כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מחשב e6300 core 2 duo לוח 945p s3 ו2GB ram 667 יש לי עכשיו 7300gt אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתאים למסך עם רזולוציה של 1980X1200 עם מינימום הוצאות ומקסימום ביצועים למשל שה gta iv החדש ירוץ טוב
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מתלבט בין 6850/6870/560ti ואיזה חברות טובות שמתי עין על asus אבל ראיתי שהכרטיסים שלהם יקרים מאוד האם הגוף קירור שלהם טוב ושווה את הקנייה? מה לגבי ג'יגבייט? אודה לכם על התשובות
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, זה הולך ככה... מצאתי שלושה כרטיסים של ה-5900, שניים מהם הם בטוח FX והשלישי לא בטוח (יכול להיות שזה 5900??) בכל מקרה רציתי לדעת איזה משלושתם עדיף ומה יותר טוב ל-OC מבחינת הזכרונות והליבה.. תודה http://www.pch.co.il/docs/pd563667063.htm - של ג'יגה-בייט http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm - של ספארקל http://www.pch.co.il/docs/pd-1423393822.htm - של אלבטרון
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז ככה המפרט (החלקי) שיהיה לי הוא: מעבד-e8400/q6700 לוח אם- GA ep43 ds3l/ud3l זכרון פנימי: 2GB kingston 800/1066MHz מארז: של החנות או 334/5 CM ספק: 500W/450W hec (בהתאם לצורך) ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת... אני כעיקרון ישחק פה ושם במשחקים קלים לא יותר מ-sims 3 לבנתיים אך אני מצפה שכרטיס המסך יוכל להריץ גם משחקים קלים שיצאו בעוד שנתיים ולא יגרום לצוואר בקבוק למעבד, המסך בעל רזולוציה של 1440x900 יש לי תקציב של עד 550 ש"ח האופציות שיש לי: 1. Gainward 9400GT 1024MB DDR2 ומחירו 300 ש"ח 2. Gainward 9500GT 1024MB DDR2 ומחירו 350 ש"ח 3. Sapphire HD 4670 512MB DDR3 ומחירו 375 ש"ח 4. Sapphire HD 4670 1024MB DDR3 ומחירו 450 ש"ח 5. Sapphire HD 4830 512MB DDR3 ומחירו 500 ש"ח 6. …
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בעייה כרגע, מה שקרה זה שאיכשהו המסך lcd הישן שיש לי כבר מלא זמן (לא זוכר כמה) שהוא בגודל 15" איכשהו נהרס... הוא כל הזמן עושה כאילו הבזקים כאלה של התמונה האחרונה שהייתה עליו (אפילו כשהוא לא מחובר לכ.מ) אז... עכשיו אני צריך מסך חדש, ואם אני קונה מסך חדש אז אני כבר רוצה לקנות מסך 22", אבל המחשב שלי יחסית חלש, מלפני שנתיים, עם הכרטיס מסך 7300gt bliss, והשאלה שלי היא האם המחשב שלי יצליח לסחוב מסך 22"... מכיוון שאני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עדיין (כי לפי דעתי אין טעם לכך עדיין) המפרט הוא: dual core 1.6Ghz 1Gb RAM 250Gb hard disk geforce 7300GT Bliss ספק 405W תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שזה אומר רק מערכת הפעלה ויסטה http://www.yougamers.com/blogs/nick_r/
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלו. ממה שקראתי מסביב הם די דומים בביצועים, אולי ה-1950pro קצת יותר טוב, אבל ההבדלים לא ממש משמעותיים בעיניי. בכל מקרה, קניתי עכשיו מחשב עם לוח מיקרו ATX של ג'יגהבייט, מארז של ANTEC שבא עם ספק 300W, מעבד של AMD בגרסת EE, ואני מתלבט איזה כרטיס מבין השניים מתאים יותר. מעניין אותי לדעת מי חסכוני יותר באנרגיה, מי קטן יותר פיסית, מי שקט יותר (נגיד שאני הולך על הכרטיסים של ג'יגה-בייט ששניהם באים עם אותו קרור של זלמן). לא מעניין אותי לעשות OC, ואני קונה את הכרטיס בעיקר בשביל שני משחקים: neverwinter nights 2, ו-oblivion. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. נ.ב. אולי בכלל עדיף לחכות ל-8600 שיצאו? נראה לכם שהספק של ANTEC יסחוב אותם? ומתי בכלל הם אמורי…
-
- 11 תגובות
- 621 צפיות
-
-
in my GeForceFX 5200 ULTRA there is a DVI connection. שאני מנסה לחבר את המסך דרך המתאם זה לא עובד ! למה ? איך אני עושה לזה ENABLE או משהו ליציאה הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הדיון בפורום פשוט ניגשתי לחנות עם המחשב וביקשתי מחירים על הכרטיסים ושהטכנאי יגיד לי אם זה מתאים למחשב ולספק או לא. קיבלתי תשובות והתחדשתי לי בכרטיס palit 9600gt 512 ddr3 עם קירור של זלמן 770 שקלים אבל יצאתי מרוצה , אני אמור לראות שדרוג רציני לעומת התוצאות שקיבלתי מה8600gt? תודה לכל העוזרים בדיון הקודם.
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כל הפסים שיש עליהם קו....... וזה מחשב חדש אולי המסך נדפק לי MAG 770T [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. ברשותי (האמת שכבר לא...) 4870X2 (כפול הליבה הישיש והמעולה לטעמי). הוא התחיל להשתגע אז שלחתי אותו לבדיקה ונקבע שיחליפו לי אותו בכרטיס מסדרת 6900. המוכר בחנות לא אמר לי איזה כרטיס בדיוק (שכחתי לשאול). אני מאמין שלא 6990 (וגם אין לי ספק מתאים...). השאלה, בהנחה שאני מקבל את 6950, האם יצאתי מופסד? אני רוצה להבהיר שאם היו מחזירים לי את ה-4870X2 הייתי לוקח אותו בלי למצמץ. לא מעניינות אותי כל הטכנולוגיות שהוכנסו עם השנים (426 מסכים ועוד כל מיני בולשיט). מעניין אותי DX11, אבל כמובן שהוא לא מה שייגרום לי להעדיף כרטיס חדש. חשוב לי שאוכל לשחק במשחקים בני זמננו ב-1920X1080 עם הגדרות גבוהות ללא נפילות וקרטועים. לפי מה שאני זוכר (לא שיחקתי שנה במחשב עקב שנה ראשונה עמוסה באוניברסיט…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/1131/15 נראה שהביצועים כמעט זהים ל 8800GTX.
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך בגודל של כ-26" שיאפשר לי לעבוד מולו ביישומים הרגילים של המחשב ואינטרנט וגם לצפות בסרטים רגילים (לא HD). 1. איזה כרטיס מסך צריך להיות בשביל מסך כזה באופן כללי? 2. ברזולוציה של מסכי מחשב כאלה רשום 1920x1200. האם הכרטיס מסך חייב לשדר ברזולוציה זו, או שאפשר שהיא תהיה נמוכה יותר? 3. איזה כרטיס מסך צריך בשביל שיתאים ל samsung t260hd? הקישור: http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS26TDDSUV/EN&fullspec=F 4. האם בשביל הצרכים שלי אפשר לקנות פשוט טלויזיה עם חיבור DVI או שלא כדאי? ואם לא כדאי - אז למה?
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכנן לקנות לאחיין שלי את הכרטיס הנ"ל אולם דבר אחד מרתיע אותי- הספק 750W שהוא דורש. זה לא נראה לכם קצת מוגזם להפעלה בסיסית?! תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! רכשתי מעבד i7 2600k 3.4k 8MB של אינטל ולוח אם של Asrock Z68 Pro3-M Z68 Chipset וזיכרון 16 ג'יגה DDR3 במטרה לשדרג למחשב עריכה מקצועי + אנימציה תלת-מימדית (אני משתמש ב Autocad ובמאיה). אני מחפש כרטיס מסך בין 1000 ל-2000 ש"ח שיהיה יעיל לעבודה על התוכנות האלה (בנוסף אני משתמש בתוכנות עריכה של אדובי הכוללות את: After effect, premiere, photoshop, encore, illustrator) הציעו לי על ה Quadro 2000 של נווידיה, אבל לפי קריאה של כמה פוסטים פה הבנתי שהוא נטו לעריכה, ואם ארצה לשחק, לדוגמא, התמיכה שלו תהיה פחות טובה. אז האם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים יותר, או יעילים יותר? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך קניתי את POWER MAGIC 8500LE 64 MB מלמיר ודווקא במחיר טוב 500 שקל רק דבר אחד היה דפוק כל משחק באנריל טורנאמנט היה משום מה קופץ לי בפריימים עד שעליתי על הבעיה הקירור שהיה על הכרטיס היה מאוור קטן עם חתיכת אלומיניום קטנה ניסיתי לעשות לו OC אבל כל מגה הרץ שהוספתי היה דופק את הביצועים ומורח לי את הצבע מה שכמובן היה מחייב ריבוט התעצבנתי ו התחלתי פרוייקט קטן !!! מה עוד שהמהירויות של הליבה לא תואמות לכרטיסי LE 240 לזיכרון ו 249 לליבה !!!! בכל אופן לקחתי מאוור של אמד הסטנדרטי וחיברתי אותו לבוארד על הליבה ניסרתי את הסינק של הסלרון 300 שהיה לי ושמתי כל חלק על הזיכרונות וגם בצד האחורי של הלוח אם שמתי את החלקים של הסינק על הזיכרונות אבל מעל הסינק שמתי א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שיש משחקים שאין להם AA והבנתי שאפשר להפעיל אותם דרך הדרייבר...:-\ זה נכון? זה בסדר כמו ששינית במשחק הזה לדוגמה? זה משנה משהו במשחק כי לי זה נראה שלא :s05: ואם כן אז שיניתי בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס.. ובחיים לא חיברתי pci-e איך אני מחבר את הכרטיס? אחרי שאני שם אותו בחריץ של pci-e צריך לחבר אותו גם לחשמל? אין לי יציאה VGA יש לי 2 יציאות של DVI מה זה אומר? איך אני מחבר את המסך?
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש השם שלו נורא ארוך או שאני לא יודע אותו פשוט אז אני מביא קישור לאתר עם סיקור עליו רק כדי שתדעו על מה אני מדבר http://www.hughsnews.ca/nvidia-launches-geforce-gtx-670-gpu-0034458 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא כרטיס טוב או מאכזב למחיר שלו, ורציתי לשאול אם המחשב שלי יכול לתמוך בו מבחינת חומרה אני לא הכי מבין בזה אז אני צריך את העזרה שלכם המפרט שלי הוא זה על פי טופס של פורום אחר מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? ac3, בורדרלנדס ומשחקים חדשים בעיקר - אם בחרת בעריכה, באילו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם לא, יש מתאם (כמה עולה)?
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס בן 3-4 חודשים), אני מתלבט בגלל שהמחיר נראה לי גבוה (חדש עולה 930), וגם המחיר לא רחוק מ5850/6850. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים יותר טוב :s05: עוד דבר, המערכת שלי היא של AMD (מעבד: ATHLON II 640 ולוח ג'יגהבייט 870-UD3, יכול להיות שהכרטיס מסך של AMD יתחבר יותר טוב עם המערכת מאשר הכרטיס של NVIDIA? מה לגבי הPHSYX והCUDA, עד כמה הם חשובים? והאם הם צריכים להוות שיקול בעת קניה של כרטיס מסך? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: ATI RADEON 8500 ALL IN WONDER 128MB DDR או INNOVISION GEFORCE 4 TI4200 128MB DRR? ------------------------------------------ ועוד שאלה, מה בערך המחיר של ה-RADEON 9000? תודה מראש, gonzila היית שם גם מיליון נקודות, למה לא? אזהרה ראשונה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעלות 200-300 שקל
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 , SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-