עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה מסך T260של סמסונג (1920X1200, גודל "26), ואני ומתלבט לאיזה כ.מסך להחליף. הכרטיס מיועד לגיימינג. לא אכפת לי אם יהיה SLI, CrossFire או סתם כרטיס תותח, העיקר שאני לא אצטרך להחליף את ספק הכח(במפרט). ההתלבטות העיקרית: 1) SLI 9800GT 1024MB 2)HD4850X2 1024MB 3) CF HD4670 2048MB האם הספק שלי יחזיק אותם? יש למישהו עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה לדעתכם עדיף? MSI GF4 TI4200 128 MB או הכרטיס של ATI RADEON 8500LE 128MB ההפרש בינהם הוא כ 300 ש"ח לטובת הג'י פורס האם זה שווה את ההשקעה? וכמה זמן יחזיק לי כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מרכיב עכשיו מערכת שעיקר היעוד שלה הוא לעבודה בתלת מימד (מאיה וכו') אולם אני גם מאוד אוהב לשחק משחקים ולכן החלטתי לקנות כרטיס המתאים למשחקים במקום כרטיס QUADRO. קצת בדיקה הראתה לי שתוכנות התלת-מימד כיום אינן יודעות לנצל כרטיסי מסך מרובי ליבות או כרטיסים בתצורת SLI/CROSSFIRE. לפיכך נראה לי שהכי יעיל (לפי מה שקצת קראתי בפורמים מקצועיים) הוא אחד מכרטיסי הGTX285 המגיעים עם זיכרון גדול מאוד של 2GB ומעבד גרפי אחד בלבד. חיפוש בחנויות בארץ גילה לי רק את החנות הזאת והכרטיס הזה: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3731 האם למישהו פה יש נסיון עם חברת SPARKLE? האם אתם מכירים חנויות שמוכרות כרטיסים מחברות אחרות לפי המפרט הנ"ל? (הבנתי שEVGA טובים). האם מישהו מ…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האם ה-GTX660 הוא פשרה סבירה לתחנת תלת-מימד ומחשב משחקים כאלטרנטיבה ל-GTX 970 בהנחה שמתישהו נעדכן את הכרטיס, או שזה ממש טעות לחסוך את ה-1000ש"ח האלה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tombcatz,

שלום. לפני שאני מספר את כל פרטי העלילה,רצוי לציין שלא מדובר במחשב שלי,אילא של חבר שלי. תחילה אני אציין את המפרט שלו [אני לא יודע את המפרט במדויק,אז אני אכתוב רק פרטים כלליים]: P4 3GHZ 1M CACHE WD 80GB 10000RPM 1024MB DDR RAM [512*2] Kingston 400MHZ XFX Geforce 6800GT 256MB 256Bit* *-ז"ל לפני כשנה [פחות או יותר] הוא קנה בארה"ב Geforce 6800GT 256MB 256Bit חדש מרשת COMPUSA של XFX. הכרטיס פעל נפלא והכל היה טוב... לפני כחצי שנה,המחשב שלו התחיל לעשות בעיות.. בשל התחממות יתר,המחשב היה נתקע כל הזמן,כאשר לפני התקיעה הוא היה מציג מעין עיוותים משונים על המסך.. התקיעות היו נפוצות בעיקר בזמן שהוא שיחק במשחקים,ולפני התקיעות בעת משחק,הטקסטורות במשחק היו מתחרבשות,המודלים היו מוצגים בצורה…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mistaarvim,

שיריץ לי משחקים חלק על רזולוציה טיבעית, והאם הוא יתאים למפרט שלי? (מופיע בצד, המעבד עם אוברקלוק ל2.7-2.6 בלי לעלות מתחים, רק לזיכרון0.1V+)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by welb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP כדאי עם 256 MB עד 250 שקל. חיפשתי בזאפ אבל אני לא מבין כל כך בתחום אז אני לא יודע על מה ללכת. למישהו יש הצעה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. חשבתי בתור התחלה על ה HD4670 של MSI אך ראיתי שהוא לא מתאים לACCELRO TT ... לכן אני צריך את עזרתכם... עוד שאלה קטנה על הHD4670 של MSI על כמה בערך מעלות הוא יושב במנוחה? והאם הקירור שלו נחשב לרועש?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, הבנתי שיכולת העיבוד הגרפיות של מעבדים היום הן טובות מאוד. האם שווה להשקיע במעבד חזק מאוד במקום בכרטיס מסך בינוני?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by avihaizipel,

יש לי בעיה בכרטיס מסך הזה R9 280x משום מה בכל המשחקים הכבדים COD battaledield בקיצור כל הכבדים עובד חלק על האיכות הכי גבוה ומשום מה במשחק פשוט משחק רשת league of legends יש לי FPS נמוך ולאגים אין סופיים ואין לי פינגים גבוהים שזה ממש מוזר הורדתי איכות ובכל זאת יש בעיות למישהו יש מושג למה זה בכלל קורה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. בכרטיס מסך פשוט יותר אין לי בעיות בכלל (HD5850) ברשת כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ewjX,

שלום. המפרט שלי כרגע הוא (אני יודע שהוא ישן ולא משהו): CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives GPU: GeForce 7600 GS נראה לי שספק הכח (הגנרי) שלי גוסס ואני רוצה סופסוף לשדרג אותו ואת כרטיס המסך שלי. אין מגבלה לתקציב, אבל יש מגבלה של צוואר בקבוק של הרכיבים הקיימים. רצוי שהמחשב לא יהיה רועש יותר מידי. על איזה כרטיס מסך וספק כח הייתם ממליצים לי? (עריכה: הקישור לפרטי לוח האם תוקן)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by qpalzm,

קראתי שיצא דרייבר חדש לנווידיה - 71.25 מישהו כבר ניסה אותו? ואם כן, איך הוא בהשוואה ל-71.24? עריכה: דיעות לגבי 71.40 יתקבלו גם כן בברכה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הטלויזיה הנוכחית שלי הלכה לעולמה השבוע ובמקום לקנות חדשה חשבתי על לקנות כרטיס מסך (שגם יוכל להקליט - נשמע מפתה). השאלה שלי, כמו בכותרת היא האם Leadtek TV 2000XP הוא הכרטיס הכי משתלם בטווח ה-200 ש"ח? איך האיכות צפיה שלו, והאם יש כרטיסים שווים/טובים יותר ממנו בטווח הזה? אני לא מעוניין להוציא יותר מזה. תודה מראש על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yosizach,

על כמה אני צריך לשים את הגדרות בהpowerstrip בשביל שיהיו לי ביצועים כמו הראידון 9800 פרו ?! העם אפשר להופך את ראידון 9700 פרו ספייא לה 9800 ?! פרו כמאו אותו דבר?! ???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Everything You Need to Know about Nvidias 3D Goggle Gamble Nvidia הציגה בתערוכה האחרונה שלה את הטכנולוגיה הבאה של התלת מימד הסטריאוגרפי (כן כן, עם המשקפיים המגוכחות ;D) הפעם הדרישות חומרה הן כרטיס מסך מבית החברה, מומלץ 8800GT לפחות, משקפיים מיוחדות שמתחברות למחשב אלחוטית, ומסך תואם, שיודע להסתנכרן עם המשקפיים והמחשב כדי להציג את התמונה הנכונה בכל פעם. סך הכל, נשמע די מבטיח (וגם נראה די מבטיח, לפי מה שאומרים ). אנדרו פייר, שעבד על המוצר בNvidia טוען שהפעם עם הטכנולוגיה החדשה השחקנים לא ירגישו יותר כאבי ראש, אודות לקצב ריענון הגבוה, והאפשרות לבחור את העומק התלת מימדי בקלות. כמו כן שהיום, עם החומרה החדשה, והמשחקים החדשים, הדברים נראים הרבה יותר מרשים מבעבר. כמו כן…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב שלי מסוגל להריץ את Morrowind (משחק תפקידים כבד במיוחד) ברזולוציה של 1600X1200 ב-AAX2 בלי שום בעיה (בסביבות 20-40 פריימים לשניה). הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את המשחק באותה רזולוציה אבל עם AA יותר גדול מ-X2. המשחק לא מקרטע בצורה קשה, אבל לא נעים לשחק בו (בסביבות 15 פריימים לשניה, ובמקומות מסויימים 10). וויתרתי על האפשרות להריץ את המשחק ברזולוציה של 1600X1200 עם AAX4 עם תזוזה נורמלית, אז השאלה שלי היא - האם עדיף להוריד את המשחק לרזולוציה של 1280X1024 עם AAX4, או להשאר עם AAX2 ועם רזולוציה של 1600X1200? אני מתקשה להחליט. איזו אפשרות לדעתכם נראית טוב יותר מבחינה ויזואלית? עריכה: סליחה, שכחתי את זה שוב. :-[ זה המפרט שלי: מעבד- 2200XP זיכרון- DDR PC3200 512MB לוח-Epox 8…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bennnn,

שלום,כיום יש לי 5850 אותו רכשתי לפני כ 10 חודשים. הכל עובד על ההגדרות הכי גבהות ואין בעייה,אבל, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 5970 2 גיגה חדשמחול בלי אחריות ב 2000 שח בערך(אחריות בחול) האם שווה למכור את הכרטיס ולשדרג? לעתיד?או בכלל לחכות ש ה 580 -מחירו יירד? או בכלל לחכות לשדרג ל 6970 בעתיד אני כבר מבולבל..פשוט כי אני חושב על העתיד קרייסיס 2 וו,אני לא מתפשר על שום הגדרה גרפית במשחקים. מעין פטיש בראש,שצריך שהכל יהיה על ההכי גבוה. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Motix,

היי. זה המפרט שלי כרגע המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE) לכרטיס מסך שתומך תלת מימד. כרגע אני לא יכול לראות half sbs 3d ו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Abit.com.tw,

החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 456,

אז הנה כרטיס מסך שקיניתי אותו עם המחשב לפני שנה וחצי בערך...: אז מה אתם אומרים? יחסית טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gforce,

קניתי אותו לפני שנתיים ב 1800 שקל והיום עם כל התחרות בין ati ל nvidia אין לי שמץ של מושג כמה הכרטיס שלי שווה או כמה הוא טוב ביחס לכרטיסים האחרים? האם כדאי לקנות כרטיס אחר ב400 שקל? האם הוא יהיה יותר טוב? למישהו יש מושג ? הכרטיס שלי זוהה ע"י win xp pro כ radeon 7200 יש לו 64 MG זכרון והוא vivo תודה על כל תגובה 8)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.