כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הבנתי מחיפוש בפורום שמכל הדגמים, Leadtek הכי מומלץ ( מבחינת ביצועים וכמות רעש מינימלית ), אך עכשיו אני מתלבט בין LEADTEK WINFAST FX6600GT 128MB DDR PCI-EXPRESS לבין LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS תיארתי לעצמי שה - Extreme יותר טוב, אבל משום מה הוא זול ב - 50 שקל מהשני ( בחנות נועה מחשבים ). מה לדעתכם עדיף ? הנה קישורים לשני המוצרים : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2975&catcode=489 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2710&catcode=489
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP כדאי עם 256 MB עד 250 שקל. חיפשתי בזאפ אבל אני לא מבין כל כך בתחום אז אני לא יודע על מה ללכת. למישהו יש הצעה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך או להוסיף עוד אחד מיד שניה ולסיים את ההוצאה בהרבה פחות כסף אבל האמת שלא בא לי את הרעש של הכרטיס הזה , אודה להמלצות עד1000₪ לכרטיס עבור מסף 28 ברזולוציה fhd . מעבד q9550 6 gb ram ספק כוח swiftech 600w. לוח x38 משחק בעיקר fps
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצאתי הרבה דיבורים עליו בפורום. אני שואל כי קניתי איזה מחשב חדש חמוד פה בארה"ב בדיל חלומי ורציתי לדעת אם יהיה כדאי לשדרג כרטיס מסך או שלא צריך בשביל עבודה משרדית נטו (אני אף פעם לא משחק משחקי מחשב..לפחות לא אצלי במחשב). אני לא יכול לספר על ביצועיו בשלב זה כי אני שומר אותו בקופסה עוד שבוע וחצי ככה.. הסיבה היא שכל יום ראשון יש דילים חדשים ואני רוצה לוודא שזה הדיל הכי טוב (אז אני ממתין לשתי נאגלות של דילים). את המחשב אפשר להחזיר תוך 14 יום כל עוד לא פתחתי את הקופסה... אולי נשמע מוזר, אבל זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות (להחזיק אותו בן ערובה קצת). ;D בוא נשאל את השאלה בצורה אחרת: האם יכולים להיות הבדלים משמעותיים בביצועים של ממשק Aero ושימוש משרדי (וטיפה'לה פוטושופ) בין הכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי: Q6600 @3.4GHZ 150GB W.D Raptor 1 TB W.D 8800GTS OC INNOVISION Asus Maximus OCZ 2GB 1066MHZ Vista X86 איך אני עושה SLI ? יש כרטיס מסך מיוחד ? גשר ? צריך גם דרייבירים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס שלי שהם יותר מעודכנים ממה שהxp כולל בתוכו.ניסיתי באתר של אסוס אבל הכי מעודכן שם זה כמו שמגיע ביחד עם מערכת ההפעלה.ומה שפורסם כאן באתר לא הבנתי אילו מהם מתאימים לי.מישהו יכול לעזור ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך 17 CRT אין לי ממש מוסג במסכים אז כמה כסף כ אתם אומרים כדאי להשקיע במסך 17 ?? התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אבל אם יש הבדל גדול בביצועים אז אני מוכן להשקיע עוד איזה 200 ש"ח חשבתי על המסך הזה samsung 793df שהוא זול יחסית עם גודל נקודה 0.20 ועוד פרט שנראה לי חשוב אני קונה כרטיס מסך 6600GT אז אני צריך מסך שינצל את הביצועים של הכרטיס (ואני יודע שיש כבר דביק בנושא פשוט הכל שמה מבולגן מאוד ועם מלא עמודים) תודה עריכה : אני בעיקר צריך מסך שאני אשב ואסתכל עליו הרבה זמן ושלא יכאבו לי העיניים .. ומה אתם אומרים על המסך הזה LG F700B..??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לרכוש? GIGABYTE: GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E - ב 400 ש"ח GT240 512MB GDDR5 DVI HDMI PCI-E - ב 580 ש"ח ZOTAC: 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ב 480 ש"ח אלו הכרטיסים שאני מתלבט בניהם, מה עדיף? אולי בכלל עדיף להוסיף את ה200 ש"ח בעבור הכרטיס, כד כמה הז שווה את זה? GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ד"א מה המשמעות של 2XDVI? האם הכוונה לזה שיש שתי יציאות של DVI? כי גם באחרים שציינתי למעלה יש שתי יציאות... או שאולי יש למישהו המלצה אחרת בתווך מחירים זה??? אשמח לעזרתכם. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000.htm שווה פחות מ-500 ש"ח?