עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תמונת האריזה של radeon vega החדש. מתוך אתר החומרה הלינוקסי phoronix.com מה שמעניין שהוסיפו לינוקס במערכות הנתמכות. זה כשלעצמו לא חדש, דרייברים ללינוקס יש כבר שנים גם מAMD וגם מ-NVIDIA מה שחדש הוא שכותבים את זה. פעם הפחד מזעמה של מיקרוסופט לא איפשר שום אלטרנטיבה לחלונות. הכתבה במלואה כאן: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=vega-linux-box&num=1

2. שלום לכם...! ברצוני לקנות מחשב עם אחד מכרטיסים הגרפיים האלה.. מי לדעתכן יותר חזר... יותר אמין... יותר טוב... יותר איכותי... יותר משתלם..... ומפיק יותר ביצועים. אנא ערכו לי השוואה על פי הנתונים שהאמרתי כאן... 2 הכרטיסים הם: 1-GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB 128 BIT GDDR4 - GV-RX26T256HP-B - DX10 - RETAIL 2-GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL בתודה מראש... אלמוג

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום ה LCD שלי מחוברת בכבל בננה צהוב מהכרטיס מסך אל הטלויזיה .. (S-VIDEO) , כבל של 10 מטר של DVI - HDMI עולה 500 שקל ככה שזה לא בא בחשבון להחליף כרגע כבל.. קיצר אני רואה מטושטש ולא ברור , למה זה ? זה אמור להיות ככה ? תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בס"ד איזה כדאי ושי'הי'ה כולל חיבור לטלוזי'ה לא vivo תודה רבה ופורים שמח

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by VXZISTER,

אהלן, יש ברשותי כרגע כרטיס מסך RADEON 9600 256MB ואני מודע לזה שהוא די חלש יחסית לכרטיסים שיש כיום בשוק ואני מתכנן לשדרג למשו יותר טוב התקציב שלי זה משו בין 300-600 ש''ח אם יש משו ב300 והוא לא בהרבה פחות טוב אז אני מעדיף אותו כי אני קצת קצר בכסף כרגע מפרט המחשב שלי: לוח אם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-vsta RAM 1GB DDR 400 מעבד PENTIUM D 2.8 915+ ספק 500W MAX הציעו לי לקנות את הRADEON HD 3650 512MB הוא עולה רק 300 ש''ח לכן רציתי שתציעו לי אם יש משו יותר רציני שהמחשב שלי יסחב ולא יהיה צואר בקבוק ועוד שאלה בקשר לזכרון RAM יש לי כרגע 1GB DDR 400 אבל יש לי אפשרות לDDR 2 בלוח אם מה יותר טוב להוסיף ג'יגה לDDR 400 שיהיה 2GB או לקנות כבר DDR 2 1GB תודה לעו…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 00Amir,

כיום ברשותי GTX460 שנרכש לפני כמה שנים טובות, אני לא משחק במחשב אבל מידי פעם יש לי חודש שיגעון ואז אני משחק בטלפילד4. חשבתי להחליף כ.מסך , לא כי חסר לי ביצועים אלה סתם.. בלי סיבה מיוחדת.. נתקלתי בכרטיס R9 285 compact וגם ב GTX 760 mini , כרטיסים קטנים עם כוח גדול. רציתי לשמוע המלצות או דיס המלצות לכרטיסים האלה, נראה לי סבבה לעבוד לכרטיס יותר קטן. תודה

7. היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ghreg,

לפני כמה ימים רכשתי תכרטיס במשחקים ומצב רגיל גלישה וכו קופצת לי ההודעה הזאת Display driver stopped responding and has recovered הבנתי שעדכון ביוס יכול לעזור אים מישו יודע אחרת או מה הפתרון i5 2.4 P8Z68-V PRO ספק כח אינרמקס 525 4 גיגה זכרון 1600 מגה הרץ 1.5 וואט ווינדוס 7 64 ביט gigabyte gtx 680 oc זה קורה הרבה פעמים ומתחיל להציק כבר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by red_socks,

קניתי מחשב חדש וההכל חיברתי את הכרטיס מסף הברגתי לא היה לי כבל מתאים מהמסך לכרטיס הלכתי קניתי .. אני מדליק את המחשב והמסך פשוט שחור המחשב נדלק והכל אבל המסך שחור פשוט .. עושה לי NO SIGNAL .. אני מנסה להתקין דרייברים זה נותן לי ERROR [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]Existing packages[/TD] [/TR] [TR] [TD]Packages for install AMD Catalyst Install Manager [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]Final Status:[/TD] [TD]Fail[/TD] [/TR] [TR] [TD]Version of Item:[/TD] [TD]8.0.915.0[/TD] [/TR] [TR] [TD]Size:[/TD] [TD]20 Mbytes[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Other detected devices[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Error messages[/TD] [/TR] …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eladsh,

אני רוצה לדעת שני דברים: 1.האם כדאי לחכות לנובמבר ליציאת הכרטיסים החדשים או שעדיף לקחת 8800GTS 2.האם 8800 יחזיק טוב את CRYSIS

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כיצד אני מפעיל אותם, ועד לאן כדאי לי למתוח את הגבול? המפרט שלי הוא: amd 3200+ 64bit asus kv8 kingston cl2.5 400mhz 6800GT הכל נמצא בתדרים רגילים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eli.elfasi,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך דחוף למשחקים כבדים עד 1000 ש"ח מה הכרטיס הכי טוב בתמורה לכסף שלי????

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SLI/CFX,

הי חברים, המפרט הנוכחי: GPU - GTX 460 PSU - M12II 620W CPU - AMD X4 965 MB - ASRock 870 Extreme3 R2.0 RAM - 4GB הבעיה היא שאין לי תצוגה כלל, כאשר אני מדליק את המחשב הכל נשמע כרגיל (אין גם צפצופים מהביוס שמתריעים על שגיאה), ואין אפילו שגיאה על המסך, הוא פשוט נותר שחור. לאחר שחיברתי למחשב כרטיס מסך (שלא דורש חיבור לספק) אחר הכול עבד כרגיל. הבעיה היא ככל הנראה במגזר של כרטיס המסך\ספק הכוח. עד כה, הכרטיס חובר עם 2 כבלי PCI-E to PCI-E 6 Pin: ולאחר מכן ניסיתי גם עם 2 כבלי inch LP4 to 6 Pin PCI E 6 (מה שעבד ליום-יומיים ואז הבעיה חזרה): הבעיה התחילה לאחר הוספת כונן (HDD BC) לכונן הנוכחי (HDD GC). ניסיתי גם לנתק הכול, ולהשאיר רק את המעבד, הזיכרון, הספק וכרטיס המס…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by iCeCuBe,

נדפק לי המסך וכרגע אני כותב דרך הטלויזיה. על איזה מסכי 17,19 אינץ שטוחים CRT אתם ממליצים במחירים של 1000-2000? מה אתם חושבים על החברות IIyama,MAG ו-LG? חשוב לי לדעת לגבי MAG ו-LG כי חלק מהעולם אומר לי על MAG זה המסך הכי טוב וחלק אומר לי זה חרא של מסך, כנ"ל על LG FLATRON. תודה מראש, זה מאוד חשוב כמו שאתם בטח יודעים לקנות מסך טוב.

15. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי כרטיס gigabyte 5900xt 128mb 256bit אני פשוט לא יכול איתו יותר הוא הורג אותי הביצועים שלו בכלל לא משהו לטעמי הfps שלו נמוך לאללה במשחקים כגון aa ועוד במיוחד עכשיו שיצא hl2 אני לא רוצה לתאר מה יקרה.. אני רוצה להביא כרטיס 6800 עם 256 זיכרון לא le ורגיל gt או ge של אסוס או של גיגה בייט איזה דגמים אתם ממליצים בחברות האלה שיתאימו לצרכים של גיימר מתקדם? ראיתי כמה דגמים של אסוס כגון: V9999GT/TD ו... V9999GE

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם קראתי לא מעט על הטכנולוגיה הזאת של nvidia יש לי מספר שאלות אז ככה המפרט שלי הוא ככה intel i5 750 gigabyte p55a-ud3 radeon 5850 corsair hx620 dell u2410 אני חושב שזה מה שחשוב 1 ראיתי שיש אנשים שהפעילו כרטיסים של ATI+nVidia בעיקר בשביל חישוב הפיסיקס האם אני יכול להוסיף גם כרטיס גיפורס פשוט בשביל ה3d vision (אגב האם גם הפיסיקס במצב הזה יעבוד) אני חושב שמבחינת הספק כוח אני מכוסה אם אני הולך על כרטיס פשוט אני יודע שהמסך שלי לא תומך בזה צריך לקנות עם 120hz קיצר יש אפשרות כזאת או שכבר עדיף לי למכור את הכרטיס שלי ולקנות גיפורס? או שיש אופציה אחרת שלא חשבתי עליה אשמח לשמוע הצעות פתרונות באתר של אנוידיה יש גם תמיכה בתלת מימד סרטונים תמונות וכו על כל מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ערב טוב ברצוני לדעת מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל נא לשים לב שזה DCII נתונים : http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/#specifications יתרונות / חסרונות ובבקשה מכם נא לא להציע לי על כרטיסים של ATI רק פשוט מה אתם יודעים לגבי הכרטיס תמונות --- אשמח אם מישהו יודע לגבי הכרטיס

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כדי להבין באיזה תבניות תומך כרטיס הקול בכרטיס מסך אנא למי שיש לו כרטיס מסך מסדרות 69XX או 79XX 78XX שמחובר לרסיבר אנא תעלו תמונה שמראה את הסיביות שתומך , תבניות מקודדות , קצב דגימה כמו כאן בדוגמא : http://imageshack.us/photo/my-images/207/62973671.png/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by omrik10,

מפרט: E7500 MSI G41 M4-F POWER MAN 350W CEON 2G DDR2 800Mhz מסך: LG 22 מיועד למשחקים (ברור שאי אפשר יהיה להריץ בהגדרות גבוהות).

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. פרטי הלוח אם ASROCK G31M-S דגם: לוח אם איכותי מבית ASROCK עם 3 שנים אחריות וצ'יפסט אינטל G31 עם תמיכה ב-8GB זיכרון !! פרטי הכרטיס מסך SPARKLE NVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCI-E דגם: כרטיס מסך מבית SPARKLE היוקרתית!! זכרון בנפח 1GB ללוחות אם בעלי אפיק PCI-EXPRESS!! עם 3 שנות אחריות!!! תודה מראש לעוזרים המטרה לעבוד עם לוח אם כזה וכרטי מסך כזה למשחקים כבדים המעבד המתוכנן הוא E5200 או E7200 זיכרונות של OCZ 2 גיגה עם מהירות של 800 מגה הרץ הארד דיסק של WD בנפח 320 גיגה צורב DVD במהירות 22X של LG תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ban26,

1. אז ככה אני מחפש כרטיס טלווזיה שיראו בו הכי טוב שאפשר . וגם שיהיה אפשר לקלוט שידורים חופשים כי ראיתי באתר כתבה על כרטיס טלוזיה שקלטו בו רק אם ממיר. המחיר לו מהווה בעיה .( עכשיו עוד בעיה מכיוןן שיש לי מסך LCD אם 12 MS והרזולוציה שלהם הוא גבוה יחסית למה שמשדרים אז כנראה שיראו בו גם ככה גרוע) 2. עכשיו הבנתי שיש כרטסים שאפשר להקליט איתם את מה שרואים .השאלה האם הכרטסים ההאלה יותר איכותים לגבי הצפיה או שהמחיר שלהם יקר יותר בגללהאופציה שאפשר להקליט איתם וככל שהקלטה באיכות גבוהה יותר המחיר יקר יותר? 3. האם אני יוכל לראות שידוריםבאיכות של HD במחשב ואם כן איזה חמורה צריך לזה: האם זה קשור לכרטיס מסך או כרטיס טלווזיה או לוח אם או למסךהמחשב.? תודה לכל העוזרים. נ.ב איכות הצפיה חשו…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. השאלה עולה בשל העובדה שתיקיית כרטיס המסך יושבת על הכונן הראשי שהוא SSD ואני נמנע מלהתקין בכונן הזה כל מה שאינו נחוץ והכרחי. וכשאני רואה בעידכון האחרון המופיע בממשק של אנווידיה את הפרטים הבאים: א. שהעידכון יסייע לי לחוות חוויות בווירוטל ריאליטי - אין לי ב. תומך במשחקים מסויימים - שאין לי ג. תומך בכרטיס מסך מהסדרה החדשה - שאין לי אז למה להוריד ? או שבכל מקרה תמיד להוריד ולהתקין כל עידכון. ובכלל אשמח על הסבר ממי שמבין ויודע: איך עובדים העידכונים הללו ? אם איני מוריד עידכון שיוצא עתה, בחודש הבא שיצא עידכון נוסף אחר ויהיה אקטואלי לגבי, כשהוריד אותו ירד גם העידכון שלא הורדתי (שלא היה רלוונטי, הנ"ל) תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום. ברשותי (האמת שכבר לא...) 4870X2 (כפול הליבה הישיש והמעולה לטעמי). הוא התחיל להשתגע אז שלחתי אותו לבדיקה ונקבע שיחליפו לי אותו בכרטיס מסדרת 6900. המוכר בחנות לא אמר לי איזה כרטיס בדיוק (שכחתי לשאול). אני מאמין שלא 6990 (וגם אין לי ספק מתאים...). השאלה, בהנחה שאני מקבל את 6950, האם יצאתי מופסד? אני רוצה להבהיר שאם היו מחזירים לי את ה-4870X2 הייתי לוקח אותו בלי למצמץ. לא מעניינות אותי כל הטכנולוגיות שהוכנסו עם השנים (426 מסכים ועוד כל מיני בולשיט). מעניין אותי DX11, אבל כמובן שהוא לא מה שייגרום לי להעדיף כרטיס חדש. חשוב לי שאוכל לשחק במשחקים בני זמננו ב-1920X1080 עם הגדרות גבוהות ללא נפילות וקרטועים. לפי מה שאני זוכר (לא שיחקתי שנה במחשב עקב שנה ראשונה עמוסה באוניברסיט…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ערוץ YouTube שניבא בהצלחה בעבר את פרטי דור ה-GeForce RTX מבית NVIDIA מתיימר לספק לנו כבר עתה את הפרטים הטכניים אודות מעבדי ה-Ryzen וכרטיסי ה-Radeon הבכירים לשנת 2019 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים