עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by darkviper,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך... תכננתי לקנות geforce ti 4200 אבל... אחרי שראיתי את הנתונים של geforce 3 ti 500 אז אני די צריך יעוץ בקשר למה לקנות ??? ??? ??? ??? ??? ??? כי geforce 3 ti 500 יותר זול ובכמה דברים יותר טוב מה- geforce ti 4200... לפי מה שתראו. geforce 4 ti 4200 Triangles per Second: 113 Million Fill Rate: 4 Billion AA Samples/Sec. Operations per Second: 1.03 Trillion Memory Bandwidth: 7.1GB/Sec. Core Speed: 225 Memory Speed: 444 DDR Maximum Memory: 128MB geforce 3 ti 500 Triangles per Second: לא מצאתי Fill Rate: 3.84 Billion AA Samples/Sec. Operations per Second: 960 Billion Memory Bandwidth: 8.0GB/Sec Core Speed: 240 Memory Speed: 500 DDR Maximum Memory: 128M…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ללא OC מעבד E-8400 לוח אם ASUS P5qe pro ספק כוח CORSAIR VX 450W מסך מחשב 19 מודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EAD,

אם ניקח כרטיסי מסך כמו 4870 ונשים במערך CF, יהיה את ההפרעה הזאתי? http://www.pcgameshardware.de/?article_id=631668 פה מדברים על זה, אבל בכרטיסים הישנים, מישהו יודע מה קורה כיום ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כשאני משחק במישחקים ממש ממש כבדים אז הוא לא מריץ את המישחק חלק לגמרי הוא מסוגל ליותר.עניין שרשום בחוברת שמומלץ ספק כח450w ולי יש רק 300 ושלביצועים הכי טובים 2 ג'יגה ראם זיכרון ולי יש ג'יגה אחד....ואמרו לי שיכול ליהיות שהמחשתחמם....ליפעמים אפילו המישחק קורס ורושם מי ארור זה ושואל שלח או ל תישלח....ארור מוכר...אז ככה מה באמת הבעיה?ואני אם יפרטו ויסבירו גם סוגים ומחירים שצריך ליקנות אם צריך...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by daniel0089,

היי, איזה מבין הכרטיסים שבכותרת יותר טוב? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מהשני? עוד משהו. אשמח ללינק לכרטיס מסך למפרט בצד (הלך לי ה9800GTX) עד 500 שח (כמובן עדיף בפחות. משהו שמשתווה לשאר החלקים ולא יגרום לצוואר בקבוק). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kaputcom,

שלום יש לי hd5770 1gb sapphire ורציתי לדעת עם כדי לשדרג לכרטיס חדש או ליקנות עוד 5770 ולעשות crossfire ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by itay5618,

אני עומד לקנות עוד כמה ימים מערך cf 6580 נכון הוא חזק? אני קונה אותו למשחקים כבדים כמו BF3 והכל יריץ על הגדרות הכי הכי גובוהות נכון? או פחות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מחשב ישן שנקנה מערוץ הקניות לפני כ4 שנים, יש לו מעבד E2140 ולוח שאני לא זוכרת אבל אני יודעת שבRAM הוא DDR2. האם תהיה בעיה אם ארצה להרכיב לו כרטיס מסך כגון 520GT שכתוב עליו DDR3? - אני רוצה לציין שאני גם מחליפה את המעבד ל E6400

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliko78,

קראתי את הסיקור החדש כאן באתר על HD 6870 וכתוב שם שהוא תומך ב 3D מצד שני אמרו לי כאן בפורום ש 3D קיים רק אצל המתחרה שלו GTX 470 אז יש תמיכה ב 3D ב HD6870 או לא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shimon1,

שלום לכולם.. התחדשתי בHD6850... התקנתי את הכרטיס ואת הדריברים שלו. כשביצעתי את הבדיקה של מדד החויה של WIN7 המחשב נכבה ולא נדלק עד שניתקתי אותו מהחשמל ככה קרה פעממיים... כאשר החלשתי את הכרטיס ל600MHZ הבדיקה עברה בהצלחה והמחשב לא נכבה. המפרט: amd x3 445 4GB ram ddr3 asus m5a78-m lx וספק גנרי cool max 530W אני חושש שזה הספק שמזייף, אבל גם אם הוא גנרי ולא נותן את כל ההספק 530 אמור להספיק לא?! יש לציין שההתקנה של הדריברים, גם מהדיסק המצורף וגם העדכניים ביותר מהאתר של AMD נכשלו בהתקנת רכיב (אפליקציה) מסוים. מה אומרים?? בתודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SerenB,