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אנשים השאלה שלי היא האם PCI x1950xt 256 יפעל במחשב שלי המפרט: amd3000+ venice @ 2150 HEC 400 PQI 3000 512x2 dual MSI neo4 asus x800xl pci-e בעוד שעה שעתים אני יוצא לחנות לרכוש את הכרטיס והשאלה שלי האם הוא יפעל על הכרטיס כתוב GDDR3 והזכרונות שלי האם DDR1 אבל אני לא חושב שזה קשור? זה המפרט של הכרטיס http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 עזרה דחוף! תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. זה המפרט שלי כרגע המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE) לכרטיס מסך שתומך תלת מימד. כרגע אני לא יכול לראות half sbs 3d ו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחקים או מתכננים לשחק ב-Doom החדש? כדאי שתוודאו שהתקנתם את הדרייבר העדכני מיצרנית הליבה הגראפית שלכם הכינו מחשבכם לקיץ: אנחנו נכנסים לתקופה עם לא מעט השקות של כותרים חדשים ומעניינים בעולם המחשבים האישיים, ובכדי לוודא שאתם ממצים את הפוטנציאל של החומרה שבבעלותכם – כדאי תמיד להיות עם היד על הדופק, ולעקוב אחרי העדכונים למנהלי ההתקן של כרטיסי המסך, מבית NVIDIA או מבית AMD בהתאם לרכיבים שבידכם. אנחנו כאן כדי לסייע. עבור אלו שמחזיקים בכרטיס מסך מבית NVIDIA, כדאי להכיר את 365.19 של הדרייבר, שהושקה לפני קצת פחות משבוע ואמורה לספק ביצועים אופטימליים ב-Doom החדש והפופולרי עד מאוד, במשחק הפעולה החדשHomefront: The Revolution שהושק רשמית אתמול (ובינתיים זוכה לביקורות לא ממש …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך הזה R9 280x משום מה בכל המשחקים הכבדים COD battaledield בקיצור כל הכבדים עובד חלק על האיכות הכי גבוה ומשום מה במשחק פשוט משחק רשת league of legends יש לי FPS נמוך ולאגים אין סופיים ואין לי פינגים גבוהים שזה ממש מוזר הורדתי איכות ובכל זאת יש בעיות למישהו יש מושג למה זה בכלל קורה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. בכרטיס מסך פשוט יותר אין לי בעיות בכלל (HD5850) ברשת כמובן.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לו יציאה שמתחברת אליה בוקסה קטנה כזאת עם חיבורי S-Video ו-RGB. חיברתי אל היציאת S-Video מתאם ל-RCA ומהמתאם כבל ישיר אל הטלוויזיה, ככה שהשרשרת שלי היא: מחשב: יציאה לא מוכרת מכרטיס המסך--> S-Video --> RCA --> טלוויזיה בכל מקרה אני קולט סיגנל בטלוויזיה אבל הוא שחור-לבן ועם גלים מרצדים. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שראיתי, בטלוויזיה, בכ. מסך, כלום לא עזר. אין לי דרך אחרת לחבר ולקצר את השרשרת לפי מה שאני יודע... מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (פרסמתי כבר הודעה דומה בפורום לפני כמה ימים ) הספק שלי הוא בילט-אין שלא ידוע לי דרך להחליף אותו (מגיע במארז silentium T1) המעבד שלי הוא AMD הישנים דואל קור 3800+ לוח אמ - lanparty של DFI NF4 2 ג'יגה זיכרון שני דיקים קשיחים צורב DVD ועוד מספר מאווררים שמגיעים עם המארז רוצה להחליף כרטיס מסך, כרגע יש לי 7800GT גירסת Extreme של Leadtek
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Everything You Need to Know about Nvidias 3D Goggle Gamble Nvidia הציגה בתערוכה האחרונה שלה את הטכנולוגיה הבאה של התלת מימד הסטריאוגרפי (כן כן, עם המשקפיים המגוכחות ;D) הפעם הדרישות חומרה הן כרטיס מסך מבית החברה, מומלץ 8800GT לפחות, משקפיים מיוחדות שמתחברות למחשב אלחוטית, ומסך תואם, שיודע להסתנכרן עם המשקפיים והמחשב כדי להציג את התמונה הנכונה בכל פעם. סך הכל, נשמע די מבטיח (וגם נראה די מבטיח, לפי מה שאומרים ). אנדרו פייר, שעבד על המוצר בNvidia טוען שהפעם עם הטכנולוגיה החדשה השחקנים לא ירגישו יותר כאבי ראש, אודות לקצב ריענון הגבוה, והאפשרות לבחור את העומק התלת מימדי בקלות. כמו כן שהיום, עם החומרה החדשה, והמשחקים החדשים, הדברים נראים הרבה יותר מרשים מבעבר. כמו כן…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Ethereum miners are renting Boeing 747s to ship graphics cards and AMD shares are soaring https://qz.com/1039809/amd-shares-are-soaring-ethereum-miners-are-renting-boeing-747s-to-ship-graphics-cards-to-mines/ שתגמר כבר השטות הזו. אנחנו רוצים בחזרה את כל הכרטיסים האלו בלוחות המשומשים מציפים אותם בהמוניהם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתלבט בין כרטיס מסך Asus V7100 Geforce2 64mb לבין כרטיס Asus8170 Gefoece 4 mx440 64-ddr השני עולה בכ-400 שקל יותר. רציתי לדעת במה מתבטא חוזק של הכרטיס השני לעומת הראשון ובאילו מקרים ההבדל הוא קריטי - (זאת אומרת שאני לא יכול לשחק או להפעיל יישום) האם כדאי להשקיע ולקחת את הכרטיס החזק יותר או שעדיף להתפשר על הפחות טוב - אני משחק בעיקר בסימולטורים וגם כן גולש באינטרנט במחשב זה. תודה ......
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים lenovo y-70 או asus g751 ה-lenovo מגיע עם כרטיס מסך gtx860m 4gb וה- asus מגיע עם gtx 970m 3gb ההפרש בין שני המחשבים עומד על 2000 ש"ח הראשון עולה 5000 ש"ח והשני עולה 7000 ש"ח השאלה שלי ביחס לעלות מול ביצועים האם שווה להשקיע עוד 2000 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-