עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arik100,

הכרטיס מסך שלי עושה קצת רעשים - מהמאוורר כנראה הוא פעם באיזה כמה חודשים לא נדלק, אז אני מנתק אותו מהתושבת מחזיר והוא חוזר לעבוד כמובן פעם בכמה חודשים אני מוציא לו את כל האבק הקטע הוא שעכשיו הוא עושה רעשים מוזרים - אבל עובד השאלה שאלה היא אם ניתן לדעת כמה זמן נשאר לו ? ואיזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקנות? אני לא ממש משחק אולי STARCRAFT II לפעמים ומשחקים בסגנון כרגע יש לי HD6850 הוא בן 5 שנים בערך תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Pro_2004,

שלום נראה לי שכדי שגם אתם תראו את זה: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/09/21/lost_coast_benchmark/1.html אל תפספסו תמונות ברזולוציה מטורפת ובעמוד השני סרט הדמיה קצר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kipi25,

שלום! אני עומד לקנות מסך (עוד לא הלכתי לחנויות לראות), אז רציתי לשאול מספר שאלות: 1. המסך צריך להתאים לעבודה על: פוטושופ, גלישה, סרטים ומשחקים (לאו דווקא בסדר חשיבות זה)? 2. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא FX5200, כלומר ללא DVI. אני לא מתכנן להחליף מחשב (וכרטיס מסך) בשנה וחצי הקרובות. האם עדיין יש טעם "להשקיע" ב DVI? 3. לצערי אני ממקם את המסך מול החלון. האם ואיך זה אמור להשפיע על בחירת המסך מבחינת יחס ניגודיות ובהירות? עברתי על האשכולות הקודמים בנושא מסכים, ושמתי לב שהמסך המומלץ והמוערך ביותר הוא 710T. האם הוא עונה על כל הקריטריונים של סעיף 1? האם זה נכון שהאחריות למסכי סמסונג השתפרה? אם יש מסך אחר מומלץ, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש 8)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tombcatz,

שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Dym,

הכרטיס הוא של הרקולס. ב-Displays הוא טוען שהיציאה לטלוויזיה לא מחוברת, למרות שהיא כן. אני משתמש במעביר (תקין!) S-Video-->RCA. משום מה אין לי שום תמונה בטלוויזיה, ואני משתגע. שמישהו יעזור לי...? מישהו?! הלו.....?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by hosham,

חוץ מאובר קלוק מפעל אני לא מוצא שום הבדלים בין ה7600GT הרגיל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gt_tdh_2.html לגרסת ה-אקסטרים http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html נכון או לא? ועדיף לקחת כבר את האקסטרים תקנו אותי אם אני טועה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Or1987,

שלום לכולם, מגיע לאילת סוף השבוע וחושב להחליף את ה 280X שלי, האם יש כרטיס מסך ששוה לקנות באילת? מצ"ב המפרט שלי: I7 4790 16 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 אני מחפש כרטיס מסך עד 900-1000 גג למשחקים בעיקר תודה רבה

8. Started by DisinfectedDuck,

מה דעתכם על הכרטיס הזה? ראיתי אותו למכירה בסביבות ה-1600 ש"ח (!). למישהו יש אותו? איך הביצועים? יכולת אוברקלוק?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן. אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה. מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך). בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל: E4300. 965P של גיגבייט 4GB זכרון וספק כוח של אנרמקס 425 PRO המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24. משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by saarshai,

נתנו לי הצעה טובה לכרטיס HD 4850 עם 1GB (במחיר של 512MB), למרות ששקלתי לקנות כבר HD 4870. מה הייתרון בנפח זיכרון יותר גדול? ממה שבדקתי, במשחקים זה לא בהכרח נותן הפרש משמעותי בביצועים. בנוסף - האם יותר קשה לעשות OC לזיכרון יותר גדול?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by redmen,

אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ההמתנה שלנו מגיעה לקיצה - NVIDIA מכריזה על צמד נוסף של כרטיסי מסך יוקרתיים וקשים להשגה: ה-GeForce RTX 3080 Ti ו-ה-GeForce RTX 3070 Tiלכתבה

13. חבר שלי היה רוצה שתמליצו לו בבקשה על מסך 17 בישביל משחקים תקציב בסביבות 1200 שקל תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dw,

הי, אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX. בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300. ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר??? בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ban26,

1. אז ככה אני מחפש כרטיס טלווזיה שיראו בו הכי טוב שאפשר . וגם שיהיה אפשר לקלוט שידורים חופשים כי ראיתי באתר כתבה על כרטיס טלוזיה שקלטו בו רק אם ממיר. המחיר לו מהווה בעיה .( עכשיו עוד בעיה מכיוןן שיש לי מסך LCD אם 12 MS והרזולוציה שלהם הוא גבוה יחסית למה שמשדרים אז כנראה שיראו בו גם ככה גרוע) 2. עכשיו הבנתי שיש כרטסים שאפשר להקליט איתם את מה שרואים .השאלה האם הכרטסים ההאלה יותר איכותים לגבי הצפיה או שהמחיר שלהם יקר יותר בגללהאופציה שאפשר להקליט איתם וככל שהקלטה באיכות גבוהה יותר המחיר יקר יותר? 3. האם אני יוכל לראות שידוריםבאיכות של HD במחשב ואם כן איזה חמורה צריך לזה: האם זה קשור לכרטיס מסך או כרטיס טלווזיה או לוח אם או למסךהמחשב.? תודה לכל העוזרים. נ.ב איכות הצפיה חשו…

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, כמו שהסברתי, אני זקוק לכבל די ארוך, מה שמקבלים עם הכרטיס מסך זה לא מספיק לי אני צריך כבל של לפחות 4 מטר, התקשרתי לחנות מחשבים אבל אמרו לי שהם לא מוכרים כזה כבל, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות כבל כזה ? ואם יש חנות ספציפית אז אם אתם לא יכולים להגיד פה בפורום אז בפרטית או באייסיקיו. תודה לכם מראש...

17. Started by mistaarvim,

שיריץ לי משחקים חלק על רזולוציה טיבעית, והאם הוא יתאים למפרט שלי? (מופיע בצד, המעבד עם אוברקלוק ל2.7-2.6 בלי לעלות מתחים, רק לזיכרון0.1V+)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. חשבתי בתור התחלה על ה HD4670 של MSI אך ראיתי שהוא לא מתאים לACCELRO TT ... לכן אני צריך את עזרתכם... עוד שאלה קטנה על הHD4670 של MSI על כמה בערך מעלות הוא יושב במנוחה? והאם הקירור שלו נחשב לרועש?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by roeidalm,

שלום לי כרגע יש את הכרטיס 9600GT והוא אחלה והכל חוץ ממשהו אחד... הוא דפוק! יש לו איזה בעיה(איך אני יודע כי כבר שמתי אותו במחשב אחר והוא עשה בעיות) בשורה תחתונה אני רוצה להחליף לכרטיס הזה HD4770 ואני מחפש מקום זול טוב ובטיחותי(עם אחריות ושלא יפשוט רגל תוך יומיים....) וספק כוח של 400W לא ג'נרי מספיק? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לפני שאני קונה את ה 6600GT , האם כדאי להוסיף עוד בערך 400 שח ולקנות את ה6800 הרגיל לAGP.?? ושאלה שניה : איך החברה POINT OF VIEW

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מרכיב מפרט חדש ומתלבט כרגע באיזו גרסה של GTX 780 לבחור, מכיוון שישנם כל כך הרבה גרסאות TI, OC וכו'... ככה שבאמת אשמח לחוות דעת איזה דגם/חברה (msi,gigabyte,evga) לבחור? התקציב לכרטיס הוא עד 4K. בתודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כבר המון זמן שאני מחפש כרטיס PCI המסוגל לדגום תמונה ברמה בסיסית ביותר 4 ערוצים כרטיסים טובים עולים בסביבות 100-300 דולר בארה"ב : http://shop.store.yahoo.com/insidecomputer/4chpcisusyvi.html וראיתי גם שב-EBAY מוכרים כאלה במחירים מצחיקים של 10$ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48634&item=5727567195&rd=1 האם מישהו קנה כזה בארץ ויודע אולי היכן ניתן להשיג ? אשמח לקבל כל אינפורמציה נוספת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TC,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by segev22,

א.מה כדאי יותר לקנות בהנחה שהתקציב עד 2400 שקל? saphire hd3870x2 או evga 8800 gts 512mb ssc\ko\standart. ב.האם ה8800 תומך DX10.1 ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים