עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Make_Party,

היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום איך משווים בין מעבד גרפי המוטמע ב Intel Celeron G530 Sandy Bridge, לבין כוח הגרפי של מעבד של מחשב נייד בעל i5-3317. כמובן, זאת רק דוגמא אחת. מה שאני מבקש זה לדעת איך משווים בין מעבדים גרפיים שוניים - גם בין ניידים לנייחים, בין מוטמעים ליעודיים. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמפרט והשאלה שלי היא כזאת : אני מתכנן לפרק אותו ולהרכיב במקומו 4890 . האם ישנם בעיות שעלולות לצוץ בעקבות הרכבת הכרטיס החדש ? האם יש צורך גם להסיר את הדרייברים של הישן לפני הרכבת החדש ? תודה מראש טל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זאת מאז שהפעלתי סרט HD במחשב (שהמחשב לא כל כך הציג אותו בצורה טובה) מדובר בכרטיס REDAON 9200

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by noam_1990,

בס"ד שלום.. אז ככה לפני כשבוע החלפתי כרטיס מסך מ 8600 512 MB ל GEFORCE 520 1 GB והוספתי 2 גיגה ראמ ככה שעכשיו יש לי ארבע כשהפעלתי משחק או דירוג המערכת המחשב ניתקע הלכתי לחנות והם אמרו שהכרטיס הזה לא עובד טוב עם הלוח אמ שלי אז הם החליפו לי כרטיס ל GEFORCE 210 1 GB כמובן שקיבלתי החזר.. עכשיו עם הכרטיס הזה המשחק pes 2012 למשל ממש רץ לאט לעומת הכרטיס הקודם מה שלא הגיוני.. אם זה משנה עברתי להשתמש בוונדוס 7 64 סיביות.. Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 64-0305-000001-00101111-012608-Bearlake$A0968000_BIOS DATE: 01/26/08 16:34:42 VER: 08.00.12 Motherboard Name Asus P5KPL-CM Front Side Bus Properties Bus Type Intel AGTL+ Bus Width 64-bit Rea…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר במחיר של 2500 ומצאתי ששניהם הכי טובים אני צריך כרטיס מסך טוב כדי שהמחשב יריץ כל משחק חדש אפשרי שיוצא אז איזה כרטיס יותר טוב לגיימינג ? ואם יש לכם כרטיס אחר שאתם ממליצים אבל במחיר של בערך 2500 אני אשמח שתגידו לי... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם יש איזשהו אתר בו אני יכול להשוות בין מעבדים גרפיים או בין כרטיסי מסך? הכוונה היא שאני אוכל לבחור שני מעבדים\כרטיסים, ושהאתר יראה לי את התכונות שלהם. בתור אחד שאינו מומחה בתחום אני רוצה מדי פעם להשוות את עוצמת המעבד הנוכחי שלי (שאת ביצועיו אני מכיר מהפרקטיקה) לכרטיסים חדשים, ומחפש דרך לעשות זאת. יש את האתר הבא שמאפשר לקבל את המידע שאני רוצה, אך רק בצורת תמונה, מה שמאוד לא נוח להשוואה. אני מניח שהוא עושה זאת כדי להקשות על העתקת המידע ממנו, אך זה מפריע לביצוע ההשוואה. http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. המותג של חברת TUL הטאיוואנית מציג מארז חיצוני גדול עם תמיכה רחבה ותג מחיר שלא קל לעכל לכתבה

9. מה בדיוק יציע הכרטיס המסך הצנום שהפתיע את כולנו? ברשת מסתובבות כבר לא מעט תשובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94-radeon-r9-nano/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 3gh,

קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by User_Name,

1) באתר נאמר שלכרטיס הזה יש בעיה עם ה AGPx8 שלו. האם זה נכון? 2) הלוח אם שלי תומך בAGPx2\4, האם הכרטיס יכול לעבוד בAGPx8? 3) יש לי מעבד P4 1700Mhz, האם לכרטיס יהיה בעיה להריץ משחקים באופן חלק? 4) ראיתי בחניות מסוימות את הכרטיס, הכי זול שראיתי הוא הכרטיס של ATI, שמחירו 2280 ש"ח. יש הבדל בביצועים בכרטיס זה של חברות אחרות כמו Hercules או Gigabyte? מחירו של Hercules הוא 2700 ש"ח !!! 5) האם אתם מרוצים מהכרטיס, דרייברים ומשחקים שעובדים עליו? בבקשה ענו לי כי אני רוצה לקנות אותו וברור לי שלא יגידו לי בחנות אם יש לו בעיות/ מגרעות. תודה מראש, שלומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה..... רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati? תודה לכול העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yakirsh4,

כמה שווה הכרטיס מסך הזה: https://www.msi.com/Graphics-card/N750-2GD5OC.html היה בשימוש מסיבי שנה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by אוקיי,

אז ככה, הסיפור הוא די מגוחך, קניתי מחשב לפני שנה ב KSP. עשיתי סקר שוק ובזמנו נורא קרץ לי הכרטיס 7600GS של ג'יגהבייט, בעיקר בגלל המחיר הסביר, החברה , והכי הכי חשוב ה Silent Pipe! לאחר חודש היה לי כבר ברור שיש בעיה עם הכרטיס מסך, כיוון שלפעמים המחשב היה פשוט קופא עם SOUND LOOP. אך הייתי זקוק למחשב בזמן הלימודים לכן דחיתי את זה לחופש. לפני שבועיים הגשתי את המחשב לתיקון, נמסר לי שהם יתקשרו אלי, אך אני יודע עם מי יש לי עסק אז דאגתי לברר אישית, שלשום אכן הגעתי והמחשב היה מוכן. שאלתי אם הכרטיס תוקן, נמסר לי שהוא הוחלף בחדש.. מאושר ושמח הגעתי הביתה ואז להפתעתי גיליתי שאין חיבור CRT רגיל , ושעלי להשתמש במתאם, למזלי היה לי (קיבלתי יחד עם המחשב כיוון שגם ב 7600GS יש חיבור כזה אך לא …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אח שלי הביא לי מחשב E6850 די שמור..הבעיה היא שהווינדוז לא עולה במצב רגיל אבל במצב בטוח הוא כן עולה..גם יש ג'יבריש שכזה כשאני לוחץ F8 אני רוצה לדעת בבטחון אם זה כרטיס מסך שרוף..הכרטיס הוא MSI NX8600 ספק הכוח שלי 450W של EZCOOL(תמונה מצורפת) אם הכרטיס שרוף חשבתי לקנוץת ATI HD6750 1 GIGA DDR5

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shahar91,

התחילו לי בעיות במשחקים במחשב לפני איזה שבועים ואין לי מושג למה זה התחיל עם COD4 כשאני משחק במולטיפלייר ואז המשיך גם כשהתקנתי משחקים נוספים. היו לי בעיות עם חלק מהמשחקים במחשב לפני זה אבל אחרי שפירמטי את המחשב הכול הסתדר לפני הפירמוט COD4 עשה לי בעיות במשך יומים ואז עבר עכשיו אחרי הפירמוט זה לא עובר ואפילו יותר גרוע. ניסיתי ניקויים למחשב, הציעו לי להשתמש בRegistryBooster 2 שמסדר בעיות/תקלות במחשב והוא לא מסדר לי שום דבר שקשור למשחקים יכול להיות שהתחילן לי בעיות בכרטיס מסך ?? מה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Real_RockNrolla,

אני לא חזק בעניין כרטיסי המסך כי אני לא משחק הרבה במשחקים אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים כמו PES2012\FIFA12\RED ALERT אבל שיפעיל בצורה נקייה ואם אפשר במקסימום איכות (במחיר הזה). אחרי קצת חיפוש בפורום חשבתי על הכרטיס Saphirre HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מפרט המחשב שלי: לוח - Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד - ICore i5 2500 3.3Ghz, s1155 זכרון - 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel ספק - Antec Neo ECO 520C מסך - סאמסונג 32 נראה שרשמתי הכל במפרט.. אם שכחתי משהו שאלו בבקשה.. כמה שאלות לגבי ה 6850.. 1. הוא מתאים ללוח שלי למרות שזה כרטיס של AMD ? לא משנה שהלוח שלי של INTEL ? 2. הכרטיס הזה יתאים בכללי למחשב שלי ? המחשב ינצל את המקסימום של הכרטיס הזה ? 3…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by coan,

במפרט באתר http://www.cdsoft.co.il/products/241547 מצויין כרטיס מסך Nvidia GeForece GTX870MX 3GBG DDR5 באתר החברה בתמיכת CODA אני לא מוצא את הדגם אלא רק דגם בשם Nvidia GeForece GTX870M (ללא התוספת X) מעבר לכך אני לא מוצא אצל היצרן דגם בשם GTX870MX האם זה שני כרטיסים שונים או שזה אותו כרטיס ? במידה וזה אותו כרטיס מה הבדל בתוספת X והאם תומך CODA??

19. Started by Lenya,

שלום רב ! זה מפרט המחשב שלי : DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 2048 DDR2-667 DDR2 SDRA NVIDIA GeForce 7600 GS (512 Мб) הכרטיס עובד ב OC בגדול הוא בסדר , איזה כרטיס היתם ממלצים לי לקנות שיתן עוד קצת (ללא OC) אני לא חייב כרטיסי DX10 כי כרגע אני עובד רק על XP ולא מתכוון לעבור בזמן הקרוב לVISTA . תודה !

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן! אני מתכנן לקנות כרטיס 1070 יד שנייה בימים הקרובים; יש לי כמה אפשרויות - כנראה שלא יהיה הבדל מטורף בביצועים, אבל אשמח לחוות דעתכם 1) https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08g-p4-6171-kr ב-1250ש"ח כרטיס של evga, לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לsuper clocked שלהם, רק שזה בא עם פחות "factory oc". לא הצלחתי למצוא ביקורת חד משמעית עבור הדגם הזה ברשת אז הייתי צריך להסתפק בביקורות על דגם הsc ולדעת שזה כנראה הבערך. *עריכה: זה דגם 6171, והsc זה 6173. +לכרטיס הזה יש עוד שנה וחצי אחריות מksp 2)https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1070-mini-0 זהו כרטיס zotac 1070 mini. לכרטיס הזה י…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום המערכת שלי די פשוטה אבל הריצה את רוב הכותרים על 1080 והגדרות כמעט מקסימליות I5 2500 8gb ram Mx200 256 ssd Evga gtx 970 sc acx2 Fsp raider 550 לצערי בגלל הפסקת חשמל (ניתוקים וחזרות) כרטיס המסך הפך לבלוק לכן אני מחפש כרטיס מסך שימשיך להריץ משחקים על 1080 בצורה מעולה - כי להבנתי יהיה טעם בשדרוג כל המערכת כשארצה לקפוץ ל4k ואני עוד לא שם מבחינת זמן ותקציב. האם יש דגם יחסית טוב שיתן ביצועים דומים ל970? לא מעוניין ביד 2 רוב המשחקים בהם אני משחק הם rts כמו Company of heroes 1+2 Men of war assault squad 2 רוצה גם לרכוש את ancestors legacy ופה ושם קצת fps כמו סדרות battlefield …

22. Started by kovar,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים Gigabyte GTX670 Windforce והשני ASUS GTX670 DC II מהביקורת שראיתי על הג'יגהבייט הוא מעולה לעומת זאת גם האסוס מעולה ושקט מאוד ההפרש בינהם 110 שקלים שהאסוס יותר יקר מה לקחת?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

עריכה- אם הוא תומך ב Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz אז ככל שאני ארד ברזולוציה זה יעלה הקצב ריענון, ואני מוגבל 1024X768 רק בגלל הוודוו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, הבנתי שיכולת העיבוד הגרפיות של מעבדים היום הן טובות מאוד. האם שווה להשקיע במעבד חזק מאוד במקום בכרטיס מסך בינוני?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים