עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by M-a-T-a-N,

השבוע רציתי להוסיף זיכרון למחשב ובשביל זה היה צורך להוציא את הכרטיס מסך אחרי שהרכבתי הכל והדלקתי את המחשב רק המאווררים הסתובבו ולא הייתה תגובה במסך... עדכון לעכשיו גם הם כבר לא מסתובבים מה יכול להיות? חייב לציין שהכרטיס לא קיבל שום מכה בתהליך. מה אפשר לעשות והאם אפשר להציל ? זה הכרטיס https://www.takealot.com/gigabyte-amd-radeon-r9-270x-graphics-card-2048mb-gddr5/PLID28374063

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by avivlevy,

יש לי 5200FX עכשיו אני רוצה לשדרג אבל אני לא רוצה להשקעיה הרבה כי עוד חצי שנה+- אני קונה מחשב חדש חזק....... לנסות שלא יתקר 1000 כמה שפחות בקשה אבל ....... אני לא רוצה יותר מידי אני רוצה שיפעיל לי משחקים חלק כמו COD2 או NFS MW ואם אמור להיותר ירידת מחירים בזמן הקרוב אז אני מוכן לחקות עריכה : מה אתם אומרים על זה ? כרטיס גרפי V9570 TD 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , S-Video , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 5700 הוא עולה 800 יש משהו מסגנון בפחות?וככה איך הוא שווה?....

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני חושב שאני אקנה 6800LE ב 850 שקל אפתח צינורות = 6800 אקנה קירור פטאליטי ב200 שקל OC ל6800GT סה"כ 1050 שקל... איך נראה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by beekiller,

שלום לכולם חיברתי את הכרטיס לטלויזיה וזה עובד אבל נראה כאילו זה נמצא בזום , כלומר לא כל המסך נצפה אלא עולים למעלה או לצדדים והמסך עולה יורד , מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yakirsh4,

כמה שווה הכרטיס מסך הזה: https://www.msi.com/Graphics-card/N750-2GD5OC.html היה בשימוש מסיבי שנה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YairZ,

מי שהאירוע הזה מעניין אותו ורוצה להרשם, ניתן לעשות זאת בקישור הבא: https://www.nvidia.com/en-il/gtc/

7. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Make_Party,

היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by wampee,

שלום. יש לי את הASUS H87M-PRO על הלוח הזה יש רק חיבור PCIE 3 אחד. אני רוצה להוסיף בעתיד כרטיס נוסף לR9 280. אני יודע שאני יכול לחבר את הכרטיס הנוסף לPCIE 2 שיש על הלוח. האם זה יפגע בביצועים? האם יש דרך אחרת לחבר כרטיס נוסך בקרוספייר על הלוח הזה? תודה מראש

10. Started by MoAv,

בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו . בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה . כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת . לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 . תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום . איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by xcalibur,

משהו מוזר שאני לא כל כך מצליח להבין... יש לי שני 7970 LIGHTNING ב-CROSSFIRE. כמעט ואין משחקים שתמיד רצים אצלי על 90 אחוז מאמץ בשני ה-GPU. ב-BF3 לעומת זאת, שמתי לב למשהו מאוד מוזר. הסינגל פלייר רץ ב-200FPS ב-99 אחוז מאמץ על שני ה-GPU. המולטיפלייר לעומת זאת, בנס מדגדג את ה-80. לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי לסדר את זה. כל מקום ששאלתי אמרו לי שכנראה יש לי צוואר בקבוק במעבד. זה היה נשמע לי קצת מוזר בהתחשב בזה שיש לי I7 3820 שבקושי מדגדג את ה-50 אחוז בזמן המשחק... לפני שבוע בערך החלפתי למסך של 2560X1440. נכנסתי למולטי ב-BF3 ולמרבה הפלא הכרטיסים כמעט ולא זזו מ-99 אחוז. איך אפשר להסביר את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benisty2,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לקנות אז בבקשה צמליצו לי על כרטיס מסך שנע בין המחירים 600 עד 700 שקל בתודה מראש אלי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by INFERNO,

מה זה משנה עם אני משתמש ב60Herts או ב 75herts אני לא רואה שום הבדל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yoav,

שלום, יש לי תקציב של 700 שקלים, ואני עשוי לקנות כרטיס מסך חדש.. עכשיו, יש לי התלבטות בין מספר כרטיסים: 1. 6800NU. עולה 570 שקלים (כולל משלוח), אבל די ישן. 128MB 256BIT. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911 2. 7600GS. עולה 694 שקלים (כולל משלוח). הבנתי שהוא שווה בביצועיו ל-6800NU ולכן לא משתלם. 256MB 128BIT. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7047&CatCode=124 3. X800GTO. עולה 747 שקלים (לא ברור אם זה כולל משלוח). המחיר חורג, אך אולי אצליח להשיג את ההפרש. 256MB 256BIT. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 בכל מקרה, כרטיס המסך יתחבר למפרט שמצוין בצד ימין (P4 2.8 עם ג'יגה ראם). גם נושא האחריות חשוב. הבנתי שלשלושתם יש שנה אחריות…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by phantomII,

כמה אפשר לבקש על כרטיס מסך 6600GT יד שנייה של LEADTEK

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. נתונים חדשים שעלו למאגר תוכנת ה-GPU-Z הפופולרית מספקים לנו, לכאורה, היכרות ראשונה עם ליבת ה-GM210 - זו שתנצל את מלוא הפוטנציאל של ארכיטקטורת המקסוול לביצועים חסרי תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%99%d7%98%d7%90%d7%9f-%d7%a9%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש מסך מחשב שתהיה לו כניסות נוספות מלבד ה-vga זאת אומרת כניסות rca או s-video או scart או להפך טלוויזיה שיש לה כניסת vga המחיר לא משנה למה זה שווה את זה! אבל חשוב לי שתהיה איכות מצוינת ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Pilp3l,

שלום חברים , אני מחפש לעצמי כרטיס מסך חדש.. הישן 250gts קצת מתחיל לגמגם לי ונראה לי שהגיע הזמן להיפרד. אני מחפש כרטיס שישרת אותי נאמנה במשחקי מחשב , משחק לרוב heroes of new earth , ובקרוב גם gtaV וfifa15.. הרזולוציה בה אנ משתמש היא: 1920*1200 אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח מעדיף לא לחרוג יותר מדי .. להלן קצת נתונים אודות המפרט שלי: מעבד : intel core i7 860 לוח אם: gigabyte p55-ud3l זיכרון: 4gb חשבתי ללכת על geforce gtx 760 2gb ddr5 של msi. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם או להמליץ לי על כרטיסים אחרים! תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מעוניין לעבור לוידואוז 7 ויש לי כרטיס מסך תומך DIRECTX10 (RADEON4770 והייתי רוצה לדעת האם מעבר לDIRECTX מתקדם יותר יפגע בFPS במשחקים בהם אני משחק או שהFPS לא ישתנה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לא יודע מה הולך עם הזמינות של הכרטיסים האלה אבל חנויות ממש מנצלות את המצב וקשה למצוא כבר את המחיר הראשוני של 1380..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם יש איזשהו אתר בו אני יכול להשוות בין מעבדים גרפיים או בין כרטיסי מסך? הכוונה היא שאני אוכל לבחור שני מעבדים\כרטיסים, ושהאתר יראה לי את התכונות שלהם. בתור אחד שאינו מומחה בתחום אני רוצה מדי פעם להשוות את עוצמת המעבד הנוכחי שלי (שאת ביצועיו אני מכיר מהפרקטיקה) לכרטיסים חדשים, ומחפש דרך לעשות זאת. יש את האתר הבא שמאפשר לקבל את המידע שאני רוצה, אך רק בצורת תמונה, מה שמאוד לא נוח להשוואה. אני מניח שהוא עושה זאת כדי להקשות על העתקת המידע ממנו, אך זה מפריע לביצוע ההשוואה. http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. החלו לזלוג פרטים על הדור הבא של NVIDIA בשמו Ampere , סדרת RTX 3000 אמורה לצאת באמצע שנה הבאה עם שיפור ניכר בביצועים ואפילו הוזלה בכרטיסי HIGH END עקב תחרות מצד AMD, אינטל שמוציאה כרטיסי גרפי חדש, והדור הבא של הקונסולות. https://wccftech.com/nvidia-ampere-rumors-massive-rt-performance-uplift-higher-clocks-more-vram-lower-tdps-vs-turing/

25. היי לכולם, עקב פטירתו המצערת של ה8800GT שלי אני זקוק לכרטיס חדש, ואני מחפש כרטיס מסך ביד שנייה בסכום הנ"ל, ואשמח לעזרתכם עם כמה שאלות, פחות לגבי ביצועי כרטיסים ויותר לגבי שילובם עם המפרט הקיים שיש לי ומשרת אותי כבר 6 שנים. המפרט: מארז NZXT Apollo מעבד E4400 2ghz עם OC ל3GHZ קירור Tuniq Tower למעבד ספק כוח FSP 450 PNR (http://apacelli.com/power-supply-fsp-group/fsp-group-atx-450pnr-450 רק שלשלי כן יש PFC. לוח של ג'יגהבייט P35-DS3L אז ככה - הסתכלתי על הכרטיסים ביד שנייה בטווח המחירים הזה וממה שאני רואה אלה הם פחות או יותר הדגמים הרלוונטיים: 6950/6970 7850 650ti 580gtx השאלות שלי הן בעיקרון: 1. הכי חשובה - האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיסים הנ"ל, בהינתן המער…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים