עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ItachiSan,

היי, הכרטיס מסך שלי שבק חיים (כנראה, אני לוקח אותו היום למעבדה לבדיקה). במידה ואני אצטרך להחליף אותו בחדש, מה כדאי לי לקנות? זו המערכת שלי: Intel Q9550 Gigabyte ga-ep43-ds3 ATI HD 4870 1GB Vapor-X A-Data 4GB DDR2 HDD 3 x 3TB Crosair 550W Dell e-IPS 2109 22" 1650X1080 1920X1080 (לא זוכר דגם מדויק) LG LCD אם אפשר אני מעדיף לא להחליף חלקים אחרים מהמפרט, וכמובן שאני רוצה לקבל מקסימום ביצועים במינימום מחיר. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eliko78,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=67&products_id=10801 כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 470 GDDR5 [N470OC13I] Gigabyte DUAL DVI , PCI-E 2, Retail ₪1,331 שווה ללכת על הכרטיס הזה תוספת של 40 שקלים מהגרסה המקורית מבחינת טמפרטורה הספק וביצועים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bennash,

אל תסמנו את 4 כי גיפורס יותר זול מרדאון אלה כי הוא שווה את המחיר שלו לשנת 2011

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

אני קונה מחשב חדש, האם שווה להוסיף 150 שקל בשביל 1060? בתכלס ה-570 גם ככה חזק וההבדל ביניהם לא דרמטי אז... אני די קצר בכסף האמת ובשביל 1060 אצטרך להתפשר על ספק הכוח וגם על המארז, האם ספק של FSP HEXA+ 450 יחזיק את 1060?

5. Started by edbergr,

היי יש לחברה שלי חשב עם I5 לא זוכר איזה במיד רינג והיה לה כרטיס מסך של gigabyte 210 והוא עשה בעיות אז נתתי לה את הכרטיס הישן שלי GT8800 אך הוא גם מקרטע וקורס והיא צריכה לרסט תמחשב שהיא משחקת משחקים כמו LOL או borderlands 2 ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כידי לקנות לה בשביל סיגנון המשחקים האילה יש לה מסך 24" חיבור DVI וספק כוח של 400W השמח לעזרה תודה מראש מצטער על השגיאות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by wampee,

שלום. יש לי את הASUS H87M-PRO על הלוח הזה יש רק חיבור PCIE 3 אחד. אני רוצה להוסיף בעתיד כרטיס נוסף לR9 280. אני יודע שאני יכול לחבר את הכרטיס הנוסף לPCIE 2 שיש על הלוח. האם זה יפגע בביצועים? האם יש דרך אחרת לחבר כרטיס נוסך בקרוספייר על הלוח הזה? תודה מראש

7. Started by ofirdamr,

יש לי אפשרות לקחת את הכרטיס מסך הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18GTO25V&affiliate=zap ב916 שקל או את הכרטיס הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10267 ב925 שקל מה עדיף לי?מה יותר טוב? הבנתי שהATI צורך הרבה חשמל וכבר קניתי את הספק הזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12134 האם הוא יספיק לי לATI?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Holy,

מכיוון שאני הבעלים המאושרים של 2 המסכים האלה וצצות המון שאלות בזמן האחרון לגבי מסכי LCD 17 החלטתי לכתוב בשבילכם השוואה. תמונות ראש בראש ראש בראש Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ נתונים יבשים Samsung SyncMaster 710TM גודל - 17 אינץ פנל - Samsung Samsung 170EU-L11 רזולוציה אופטמלית - 1280X1024 זמן תגובה - 12ms בהירות - 300 cd/m2 קונטרס - 1:600 צבעים - 16.2 מליון זוית צפיה - 160° horizont…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Pentagrama,

יש לי מחשב יחסית ישן (בן שנתיים) AMD SEMPRON 2800+ 1024MB DDR g6600GT התקציב לוחץ וכנראה ילחץ עוד הרבה זמן הייתי מעוניין בכרטיס מסך AGP עד 1000 ש"ח שיחזיק את המחשב עוד שנתיים בערך. כמו כן האם הוספה של עוד 1024MB זכרון כדאית (DDR חדש יקר מאוד אבל ראיתי מוכרים יד שניה ב180 ש"ח). תודה על העזרה,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by huber,

MultiGPU Update: Two-GPU Options in Depth http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3517&p=1 החלק הראשון מתוך סידרת מאמרים/בנצ'ים שבודקים את כל נושא ה CF/SLI כיום. כרגיל באננדטק הסקירה מקיפה וממצה, תענוג לקרוא. מומלץ לשים בסטיקי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DeshDesh,

היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מפתחת השבבים האדומה עומדת לפצוח בחגיגות ה-50 להיווסדה עם גרסאות בלעדיות עבור ה-Radeon VII, מעבד ה-Ryzen 7 2700X ועוד לכתבה

13. Started by tal h,

הי מעוניין לחבר 3 מסכים לכרטיס HD6850. כרגע עובד עם 2 מסכים (עריכת וידאו בלבד, לא משחקים). אני רוצה לחבר מסך שלישי וזה לא מתאפשר לי. החיבורים שיש על הכרטיס: 2XDVI HDMI DP כרגע אני עובד עם 2 שהם DVI+HDMI. אני מחבר מסך שלישי ל DP או ל HDMI אני רואה את המסך השלישי בהגדרות אבל הוא לא נותן לי אפשרות להפעיל אותו (משנה את ה"נתק מסך זה") יש לי מפצל DP-HDMI פשוט. צריך אחד אקטיבי? זה משנה? ניסתי גם לחבר לשני ה DVI ואת השלישי ל HDMI, מזהה את המסך השלישי, שוב לא נותן לי להפעיל אותו מההגדרות. אשמח לעזרה מהירה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי מחשב במפרט כדלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SS-400ET Active PFC F3 העניין הוא שכאשר אני משחק FarCry 4 (לא ניסיתי כל כך משחקים אחרים) בהתחלה למשך זמן מה המשחק פועל מצויין אבל בהמשך הזמן התצוגה קופאת לחצי דקה בערך וחוזר חלילה. בדקתי עם תוכנה לבדיקת התחממות ונראה שבזמן שהתצוגה קופאת הכרטיס בעלייה מסוימת של החום לזמן מסוים ואז החום חוזר ל מצב הרגיל. יש לציין שאני ממש בימים אלו בסוף תקופת האחריות, השאלה שלי אם אכן נראה כמו בעיה בכרטיס המסך ואם יש דרך טובה יותר לוודא את העניין? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti 2gb ואני רוצה לשים מעבד i5 4690 3.5ghz לוח אם טוב וחזק וזיכרון פנימי 8GB DDR4 עם אני ישים את כל אלה איך המחשב שלי יהיה? איך הוא יריץ את gta 5?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. איזה חברה יותר טוב ATI או INNO או TIGA בכרטיס מסך 128 זכרון? אני יכול עד 700 שקלים לכרטיס מסך 128 זכרון אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה.... גם אני עולה חדש כאן!!!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Fire_Trooper,

ש לי geforce 2 MX 200 לפני שהורדתי את המשחק america's army השתמשתי בגירסת דרייברים מאוד ישנה וכל המשחקים עבדו לי די טוב (רובם אפילו טוב מאוד) בהתחלה המשחק (america's army) לא עבד לי וזה תוקן כשהורדתי את הדרייברים החדשים של nvidia גירסא 29.משהו (לא זוכר) ברוב המשחקים הביצועים שופרו / נשארו אותו דבר הבעיה היא במשחק 1 - GTA 3 שלפני שהתקנתי את הדרייברים פעל בסדר (לאט אבל אפשר היה לשחק ברז' נמוכה) עכשיו המשחק בקושי עובד ( 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשניה , 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשנייה וכו'... ) הבנתם את העיקרון השאלה שלי היא אם בטוח שהמצב ישתפר בגירסת דרייברים פחות חדשה? והאם בטוח שהמשחק שגללו הורדתי את הדרייברים ימשיך לעבוד? איזה גירסאות דרייברים יותר ישנות יש (ומאיפ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jean-paul,

מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס שלי שהם יותר מעודכנים ממה שהxp כולל בתוכו.ניסיתי באתר של אסוס אבל הכי מעודכן שם זה כמו שמגיע ביחד עם מערכת ההפעלה.ומה שפורסם כאן באתר לא הבנתי אילו מהם מתאימים לי.מישהו יכול לעזור ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Alechko88,

אוקי.... אחי הוריד משחק bridgeit... משחק שאתה מהנדס... ובונה גשרים( :) עכשיו את המשחק פתחה nVIDIA כשאני נכנס למשחק הוא ישר יוצא ורושם משהו בסגנון "אתה צריך לפחות GF4 Ti או FX כדי להריץ את המשחק"!! בקיצור ב nVIDIA לא רוצים שמשתמשי ATI ישחקו בזה!!!!!!!!! אולי מישהו מכיר emulator של FX כדי לשחק?! מן הסתם ה9800 שלי יכול להריץ את המשחק הזה ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by alienboo,

two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nadavcj,

מה הרזולוציה המקסימלית של כרטיס זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by hosham,

חוץ מאובר קלוק מפעל אני לא מוצא שום הבדלים בין ה7600GT הרגיל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gt_tdh_2.html לגרסת ה-אקסטרים http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html נכון או לא? ועדיף לקחת כבר את האקסטרים תקנו אותי אם אני טועה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, כמו שהסברתי, אני זקוק לכבל די ארוך, מה שמקבלים עם הכרטיס מסך זה לא מספיק לי אני צריך כבל של לפחות 4 מטר, התקשרתי לחנות מחשבים אבל אמרו לי שהם לא מוכרים כזה כבל, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות כבל כזה ? ואם יש חנות ספציפית אז אם אתם לא יכולים להגיד פה בפורום אז בפרטית או באייסיקיו. תודה לכם מראש...

24. אני קונה מסך T260של סמסונג (1920X1200, גודל "26), ואני ומתלבט לאיזה כ.מסך להחליף. הכרטיס מיועד לגיימינג. לא אכפת לי אם יהיה SLI, CrossFire או סתם כרטיס תותח, העיקר שאני לא אצטרך להחליף את ספק הכח(במפרט). ההתלבטות העיקרית: 1) SLI 9800GT 1024MB 2)HD4850X2 1024MB 3) CF HD4670 2048MB האם הספק שלי יחזיק אותם? יש למישהו עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מרכיב עכשיו מערכת שעיקר היעוד שלה הוא לעבודה בתלת מימד (מאיה וכו') אולם אני גם מאוד אוהב לשחק משחקים ולכן החלטתי לקנות כרטיס המתאים למשחקים במקום כרטיס QUADRO. קצת בדיקה הראתה לי שתוכנות התלת-מימד כיום אינן יודעות לנצל כרטיסי מסך מרובי ליבות או כרטיסים בתצורת SLI/CROSSFIRE. לפיכך נראה לי שהכי יעיל (לפי מה שקצת קראתי בפורמים מקצועיים) הוא אחד מכרטיסי הGTX285 המגיעים עם זיכרון גדול מאוד של 2GB ומעבד גרפי אחד בלבד. חיפוש בחנויות בארץ גילה לי רק את החנות הזאת והכרטיס הזה: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3731 האם למישהו פה יש נסיון עם חברת SPARKLE? האם אתם מכירים חנויות שמוכרות כרטיסים מחברות אחרות לפי המפרט הנ"ל? (הבנתי שEVGA טובים). האם מישהו מ…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים