ש"ח השאלה שלי האם באמת התוספת 180 ש"ח בין כרטיס לכרטיס נותן באמת את התמורה המצדיקה את המחיר. או שמדובר באחוזים קטנים {15%} כי בשבילי הבדל גדול זה כמו x1950p ל 7600gt שהעדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקחת x1950p בגלל ההבדל אז איזה מבין שלושת הכרטיסים האלה הכי זול יחסית לביצועים שהוא נותן ? ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.as…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם יש - אז מתי הוא מתוכנן לצאת? הוא יהיה יותר טוב מסדרת geforce 4Ti ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-