כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
https://www.anandtech.com/show/16077/amd-announces-ryzen-zen-3-and-radeon-rdna2-presentations-for-october-a-new-journey-begins
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם קראתי לא מעט על הטכנולוגיה הזאת של nvidia יש לי מספר שאלות אז ככה המפרט שלי הוא ככה intel i5 750 gigabyte p55a-ud3 radeon 5850 corsair hx620 dell u2410 אני חושב שזה מה שחשוב 1 ראיתי שיש אנשים שהפעילו כרטיסים של ATI+nVidia בעיקר בשביל חישוב הפיסיקס האם אני יכול להוסיף גם כרטיס גיפורס פשוט בשביל ה3d vision (אגב האם גם הפיסיקס במצב הזה יעבוד) אני חושב שמבחינת הספק כוח אני מכוסה אם אני הולך על כרטיס פשוט אני יודע שהמסך שלי לא תומך בזה צריך לקנות עם 120hz קיצר יש אפשרות כזאת או שכבר עדיף לי למכור את הכרטיס שלי ולקנות גיפורס? או שיש אופציה אחרת שלא חשבתי עליה אשמח לשמוע הצעות פתרונות באתר של אנוידיה יש גם תמיכה בתלת מימד סרטונים תמונות וכו על כל מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום נראה לי שכדי שגם אתם תראו את זה: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/09/21/lost_coast_benchmark/1.html אל תפספסו תמונות ברזולוציה מטורפת ובעמוד השני סרט הדמיה קצר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 6950 רפרנס של HIS והיום פתחתי אותו ל6970 עם הביוס הזה http://www.techpowerup.com/vgabios/88898/HIS.HD6970.2048.101124.html הכרטיס יציב אבל כשניסיתי להחזיר את הOC שהיה לי לפני הפתיחה, שמתי לב שהמתח לא משתנה למתח שקבעתי (הוא מגיע ל1.175V במאמץ במקום 1.25V שהגדרתי בafterburner). יש את האפשרות להעלות את המתח אבל בפועל זה המתח נשאר זהה יכול להיות שזה בגלל הביוס? למרות שזה מוזר כי הביוס של ה6950 שהיה לי כן איפשר לי לעלות מתח..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. אז ככה אני מחפש כרטיס טלווזיה שיראו בו הכי טוב שאפשר . וגם שיהיה אפשר לקלוט שידורים חופשים כי ראיתי באתר כתבה על כרטיס טלוזיה שקלטו בו רק אם ממיר. המחיר לו מהווה בעיה .( עכשיו עוד בעיה מכיוןן שיש לי מסך LCD אם 12 MS והרזולוציה שלהם הוא גבוה יחסית למה שמשדרים אז כנראה שיראו בו גם ככה גרוע) 2. עכשיו הבנתי שיש כרטסים שאפשר להקליט איתם את מה שרואים .השאלה האם הכרטסים ההאלה יותר איכותים לגבי הצפיה או שהמחיר שלהם יקר יותר בגללהאופציה שאפשר להקליט איתם וככל שהקלטה באיכות גבוהה יותר המחיר יקר יותר? 3. האם אני יוכל לראות שידוריםבאיכות של HD במחשב ואם כן איזה חמורה צריך לזה: האם זה קשור לכרטיס מסך או כרטיס טלווזיה או לוח אם או למסךהמחשב.? תודה לכל העוזרים. נ.ב איכות הצפיה חשו…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב במפרט כדלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SS-400ET Active PFC F3 העניין הוא שכאשר אני משחק FarCry 4 (לא ניסיתי כל כך משחקים אחרים) בהתחלה למשך זמן מה המשחק פועל מצויין אבל בהמשך הזמן התצוגה קופאת לחצי דקה בערך וחוזר חלילה. בדקתי עם תוכנה לבדיקת התחממות ונראה שבזמן שהתצוגה קופאת הכרטיס בעלייה מסוימת של החום לזמן מסוים ואז החום חוזר ל מצב הרגיל. יש לציין שאני ממש בימים אלו בסוף תקופת האחריות, השאלה שלי אם אכן נראה כמו בעיה בכרטיס המסך ואם יש דרך טובה יותר לוודא את העניין? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
8800GTS 320MB הכרטיס "התקציבי" יחסית לשאר כרטיסי G80 אשר יעלה 299$ ויכלול 320MB כמחצית מ 8800GTS 640MB אך המפרט זהה. הכרטיסי כנראה יהיו במלאי ב12 בפברואר,פחות משבועיים ככה שמי שמתכנן לקנות X1950XT או מחכה לכרטיס DX10 יחסית תקציבי יש פחות משבועיים ושווה לחכות מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4563
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז השתדרגתי לwindows 7 התקנתי את הדרייבר האחרון של ati ה10.6 ואני מקבל מסכים אפורים רנדומלים שתוקעים את המחשב ואני חייב לעשות restart חפשתי באינטרנט פטרון אבל לא מאצתי משהו מועיל מישהו נתקל בבעיה וסדר אותה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה9800 פרו החדש שלי בתקנתי אותו ואת הדריוורים הכי חדשים (4.5 ) הפעלתי קונטר סטרייק והFPS שלי היה קופצני ונמוך. קודם היה לי FX5200 והוא החזיק לי את הקונטר סטרייק על 100 FPS קבוע עכשיו עם ה9800 פרו הFPS קופצני בלי הפסקה פעם הוא על 90-100 פעם על 40-50 פעם על 70-80 אני לא יודע מה לעשות ניסיתיח להתקין דריוורים אחרים(4.4) אותון סיפור בדיוק, בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה בגלל שאני עובד על DIRECT3D ועם הFX5200 עבדתי על OPENGL ניסיתיח לשנות באפשרויות דריוורים של הכרטיס לOPENGL אבל אחרי שאני עושה החל ואישור הוא חוזר חזרה לDIRECT3D מה לעשות??
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך דחוף למשחקים כבדים עד 1000 ש"ח מה הכרטיס הכי טוב בתמורה לכסף שלי????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 6gb 1333 seagate 1tb ati 6850 1gb מסך- samsung syncmaster S23B550 תקציב: 750 חשבתי על זה: http://www.tms.co.il/product/11941 חשוב לי כרטיס מסך עם קירור שקט עד כמה שאפשר, הכרטיס מסך שיש לי עכשיו MSI 6850 היה כזה רועש ומרגיז שקניתי קירור הספק שלי מאוד גבולי, אוכל לסחוב איתו כרטיס חדש?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איזה כריס עדיף . RANDON R9 270X 4 GB DDR5 GTX760 OC 4GB DDR5 GTX760 OC 2GB DD5 RADEON R9 270X OC 2 GB GDDR5
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מסך (עוד לא הלכתי לחנויות לראות), אז רציתי לשאול מספר שאלות: 1. המסך צריך להתאים לעבודה על: פוטושופ, גלישה, סרטים ומשחקים (לאו דווקא בסדר חשיבות זה)? 2. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא FX5200, כלומר ללא DVI. אני לא מתכנן להחליף מחשב (וכרטיס מסך) בשנה וחצי הקרובות. האם עדיין יש טעם "להשקיע" ב DVI? 3. לצערי אני ממקם את המסך מול החלון. האם ואיך זה אמור להשפיע על בחירת המסך מבחינת יחס ניגודיות ובהירות? עברתי על האשכולות הקודמים בנושא מסכים, ושמתי לב שהמסך המומלץ והמוערך ביותר הוא 710T. האם הוא עונה על כל הקריטריונים של סעיף 1? האם זה נכון שהאחריות למסכי סמסונג השתפרה? אם יש מסך אחר מומלץ, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש 8)
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,לאחר ששמתי לי את ה6600GT הורשתי לאחי את הג'יפורס 4 שלי,עכשיו הג'יפורס 4 העלה משחקים יפה רציתי לעלות משחקים משנת 2000-2001 וזה לא נתן לי,הוא אמר לי שהכרטיס לא תומך ב3D או משהו,אבל אצלי הוא תמך והריץ משחקים לא מבין מה הבעיה שם אחד מהמשחקים שאני רוצה להתקין שם זה Carom3D הוא כותב לי את אותה בעיה גם במשחק השני עם ה3D. המפרט שלו זה Celeron 400Mhz 256MB RAM GeForce 4 התקנתי דרייברים לכרטיס מסך,אתם חושבים שזה בגלל המעבד? ראיתי בדרישות של Carom3D שכתוב שצריך מינימום 200MHZ או שאני טועה.. המחשב הזה זה למשחקים משנת 2000 ... מה אתם אומרים?יש סיכוי להפעיל ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים סיימתי SHADOW OF MORDOR אגב משחק נפלא. יש לי 760GTX סוחב 60FPS באיכות תמונה לא רעה בכלל כשמגדרים אופטימיזציה באנווידיה אקספיריינס הזה. סתם היה בא לי לבדוק את ההגדרות של המשחק, שמתי הכל על ULT כולל פלטרים+ VSYNC והמשחק זז לי על 30 FPS בלחץ. דרישות משחק מומלצות הם 660GTX ולי יש 760GTX שחזק ממנו הייתי אומר אפילו משמעותית (מגיע לרמה של ה660TI) אז איך בעצם קורה שכרטיס כמו שלי שהוא מעל הדרישות המומלצות ובכל זאת בקושי סוחב 30FPS בהגדרות ULT עם פילטרים? כלומר כשאומרים מינימלי זה דיי ברור למה מתכוונים, אך על פי מה בעצם הם מחשבים 'כרטיס מומלץ' ? בלי נוודיה אקספיריינס הייתי מתקשה מאוד להגיע למצב 'המומלץ' הזה שהם מדברים עליו. למה לא עובדים על פי דרישות מומלצות ביי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיריץ לי משחקים חלק על רזולוציה טיבעית, והאם הוא יתאים למפרט שלי? (מופיע בצד, המעבד עם אוברקלוק ל2.7-2.6 בלי לעלות מתחים, רק לזיכרון0.1V+)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.... אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך לשדרג את המחשב שיריץ משחקים לעוד איזה שנה.... המפרט שלי: P-4 3.06 512K Northwood GB815P 512 DDR GEIL 400 GF5200FX:( אני מתכוון לקנות כרטיס חודש הבא... זקוק לעצתכם נואשות אנשים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP כדאי עם 256 MB עד 250 שקל. חיפשתי בזאפ אבל אני לא מבין כל כך בתחום אז אני לא יודע על מה ללכת. למישהו יש הצעה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מתוכננים לצאת כרטיסי מסך זולים יותר מאשר ה8800 שתומכים בDX10? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לחקות בשבילם וכמה זמן צריך לחכות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים, ואני רוצה להגיע למקסימום מבחינתי. התקציב די גמיש, אבל אני מעוניין יותר במידע טכני. אוקיי, אז השאלה היא כזו איזה כרטיס מסך עדיף מבין הבאים: ASUS Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E GIGABYTE Readon HD3870 512MB DDR4 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR3 PCI-E השאלה העיקרית שלי היא לא מה כדאי, אלא מה עדיף? ואם מישהו יודע למה כרטיס אחד עדיף על האחרים אודה על הסבר נאות. ובנוסף מה דורש ה-DDR3? DDR4? זה דורש שזה יתמך בלוח אם? המטרה שאני מכוון אליה, שיהיה לי כרטיס מסך חזק שלא ישרף ממשחקים כבדים ושיחזיק כמה שיותר שנים (ברור שעוד שנתיים זה כבר …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי בתור התחלה על ה HD4670 של MSI אך ראיתי שהוא לא מתאים לACCELRO TT ... לכן אני צריך את עזרתכם... עוד שאלה קטנה על הHD4670 של MSI על כמה בערך מעלות הוא יושב במנוחה? והאם הקירור שלו נחשב לרועש?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-