עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ewingum,

נרשמתי לmaillist שלהם בעבר: Dear Maayan Keshet, RADEON 9700 PRO with REMOTE WONDER is now available at www.ati.com for a limited time. Be one of the first ones to own the fastest 3D gaming performance graphics card in the world. With 128MB DDR RAM, 8X AGP support and complete Microsoft® DirectX® 9 support, this board rocks. This limited time offer also comes with REMOTE WONDER. Now you can get more from your ATI graphics and multimedia products with the ATI REMOTE WONDER. This wireless radio frequency remote control eliminates the need to aim so you can now operate your PC from another room, even through your walls 449$ מה שאומר שניתן לרכוש עכשיו את הכרט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אמנם היתה הדלפה ראשונית מאתר chiphell לפני כשבוע בנושא זה, אך מאז עברו קצת מים. ההדלפה הראשונית היתה מעט מבולגנת, אולי בכוונה אפילו, ונראתה לא בהכרח אמינה. אך עתה יש קצת יותר סדר וגם שכל, כך שיתכן ומדובר בהחלט בהדלפה רצינית. עושה רושם שיצור מסחרי המוני ובמחיר משתלם ב- 20 ננומטר, עודנו רחוק מאיתנו, אולי קצת יותר ממה שחשבנו תחילה. בנוסף לחץ מצד נוידיאה בהשקת סדרה 700 עושה אף הוא את שלו, כך ש- AMD לא תשאר חייבת ותוציא ממש בזמן הקרוב (בלית ברירה עדיין ב- 28 ננומטר) את סדרה 8000 ל- desktop. וזו הסכמה הכי עדכנית שמצאתי: HD 8970 - 2304 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2.0, 48 ROP, 6 GB GDDR5, 384 bit memory (1100 / 7000) for USD 600. HD 8950 - 2048 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בס"ד איזה כדאי ושי'הי'ה כולל חיבור לטלוזי'ה לא vivo תודה רבה ופורים שמח

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by OR007,

בלי פירוט על הסיבות נשבר אחד הפינים בחיבור של המסך, עכשיו את הכבל לא ניתן להחליף בקלות כנראה כי הוא מולחם לבפנים, אז איך מחליפים כבל כזה ? אפשרי לעשות את זה לבד ? ואם לא אז איפה עושים את זה ? מצאתי מקום שמתקן את זה אבל הוא רוצה 40$ ! ד"א המסך הוא Mag 786fd

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by leahd3,

שלום יש לי 6950 ורוצים לקנות לי מתנה... מה אומרים להוסיף 6950 נוסף או כבר לקחת 7850 אחד??? חבל לי על הכרטיס שיש לי.. אגב 6950 בקרוספייר שווה ערך לכרטיס נגיד ששויו כיום 2000??? 670 ךצורך העניין?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shayt,

הי, אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 4 ti4200 128M ואני קצת מתקשה להחליט מאיזו חברה לקנות : 995 ש"ח - Chaintech 1090 ש"ח - MSI 1190 ש"ח - Leadtek 1270 ש"ח - Gainward 1281 ש"ח - SUMA אני לא הולך לבצע O/C בכלל (אולי בעתיד), לא מעניין אותי VIVO וחשוב לי יותר זמן של אחריות, מחיר (כל עוד הביצועים פחות או יותר אותו דבר), לכן מה אתם ממליצים מתוכם ? בכל החנויות שחיפשתי באינטרנט, לא מצאתי איזכור לזמני אחריות של המוצרים הללו, יש לכם מושג ? מוצא חן בעיני שMSI מביאים ממיר מDVI לVGA (ככה אני יכול לחבר שני מסכים רגילים), האחרים אני לא בטוח. תודה, שי

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך כרטיס מסך PCI. לא PCI-E. לצורך בדיקות. איפה אפשר לקנות כרטיס הכי פשוט והכי זול? תודה.

