עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מצורף קישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280730.0 שלפי דעתי זה גם מאוד קשור לפורום הזה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tavlins,

מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by marlboro,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (פרסמתי כבר הודעה דומה בפורום לפני כמה ימים ) הספק שלי הוא בילט-אין שלא ידוע לי דרך להחליף אותו (מגיע במארז silentium T1) המעבד שלי הוא AMD הישנים דואל קור 3800+ לוח אמ - lanparty של DFI NF4 2 ג'יגה זיכרון שני דיקים קשיחים צורב DVD ועוד מספר מאווררים שמגיעים עם המארז רוצה להחליף כרטיס מסך, כרגע יש לי 7800GT גירסת Extreme של Leadtek

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום ! כרגע יש לי כרטיס מסך משולב - x1900xt , כרטיס מצויין שמשלב גם מסך וגם טלוויזיה. הכרטיס מספק לי את הסחורה ואני מרוצה ממנו כבר שנים, החסרון היחיד - Windows 7 שלא מאפשר את עבודתו כי אין דרייבר מהיצרנית. ראיתי המלצות לכרטיס טלוויזיה של חברת Hauppauge‎ - דגם 150. באתר של חברת KSP מצאתי כרטיסי טלוויזיה של אותה חברה - 1. ‏WinTV-HVR-1100 Hybrid TV PCI Tuner, Analog, DVB-T, Remote‎ (במחיר של 310 ש"ח). 2. ‏WinTV-HVR-1200 Media Center Kit PCI-E, Analog, DVB-T, Remote‎ (במחיר של 350 ש"ח). 3. ‏WinTV-HVR-3300 Hybrid TV Card PCI-E, Analog, DVB-T, DVB-S, Remote (White Box)‎ ‏WinTV-HVR-1400 Hybrid TV ExpressCard, Analog, DVB-T‎ שניהם עולים 390 ש"ח השאלה האם הם יותר טובים מהכר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

אני קונה מחשב חדש, האם שווה להוסיף 150 שקל בשביל 1060? בתכלס ה-570 גם ככה חזק וההבדל ביניהם לא דרמטי אז... אני די קצר בכסף האמת ובשביל 1060 אצטרך להתפשר על ספק הכוח וגם על המארז, האם ספק של FSP HEXA+ 450 יחזיק את 1060?

7. Started by mapisto,

שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tomerm55,

שלום מתכנן בקרוב ב"ה להחליף את ה4870 שלי לכרטיס חדש, התכנון הוא לקנות את ה r7 260x , השאלה היא כזאת : ידוע שכרטיס 7850 הוא עוצמתי בהרבה, אך האם יש טעם לקנות 7850 ? אני שואל כי המסך שלי מסוגל לתת רזולוציה מקס' של 900*1440 (LG W1982TQ) ואת המסך אני לא מתכוון להחליף בקרוב. לדוגמא-היום אני משחק BF4 על MED בלי בעיות בכלל ברזולוציה הנ"ל עם הכרטיס העתיק שלי. כך שהאם יש טעם בכלל להוסיף עוד כסף עבור כרטיס יותר חזק מה R7 ? האם הR7 260X בכל זאת יעשה את העבודה ברזולוציה הזאת אבל עם הגדרות גבוהות ? בבקשה להיות קונקרטים למצב עם המסך ולא לתת תשובות כמו "עדיף לך לקנות כי זה כרטיס יותר חזק לעתיד"... ובואו גם נגיד שאני לא מתכוון לקנות מסך FULL HD בקרוב אז להתייחס להווה ולא ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ???? אם מישהו יודע את בבקשה שיגיד לי !!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tal h,

הי מעוניין לחבר 3 מסכים לכרטיס HD6850. כרגע עובד עם 2 מסכים (עריכת וידאו בלבד, לא משחקים). אני רוצה לחבר מסך שלישי וזה לא מתאפשר לי. החיבורים שיש על הכרטיס: 2XDVI HDMI DP כרגע אני עובד עם 2 שהם DVI+HDMI. אני מחבר מסך שלישי ל DP או ל HDMI אני רואה את המסך השלישי בהגדרות אבל הוא לא נותן לי אפשרות להפעיל אותו (משנה את ה"נתק מסך זה") יש לי מפצל DP-HDMI פשוט. צריך אחד אקטיבי? זה משנה? ניסתי גם לחבר לשני ה DVI ואת השלישי ל HDMI, מזהה את המסך השלישי, שוב לא נותן לי להפעיל אותו מההגדרות. אשמח לעזרה מהירה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני הולך לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2 כרטיסים Sapphire HD 7870 GHZ OC Edition 2GB GDDR5 וSapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC ההבדל בינהם הוא 600 ש"ח והשאלה שלי אם כדאי להשקיע את ה600 ש"ח האלה או שאפשרי להשתמש ב7850 על הגדרות גבוהות בשנה וחצי הבאות ולאחר מכן לשדרג או שזה מחייב להשקיע את ה600 ש"ח האלה כדי באמת לנצל את המערכת כמו שצריך. זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם אני בשלבי רכישה של המחשב שלי ושוב, מה שמפריע לי זה הכרטיס מסך . מצד אחד, אני יכול לקנות כרטיס 8800GTS 640MB שעבר אוברקלוק (OC2): http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 עם תדרים גבוהים במיוחד של: Stream Processors: 96 זיכרון: 640Mb, רוחב פס: 320Bit, מהירות מעבד: 580Mhz, ליבת העיבוד: 1350Mhz, מהירות זיכרון: 1700Mhz. את כל זה אני יכול לרכוש ב2330 ש"ח, מBFG, נשמע נחמד לא? :. אבל, מצד שני בעזרת ויתור על כמה מחלקי המחשב, אני אוכל לרכוש כבר את גרסת הGTX: http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=105&idproduct=1346 עם תדרים גם מאד גבוהים של: Stream Processors: 128 זיכרון: 768Mb, רוחב פס: 384Bit, מהירות מעבד: 575…

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מעוניין בכרטיס נ"ל, שעולה 900 מפה: http://skypc.co.il/pl_product~GV315~8~0.htm וזהו המחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz זכרונות: DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM DIMM4: Kingston (512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM לוח אם: Intel Eatonville D915GEV כרטיס מסך נוכחי: PCI Express x16: Palit Radeon X800 האם המחשב ינצל את הרטיס שאני רוצה לקנות והאם הקנייה שווה? זה לעתיד הקרוב כנראה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by thedarkman,

האם HD5850 יהיה טוב עם המסך SAMSUNG T220? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by benisty2,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לקנות אז בבקשה צמליצו לי על כרטיס מסך שנע בין המחירים 600 עד 700 שקל בתודה מראש אלי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by maxxtro,

אז ככה יש לי כרגע 8600GTS והוא ממש חלש אני מתלבט אם להחליף אותו עכשיו או לחכות אם זה קצת הינה תמונות מ CPU-Z תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 3gh,

קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by edbergr,

היי יש לחברה שלי חשב עם I5 לא זוכר איזה במיד רינג והיה לה כרטיס מסך של gigabyte 210 והוא עשה בעיות אז נתתי לה את הכרטיס הישן שלי GT8800 אך הוא גם מקרטע וקורס והיא צריכה לרסט תמחשב שהיא משחקת משחקים כמו LOL או borderlands 2 ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כידי לקנות לה בשביל סיגנון המשחקים האילה יש לה מסך 24" חיבור DVI וספק כוח של 400W השמח לעזרה תודה מראש מצטער על השגיאות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה..... רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati? תודה לכול העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד. המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת. התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by rosesr,

מבחינת יחס יעולות/מחיר? תודה לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה עושים?, מנסים לתקן את המאוורר או מחליפים? ואם מחליפים אז מה כדאי? אם אני רק גולש בינתיים, עד כמה מסוכן להשאיר את המחשב דולק עם הכרטיס? תודה נ.ב. אני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה, כי המחשב לא עושה שום בעיות. במקרה פתחתי אותו ושמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ksn1981,

שלום לכולם, אני קונה: - מסך מחשב "22 (1920X1080 @ 60Hz). - טלוויזיה "32 (1920X1080 @ 100Hz). מחפש כרטיס מסך שיאפשר: - הפעלת שני המסכים במקביל (אחד מעתיק/מרחיב את השני). - הפעלתם באופן קבוע (כל הזמן), יציב, אמין, חלק ומהיר. שימושים (לעסק): הצגת תמונות ברזולוציה גבוהה (כולל זום) וסרטים (בין היתר 1080P)י. H67 / H55 / כרטיס נפרד / שני כרטיסים / AMD / NVIDIA ? אני מבולבל.. עזרתכם בבקשה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Doji,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים (עם מעבד קונרו E6600) ומתלבט בקשר לכרטיס מסך. הייתי רוצה לקנות את כרטיס המסך ATi Radeon X1900XT, אבל מחירים של 2200 ש"ח נראים לי מוגזמים, בייחוד כשחושבים על כך שבעוד שנה צפוי לצאת הדור החדש של x10. האם מחירי ה- x1900xt צפויים לרדת בחודש חודשיים הקרובים? האם צפויה איזו השקה חדשה אטרקטיבית שתגרום לירידת המחיר של ה- x1900xt? ( :s05: אם לא כנראה שאסתפק ב- X1800GTO)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Skatman,

שלום לכולם. נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה, ואני צריך חדש. המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w אז אני צריך שיהיה לו חיבור PCI - E ומומלץ משהו אמין וטוב. שייתמוך גם במשחקים, וגם בעריכה.(לא גרפית, עריכת וידאו). תקציב : סביבות ה700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.