כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי והמשחקים פשוט עובדים לי חראאאאאאא לדוגמא הרצתי BENCHMARK ב-MAFIA 2 ורשום לי בסוף 80FPS אבל המשחק עובד חראעם נפילות FPS ובמחשב הקודם שלי הוא עבד על 35 FPS מעולה . CRYSIS עובד בSLOWMOTION ממש גרוע חברה מה לעשות זה המחשב השאני רצוף שלי עם בעיות מפרט : CORE I5 760 P55A UD4 4GB RAM GTX460 SLI
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1) 2 כרטיסי מסך GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL שיעבדו ב-SLI במחיר 617 כל אחד. או 2)כרטיס מסך 1 של LEADTEK WINFAST GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL במחיר של 1206. מבחינת מחיר 2 האופציות זהות השאלה מה כדאי מבחינת ביצועים? האם GAINWARD חברה טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ראיתי שמרכיבים מפרטי משחקים מציעים את הכרטיס הזה LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 כשיש דגם שלו עם זכרון יותר גבוהה ולמרות שהתקציב מאפשר את זה בכל זאת מציעים את הכרטיס הזה למה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
בדקתי מחירים באתר של KSP ונגלה לי הנתון הבא: הגיוני שGTX465 עולה 1110 ש"ח לעומת GTX460 שעולה 1190 ש"ח או שסביר להניח שמדובר בטעות? שאלות נוספות: -עד כמה HD5850 טוב מGTX460/465? -עד כמה GTX465 טוב מGTX460? -האם GTX460/465 יריצו כל משחק באיכות גבוהה (very high)? -עד כמה GTX460/465 יהיו רלוונטים נניח בעוד 3 שנים מהיום באיכויות משחק? עדיין הם יריצו משחקים באיכות גבוהה? -האם המחירים של GTX460/465 צפויים לרדת בקרוב או להישאר באזור ה1100-1200 ש"ח? -האם החברה שממנה יוצר הכרטיס משפיעה על האיכות/איכות "חיים" (זמן שהוא יחזיק) למשל Inno3D מול Gainward? -מה הכוונה בנתון של Memory Clockspeed : 1800 Mhz בפירוט כרטיס מסך? האם הכוונה היא שעל הזיכרון במחשב להיות 1800Mhz כדי להרי…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לקנות כרטיס בתקציב די נמוך יחסית (עד 350 בלחץ), שלא ייאלץ אותי לשדרג את הספק (בואו לא ניכנס לזה). השימושים הם Couner Strike 1.6 בעיקר ואולי פיפא ודומיהם בעתיד. כשאני מריץ את המשחק על הכרטיס המובנה ה FPS מאוד נמוך ובלתי אפשרי כמעט לשחק. כאשר חיברתי Geforce 7600 GT הייתי מרוצה. האם GT220 צפוי לספק אותי ע"פ הנתונים הנ"ל? ההפרש בין ביצועיו במשחקים משמעותי מול הכרטיס המובנה על הלוח? תודה רבה המשך יום נעים. שאר המפרט: E5500 G41M-ES2L 2gb ddr2 800
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הרצתי את ה CIV5 איך שיצא. שמתי הכל עד הסוף והכל עבד יפה אבל אחרי יום-יומיים המשחק לא כל כך זז ומופיעים לי חלקים אפורים כאלה מגעילים, לוקח זמן לטקסטורות לעלות וגם מופיעים כאלה ריבועים. אני יודע שכנראה הכרטיס מתחמם יותר מידי אבל הוא במצב מצוין גם במנוחה (48~) וגם במאמץ (~57) וראיתי שהכרטיסים של אנשים פה הם ב 30 מעלות יותר ממני, ממש מוזר לי... יש משהו אחר שצריך לבדוק ?!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס מסך שלי, מצאתי את זה : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45921 אשמח לחוות דעת והאם שווה את המחיר? אני נוהג לשחק מידי פעם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מתלבט בין שתי כרטיסי המסך הללו: HD5770 http://www.skypc.co.il/sg_product~H577FK1GD~8~0.htm HD4890 http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm בדקתי קצת באינטרנט וכל הסיקורים/ביקורות שראיתי היו מ2009 אז אני לא יודע כמה זה נכון להיום, אני בין של5770 יש תמיכה בDX11 השאלה כמה זה והאם זה עדיף על ה4890, כפי שאתם רואים המחירים מעוד דומים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש, אני מוכן להשקיע בכרטיסי מסך. השאלה היא האם כדאי לרכוש זוג GTX 480? אני מוכן להתפשר לגבי בעיית ההתחממות, אם הרעש זה הדבר היחדי שאמור להפריע לי. האם התחממות הכרטיסים כוללת עוד נקודות שליליות? (ירידה בביצועים בעת מאמץ, הקטנת אורך חיי הכרטיס וכו'...) בנוסף, שמתי עין על : Asus NVIDIA GeForce GTX480 1536MB האם זוג כרטסים כאלה ייתן יותר כוח? או שהמחיר הגבוה נובע לאו דווקא מעוצמת הרטיס אלא מה"מותג". האם שווה להשקיע או לא? אם לא, אשמח לקבל המלצה לזוג כרטיסים חזקים. אנא ממכם, הציגו בפני את כל האפשריות, גם היקרות. תודה רבה!!! דני
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ומודה מראש על כל עזרה. אז ככה הכרטיס מסך שלי (ati radeon 4800)מתחמם ממאוד כמובן כאשר אני מפעיל משחקים די כבדים ברזולוציה הכי גבוהה (לדוגמא grid, c&c 4)ומה שהיה קורה לאחר כמה דקות ששמעתי את המאוורר (של הכרטיס מסך) קורע את עצמו המחשב פשוט היה נכבה. אז בררתי ולמזלי האחריות עדיין תקפה. מה שרציתי לברר איתכם זה אם אני הם מחליפים לי בסוף את הכרטיס מסך ואין להם את אותו הדגם מה יהיה כרטיס בערך באותה רמת ביצועים אה כן לצערי החברה שמטפלת במחשב היא אייבורי לכן אני מבקש עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני מרכיב מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של 600-700 ש"ח עד עכשיו הייתי משחק משחקים ב- XBOX 360 אבל הוא נהרס מאוד חשוב שזה יהיה כרטיס מסך חזק שאני אוכל להריץ עליו את המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Gainward GTS 450 1GB GDDR5 core clock 783 Mhz http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8134 1. זה כרטיס חזק ומומלץ ? 2. יש כרטיסי מסך יותר חזקים שיתאימו לתקציב שלי ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש לי כרטיס radeon hd 4870 הורדתי את ההתקנה של הכרטיס מהאתר של ATI אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הפאק (PACK), ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בנפרד ואת הקטליסט בנפרד אבל הוא בכל זאת מעלה את ההודעת שגיאה יש לי XP SP3 והמחשב עבר פירמוט ואין לי שום תוכנה אחרת מותקנת למעט הכרטיס קול והעידכון של הFRAMEWORK מהאתר של מיקרוסופט מה יכולה להיות הבעיה? אגב למרות הכל המחשב עושה ריסטרסט אחרי ההתקנה ואז זה נראה כאילו הוא מזהה את הכרטיס אבל בכל זאת אין גישה לקטליסט או לכל אלפיקציה של הכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום זה המפרט של המחשב נייד Fujitsu Lifebook AH530-4 : https://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-lifebook-ah530.pdf וזה הכרטיס מסך שאני צריכה עבור התוכנות: 1. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 תודה תהילה[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 21:08:18 אם אני מבינה נכון בתוכנה של רוויט יש לינק לכרטיסי מסך מומלצים: Display adapter capable of 24-bit color for basic graphics; 256 MB DirectX® 9-capable graphics card with Shader Model 3 for advanced graphics. Find out more about recommended graphics hardware.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והתקציב הוא לא גבוה, כרגע יש לי את ה gts250 512mb ראיתי את ה gts450 1gb של Gainward ב 630 שקל האם אראה שיפור משמעותי בינהם? אני משחק על רזולוציה 1920*1200 והמפרט שלי מפורט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כ-3 שנים מחשב שאז הוא היה מחשב גיימר-על....כיום הוא אפילו קצת פחות מהממוצע... יש לי מעבד QUAD CORE Q6600 (לדעתי הוא ממש טוב, עד היום לא הצלחתי לנצל אותו עד הסוף) זיכרון 4GB DDR2 1000MHZ כרטיס מסך NVIDIA 8800 ULTRA ספק כוח HEC 450W כרטיס קול CREATIVE X-FI PRO GAMER כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך חדש 22-24 אינץ' LED FHD בימים האלה הכרטיס מסך צולע, ואני שוקל לקנות חדש....התקציב עד 2000 שקלים, והנטייה שלי היא לקנות NVIDIA דווקא ולא ATI משום שאני רגיל אליהם ואני מאז ומתמיד הייתי קונה רק GEFORCE... אני מתלבט כרגע בין 3 כרטיסים...או 470GTX של חברת GEGABYTE בגרסת SUPER OVERCLOCK או 470GTX משופר של GEGABYTE או 460GTX בגירסה של OC לא יודע של איזה …
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אנא המליצו לי על כרטיס מסך שיספק ביצועים לפי מפרט המחשב שלי: אין לי הגבלת תקציב אבל הכרטיס מסך ישמש למשחקי רשת (כמו lord of the rings online, guild wars וכו') אז אני מניח שהמחיר לא אמור לעבור את ה800 שקלים שמספיקים לקנות ATI Radeoin HD 5770 1GB. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
במחשב שלי יש כרגע ספק כח HEC 550TE 550W וכרטיס מסך GTX260, בנוסף המעבד באוברקלוק הספק מחזיק מעולה את כל המערכת אני בעיקר שואל כדי לדעת: אם אני אשים GTX470 נראה לי הספק יחזיק (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אם אני אשים GTX480 הספק יחזיק?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי אמר לי לשאול עם הכרטיס מסך שלו GTX 250 ומעבד I-5 750 יכול להתמודד כראיו עם סרטי בלורי מלאים ולא ריפים ולי יש עוד שאלה לי יש כרטיס מסך רדון 5970 2GB ומעבד I-960 האם אני יראה טוב ממנו בצורה משמעותית? תודה רבה ותענו במהרה הוא מחכה לתשובה בגלל שהוא רוצה להוריד סרטי בלו ריי ולא להתאכזב שיתקע לו.. בנתאים 720 P עבדו לו מציון..
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-