כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
CPU: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz MB: Gigabyte 965P-DS3 RAM: (soon to upgrade to DDR2-800 2GiB) GPU: NVIDIA GeForce 8600 GTS Power Supply: 350W מלבד השדרוג הצפוי לזיכרון, הרעיון הוא לתת שידרוג רציני בנושא כרטיס המסך. השאלות המתבקשות: 1. האם כרטיס חדש יוכל לשבת על הלוח הנ"ל? 2. איזה כרטיס יתאים באיזור תקציב של 500-800. 3. האם אפשר להתחמק מספק כוח. אני חשבתי על ה-GTS450. האם צפויות בעיות עם הלוח/ספק? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה? ראיתי אותו למכירה בסביבות ה-1600 ש"ח (!). למישהו יש אותו? איך הביצועים? יכולת אוברקלוק?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים (עם מעבד קונרו E6600) ומתלבט בקשר לכרטיס מסך. הייתי רוצה לקנות את כרטיס המסך ATi Radeon X1900XT, אבל מחירים של 2200 ש"ח נראים לי מוגזמים, בייחוד כשחושבים על כך שבעוד שנה צפוי לצאת הדור החדש של x10. האם מחירי ה- x1900xt צפויים לרדת בחודש חודשיים הקרובים? האם צפויה איזו השקה חדשה אטרקטיבית שתגרום לירידת המחיר של ה- x1900xt? ( :s05: אם לא כנראה שאסתפק ב- X1800GTO)
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לי כרגע יש את הכרטיס 9600GT והוא אחלה והכל חוץ ממשהו אחד... הוא דפוק! יש לו איזה בעיה(איך אני יודע כי כבר שמתי אותו במחשב אחר והוא עשה בעיות) בשורה תחתונה אני רוצה להחליף לכרטיס הזה HD4770 ואני מחפש מקום זול טוב ובטיחותי(עם אחריות ושלא יפשוט רגל תוך יומיים....) וספק כוח של 400W לא ג'נרי מספיק? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בימים הקרובים. האם יש הבדלים בחברות? Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 650 Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL שגם עולה 699(הם כל הזמן מעלים מחירים, זה היה 580 ועד שלשום זה היה 650) HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 שעולה 680 או אם יש לכם הצעה לחנות שגם מוכרת במחיר של עד 700.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך שיטוטי מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר זול מאוד מאוד . השאלה אם יש סכנה לכרטיס מחודש / מזוייף ? על פי התגובות, האתר מאשר שהכרטיס חדש , הגולשים מאשרים שהוא עובד עם WIN 10. אשמח לחוות דעתכם לפני רכישה, http://www.gearbest.com/graphics-video-cards/pp_321087.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצורף קישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280730.0 שלפי דעתי זה גם מאוד קשור לפורום הזה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקבל המלצה על גרסא לדרייבר לכרטיס מסך gts 450 . כרגע אני משתמש ב 260.89 ניסיתי את הגרסא הכי חדשה אבל כנראה שהיא לא פועלת הכי טוב שיש תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו פה משתמש, אולי תוכלו להגיד לי איך האיכות תמונה? וגם כן, באיזה מסך אתם משתמשים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה בידיוק, אז חשבתי שכאן יהיה הכי מתאים. אני רוצה למדוד את כמות הFPS שהכרטיס מסך שלי עושה במשחקים, מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה יכולה למדוד לי את הנתונים שאני רוצה? הכרטיס שלי הוא 4870 אם צריך לדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך crt חדש בגודל 17 אינץ.. ומישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב? וראיתי בפנדה את המסך Vision Master Pro 454 של iiyama אבל הוא בגודל 19 האם שווה להוציא עליו 3000 שקל או לקנות מסך איכותי של 17 ב 2000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך הזה R9 280x משום מה בכל המשחקים הכבדים COD battaledield בקיצור כל הכבדים עובד חלק על האיכות הכי גבוה ומשום מה במשחק פשוט משחק רשת league of legends יש לי FPS נמוך ולאגים אין סופיים ואין לי פינגים גבוהים שזה ממש מוזר הורדתי איכות ובכל זאת יש בעיות למישהו יש מושג למה זה בכלל קורה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. בכרטיס מסך פשוט יותר אין לי בעיות בכלל (HD5850) ברשת כמובן.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשובה של ליסה מצטרפת לכמה וכמה שמועות, השערות, ניחושים מושכלים ומידע פנימי בנוגע לכרטיסי NAVI החזקים יותר והכה מתבקשים. "I would say they are coming. You should expect that our execution on those are on track and we have a rich 7 nm portfolio beyond the products that we have already announced in the upcoming quarters." למעשה, השאלה האמיתית היא "מתי?" ולא "אם" הם יבואו. ועבור שאלה זו אין ממש תשובה ברורה. יש להמשיך לחכות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
P4 1700 MHZ מעבד SINGER POWER 300W ספק RDRAM 512 MB זיכרון p4t-cm ASUS MOTHER BOARD לוח אם יש לי כניסות AGP ורוצה לקנות כרטיס 7600GT AGP האם הכוח שלו ינוצל ?! תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 400 שקל בעך וגם כמה עולה 1G RAM שמעתי שיש ב100 שקל זה נכון? יש לי DUAL CORE 8400GS 1 G RAM אני משחק GTA עם FPS די נמוך ורציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיריץ לי את המשחק קצת יותר חלק .. אז איזה כרטיס מסך כדאי
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Arc B580 - למה לא נמכר בישראל ? האם שווה ? התקלקל לי כרטיס 2060 סופר היום ובפעם הראשונה התקנתי את הדרייבר של אינטל בכרטיס Intel® UHD Graphics 770 ואני חייב לומר לא התאכזבתי - נכון שמגיע עד 30HZ ב 4K וחלש ב HDR סרטים כי הבאפר שלו קטן אבל הדרייבר שלו בעברית - עובד טוב למה לא מוכרים בישראל את Intel Arc B580 ?
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתלבט בין כרטיס מסך Asus V7100 Geforce2 64mb לבין כרטיס Asus8170 Gefoece 4 mx440 64-ddr השני עולה בכ-400 שקל יותר. רציתי לדעת במה מתבטא חוזק של הכרטיס השני לעומת הראשון ובאילו מקרים ההבדל הוא קריטי - (זאת אומרת שאני לא יכול לשחק או להפעיל יישום) האם כדאי להשקיע ולקחת את הכרטיס החזק יותר או שעדיף להתפשר על הפחות טוב - אני משחק בעיקר בסימולטורים וגם כן גולש באינטרנט במחשב זה. תודה ......
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
298$ יוצא בערך 1400 ש"ח אבל מוסיפים לזה מע"מ והכל.. ועוד לא ייבאו לשם 7900GT..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק ממחשב חדש שאני קונה לעבודה רב תכליתית, המסך שבשימוש יהיה DELL U2311H, מטרתו היא לא משחקים אך מדי פעם הוא יכול לשמש למשחקים קלים/תוכנות גרפיקה/סרטי HD. אני מעוניין בחוות דעת של הכרטיס בעל יחס הביצועים/מחיר הכי טוב מהרשימה הבאה: 4850 - 250 ש"ח gts 250 ב- 250 ש"ח 4870 - 300 ש"ח 260gtx ב-350 ש"ח 4890 - 400 ש"ח תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כמה בדיקות שאני מקבל framerate נורא נמוך. יש לי Winxp עם Srevice Pack 1. את שאר המפרט אפשר לראות בפרופיל. זה בסדר שאני מקבל framerate נמוף? בסביבות 3-6 רוב הזמן? או שמשהו לא בסדר בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח, בעייה שקרה לי עכשיו מס' פעמים. בעת הכניסה למשחק מחשב כגון סטארקראפט 2 - המשחק עולה וכעבור 2 דקות המסך מתחיל לרעוד ולבסוף הוא נכבה,המסך עצמו זאת אומרת והוא עובר למצב של סטנד ביי - חיסכון בחשמל. אני מאמין שהבעיה בכרטיס מסך אך אולי זה בעצם המסך. בעת שימוש פשוט כגון גלישה ופשוט להיות בסביבת ווינדוס אין את הבעיה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בתקציב של 450-500 ש"ח. הדרישות הן בעיקר למטרת משחקים ברמה של FIFA העדכני באיכות גבוהה. המפרט, ספק כוח A.PFC 350W FAN12 CI-POWER CWT מעבד אינטל GHz 3MB CORE I3 1150 41603.6 לוח אם - USB3 HDMI HASWELL 1150 H81M-E34 MSI זכרון - GEIL EVO VELOCE 4GB DDR3 1600Mhz תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה. הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן. השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-