8. Started by DrLEON,

תוספת תשלום היא 200 ש"ח, שווה להשקיע אותם למשחקים שיצאו בעתיד? 1024*1280 זאת הרזולוציה.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lifewriter,

שלום! היה לי hd 5870 של gigabyte והוא נשרף עקב התקיעות הבלתי פוסקות במשחקים וסרטים ביו טיוב.. (אחרי בדיקה זה כניראה בעיה בדרייברים) אחרי זה קיבלתי את אותו הכרטיס רק של saphire או משהו כזה.. והבעיות עדיין נמשכו... העפתי את הכרטיס הזה כי נמאס לי לדאוג לבעיות השטוטיות האלה.. שילמתי 2400 שקל לא לחינם.. עכשיו יש לי אפשרות בחירה ואין לי מושג איזה כרטיס לקחת... ואין אפשרות לקנות את ה 295GTX... כי הוא יצא מהשוק... בבקשה מי שיכול לעזור לי אני אשמח! בתודה רבה מראש!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום הגיעו אליי 2 כרטיסי מסך שאני לא בטוח 100% מה הם אני חושב שאלה ATI RADEON 9800XT NVIDIA QUADRO4 700XGL מי שמכיר את הכרטיסים במראה שלהם ויכול לאשר את זה או להגיד איזה כרטיסים אלה שייכנס לתמונות באתר הזה וינסה לזהות http://photos.walla.co.il/liozlioz1 וגם בערך מה המחיר שלהם היום.. (מעוניין לפרסם ב TRADEZONE) תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי מחשב מבוסס על i5 שעובד 24/7 כעת, כרטיס מסך onboard על לוח של גיגהבייט. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך dedicated למשחקים בעיקר ( חושב על 560ti ) שאלה, מהן ההשלכות מבחינת צריכת חשמל? בכמה אחוזים תגדל צריכת חשמל של כל המערכת ביממה? האם אפשר להגדיר מערכת באופן שבו כרטיס מסך dedicated מופעל רק בהפעלת משחקים בדומה ל macbook-pro תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תשובה של ליסה מצטרפת לכמה וכמה שמועות, השערות, ניחושים מושכלים ומידע פנימי בנוגע לכרטיסי NAVI החזקים יותר והכה מתבקשים. "I would say they are coming. You should expect that our execution on those are on track and we have a rich 7 nm portfolio beyond the products that we have already announced in the upcoming quarters." למעשה, השאלה האמיתית היא "מתי?" ולא "אם" הם יבואו. ועבור שאלה זו אין ממש תשובה ברורה. יש להמשיך לחכות.

14. כשאני משחק במישחקים ממש ממש כבדים אז הוא לא מריץ את המישחק חלק לגמרי הוא מסוגל ליותר.עניין שרשום בחוברת שמומלץ ספק כח450w ולי יש רק 300 ושלביצועים הכי טובים 2 ג'יגה ראם זיכרון ולי יש ג'יגה אחד....ואמרו לי שיכול ליהיות שהמחשתחמם....ליפעמים אפילו המישחק קורס ורושם מי ארור זה ושואל שלח או ל תישלח....ארור מוכר...אז ככה מה באמת הבעיה?ואני אם יפרטו ויסבירו גם סוגים ומחירים שצריך ליקנות אם צריך...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by meital_z,

את האמת שזה סתם מעניין אותי..בעיקר בגלל המחירים.. איזה מהכרטיסים האלה הייתם לוקחים? ולמה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5VOu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R928XOC-3GDu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MR928X3GD5Gu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11221-00-40Gu

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני קונה לוח אם NFORCE 4 אז אני מחליף כבר כרטיס מסך , כרגע יש לי RADEON 9800PRO איזה כרטיס כרגע יש שיותר טוב בביצועים ולא יקר ובממשק PCI-E לא יקר יותר מ 1300 ש"ח. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by psycho_dady,

אני רוצה לקנות radeon 8500 128 MB הבעיה היא שאני לא מבין בדברים האלה.. אז בבקשה תעזרו לי תגידו לי איזה כרטיס כדאי לי לקחת מה radeon או שכדאי לי לחכות ל r300 או ל nv30 בבקשה תעזרו לי אני כבר מבולבל מכל הדברים האלה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מישהוא מכיר דבר כזה שנמכר בארץ ? בסביבות ה 300 שח ? צריך יציאה דיגיטלית כלשהיא (DVI או HDMI , לא קריטי) ושיהיה כמובן X1 . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by the J,

אם אפילו שקלתם לקנות את המסך הזה, שמחשבה זו לא תעבור אצלכם שוב!!!!! אני התפתיתי לנתונים המעולים שנכתבו באתר של החברה וקניתי את המסך אך הבן-דוד שלי הראה לי את הבעיה הרצינית במסך.... שני קווים מאונכים שמפריעים מאוד (אם לא תראו אותם על ההתחלה הם יפריעו אחרי עבודה ממושכת) הבעיה נוצרה מצורת היצור של המסך, הוא מורכב משלוש חתיכות שהחיבורים ביניהם גורמים לשני קווים על המסך, אז אני ממליץ בחום שלא לקנות את המסך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. פרוט המערכת שברשותי : AMD 1900XP Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VTXE+ 1.0 2*512 DDR 266 הכרטיס הנ"ל MSI 4600 TI ן WIN XP כמה שאלות : ניסית להתקין את הכרטיס על חלונות 98 ! המערכת לא זהתה אותו בכלל ,, גם לא עם גירסאות חדשות יותר של דריברים .... מה קורה פו : מדוע ? ניסיתי שוב - פירמתי את המחשב והתקנתי מחדש אך שוב אותה תוצאה ... כמו כן : לה התלחתי להריץ משחק ישן ? אולי הוא לא פועל על חלונות XP ? ROGUE SQUADRON 3D אתם בטח מכירים ... המשחק פשוט מתרסק אחרי 2 דקות ולא מזהה את המערכת .. הוא מזהה גירסה DIRECT X 5 LOL זהו פחות או יותר , אשמח אם תוכלו לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם . היום כרטיס המסך שלי כנראה נשרף, אין תצוגה על המסך, וכשאני מעביר את החיבור לכרטיס המובנה הכל עובד בסדר. המחשב שלי די ישן, זהו המפרט: מעבד - AMD Athlon || X4 635 לוח אם - Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זכרון - שני כרטיסים של 2GB כל אחד DDR3 כרטיס מסך - Nvidia 460gtx השאלה שלי היא כזאת: אני התחלתי בזמן האחרון ללמוד קצת עריכת ווידאו ועיצוב גרפי, מתחיל להתעסק קצת בתוכנות כמו פוטושופ, פרמייר פרו, אפטר אפקטס וכו'. עד עכשיו המחשב עבד מעולה עם פוטושופ, אבל בעריכת ווידאו הוא ממש קירטע והתוכנות היו קורסות על ימין ועל שמאל, ממש זוועה. נכון לעכשיו אין לי תקציב בשביל לקנות מחשב שיתאים לעריכת ווידאו, אני יודע שצריך פה מחשבים ממש חזקים שעולים המון כסף. אז חשבתי אם כבר הכרט…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה... אבא שלי נוסע לתאילנד בפסח... אני רוצה להגיד לו לקנות לי משהו למחשב עכשיו בהתחהל חשבתי על מאוורר או משהו לשמור על הקירור ואויל בעתדי לחשבו על איזה OC אבל אז נזכרתי שבלוח M שלי יש SLI Gygabyte K8N-SLI (NF4, s939, PCI-Es) YES ויש לי כרטיס מסך FORSA 7800GT. אז רציתי לשאול האם יש סיכוי שאני יכול להביא 7800GT שתומך בSLI מתאילנד והאם זה חייב להיות 7800GT כאילו האם זה יכול להיות 7800GTX נגד תענו אחים שלי תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Los,

אהלן יש לי שאלה אם אני אמכור את הכרטיס שלי בערך ב1400 -1200 שקל הכרטיס שברשותי GTX285 2GB SSC מחברת EVGA האם זה שווה לטובת הDX11 לעבור אליו . מבחינת צורך אני לא ממש צריך ביצועים יש לי מסך 19 אינץ רק בגלל הDX11 שמענין אותי בקשר ל GTX285 שיש לי האמת פשוט השגתי את הכרטיס בדיל טוב בגלל זה לקחתי אותו ואני לא כזה גיימר אני משחק פעם ב.. אבל חשבתי שאם תהיה לי האפשרות עכשיו ולא לחכות הרבה שערך הכרטיס שלי ירד יותר ממה שהוא ירד א ולי עדיף למכור אותו עכשיו ולהתקדם בטכנולוגיה ושארצה לשחק אוכל להנות על הדרך מ DX11 [br]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by computer_freak,

אני רוצה להבין משהו יש טלויזיות LCD עם רוזולוציה של 1366x768 כלומר 1366 לאורך ו 768 לרוחב אז כשיש תמיכה בHDTV בתקן 1080I אז מה זה בעצם אומר שיש 1080 קווי רוחב? קצת הסתבכתי עם זה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.