כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לכאורה הליבה היא אותה ליבה (G94 65nm), הזיכרון מאותו סוג (GDDR3), רוחב הבאס ב9600 הוא 256bits (לעומת 192bits בFX1800). כלומר, על הנייר זה נראה בסדר. לFX1800 יש 768MB זיכרון. האם הגרסא של ה512MB של ה9600 תספיק, או שצריך ללכת על ה1GB? מישהו ניסה? זה נראה לכם אפשרי? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה אם אני אמכור את הכרטיס שלי בערך ב1400 -1200 שקל הכרטיס שברשותי GTX285 2GB SSC מחברת EVGA האם זה שווה לטובת הDX11 לעבור אליו . מבחינת צורך אני לא ממש צריך ביצועים יש לי מסך 19 אינץ רק בגלל הDX11 שמענין אותי בקשר ל GTX285 שיש לי האמת פשוט השגתי את הכרטיס בדיל טוב בגלל זה לקחתי אותו ואני לא כזה גיימר אני משחק פעם ב.. אבל חשבתי שאם תהיה לי האפשרות עכשיו ולא לחכות הרבה שערך הכרטיס שלי ירד יותר ממה שהוא ירד א ולי עדיף למכור אותו עכשיו ולהתקדם בטכנולוגיה ושארצה לשחק אוכל להנות על הדרך מ DX11 [br]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהבעיה הזאת - עם חיבור VGA הכל כרגיל המסך עובד ומראה תמונה אבל שאני רוצה להשתמש בכבל DVI-D אני לא רואה כלום יש לי מסך שחור תמיד וזה נראה כאילו המסך על מצב Standby .. מאוד מוזר! יש לי מערכת הפעלה : Windows XP 32bit כרטיס מסך : Gigabyte GTX 260 לוח אם : Intel DX58SO Smackover בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות בעיה בכבל או במסך ובדקתי את זה במחשב השני שלי [יותר ישן] והכל עובד מצויין!. התקנתי את הדרייבר של המסך,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין כלום! יש לי שני כבלים DVI-D single link ו- DVI-D Dual link , שניהם לא עובדים, מ ו ז ר ! [כבלים בצבע לבן] ה - Native resulotion של המסך שלי היא 1920x1080. עדכתי א…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים (עם מעבד קונרו E6600) ומתלבט בקשר לכרטיס מסך. הייתי רוצה לקנות את כרטיס המסך ATi Radeon X1900XT, אבל מחירים של 2200 ש"ח נראים לי מוגזמים, בייחוד כשחושבים על כך שבעוד שנה צפוי לצאת הדור החדש של x10. האם מחירי ה- x1900xt צפויים לרדת בחודש חודשיים הקרובים? האם צפויה איזו השקה חדשה אטרקטיבית שתגרום לירידת המחיר של ה- x1900xt? ( :s05: אם לא כנראה שאסתפק ב- X1800GTO)
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אז ככה אני מחפש כרטיס טלווזיה שיראו בו הכי טוב שאפשר . וגם שיהיה אפשר לקלוט שידורים חופשים כי ראיתי באתר כתבה על כרטיס טלוזיה שקלטו בו רק אם ממיר. המחיר לו מהווה בעיה .( עכשיו עוד בעיה מכיוןן שיש לי מסך LCD אם 12 MS והרזולוציה שלהם הוא גבוה יחסית למה שמשדרים אז כנראה שיראו בו גם ככה גרוע) 2. עכשיו הבנתי שיש כרטסים שאפשר להקליט איתם את מה שרואים .השאלה האם הכרטסים ההאלה יותר איכותים לגבי הצפיה או שהמחיר שלהם יקר יותר בגללהאופציה שאפשר להקליט איתם וככל שהקלטה באיכות גבוהה יותר המחיר יקר יותר? 3. האם אני יוכל לראות שידוריםבאיכות של HD במחשב ואם כן איזה חמורה צריך לזה: האם זה קשור לכרטיס מסך או כרטיס טלווזיה או לוח אם או למסךהמחשב.? תודה לכל העוזרים. נ.ב איכות הצפיה חשו…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השמועות מתבררות כנכונות, ומפתחת לוחות האם מטאיוואן מאשרת לנו כי היא מתכננת להציע לצרכנים כרטיסי עיבוד גראפי משלה - עם ליבות Radeon תחילה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הכרטיסים החדשים של אמד נראים יותר יעילים מבחינת יחס הספק/ביצועים ונראה שיש להם יותר טווח למתוח את הביצועים מבעבר מהבחינה הזו. אולם הבחנתי במשהו שלנבידה יש יחס שיידרי חומרה/ביצועים טוב יותר כלומר ל 1070 יש "רק" 1920 שיידרי חומרה - cuda core לעומת זאת לrx480 יש 2304 שיידרי חומרה וה1070 מהיר משמעותית לפי ההערכות פי 1.44 מישהו מהמבינים כאן יכול לשפוך קצת אור על העניין הזה? תודה (-:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך crt חדש בגודל 17 אינץ.. ומישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב? וראיתי בפנדה את המסך Vision Master Pro 454 של iiyama אבל הוא בגודל 19 האם שווה להוציא עליו 3000 שקל או לקנות מסך איכותי של 17 ב 2000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי באתר נווידיה ואין את הדריבר הזה (41.03) אז איך לכם יש אותו? מה שאני ראיתי ב-Nvidia זה 40.72 האם ה-41.03 הוא גם טוב (מובן שהוא גם בטא)?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין תקציב מוגבל - אבל יש דגש על יחס עלות/תועלת גבוה (קצת בעייתי בכרטיסים עם קירור פאסיבי איכותי).... כמה מאות שקלים אני מניח. * השימוש העיקרי הוא לצפיה בתכני HD ומעט מאוד המרות פורמטים או recode קל. * חובה יציאת HDMI עם סאונד כמובן. * קירור פאסיבי טוב - לא חייב להיות מפלצתי. * רצויה יציאת DVI בנוסף. אשמח לשתי המלצות אם אפשר: 1. הדגם הזול ביותר שעדיין עומד בדרישות הנ"ל. 2. הכרטיס הזול ביותר שעומד בדרישות הנ"ל ועדיין יאפשר גיימינג ברמה בינונית על HDR (בעיקר FPS/3rd Person נאמר).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מחפש כרטיס מסך במחיר של 250~300 ש"ח. השימושים: משחקים קלים (FIFA, PRO EVOLUTION וכיו"ב) וכן עיבוד וידאו (חובבני). המעבד שיהיה במערכת, הוא ככל הנראה Q9550, כך שאני מעדיף שהוא יקח על עצמו את רוב העבודה. עוד חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט - כלומר אני מעדיף קירור פסיבי. אשמח לעצות. האם התקציב שלי בכלל רלוונטי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1799 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1768 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2394 ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, היה לי עד לא מיזמן מחשב I3 6100 עם RX 470 וWIN10P חוקי ומעודכן. הכל עבד מצויין כולל צפייה ביוטוב 4K, בהמשך שידרגתי את הכרטיס ל1080TI והבעיות של הסאונד התחילו: https://www.google.co.il/search?q=audio+crackling+windows+10+nvidia&oq=audio+crackling+windows+10+nvidia&aqs=chrome..69i57.7863j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 פשוט זוועה ויש לי אוזניות HYPERX CLOUD שהטרבל ממש חזק אז הרעשים האלה פשוט מפריעים נורא. לפני שבוע שידרגתי ל2700X וASUS X470PRIME והבעיות לא ניפתרו, עשיתי ריסט לווינדוס שיתקין עצמו מחדש ועזר קצת אבל לא סופי, מצב שינה מחמיר בעיה אז תמיד חובה לכבות ולהדליק, ואפילו DAC חיצוני בחיבור אופטי לא פוטר את העניין.…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מגיע לאילת סוף השבוע וחושב להחליף את ה 280X שלי, האם יש כרטיס מסך ששוה לקנות באילת? מצ"ב המפרט שלי: I7 4790 16 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 אני מחפש כרטיס מסך עד 900-1000 גג למשחקים בעיקר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה שנים יפות עם gtx570 הכרטיס קרס ושבק חיים אז זהו הזמן להתקדם... וקצת מסתבך עם ההחלטה gtx 960 או 770 או בכלל משהו אחר..... מחפש המלצה לכרטיס סביב ה1000 +/- 500 צורך שיחזיק כמה שיותר זמן כמו קודמו משחק ב 4 1080p battelfield בעיקר רק nvidia המפרט שלי: Intel 2500k oc to 3900mhz Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 g.skill 4×2 2133mhz seasonic 520gb active dfc f3 Ssd 256gb samsung מארז 650d corsair תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני צריך לשנות דרייבר לפני כל משחק כלומר לשנות לדרייבר של GTA 5 לפני שאני מתחיל לשחק? האם אני צריך להוריד את הדרייבר למשחק ספציפי או פשוט לעדכן לגרסא העדכנית? האם יש דרייבר לBF4 ולwatch dogs לכרטיסי 9XX?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך למפרט שלי. בין האופציות נמצאים אלו בכותרת. ולמען האמת, אני לא מבין איפה ההבדל ביניהם. אחדד את השאלה: לא ברור לי למה אחד עולה 80 שקל יותר מהשני. הנה ההשוואה באתר היצרן: http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=3&pids=3593,3600 ושני ההבדלים היחידים שאני רואה הם: ל N450OC2-1GI Core, Shader, Memory Clock טובים יותר איזשהו הבדל תחת Process Technology שאינו מובן לי. בכל זאת, הכרטיס הזה עולה 609 ש"ח, והשני, עם מהירויות נמוכות יותר, 690. מדוע? מה אני מפספס? כמו-כן, אם למישהו יש ביקורות בעד ונגד הכרטיסים האלו, אשמח אם תחלקו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא מכיר דבר כזה שנמכר בארץ ? בסביבות ה 300 שח ? צריך יציאה דיגיטלית כלשהיא (DVI או HDMI , לא קריטי) ושיהיה כמובן X1 . תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שזה ישאר על AUTO אבל להגביר את המהירות בכל שלב. כרגע למשל על חום של 60 מעלות המאוורר מופעל ב40%. יש מקום כלשהו שאפשר לשנות את סרגל המהירויות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך. לעבודה על 3DSMAX 2011/2012 המערכת שאני בונה מבוססת על מעבד 2600K זכרון בנפח 12GB, לוח P8P67 PRO, ומערכת הפעלה 64BIT אני יודע שהכרטיס מסך לא אחראי על מהירות הרנדור, אבל הסצנות שלי כבדות עם מיליוני פוליגונים, לכן חשוב לי שמעבר בין חלונות, ו"הזזת" וז"זום" בסצנה תתבצע כמה שיותר מהר.....כמובן בהתאם למחיר הכרטיס. אני מחפש כרטיס בין 1000-2000 ש"ח כאשר כמובן התנאי להוציא 2000 ש"J רק שזה יצדיק לעומת כרטיס שעלותו 1000 ש"ח. לדוגמא הציעו לי את הGTX570 שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח. והאם לייעוד שלי ( עבודה בלבד) לא יספיק ה GTX 460 - עד 1000 ש"ח? לעומת זה אולי כדאי לי ללכת על הQUADRO הפשוטים? 600/580? שעולים עד 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו מהתחום יוכל להאיר את עיניי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה סליחה על הבורות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי וודוו 3/3000 ולפני כמה ימים פירמטתי. התקנתי את כל הדרייברים אבל משחק ששיחקתי בו, שעובד עם אופן-ג'י.אל. מקרטע לי לגמרית למרות שהוא משחק קטן (100K), שמשתמש בגרפיקה טובה, יחסית. אני חושב שהבעיה היא בדרייברים, בגלל שלפני שפירמטתי הוא עבד מצויין. ניסיתי לההוריד דרייברים מהאתר www.3dfxunderground.cjb.net ד"א, אני עובד עם ווינדוז אקס-פי, וכשניסיתי להתקין אותם באמצע ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיאה וההתקנה נכשלה. בבקשה, תנו לי לינק מדוייק לדרייברים של אקס-פי. תודה רבה רבה, דן. ;D :
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אותו כרטיס רק של ספק אחר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6905 של איזה חברה יותר כדאי של Leadtek או של MSI פעם אמרו לי ש MSן יותר כדאי כי יש להם 16 מאוורים אבל שמעתי איזה משהו רע זה היה לפני איזה שבוע אז אולי משהו השתנה קיצר איזה מהם יותר טוב???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-