אפתח ואומר שאינני בטוח שזה המקום להציג את בעייתי - ואם זה לא המקום אשמח אם מודר יעביר את הנושא למקום המתאים. ברשותי כרטיס מסך Sapphire HD 7950 OCברצוני להפעיל מסך טלויזיה - http://www.lg.com/il/support-product/lg-32LC53 במקביל למסך נוסף בו אני משתמש קבוע, לצורך סרטים ואולי אפילו משחקים בעתיד (לכן refresh rate חשוב). המסך הראשי מחובר ב HDMI ועובד מעולה, ואילו המסך השני מחובר בעזרת הכבל הזה: http://tinyurl.com/9qqqr3w מיציאת Mini Displayport בכרטיס ל-HDMI במסך. לפי כל הנתונים של המסך\כרטיס\כבל - לא צריכה להיות בעיה להציג על המסך החדש רזולוצית 1080p + אודיו במקביל למסך הקיים המציג בדיוק אותו דבר. ופה מגיע ה'אבל' - 1) המסך מראה לי רזולוציה טבעית של 1360x768 דרך הווינדוס, היית…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by abarbotel,

מה הנתונים שעליי לבדוק או להשוות בעת קניית כרטיס מסך במאמר של השאלות תשובות רשום כי כרטיסים בינוניים עם זיכרון גדול זה סתם כדי למשוך את הקונה וזה לא באמת משפיע אז על איזה נתונים כן עליי להסתכל שאני בא לקנות כרטיס כי מבחינתי הכל נראה אותו דבר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד E5200 ולוח אם Asus מבוסס G31 ששימש לעבודה משרדית אני מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך כך שיוכל לשמש גם למשחקים. אני מחפש כרטיס ברמת ביניים. במחיר של בערך 400 ש"ח. לאחר קריאה בפורומים חשבתי שהכי מתאים יהיה הכרטיס של Sapphire מדגם Radeon HD 4670 עם 1024MB GDDR3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726717 390 ש"ח באיבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4071 האם לדעתכם יש כרטיס כדאי יותר בטווח מחירים זה? תודה, קובי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בקיצור ,נדרש כרטיס htpc ,כזה שיכול להריץ hd עם מחשב ישן ,ולהריץ משחקים בצורה הבסיסית ביותר (בו נגיד להריץ codmw2 על הגדרות נמוכות או bfbc2 גם כן ,לא יותר מזה ). יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט ונמוך (כאילו Low Profile ) ,אם כי לא חובה ,ובאותה מידה יהיה נחמד אם יהיה לו חיבור hdmi ושהוא אולי גם יתמוך ב dx11 .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. התמונה לא חדה בכלל... בכרטיס הקודם שלי (5700LE) תמונה הייתה הרבה הרבה יותר חדה. והתקנתי את הדרייברים מהדיסק של הכרטיס מסך והכל... אולי זה לא הדרייבר הכי חדש? יש מצב מישהו מארגן לי קישור אליו כי קצת הסתבכתי באתר שלהם ובסוף הורדתי את הדרייבר שהיה לי על הדיסק... או שצריך לשנ ות משהו בהגדרות? המסך על רזולוציה של 1280*1024 וזה עם 75MHz refresh rate.

18. השאלה בכותרת.. אני מקווה שזה הפורום הנכון תעבירו אם לא.. תודה מראש לעוזרים ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yanir1,

CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II או CONNECT3D Radeon X700 256mb DDR DVI-I & Tv-out מה יותר טוב?? ולאיזה כרטיס מסך של nvidia משתווה ה1300pro?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by evman007,

אני מתכנן לקנות תוך יומיים את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2731 מה דעתכם עליו? אפשר לפתוח צינורות? אפשר נתוני מהירויות כי לא מצאתי.... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nec5e,

אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. היצרנית המתמחה ביצירת פתרונות מחשוב קומפקטיים במיוחד ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה לכתבה

24. יצרנית הליבות הגרפיות לא פוסחת גם על אלו שמחפשים כרטיסי מסך זולים יותר ממה שהוצע עד כל וחושפת את ה-GeForce RTX 3060, בעל 12GB של זיכרון GDDR6לכתבה

25. Started by lee.,

לא בטוח שהכותרת מעבירה נכון את כוונתי. קניתי HD4870 יד2. בעיקר כתחליף לכרטיס מסך המובנה, אבל גם כדי ללמוד קצת על חישובים איתו. הדרייברים האחרונים הותקנו לבד (Win8-64) והתקנתי AMD-APP-SDK. הורדתי GPU-Z שטוענת שאין לכרטיס openCL ו-GPU-CAP-VIWER שטוענת שיש לי openCL רק למעבד (קובץ מצורף). הורדתי guiminer של ביטקוין וגם הוא מזהה רק את המעבד. אציין שהמחשב מחובר לכרטיס המסך ולא למובנה. איך אני יכוללגרום לתוכנה לזהות את הכרטיס? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים