כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין השניים האלה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2176 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1996 לפי איך שהבנתי הביצועים די זהים, בכרטיס של NVIDIA אני מקבל פיזיקס, בכרטיס של ATI יש את MAA החדש הזה.. בקשר למחיר אני יודע שיש HD6850 באיזה 40 שקל פחות, אבל אם אני אקנה אותו אני אקנה את של ספיר כי הוא בא אם קירור שקט יותר לפי איך שהבנתי מחיפוש קצר בגוגל.. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכרטיס צריך להיות עם חיבור HD שיחזיק טלויזיה 32 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
טוב הרבה פה אוהבים לדבר על הכרטיסים על "סטרואידים" ואני רוצה לדבר על משהו קצת שונה לא מזמן אחי רכש מחשב ניד -סך הכל הרוב טוב אבל הכרטיס מסך די חלש כי זה לא מיועד למשחקים גם ככה בכל מקרה מעבד I5 ו4 גיגה זיכרון הכרטיס מסך 310M של הנווידה להבנתי תומך DX10.1 ניסיתי להריץ אליו אמולטור של הN64 -פעל מצוין נו טוב לא חוכמה ניסיתי להריץ דמו של FIFA 2010 (לא בדקתי הגדרות ושכחתי שהחדש זה 2011 בכל מקרה פעל בסדר גמור ושחיק לחלוטין (לא לזונות גרפיקה ) היום טחנתי אליו את STAR WARS TFA2 או איך שקוראים לו -בהתחלה פעל לאט מידי למאן האמת -המשחק הזה יחסית כבד והמשחק רץ לאט גם בהגדרות נמוכות בכל מקרה שיניתי את הרזולוציה ל800X600 במשחק (דרך אגב חיברתי למסך הגדול אז יש לו אופסקל ) ואז ה…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז זהו, נשרף לי הQUADRO FX 560 מאוד נהניתי ממנו אבל הגיע הזמן לקנות חדש. אני עוסק בעריכת ןידאו ולכן אני צריך כרטיס חזק יחסית למטרת רינדורים בעיקר מחפש משהו באיזור ה-600 ש"ח תודה מראש. המפרט שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P מעבד: Q6600 QUAD 2.4
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני קניית מחשב נייד, בתקציב של 5500 פלוס מינוס... ראיתי שני מפרטים אחד של HP ואחד של DELL... אני מאד רוצה DELL, אבל יש לי שאלה לגבי הכרטיסי מסך. ב HP יש ATI RADEON HD 5650 וב DELL ATI RADEON HD 5470 אני מאד אוהב משחקי מחשב...השאלה אם ההבדל ביניהם משמעותי. ואם יש לכם המלצות על מחשבים טובים יותר או כרטיסי מסך טובים יותר בגדר השפיות, אני אשמח לשמוע. אגב, אני לא מתפשר על אחריות פחות מ 3 שנים תודה!!
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המערכת : Q6600 Gigabyte G41M-ES2L G.skill 2 GB GTS450 1GB ספק כוח - HuntKey 550 ( נשללה בעיית ספק כבר ) . 3DMARK06 - 12,000 FPS נמוך ב COD החדש ( 25-40 FPS על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציה 1440-900 ללא פילטרים VSYNC וכדו' ) , CRYSIS ועוד כמה .. עברתי כבר 3 דרייברים , 260.63 , 260.89 , והנוכחי 260.99 השאלות שלי הן : האם יש צוואר בקבוק עם הלוח/מעבד ? האם הביצועים הנמוכים נגרמים עקב כך שהכרטיס חדש והדרייברים שתומכים בו עוד "צעירים" ?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד לינובו N500 כרטיס המסך NVIDIA GETFORCE 9300 M GS ! לצערי אני לא מצליח לשחק בPES 2011 כי אחרי כמה שניות מהפעלת המשחק , המחשב נתקע ולא מגיב יותר לכן אני נאלץ לכבות אותו ידנית ולהפעיל שוב ! אני לא יודע מה הבעיה ! אבל המחשב שלי נורא חם בד"כ , הטמפרטורה דל ה GPU היא בסביבות 70 לפני שאני מתחיל לשחק ! מה הטמפרטורה הממוצעת המומלצת ? האם הבעיה טמונה בטמפרטורה או יש בעיה אחרת ? מה לעשות בשביל לפתןר את הבעייה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 וראיתי שכתוב שהוא צריך ספק של 500W הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W הבנתי שהספק שלי הוא די חזק ומתקרב בנתונים לספק 500W אחר השאלה שלי היא אם הספק שיש לי מספיק חזק בשביל להחזיק את הכרטיס HD5850 ? שאר המפרט שלי רשום בצד תודה ערכתי את הכותרת
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך עד 500 שקל. כרגע יש בפני שתי אופציות: Sapphire HD 4670 1GB DDR3 HDMI Retail או Gigabyte Geforce 9600 GT, 512MB 256Bit GDDR3, DUAL DVI, HDMI, PCI Express 2.0, GV-N96TSL-512I, Retail שניהם באזור ה-400 שקל. השאלה היא האם יש משהו עדיף עד 500 שקל, או מה מהם עדיף לקחת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מפרט לוח - GA-G31M-S2L Gigabyte מעבד - Intel E7300 2.66 זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ ספק -AB POWER P4-500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT, אני מחפש לשדרג את הכרטיס. אני יוסיף עוד 2GB זיכרון, ואני מחפש כרטיס בסביבות ה-500\600 ש"ח, על מה הייתם ממליצים הכי הרבה היום בשוק? אני יודע שהמחשב לא הכי חדש, אבל בכל זאת אני מעוניין להישאר איתו.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ככה יש לי כרטיס HD4670 אני מנסה לכוון בדרייבר CENTERED TIMINGS והתמונה של המסך נהפכת לקטנה מאוד עם קונטור שחור גדול מסביב איך פותרים את זה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD5770, ובעקבת כניסת סדרת ה- 6000 לשוק תהיתי: האם סביר שתהיה ירידת מחירים שלו שתציג הזדמנות משתלמת לשדרוג (CF), או שהכרטיס צפוי פשוט להעלם מהמדפים?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 4850 , אני מעוניין לעדכן Driver. עד היום הייתי נכנס לאתר של ATI ומוריד משם את CCC. היום שמתי לב שיש אפשרות להוריד דרייברים גם באתר של MSI, אך ישנים יותר (MSI Graphics Driver 8.723 תאריך 2010-07-23). האם למרות התאריך הישן יותר, עדיף להשתמש בדרייברים של MSI (אולי יהיו מותאמים באופן מושלם לכרטיס?) , או שבכל מקרה עדיף להשתמש בדרייברים של ATI (אשר מעודכנים יותר)? רב תודות, אורן.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מתלבט, הביקורות די צמודות ואני לא יודע אם ה-CUDA והפיסיקס באמת עושים הבדל משמעותי בביצועים הסופיים כאשר שוקלים את המחיר. דרך אגב, אני קונה את הכרטיס בארה"ב - למישהו יש המלצה לחנות טובה וזולה מלבד NEWEGG? קראתי הרבה בנצ'ים אבל רציתי חוות דעת אישית אם מישהו מוכן לנדב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש ואחרי שבחנות שחכו משום מה להוסיף לי עוד סטיק זיכרון (שמו לי 2 ג'יגה במקום 4) , החלטתי לבדוק את שאר מרכיבי המחשב. בכל מקרה , הורדתי את SIsoft sandra ובדקתי את כרטיס המסך שלי בעיקרון קניתי radeon 4890 1GB DDR5 Vapor X בתוכנה כתוב לי : Radeon HD 4800 series 800 SM41 870MHz 1GB DDR5 4X10GHz PCIe 2.00X16 עכשיו , כתוב שהכרטיס הוא מסדרת 4800 אבל לא כתוב שזה 4890 . איך אני מוודא לחלוטין שהביאו לי את הכרטיס הנכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי HD4830 512MB, למסך FHD. אני מחפש לו מחליף, בעיקר בשביל הCOD:BO. החסרון הוא בשאר המערכת, מעבד: E7200@3.8GHZ, זכרון 4GB, לוח P35. לגבי הספק אין שום בעיה או הגבלה (אני מבין בספקים). אז הבעיה היא קצת במעבד, ובלוח יש PCIE 1.0. אין לי כל כך בעיה של תקציב, מצידי הייתי קונה את 470GTX, אבל נראה לי שהוא יוגבל. מצד שני, יתכן ואני אחליף מערכת בעוד כשנה, כך שאולי אפשר להשקיע כבר עכשיו בכרטיס. תודה רבה שקראתם עד לפה, וגם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי. השאלה שלי היא קצרה ופשוטה. אני רוצה להשיג 8800GTX 640MB ולהשתמש בו כמאיץ פיזיקס בלבד ביחד עם הכרטיס מסך "הבכיר" שלי בעתיד (כרגע איננו). האם כרטיס זה יספיק להרצת פיזיקס באופן גבוהה ללא בעיות כלשהן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה באוברקלוק לכרטיס מסך שלי, הכרטיס הוא SAPPHIRE HD4870 X2 הקירור הוא Accelero XTREME 4870X2. טמפרטורות באיידל 37-40 ובעומס 48-54. הקלוקים הרגילים לכרטיס הם 750 ל GPU ו 900 ל MEMORY כשאני מנסה להעלות קלוקים דרך ה CATALYST אני מקבל ארקטפיקטים בווינדוס, אני צריך עזרה והכוונה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לעשות אוברקלוק יציב ואולי להעלות קצת מתחים אם צריך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום שלכולם , באיחור של שנה (ולאחר 4 שנים) הגיע הזמן לשדרג את המחשב . הגישה שלי הוא כזו : חלקים טובים של לפני חצי-שנה עד שנה (לא צריך את החדש ביותר) , שיהיו טובים/מספיקים עד 3 שנים מבחינת הביצוע . יש צורך (אולי) להזכיר כי אני יערוך יודאו HD (ביתי) מתישהו בשנה הבא . אחרי המבוא הארוך הזה -- השאלה שלי פשוטה : יש כרטיסים (כדוגמת Palit GeForce GTX 460 Sonic 2GB ) שמצויידים ב- 1.5 עד 2 GB זכרון . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=30501 עד כמה זה חשוב -- בייחוד אם לא מתכוונים לשדרג כל שנה את הציוד ? אני פשוט ראיתי דעות לכאן ולכאן ואני רוצה להבין יותר ... מאחר ואני יודע שהזכרון בכרטיס מסך חשוב אבל הוא לא הקובע היחיד . אשמח גם לקבל המלצות לכרטי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני מתלבט בין HD5770 1GB לבין GTX460 768MG, עד כמה קריטי כמות הזיכרון בכרטיס? הנה האופציות שלי (או למעשה כל כרטיס בטווח מחיר הזה) http://ncix.com/products/index.php?sku=44932&vpn=HD577AZNFC&manufacture=XFX&promoid=1260 http://ncix.com/products/index.php?sku=54626&vpn=N460GTX%20Cyclone768D5/OC&manufacture=MSI/MicroStar http://ncix.com/products/index.php?sku=54534&vpn=ZT-40401-10P/10X&manufacture=Zotac הכי חשוב לי בעצם לדעת כמה יהיה שווה ה1GB זיכרון לעומת ה768MG שנמצא בכרטיס חזק יותר, ה1GB ב460GTX כבר עובר את ה200$. תודה.
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-